eitaa logo
بصیر
351 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.4هزار ویدیو
410 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تصاویری از اقدام انقلابی یک قاضی در کرج امروز نماینده دادستان در چهارباغ، با انجام هماهنگی های لازم، بالغ بر ۲۰۰ هزار مترمربع ساخت و سازهای غیر مجاز را با کمک نیروهای انتظامی و جهاد کشاورزی و بخشداری و فرمانداری منطقه ، آزاد کرده و قلع و قمع کرد. رسول احمد زاده، نماینده دادستان در صفحه شخصی اینستاگرام خود نوشت: 🔹قضیه خیلی ساده است؛ یک کشاورز که در جامعه ما جزئی از قاعده هرم طبقات است طمع می کند تا زمینی یک هکتاری خود را که متری 10 هزار تومان قیمت دارد را با چند بلوک سیمانی به 10 قطعه مجزا تقسیم کند و هر یک از قطعات را متری 100 هزار تومان بفروشد! در مرحله بعدی سوداگران با اندکی هزینه کرد در داخل هر یک از قطعات، یک ویلای نقلی با نمای بسیار شیک و بدون استحکام می سازد تا همین زمین را متری 1 میلیون تومان بفروشد. آنها که زرنگ ترند، زمین را به شکل کشاورزی اولیه می خرند و هر دو مرحله را خود به انجام رسانده و زمین 10 هزار تومانی را متری 1 میلیون تومان به فروش می رسانند! ✍سکوت رسانه های مدعی عدالتخواهی در مقابل این اقدام ارزشمند قابل تامل است
در گیلان به صورت ظریف از زیر بار قبلی خود فرارکرد و یک "به عقب برنمی گردیم" جدید ابداع کرد و گفت:آمریکا می خواهد ما به 40 سال قبل برگردیم،ما به عقب برنمی گردیم.
🔴 اتحادیه اروپا تحریم‌های حقوق بشری علیه ایران را یک سال دیگر تمدید می‌کند 🔸 دیپلمات‌های اروپایی گفته‌اند، تداوم تمدید تحریم‌های حقوق بشری علیه ایران از سوی نمایندگان اتحادیه اروپا در بروکسل اتخاذ شده است. 🔹 به نوشته «رادیو آزاد اروپا»، این تحریم‌ها علیه ۸۲ شهروند ایرانی از جمله برخی قضات، دادستان‌ها، اعضای سپاه پاسداران، افسران ارشد پلیس و زندانبانان و یک واحد پلیس سایبری ایران است. 🔸 این تحریم‌ها ابتدا سال ۲۰۱۱ علیه ایران وضع و هر سال تمدید شده است.
🍀 حفظ پوشش گیاهی باید جایگاه واقعی خود را در فرهنگ عمومی پیدا کند 🔻 به‌مناسبت روز درختکاری، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای پیش از ظهر امروز (چهارشنبه) در محوطه‌ی دفتر رهبری دو نهال میوه کاشتند. 🔹️ حضرت آیت الله خامنه‌ای سپس روز درختکاری را مژده‌ی در پیش بودن بهار و یادآور اهمیت پوشش گیاهی دانستند و با اشاره به خسارت‌هایی که در اثر بی‌اعتنایی به جنگلها، مراتع و پوشش گیاهی به کشور تحمیل می‌شود، خاطرنشان کردند: مسئله درخت و حفظ پوشش گیاهی باید جایگاه واقعی خود را در فرهنگ عمومی پیدا کند. 🔸️ ایشان کاشت نهال در روز درختکاری را اقدامی نمادین و با هدف تقویت فرهنگِ اهمیت دادن به درخت و گیاه برشمردند و با انتقاد از آسیب زدن به درختان در برخی مراکز پر درخت با انگیزه احداث ساختمان، افزودند: دستگاههای مسئول باید جداً در مقابل اینگونه کارها بایستند و اجازه انجام آن را ندهند. 🔹️ رهبر انقلاب اسلامی همچنین از غرس برخی نهالهای مضرّ در بعضی از نقاط کشور به منظور جلوگیری از پیشرفت صحرا و بیابان‌زایی انتقاد کردند و گفتند: دستگاههای مسئول باید از چنین اقداماتی جلوگیری کنند، ضمن اینکه برای حفظ جنگلها و مراتع باید تلاش کرد و دستگاههای ناظر از جمله دستگاه قضایی در جلوگیری از تعرض به جنگل کمال اهتمام را داشته باشند. ۹۷/۱۲/۱۵
این مطالبه رهبری که مهمترین تهدید امروز اقتصاد کشور است چه شد؟ کار گروه چی شد؟ چه کرد؟ چرا گزارشی داده نشد رهبرانقلاب در دیدار هیأت دولت: به مشکل نظام بانکی به‌طور جدّی باید رسیدگی بشود؛ این حرفی است که همه میزنند. در نظام بانکی و مشکل نقدینگی‌ای که الان در کشور وجود دارد، اگر چنانچه ما که حالا بعد عرض خواهم کرد میتوانستیم با هنرِ هدایت این نقدینگی به کارهای سازنده و مفید، کشور را پیش میبردیم، این نقدینگی نعمت بزرگی بود؛ الان یک بلای بزرگی است؛ واقعاً یک چیز خیلی خطرناکی است. این رقم نقدینگی خیلی رقم فوق‌العاده‌ای است؛ هم رقمش خیلی بالا است، هم رشدش زیاد است؛ ۱۵۰۰ هزار میلیارد یک چیز افسانه‌ای است. به نظر من مسئله‌ی بانک‌ها و بخصوص تکیه‌ی روی مسئله‌ی نقدینگی احتیاج دارد به یک کارگروه دانا، حسّاس، پُرکار، خطرپذیر و شجاع؛ دولت یک کارگروهی تشکیل بدهد. یک کارگروه قویّ فعّالِ شب‌وروزکار، معیّن بشوند فقط برای اینکه فکر کنند ببینند با مسئله‌ی بانک‌ها و با مسئله‌ی نقدینگی چه‌جوری بایستی برخورد کنند؛ بخشهای جذّابی را برای جذب نقدینگی در نظر بگیرند که البتّه یک فهرستی به من داده شده. نگذاریم که این نقدینگی سرازیر بشود به طرف ارز و به طرف طلا و به طرف مسکن و به طرف کالاها، که خب طبعاً به هرجا که این نقدینگی رو کند و هجوم بیاورد، پدر آن منطقه درمی‌آید. البتّه کارگروهی که بخواهند بنشینند و هفته‌ای یک جلسه داشته باشند، فایده‌‌ ندارد؛ باید یک کارگروه دائمِ شبانه‌روزی از آدمهای فعّال تشکیل بشود، بنشینند واقعاً کار کنند، فکر کنند، سرِ یک ماه، دو ماه، سه ماه یک برنامه‌ی کاری روشنی مشخّص کنند و بیاورند بدهند به آقای رئیس‌جمهور، دستور اقدام داده بشود و بلافاصله مشغول عمل بشوند؛ ... یعنی یک‌چنین چیزی لازم است. ۹۷/۴/۲۴
4_6044218651442153216.pdf
2.16M
🔶 نخستین پایش فصلی اقتصاد مقاومتی منتشر شد 🔹 اسلامی، حضرت امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) در جلسه تبیین سیاست‌های اقتصاد مقاومتی با اشاره به ضرورت رصد و فرمودند: «بایستی مرکز قوی و بینایی وجود داشته باشد که به‌طور دقیق این کار [اقتصاد مقاومتی] را کند؛ اطلاعات را گردآوری کنند، پردازش کنند، کنند، احیاناً آن حرکتی را که باید در هر مقطعی و هر مرحله‌ای انجام بگیرد مشخص کنند، برای هر بخشی سنجش معین کنند، و در نهایت به انجام بگیرد.» (20 اسفند 1392) 🔹 با گذشت 5 سال از ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی، و با هدف تحقق مطالبه رهبر معظم انقلاب در خصوص رصد و پایش شاخص های اقتصاد مقاومتی و اطلاع رسانی به مردم در این باره، تصمیم به این مهم و انتشار گزارش آن به عموم گرفت. در این راستا نخستین گزارش پایش فصلی مربوط به و منتشر گردید. 💠اندیشکده برهان💠
2467465.jpg
69.5K
آمریکا چه زمانی به ایران حمله می کند ؟
🔴 | ۷خبر منطقه‌ای ۱۴ اسفند ۹۷ 1⃣سخنگوی وزارت دفاع آمریکا در ادامه مخالفت‌های واشنگتن با خرید سامانه اس ۴۰۰ روسیه توسط ترکیه به آنکارا درباره «عواقب سخت و خطرناک» این موضوع هشدار داد. 2⃣وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد که شرکت «لاکهید مارتین» در قراردادی به ارزش ۹۴۵ میلیون دلار سامانه ضد موشکی «تاد» به عربستان سعودی می‌فروشد. 3⃣«بنی گانتز» رئیس اسبق ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی و رقیب اصلی «بنیامین نتانیاهو» در ادامه فعالیت‌های انتخاباتی خود از بلندی‌های اشغالی جولان دیدن کرد و به لفاظی علیه حضور ایران در سوریه پرداخت. 4⃣رهبران ائتلاف «الاصلاح و الاعمار» عراق بار دیگر بر لزوم عدم حضور نیروهای نظامی و پایگاههای دائمی خارجی در این کشور تأکید کردند. 5⃣«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه امروز سه‌شنبه به دیدار «محمد بن سلمان» ولی‌عهد عربستان سعودی رفت. لاوروف پیش از این با «نصر الحریری» رئیس ائتلاف معارضان سوری هم دیدار کرد. 6⃣«مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا از مواضع جنگ‌طلبانه ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی دفاع کرد و ناخرسندی خود را از توان موشکی انصارالله یمن ابراز داشت. 7⃣وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگویی اختصاصی با شبکه تلویزیونی الفرات عراق از سفرش به دمشق در آینده نزدیک خبر داد و گفت که روابط ایران و عراق علیه هیچ‌کس نیست .
🔴 جای خالی یک حرف مهم در گام دوم‼️ 🔻 مهدی محمدی (تحلیلگر): 🔹بیانیه یک حرف مهم را نمی‌گوید. پیام در این باره که اگر این انقلاب این راه را آمده و چنین سرافراز و پرنشاط است، اگر به آینده امیدوار است و دشمن را خسته و ناامید کرده، اگر گام اول را با قهرمانی برداشته و در تدارک گام دوم است، همه به این سبب است که رهبری حکیم، امین، با تقوا، بنده خداوند و خادم بندگان خداوند، و تیزهوش و استثنایی بالای سر آن بوده است. 🔸 صاحب پیام عمداً از کنار این نکته اصلی و بنیادین می‌گذرد؛ ولی ما دقیقاً همین جا باید توقف کنیم.
🔴شاه مهره های فساد اقتصادی زیر ضربات سنگین دستگاه های امنیتی انقلاب ⬅️بازداشت کلاهبردار بزرگ بازار پتروشیمی 🔹به تازگی یکی از نهادهای امنیتی با حکم دستگاه قضایی، یکی از مدیران ارشد تجارت محصولات پتروشیمی را به اتهام سوءاستفاده گسترده مالی بازداشت کرده است. 🔹بر این اساس به نظر می‌رسد ابعاد این پرونده از پرونده فساد ۳ هزار میلیارد تومانی گروه آریا بسیار وسیع‌تر باشد. 🔹منابع مطلع معتقدند بخش عمده‌ای از بازار پتروشیمی در دهه اخیر در قبضه وی بوده است و اگر کسی بر خلاف نظر و رای وی در این بازار عمل می‌کرد به طرق گوناگون از دور رقابت بازار این محصولات حذف می‌شد. " پلاک "
⭕️ امروز ناخواسته پرده از یک سناریو ناکام برداشت کجا؟! آنجا که گفت: از خواستم فرماندهی شود که فرمودند: فرمانده خودرییس جمهور است یعنی طراحی کرده بودند تمام ناکارآمدی‌های فشل‌ترین دولت را به پای رهبری بنویسند که ناکام ماندند.
🌐 رویکرد دوگانه دولت در قبال قرارگاه خاتم ⏪ یک هفته پس از سخنان حسن روحانی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مبنی بر لزوم خروج نیرو‌های مسلح از اقتصاد، وزیر راه و شهرسازی دولت روحانی در گفت‌وگو با روزنامه دولتی ایران تأکید می‌کند که «قرارگاه خاتم حسب درخواست دولت در پروژه‌ها وارد می‌شود.» محمد اسلامی در این مصاحبه در پاسخ به این سؤال که «واگذاری پروژه‌های عمرانی و زیرساختی به شرکت‌ها شرایط خاصی وجود دارد؟ چرا در چند ماه اخیر قرارگاه خاتم بیشترین سهم را در واگذاری طرح‌ها برای ساخت داشته است؟» می‌گوید که «در واگذاری پروژه‌ها فراخوان می‌دهیم و پروژه‌ها را از طریق مناقصه واگذار می‌کنیم. قرارگاه خاتم حسب درخواست دولت در پروژه‌ها وارد می‌شود. مشارکت قرارگاه به دلیل نوع تبادلات مالی و توان و رابطه‌ای که با همه دولت‌ها داشته، قانونی است و طبق قانون برنامه است که از ظرفیت قرارگاه استفاده شود. هر جا که دولت درخواست داده، قرارگاه مشارکت کرده است و این‌طور نیست که قرارگاه با شرکت‌های خصوصی رقابت کند و ما هیچ تبعیضی در واگذاری پروژه‌ها به شرکت‌ها نداریم.» 🔺این البته اول بار نیست که از زبان رئیس جمهور و دولتمردان یازدهم و دوازدهم این موضع شنیده می‌شود که قرارگاه خاتم برای کمک به دولت و با درخواست دولت انجام پروژه‌هایی را که اجرایش از توان‌بخش خصوصی فراتر است، عهده‌دار می‌شود؛ همان‌طور که اول بار نبود که رئیس جمهور علیه آنچه فعالیت اقتصادی نیرو‌های مسلح می‌نامد، موضع گرفته است. روال کلی دولت روحانی در این ۵ سال در مورد سپاه و قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا این بوده که علیه نیرو‌های مسلح موضع‌گیری می‌کنند و وقتی پیمانکار برای انجام پروژه‌ها پیدا نمی‌کنند، از قرارگاه خاتم تقاضای کمک می‌کنند، پروژه انجام می‌شود، رئیس جمهور یا وزیر مربوطه برای افتتاح می‌روند و فخر سازندگی بومی می‌فروشند و عکس تبلیغاتی می‌گیرند و بعد از مدتی هم مجدداً مواضع علیه فعالیت‌های سازندگی سپاه را از سر می‌گیرند. 🔺حالا میزان بدهی دولت به قرارگاه خاتم بماند که یکی از اصلی‌ترین دلایل رجوع دولت به قرارگاه است؛ کدام پیمانکار دیگری را می‌شناسند که بدون دریافت مطالباتش و فقط به خاطر ملت ایران کار کند؟! 🔺اصلاح‌طلبان مدام فریاد خروج نظامیان از اقتصاد سر می‌دهند، اگر این موضوع تا این حد برایشان مهم است، چرا از دولت خود نمی‌خواهند که پروژه‌ها را به نظامیان ندهد؟!