eitaa logo
بصیر
397 دنبال‌کننده
10.5هزار عکس
8.1هزار ویدیو
586 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
پرسمان هفته - شماره 11.pdf
حجم: 555.3K
✳️ نشریه پرسمان هفته شماره ۱۱ ویژه تجاوز رژیم غاصب صهیونیستی منتشر شد. ✍️ تمرکز این شماره بر پاسخ به شبهات ذهنی مخاطبین و با هدف انسجام بخشی به محتوای مدیران و هادیان سیاسی قرار گرفته است. معاونت سیاسی
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست. در حالی که پدافند ارتش در حال رهگیری پهبادهای دشمن است 🔹پهپاد های شناسایی سپاه در حال پیدا کردن محل پرتابه ها هستند جغرافیایی به اندازه آسمان کل کشور نیروهای مسلح مشغول دفع ریزپرنده ها و پرتابه ها هستند. امری که در جنگ با عراق تجربه نشده بود. شبکه سراسری پدافند درگیر است.
1.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 لحظه برخورد قدرتمندانه موشک ایرانی به شهرک ریشون لتسیون در جنوب تل‌آویو 🔹فریب افرادی که می‌گن اسرائیلی‌ها در پناهگاه هستن و آسیب نمی‌بینن رو نخورین.
اینجا شهرک مسکونی فرماندهان نیروی هوایی اسرائیله که با کار اطلاعاتی عملیاتی دقیق نابود شد اگر برگردن هم لونه ای براشون نمونده
الان بر این باورم که ورود ما به مذاکرات درست بود. اگر حمله صهیونیست ها در غیاب مذاکره انجام می شد، عده ای کم فهم و بهانه جوی بنی اسرائیلی می گفتند:وقتی تن به مذاکره نمی دهید نتیجه همین است.یا می گفتند معلوم است که جایگزین مذاکره جنگ است.اکنون حجت تمام است خصوصا اینکه ما بارها گفتیم حاضریم در مذاکره ملزم به عدم ساخت بمب شویم. شهادت پنج استاد دانشگاه شهید بهشتی نشان می دهد رشد علمی ایران هدف است. 🗣️عبدلله گنجی
همه سرباز هستیم.
4.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شعرخوانی «محمد رسولی» در راهپیمایی کیلومتری غدیر در میدان انقلاب تهران
♦️باید و نبایدها در زمان شنیدن صدای پدافند!
13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻ایران در ۱۲ ساعت ابتدایی به دنبال بازیابی پدافند خود و شناسایی عاملان بود 🎙 فتح‌الله کلانتری - کارشناس مسائل نظامی: 🔹رژیم صهیونیستی یک پایگاه امنیتی، اطلاعاتی و جاسوسی در کشور داشت که دوازده ساعت ابتدا برتری با آنان بود اما در دوازده ساعت دوم ایران توان خود را بازیابی کرد و زمین بازی را به نفع کشورمان تغییر داد.
کانال ۱۰ عبری: پاکستان به آمریکا اطلاع داد که هرگونه حمله هسته‌ای به ایران با حمله هسته‌ای پاکستان به اسرائیل پاسخ داده خواهد شد پاکستان به فرانسه و آمریکا اطلاع داد که اگر هر کشوری مستقیماً در جنگ علیه ایران و اسرائیل مداخله کند، ارتش پاکستان به همراه ایران علیه اسرائیل وارد جنگ خواهد شد.
869.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کسی ازتون پرسید هایپرسونیک چیه، این بهش نشون بدید.