فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقاحت سیستماتیک!
🔹میخواهید به ابتذال فرهنگ و تمدن و سیاست در آمریکا پی ببرید، با تأمل به ایستادن ها و تشویقهای ممتد نمایندگان کنگره آمریکا در حین سخنرانی نتانیاهو بنگرید. حالا نه فقط در فلسطین، ایران، جبهه مقاومت و دنیای اسلام، بلکه مردم در شرق آسیا و غرب و آمریکا نیز اسرائیل را رژیمی نسلکش میدانند که در نهایت سنگدلی ماههاست مردم غزه را به خاک و خون میکشد. اما در ساختارهای به ظاهر دموکراتیک و مدعی حقوق بشر آمریکا این گونه با این قاتل و جانی برخورد میکنند.
🔹یک حرف هم با جامعه خودمان؛ نظام جمهوری اسلامی در طی زمان و حسب شرایط تا همین حالا با آمریکا مذاکره مستقیم و غیرمستقیم کرده است؛ مشکلی در اصل مذاکره نیست؛ فقط بدانیم با چنین نظام و سیستمی میخواهیم مذاکره کنیم و حق مان را بستانیم! کار نه ناممکن، بلکه به غایت سخت و دشوار است.
✍🏼#عزیز_غضنفری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ولی با فرار آخوندا به ونزوئلا بدم نشدا🤭
روی دیوارهای کاراکاس در پیاده روها
نمادهای دینی؛ شخصیتی ایران
رو به تصویر کشیدن جوری که نشون
میده رابطه شون با ایران از دوستی هم
فراتره 😎✌🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
منافقین بدتر بودند یا داعش؟
امروز پنجم مرداد مصادف با سالروز آغاز عملیات غرور آفرین مرصاد به فرماندهی شهید «علی صیاد شیرازی» در برابر تجاوز نیروهای بعث عراق و منافقین در سال ۱۳۶۷ است که پس از چند روز درگیری با پیروزی نیروهای جمهوری اسلامی به پایان رسید.
هدایت شده از بصیر
🔴 شما آبگوشتت را بذار شیخ اکبر بدون نهار نباشه!
✍ در دوران ریاست جمهوری حضرت آیت الله خامنه ای، که آقای پرورش وزیر آموزش و پرورش بود، یک روز همسر آقای هاشمی (رئیس مجلس وقت) با آقای پرورش تماس گرفته و توصیهای اداری - راجع به انتقال یک کارمند یا موضوع دیگر - مطرح میکند. آقای پرورش موضوع را منوط به بررسی ضوابط میکنند. خانم مرعشی با تحکم میگوید میدانید با چه کسی صحبت میکنید؟ من خانم آقای هاشمی هستم!
🔸آقای پرورش میگوید: خانم هاشمی هستی. آبگوشت را برای ناهار تدارک ببین شیخ اکبر امروز منزل آمد بدون ناهار نباشد ولی در امور دخالت نکنید!
🔸آقای پرورش بعدا به آقای هاشمی گلایه و ایشان هم ابراز تاسف می کند. البته بعد از آن دیگر وزیر نماند و با اینکه سخنران بسیار ماهر و زبردست و مسلط به آیات و روایات و ادبیات بود، هیچ جایگاهی در صدا و سیمای محمد هاشمی رفسنجانی نداشت و به جای او امثال عبدالکریم سروش، در رادیو تریبون ثابت داشتند تا به « ترویج لیبرالیسم» کمک کند
#جنگ_شناختی
#جنگ_رسانه
#عملیات_فریب
هدایت شده از کافه سیاسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ آیا میدان مزاحم دیپلماسی بود؟
🔺این سخنان سردار شریف در مراسم تودیع و معارفه سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تحلیل های مختلفی همراه شد.
🔺جماعت غربگرایی که دنبال تسلیم و سازش در برابر غرب بودند، دوباره زبان انتقاد دراز کردند که وقتی یک کارشناس روابط بینالملل مشغول مذاکره در سطح بینالمللی است و دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی نیز نسبت به این موضوع و باگ هشدار داده بود، چرا بخشی دیگر از نهادهای امنیتی، آن را به شوخی گرفته بودند؟در نتیجه میدان مزاحم دیپلماسی بوده است! سخنی که ظریف در فایل های صوتی لو رفته نیز درباره شهید سلیمانی بارها گفته بود!
✅نکات تحلیلی:
🔺اساسا این ادعا زمانی درست است که مثلاً جمهوری اسلامی یک فناوری هسته ای رونمایی می کرد یا میزان غنی سازی را بالا می برد، نه اینکه توانمندی نظامی خود را افزایش دهد. چرا که تیم مذاکره کننده هسته ای تنها مجوز مذاکره در مسئله هسته ای را داشت نه چیز دیگری!
🔺تجربه نشان داده این جماعت سازشکار به جای پاسخگویی درباره اینکه چرا خارج از موضوع مذاکره می کرده اند و سخن از برجام ۲ و ۳ به میان می آوردند، حالا مدعی شده اند میدان که وظیفه اش بالا بردن توانمندی نظامی است، مزاحم توافق بوده است!
🔺البته اینگونه اظهارات بیش از آنکه تخریب نیروهای مسلح و میدان در بر هم زدن مذاکرات بوده باشد، اذعان به گفتگوهای خارج از وظیفه ، قمار روی برجام ۲ و ۳ توسط ظریف است.
🔺آقای ظریف باید پاسخگوی این موضوع باشد که ربط افزایش توانمندی موشکی با توافق هسته ای برجام چیست؟
آیا نمی خواسته منویات مرحوم هاشمی در خلع سلاح شدن ایران را پیاده سازی کند؟
✍سعید میرزایی
🔴 پزشکیان: بنزین را حدوداً ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان میخریم، بعد ۱۵۰۰ تومان میفروشیم!
رئیس جمهور منتخب:
🔹ما در کشور ناترازی انرژی داریم و در حال حاضر برای خرید بنزین، ۸ میلیارد دلار پول میدهیم؛ یعنی بنزین را مثلاً حدوداً ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان میخریم، بعد ۱۵۰۰ تومان میفروشیم! خب تا کجا میتوانیم این کار را بکنیم؟ مثال دیگر مصرف برق است. ما به اندازهی کلّ اروپا مصرف انرژی، برق و امثال آن را داریم؛ این از نظر علمی کار درستی نیست.
🔹من به دوستان خودمان میگویم چرا همهی چراغهای اینجا را روشن میکنید یا چرا کولرها را طوری تنظیم میکنید که محیط را خیلی خنک کنید. از آن طرف نمیتوانیم به کارخانههایمان برق بدهیم و از این طرف هر طوری که دلمان میخواهد، از برق، گاز و سایر منابع انرژی استفاده میکنیم.
🔹پس باید اوّل رفتار خودمان را در رابطه با این ناترازیهایی که در کشور ایجاد شده اصلاح کنیم. این با همدلی و هماهنگی امکانپذیر است. باید بپذیریم اگر برق، گاز، نفت، سوخت و سایر منابع انرژی را همینطور بدون حسابوکتاب هدر بدهیم، به ضرر همهی ما است.
🔺جلوگیری از انحلال مصاف؟
🔹شخصا با #انحلال_مصاف تا چیزی اثبات نشده باشد مخالفم. بنده همواره آقای #رائفی_پور را فرصت میدانستم و دوست داشتم پتانسیل هایی که دارد با کنشگری های مخربش به هدر نرود. این حرفِ الانِ من نیست؛ این را، هم قبل از انتخابات مجلس و هم پیش از انتخابات ریاست جمهوری بارها نوشتم و برادرانه هشدار دادم. ما دلسوز او بودیم و نمیخواستیم این روزها را ببینیم. او در نقد دکتر #قالیباف زیاده روی کرد و خواسته یا ناخواسته به وادی تخریب و بی انصافی پا نهاد.
🔹لشکر مجازی ایشان که میتوانست عامل وحدت در انتخابات شود عملا اسباب تفرقه در جبهه انقلاب شد. حالا که سر و کارش به دادگاه افتاده، طرفدارانش میگویند چرا قبل از تخریب قالیباف کسی با او برخورد نکرد؟ تا آنجا که من شنیده ام آنچه باعث صدور کیفرخواست علیه ایشان شده بیش از هر چیز دیگری به اظهار نظر جنجالی درباره سقوط هلیکوپتر مربوط است تا تخریب قالیباف! صد البته وقتی شما پا را فراتر از گلیم خود میگذارید و بی محابا در هر زمینه و در ارتباط با هر کسی، آن هم غیر دقیق اظهار نظر مینمایید بر انبوه مخالفان خود می افزایید.
🔹رائفی پور همواره در زمینه های اعتقادی و خصوصا مهدویت، مخالفانی جدی در میان طلاب و برخی اساتید حوزه علمیه داشته است که میگویند حتی حاضر به مناظره هم نیست! همانگونه که اظهارنظرهای سیاسی اش بعضا مورد نقدهای جدی قرار گرفته و یا نظراتش در حوزه های اجتماعی گاهی جنجال آفرین شده است. حتی ادبیات ایشان و بکارگیری برخی عبارات سخیف، و یا نسبت دادن حرف هایی به بزرگان دین بارها بحث برانگیز شده است.
🔹و اینها جدای از بازنشر توییت های برخی اکانت های مسئله دار نظیر "اسرائیل به فارسی" است که بعضا منتقدین با به دست گرفتن اسکرین شاتش او را ملامت میکنند. این موارد اگر درست باشند و اشتباهات ایشان محرز گردد، به هیچ عنوان با ادعای تبلیغ مهدویت و فعالیت های اعتقادی همخوانی ندارند. و البته بنده هیچ گاه راجع به حساب های بانکی ایشان و پول هایی که به حساب اعضای خانواده اش منتقل شده چیزی ننوشتم، هرچند برخی رسانه ها گزارش هایی نیز در این زمینه منتشر کرده اند.
🔹علی ایحال از برادران و خواهرانی که نظام جمهوری اسلامی را قبول دارند و خود را انقلابی میدانند انتظار میرود به قانون و روندهای قانونی حاکم بر شئون جمهوری اسلامی، به نظرات تخصصی دستگاه های امنیتی، به ملاحظات دستگاه قضایی، به تعامل نیروی انتظامی و سایر ارگانهای نظام احترام بگذارند. رائفی پور اگر بیگناه است قطعا تبرئه خواهد شد و اگر خلافی مرتکب شده قاعدتا خودش هم آن را پذیرفته و به آن تن خواهد داد.
🔹نظامی که میتواند منتظری را بابت اشتباهاتش کنار بگذارد، میرحسین موسوی و کروبی را به وقت خطا حصر کند، به سینه احمدی نژاد بابت تحرکات بحث برانگیزش دست رد بزند، و صلاحیت لاریجانی را تایید ننماید، قطعا با قالیباف هم اگر اشتباهی داشته باشد رفاقتی نخواهد داشت. این که تصور میکنید تمام ارکان نظام برای تنبیه یک بلاگر سیاسی - فرهنگی در خدمت قالیباف در آمده اند واقعا خنده دار است.
🔹اساسا رائفی پور در معادلات سیاسی کشور جایی ندارد که او را در ذهن خود تا به این اندازه بزرگ کرده اید و حتی حاضرید به خاطرش مقابل ارگان های قانونی نظام بایستید. #مصاف قطعا اگر تخلفی ندارد به کارش ادامه خواهد داد و اگر متخلف شناخته شود همگی باید آن را بپذیرند. در واقع #انحلال_مصاف یا جلوگیری از آن در توان ما نیست. اندکی بیشتر تامل کنید.
✍عبدالرحیم انصاری
بصیر
🔴 پزشکیان: بنزین را حدوداً ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان میخریم، بعد ۱۵۰۰ تومان میفروشیم! رئیس جمهور منتخب
✨بنزین؛ اولین سوژه اولین عملیات فریب کارشناسان روی ذهن دکتر پزشکیان
آقای دکتر پزشکیان رئیسجمهور منتخب گفتهاند: «ما در کشور ناترازی انرژی داریم و در حال حاضر برای خرید بنزین، ۸ میلیارد دلار پول میدهیم؛ یعنی بنزین را مثلاً حدوداً ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان میخریم، بعد ۱۵۰۰ تومان میفروشیم! خب تا کجا میتوانیم این کار را بکنیم؟»
آنچه از این اظهارات برداشت میشود این است که در طول مدتی که دکتر پزشکیان در ساختمان قرمز ریاستجمهوری مستقر شدهاند، در معرض یک عملیات روانی سنگین قرار گرفتهاند تا به گرانسازی بنزین رضایت دهند.
اما واقعیت چیست؟ آیا این ادعا که دولت بابت خرید بنزین ۸ میلیارد دلار پول میدهد، صحیح است؟ آیا واقعا دولت بنزین را ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان میخرد و ۱۵۰۰ تومان میفروشد؟
پاسخ، خیر است! من از آقای پزشکیان خواهش میکنم در برابر هر ادعایی از این جنس، سوالات اساسی و راهبردی بپرسند. سوال کنند که این ۸ میلیارد دلار ادعایی دقیقا از چه منبعی تامین شده و از چه مسیری به چه کسی پرداخت شده است؟
واقعیت این است که دولت حتی یک دلار بابت خرید بنزین پرداخت نکرده است.
بر اساس گزارش کارشناسان و به استناد مستندات موجود، خدمت رئیس جمهور منتخب عارضم که از سال ۱۳۸۶ تا امروز، دولت جمهوری اسلامی نفت خام را با تخفیف ۵ درصد نسبت به قیمت فوب خلیج فارس، به پالایشگاههای داخلی میدهد. اما پالایشگاهها بابت نفت پولی به دولت پرداخت نمیکنند. پالایشگاهها بنزین و ۴ فرآورده اصلی دیگر (گازوئیل، نفت سفید، مازوت و گاز مایع) را به قیمت فوب خلیج فارس با نفت دریافتی از دولت، تهاتر میکنند. به عبارت سادهتر، دولت نفت میدهد، ۵ فرآورده از جمله بنزین میگیرد، بدون اینکه ریالی رد و بدل شود. اما نکته اینجاست که پالایشگاهها علاوه بر ۵ فرآورده اصلی، بیش از ۴۰ فرآورده دیگر نیز از نفت استحصال میکنند(معادل حدودا ۴۰۰ هزار بشکه نفت خام در روز) و به قیمت فوب به داخل کشور میفروشند.
دقت بفرمایید! نفت را با ۵ درصد تخفیف فوب میگیرند، اما بدون تخفیف نسبت به فوب ۵ فرآورده به دولت تحویل میدهند. ۵ درصد تخفیف از یک سو، و ارزش بیشتر ۵ فرآورده نسبت به نفت خام از سوی دیگر، باعث شده دولت با وجود فروش روزانه ۲.۲ میلیون بشکه نفت به پالایشگاههای داخلی، بیش از ۲ میلیارد دلار به این پالایشگاهها بدهکار شود!
اما آنچه جدیدا اتفاق افتاده، این است که وزیر نفت آقای روحانی معتقد بود پالایشگاهسازی کثافتکاری است و پالایشگاههای کشور را توسعه نداد. با توجه به افزوده شدن سالانه بیش از یک میلیون دستگاه خودرو به ناوگان کشور، تقاضای بنزین بیش از عرضه بنزین رشد کرد.
اینک به دلیل عدم توسعه کافی ظرفیت پالایشی کشور، دولت همان رابطه تهاتری را که با پالایشگاههای داخلی داشت، با پالایشگاههای خارجی برقرار کرده است. یعنی به پالایشگاههای خارجی نفت خام میدهد(بدون تخفیف ۵ درصد فوب) و بنزین (باکیفیتتر!) با قیمت فوب تحویل میگیرد. یعنی معالاسف بر اساس تفکر یارانه پنهان، توجیه اقتصادی واردات بنزین برای دولت بیش از خرید بنزین از پالایشگاههای داخلی است!
یک نکته جالب دیگر، تغییر ترکیب تولید پالایشگاههاست. گفتیم که پالایشگاهها فرآوردههای نفتی را به قیمت فوب به داخل میفروشند. بنابراین، هرچه بنزین کمتری تولید کرده و فرآورده ویژه بیشتری تولید کنند، سود بیشتری میبرند. بر اساس گزارشهای رسمی، سهم فرآوردههای ویژه از کل تولید، از یک درصد در سال ۸۶ به حدود ۲۰ درصد در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است. یعنی پالایشگاهها بجای تولید بنزین و عرضه آن به شکل تهاتری با دولت و درگیر شدن با روابط مالی ناشی از هدفمندسازی یارانهها، ترجیح میدهند محصولات دیگری تولید کرده و به نرخ جهانی به مردم بفروشند. به عبارت سادهتر، اگر سهم بنزین از تولیدات پالایشگاهها، مانند دوره پیش از ۱۳۸۶ بود، شاید امروز کمبود بنزین نداشتیم!
دفت بفرمائید که این مطلب نیز مبتنی بر نظرات کارشناسی است. اما کارشناسان متنوعاند و متفاوت میاندیشند. ما هستیم که باید تشخیص دهیم کدام نظر کارشناسی، در جهت منافع ملی است.
راهکار روشن است: اولا سیاست غلط جهانیسازی قیمتها و حاکم کردن دلار آمریکا در خاک ایران باید کنار گذاشته شود. ثانیا، انفال متعلق به دولت اسلامی است. بنگاههایی نظیر پالایشگاهها و پتروشیمیها و شرکتهای بازرگانی نفتی و... صرفا باید حقالعمل ارائه خدمات خود را دریافت نمایند، نه اینکه مالک انفال فرآوری شده شوند.
* سید یاسر جبرائیلی
🔰 سفر برای فرار رو به جلو
✍ محسن صیاد قنبری
✅به طور کلی چهار هدف عمده را می توان در سفر نتانیاهو به آمریکا دید:
⬅️ یکی اینکه نتانیاهو در حالی به آمریکا سفر کرده است که در فلسطین اشغالی اختلافات سیاسی عمیقی بین او و حزبش با سایر احزاب و جریانات سیاسی وجود دارد. برخی از چهرههای مطرح اسرائیل خواستار کنارهگیری نتانیاهو بابت عملکرد ضعیف و افتضاح وی در جنگ غزه می باشند. از آنجایی که آمریکا کشور دلالیهاست نتانیاهو تا جایی که ممکن است می خواهد در ازای ارائه برخی امتیازهای مالی و حمایتی به نامزدهای انتخاباتی در آمریکا، در قدرت نخست وزیری خود باقی بماند و بقای سیاسی اش تضمین گردد.
⬅️ دوم اینکه نتانیاهو این سفر را برای خود انحصاری و استراتژیک میداند چرا که قبلاً نیز شاهد بودیم که در اسفند ماه سال گذشته رقیب وی بنی گانتز(وزیر جنگ سابق) در خصوص تحولات جنگ در غزه، سفر هماهنگ نشده ای به آمریکا داشته که نتانیاهو بابت این کار او عصبانی شد و آن را در راستای تضعیف موقعیت و قدرت سیاسی خود دانست و حتی از سفیرش در آمریکا خواست که دیدارهای وی با مقامهای آمریکایی را با چالش روبرو کند و به آسانی این دیدارها صورت نگیرد.
⬅️ سومین مورد، جلب حمایت بیشتر مالی و تسلیحاتی در ادامه جنگ با حماس و کسب مجوز بمنظور ادامه کشتار وحشیانه در غزه و حتی تسری دادن جنگ در خارج از غزه در منطقه میباشد. با گذشت قریب به ۹ ماه از عملیات طوفان الاقصی تاکنون، اسرائیل بازدارندگی سابق را دیگر ندارد و این رژیم در شرایطی است که به نوعی در محاصره حماس و سایر نیروهای مقاومت قرار گرفته و نتانیاهو میخواهد محاصره را با خرید اسلحه و امکانات تسلیحاتی بیشتر، بشکند و در واقع نیاز خود را برای رایزنیها به عنوان یک راهبرد مطرح کند.
⬅️ چهارمین مورد، سخنرانی وی در کنگره آمریکا به منظور ارائه چهره ای مظلوم از اسرائیل و توجیه جنایات صورت گرفته در غزه و همچنین تلاش برای انداختن توپ به زمین ایران به عنوان مقصر اصلی در تشدید تنش ها در غرب آسیا می باشد تا بلکه بتواند فشار افکار جهانی را نسبت به خود و اسرائیل کاهش دهد و به نوعی فرار رو به جلو داشته باشد چنانچه در سخنان دروغینی عنوان نمود که تظاهر کنندگان بر ضد رژیم صهیونیستی در اروپا و آمریکا «احمق های سودمند» برای ایران هستند! جالب است بدانید که نتانیاهو در این سخنرانی حدود ۲۰ بار کلمه ایران را گفت و فقط یک بار از عبارت جمهوری اسلامی استفاده نمود!
📌بهرحال نتانیاهو میداند که جنگ در غزه را تا الان باخته است و خسارات انسانی، مادی و نظامی فراوانی را بر اسرائیل تحمیل نموده است و همانطور که گفته شد هدف وی از این سفر دستاوردسازی شخصی است تا بلکه بتواند افکار عمومی را از جنایات صورت گرفته در غزه منحرف کند و اینکه بیشتر در قدرت بماند.
🔰 مقصد خراسان است نه میدان خراسان!
👤 #حسین_شریعتمداری
🔸آن روزها برخی از اتوبوسها که قصد مسافرت به مشهد مقدس را داشتند به علت خرابی جادهها و طولانی بودن راه، یکی از افرادی را که با راه و جاده آشنا بود ، به عنوان بَلد- راهنما- با خود میبردند. مشهدی عبدالله از جمله این بلدها بود...
🔸نیمههای شب بود که اتوبوس به میدان یک شهر رسید و راننده، مشهدی عبدالله را که روی صندلی عقب اتوبوس به خواب عمیقی فرو رفته بود، بیدار کرد. مشهدی عبدالله نگاهی به میدان انداخت و گفت اینجا گرمسار است و بعداز نشان دادن مسیر بعدی دوباره به عقب اتوبوس رفت و خوابید. چند ساعت بعد، هوا گرگ ومیش شده بود که اتوبوس به میدان بعدی رسید. این میدان، برخلاف میدان گرمسار، خالی از رفت و آمد نبود. راننده پیاده شد و از رهگذری پرسید؛ اینجا کجاست؟ و جواب شنید؛ میدان خراسان! با تعجب پرسید کدام میدان خراسان؟ و رهگذر گفت: مگر چند تا میدان خراسان داریم؟!... میدان خراسان تهران!
🔸این دفعه مشهدی عبدالله را که هنوز خواب بود، با ملامت بیدار کردند ولی دیگر کار از کار گذشته بود و راننده زیر لب غُرغُر میکرد که بعد از آن همه دنده صدمن یکغاز، تازه رسیدهایم به جای اولمون»!
🔸ین روزها همه جا سخن درباره ترکیب کابینه ریاست جمهوری چهاردهم است و این که قرار است آقای دکتر پزشکیان، چه کسانی را به عنوان اعضای کابینه خود به مجلس معرفی کند؟
🔻آنچه در این میان نگرانکننده است و به دغدغه جدی دلسوزان تبدیل شده است، تفاوت در حد و اندازه تناقض میان دیدگاهها و بینش اعلام شده رئیسجمهور محترم و رئیس و اعضای شورای موسوم به «شورای راهبری» است که ظاهراً -و نه قطعاً- از سوی جناب دکتر پزشکیان برای ارزیابی و معرفی اعضای کابینه ایشان انتخاب شدهاند...
🔸با توجه به نگاه متفاوت اکثریت اعضای شورای راهبری و کمیتههای زیر مجموعه آن با دیدگاه و بینش اسلامی و انقلابی جناب پزشکیان، باید نگران بود که گزینههای این شورا و کمیتههای یاد شده برای تصدی وزارت و پستهای حساس و کلیدی با آنچه رئیسجمهور محترم درپی آن است فاصلهای پُرناشدنی داشته باشد -که نمونههای آن از هماکنون قابل دیدن است- و بیم آن میرود که بار دیگر دولتی شبیه دولت موسوم به تدبیر و امید! و تکرار خسارتهای فراوان پیشین را شاهد باشیم!... و اتوبوس، آقای پزشکیان را به جای خراسان و مشهد مقدس که مقصد و خواسته رئیسجمهور منتخب است، به میدان خراسان بکشانند! و زحمات ایشان را برباد دهند !...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینها هر دو خودی هستند
یکی به دشمن گل میزند
یکی به خودی گل میزند
هر دو اصل نظام را قبول دارند
یکی امان نامه دشمن را رد می کند
دیگری به دنبال امان نامه دشمن (گرین کارت) است.
و شاعر چه زیبا سروده:
چکمه شمر لعین و چکمه خانم مهین
هر دو از چرمند اما این کجا و آن کجا
•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
〽️ اعصبانیت مزدوران رژیم الهام علیف از رئیس جمهور منتخب ایران
تحلیلگر شبکه جمهوری باکو:
" ای ذات خراب!
شما که می گفتی ما در خانه آذربایجانی حرف می زنیم الان با رییس جمهور ما فارسی به واسطه مترجم صحبت میکنی؟ "
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅
هدایت شده از نشریات سیاسی (بصیر)
نشریه گفتار هفته.pdf
328.9K
نشریه گفتار هفته
شماره ۱۵ به تاریخ ۱۴۰۳،۰۵،۰۳
معاونت سیاسی
🔸ده فرمان سعادتآفرین حضرت ولایت به دکتر پزشکیان
✍ احمدحسین شریفی
🔹رهبر حکیم و فرزانه انقلاب در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری جناب دکتر پزشکیان ده توصیه کلیدی و نجاتبخش و سعادتآفرین به ایشان داشتند که امیدوارم آنها را سرلوحه اندیشه و عمل خود و همکاران و همراهان خود کنند.
🔻 معتقدم تخطی از هر کدام از آنها، نه تنها ناکارآمدی دنیوی که عقاب اخروی را نیز در پی خواهد داشت:
👈یک. استفاده از ظرفیتهای مردمی: «با مردم»، «در میان مردم» و «برای مردم بودن»؛
👈دو. بهرهگیری از ظرفیت علمی و عملی نیروهای بیشمار و فراوان خلاق، نوآور و مبتکر؛
👈سه. استفاده درست از ثروتهای طبیعی سرشار کشور؛
👈چهار. برخورداری از روحیه جهادی، درست مثل شهید رئیسی و دولت سیزدهم؛
👈پنج. تعامل با سایر قوا و ارکان اداره کشور؛
👈شش. رعایت اولویتها که نخستین آنها اقتصاد است و دومین آنها ارتباط با همسایگان و کشورهایی که در شرایط سخت و دشوار به ایران کمک کردند؛
👈هفت. بیاعتنایی به وسوسههای دو قطبیسازی؛
👈هشت. رهاکردن مجادلات انتخاباتی؛
👈نه. گره نزدن هیچیک از مسائل کشور به موضوعات خارجی؛
👈ده. برخورد فعال و اثرگذار با مسائل جهانی، مثل شهید امیرعبداللهیان.
#انتخابات
#حکمرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸سه قول و تعهد بسیار مهم دکتر پزشکیان در محضر مردم و رهبر معظم انقلاب برای اعتلای نام ایران و تحقق عزت ملی:
1⃣جز راه انصاف و «عدالت» را نخواهم رفت
2⃣با همه وجود به مردم «خدمت» خواهم کرد
3⃣راه شهیدان خدمت را «ادامه» خواهم داد.
🔸 معتقدم، همه دلدادگان راستین انقلاب و ایران نیز برای تحقق چنین قولهایی حاضرند همه هستی و اعتبار خود را پای کار بیاورند.
🔹البته باید دید که در ادامه آیا خناسان و هواپرستان و غربزدگان اجازه حرکت در این مسیر را به دکتر پزشکیان میدهند یا خیر.
🔻انتخاب نخستین حلقه یاران و همراهان، که قانونا بر عهده خود جناب دکتر پزشکیان است، ادامه کار را در عمل مشخص خواهد کرد.
⛔️حضور یکی از سران فتنه در پاستور!
❌ محمد خاتمی بعد از ۱۹ سال در نهاد ریاست جمهوری (پاستور) با رییس دولت منتخب دیدار کرده است؛ در این باره چند نکته گفتنیست:
🔹۱. بنظر میرسد از محدودیتهای رئیس دولت اصلاحات کاسته شده که توانسته بعد از دولت احمدی نژاد، روحانی و شهید رییسی بتواند در محل پاستور حضور پیدا کند.
🔹۲. برآوردها نشان میدهد جلسهی دو روز اخیر علی لاریجانی با پزشکیان، حساسیتهای خاتمی را برانگیخته و مجبور شده به صورت علنی و در محل نهاد ریاست جمهوری نکاتی را برای رئیس جمهور منتخب، یادآور شود. تحلیلم این است که خاتمی حتی برای دبیریِ شعام نیز روی علی لاریجانی مثبت نیست!
🔹۳. منابع مختلف تاکید دارند که جلسه شب گذشته خاتمی با پزشکیان حولِ نفر اصلی کابینه غیر از رئیس دولت _یعنی معاون اول_ بوده است.
🔹۴. غیر از معاون اول، وزارتخانههایی چون کشور، رفاه، علوم و ارتباطات و ... گزینههایی از طرف خاتمی به صورت #غیررسمی معرفی شده اند. مثلا محمد خاتمی برای وزارت کشور تمرکزش روی "مجید انصاری"ست، برای علوم و ارتباطات احتمالا "فرجی دانا" و برای رفاه "محمد کبیری" که حتی برخی گفتهاند برای "کبیری" دست خط نیز به پزشکیان داده که باید منتظر ماند و دید که بعد از اخذ تاییدیهها _مرحله سخت_ وی میتواند گزینه اصلی
پزشکیان باشد و از خانه مجلس نیز بگذرد یا خیر.
علی قلهکی
🔴 چند درصد مردم ایران امسال در عزاداری ها شرکت کردند؟
▪️بر خلاف برخی تحلیل های اشتباه و علیرغم سناریوسازی رسانههای بیگانه، شاخصهای علمی و پیمایشها، همچنان از دینداری جامعه ایران حکایت دارند/ ۸۳ درصد مردم ایران در مجالس و هئیتهای عزاداری محرم امسال شرکت کرده اند
▪️بر اساس یافتههای نظرسنجی یک مرکز معتبر دانشگاهی که اول مردادماه و در سطح کشوری انجام شده است، بیش از ۸۳ درصد مردم کشورمان در مجالس و هیئتهای عزاداری محرم امسال شرکت کرده اند.
▪️بر اساس همین نظرسنجی، حدود ۴۹ درصد مردم، اعلام کردند که در منزل، محل کار یا اتومبیل، سیاهی یا نشانه عزا نصب کرده اند.
▪️بخش دیگر این نظرسنجی به میزان خواندن نمازهای روزانه در جامعه اختصاص دارد که نتیجه بدست آمده، حاکی از آن است که در مجموع ۸۶/۵ درصد مردم اهل خواندن نماز هستند؛ به این ترتیب که ۵۰/۵ درصد مقید به خواندن همیشگی نمازهای روزانه میباشند، ۱۷/۲ درصد بیشتر اوقات نماز می خوانند و ۱۸/۸ درصد نیز گاهی اوقات نماز میخوانند.
🔰تجلیل از جنایت جنگی و نسلکشی در کنگره!
🔹میخواهید به ابتذال فرهنگ و تمدن و سیاست در آمریکا پی ببرید، با تأمل به ایستادن ها و تشویقهای ممتد نمایندگان کنگره آمریکا در حین سخنرانی نتانیاهو را در نظر بیاورید. حالا نه فقط در فلسطین، ایران، جبهه مقاومت و دنیای اسلام، بلکه مردم در شرق آسیا، آفریقا، غرب و آمریکا نیز اسرائیل را رژیمی نسلکش میدانند که در نهایت سنگدلی ماههاست مردم غزه را به خاک و خون میکشد. اما در ساختارهای به ظاهر دموکراتیک و مدعی حقوق بشر آمریکا این گونه با این قاتل و جانی برخورد میکنند.
🔹حمایت از رژیم صهیونیستی در کشتار مردم بیدفاع فلسطین همه ماجرا نیست؛ جای تردیدی نیست که تفکر تکفیر و اندیشهای که در صدد حذف فیزیکی مخالفین خود است، همواره در گذر تاریخ وجود داشته است. اما زمانی این اندیشه مخاطراتش آشکارتر و ویرانگرتر شد که نظام سلطه جهانی این تفکر و تعصبات را برای رسیدن به اهداف استکباری خود به خدمت گرفت و به آن سازمان داد.دو سال بعد از آنکه گروه تروریستی داعش اعلام خلافت کرد، دونالد ترامپ در یکی از سخنرانیهای انتخاباتیاش در اوت ۲۰۱۶ در دوره ریاستجمهوری باراک اوباما، او و هیلاری کلینتون نامزد وقت دموکراتها در انتخابات و وزیر خارجه پیشین آمریکا را بنیانگذاران داعش معرفی کرد.
🔹دیگر این رژیم جعلی علیه ملت فلسطین چه باید بکند تا مدعيان حقوق بشر مسیر مخالفت را در پیش بگیرند. سایر اماکن عمومی که جای خود دارد، بیمارستانها و منازل مسکونی به اصلیترین هدف صهیونیستها در طی بیش از چند ماه گذشته تبدیل شده است. اما باز صدایی از مدعیان حقوق بشر برنمیخیزد. بخش عمدهای از شهدای فلسطینی را کودکان و زنان تشکیل میدهد اما باز دولتهای غربی خاموشی پیشه کردهاند.
🔹حتی مردم اروپا و آمریکا به طرز بیسابقهای در حمایت از ملت فلسطین و در مخالفت با سکوت و حمایت دولتهای خودشان اعتراضات و راهپیمایی برگزار کردهاند، اما باز خبری از مقامات غربی نیست که نیست. این نحوه مواجهه دولتهای غربی با موضوع فلسطین در آینده نیز تغییر نخواهد کرد. در لیبرال دموکراسی غرب، منافع سیاسی و استکباری تعیینکننده رفتارهای جهانی است. اخلاق و انسانیت مادامیکه منافع آن دولتها چیز دیگری را اقتضا میکند در سیاستهای آنها جایگاهی ندارد.
🔹سخن تعیین کننده و سرنوشتساز پایانی که ناشی از تجربههای متراکم و طولانی مدت است، لازم است با جامعه خودمان در میان بگذاریم که این ایام بیش از پیش مسئله آن سر زبانها افتاده است؛ نظام جمهوری اسلامی در طی زمان و حسب شرایط تا همین حالا با آمریکا به صورت موضوعی مذاکره مستقیم و غیرمستقیم را در دستور کار داده است؛ مشکلی در اصل مذاکره که بارها نیز تجربه شده، نیست؛ فقط آگاه باشیم با چنین نظام و سیستمی میخواهیم مذاکره کنیم و حق مان را بستانیم! کار نه اينکه ناممکن باشد، بلکه به غایت سخت، دشوار و پیچیده است.
✍🏼#عزیز_غضنفری