eitaa logo
بصیر
349 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.3هزار ویدیو
408 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
‏🔺️آیا حمله ایران به اسرائیل منجر به جنگ با آمریکا خواهد شد؟ 🔹تمام تلاش نتانیاهو برای تبدیل جنگ غزه به جنگ بزرگتری است که در آن ایالات متحده را با جمهوری اسلامی درگیر نماید. چنین جنگی نه به نفع آمریکا با آن شرایط شکننده است، نه به صلاح جمهوری اسلامی، و نه حتی منفعتی برای رژیم صهیونیستی دارد زیرا هر تنش قابل ملاحظه ای اسرائیل را به فنا نزدیکتر میکند. 🔹ایران اما برای تحمیل اقتدار خود و تقویت بازدارندگی به انجام یک عملیات حساب شده، کوبنده و پشیمان کننده علیه دشمن نیاز دارد. آمریکا از نابودی تدریجی غزه ناراحت نیست، اما از آتش بس به این دلیل استقبال میکند چون از نقشه نتانیاهو اطلاع دارد، هر چند نتانیاهو نیز هر بار با لطایف الحیل زیر میز میزند و توافقات را منتفی میسازد. 🔹از طرفی طرح آتش بس در این زمان خاص بیشتر یک بحث تاکتیکی و یک عملیات روانی برای سرد کردن جمهوری اسلامی در انجام عملیات تلافی جویانه و قرار دادن ایران در مقابل افکار عمومی منطقه نیز به حساب می آید. ایران به سیاست پرس کردن و زوال تدریجی اسرائیل بیشتر معتقد است و طی سالها از این استراتژی موفق نتیجه های مهمی گرفته است. 🔹نخست وزیر رژیم صهیونیستی که حالا اسرائیل را گوشه رینگ میبیند، آگاهانه میخواهد این بازی را به هم بزند و از سرعت این روند موفق بکاهد. اکنون یک سوال این است که: آیا ایران حمله خواهد کرد؟ و سوال دیگر درباره ورود آمریکا به جنگ احتمالی با جمهوری اسلامی است: آیا آمریکا حاضر است پس از عملیات خونخواهی بخاطر اسرائیل وارد درگیری با ایران بشود؟ 🔹من فکر میکنم پاسخ سوال اول "بله" و پاسخ سوال دوم "خیر" است. تمام امکاناتی که آمریکایی ها به منطقه وارد کرده اند اولا عملیات روانی و ثانیا برای ممانعت از برخورد پرتابه های ایران به فلسطین اشغالی است. قطعا اگر جنگی در بگیرد تاسیسات ایران خصوصا در حوزه نفت و گاز آسیب خواهند دید، و این طبیعت جنگ است، اما آسیب های یک جنگ واقعی در منطقه به مانند دردهای ناشی از یک جراحی سخت خواهد بود. 🔹ایران در غرب آسیا یک سرزمین وسیع و پهناور است، اما آمریکا فقط چند ناو و چند پایگاه است. با توجه به جدیتی که آمریکایی ها در مقاطع مختلف از ایران دیده اند، بعید است به جنگ مستقیم با جمهوری اسلامی فکر کنند، چون زمانی که ایالات متحده میزد و در میرفت واقعا گذشته؛ دورانی که ملت های منطقه نهایتا یک آر پی جی داشتند و آنها طیاره، به سر آمده؛ و حالا در هر کجا که فکرش را بکنند در دسترس هستند؛ موشک خواهند خورد؛ کشته های زیاد و بی سابقه خواهند داد؛ پایگاه هایشان نابود و ناوهایشان غرق خواهند شد. 🔹اینها واقعیت است و گمانه زنی نیست. ایران قطعا تلافی خواهد کرد؛ البته ممکن است باز اسرائیل حرکتی انجام دهد که در آن صورت نیز مجددا سرکوب خواهد شد؛ اما پاسخ ایران یک پاسخ شدید، پشیمان کننده اما محدود است که در صورت پاسخ اسرائیل پینگ پنگی ادامه خواهد یافت، لیکن ورود آمریکا به درگیری ها فعلا محتمل نیست و اگر قرار باشد بخاطر اسرائیل ناوها، زیردریایی ها، طیاره ها و انبوه پرسنلی که به منطقه آمده اند ماه ها در آماده باش بمانند و هر سری انبوه موشک ها و پهپادها را رهگیری نمایند دشواری های زیادی برایشان در پی خواهد داشت! انصاری
🔰 سانسورچی‌های مدعی اصلاحات به خط شدند 👤 🔸اینکه جناب آقای عارف درخصوص ادعای «اختیارات محدود دولت»، اعضای جبهه اصلاحات را خطاب قرار داده است، اقدام کاملا بجایی است. چرا که دروغ «اختیارات محدود رئیس‌جمهور» کلیدواژه‌ای است که این طیف در سال‌های گذشته به دفعات مطرح کرده بود. 🔸اولین بار رئیس دولت مدعی اصلاحات این دروغ را مطرح کرد. وی در مقطعی که ریاست قوه مجریه را بر عهده داشت، مدعی شده بود که «من یک تدارکاتچی هستم». در دولت مدعی اعتدال نیز رئیس‌جمهور و فعالین مدعی اصلاحات بارها ادعا کردند که رئیس‌جمهور اختیارات ندارد، یا می‌گفتند رئیس‌جمهور فقط ۱۵ درصد اختیارات دارد یا اینکه رئیس‌جمهور فقط۲۵ درصد اختیارات دارد و... 🔸نکته قابل تأمل اینجاست که دولت‌های هفتم و هشتم (دولت مدعی اصلاحات) و دولت‌های یازدهم و دوازدهم(دولت مدعی اعتدال) که دروغ اختیارات محدود رئیس‌جمهور را مطرح کردند، ضعیف‌ترین کارنامه را نیز به‌جا گذاشتند. 🔸دولت مدعی اصلاحات در سیاست خارجی نیز بسیار ضعیف عمل کرد. این دولت به واسطه برخی قول و قرارهای پنهان، به آمریکا در مقابله با طالبان کمک کرد اما به جای تشکر و دست‌خوش، اتهام عضویت در محور شرارت را دریافت کرد. در همان روزگار- سال‌های ۸۲ تا ۸۴- توافق سعدآباد و پاریس و بروکسل میان ایران و ۳ کشور اروپایی امضا شد که با وجود انجام همه تعهدات از سوی ایران، تعهدات طرف اروپایی کاملاً زیرپا نهاده شد و تقریباً هیچ دستاوردی عاید ایران نشد. دولت مدعی اصلاحات با اعتماد به آمریکا و اروپا، صنعت هسته‌ای ایران را به حالت تعلیق درآورد ولیکن این قبیل اقدامات هیچ‌گاه به لغو تحریم‌ها منتهی نشد. 🔸همچنین دولت مدعی اعتدال- دولت‌های یازدهم و دوازدهم- نیز کارنامه بسیار ضعیفی بر جای گذاشت. این دولت، کشور را با شاخص فلاکت ۴۶درصدی به دولت سیزدهم تحویل داد. این یعنی دولت مدعی اعتدال، کشور را با بدترین وضعیت شاخص فلاکت به دولت آینده تحویل داد. نکته قابل تأمل اینجاست که طولانی‌ترین رشد اقتصادی منفی سه دهه اخیر در این دولت رقم خورد. 🔸اظهارات اخیر جناب آقای عارف درباره «اختیارات رئیس‌جمهور» از سوی طیف مدعی اصلاحات بایکوت شده و رسانه‌های منتسب به این طیف، این اظهارات را سانسور کردند؛ چرا؟! چون این اظهارنظر، خلاف پروژه عملیات روانی این جریان سیاسی بود. 🔸بله، طیف تندرو مدعی اصلاحات، نه جنبه شکست در انتخابات را دارد و نه ظرفیت پیروزی در انتخابات. براساس همین تجربه، هر چقدر دولت چهاردهم با این طیف فاصله‌گذاری و مرزبندی دقیق‌تری داشته باشد، موفقیت‌های بیشتری نیز در پی خواهد داشت. افراطیون مدعی اصلاحات نسبتی با مطالبات مردم ندارند و حضور آنان در کابینه- چه به عنوان مدیر و چه به عنوان مشاور- فقط خسارت در پی خواهد داشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیام یکی از موکب داران عراقی به مقام معظم رهبری: سلام بر تو ای نابود کننده اسراییل! 🔹از سرزمین جدتان امیرالمومنین به شما لبیک می‌گوییم و در هر ساعت و زمانی که امر کنید در خدمت شما هستیم.
⚜ از جمله سوالاتی که کماکان در بحث انتقام شهید هنیه وجود دارد این است که چرا انتقام زودتر گرفته نمیشود؛ دو عامل اصلی تاکنون من باب پاسخ این سوال مطرح شده، ۱: به دلیل اربعین، از جمله ملزومات پاسخ دادن این است که کمی پیش از اغاز حمله نوتام حداقل در غرب کشور اعلام شود و همین موجب سخت شدن بازگشت زوار اربعین میشود؛ همچنین در صورت پاسخ قطعا مقاومت عراق نیز جزو واحد های شرکت کننده است و علاوه بر درگیر بودن مقاومت عراق در تامین امنیت اربعین که موجب پایین امدن ظرفیت آن در درگیری آینده میشود، قطعا دشمن در پی پاسخ به مقاومت عراق نیز خواهد بود و ممکن است دست به حمله به پیاده روی و اتباع ایرانی و غیرایرانی در اربعین بزنند؛ دلیل شماره ۲: هنوز کابینه دکتر پزشکیان در کشور مستقر نشده و لازمه وجود وحدت ملی در پاسخ به دشمن این است که کابینه ایشان برای مدیریت اوضاع و در دست گرفتن وضعیت کشور و ایضا بحرانی نشدن اوضاع به صورت کامل بر سر کار بیاید.
11.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حال جمهوری اسلامی را بزنیم یا آینده آن را؟ 🔹یک نقل قول تاریخی جالب در جلسه شانزدهم دادگاه منافقین.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ دندان شکن عراقچی به توییت عجیب و غیر منطقی امیرحسین ثابتی
16.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 موکب تمدنی شباب‌المقاومة در کربلا کار خود را متفاوت آغاز کرد 🔹 دهه هشتادی و نودی‌های جهان در موکب شباب‌المقاومة آماده نبرد با آمریکا و اسرائیل می‌شوند.
💢ممنوع! 🔹عقب‌نشینی‌های غیر تاکتیکی فقط در عرصه نظامی رخ نمی‌دهد، اگر دستگاه قضا در برخورد با فساد در حوزه‌های گوناگون کوتاهی کند و عقب بنشیند و پرونده‌هایی که باید با برخورد صریح مواجه شود، در پیچ و خم سفارش‌ها گم شود! اگر مجلس شورای اسلامی در تصویب قوانین یا آنچه امروز در دادن رأی اعتماد به کابینه دولت چهاردهم بر عهده دارد، از اصول و آرمان‌ها و خطوط قرمز به اسم مصلحت و وفاق کوتاه بیاید و عقب بنشیند! اگر دستگاه سیاست خارجی و تیم‌های مذاکره‌کننده بدون آنکه به اصول و آرمان‌ها و منافع ملی بیندیشند، مصالح کشور را فدای توافق به هر قیمت کنند! اگر دولت برای خوش آمد این و آن یا جلب نظر فلان شخص یا کشور دیگری از منافع ملی و منافع مقاومت عدول کند و اگر هر کدام از ما با عافیت‌طلبی و مصلحت‌سنجی‌های ساختگی و بدون منطق در انجام تکالیف دینی و ملی خود که در رأس آنها جهاد تبیین و امر به معروف و نهی از منکر قرار دارد، عقب‌نشینی کنیم! همه و همه مصداق فعلی است که مستحق عذاب الهی و عقوبت است! 🔸بله، درست خواندید؛ عقب‌نشینی‌های غیر تاکتیکی فقط در عرصه نظامی رخ نمی‌دهد. عقب‌نشینی‌های غیر تاکتیکی را فقط نباید در فضای نظامی دید، همین وضع بلبشو و رها که در حوزه لباس و سبک زندگی مشاهده می‌کنیم و راه رفتن در خیابان‌های تهران را به یک غصه دائمی برای مؤمنان تبدیل کرده، باعث عقوبت الهی خواهد شد. آن رها کردن حکمرانی مجازی و شرایط سخیفی که در این عرصه حیاتی شکل گرفته و آقای قالیباف و پزشکیان هم رسماً در مناظرات می‌گفتند که اولین اولویت‌شان در مجازی، برداشتن همین مقدار فیلترینگ و محدودیت است، اینها همه عقب‌نشینی‌های غیر تاکتیکی و غیر عادی است که نتیجه‌اش عقوبت‌های الهی است که دامن همه را می‌گیرد. 🔹کوتاه آمدن از مجازات سخت دشمن که جسارت کرده است و به خود اجازه داده در پایتخت ایران اسلامی یکی از رهبران مقاومت را ترور کند هم یکی از مصداق‌هاست که البته در بیان و ذهن عده‌ای با هزار توجیه وجود دارد و امید ماست که اینها کمترین اثری در دستگاه تصمیم‌سازی کشور در این حوزه نداشته باشند. عقوبت الهی، غیر از نتایج منفی عادی است. عقوبت الهی بلاهایی است که قدرت مقابله با آنها را نخواهیم داشت مگر به وسیله توبه و اصلاح عمل، اما راه حل چیست؟ مثل همیشه نیاز به جریانی رشد یابنده داریم از جوانان انقلابی مطالبه‌گر، که البته در عین عقلانیت و اخلاق و نه نادانی و تحجر و بی اخلاقی، مقابل کوچک‌ترین عقب‌نشینی‌های غیر تاکتیکی در مسیر حرکت انقلاب بایستند و در این راه تلاش و مبارزه کنند مثل شهدا.
رهبر انقلاب: سال ۸۲ عده‌ای از نمایندگان نامه‌ای به بنده نوشتند که واقعاً غیرمنصفانه بود، سوالاتی پرسیدند که جوابش را باید خودشان می‌دانند، چون مجلس و دولت دستشان بود، مضمون نامه این بود که باید تسلیم بشوید و الّا کارتان تمام است؛ تسلیم نشدیم، ایستادیم و ان‌شاءالله خواهیم ایستاد.
برق ایران رو میدن موکب های اربعین تو عراق ، بخاطر اون کمبود برق داریم🙄🙄
اکانت اصلاح طلب گفته ما و ثابتی ها می‌گوییم خامنه‌ای حرفی نزند و چیزی به او ربطی ندارد، پس چرا بقیه ناراحت می‌شوند؟ عرض کردیم بارها طرف در توئیتر عکس استوری کیمیا علیزاده را می‌گذارد و می‌گوید: او به قاسم سلیمانی توهین کرده است. همین فرد به توئیت رسایی درباره حاج قاسم کاری ندارد و اتفاقا در انتخابات به او رای میدهد. طرف حمایت محمد صادقی از همجنس بازی را پتکی می‌کند و بر سر این سلبریتی می کوبد اما یک توئیت علیه رضا ثقتی و سعید طوسی ندارد. طرف با اینکه اصلاح طلبان بگویند مجلس باید کار خودش را بکند و به رهبری ربطی ندارد مشکل دارد اما اگر همین را ثابتی بگوید مشکلی ندارد. جریان متحجر و سوپر افراطی و خوارج بطور وحشتناکی همان راه اصلاحات را میرود. اینها روی معصومیت بچه سال های جبهه انقلاب حساب کرده اند. این معصومین را از همان سال‌های نوجوانی و جوانی به اسم دفاع از ولایت جذب میکنند. این بچه ها جذب آنها شده و سپس عصمت این بچه سال‌ها با افراط گریی که به آنها تزریق میشود، لکه دار میشود. خطر! اگر مذهبی هستید بدانید که این جماعت در حال عبور از رهبری اند...
چرا به نطق ثابتی نقد داریم؟ دو سه روزی از نطق امیرحسین ثابتی در مخالفت با وزارت عباس عراقچی در امور خارجه گذشته است و موافق و مخالف مواضع خود را تشریح کرده‌اند، اما حامیان ثابتی همچنان بر این تصور هستند که منتقدان نطق او حامی عراقچی هستند، همچنان فکر می‌کنند منتقدان نطق او مشکلی در هزینه شدن رهبری برای وزیر شدن یک نفر ندارند و همچنان در این خیال هستند که آن نطق جنجالی تماماً در دفاع از ولی‌فقیه بود و همه منتقدان آن نطق، لابد هزینه شدن بی‌جهت رهبری برایشان مهم نیست.  شناخت درست از «محل اشکال» در یک مباحثه سیاسی، قدم اول در پیشبرد درست بحث است. هم از این رو، ابتدا دو موضوع را روشن می‌کنیم؛ اول اینکه این نوشتار با کدام هویت سیاسی نگاشته می‌شود و بعد آنکه محل نقد به نطق نماینده تهران دقیقاً کجاست.  این نوشتار متعلق به آن هویت سیاسی است که نه حامی ثابتی و طیف او است و نه حامی عراقچی و طیف او؛ اینکه دو جریان بخواهند در یک دوقطبی کذایی، هر کس را که با آنان نیست، در جبهه رقیب بپندارند، نادرست است و مثال نقض آن هم همین مایی هستیم که در هیچ سوی این دو طرف قرار نگرفته‌ایم. پس نقد بر جملاتی از نطق ثابتی به معنای حمایت از عراقچی یا دفاع از اقدامات حامیان عراقچی برای رأی آوری او در مجلس نیست. جناب ثابتی هم راقم این سطور را می‌شناسد و یقیناً از سر صدق تصدیق خواهد کرد که از حب عراقچی نیست که بنده بر نطق او نقدی می‌نویسم و از قضا از مخالفان جدی جریان حامی عراقچی هستم.  حال محل نقد و اشکال کجاست؟... 👇👇👇متن کامل https://www.javanonline.ir/fa/news/1246596/