eitaa logo
بصیر
369 دنبال‌کننده
9.4هزار عکس
6.6هزار ویدیو
449 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴آیا رهبری به تنهایی با شجاعت و قاطعیت میتواند فساد را ریشه کن کند؟؟؟ 📚 🔻یکی از افرادی که بعد از پیامبر (ص) به حکومت رسید «عثمان» بود. عثمان در طول مدت حکومت خود دچار مفاسد مالی و انحرافات زیادی شد (ر.ک: شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید ج۱/ص۱۹۸). از جمله مردمانی که نسبت به مفاسد اعتراض داشته و درخواست برخورد با آن را داشتند مردم کوفه بودند، مردم کوفه به همراه سایر معترضین عثمان را سرنگون و با علی (ع) بیعت کردند. علی (ع) در برخورد با مفاسد هم شجاع بود و هم قاطع. در توصیف شجاعتشون فرمودند: «به خدا قسم چون کفتار ترسو نیستم بلکه با کمک افراد حق جو، روی گردانان از حق را در هم میکوبم». (نهج البلاغه: خطبه6) و در توصیف قاطعیتشان فرمودند: «به خدا قسم حتی اگر اموال بیت المال مهریه زنان شده باشد آن را باز میگردانم» (نهج البلاغه: خطبه ۱۵). به همین جهت دست رد بر سینه سهم خواهانی چون طلحه و زبیر زد و حکومت معاویه را برنتافت. 🔻اما طلحه و زبیر و معاویه نیز بیکار ننشستند و علیه علی (ع) جنگ سخت و نرم بر پا کردند. در این هنگام که هنگام هزینه دادن پای مبارزه با مفاسد بود حضرت (ع) خطاب به مردم کوفه فرمود: «قد فتح باب الحرب بينكم و بين أهل القبلة و لا يحمل هذا العلم إلا أهل البصر و الصبر» (نهج البلاغه: خطبه173) «باب جنگ بین شما و دشمنان داخلی بازگردیده است، و در این جنگ عَلَم را تنها کسانی میتوانند حمل کنند که اهل بصیرت و صبر باشند» اهل بصیرت تا در هنگام جنگ روانی حق و باطل بر آنها مشتبه نشود و اهل صبر تا در هنگام جنگ سخت تحمل هزینه ها را داشته باشند. 🔻ولی مردم کوفه که خواهان مبارزه با فساد شده بودند نشان دادند که نه بصیرت دارند و نه صبر. صبر نداشتن آنها باعث شد که نتوانند جنگ را به سرانجام برسانند و از خود ضعف نشان دادند، و بصیرت نداشتن آنها نیز موجب انفعال و فریب آنها در برابر جنگ روانی دشمن شد. نتیجه این بی بصیرتی و بی صبری هم چیزی نبود جز شهادت علی (ع) و بر روی کار آمدن معاویه که اُم الفساد بود. 🔺 علی (ع) با فدا کردن خویش برای همگان این حقیقت را روشن ساختند که «برای مبارزه با فساد، شجاعت و قاطعیت رهبر کافی نیست بلکه بصیرت و صبر مردم نیز لازم است» و الا مبارزه نتیجه نخواهد داد و چه بسا نتیجه عکس دهد. 🔺 اکنون آیا ما بصیرت و صبر لازم برای مبارزه با فساد را داریم ؟ ◀️ ما که با نوسان قیمت ارز و سکه به بازار ارز و سکه هجوم می آوریم، آیا صبر لازم برای پرداخت هزینه مبارزه با فساد را داریم ؟!!! ◀️ ما که با شایعه مضحک دیوار کشی در پیاده رو حق و باطل را گم میکنیم، آیا بصیرت لازم برای مبارزه با جنگ روانی مفسدین را داریم ؟!!!
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈ 🔴 اخبار ویژه 🔹 صادق زیباکلام: اصلاح‌طلبان در باتلاق لیست امید گرفتار شده‌اند!. شرط گذاشتن برای حضور در انتخابات موضوعیت ندارد. 🔹 انگلیس اعلام کرد به ائتلاف دریایی تحت رهبری آمریکا با هدف تأمین امنیت عبور و مرور کشتی‌ها در خلیج فارس و تنگه هرمز خواهد پیوست. 🔸دادگاه نیجریه مجوز آزادی مشروط شیخ زکزاکی و همسرش برای مداوا در خارج را صادر کرد 🔹ظریف: انشالله دولت آمریکا از صفحه زمین هم بیرون برود. ممکن است شما برای برخی خدا باشید اما هیچ وقت برای ایران خدا نیستید. برخی اوقات آمریکایی‌ها حرف‌های بزرگتر از دهان‌شان می‌زنند. 🔹مدیرعامل بانک سپه: تا پایان سال تابلوهای بانکهای نظامی ادغامی با بانک سپه یکسان می‌شود. 🔸 بهزاد نبوی: در حال حاضر اصلاح طلب‌های تندرویی داریم که به براندازان نزدیکترند. در هر شرایطی باید در انتخابات شرکت کنیم. 🔹ارتش سوریه: به دلیل نقض عهد ترکیه، عملیات ادلب از سرگرفته می‌شود 🔹 ظریف در پاسخ به سوالی درباره احتمال نامزدی‌اش در انتخابات ۱۴۰۰: من یک بار در تلویزیون هم گفتم که می‌خواهید برویم محضر و امضا کنم و الان در برابر همه جهان اعلام می‌کنم آن کار را بلد نیستم. نگران ۱۴۰۰ نباشید و به خاطر نگرانی از سال ۱۴۰۰ مانع کار من نشوید و مخلص همه شما هستم. محضر هم بخواهید می‌آیم و محضری امضا می‌کنم در سال ۱۴۰۰ یا دانشگاه هستم یا منزل! 🔸سخنگوی سازمان انرژی اتمی:طبق برنامه اعلام شده، ایران حدود یک ماه دیگر گام سوم را برخواهد داشت‌. اقدامات بعدی ایران شامل تعلیق تعهدات است 🔸حسین مرعشی سخنگوی حزب کارگزاران: راهبرد مقاومت زودتر به حل مشکلات مردم منتهی می‌شود تا عقب‌نشینی ┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
♦طرح مزخرف! مسکن مهر (به تعبیر جناب آخوندی وزیر روحانی)، “تاییدیه بین‌المللی" گرفت. مازیار حسینی، معاون وزیر راه و شهرسازی : دفتر اسکان بشر در سازمان ملل، ساخت مسکن مهر را جزو تجربه‌های منحصر به فرد و قابل انتقال به مجامع بین‌المللی اعلام کرد.
🌐 زیر‌زمین قصر! (گفت و شنود) گفت: آقای آشنا گفته است؛ محمدجواد ظریف موفق‌ترین، معتبرترین و متخصص‌ترین وزیر امور خارجه ایران از زمان شکل‌گیری این وزارت‌خانه تاکنون است! گفتم: آقایان درباره برجام هم می‌گفتند؛ برجام بزرگ‌ترین دستاورد تاریخ ایران، معجزه قرن، فتح‌الفتوح، آفتاب‌تابان و نشانه تسلیم همه قدرت‌های بزرگ جهان در مقابل ایران است! گفت: ما هم برای آقای ظریف احترام قائلیم ولی تعریف‌های آقای آشنا به زیان ایشان است چون مردم چشم دارند و می‌بینند که اصلی‌ترین ماموریت آقای ظریف برجام بود که نه فقط هیچ دستاوردی نداشت بلکه فاجعه‌بار هم بوده و هست. گفتم: تعریف‌های آقای آشنا، آدم را به یاد ملیجک دربار ناصرالدین‌شاه می‌اندازد که وقتی شاه قاجار یک شعر دم دستی می‌سرود، ملیجک می‌گفت؛ اعلیحضرتا، قربانت گردم! کاش سعدی و حافظ و فردوسی و مولوی و نظامی و... زنده بودند و شعر‌های شما را می‌دیدند تا به خاطر ‌اشعار بی‌مغزی که سروده‌اند از خجالت آب می‌شدند و به زمین فرو می‌رفتند! گفت: اگر در میان این جماعت یک آزاد‌اندیش دلسوز پیدا می‌شد، برای خدمت به ظریف ‌اشتباهات ایشان را گوشزد می‌کرد. گفتم: از قضا، می‌گویند ناصرالدین شاه شعری سروده بود و نظر ملک‌الشعرا را جویا شد. ملک‌الشعرا که یکصد و هشتاد درجه با امثال آقای آشنا تفاوت داشت گفت؛ قربان خیلی دم‌دستی است. شاه دستور داد او را در زیرزمین قصر زندانی کنند و چند روز بعد که شعر دیگری سروده بود باز هم نظر ملک‌الشعرا را پرسید. ملک‌الشعرا سرش را پایین ‌انداخت و قصد خروج از درب‌خانه سلطنتی را داشت. شاه پرسید کجا می‌روی؟ گفت؛ به زیر‌زمین قصر!
🔹استراتژی سیاسی جریان افسادطلب توسط سعید حجاریان تبیین شد سعید حجاریان در محفل خصوصی که در منزل محمد خاتمی بطور مرتب برگزار می شود اظهار داشت: سال ۸۸ به همه دوستان گفتم شعار نه به دروغ را بدهند که ستاد آقای موسوی تابلوی زیبای دروغ ممنوع را طراحی کردند. اما امسال تا سال ۱۴۰۰ به دوستان می گویم تا می توانید دروغ بگویید. وقتی واقعیت تا این حد بر خلاف انتظار است چاره ای جز کتمان آن و گفتن آنچه که بر خلاف واقعیت است نداریم. با توجه به شکست ما در دولت و مجلس و شوراها دو راه داریم، یا صادق باشیم و به شکست اعتراف کنیم و همه با هم کنار برویم، یا دروغ بگوییم و بخشی از قدرت خود را تداوم ببخشیم. دیدگاه و رویکرد رئالیسم در علم سیاست می گوید قدرت را نباید از دست داد به هر قیمتی! وقتی تهی از حقیقت شدی، بی شرمانه دروغ بگو. این راهبرد ماست تا ۱۴۰۰!!
معتقدم یکی از مهمترین اقداماتی که می تواند وحدت را در شرایط فعلی کشور تقویت کند در باره برجام است برجام مانند کودک سقط شده ای شد که علل سقط آن تفسیر بردار شده است و اگر مادر این کودک عامل سقط را انکار کند،تفسیر ها پیچیده تر و محل مناقشه و منازعه خواهد شد @Dr_A_Ganji
🌐 اخبار ✅ انتقاد رئیس دستگاه قضا از عملکرد وزیر ارتباطات حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی در نشست اخیر شورای عالی فضای مجازی بار دیگر نسبت به عملکرد محمدجواد آذری‌جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات انتقاد کرده است. وی خطاب به جهرمی گفته است شما درباره وعده‌هایی که نسبت به برخورد با تلگرام داده‌اید، هیچ کاری نکرده‌اید! رئیس قوه قضائیه گفته است شما در جایی گفته‌اید که «اینها می‌خواهند به دست من تلگرام توقیف شود که این امر محالی است.» جهرمی در واکنش به اظهارات آقای رئیسی مدعی شده است، اگر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) برای انتقال و معرفی شبکه‌های اجتماعی جدید فعال شود، ما نیز به آنها کمک می‌کنیم. ادعاهایی هم که درباره من نقل شده، صحت ندارد. گفتنی است، در این نشست به جهرمی گفته شده است شما مسئول فضای ارتباطات و مخابرات کشور هستید و باید در این زمینه اقدام کنید. ✅◄ یک پایگاه عبری‌زبان اعلام کرد، امارات و عربستان تماس‌های مخفیانه خود با ایران را افزایش داده‌اند و ولی‌عهد سعودی به‌طور جدی در حال بررسی گفت‌وگو با تهران است. در همین راستا، وزیر حج عربستان ضمن استقبال از برقراری دوباره عمره مفرده، از پیگیری ریاض برای بازگشایی دفتر حافظ منافع ایران خبر داد. نکته قابل توجه در زمینه همه این رویدادها این است که این وقایع طی چند روز و پشت سر هم به صورت سلسله‌وار روی داد که نشان‌دهنده وجود یک برنامه مشخص در قبال تغییر رویکرد عربستان و امارات در برابر ایران است
15-05-98.doc
409.6K
نسخه word نشریه الکترونیکی هدایت/شماره9 #ویژه هادیان و مسئولان سیاسی #نشستهای بصیرتی #طرح شهید کمالی
🔴 جناب روحانی مشترک مورد نظر همان است‼️ 🔹 گویا دیشب دوباره جناب و گفتگوی تلفنی داشته‌اند و مقرر کرده‌اند تا کارشناسان و مسئولان ایرانی و فرانسوی برای رسیدن به راهکارهای مناسب در مسائل و موضوعات گوناگون منطقه‌ای و بین المللی با یکدیگر رایزنی و گفتگو کنند؛ بنظر میرسد آمریکایی‌ها بجای گفتگوی مستقیم و ارسال پیام از طریق میانجی‌ها، به روی آورده‌اند 🔸 سریال تماس ها و اصرار برای ماندن ایران در برجام از سوی فرانسه که در تاریخ مذاکرات هسته ای مشهور به میباشد بسیار مشکوک و از جنبه های مختلف قابل ارزیابی است اما خواندن مصاحبه ماکرون با فرانس ۲۴ میتواند پاسخ به این سوال را آسان تر سازد که چرا پلیس بد این روزها با گریم دیپلماتیک دلسوز ایرانیان شده است؟! پشت پرده تماس ها چیست؟ 🔴 ماکرون در گفت‌وگو با فرانس۲۴ (مهر۹۷) با تاکید بر با آمریکا علیه ایران میگوید: «درباره با آمریکا اتفاق نظرداریم ما با آمریکا درمورد شیوه رفتار با ایران اختلاف نظر داریم.» 🔹 وقتی مجری از ماکرون میپرسد که آیا باید گفت ترامپ حق دارد که لحن خود را دربرابر ایران تشدید کرده است؟ ماکرون در پاسخ میگوید: در وهله اول باید گفت برخورد با ایران واقعا مشکل است. احاطه کردن ایران با یک سیاست الزام‌آور، همان چیزی است که من از زمان به دست گرفتن ریاست‌جمهوری بر آن تاکید دارم! 🔻برای من راهبرد با ایران بر چهار مبنا است: 1⃣ حفظ توافق هسته‌ای 2⃣ توان فعالیت هسته‌ای ایران پس از سال ۲۰۲۵ (پایان برجام) 3⃣ نظارت و کنترل فعالیت  بالستیکی ایران 4⃣ توان مقابله با ایران در منطقه ✍ ┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
سلام علیکم ریز کشور یکصد هزار نفری " میکرونزی " با مساحت ۷۰۰ کیلومتر مربع واقع در اقیانوس آرام به ائتلاف دریایی آمریکا علیه ایران پیوست این ریز کشور که از لحاظ حفاظت و امنیت تحت الحمایه آمریکاست ، حتی واحد پول مستقل از آمریکا هم ندارد این ریز کشور ارتش مستقل ندارد و صرفا نقش یکی از پایگاه های دریایی آمریکا در اقیانوس آرام را ایفا می کند، مایک پمپئو اولین وزیر خارجه آمریکا است که به این ریز کشور سفر می کند ، در جریان این سفر ، ریز کشور میکرونزی همراهی قدرتمند خود را با آمریکا در جهت ایجاد یک ائتلاف دریایی علیه ایران اعلام کرد.
✅ صدای واحد مقاومت از دیدار ظریف - سلیمانی سردار قاسم سلیمانی با لباس رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در محل وزارت امور خارجه حاضر شد و با ظریف دیدار کرد. به گزارش فارس، صبح دیروز سردار قاسم سلیمانی - طبق روال برنامه هفتگی - با لباس رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در محل وزارت امور خارجه حاضر شد و با ظریف دیدار کرد. سلیمانی در این دیدار ضمن خداقوت به ظریف، اقدام امریکا در خصوص تحریم وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران را جنون‌آمیز و نشانه شکست قطعی کاخ سفید دانست. وی در ادامه خطاب به وزیر امور خارجه افزود: این اقدام امریکا ثابت کرد که جنابعالی به‌عنوان مسئول سیاست خارجی کشور، تأثیری عمیق بر افکار عمومی و به‌ویژه مردم امریکا نسبت به جهالت رهبران این کشور دارید. سردار قاسم سلیمانی دفاع از منافع ملی و صداقت در بیان را از خصوصیات ویژه آقای ظریف دانست و افزود: به شما تبریک می‌گویم که به دلیل انتساب به رهبر معظم، حکیم و فرزانه عالم اسلام و جهان، مورد غضب و دشمنی امریکا قرارگرفته‌اید. معیار: این درست است که انتقادات زیادی به عملکرد دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران در خصوص مذاکرات برجام وجود دارد و متاسفانه تضمین های لازم از طرف های مقابل اخذ شده است و حتی شروط رهبر معظم انقلاب اسلامی قبل از امضای برجام نیز توسط مذاکره کنندگان به طور شایسته و بایسته رعایت نگردید؛ اما با همه این اوصاف ملت ایران و مقامات جمهوری اسلامی ایران باید در خصوص تحریم وزیر امور خارجه کشورمان موضع واحد در محکومیت این امر اتخاذ نمایند. لذا دیدارهایی از این دست شایسته تقدیر است منتها باید مراقب سوء استفاده جریانات سازشکار بود و از هر گونه اغراق گویی نسبت به دستگاه دیپلماسی خودداری نمود. ( چنانکه اقای روحانی ایشان را مجتهد سیاسی نامید)
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سهم ایران از دریای خزر ناگفته‌های تاریخی و شنیدنی دریای خزر از زبان ضدانقلاب! پینوشت؛ این روزها ربع پهلوی ملعون و سلطنت طلبها در کشور مدعی شدن حکومت ایران دریای خزر را حراج کرده! ملت بپاخیزید!حالا از زبان یکی از خودشون بشنوید که سهم ایران چقدره ...بعد هم ربع پهلوی و سلطنت طلب ها اول بگن چرا در زمان خودشون ایران را حراج کردن بعد اینجا نخود اش بشن😏جالبه در زمان خود پهلوی ایران اجازه نداشت در دریای خزر زیادی ظاهر بشه! ولی حالا سلطنت طلبها سنگ دریای خزر را به سینه میزنن!