«هنری کیسینجر» استراتژیست شهیر آمریکایی، اعتراف میکند که انقلاب اسلامی ایران غرب را با بحران جدی برنامهریزی مواجه کرده است. وی با اشاره به تصمیمات پیشبینی نشده امام خمینی(ره) که مجال هرگونه تفکر و برنامهریزی را از سیاستمداران و نظریهپردازان غربی سلب میکرد، یادآور شده است که: «معیارهای [امام] خمینی غیر از معیارهای شناخته شده در جهان بود و گویی از جای دیگر الهام میگرفت.» او همچنین در مقالهای با عنوان «نظم و بینظمی در جهان رو به تغییر» آورده است: «جمهوری اسلامی ایران با تصرف قلمرو داعش، یک کمربند زمینی از تهران تا بیروت ایجاد میکند که نشاندهنده ظهور «امپراتوری ایران» خواهد بود.»
🌹👇پیام سفر کلیدی بشار اسد به تهران
عبدالباری عطوان روزنامه نگار و تحلیلگر برجسته عرب اعلام کرد، اینکه بشار اسد خودش برای تبریک سالگرد پیروزی انقلاب ایران ؛به آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران به تهران برود، اقدامی است که به دلایل زیر تحولی راهبردی و بی سابقه به شمار میرود:
- این اولین بار است که بشار اسد از زمان آغاز بحران سوریه در هشت سال پیش، دمشق را به مقصد پایتختی دیگر غیر از مسکو ترک میکند و این مسئلهای است که نشان میدهد اطمینان زیادی وضعیت کنونی و تدابیر امنیتی دقیق وجود دارد و اوضاع سوریه در زمینههای بسیاری بهبود پیدا کرده است.
- اقدام رئیسجمهور سوریه در انتخاب تهران برای اینکه اولین مقصد سفر او باشد، عمق روابط راهبردی بین دو کشور و اینکه هر دوی آنها در یک سنگر در مقابله با تروریسم و طرح غربی آمریکایی در منطقه قرار دارند نشان میدهد و پیامی برای آمریکا و اسرائیل است که نیروهای ایرانی در سوریه باقی میمانند.
- مطمئنا این سفر به علت اهمیتی که دارد تنها با هدف تبریک صورت نگرفته است بلکه برای هماهنگی درباره چگونگی برخورد با تهدیدات اسرائیلی آمریکایی که دو کشور را هدف قرار میدهد و تدوین راهبردی برای مقابله با آن صورت گرفته است.
-پاسخ عملی به همه ادعاهایی است که در برخی رسانههای ضد سوری منتشر شده است و میگوید بشار اسد در کاخ خود در محاصره قرار دارد و بدون حمایتهای امنیتی روسیه نمیتواند آن را ترک کند و به جایی غیر از مسکو برود.
🔻 حدادعادل:
🔹رهبر انقلاب حرفهای موافقان پیوستن به پالرمو را تایید نکردند.
🔹ایشان نظر ندادند بلکه به مجمع تشخیص مصلحت نظام واگذار کردند.
🔹ایشان به اعضای مجمع گفتند درمورد اشکالات پالرمو «امعان نظر» کنید..
🔴 تحت فشار رسانه ای تصمیم نمیگیریم؛ «پالرمو» در جلسه شنبه مجمع به جمع بندی نمیرسد
🔻مظفر ؛ عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹 در صورت تصویب پالرمو، عربستان و اسرائیل باید بر اجرای تعهدات ایران نظارت کنند
🔹 موافقان تصویب پالرمو میگویند تصویب این لایحه به صلاح کشور است اما در عین حال اذعان میکنند که قرار نیست با تصویب این لایحه، گشایشی در معاملات بانکی ایران با دیگر کشورها ایجاد شود
🔹 اینکه ما تمام معاملات مالی کشور را به شکل شفاف و آنلاین در اختیار نهادهای بینالمللی قرار دهیم بدون اینکه هیچ تغییری در روند تسهیل فروش نفتمان و همچنین تبادلات پولی و بانکی با دیگر کشور ایجاد شود، کار عقلانی به نظر نمیرسد.
🔹رایگیری درباره پالرمو و CFT در یک جلسه واحد خواهد بود
🔹تصویب پالرمو و CFT نیاز به دو سوم آرا دارد
🔹 تحت فشارهای رسانهای تصمیمی نمیگیریم
🔴 #اشکال_دولت_روحانی
🔻ابراهیم اصغرزاده (اصلاح طلب):
🔻مهمترين دستاورد دولت که قابل دفاع بود، مسئله برجام بود که الان به يک وصله ناجور بدل شده است
🔹اشکال دولت روحاني اين است که چون اولويت خود را حل مسئله هستهاي و برجام گذاشت و در سال ۹۵ هم به موفقيتي دست پيدا کرد، اما باعث شد که در ساير حوزهها دست پايينتر داشته و انگيزهاي هم براي برنامهريزي نداشته باشد.
🔹بر همين اساس، با خروج آمريکا اقتصاد و سياست خارجي متلاطم شده و دولت به لحاظ سياست داخلي و خارجي چون براي تحقق اهداف خود پشتوانه کافي ندارد، باعث ميشود که يا وزراي قدرتمند از کابينه خارج شوند یا اعتراضهاي تندروها بيشتر شود.
سردار سرلشکر قاسم سلیمانی صبح امروز در اجلاسیه پایانی 6500 شهید استان کرمان با تقدیر از همه دستاندرکاران این کنگره عمیق و پربار، اظهار کرد: دست پرحکمت و مبارک رهبری را به دلیل بیانات ارزشمندشان در طلیعه این کنگره برای مردم کرمان که بیانات حکیمانهای داشتند به نیابت از همه شما میبوسیم و از خداوند طول عمر بابرکت برای ایشان خواستاریم.
https://www.mashreghnews.ir/news/940674/
🔶مایه آرامش یا روی اعصاب مردم؟
✍ محمد ایمانی:
🔹یک مدیر را با معیارهای مختلقی می شود سنجید. یکی از مهم ترین معیارها این است که ببینید او مسئله ای را حل می کند و گرهی از مشکلات کشور می گشاید، یا شخصا مسئله تولید می کند و وقت مردم و دیگر مسئولان و رسانه ها را می گیرد؟
🔹متاسفانه ویژگی مسئله تراشی و درگیر کردن فرصت ها برای برطرف کردن همان مسئله، در رفتار برخی مدیران، بر گره گشایی در مدیریت آنها پیشی گرفته است. بلد نیستند سنگی از پیش پای مردم و نظام بردارند اما مشی شان به گونه ای است که هزینه می تراشند و دیگران باید بسیج شوند تا ماجرا را حل و فصل و جبران کنند. یار شاطر نیستند اما آیا نمی توانند بار خاطر مردم هم نباشند و روی اعصابشان راه نروند؟
♦️ژست استعفای آقای ظریف، یک خبر پر سر و صدا بود که دو روز وقت مردم و مسئولان و رسانه های ما را گرفت؛ اما واجد کمترین آورده و عایدی برای مردم یا نظام نبود بلکه مایه خسارت شد. شبیه همین عملکرد را در رفتار سیاسی و رسانه ای هفتگی آقای روحانی و برخی نمایندگان مجلس می توان دید: اهتمام به دو قطبی و دوشقه کردن جامعه، مشغول سازی، حاشیه آفرینی، تزریق نگرانی و یاس و ترس، بدون ارائه خدمت یا خبری خوب به مردم.
🔹یکی هم مثل حاج قاسم سلیمانی است که خیلی اهل خود نمایی نیست. اما مردم هر وقت او را می بینند، روحیه و امید و نشاط و آرامش می گیرند. و اگر هم خود او را نبینند، خبر خدمات او و همرزمانش را که می شنوند، زبان به تحسین می گشایند و انگیزه پیدا می کنند. یا همین خدمتگزاران گمنام مردم در قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) که کارکردشان با آبادگری و خودکفایی و تولید قدرت و خدمت اقتصادی عجین شده است.
♦️ای کاش همه مدیران و مسئولان ما در نقش آفرینی مقابل افکار عمومی، به سیره امام خمینی (ره) و امام خامنه ای اقتدا می کردند: مایه امید و اطمینان و آرامش و همدلی و همت در میان مردم، و نا امیدی و ترس و انفعال در میان دشمنان.
♦️افزایش حقوق ها ناعادلانه است
«حاجیبابایی» نماینده همدان در مجلس:
🔹با مصوبه مجلس حقوق ۲۰ میلیونی ۴ میلیون و حقوق یک میلیونی ۲۵۰ هزارتومان افزایش مییابد.
🔹این اقدام ناعادلانه است.
+فکر کنید درصد افزایش حقوق مدیران برای سال بعد به اندازه حقوق 4 نفر کارگره !
+پولدار پولدارتر و فقیر در جا میزنه !
+مرسی از این که دارید قدرت خرید رو تو جامعه عادلانه بالا می برید!