eitaa logo
بصیر
400 دنبال‌کننده
10.5هزار عکس
8.2هزار ویدیو
586 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴وحید جلیلی گفته اسرائیل میخواسته اقای پزشکیان قالیباف و اژه‌ای رو ترور کنه ولی به طرز معجزه آسایی نجات پیدا میکنن!! 🔴دقت کنید تمامی افرادی که این مدت اسرائیل ترور کرده یا تلاش کرده ترور کنه قبلا در لیست تخریب گروهی از انقلابیون بودند!!! 🔴ای کاش ریزپرنده های تهمت و برچسب و بدبینی به افراد دلسوز هم قابل کشف بودند!!!
شکست جنگ ۱۲روزه برای صهیونیست‌ها قابل‌ترمیم نیست – صاحب نیوز https://sahebnews.ir/1233070/
کانال ۷ خبری اسراییل اعلام کرد حدود 30.000 خانه در شهرهای بزرگ آنها در اثر برخورد موشکهای بالستیک ایران تخریب شده یا آسیب جدی دیده اند و مردم از دولت درخواست غرامت کرده اند. آمار دقیق : ▪️تعداد 29.226 خانه تخریب و آسیب ▪️تعداد 3.392 خودرو تخریب و آسیب شدید ▪️تعداد 3758 درخواست غرامت وسایل خانه
طرح جنگ با ایران از یک سال قبل کلید خورد 🔹روزنامه آمریکایی واشنگتن‌پست می نویسد تصمیم نخست‌وزیر اسرائیل برای حمله به ایران پیش از آغاز هرگونه مذاکره آمریکا با تهران اتخاذ شده بود. طبق این گزارش، نتانیاهو در پاییز گذشته دستور آماده‌سازی عملیات را صادر کرده و تلاش کرده بود ترامپ را نیز با خود همراه سازد.
📢 سی‌ان‌ان: ارزیابی‌های اولیه اطلاعاتی آمریکا نشان می‌دهد که حملات به ایران، تأسیسات هسته‌ای را تخریب نکرده است. ◀️ اجزای اساسی برنامه هسته‌ای ایران دست نخورده باقی مانده‌اند و این برنامه احتمالاً تنها چند ماه به تأخیر خواهد افتاد. ◀️ در حالی که بمب‌افکن‌های بی-۲ بیش از دوازده بمب را بر روی دو تأسیسات هسته‌ای، تأسیسات غنی‌سازی سوخت فردو و مجتمع غنی‌سازی اورانیوم نطنز، پرتاب کردند، این بمب‌ها سانتریفیوژها و اورانیوم غنی‌شده با غلظت بالا را در هیچ یک از این دو سایت به طور کامل نابود نکردند. 📢 کاخ سفید: گزارش «سی‌ان‌ان» درباره ایران «فوق‌محرمانه» بود ◀️ کارولین لیویت، سخنگوی کاخ سفید گزارش ارزیابی اطلاعاتی فاش شده در «سی‌ان‌ان» را محکوم کرد و آن را «کاملاً اشتباه» و «فوق محرمانه» خواند.
485.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نکته سنگینی که رامین پرهام تحلیلگر بی بی سی ناچارا از سر عصبانیت گفت
15.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 | 🚨 شنود می‌شویم... 🔴انتشار برای نخستین بار ⚠️ اخطار جدی شهید حاجی زاده
هرچند در روزهای گذشته از کواکبیان، ربیعی و چند تن از اصلاح طلبان در صدا و سیما دعوت شده بود و اتفاقا اعترافات نابی در خصوص آقا و آمریکا و جمهوری اسلامی و رژیم صهیونیستی داشتند اما؛ امشب محسن مقصودی تو برنامه ثریا از میثم نیلی!!! مدیر و صاحب امتیاز رجا نیوز برای تبیین وضعیت کشور دعوت کرده بود😕 حقیقت نمی خواستم به مباحث داخلی قبل از جنگ ما با رژیم بپردازم ولی دیدم صدا و سیما باز دوباره قفلی زده رو ثابتی(الان برنامه زمانه شبکه۲)سر شب نیلی( برنامه ثریا) و... نمی گم عزیزان نیان ولی جبهه انقلاب خیییلی باز تر و متخصص تر از آقایان هم دارد... یکی از آخرین اقدامات رجانیوز، حمله به شهید باقری، رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، تنها چند روز پیش از شهادت ایشان بود… ◀️ پاسخ آن حمله و پرسش رجانیوز، حالا ساده‌ست؛ باید بگوییم محاسبات سردار باقری آنچنان دقیق بود که دشمن در همان روز اول جنگ ایشان را ترور کرد. محاسبات شما چطور است؟! ((خدا نکند سرمایه اجتماعی که به سختی مجدد حول آقا و جمهوری اسلامی جمع شده دوباره با نگاه های خودتخریبی صفر و صدی به هوا برود))
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پیامی از حاج‌قاسم برای ایران ۱۴۰۴ 🔹 سخنرانی شهید حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره اهمیت توجه و توکل به امام زمان(عج) : شک نکنید امام زمان عج‌الله تعالی فرجه الشریف در سختی‌ها یاری‌مان می‌کند
‏ما خانواده بودیم. خانواده بزرگ و تاریخی ایران. از هم دور شده بودیم. بهم بد کردیم. جنگ ما را متحد کرد. قدر این اتحاد را بدانیم. ما در ۱۲ روز بیش از ۶۱۰ شهید داده ایم از سردار حاجی زاده ۶۴ ساله تا رایان ۲ ماهه. از تحلیل های تخیلی و هیجانی که نزدیک شدن ما را برهم‌میزند فاصله بگیریم.
5.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تصاویر جدید از اصابت مستقیم موشک ایرانی به سامانه پدافندی اسرائیل 😎نقطه‌زنی بی‌نقص، قلب پایگاه "نِواتیم" رو در هم کوبید، وقتی ایران بزنه، آسمون دشمن امن نیست، چه برسه به‌ زمینش...
از آغاز حمله اسرائیل به ایران، شبکه جاسوسی رژیم صهیونیستی به شدت در کشور فعال شد؛ نیروهای اطلاعاتی و امنیتی ایرانی طی ۱۲ روز موفق شدند بیش از ۷۰۰ تن از آنان را دستیگر کنند. آمار ارائه‌شده مبتنی بر گزارش‌های رسمی منتشرشده از سوی نهادهای امنیتی و قضائی کشور بوده و شامل موارد مربوط به اتباع خارجی بازداشت‌شده نمی‌شود. بررسی اخبار منتشر شده در 12 روز گذشته نشان می‌دهد بیشترین موارد دستگیری مربوط به استان‌های کرمانشاه(126 جاسوس)، اصفهان(76 جاسوس)، خوزستان(62 جاسوس)، استان فارس(53 جاسوس) و لرستان(49 جاسوس) بوده است، البته آمار دستگیری در استان تهران هنوز به صورت دقیق اعلام نشده است. براساس اطلاعات دریافتی از منابع آگاه، تنها در پایتخت بیش از ۱۰ هزار ریزپرنده طی روزهای اخیر کشف و ضبط شده است.