فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روح الله زم هم خاندان پهلوی را شناخته بود؛ پهلوی بین اقوام محبوبیتی نداره
34.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 قدرت نظامی ایران از f-14 آمد یا...
❄️🌹❄️
✅ چرا ایران خطرناک است؟
🛑 ده مولفه اصولی جهت اجرای استراتژی جدید آمریکا در خلیج فارس:
۱_ ترمیم بی اعتمادی ها حاصل اشتباهات استراتژیک گذشته آمریکا؛
آمریکا به این نتیجه رسیده است که نمیتواند مانند سالهای گذشته در اجرای تعهدات نسبت به خلیج فارس بدون در نظر گرفتن عواقب آن اشتباه کند. از این آمریکا با افزایش چالش از سوی کشورهای منطقه روبرو است. آمریکا به طور واضح باید برای کشورهای منطقه مشخص کند، آیا قصد دارد به عنوان قدرت برتر در منطقه خلیج فارس باقی بماند یا نه؟ آمریکا به صورت همزمان نمیتواند به خروج و کاهش نیرو از خلیج فارس ادامه دهد و از سوی دیگر در پی آماده شدن برای مقابله با تهدیدات ایران و جبهه مقاومت باشد.
سیاست آمریکا در قبال شرکای اروپایی و غرب سیاست قلدری و تقسیم بار مسئولیت اقتصاد دارد که این سیاستها و واقعیتهای منطقه را پنهان میکند. با توجه به تمرکز شدید آمریکا به فروش سلاح به قصد جبران خسارت به جای ایجاد نیروهای شریک موثر، باید عدم توجه خود به نواحی بحرانی، بیثباتسازی و نزاع داخلی در کشورهای همپیمان منطقهای را تصدیق کند. رفتار سینوسی، دمدمیمزاجانه و رجز خوانی، موقعیت آمریکا در منطقه را تضعیف کرده است در نتیجه اعتماد و اطمینان به آمریکا فقط در زمینه روابط نظامی میتوان به او متکی بود. اگرچه همپیمانان عرب و اروپایی آمریکا راهی جز اعتماد به آمریکا ندارند، اما شواهد میدانی بر این است که آمریکا قصد حفظ نیروهای خود در منطقه را ندارد تا بتواند به صورت موثر استفاده نمایند، ضمن اینکه کشورهای هم پیمان منطقهای آمریکا شاهدی این نمیبینند که آمریکا قصد رفع مشکلات و شکافهای داخلی این کشورها را داشته باشد، زیرا از نظر همپیمانان منطقهای آمریکا، او استراتژی بلندمدت برای منطقه خلیجفارس ندارد تا به آن استراتژی اعتماد کنند.
آمریکا اگر بخواهد استراتژی کارآمدی را برای حضور خود در خلیج فارس ترسیم میکند به ناچار باید این تاکتیکها و اقدامات را انجام دهد:
1⃣ سریعاً اقدام کند. 2⃣ دائماً این پیام را ارسال کند که قصد حفظ نیروهایش را در منطقه به عنوان مکانیسم بازدارنده و دفاعی کارآمد دارند. 3⃣ با همپیمانان عرب و اروپایی خود به طور واقعی متحد شود. 4⃣ اهداف استراتژیک بلند مدت به نفع همپیمانان منطقهای تنظیم کند. 5⃣ به صورت مداوم و قاطع عمل کند. 6⃣به جای تمرکز بر تحریم و تهدید ایران راهی برای مذاکره موثر با ایران بیابد.
نتیجه:
اما قرائن و شواهد حاکی از این است که آمریکا هیچکدام از این اقدامات را انجام نمیدهد و هر روز به دنبال کم کردن نیروها و تجهیزات خود در خلیج فارس هست بلکه بدلیل افول قدرت خود هم در داخل کشور خود و هم در جهان چارهای جز تعدلیل نیروها و تجهیزات خود در منطقه را ندارد.
ادامه دارد...
✍🏻رسول جوکار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاسخ_به_شبهه
۴۳ سال از انقلاب اسلامی گذشته، چرا همچنان برخی از حوزههای اقتصادی ما بیثبات است؟ چرا نتوانستیم ایدهآلها را در حوزه اقتصاد رقم بزنیم؟
🎙 کارشناس: دکتر سید امیر سادات کرمی
زمانی که موگرینی میگفت از روحانی تضمین گرفتهام در برابر خروج آمریکا از برجام در توافق باقی بماند، اصلاحطلبان تیتر میزدند که موگرینی گفته هر چه تهران بگوید؛ او شاید نفر اول از فهرست #زنان_تاثیرگذار روی اصلاحطلبان است!
🔴 تکلیف ما در ماه رجب چیست؟
▪️ماه رجب را، شهرالله الاصم می نامند؛ چون هیچ ماهی به عظمت این ماه نمی رسد. ماه رجب المرجب را، رجب الاصب می گویند؛ چون ماه باز شدن دربهای رحمت الهی و ماه ریزش برکات الهی بر بندگان شایسته خداست.
▪️ در این ماه بزرگ، تکلیف های زیبایی برای همه مشخص شده است، که به برخی از آن اشاره می کنیم:
1⃣ ماه رجب، ماه عبادت و بندگی، و ماه روزه داری؛ خصوصا در روزهای پنج شنبه، جمعه و شنبه است. ثواب روزه گرفتن در این سه روز، ثواب نهصد سال عبادت است.
2⃣رسول گرامی اسلام (ص) میفرمایند: اگر کسی نتوانست در این ماه روزه بگیرد، هرروز صد مرتبه بگوید: «سُبْحانَ اللهِ الْجَلیلِ، سُبْحانَ مَنْ لا یَنْبَغِی التَّسْبیحُ اِلاَّ لَهُ، سُبْحانَ الاْعَزِّ الاْکْرَمِ، سُبْحانَ مَنْ لَبِسَ الْعِزَّةَ وَهُوَ لَهُ اَهْلٌ» - پاک و منزه است خدای بزرگ، پاک و منزه است آن که تنزیه و تسبیح جز برای او شایسته نیست، پاک و منزه است خدای برتر و کریمتر، پاک و منزه است آنکه لباس عزت در بر دارد و شایسته آن است.
3⃣ در روایت دیگری می خوانیم: در هر صبح، و هر شب ماه رجب، ۷۰ مرتبه "اَسْتَغْفِرُ اللّهَ وَ أَتُوبُ اِلَیْهِ" بگویید و بعد از آن دستان خود را بلند کنید و بگویید: "أَللّهُمَّ اغْفِرْ لی وَ تُبْ عَلَیَّ"؛ چنانچه در ماه رجب بمیرید، رضایت و خشنودی خداوند از آن شما خواهد بود.
4⃣در روایتی هم نقل شده است که در طول ماه رجب، هزار مرتبه بگویید: «اَسْتَغْفِرُ اللّهَ ذَاالْجَلالِ وَ الاْکْرامِ مِنْ جَمیعِ الذُّنُوبِ وَالاْثامِ»؛ تا خداوند رحمان و رحیم آمرزش خود را نشانتان دهد.
5⃣پیامبر اکرم ( ص ) می فرمایند: هر کس در ماه رجب صد مرتبه بگوید: «أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِى لا إِلَهَ إِلا هُوَ وَحْدَهُ لاشَرِیک لَهُ وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ» و بعد از آن صدقه بدهد، خداوند عزیز به او رحمت و مغفرت عنایت کند و اگر همین ذکر را چهارصد مرتبه بگوید، به او اجر صد شهید عطا می شود.
6⃣نبی مکرم اسلام ( ص ) می فرمایند: کسى که در ماه رجب، هزار مرتبه "لا إِلَهَ إِلا اللهُ" بگوید، خداوند به او صد هزار حسنه عطا کند.
7⃣ سید بن طاووس در کتاب اقبال، فضیلت زیادی را برای خواندن سوره توحید، در ماه رجب المرجب بیان کرده است.
▪️ امام خمینی ( ره ) می فرمایند: «این دعاهایی که در ماه ها هست، در روزها هست، خصوصاً؛ در ماه رجب و شعبان و ماه مبارک رمضان، این ها انسان را چنان تقویت روحی می کند - اگر کسی اهلش باشد - چنان راه را برای انسان باز می کند و نور افکن است برای این که، بشر را از این ظلمت ها بیرون بیاورد و وارد نور بکند که معجزه آساست!»
⏪ از این ماه بزرگ، برای رشد و تعالی خود، بهره لازم را ببریم و از لحظه ها و ساعت هایش استفاده کنیم.
✍ علی شیرازی
۴همسر نخست وزیر یا رئیس جمهور
۴معاون نخست وزیر و معاون رئیس جمهور
۲۰وزیر
۵نماینده سازمان های بین المللی
۲۶نماینده مجلس
۴۷معاون یا دستیار وزیر و روسای نهادهای زنان
۲۱رئیس دانشگاه
۷۰فعال حوزه زنان و اتحادیههای زنان
صرفا بخشی از میهمانان کنگره #زنان_تاثیرگذار بودند.
#ایران_قوی
📊 تاسیس ۶۶۰۰ شرکت در ترکیه طی ۱۲ سال توسط ایرانیان
🔹بررسی آمارهای اتحادیه اتاقهای بازرگانی و بورس ترکیه (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) نشان میدهد در سال ۲۰۱۰ ایرانیها تنها ۵۴ شرکت، در سال ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ به ترتیب ۷۳ و ۴۳ شرکت در این کشور تاسیس کردهاند اما این تعداد حالا در سال ۲۰۲۱ به ۹۳۶ و در سال ۲۰۲۲ به ۱۳۰۰ شرکت رسیده است.
🔹درمجموع از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۲ ایرانیها ۶ هزار و ۶۱۱ شرکت در این کشور تاسیس کردهاند. اگر برای تاسیس و راهاندازی هر شرکت ایرانیها فقط ۲۵۰ هزار دلار هم هزینه کرده باشند، طی این مدت ایرانیها حدود ۱.۷ میلیارد دلار در تاسیس شرکت سرمایهگذاری انجام دادهاند.
🔴هدیه 11 میلیارد دلاری ایرانیها به اقتصاد ترکیه
🔹طی 8 سال اخیر ایرانیها بیش از 6600 شرکت تأسیس و نزدیک به37هزار فقره ملک در ترکیه خریداری کردهاند.
🔹برخی فعالان اقتصادی میگویند سرمایهگذاری در ترکیه آنطور که در رسانهها تبلیغ میشود، جذاب نبوده و بازندگان زیادی ازجمله بین ایرانیها داشته است.
🔹نرخ برابری لیر در مقابل دلار طی24 ماه اخیر با افت 154درصدی از 7.4لیر در فوریه 2021 به حول و حوش19لیر در روزهای اخیر رسیده است.
🔹براساس اطلاعات منتشرشده توسط بانک مرکزی ترکیه، قیمت مسکن نیز در ماه نوامبر 2022بهطور سالانه بیش از 174درصد افزایش یافته است.
🔹آمارهای خرید ملک و تأسیس شرکت نشان میدهد حداقل 11میلیارد دلار از ایران به سمت املاک و سرمایهگذاری در شرکتهای این کشور خروج سرمایه انجام شده است. این ارقام با دلار 40هزار تومانی رقمی معادل 440 هزار میلیارد تومان است. رقمی که معادل22درصد از بودجه عمومی کشور و معادل کل یارانه نقدی است./ فرهیختگان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاسخ_به_شبهه
چرا امام خمینی (ره) از تجمعات قبل از انقلاب ١٣۵٧ حمایت کرد اما مقام معظم رهبری از تجمعات و اغتشاشات اخیر حمایت نمیکند⁉️
🎙 کارشناس: سید امیر سادات کرمی
جدایی بحرین.pdf
316.5K
جدایی بحرین از ایران از نقاط عطف تاریخ ایران محسوب می شود. این متن ۵ صفحه ای برشی است مستند، از کتاب ایران در چهل سالگی انقلاب اسلامی که در سال۹۷ توسط حقیر تالیف شد. تصمیم دارم در ایام پیش رو و در آستانه دهه فجر موضوعاتی که به کار تبیین کمک می کند از آن کتاب در این جا بارگذاری کنم. این را هم اضافه کنم که ماجرای جدایی بحرین ما را به نکات عجیب و غریبی در روابط شاه و غرب می رساند که به درک بهتر برخی موضوعات دیگر از جمله قضایای این روزها کمک می کند.
✍ دکتر غضنفری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی عالیه حتما نگاه کنید
🔴 کمبود ۵۷ میلیارد مترمکعبی گاز در اروپا
🔹مدیریت کل امور اوپک و روابط با مجامع انرژی در گزارشی اعلام کرد که پیشبینی میشود در صورت توقف کامل جریان گاز روسیه به اتحادیه اروپا از ابتدای سال ۲۰۲۳ و کاهش موجودی ذخیرهسازیهای گاز اروپا به مقدار یکسوم ظرفیت در پایان زمستان جاری این منطقه با ۵۷ میلیارد مترمکعب کمبود گاز در سال ۲۰۲۳ روبهرو باشد.
🔻بر اساس این گزارش در سال ۲۰۲۲ در سایه انتقال گاز روسیه به اتحادیه اروپا در نیمه نخست سال افزایش واردات الانجی از ایالات متحده آمریکا و دیگر تأمینکنندگان و گرمای نسبی هوا این اتحادیه توانست بهموقع و تا حد زیادی ذخایر گازی خود را تکمیل کند، اما با کاهش جدی جریان گاز روسیه در سال ۲۰۲۳ و محدودیتهای موجود در بازار الانجی کارشناسان این سال را برای منطقه اروپا سال دشواری پیشبینی میکنند.