eitaa logo
بصیر
400 دنبال‌کننده
10.5هزار عکس
8.2هزار ویدیو
586 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
ولی نصر مشاور سابق اوباما: 🔥اهرم ایران این است که ترامپ را مجبور به مواجهه با گزینه جنگ کند، چراکه در غیر اینصورت ترامپ انتظار تسلیم دارد ❗️بنابراین تنها راه این است که بگویند «اگر تو فکر می کنی دیوانه ای، ما از تو دیوانه تریم؛ ما آماده‌ی ریسک کردن یک جنگ تمام عیار هستیم؛ آیا حاضری با هزاران سرباز وارد جنگ شوی و در خاورمیانه گرفتار شوی؟ اگر حاضر نیستی، همانطور که عراقچی گفت، باید اسرائیل را مجبور به توقف حمله کنی و سپس برای یک توافق مذاکره کنی»
🔺ترامپ گفته تا دو هفته دیگر درباره اینکه علیه ایران وارد جنگ بشویم یا نشویم تصمیم خواهم گرفت! 🔹 اولا تا دو هفته دیگر اگر وضع به همین منوال پیش برود چیزی از اسرائیل باقی نمانده و ترامپ آنقدرها هم احمق نیست این واقعیت را نداند؛ لذا بیش از هر چیزی، احتمالا ترس از ایران مانع از ورود فوری آمریکا به درگیری ها میشود. 🔹ثانیا این موضع گیری بیشتر به درد خریدن زمان برای متقاعد کردن ایران جهت برقراری آتش بس میخورد. این را اگر کنار پیغام و پسغام های آمریکا برای مذاکره و درخواست ذلیلانه نتانیاهو از ترامپ(یا ورود مستقیم به جنگ یا کمک به برقراری آتش بس) بگذاریم معنای بیشتری پیدا میکند. 🔹ثالثا بیان این مطلب به نوعی واگذار کردن سرنوشت اسرائیل به دست خودش نیز تلقی میشود که اگر در نهایت نیز کاری از دست آمریکا بر نیامد، راهی برای فرار ترامپ از معرکه وجود داشته باشد، هرچند بسیار مایل به نجات اسرائیل[ نه نتانیاهو] هستند! 🔸گذر زمان همه چیز را مشخص خواهد کرد.
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یک موشک ایرانی «فناوری کشتار» اسرائیل را هدف گرفت 🔹حوالیِ ساختمان مایکروسافت محل برخورد یکی از موشک‌های ایرانی در دور جدید حملات بود. 🔹نیمی از درآمد صهیونیست‌ها از صادرات شرکت‌های فناوری به‌دست می‌آید و طبق گزارش‌های رسمی حدود ۷۳ میلیارد دلار در سال است. 🔹۳ ماه پیش بود که ۲ برنامه‌نویس مایکروسافت با شعار «دستان این شرکت به خون فلسطینی‌ها آلوده است». خواستار پایان همکاری فلسطین با مایکروسافت شدند. 🔹اندیشکدۀ فارین پالسی گزارش داد که اسرائیل برای کشتار مردم در غزه بیش از ۷۰ میلیارد دلار هزینه کرده است.
1.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خبرنگار ارشد بی‌بی‌سی فارسی: اهالی اسرائیل اینجا باور کرده‌اند که ایران کمر همت را بسته تا اسرائیل را نابود کند؛ دولت نتایاهو هم مخالف‌های زیادی دارد.
🔴مایکروسافت در اسرائیل چه می‌کرد؟ 🔻امروز صبح پارک فناوری Gav‑Yam Negev در بئرالسبع مورد حمله موشک‌های ایران قرار گرفت. مایکروسافت نیز حضور فعالی در این پارک فناوری داشت. 🔻بر اساس گزارشی در ژانویه ۲۰۲۳، در این پارک فناوری اسرائیل، شرکت‌های نامداری از جمله اینتل، ال‌بیت سیستمز و مایکروسافت حضور داشتند. حدود ۳ هزار نفر در حوزه‌های امنیت سایبری در این شرکت‌ها فعالیت می‌کردند و بنا به گفته مسئولان، تقاضا برای افزایش فضا همچنان وجود داشت. 🔻بد نیست بدانید پارکی که مورد حمله موشکی امروز صبح ایران قرار گرفت شامل بیش از ۷۰ شرکت از جمله نام‌هایی چون PayPal، Dell EMC، IBM، Oracle، WIX و… بود. همچنین نهادهای نظامی و سایبری در این پارک حضور فعال داشتند. 🔻می‌توان گفت که امروز صبح، موشک‌های ایرانی«پایتخت سایبری اسرائیل» را هدف قرار دادند.
4.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیچاره خواهید شد...👆👆
🔴 مسیح علی‌نژاد: حمله اسرائیل، پروژه براندازی را ۲۰ سال عقب انداخت 🔻مسیح علی‌نژاد، فعال اپوزیسیون خارج‌نشین، در اظهاراتی کم‌سابقه نسبت به اقدام نظامی رژیم صهیونیستی ابراز نارضایتی کرد:«اسرائیل همه برنامه‌های ما را به‌هم ریخت. نتانیاهو باید صبر می‌کرد تا اعتراضات و اعتصابات گسترده بعدی آغاز شود و سپس با هماهنگی با اپوزیسیون حمله کند.» 🔻وی تأکید کرد: «اقدام نظامی اسرائیل، اپوزیسیون و پروژه براندازی را حداقل ۱۵ تا ۲۰ سال به حاشیه برد. مردم حالا به اشتباه طرفدار جمهوری اسلامی شده‌اند.»
3.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی دنیا پرچم ایران رو بلند میکنه افتخار کنید به ایرانی بودن افتخار کنید به جمهوری اسلامی ایران
🔴عراقچی: در تجاوز اخیر آمریکایی ها را همکار صهیونیست ها می دانیم/شانه خالی کردن غربی ها از محکوم کردن صهیونیست ها هیچ توجیهی ندارد 🔸به لحاظ حقوق بین الملل دست بالا را داریم 🔸درحال مذاکره بودیم و ناگهان رژیم صهیونیستی حمله متجاوزانه انجام میدهد که هیچ مشروعیتی ندارد. 🔸برخی کشورها تماس می گیرند و میگویند به دیپلماسی برگردید؛ من میگویم که ما وسط دیپلماسی بودیم. 🔸خود غربی ها نمی توانند توضیح بدهند که چرا خود غربی ها اجازه نمی دهند که این رژیم محکوم شود و خودشان از زیر پاسخ شانه خالی می کنند 🔸آمریکایی ها را همکار رژیم صهیونیستی در حملات صهیونیست ها به ایران می دانیم 🔸رییس جمهور آمریکا صراحتا علیه ایران خودش و رژیم صهیونیستی «ما» خطاب میکند 🔺عراقچی: با آمریکا هیچ صحبتی نداریم و نخواهیم داشت/ تا وقتی این تجاوز متوقف نشود، حرف از دیپلماسی جایی ندارد 🔸آمریکایی ها به زبان بی زبانی می خواهند بگویند که «بهتر است مذاکره کنید» 🔸بگذارید تکلیف را روشن کنم: ما در شرایط حاضر که تجاوزات رژیم صهیونیستی ادامه دارد، خواهان مذاکره با هیچکسی نیستیم 🔸آمریکایی ها خواهان مذاکره هستند و چندبار پیام دادند و ما صراحتا پاسخ دادیم که «تا وقتی این تجاوز متوقف نشود، حرف از دیپلماسی جایی ندارد» 🔸با آمریکا بعنوان شریک این جنایات هیچ صحبتی نداریم. 🔸هیچ تماس گفتگویی با آمریکایی ها نداشتیم و درش شرایط حاضر هم نخواهیم داشت. 🔸برای دفاع از حقوق مردم ایران هیچ خجالتی نداریم. 🔺عراقچی: در خصوص موضوع موشکی با هیچکس هیچ گفتگویی نداریم 🔸اکنون تردیدی وجود ندارد که توانمندی موشکی جمهوی اسلامی ایران، یک توانمندی دفاعی فوق العاده است. موشک های ما برای دفاع از کشور هستند و بازدارندگی ایجاد می کنند. 🔸هیچ عقل سلیمی نمی‌پذیرد که ما درباره توانمندی دفاعی خودمان گفتگو یا سازش کنیم.
کاور مجله تایم با تصویر رهبر معظم انقلاب و عنوان خاورمیانه جدید و البته عنوان داخلی: «ایران بیشتر این قرن را به‌عنوان قدرت رو به رشد منطقه سپری کرده است»
3.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاخام یهودی: به ایران التماس می‌کنم که جنگ را متوقف کند!
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عراقی ها سریع ریزلش رو هم ساختن....