ماجرای ارسال پیامک انبوه و همگانی حجاب چه بود؟
🔹روز سهشنبه هفته جاری برای افراد زیادی پیامکی مبنی بر رعایت قانون حجاب ارسال شد که بحثهای زیادی را به همراه داشت.
🔹برخی از کاربران فضای مجازی نوشته بودند این پیام درحالی برای ما ارسال شده است که ما امروز اصلا از منزل به بیرون نرفتهایم.
🔹برخی از کاربران آقا هم با این ابهام مواجه شدند که چرا برای آنها هم پیامک حجاب ارسال شده است و آیا سامانه پلیس ایراد داشته و پیامک اشتباهی برای آنها ارسال شده است.
🔸اما حقیقت ماجرا این است که معاونت اجتماعی فراجا این پیام را برای تمامی افراد دارای خط فعال تلفن همراه ارسال کرده است تا بار دیگر یک قانون را یادآوری کند و این پیام ربطی به بیحجاب بودن یا با حجاب بودن افراد ندارد.
🔸نکته قابل توجه این است که پیامکهایی که تخلفات مربوط به قانون عفاف و حجاب را اعلام میکند صرفا با سرشماره police ارسال میشود.
وقتی کسی می گوید رفراندوم لابد می داند که این رفراندوم (اصل۵٩) توسط خود نظام انجام می شود نه بر نظام.
بنابراین بی تابی همزمان اپوزیسیون و امثال روحانی برای رفراندوم را متوجه نمی شوم.با رفراندوم مخالف نیستم به شرط اینکه هر کس رفراندوم می خواهد اول گزاره مد نظر که باید به رای گذاشته شود را دقیق و شفاف بیان کند.عبارت سیاست داخلی یا سیاست خارجی را به رفراندوم بگذاریم نوعی حقه بازی و کلاه برداری سیاسی-انتخاباتی است.در مسائلی که اراده طرف به رفراندوم ما بستگی ندارد(رابطه با آمریکا)نتیجه خفت نیست؟ فرضا گزاره این باشد:رابطه با آمریکا آری یاخیر؟ اکثر ملت هم آری گفتند بعد چه؟ آمریکا می گوید من به رفراندوم شما احترام می گذارم و تحریم لغو؟ یا موشک و هسته ای و...را می خواهد تا بعدش عراق و لیبی شویم؟ آیا توده مردم اینجوری متوجه می شوندیا فکر می کند فردای رفراندوم، ایران بهشت می شود؟ با سراب نمایی مردم را وادار به تحقیر خود نکنید.صداقت رهبری را متوجه شوید.
شرط دوم اینکه رفراندوم یک مسیر حقوقی روشن است هر کس می خواهد باید برود سراغ آن @dr_a_ganji
پشت پرده طراحی پیشنهاد همه پرسی از جانب روحانی کیست؟
تیم حسن روحانی تلاش دارد تا با خلق و تقویت سیاست های جدید خود را به محور انتخاباتی با جریان اصلاحات تبدیل نماید.
در همین رابطه مشاوران روحانی به او توصیه کردهاند با توجه عملکرد دولت رییسی، شکل گیری اعتراضات در سال ۱۴۰۱، فعال شدن بیش از پیش اپوزیسیون، وی محور «تقدم همه پرسی بر انتخابات» را مطرح نماید.
بر اساس طراحی های صورت گرفته راهبرد انتخاباتی روحانی در میانه پیشنهادهای ۱۵ گانه خاتمی و تاسیس مجلس موسسان میرحسین موسوی بوده و می کوشد تا از جمیع مطالبات اصلاح طلبان ساختاری، عبور کرده از ساختار و معترضین را نمایندگی کند.
بر همین اساس روحانی با طرح کلی همه پرسی در سیاست داخلی، سیاست خارجی، فضای اجتماعی و فرهنگی . اقتصاد ، زمینه را برای طرح مصداق های سخنانش در فضای مجازی از طریق تیم رسانه ایش را فراهم ساخته است.
بر همین اساس تیم رسانه ای و چهره های نزدیک به روحانی بنا دارد تاکید کنند که مقصود او مساله «احیای برجام و رابطه با آمریکا» در سیاست خارجی، مساله «نظارت استصوابی» در سیاست داخلی، مساله «گشت ارشاد» در مسائل اجتماعی و مساله «یارانههای پنهان» در اقتصاد بوده و لازم است که نظام حکمرانی در این رابطه دست به همه پرسی بزند.
تیم مشاوران روحانی با اشاره به اینکه رئیس جمهور سابق به منظور نشان دادن پیشرو بودن خود نسبت به اصلاح طلبان و نیز کسب اعتبار برای محور قرار گرفتن می بایست کنش جدیدی خلق کنند به وی پیشنهاد همه پرسی را داده بودند تا وی تاکید کند که فعالان سیاسی باید قبل از شرکت در انتخابات به شرایط شرکت در انتخابات بیندیشند که این مساله موکول به همهپرسی است.
گفتنی است از سوی دیگر تیم رسانه ای روحانی تلاش دارد به منظور تعریف روحانی و جریان اعتدال به عنوان راه سوم اما معتدل و موثر می کوشند تا وی را محل رجوع سیاست مداران اصلاح طلب و اصولگرا تعریف کرده و مطالبه نقش آفرینی از وی برای محور قرار گرفتن راهبرد و گفتمان تازه که همان «تقدم همه پرسی بر انتخابات» است، شوند.
روحانی همچنین بنا دارد تا ضمن تعریف برجام به عنوان یگانه راه حل مشکلات، به نقد سیاست خارجی در ماجرای اوکراین، انتقاد در خصوص شکل گیری دو قطبی در ماجرای حجاب و شکست ایده حاکمیت یکدست پرداخته و تاکید کند که باید حاکمیت با برداشتن گامهای بلند در سیاست داخلی و خارجی و اجتماعی و اقتصادی از برجام تا حجاب، ملت را به رأی دادن به تحولات در چارچوب همین قانون در همهپرسی یا انتخابات فراخواند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زن ، زندگی ، آزادی یعنی یاسمین پهلوی
🔸️رضا پهلوی ، پسر شاه مخلوع ایران که به همراه همسرش یاسمین به فلسطین اشغالی سفر کرده است ، در کنار شهردار شهر نتانیا و وزیر اطلاعات رژیم شعار زن زندگی آزادی سر داد.
🔸️نکته جالب این که همین چندی پیش تصاویر یاسمین پهلوی در وضعیت های زشت و زننده ای با پارتنر فرانسوی اش منتشر شد و جالب تر آنجا بود که بعدا مشخص گردید آن فرد فرانسوی یک پورن استار است.
🔸️حال شاید بهتر بتوان متوجه شد که منظور اپوزیسیون و رضا پهلوی از زن زندگی آزادی چیست .
🔸️زن زندگی آزادی یعنی خانم یاسمین پهلوی که ادعای ملکه ایران شدن را دارد ، بتواند با وجود داشتن همسر به راحتی خارج از چهارچوب خانواده، روابط عاطفی با مردان مختلف برقرار نماید و این سبک زندگی را نیز برای زنان و دختران عفیف ایرانی تجویز و توصیه می کند .
🚨سوریه یا سودان، مقاومت یا تسلیم؟!
🔹سال ۲۰۱۱، جوبا، همهپرسی استقلال سودان جنوبی؛ سالها جنگ و نزاع بین مردمان شمال و جنوب، نهایتا این نتیجه را به بار آورد که سودان، بزرگترین کشور جهان عرب، دوپاره شده و تجزیهی آن نهایی شود. جنگی که از سال ۱۹۵۵ و پس از استقلال سودان از بریتانیا آغاز شد و تا سال ۲۰۰۵ ادامهدار بود، نهایتا با توافق نیواشا در ۲۰۰۵ به پایان رسید و با بازیگری جدی غرب، بین دولت و جنبش آزادیبخش سودان، تفاهمی برقرار شد. تفاهمی که دو طرف را مجاب میکرد تا به نتیجهی همهپرسی برنامهریزی شده پایبند بوده و آن را به مثابه فصلالخطاب این مثنوی هفتاد من بپذیرند.
🔹در نهایت نیز طی این همه پرسی سودان جنوبی تجزیه و سودان بزرگ به دوپارهی مجزا از هم مبدل شد. آنچه که در روند این تجزیه موثر بوده و راه را برای تجزیهطلبان هموار میکرد، نقشآفرینی جدی رژیم صهیونیستی و ایلات متحده است. سودان از جهات مختلفی برای استکبار جهانی مهم بود. به همین دلیل هم برای آنکه این کشور را در آغوش خود حفظ کرده و شیرهی جانش را بکشند، به سان دیگر الگوهای متداول عملیاتی شدهی خودشان در جایجای مختلف دنیا، نسخه تجزیه را برای این کشور تجویز کرده و منافع خود را از این طریق محفوظ نگه داشتند.
🔹سودان به سبب اختیار منابع عظیم نفت و اورانیوم، دارا بودن ۴۵ درصد از اراضی مطلوب کشاورزی در جهان عرب و پل ارتباطی بودن تمدن و فرهنگ اسلامی در عمق آفریقا، از اهمیتی استراتژیک برای غرب برخوردار بود. همهی اینها بهعلاوه سو مدیریت دولت سودان و در راس آن عمر البشیر بود که نهایتا موجب چنین فاجعهای شده و اجازهی تجزیهی سودان داده شد.
🔹کار سودان اما در همین جا تمام نشد. سال ۲۰۱۸ عدهای از مردم در چند شهر مختلف ابتدا با انتقادات اقتصادی و مسائل معیشتی اعتراضاتی را علیه عمر البشیر به راه انداختند و خواستار کنار رفتن او از اریکه قدرت ۳۰ سالهاش شدند. اعتراضاتی که هر چند ریشه در سومدیریت عمر البشیر و همراهانش داشت، اما تحريمهای سنگین ایالات متحده و غرب نیز مزید بر علت شده بود تا سودان به مرحلهی ریاضت اقتصادی رسیده و شرایط برای همگان دشوار شود.
🔹اعتراضاتی که در ابتدا با برچسب اقتصادی شروع شده بود، بعد از چندی با رنگ و لعاب آزادی خواهی و مطالبه دموکراسی غربی، به خوبی نشان داد که اساسا بحث اقتصاد جز ملعبهای برای همراه کردن بدنهی اصلی جامعه نبوده و با مظاهری چون آلاء صالح (دختر ۲۲ سالهای که با لباس سفید و ترانهای به نماد انقلابیون مبدل شده بود)، اعلامیه آزادی و تغییر و نهایتا شعار آزادی-کرامت، به دنبال اهداف متفاوت خود خواهد بود.
🔹اکنون از آن زمان ۴ سال میگذرد. عمر البشیر که برای نجات خود و رفع تمامی تحریمها تسلیم خواستههای غرب شده بود، نهایتا سقوط کرد و نیروهای مسلح و شبه نظامیانی که روزی علیه او به پا خاسته بودند نیز، اکنون روبهروی یکدیگر قرار گرفته و سودان را به چنین غوغاکدهای مبدل کردهاند. شاید هیچ سودانیای در بدترین حالت هم متصور نمیشد که رویای دموکراسیخواهیشان به چنین آتشی مبدل شده که نه مشکلات اقتصادیشان را مرتفع کرده و نه آزادی را برای آنها هدیه آورده است. اکنون نه از آلاء صالح که به او لقب کنداکه سودان داده بودند خبری است، و نه از آن نویسندگان اعلامیه آزادی و تغییر.
🔹این شرایطی است که ایالات متحده و رژیم غاصب صهیونیستی مسبب آن بوده و با وجود خوش رقصی و تسلیم حکام اسبق و فعلی سودان در برابر خواستههایشان، باز هم کنار این کشور و مردمش نایستاده و حتی هدف نهایی خود را تبدیل سودان به این ویرانهی غرق در جنگ داخلی، قرار دادند. چرا که اکنون فرآیند عادی سازی روابط سودان به عنوان یک کشور مسلمان با رژیم غاصب صهیونیستی از اولویت خارج شده و اساسا مطالبات مردمی و خواستههای اقشار مختلف، اجازهی تحقق سریع این معاملهی ننگین را نداده است.
🔹نهایتا باید تصدیق کرد که شرایط اسفبار فعلی سودان، عاقبتی است که عدم مقاومت در برابر منافع غرب و رژیم صهیونیستی، برای آنها به ارمغان آورد. شرایطی که مشخصا با سوریه و جنگ تمام عیار علیه آن مشابه بود. حتی آتش حملات و تحریمها علیه سوریه، به مراتب با شعلهای برافروختهتر از سودان، جان مردم این کشور را سوزانده است. اما هشت سال جنگافروزی آمریکا و همراهان منطقهای و جهانیاش با مقاومت مردم این کشور روبهرو شد که تجربهای متفاوت با سودان را رقم زده و این بار بینی شیطان بزرگ در شامات به خاک مالیده شد. اکنون نیز کشورهای عربی منطقه برای از سرگیری روابط خود با سوریه به صف شده تا پس از یک دهه دشمنی، رفتار خود را نسبت به جبههی مقاومت تغییر داده و در برابر آن کوتاه آمدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ به تعبیر امیرالمومنین (ع) احمق را یا در افراط و یا در تفریط خواهی دید.
احمدی نژاد مخالف حجاب که ۱۳ آیه قران واجبش کرده در دهه اول انقلاب دانشگاه را بخاطر یک تار موی سر دختران به آشوب می کشید.
🇮🇷
📝 پشت پرده طراحی پیشنهاد همه پرسی از جانب روحانی کیست؟
🍃🌹🍃
🔻شاید برای خیلی ها سئوال باشد که مثلا موضوع پیمان سپاری کامل ارزی و بازگرداندن دلار عایدی از صادرات به اقتصاد کشور توسط برخی صادرکنندگان مگر چه کار سختی است که حتی زور دولت هم به آنها نمیرسد؟
🔸مگر با چه کسانی طرف هستیم که رهبر معظم انقلاب از ابتدای سال ۱۴۰۲ دو مرتبه به این موضوع به ظاهر ساده تاکید نمودند و اتفاقا در دیدار دانشجویان، برخی شرکتهای دولتی را مقصر دانستند!!؟
🔹ظاهرا سر برآوردن دیوانه وار یکباره موضوع #رفراندم، اساسا بخاطر رهنمود ایشان در پاسخ به یک دانشجو پیرامون رفراندوم نیست؛ بلکه گویا اصل موضوع، تاکید قاطع و مجدد ایشان بر موضوعاتی مانند «ضرورت بازگرداندن ارزهای صادرات به چرخه اقتصاد به قیمت مصوب است.
🔹زیرا فروش ارز صادراتی و محصولات بر پایه قیمت های دلار_تلگرامی انفجار سود برای شرکتها و ضربه مهلک بر معیشت مردم است.
✔️ پ.ن۱: یک مؤتلفهای بیان می کند، جریان غربگرا در #دو_هزار_شرکت وابسته دولتی در قالب اعضای هیات مدیره و مدیرعامل نفوذ کرده است!!
✔️ پ.ن۲: جالبتر اینکه در دولت خاتمی در سال ۸۱، پیمان سپاری ارزی و بازگرداندن دلار حاصل از صادرات لغو میشود...
✔️ پ.ن۳: این دقیقا معنای اژدهای هفت سر فساد است که وقتی نظام به عرصه مدیریت دلار تلگرامی و فضای مجازی رها و ارز صادرات وارد میشود، سر دیگر اژدها، رفراندوم را وسط میکشد و سر دیگرش بی حجابی را و سر دیگرش تغییر قانون اساسی را و سر دیگرش که لشکر رسانهای است به تکاپو می افتد
✍حمیدرضا ابراهیمی
♦️ این بابا اسمش نیکلاس هست و در سوئد زندگی میکنه . ایشون ادعا می کرد از حامیان اصلی و پروپاقرص جنبش زن زندگی آزادی در ایران هست و هر روز با انتشار توئیت و صحبت و.... از نبود آزادی در ایران و ..... صحبت میکرد. حالا خیلی نایس و قشنگ همسر ایرانیش غزال را با ضربات کارد کشت وقطعه قطعه کرد.
🔹️داستانش شبیه حامیان نجفی شهردار اسبق تهران هست که زنش را در حمام با اسلحه با اون وضعیت فجیع کشت و بعد همین افراد برای جنبش به اصطلاح زن، زندگی، آزادی یقه می دریدند ولی از اون ور تما قد حامی قاتلی بودند که زنش رو به راحتی با سلاح جنگی کشت.
کلاجماعت مدعی حامی زن همینطورین. زنان ابزار دستشونند هر وقت نیاز داشتندعلیه حکومت ها و در راستای منافع شخصی و... ازش استفاده می کنند و هر وقت هم نیاز نداشتند و اراده کردند راحت نایس و قشنگ می کشنشون.
همینقدر وقیح هستند.
✅وضعیت رفراندم در کشورهای دیگر چگونه است؟
🔹بعد از بیانات رهبر انقلاب درباره رفراندوم، برخی در فضای مجازی مدعی شدند که در کشورهای مختلف، در موضوعات گوناگون به رفراندوم مراجعه میشود. بر همین اساس، به بررسی برگزاری رفراندوم در برخی از کشورها میپردازیم.
آمریکا:
🔹در قانون اساسی این کشور، اساسا موضوعی با عنوان رفراندوم وجود ندارد و تاکنون رفراندوم ملی در این کشور برگزار نشده است. صرفا در برخی از ایالتها، آن هم در برخی موضوعات محلی، همهپرسی برگزار میشود. اما اینکه بگوییم در سطح ملی، کلان و بر اساس قانون اساسی آمریکا رفراندوم برگزار شده باشد، چنین موضوعی وجود ندارد.
هلند و فرانسه:
🔹در سال ۲۰۰۵ (۱۳۸۴) قانون اساسی اتحادیه اروپا به تصویب رسید. این قانون باید در تمام کشورهای عضو اتحادیه اروپا به رفراندوم گذاشته میشد تا مردم این کشورها، آن را بپذیرند. اما این رفراندوم در فرانسه، رای نیاورد. این اتفاق در هلند نیز تکرار شد. همه پرسیِ قانون اساسی اتحادیه اروپا، بار دیگر در این کشورها برگزار شد که برای بار دوم هم رای نیاورد.
انگلیس:
🔹در حکومت سلطنتی-موروثی انگلیس، تاکنون ۳ رفراندوم مهم برگزار شده که دو مورد آن در خصوص عضویت و خروج از اتحادیه اروپا بود. البته در انگلیس، بعد از ماجرای برگزیت و برگزاری رفراندوم برای خروج از اتحادیه اروپا، بحرانهایی پدید آمد که تعداد محدودی از آنها عبارتند از: ۱. سقوط ارزش پوند. بهای پوند نسبت به دلار به سطحی سقوط کرد که از سال ۱۹۸۵ بیسابقه بود.
۲. بیثباتی سیاسی که منجر به استعفای دیوید کامرون، نخست وزیر وقت انگلستان شد.
۳. بحران جدایی طلبی. ایرلند شمالی خواهان برگزاری رفراندوم به منظور جدایی از انگلستان شد. خروج انگلستان از اتحادیه اروپا، به ضرر این کشور منجر شد و تعدادی از احزاب و جریانها خواستار برگزاری مجدد رفراندوم و بازگشت به اتحادیه اروپا شدند!