✅ چطور با وجود این همه مشکلات نزدیک قله قرار داریم؟
🔹... بیش از دو دهه است که دشمنان ایران تلاش کردهاند ایران را از داشتن یک برنامه هستهای صنعتی شده منصرف کنند نه به این دلیل که فکر میکردند ایران روزی سلاح هستهای خواهد ساخت، بلکه به این دلیل که میدانستند برنامه هستهای بهعنوان یک صنعت مادر کشور را رشد خواهد داد، عزت ملی را افزونتر خواهد کرد و از همه مهمتر وضعیت ژئوپلتیکی ایران به نحو جهشی ارتقا خواهد داد.
🔸 اکنون ایران از یک مسیر بسیار غیرمعمول (که نه شامل ساخت سلاح میشود و نه شامل اعانهگرفتن از قدرتهای بزرگ) یک قدرت هستهای نوآور است که هر تصمیم سیاسی بگیرد، قدرت فنی دستیابی به آن را دارد و جهان نیز با این حقیقت کنار آمده است. این از گام اول.
✅ دومین گام رسیدن ایران به قله را زمانی میتوان درک کرد که به برنامه منطقهای ایران نگاه کنیم. شهادت شهید سلیمانی از دید غربیها باید کمر این برنامه را میشکست اما اکنون خود معترفند و روزانه با این حقیقت زندگی میکنند که سطح لایه اجتماعی، در ایجاد دوقطبی اقتصاد- مقاومت در کشورهای منطقه شکست خوردهاند و تمایل اجتماعی بیسابقهای در منطقه به مبارزه با اسراییل و آمریکا ایجاد شده است.
💢 در سطح سیاسی هم تعداد دولتهای حامی مقاومت در منطقه از هر زمان دیگری در چند دهه گذشته و حتی اوج دوران نقشآفرینی شهید سلیمانی بیشتر است...
✍مهدی محمدی
🇮🇷
📝 تحلیل فوق العاده زیبای استاد مطهری درباره خدمات اسلام به زنان
🍃🌹🍃
🔻شهید مطهری ره: " اسلام در عین آنکه زنان را به حقوق انسانیشان آشنا کرد و به آنها شخصیت و حریت و استقلال داد هرگز آنها را به تمرد و عصیان و طغیان و بدبینی نسبت به جنس مرد وادار نکرد.
🔸نهضت اسلامی زن، سفید بود، نه سیاه و نه قرمز و نه کبود و نه بنفش. #احترام_پدران را نزد دختران، و #احترام_شوهران را نزد زنان از میان نبرد، اساس خانوادهها را #متزلزل نکرد.
🔹زنان را به شوهرداری و مادری و تربیت فرزندان #بدبین نکرد. برای مردان مجرد و شکارچی اجتماع که دنبال #شکار_مفت میگردند وسیله درست نکرد.
🔺زنان را از آغوش پاک شوهران و دختران را از دامن پر مهر پدران و مادران #تحویل صاحبان پست اداری و پولداران نداد. "
📝نظام حقوق زن در اسلام، ص ۹۰ و ۹۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 حال و روز اپوزیسیون زیر لحافی در کمتر از دو دقیقه!
🍃🌹🍃
🔹چرت زدن «نوریزاده» و هذیان گفتن وی در پخش زنده به عنوان نمادی از اپوزیسیون ورشکسته است که به هر دری زده تا علیه ایرانیان توطئه بچیند و اکنون اینگونه دست از پا درازتر، خود را جلوی دوربین مفتضح میکند!
14.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 کار نشد ندارد | شکستهشدن نرخ بیکاری پس از ۱۷ سال/ نرخ بیکاری به ۸/۲ درصد رسید
🍃🌹🍃
🔻#دولت_سیزدهم توانست بهرغم تحریمها، بیش از ۵ هزار واحد تولیدی و صنعتی با اشتغال ۱۱۸ هزار نفر را احیا کند.
🔺میانگین نرخ بیکاری در زمان شروع به کار دولتسیزدهم ۹/۶ درصد بود که در بهار امسال به ۸/۲ درصد رسیده است. بیشترین سهم اشتغال با ۵۱/۳ درصد در بخش خدمات است.
🇮🇷
📝 سر فصلی دیگر از جنگ «شناختی_ادراکی» | سوء استفاده دشمنان از جهل مردم
🍃🌹🍃
🔻در جنگ شناختی، مهمترین موضوع، «سوار شدن بر جهل جامعه» است. معمولا انسان نسبت به موضوعی که فاقد شناخت و آگاهی کافی است و یا به مسائلی که جهل و نادانی دارد، عکس العمل منفی نشان می دهد و با آن مخالفت میکند و اگر پرده ی جهل از جلوی چشمش کنار رفت و حقایق آشکار شد، مسیر خود را اصلاح و با آن همراهی می کند.
🔸در همین راستا دشمن بر روی «جوانان و نوجوانان» که هنوز وارد مرحله ی شناخت و آگاهی درستی از جامعه و موضوعات آن ( تربیتی_ دینی_ سیاسی_ اقتصادی_ امنیتی و..) نشده اند حساب ویژه ای باز کرده... و اساسا یک بُعد مهم جنگ «شناختی_ادراکی» یعنی همین ... یعنی مدیریت شناختها یا در تقابل قرار دادن افراد با «شناخت های متفاوت» در «سطوح متفاوت» (انقطاع نسلی بین دهه ۴۰ تا دهه ۸۰)
🔹معاویه از عمروعاص پرسید «مگر از ذوالفقارِ علی (ع) تیزتر هم وجود دارد!؟؟...گفت بله... جهل مردم...»
🔸راه حل: تلاش همه جانبه، #جهاد_تبیین، کنار زدن پرده ی جهل با روش های خلاقانه، هنرمندانه، محبت آمیز همراه با منطق و استدلال است.
🔹هر جا هم نمیدانیم از روش «ماست مالیزیشن» استفاده نکنیم!!! جوان دهه هشتاد_نودی باهوش است... حقایق را می فهمد... چاره کار مسلح شدن به «علم» است و «اخلاق»، «استدلال» همراه با «محبت»، «خیرخواهی» همراه با «انصاف»
🔺وقتی نمیدانی، با محبت بگو نمیدانم... با غرورت دشمن نساز!!
✍#هراسانیان
🔺خبیث و خائن مدافع بهائیت که علیه اربعین سخن میگوید به دنبال فتنهانگیزی است
▪️واکنش شدیداللحن رجبی دوانی به سخنان عبدالحمید درباره راهپیمایی اربعین
«محمدحسین رجبی دوانی» در نشست خبری نخستین کنگره بینالمللی بزرگداشت امامزاده علی ابن محمد باقر(ع):
🔹نخستین قیام در خوانخواهی از شهادت امام حسین علیه السلام، حتی پیش از قیام مختار و توابین در ایران به وقوع میپیوندد و مردم سیستان بلافاصله پس از شنیدن خبر شهادت امام حسین (ع) دست به قیام میزنند.
🔹وسعت قیام آنها به گونهای بوده که برادر عبیدالله بن زیاد که حاکم سیستان بوده از این شهر فرار میکند. نکته جالبتر این است که این قیام زمانی به وقوع پیوسته که شیعه هنوز وارد ایران نشده است.
🔹حتی زمانی که اکثر ایران مذهب غیرشیعه را داشت، برای امام حسین(ع) و اهل بیت(ع)، مراسم عزاداری برگزار میکردند و بدین وسیله ارادت خود را نشان میدادند.
🔹امروز خناسان، خبیثان و خائنانی در پوشش دروغین مذهب و به دروغ به نام برادران اهل تسنن در کشور فتنهانگیزی میکنند و اخیرا هم فرد خبیثی راهپیمایی اربعین را زیرسوال برد. کسی که از بهاییت حمایت میکند و با استفاده از سعه صدر نظام جمهوری اسلامی، لگدپراکنی میکند، امروز در اثر تبلیغ وهابیت و خباثت خودش، برادران اهل تسنن را از خوردن نذریهایی که برای امام حسین(ع) داده میشود و شرکت در عزاداریها منع میکنند.
⛔️خط القایی اصلاحطلبان محور فعالیت ضدانقلاب شد
چندی پسازآنکه روزنامه جمهوری اسلامی، راهپیمایی اربعین را «مانور تبلیغاتی» خواند و نوشت: «اصولاً چه منطقی اجازه میدهد اینهمه نیرو، امکانات و بودجه با هزینه بیتالمال برای یک مانور تبلیغاتی که نه امام حسین (ع) به آن نیاز دارد و نه مشکلی از ملت و کشور حل میکند، صرف شود»، حال رسانههای بیگانه خط القایی و مغرضانه اصلاحطلبان را تکرار کرده و به آن ضریب میدهند
دویچه وله در گزارشی راهپیمایی اربعین را «مراسم حکومتی» عنوان کرد و نوشت: «با نزدیک شدن تاریخ برگزاری مراسم حکومتی راهپیمایی اربعین، برنامهریزی نهادهای مختلف حکومتی برای اعطای تسهیلات و تخصیص بودجههای هنگفت برگزاری این مراسم همچنان ادامه دارد.»
9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 عبدالحمید گفته به جای رفتن به مراسم اربعین پولشو بدین فقرا!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ عذاب الهی در سرزمین قوم لوط❗️
◾️ بیش از ۱۴ میلیون هکتار جنگل در اثر آتش سوزی از بین رفته اس ت واین آتش سوزی ها ادامه دارد ⁉️
💢نکات و الزامات دیپلماسی کریدوری
🔹قدرتهای بزرگ دنیا همیشه به دنبال راهها و مسیرهایی هستند که بتوانند سریعتر کار صادرات و واردات را انجام دهند. بسیاری از دعواهای ابرقدرتها در برهههای گوناگون تاریخی بر سر همین راهها و مسیرهایی بوده که به اصطلاح میانبر میزده، و هم موجب صرفهجویی در وقت و زمان و هم بهره اقتصادی بیشتر بوده است. همین موضوع بود که پای انگلیس، فرانسه و رژیم صهیونیستی را به تقابل با «جمال عبدالناصر» در سال 1957 باز کرد تا بتوانند سوئز را در دست بگیرند.
🔸همین موضوع در قبال ایران نیز صادق است؛ چرا که زمانی «اسرائیل کاتس» وزیر حملونقل رژیم غاصب قدس، احیای راهآهن باری و قدیمی از دمشق به مدینه را که با فروپاشی عثمانی به خاطرهها پیوست، به منزله عنصری کلیدی در محور ضدایرانی مطرح میکرد؛ محوری که از تجارت برای کشاندن عربستان سعودی و سایر کشورهای عربی به اتحاد نزدیک با اسرائیل استفاده میکند. همه آنچه را که گفته شد، میتوان دریچهای جدید در عالم سیاست با عنوان «دیپلماسی کریدورها» نامید.
🔰در دیپلماسی کریدورها دو موضوع وجود دارد که بر اهمیت کار می افزاید.
🔹موضوع اول اینکه امروزه بنادر شکل سنتی خود را از دست داده و بنادر نسل چهارم در حال به وجود آمدن هستند. بنادر نسل چهارم یا بنادر شبکه، ضمن اتصال مناطق مختلف بندر با همدیگر، بندر با سایر بنادر دنیا نیز در تعامل و همکاری در سطوح بینالمللی است.
🔸موضوع دوم اینکه همه دنیا به دنبال این هستند که مزیتهای جغرافیایی خود را به منبع درآمدزایی و قدرت سیاسی و بینالمللی تبدیل کنند. ایران نیز در منطقهای قرار دارد که نقطه تلاقی سه قاره آسیا، اروپا و آفریقاست و با دسترسی به تنگه هرمز و نزدیکی به چند کانون مهم بینالمللی و منطقهای از جمله کشورهای حوزه خلیج فارس، منطقه غرب آسیا، اوراسیا، آسیای جنوبی و آسیای غربی نقش کلیدی در پیوند این مناطق دارد.
🔹یکی از تلاشهای دولت سیزدهم تلاش برای فعالسازی کریدور شمال به جنوب است. این کریدور، یکی از مسیرهای مهم ترانزیتی در آسیای میانه است که مسافت 16 هزار کیلومتری از طریق کانال سوئز را با یک مسیر 7 هزار کیلومتری جایگزین کرده و در مقایسه با مسیرهای سنتی از نظر مسافت و زمان تا 40 درصد کوتاهتر و از نظر هزینه تا 30 درصد ارزانتر است. این کریدور با ارتباط دادن بندر بمبئی در هند تا هلسینکی فنلاند به طول 13 هزار کیلومتر، با اتصال مستقیم ریلی و با عبور از خاک ایران به یکدیگر میتواند گامی بزرگ در نقشآفرینی ایران در کریدورهای بینالمللی و خروج اقتصاد ایران از گوشه رینگ تحریم باشد.
🔸این کریدور میتواند در آینده سهم بالایی از حملونقل بینالمللی میان روسیه و کشورهای CIS با هند، کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس و اروپا را به خود اختصاص دهد. این امر زمانی اهمیت مضاعف مییابد که ایران بتواند این کریدور را به کریدور دیگری موسوم به شرق به غرب نیز متصل کرده و بخشی از پروژههای مهمی، مانند یک کمربند یک راه چینیها را نیز به خود اختصاص دهد. شکلگیری این دو کریدور در کنار همدیگر میتواند بسترساز یک تحول اقتصادی در کشور باشد. امروز عربستانیها هم مشتاقند تا از طریق عراق به این فرصت اقتصادی بپیوندند.
🔹البته این موضوع الزاماتی نیز دارد که از اقدام برای رفع فرسودگی زیرساختهای داخلی و تلاش برای جذب سرمایهگذاری خارجی و تأمین منابع مالی و... را شامل میشود. این نکته نباید از چشم متولیان این حوزه دور بماند، به ویژه در زمانی که برنامه هفتم پیش روی مجلس است که مقدرات چندین ساله کشور در حوزه پیشرفت و توسعه را برنامهریزی میکند.