این جمله هوشمندانه امروز #حاج_قاسم سناریوی عمروعاصان و خناسان در ماجرای #استعفای_ظریف را خنثی کرد
"باید تاکید کنم ایشان بعنوان وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی ایران مسئول اصلی در حوزه سیاست خارجی کشور هستند"
🔻 #استعفای_ظریف سناریویی که به ضد خود تبدیل شد.
🌴برای فهمیدن اینکه ظریف #نزدیک تر به نظام و صادق تر از #روحانی است، خیلی نیاز به اشارات مقامات عالی نظام ندارد،
و اینکه حرکت سایه به سایه و به قول فوتبالی ها یارگیری من-تو-من #حسین_فریدون با #ظریف در تمامی #مذاکرات_برجام نشان از عدم اعتماد کامل #روحانی به وزیر خارجه اش داشت، مطلب تازه ای نیست.
و زمانی که نماینده معروف رد صلاحیت شده اصلاح طلب گفت #ظریف حتی اختیار ریش خودش را ندارد و یا ظریف در پاسخ فریادهای نماینده اصولگرای مجلس گفت: " اگر آقا یک کلمه بگوید نرو مذاکره، نمی روم" معلوم بود که هماهنگی ریش و ریشه ای ظریف بیشتر از خیلی هاست و به همین دلیل #اختلاف روحانی با وی هر روز بیشتر و بیشتر می شود!
👈 اما با همه این تفاسیر صداقت همراه با #ساده_لوحی جناب #ظریف را نمی شود انکار کرد که البته این نقص برای وزیر امور خارجه نظام اسلامی کم نقیصه ای نیست.
در قصه #استعفا نیز برداشت ما این است که آقای ظریف در دام #سناریوی از پیش طراحی شده ای افتاد که البته به فضل الهی، علی رغم گرد و خاک دو روزه دشمنان ختم به خیر شد و تبدیل به ضد خود.
چرا؟
👌برخلاف تبلیغات مسموم که می خواستند #قهر_احساسی ظریف را به دلیل عدم حضور وی در دیدار #بشار_اسد با مقام معظم رهبری عنوان کنند، اهل دقت و رصد می دانند در دیدارهای اینچنینی قبلی نیز معمولا وزیر خارجه حضور نداشته است، و با انتشار برشی از متن #استعفا و قرائن دیگر روشن شد دلیل استعفای احساسی #ظریف عدم دعوت روحانی از ظریف برای همراهی در دیدار خودش با بشار اسد بوده است.
👌هر الفبا خوانده #وطن_دوستی می داند #استعفای وزیر خارجه ایران در شرایطی که کشور در اوج افتخار منطقه ای و جهانی قرار دارد و همزمان با سفر بشار اسد به عنوان نماد مقاومت به پرچمداری ایران، بحرانی نشان دادن کشور و خیانت به وطن می باشد. حال سناریو نویسان #مهلب در اطراف روحانی به گونه ای مقدمه چینی کرده بودند که با احساسی کردن #ظریف و دادن مشاوره های انحرافی او را مستعفی کرده و هم #روحانی را از دست ظریف که اخیرا اختلافاتشان شدیدتر شده راحت کنند و نیز با #مظلوم_نمایی و اینکه دیدید #نمی_گذارند و فشار دلواپسان و #تفنگداران دولت در سایه نتیجه داد و..... دامن خود را از افتضاح #برجام پاک کنند و شاید بتوانند محبوبیت خود و #اصلاحات را که به آمار خودشان به زیر ده درصد رسیده اندکی بازگردانند.
☄و در نگاهی بد بینانه تر به #دشمن و همپیمانان منطقه ای ایران پیغام اختلاف و انسداد داخلی و #ضعف بدهند.
همانها که بلافاصله بعد از استعفای ظریف، #فرار او را قهرمانانه می ستودند و با آسمان ریسمان کردن بسیار بازگشت ظریف را انتحار سیاسی و پایان ظریف اعلام می کردند تا مبادا #ظریف برگردد و احتمال هم نمی دادند با اوضاع سنگین پیش آمده او از حرف خود برگردد.
🌴اما همانگونه که پیش بینی کرده بودیم #نظام در #ابرمدیریتی پویا با اشارتی لطیف و در کام بکی عجیب، ظریف را برگرداند تا هم #سناریونویسان بددل را ناکام گذارد و هم بهانه از دست بهانه جویان خارج شود و هم #روحانی نتواند از زیر بار مسئولیت خطاهایی که کرده و به جهت پشت گوش انداختن اوامر ولی امر و اشارات رهبر، مملکت را به این وضعیت دچار نموده، فرار کند.
حال #ظریف بازگشته است، گریزگاه فرافکنی بسته شده و #روحانی به ناچار همچنان بار مسئولیت اوضاع را به دوش خود احساس می کند!!
👌👌و مهم تر تهدید به #استعفا برای فشار آوردن به نظام در جهت اخذ مصوبات دلخواه دیگر کارگر نخواهد بود!!!
✅ پس بیراه نیست اگر بگوئیم سناریوی استعفای ظریف به فضل الهی به ضد خود تبدیل شد.
✅ محمد توسلی، دبیرکل حزب منحله نهضت آزادی گفته است: «پیامد براندازی فقط سقوط نظام نیست؛ بلکه فروپاشی کشور و تمامیت ارضی ایران خواهد بود؛ ازاینرو مردم آگاه ما که تمامیت ارضی و حفظ ایران برایشان مهم است، با چنین برنامهای موافق نیستند.»
«هنری کیسینجر» استراتژیست شهیر آمریکایی، اعتراف میکند که انقلاب اسلامی ایران غرب را با بحران جدی برنامهریزی مواجه کرده است. وی با اشاره به تصمیمات پیشبینی نشده امام خمینی(ره) که مجال هرگونه تفکر و برنامهریزی را از سیاستمداران و نظریهپردازان غربی سلب میکرد، یادآور شده است که: «معیارهای [امام] خمینی غیر از معیارهای شناخته شده در جهان بود و گویی از جای دیگر الهام میگرفت.» او همچنین در مقالهای با عنوان «نظم و بینظمی در جهان رو به تغییر» آورده است: «جمهوری اسلامی ایران با تصرف قلمرو داعش، یک کمربند زمینی از تهران تا بیروت ایجاد میکند که نشاندهنده ظهور «امپراتوری ایران» خواهد بود.»
🌹👇پیام سفر کلیدی بشار اسد به تهران
عبدالباری عطوان روزنامه نگار و تحلیلگر برجسته عرب اعلام کرد، اینکه بشار اسد خودش برای تبریک سالگرد پیروزی انقلاب ایران ؛به آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران به تهران برود، اقدامی است که به دلایل زیر تحولی راهبردی و بی سابقه به شمار میرود:
- این اولین بار است که بشار اسد از زمان آغاز بحران سوریه در هشت سال پیش، دمشق را به مقصد پایتختی دیگر غیر از مسکو ترک میکند و این مسئلهای است که نشان میدهد اطمینان زیادی وضعیت کنونی و تدابیر امنیتی دقیق وجود دارد و اوضاع سوریه در زمینههای بسیاری بهبود پیدا کرده است.
- اقدام رئیسجمهور سوریه در انتخاب تهران برای اینکه اولین مقصد سفر او باشد، عمق روابط راهبردی بین دو کشور و اینکه هر دوی آنها در یک سنگر در مقابله با تروریسم و طرح غربی آمریکایی در منطقه قرار دارند نشان میدهد و پیامی برای آمریکا و اسرائیل است که نیروهای ایرانی در سوریه باقی میمانند.
- مطمئنا این سفر به علت اهمیتی که دارد تنها با هدف تبریک صورت نگرفته است بلکه برای هماهنگی درباره چگونگی برخورد با تهدیدات اسرائیلی آمریکایی که دو کشور را هدف قرار میدهد و تدوین راهبردی برای مقابله با آن صورت گرفته است.
-پاسخ عملی به همه ادعاهایی است که در برخی رسانههای ضد سوری منتشر شده است و میگوید بشار اسد در کاخ خود در محاصره قرار دارد و بدون حمایتهای امنیتی روسیه نمیتواند آن را ترک کند و به جایی غیر از مسکو برود.
🔻 حدادعادل:
🔹رهبر انقلاب حرفهای موافقان پیوستن به پالرمو را تایید نکردند.
🔹ایشان نظر ندادند بلکه به مجمع تشخیص مصلحت نظام واگذار کردند.
🔹ایشان به اعضای مجمع گفتند درمورد اشکالات پالرمو «امعان نظر» کنید..
🔴 تحت فشار رسانه ای تصمیم نمیگیریم؛ «پالرمو» در جلسه شنبه مجمع به جمع بندی نمیرسد
🔻مظفر ؛ عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹 در صورت تصویب پالرمو، عربستان و اسرائیل باید بر اجرای تعهدات ایران نظارت کنند
🔹 موافقان تصویب پالرمو میگویند تصویب این لایحه به صلاح کشور است اما در عین حال اذعان میکنند که قرار نیست با تصویب این لایحه، گشایشی در معاملات بانکی ایران با دیگر کشورها ایجاد شود
🔹 اینکه ما تمام معاملات مالی کشور را به شکل شفاف و آنلاین در اختیار نهادهای بینالمللی قرار دهیم بدون اینکه هیچ تغییری در روند تسهیل فروش نفتمان و همچنین تبادلات پولی و بانکی با دیگر کشور ایجاد شود، کار عقلانی به نظر نمیرسد.
🔹رایگیری درباره پالرمو و CFT در یک جلسه واحد خواهد بود
🔹تصویب پالرمو و CFT نیاز به دو سوم آرا دارد
🔹 تحت فشارهای رسانهای تصمیمی نمیگیریم