eitaa logo
بصیر
364 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.4هزار ویدیو
412 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴وحيد يامين پور نوشت: به سنت هرسال رخدادهای مهم سال را به یادگار می‌نویسم، هرچند بی‌شک برای همه‌ سال۹۸ سال شهادت سردار اسطوره‌ای ماست که فراتر از هر مسلک و سلیقه‌ی سیاسی محبوب قلب ایرانی‌ها بود... داغی که بر قلب ما خواهد ماند. ♦️فاجعه سال: سیلهای گسترده فروردین پرونده جنایی سال: قتل میترا استاد داغ ملی سال: سانحه هواپیمای اوکراینی دست‌خوش سال: دستگیری روح الله زم اعتراف سال: روحانی: دستمریزاد سال: انهدام گلوبال هاوک متجاوز تابو شکنی سال: ورود بانوان به ورزشگاه گوشمالی سال: موشکباران عین الاسد شوک سال: بنزین ۳هزار تومنی آشوب سال: ۲۵ آبان دروغگوی سال: رویترز صداقت سال: من خودم صبح جمعه فهمیدم!!! خنده‌ی سال: شلوار سفیر انگلستان آزادی بیان سال: حذف هزاران صفحه در اینستاگرام نمی‌دونم چی بگم سال: انتخابات مجلس : / قهرمانان سال: پرستارها و پزشکها هراس سال: کرونا هشتگ سال: دولتمرد سال: نمکی وزیر بهداشت تلخترین روز سال: ۱۳ دی عکس سال: دست قلم شده و انگشتر عقیق معجزه سال: تشییع سردار دلها جمله سال: رهبر انقلاب: "‌‎حوادث اخیر خبر می‌دهد، پدیده‌ای یکتا در آینده تاریخ در راه است."
‏مقام معظم رهبری در پیام کوتاه نوروزی سه بار ⁧ ⁩ را یاد کردند ‏اما نام گذاری سال نشان داد همچنان حیات اقتصادی کشور و مردم دغدغه اصلی ایشان است.ترور شهید مانع نشد که ایشان از تمرکز دشمن بر اقتصاد کشور غافل شوند ‏صفت حکیم که حاج قاسم در توصیف رهبری مرتب و از جمله در وصیتنامه بکار میبردند یعنی همین
🌄 | چه کسانی به موازات کرونا علیه ایران فعالیت می‌کنند؟ 🔺جریان‌شناسی «کروناپلاس» در ایران
🔴 الزامات جهش تولید 1⃣ امید، نگاه به داخل و باور" ما می توانیم " 2⃣حمایت حداکثری دولت از تولیدکننده و هدایت تسهیلات بانکی به خرید کالای ایرانی 3⃣ خرید کالای ایرانی و حذف بهانه های کلیشه ای 4⃣ هم افزایی وازتخانه های مربوطه و درک شرایط جنگ اقتصادی توسط تولید کننده 5⃣ عزم جهادی کارگران و ارتقای کیفیت کالای ایرانی 6⃣ توجه به واحدهای تولیدی کوچک و بومی 7⃣ مدیریت عالمانه تر بورس برای هدایت سرمایه به سمت تولید و توجه به خطر سوداگری و رشدهای حبابی هیجانی؛ بازاریابی صادراتی و تقویت دیپلماسی اقتصادی 8⃣ روی کارآمدن مجلس جهادی و بازنگری در قوانین منسوخ مربوط به سرمایه گذاری 9⃣ مشتری مداری؛ تقویت خدمات پس ازفروش؛ حذف سوداگری 🔟 سیاست گذاری بلندمدت در تعرفه گذاری عاقلانه و هوشمندانه کالای وارداتی
🔴 در بحران کرونا 🖌 / دانشگاه بوعلی سینا 🔻 به دلایل کاملاً علمی كه مجال شرح آن نيست با توجه به نرخ جهش، طول ژنوم و سرعت تکثیر ويروس حدوداً سه تا چهار ماه طول ميكشد كه اين ويروس دستكاری شده به حالت Wild type برگردد و آنقدر ضعيف شود كه سيستم ايمنی بدن در صورت ورود آنرا حذف كند. 🔹 با توجه به دوره کمون ویروس و ‌چرخش آن از يك ميزبان به ميزبان ديگر و به دلایل کاملاً علمی بین اواسط اردیبهشت تا اواسط خرداد به طور کلی اين ويروس از ایران خود به خود ناپدید خواهد شد و بعد به همان دليل از ساير كشورهايی كه پس از ايران گرفتند هم ناپديد خواهد شد. 🔹 ناپديد شدن اين ويروس به دليل گرم شدن هوا نيست (هرچند گرما ويروس باقيمانده روي سطوح را زودتر از بين ميبرد) بلكه به دلايل نهفته در ذات خود ويروس است كه تفسير آن طولانی است و در اينجا مجال شرح آن نيست. 🔺اين موضوع را نوشتم تا خيال دوستان راحت باشد و استرس نداشته باشيد ضمن اينكه تمام توصيه های بهداشتی مراكز رسمی را رعايت می كنيد بدانید از اوايل فروردين به بعد ويروس كرونا را می گيرند به دلايل كاملاً علمی مرگ و مير در آنها بسيار نادر است مگر اينكه سيستم ايمنی آنها به دلايل شيمی درمانی زياد و برخی بيماريهای ديگر ضعيف كننده سيستم ايمنی به شدت ضعيف شده باشد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
l برای ما و برای ایرانیان‼️ 🔴 سوالت حال بهم زن است‼️ 🎥خبرنگار: مردم آمریکا ترسیده‌اند. چند صد نفر مُرده‌اند و چند هزار نفر بیمار هستند. شما چه پیامی برای مردم دارید؟ ترامپ: تو خبرنگار افتضاحی هستی. سوالت حال ‌بهم ‌زن است. مردم آمریکا به دنبال امید هستند و تو سیگنال ترس و ناامیدی به آنها منتقل می‌کنی!!
l از خجالت تا افتخار‼️ 🔺تا ۳ سال پیش ایرانیها خجالت میکشیدند بگویند جنس ایرانی میخواهیم! امروز بسیاری فروشگاهها با افتخار اعلام میکنند همه اجناسمان ایرانیست. 🔹خدایا شاهد باش دغدغه اصلی این عالم ، قوی و قدرتمند کردن بود. حمایت از تولید، رونق تولید، . یعنی قدرت؛ یعنی
🔴 تضمین بهشت با شش شرط 🔻 شرح حدیثی از اکرم (ص) توسط رهبر معظم انقلاب 🔻 پیامبر گرامی اسلام (ص) فرمودند: این شش چیز را شما قبول کنید، ما هم در مقابل بهشت را برای شما قبول می‌کنیم: ◾ إِذَا حَدَّثْتُمْ فَلَا تَکْذِبُوا ◽ [هرگاه سخن گفتید،] دروغ [مگویید.] ◾ وَ إِذَا وَعَدْتُمْ فَلَا تُخْلِفُوا ◽ [هر گاه وعده دادید، خُلف وعده نکنید.] ◾ وَ إِذَا ائْتُمِنْتُمْ فَلَا تَخُونُوا ◽ [هرگاه امین‌تان دانستند، خیانت نکنید. در] امانت مالی، امانت موقعیت و مسئولیت، امانت سخن و حرف و خبر خیانت نشود. ◾ وَ غُضُّوا أَبْصَارَکُمْ ◽ [چشمانتان را] از چیزهایی که خلاف محارم الهی است [فرو بندید.] ◾ وَ احْفَظُوا فُرُوجَکُمْ ◽ شهوت خودتان را نگه دارید. ◾ وَ کُفُّوا أَیْدِیَکُمْ وَ أَلْسِنَتَکُمْ ◽ زبان و دست خودتان را نگه دارید؛ یعنی در اختیار داشته باشید.
🔴حقیقت غرب را این روزها باید دید! ✔️‏درحالی خبر درمان پیرمرد 101 ساله اردبیلی وپیرزن 103 ساله سمنانی منتشرشد، که در ایتالیا افشاشد سالمندان درمان نمی شوند و در انگلیس اعلام شد برای سالمندان امکانات نداریم. 🔹حقیقت کشورها رااین روزها ببینیم آنچه این روزها در اروپا خبری است غارت فروشگاه هاست ودر ایران قهرمان های اجتماعی 💬 محسن مهدیان
🔴‏خطوط‌هوایی‌هواپیمایی‌قطر اعلام کرد که در حمایت از ملت ایران در این روزهای سخت مبارزه با ‎، آماده است که کمک‌های پزشکی و درمانی سراسر دنیا را به صورت رایگان به ایران منتقل کند. قطعا حمایت‌ و برادری کشور ‎ در این روزهای سخت در یاد و خاطر مردم ایران خواهد ماند.
🔴 درس‌هایی از پیامبر(ص) 🔻 از همان ابتدایی که حکومت پیامبر(ص) در جامعه‌ی نوپای مدینه شکل گرفت، دشمنان آن هم شروع به کار کردند. پیامبر(ص) در دوران حکومت خود، حداقل با سه گروه دشمن مواجه بود: 1️⃣ دشمن اول، قبایل نیمه وحشی‌: که اطراف مدینه زندگی می‌کردند «و تمام زندگی آنها عبارت از جنگ و خونریزی و غارت و به جان هم افتادن و از همدیگر قاپیدن است.» ۸۰/۲/۲۸؛ پیامبر «در هر کدام از آنها اگر نشانه‌ی صلاح و هدایت بود، بست ... و بر و پیمان خودش، بسیار پافشاری می‌کرد و پایدار بود.» اما آنهایی که شریر و بودند، «پیغمبر سراغ آنها رفت و آنها را منکوب کرد و سر جای خودشان نشاند..» 2️⃣ دشمن دوم، و اهل قریش: «پیغمبر احساس کرد اگر بنشیند تا آنها سراغش بیایند، یقیناً آنها فرصت خواهند یافت؛ لذا سراغ آنها رفت؛ منتها به طرف مکه حرکت نکرد. راه کاروانىِ آنها از نزدیکی مدینه عبور می‌کرد؛ پیغمبر تعرّض خودش را به آنها شروع کرد، که جنگ بدر، مهم‌ترینِ این تعرّض‌ها در اوّلِ کار بود. پیغمبر تعرّض را شروع کرد؛ آنها هم با تعصّب و پیگیری و لجاجت به جنگ آن حضرت آمدند. تقریباً چهار، پنج سال وضع این‌گونه بود؛ یعنی پیغمبر آنها را به حال خودشان رها نمی‌کرد؛ آنها هم امیدوار بودند که بتوانند این مولود جدید - یعنی نظام اسلامی - را که از آن احساس خطر می‌کردند، ریشه کن کنند. و جنگ‌های متعدّد دیگری که اتّفاق افتاد، در همین زمینه بود.» آخرین جنگ پیامبر(ص) با این دشمنان، جنگ خندق بود و پس از آن، ماجرای صلح حدیبیه پیش آمد و پیامبر(ص) با آنان پیمان صلح امضا کرد. اما سال هشتم بعثت، «که کفّار نقض عهد کرده بودند، پیغمبر رفت و مکه را فتح کرد، که فتحی عظیم و حاکی از تسلّط و اقتدار آن حضرت بود.» 3️⃣ دشمن سوم، یهودی‌ها: «یعنی بیگانگانِ نامطمئنی که علی‌العجاله حاضر شدند با پیغمبر در مدینه زندگی کنند؛ اما دست از موذیگری و اخلالگری و تخریب برنمی‌داشتند... پیغمبر تا آن‌جایی که می‌توانست، با اینها مدارا کرد؛ اما بعد که دید اینها مدارابردار نیستند، مجازاتشان کرد. هرکدام از این سه قبیله عملی انجام دادند و پیغمبر بر طبق آن عمل، آنها را مجازات کرد. اوّل، بنی‌قینقاع بودند که به پیغمبر خیانت کردند؛ پیغمبر سراغشان رفت و فرمود باید از آن‌جا بروید؛ اینها را کوچ داد و از آن منطقه بیرون کرد و تمام امکاناتشان برای مسلمان‌ها ماند. دسته‌ی دوم، بودند. اینها هم خیانت کردند لذا پیغمبر فرمود مقداری از وسایلتان را بردارید و بروید؛ اینها هم مجبور شدند و رفتند. 🔹دسته‌ی سوم بودند که پیغمبر امان و اجازه‌شان داد تا بمانند؛ اینها را بیرون نکرد؛ با اینها پیمان بست تا در جنگ خندق نگذارند دشمن از طرف محلاتشان وارد مدینه شود؛ اما اینها ناجوانمردی کردند و با دشمن پیمان بستند تا در کنار آنها به پیغمبر حمله کنند!... بعد که قریش و هم‌پیمانانشان شکست خوردند و از خندق جدا شدند و به طرف مکه رفتند، پیغمبر به مدینه برگشت. همان روزی که برگشت، نماز ظهر را خواند و فرمود نماز عصر را جلوِ قلعه‌های بنی‌قریظه می‌خوانیم؛ راه بیفتیم به آن‌جا برویم؛ یعنی حتّی یک شب هم معطل نکرد؛ رفت و آنها را محاصره کرد. بیست‌وپنج روز بین اینها محاصره و درگیری بود؛ بعد پیغمبر همه‌ی مردان جنگی اینها را به قتل رساند؛ چون خیانتشان بزرگ‌تر بود و قابل اصلاح نبودند.» بنابراین در هیچکدام از این قضایا، پیغمبر نقض عهد نکرد اما در مقابل نقض عهد آنان، ساکت نماند و پاسخ خیانت‌شان را با کامل داد.