🔵 تظاهراتی که محصول انقلاب است
🔹درباره تظاهرات بی سابقه امروز عراق تحلیل های مختلفی گفته شده اما من این اتفاق بزرگ را جز این نمیفهمم که اگر چهل سال قبل اتفاقی به نام انقلاب کبیر اسلامی بوقوع نمیپیوست، هیچگاه امروز چنین اتفاقی در عراق نمی افتاد.
🔹چهل سال قبل دنیا تحت سیطره دو گفتمان مسلط بود؛ لیبرالیسم و کمونیسم. تا اینکه خمینی کبیر گفتمان سومی را احیا کرد و به وسط میدان آورد. گفتمان "اسلام سیاسی" آن هم در دوره اوج مدرنیسم که عصر انزوای دین و رونق مکاتب الحادی یا سکولار بود.
🔹جالب آنکه یک دهه بعد پیروزی انقلاب اسلامی، کمونیسم به موزه تاریخ رفت و نبرد میان اسلام سیاسی و لیبرال دموکراسی تشدید شد. خیلی ها از هانتینگتون تا فوکویاما نظریه پردازی کردند و غرب را به رهبری امریکا، تمدن برتر و فاتح پایان تاریخ نامیدند اما هرچه گذشت، تاریخ به سمت و سوی دیگری رفت. چهل سال فشار و تحریم و جنگ و کودتا نتوانست جوانه انقلاب اسلامی را بخشکاند
🔹 وعده الهی نزدیک است و نه فقط عراق، سایر ملل مسلمان نیز دیر یا زود در این نبرد تمدنی به ما خواهند پیوست. إِذا جاء نصرالله والْفتح. ورأَیت الناس یدخلون فی دین الله افواجا...
🖌 #امیرحسین_ثابتی
کسانی که میگویند نباید دور کشور حصار کشید یا بدون ارتباط با جهان نمیشود کشور را اداره کرد همان کسانی هستند که از ارتباط با کشورهای همسو راضی نیستند.منظورشان از جهان فقط 4کشور آمریکا،فرانسه،انگلیس و آلمان است.کسانی هستند که اگر عربها بگویند خلیج عربی رگ گردنشان بیرون میزند اما اگر #ماکرون بگوید خلیج عربی اصلا به روی خود نمی آورند.
چرا آقا گفتند جنتلمن های پشت میز مذاکره همان تروریستهای فرودگاه بغداد هستند؟!
آمریکائی ها بعد از حمله به مقر حشد الشعبی(قبل از ترور حاج قاسم) نامه ای را به عراق ، ایران و حشد الشعبی ارسال میکنند و در آن اعلام میدارند که ما قصد نداشتیم این حمله تلفات انسانی داشته باشد و منبعد ،این موضوع تکرار نخواهد شد.
مخاطب نامه ای که آمریکایی ها به ایران نوشتند، سرلشگر سلیمانی بود.
حاج قاسم فردای آن روزی که وارد بغداد شد قرار ملاقات با نخست وزیر عراق داشت تا هم پیام را دریافت کند و هم پاسخ قاطع نیروی قدس را از طریق عراق به آمریکایی ها برساند!
🔸وقتی میگوییم آمریکا یک دولت تروریست است یعنی همین ! یعنی در ظاهر نامه عذر خواهی می دهد، اما در عمل، در دل شب ناجوانمردانه به ترور دست می زند!
🔺به همین دلیل بود که حاج اسماعیل قاآنی گفت: آنها حاج قاسم ما را ناجوانمردانه زدند...
و وعده ای داد که به زودی در سراسر جهان محقق میشود:
«ما جوانمردانه دشمنانش را خواهیم زد»
دکتر رضا سراج :
🔴آمریکا در گردآب عراق🔴
🔷اخراج نیروهای آمریکا از عراق، آغاز دومینوی خروج نیروهای ایالات متحده از منطقه خواهد بود. با این شرایط آیا آمریکا میتواند مطالبهی مردم عراق را مدیریت و مهار نماید؟
🔷سردمداران کاخ سفید با این انگاره که مطالبهی اخراج آمریکا از عراق یک واکنش هیجانیِ حاکمیت، جریانهای سیاسی و مردم عراق به شهادت #سردار_سلیمانی و #ابو_مهندس است، ابتدا سعی کردند با وقت کشی و خریدن زمان، فوران "خشم و نفرت" نسبت به آمریکا را کنترل نمایند. در همین راستا و در گام دوم، حریهی "فشار و تحریم" علیه عراق در دستور اقدام واشنگتن قرار گرفت. افروخته ساختن آتش فتنه و بیثبات سازی در برخی شهرهای عراق، گام سوم آمریکا برای مدیریت ادراک در این کشور بود. در ادامهی این روند و در گام چهارم، کاخ سفید در صدد برآمد با ایرانی ساختن مطالبهی خروج نیروهای آمریکایی از عراق، با جابجایی افکار عمومی و تغییر گفتمان، زمینه ساز به قدرت رساندن متحدان سیاسی خود در بغداد گردد.
🔹با این تفاسیر حضور #میلیونی مردم عراق در راهپیمایی ضد آمریکایی در بغداد، عملا همه تلاشهای آمریکا را تا این مرحله با شکست مواجه کرده است. از این رو ایالات متحده مترصد تجزیهی عراق بر اساس تقسیمبندی مذهبی-طایفهای خواهد شد و دقیقا همان کاری را با عراق ممکن است انجام دهد که پیش از این، با آخرین موج بیداری اسلامی انجام داد. البته در چنین شرایطی تنها گزینه مردم عراق #نهضت_مقاومت برای حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشورشان خواهد بود.
🔴 همه پرسی علیه اشغالگران
🔹 تظاهرات ضد آمریکایی روز جمعه در بغداد که از آن با عنوان "انقلاب عشرین دوم" یاد شده، از لحاظ سازماندهی و تعداد جمعیت کم نظیر بود. برآوردهای اولیه حاکی از حضور یک تا ۱.۵ میلیون نفر در این تظاهرات پرشکوه بود و علاوه بر جریانات شیعی، اهل سنت و کردها نیز در آن حضور داشتند.
🔹حرکت گسترده مردم عراق به مثابه همه پرسی علیه حضور اشغالگران آمریکایی در این کشور است و زین پس دولتمردان عراقی قادر به پیگیری و اجرای مصوبه پارلمان عراق بر اساس پشتوانه ملی خواهند بود.
🔹 البته تجربه نشان می دهد اشغالگران آمریکایی معمولا با ابزارهای سیاسی و توافقات رسمی، به سادگی یک کشور را ترک نمی کنند، بلکه با تمسک به ابزارهای مختلف (از جمله ترساندن عراقی ها از بازگشت داعش)، سعی می کنند حضور نظامی خود را تثبیت کنند.
🔹با این نگاه، پروژه "خروج قانونی" باید تبدیل به سناریوی "اخراج" شود. اخراج یعنی وادار کردن آمریکایی به ترک عراق و لازمه این کار فشار سیاسی و پیگیری های قانونی و استفاده از همایش و تظاهرات مردمی (به عنوان مولفه مهم قدرت نرم) موجب تسریع این روند خواهد شد.
🔹دیروز نماد برجسته ای از مولفه قدرت نرم در بغداد رخ داد و در آینده نیز باید تداوم یابد.
🖌 #فرزان_شهیدی
12 ساعت پس از اصابت موشک به #عين_الأسد
ترامپ:هیچ تلفات انسانی نداشه ایم
ده روز بعد #پنتاگون:ده نفر مجروح شدند
15 روز بعد پنتاگون:34 نفر مجروح شدند
در طول این زمان دهها رسانه تلفات را اعلام کردند
اما هیچ کس به خیابان نیامد،هیچکس اعتماد عمومی را نابود ندانست.حکومت به کتمان کاری و دروغ متهم نشد.
🔴 پرواز گلواژه های #امید در یک پیام
🔸 امروز پیام رهبر انقلاب در نشست اتحادیه انجمن های اسلامی اروپا قرائت شد. نکته ای که برای تحلیلگران و نخبگان سیاسی و فعالان رسانه ای مهم میباشد نوع نگاه رهبری به تحولات جاری و آینده است که بر خلاف برخی قلم زنی ها و تحلیل ها سراسر از #امیدآفرینی است.
در حقیقت روی دیگر سکه پیام معظم له میتواند یک #سرخط_تحلیلی بسیار مهم برای تحلیگران سیاسی در آستانه ی انتخابات آتی مجلس باشد؛ دوباره بحوانیم:
🔻متن پیام رهبر انقلاب اسلامی که صبح امروز در وین و در نشست اتحادیه انجمن های اسلامی قرائت شد، به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جوانان عزیز اتحادیه انجمن های اسلامی
🔹امسال نشست شما در میانهی حوادث مهمی برگزار میشود که هر یک از جهتی نشانهی عظمت و اعتبار ایران اسلامی و ملت انقلابی آن است. شهادت ها، قدرتنماییهای نظامی، حضور بینظیر مردمی، روحیهی قوی و عزم راسخ جوانان، در کنار هزاران مجموعهی فعال در عرصهی دانش و فناوری، و نیز رویکرد دینی و معنوی در بخش عظیمی از جوانان سراسر کشور، همه از سر بر آوردن یک پدیدهی یکتا در جهان امروز خبر میدهد، پدیدهای که میتواند در آیندهی تاریخ تأثیرات عمیق و تعیینکننده بگذارد.
🔹گام دوم انقلاب اسلامی باید بتواند بهحول و قوهی الهی این پدیده را به کمال برساند و به ثمر بنشاند.
چشم امید و انتظار در این پویش حیاتی به جوانان دانشمند و فرزانه و باایمان است و شما میتوانید در شمار این برگزیدگان تاریخساز باشید.
بهامید موفقیت های بزرگ شما عزیزان
والسلام علیکم و رحمة الله
سیّد علی خامنهای. ۳بهمن ماه۱۳۹۸
🔴شبهات انتخاباتی
🔻مردم مجبورند از میان نامزدهایی که با حذف انواع و اقسام گرایش ها از گردونه انتخابات در سبد انتخاب مردم قرار گرفته اند، انتخاب کنند. بدون اینکه نامزد مطلوب خود را بیابند، فقط به دلیل تقویت نهاد انتخابات و نیز تقویت کشور و ایران به میدان می آیند و رای می دهند. آن وقت متهم می شوند که وضعیت کشور محصول رای آنان است. درحالی که آنان فقط ۱۰ درصد در نتیجه انتخابات نقش داشته اند.(ع عبدی _ اعتماد)
🔺#پاسخ:
🔻این ادعا در نزدیکی هر انتخابات مکرر تکرار می شود. #انتخابات_آزاد، #انتصابات به جای انتخابات، #تقلّب، #صیانت_از_آراء ... کلیدواژه هایی هستند که بارها از سوی جریان های خاص و همزمان ضدانقلاب و حتی مقامات غربی درباره انتخابات ایران مطرح می شود.
واقعیت این است که این شبهات پاسخ های بسیاری دارد و بسیار هم پاسخ گفته شده. اما منفعت برخی جریان ها در تکرار مکرر آن است تا دروغ گوبلزی(وزیر پروپاگاندای هیتلر و خالق نظریه دروغ بزرگ) مورد باور افکار عمومی قرار بگیرد.
1️⃣ اگر این ادعاها درست بود، باید دولت، مجلس و شوراها همواره در دست یک جناح یا طرز تفکر می ماند. درحالیکه چنین نیست و طی حداقل شش سال گذشته، دولت، اکثریت مجلس و شورای شهر بسیاری نقاط کشور در دست یک تفکر خاص سیاسی بوده که البته همان تفکر همواره معترض انتخابات است.
2️⃣ چرا این جریان سیاسی هیچ وقت پاسخگوی فساد مالی، اخلاقی و یا موضع گیری های رادیکالی هم راستا با دشمنان برخی چهره های سرشناسش نیست و فقط وقت انتخابات از رد صلاحیت این چهره ها می نالد؟ بهتر نیست به جای فرافکنیِ علت ردصلاحیت، با شفافیت مراقب رفتارهای خلاف قانون بازیگران جریان خود باشند؟
3️⃣ هر مطّلعی می داند تمام کشورهای دموکراتیک دنیا سازو کارهای خاص خود را برای ورود به انتخابات دارند؛ بدون اینکه نخبگان جامعه این سازوکارها را در تنافی با آزادبودن انتخابات تلقی کنند. به عنوان مثال در امریکا فرآیند استصواب که درون دو حزب دموکرات و جمهوریخواه اعمال میشود، چنان سنگین است که میبینیم کارکشتهترین سیاستمداران و سناتورها خیلی قبل از اینکه اصلاً به مرحلهٔ نامنویسی برسند، حذف می شوند. این فرایند بسته موجب شده بیش از صد حزب دیگر امریکایی اجازه نفس کشیدن در انتخابات را پیدا نکنند. «دادگاه قانون اساسی» در ترکیه، «شورای قانون اساسی» و «دیوان عالی عدالت» در فرانسه، «دادگاه قانون اساسی» در آلمان، «مجلس نمایندگان» و «سنا» در آمریکا، «مجلس عوام» در انگلستان و «دادگاه قانون اساسی» در روسیه، نقش نظارتی مشابه شورای نگهبان در جمهوری اسلامی را ایفا مینمایند.
4️⃣ مشارکت مردم ایران در انتخابات همواره از متوسط مشارکت مردمی بسیاری از دموکراتیک ترین کشورها بیشتر است و این نشان از خوشبینی مردم به سازوکار انتخابات و علاقه به مشارکت در تعیین ساختار سیاسی کشور است. گرچه تبلیغات غربی ها و بلندگو های داخلی شان همیشه سعی می کند خلاف این را تصویر کند.
🖌 #محمد_عبداللهی
#مهم
🔴 پویش مجلس عدالتخواه l بنبست احمدینژادیسم در عدالتخواهی
🔹 در روزهای گذشته پویشی با عنوان مجلس عدالتخواه با کلیدواژهی "بنبست اختصاصی حدادِ عارف" اعلام موجودیت کرده است . شواهد و قرائن و نگاهی به ترکیب امضاکنندگان بیانیه حمایت از این پویش نشان میدهد که خود این پویش هم بنبستی از جنس دیگر است؛ بنبستی مشابه عدالتخواهی از جنس آنچه احمدینژاد دنبال میکرد، چرا؟
🔻۱. فردی که به عنوان سرفهرست امضاکنندگان نامش درج شده، یعنی آقای محمدرضا زائری بیش از آنکه نماد عدالتخواهی در امور سیاسی و اجتماعی باشد، نماد سطحینگری و سادهسازی است! اتفاقاً برای بسیاری از مواجه شوندگان با این فهرست درج همین نام کافی بود تا قضاوت نهایی درباره این پویش شکل بگیرد!
🔻۲. اشخاصی مانند سید مهدی صدرالساداتی از امضاکنندگان این پویش شخصیتی است که کارهایش در زمینه عدالتطلبی را با افشای زندگی مسئولان شروع کرد اما رفته رفته مواضعش چنان رادیکال شد که ماه محرم سال جاری، بههمراه برادرش که عضو مجلس خبرگان است دست به اختفای اختیاری زد و به مدت دو روز کسی از محل مخفی شدن او اطلاعی نداشت
🔻۳. در این فهرست افرادی حضور دارند که اساساً سیاستورزی اینچنینی برای آنها مصداق بارز یک تناقض بزرگ است! چهرههایی مانند امیر تفرشی و برخی دیگر در مسائلی مانند بحران بنزینی و برخی برهههای دیگر تلویحاً و حتی به تصریح کل سیستم را دچار فساد بزرگ میدانند.و از این نظر موضعی مشابه نامه اخیر سعید زیباکلام دارند. برای چنین افرادی نه تنها حضور در این پویش، بلکه اساساً تلاش برای حضور در ساختاری مانند مجلس (در شرایطی که معتقد است فساد سراپای سیستم را گرفته) نمایشی از ریاکاری است
✅ عدالتخواهی نیاز مهم امروز کشور است و بعضی چهرههای فعال در فضای مجازی کمک خوبی به این مسئله کردهاند، با این حال برخوردهای احساسی و سطحی نگرانه به حوزه عدالت منجر به تکرار پدیدههایی مثل احمدی نژاد_مشایی_بقایی و حتی رجعت به ماقبل احمدینژاد است.
به عنوان ایرانی مسلمان درک نمیکنم کسانی در بغلشان حیوان پرورش میدهند،جای مخصوص در منزل براش ایجاد کرده اند.او را به درمانگاه مخصوص میبرند،خوراک مفید و گران برایش تهیه میکنند اما پدر یا مادرشان را در #آسایشگاه_کهریزک گذاشته اند و او شبانه روز به ورودی چشم دوخته است
#فرهنگ_اجنبی