🇮🇷﷽🇵🇸
📝 قطعنامه شورای حکام و چند تصور اشتباه!
🍃🌹🍃
1⃣ تصور اشتباه اول: ایران اگر از توانمندی هستهای خود دست بردارد و یا در ایجاد رابطه با غرب اشتیاق نشان دهد آنوقت همه چیز حل است! و دشمنی تمام خواهد شد!
✅ پاسخ کوتاه: موضوع هسته ای بهانه است و غرب به صورت علنی نشان داده حتی اگر از حق مسلم هستهای خود صرف نظر کنیم به سراغ توانمندی موشکی و منطقهای ما خواهد رفت! ایران بارها و بارها برای مذاکره و رابطه با غرب پیش قدم شده و هر بار نیز با در بسته مواجه شده است.
2⃣ تصور اشتباه دوم: این قطعنامه مقدمه فعال شدن مکانیسم ماشه در ماه های آتی است و در آن صورت احتمال رفتن ایران ذیل فصل هفت منشور ملل وجود دارد و شرایط کشور همانند شرایط وقت کشور عراق خواهد شد.
✅ پاسخ:
۱- قرار گرفتن ذیل فصل هفت منشور ملل شرایط خاص خودش را دارد و به این سادگی نیست!
۲- نه ایران عراق است و نه جمهوری اسلامی بلاتشبیه حکومت وقت عراق!
۳- دنیای امروز بسیار متفاوت تر از دیروز است. اروپا و امریکا آزادی عمل و توان گذشته رو ندارند.
۴- سایر قدرت ها مثل چین هم بسیار متفاوت از گذشته هستند حتی اگر نخواهند نمی توانند بی تفاوت باشند!!
۵- نهایتا اینکه ایران عزیز علی رغم همه مشکلات هیچگاه این قدر قدرتمند نبوده است و ان شاءالله به خوبی از پس موقعیت جدید نیز خواهد آمد!!
✍ #محمدتقی_احمدی
🔹گرم شدن روابط ایران و چین همزمان با تحولات جهانی
🔺با تحولات جهانی و آماده شدن دنیا برای روی کار آمدن ترامپ، پنجره فرصتی برای همکاری ایران و چین به وجود آمدهاست که اهتمام به شرایط دو کشور در عرصه بین المللی، شتابدهنده آن است.
نخستین خط راهآهن بین ایران و افغانستان در دسامبر ۲۰۲۰ راهاندازی شد و شهر خواف در شمال شرقی ایران را با مسیری ۱۴۰ کیلومتری به غرب غوریان در غرب افغانستان متصل کرد. این خط ریلی بخشی از شبکه ۲۲۵ کیلومتری خواف-هرات محسوب می شود که میتواند به حملونقل سالانه ۶ میلیون تن کالا و جا به جایی حداکثر یک میلیون مسافر کمک کند.
اندیشکده شورای آتلانتیک، پروژههای اقتصادی ایران در افغانستان به ویژه احداث راه آهن هرات-خواف را نشانهای از روابط گرم تهران-کابل و در راستای یک راهبرد بزرگتر تهران دانست که محدود به افغانستان نیست و در قالب جاده ابریشم چین قرار میگیرد. در واقع، این خط ریلی بخشی از پروژه اتصال زمینی چین به غرب آسیا و اروپا و دسترسی به بازارهای آنها تلقی میشود.
از نقطه نظر چین، افغانستان از موقعیت جغرافیایی استراتژیک در تلاقی آسیای مرکزی، آسیای میانی و غرب آسیا دارد و راه میانبر بالقوهای را برای واردات نفت و گاز از خاورمیانه ارائه میدهد.
از این رو چین مشتاق است تا همکاریهای خود را تحت ابتکار کمربند-راه گسترش دهد و مسیرهای تجاری و ترانزیتی را با افغانستان توسعه دهد. موضوع قابل توجه دیگر، معادن سرشار افغانستان و بهرهبرداری چینیها از آنها به منظور تحقق جاهطلبی های اقتصادیشان است.
ایران و چین در سالهای اخیر با وجود تحریمها، روابط دیپلماتیک، اقتصادی و تجارت دوجانبه را تقویت کردهاند به طوری که چین در حال حاضر شریک اول تجاری و بزرگترین خریدار نفت ایران به حساب میآید.
چین و ایران در مارس ۲۰۲۱ به توافقنامه همکاری استراتژیک ۲۵ ساله دست یافتند. براساس بخشی از این توافق، چین قرار است ۴۰۰ میلیارد دلار در پروژههای زیرساختی در ایران سرمایهگذاری و موقعیت ایران را به عنوان یک حلقه مهم در امتداد جاده ابریشم جدید تثبیت کند.
مطابق نظر کارشناسان، ایران و چین بیش از پیش به یکدیگر نزدیک شدهاند و با تعریف کریدور ریلی-جادهای بین سه کشور ایران، افغانستان و چین، می توانند پیوند دهنده شرق و غرب آسیا باشند. چند روز پیش، حساب بریکس در فضای مجازی از شروع ساخت جاده پیوند دهنده ایران و چین از مسیر افغانستان خبر داد تا چینیها بتوانند به بازار غرب آسیا به خصوص منابع نفتی ایران از مسیری سریع تر و ایمن تر دسترسی داشته باشند.
مهدی باقری، کارشناس ترانزیت عنوان کرد که با تحولات جهانی و آماده شدن دنیا برای روی کار آمدن ترامپ، شرایط ویژهای به وجود آمده تا ایران و چین در کریدور شرق-غرب، همکاری سازنده داشتهباشند. وی با اشاره به مزیت نسبی ایران در اتصال چین به غرب آسیا و اروپا، مسیر جنوبی کریدور شرق-غرب را که از خاک ایران عبور میکند، پنجره فرصتی همچون فروپاشی شوروی و ایجاد کشورهای محصور در خشکی آسیای مرکزی، جنگ روسیه و اوکراین و بحران دریای سرخ دانست.
باقری یادآور شد که هیچ پنجره فرصتی همیشه باز نخواهد ماند و در زمان مقرر بسته خواهد شد. با درک شرایط جهانی و روابط دوجانبه ایران و چین، می توانیم نقش به سزایی در ارتباطات منطقهای و فرامنطقهای داشته باشیم و در نظم نوین جهانی که با شتاب بیشتری در حال شکل گیری است، جایگاه شایستهای کسب کنیم.
#کریدور_شرق_غرب
هدایت شده از بصیرت
💢هدف اصلی آمریکا!
🔹«سیدهاشم الحیدری» از رهبران مقاومت اسلامی عراق با طرح این مسئله که به احتمال زیاد جنگ تا آینده نزدیک به سوریه و عراق میرسد، افزود: «ما در جنگ هستیم و به تعبیر حضرت آقا ما در جنگ ترکیبی هستیم و در مقابل جنگ ترکیبی باید یک جهاد ترکیبی هم داشته باشیم؛ یکی جهاد نظامی که توسط گروههای مقاومت انجام می شود و جهاد دوم جهاد تبیین است.»
🔸وی اظهار کرد: «مقاومت چه جبهه نظامی چه جبهه تبیینی از فلسطین تا یمن، عراق، سوریه و لبنان تا دوستان ما در آفریقا، آسیا، کشمیر و نیجریه مردم ایران و بسیجیان عزیز بدانید مرکز و ستون جبهه مقاومت نظام جمهوری اسلامی است.»
🔹سیدهاشم الحیدری ادامه داد: «هدف اول جبهه کفر غزه و ضاحیه نیست، هدف اول آمریکا و اسرائیل نظام جمهوری اسلامی و سر ولایت است.»
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
🔰واکنش دکتر لاریجانی مشاور رهبر معظم انقلاب به برخی برداشتهای نادرست از بخشی از گفتوگوی اخیر با رسانه KHAMENEI.IR:
🔹آقای دکتر لاریجانی در مطلبی با عنوان 'برداشت درست' در حساب شخصی در شبکه ایکس (توئیتر) نوشت:
۱- در موضوع هستهای، آمریکا توافق قبلی(برجام) را بهم زد و از آن خارج شد و از این طریق به ایران خسارت وارد کرد.
۲- ایران غنیسازی خود را آغاز کرد و درجهی خلوص را به بالای ۶۰٪ رساند.
۳- دو طرف در موقعیت جدید قرار دارند، اگر مسئولان جدید آمریکا میگویند در موضوع هستهای ایران صرفاً با سلاح هستهای مخالفاند باید در ازای این امر شروط ایران را بپذیرند و امتیاز لازم منجمله #جبران_خسارات_ایران و نظایر آن را قبول کنند تا توافق جدید بهدست آید نه اینکه یک طرفه امریه صادر کنند نظیر تصمیم آنان در آژانس!
🔰رهبر انقلاب: افتخار خودِ من این است که یک بسیجی باشم
🔹حضرت آیتالله خامنهای: افتخار خودِ من این است که یک #بسیجی باشم؛ سعی کردهام اینجوری عمل کنم.
🔹سال آخر ریاست جمهوری -دو، سه ماه مانده بود به آخر ریاست جمهوری من- در یکی از دانشگاهها برای یک جمع دانشجو صحبت میکردم و به سؤالات پاسخ میدادم؛ یکی از سؤالات این بود که شما بعد از ریاست جمهوری قصد دارید چه کار کنید و شغلتان چه باشد؟ گفتم: اگر امام به من بگوید برو بشو رئیس عقیدتی سیاسی فلان پاسگاهِ مرزىِ منتهاالیه جنوب شرقی کشور، من با افتخار میروم آنجا و مشغول خدمت میشوم!
🔹اگر این کار از من برمیآید و این کار را از من میخواهند، من حاضرم و به آنجا میروم؛ توطین نفس کردم. این را از باب اینکه شما فرزندان من هستید، به شما دارم میگویم. صحبت پدرفرزندی است؛ نمیخواهم راجع به خودم صحبت بکنم. هر جا و در هر زمانی به شما نیاز هست، آنجا حاضر باشید. این میشود بسیجی؛ بسیج یعنی این. ۸۶/۲/۳۱
🗓 انتشار به مناسبت #هفته_بسیج
🔺کاری به محتوای حرف این حامی ... ندارم ولی منظورشون حضرت آیت الله امام خامنه ای هست؛ فقط ادبیاتشون یک مقدار شبیه فائزه هاشمیه!
#عبدالرحیم_انصاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیسی چرا رئیسی شد؟!
#شهید_جمهور عزیز ملت
این روزا خیلی دلمون برات تنگ شده 😞
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 محمدمهدی ملکی، کارشناس بینالملل: رژیم صهیونی هنوز موفقیت و دستاوردی که مدنظرش بود به دست نیاورده است لذا هم از سمت شمال سرزمینهای اشغالی و حزبالله لبنان و هم از طرف حماس احساس ناامنی شدید دارد.
🔴 آقای رییسجمهور ؛ لطفا از مشاوران غیر مشفق دوری کنید
🔻یکی از اقدامات مفید دولتها سفرهای استانی است.چرا که رییس جمهور در این سفر ها پای درد و دل مردم نشسته و از نزدیک با رنج ها و آلام آنان آشنا می شود.
🔺در دولت های احمدی نژاد و شهید رییسی حتی مردم به رییس جمهور نامه می نوشتند و شخصا بدون هیچ واسطه ای به او می دادند و رییس جمهور نیز برای بسیاری از آنان ، پس از بررسی، دستور لازم را می داد که همین کارها در دلگرمی مردم و ارتباط با مسئولان بسیار موثر بود.
🔺اما گویا همین میزان ارتباط رییس جمهور و مردم هم قرار است توسط نزدیکان دکتر پزشکیان گرفته شود. در حالی عباس عبدی سفرهای استانی رییس جمهور را به هورا کشیدن عده ای تقلیل داده است که این سفرها دستاوردهای زیادی را می تواند برای دولت و مردم داشته باشد.
🔺آقای رییسجمهور ؛ مقام معظم رهبری در اولین دیدار هیئت دولت شما فرمودند:« اطلاع از متن زندگی مردم با کارتابل و گزارش امکان پذیر نیست» لذا دستور دادند که شما به میان مردم بروید.اگر در این جمله که آمده اید تا منویات مقام معظم رهبری را اجابت کنید، صداقت دارید، از مشاورانی که شما را از سفرهای استانی و دیدار با مردم نهی می کنند به شدت دوری نمایید.
✍ سعید میرزایی
#وفاقـملی
#آزمونـصداقت