eitaa logo
بصیر
376 دنبال‌کننده
9.5هزار عکس
6.8هزار ویدیو
467 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ می توان منصف تر بود! ◀️ این روزها نقدهای سنگینی در مورد عملکرد دولت در مقابله با کرونا منتشر می شود که گاهی از مدار انصاف خارج است. در این راستا نکات زیر را مورد مداقه قرار دهیم: 1- به نظرم کادر درمانی کشور و مجموعه وزارت بهداشت علی رغم همه نقدها عملکرد قابل قبولی در عرصه پیشگیری و درمان دارد. 2- عملکرد وزارت صمت اما بسیار پراشکال است و بعد از 40 روز از آغاز شیوع کرونا هنوز اقدام قابل قبولی از آن مشاهده نشده است. 3- برخلاف کسانی که تعلل رئیس جمهور در اعلام وضعیت ویژه اجتماعی را نقد می کنند، بنده معتقدم اعلام زودهنگام آن و قبل از ایجاد حس مصیبت زدگی در جامعه، می توانست مقاومت ها و واکنشهای جدی در بین مردم ایجاد کرده و برای نظام هزینه سازی کند اما اکنون اغلب مردم پذیرش لازم را دارا می باشند. باید پیچیدگی جامعه ایران را در هرگونه اقدام گسترده اجتماعی درک کرد وگرنه بازخوردهای منفی تصمیمات می تواند تبعات امنیتی به همراه داشته باشد! 4- همراهی جریان مؤمنین و دینداران جامعه از همان ابتدا با اقدامات بازدارنده بسیار همگرایانه و بهتر از طبقه مرفه و کم برخوردار از تقیدات دینی بود. 5- علی رغم مشکلات اقتصادی، معتقدم وضعیت کلی جامعه ایران برای انجام اقدامات مقابله با کرونا بسیار آماده است و اگر تصمیم گیران، مدیریت درستی در اقدامات اجتماعی داشته باشند، همگرایی اجتماعی بسیار خوبی را شاهد خواهیم بود. به امید پیروزی همه ملتهای دنیا بر ویروس منحوس کرونا و سلامتی همه بندگان خدا.. @Bayyeneh
مهدی محمدی : درباره عراق، روزنامه های امریکایی می گویند پنتاگون دستور آمادگی برای عملیات تهاجمی علیه کتائب حزب الله را داده است. در عمل اما، آنچه می بینیم تلاش پیگیر امریکا برای منتقل کردن نیروهای خود به پادگان های امن با هدف کاهش آسیب پذیری در مقابل حملات پی در پی موشکی است. واشینگتن تصور می کرد پس از شهادت حاج قاسم سلیمانی و حاج ابومهدی المهندس نفوذ ایران در عراق یک شبه صفر می شود، حشد فرو می پاشد و سیاستمداران عراقی هم بالکل فرمان بر امریکا می شوند. قضایا ظاهرا طور دیگری پیش رفته. امریکا قادر به انتصاب نخست وزیر مدنظر خود نیست و عملا عادل عبدالمهدی ابقا شده، گروه های شیعه منسجم تر شده و رویکرد عملیاتی علیه امریکا پیدا کرده اند، و تهاجمی مستمر و ظاهرا تمام نشدنی علیه نیروهای امریکایی آغاز شده. در واقع، قضیه اینطور است تا چند ماه قبل امریکا در عراق تلفات نمی داد اما حالا می دهد. این احتمال که امریکا قصد عملیات نظامی علیه کتائب در روزهای آینده داشته باشد وجود دارد اما به یاد بیاورید که ارتش امریکا همین چند هفته قبل پادگان های حشد را بمباران کرد به این امید که در مقابل حملات علیه نیروهای خود ‘بازدارندگی’ ایجاد کند اما تنها نتیجه ای که گرفت افزایش حملات بود. اکنون هم وضعیت تغییر اساسی نکرده. برخلاف آنچه رسانه ها می گویند هدف راهبردی امریکا درگیر شدن با حشد نیست، بلکه امریکا بیشتر دنبال آن است که سریال حملات علیه نیروهای آن متوقف شود و یکی از راه های رسیدن به این هدف را ایجاد بازدارندگی از طریق ‘تهدید معتبر به تلافی’ می داند؛ چیزی که تا امروز کارساز نبوده و پس از این هم نخواهد بود. بنابراین، احتمال درگیری وجود دارد اما امریکا در موضع دفاعی است و به صحنه ای کشانده شده که موضع راهبردی آن را روز به روز ضعیف تر خواهد کرد. تلفات امریکایی هر چه زمان به انتخابات ۲۰۲۰ نزدیک تر شود، برای ترامپ مهلک تر خواهد بود. توان نامتقارن را نیز با عملیات متعارف نمی توان مهار کرد.
🔴 رابطه بین بی‌عملی و کرونای روحی دکتر رضا سراج : 🔹چه رابطه‌ای بین کرونای روحی، بی‌عملی و مخالفت با راهبرد بهداشتی قطع زنجیره انتقال ویروس منحوس کرونا وجود دارد؟ 🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی در ۲۲ اسفند طی فرمانی به ستادکل نیروهای مسلح، خواستار تشکیل قرارگاه بهداشتی درمانی و پیشگیری از شیوع بیشتر ‎کرونا با هر اقدام لازم در هماهنگی کامل با ‎دولت شدند. بعد از ابلاغ فرماندهی معظم کل قوا، سرلشکر باقری در ۲۳ اسفند، پس از تشکیل قرارگاه، گفت: «با همکاری ‎وزارت کشور و استانداران تا ۲۴ ساعت طرح خلوت سازی خیابان، فروشگاه و جاده ها اجرایی می شود.» اما این مهم چرا اجرایی نشد؟! پاسخ را باید در مخالفت دنبال کرد. آقای روحانی در ۲۵ اسفند گفت: «استانداران حق ایجاد محدودیت ندارند و همه تصمیمات در ‎تهران گرفته میشود... اینکه شایع شده در تهران یا بعضی شهرها برخی فروشگاه‌ها و مشاغل قرنطینه اند، ‌اصلا چنین چیزی وجود ندارد. نه امروز، نه ایام نوروز، نه بعد و قبلش، همه در کسب و کار و فعالیت خود آزادند.» 🔹ظاهرا نگرانی از بی‌اعتباری اجتماعی یکی از دلایل این مخالفت و ممانعت بوده است. آنانی که به ویروس مبتلا شده‌اند؛ این انگاره را به برخی القاء کرده‌اند که بی‌اعتباری اجتماعی، زمینه‌ساز عزل و برکناری خواهد شد.
آرزوی دکتر مسیحی لبنانی در ایتالیا پس از شکست کرونا +عکس به گزارش مشرق، دکتر مسیحی لبنانی در ایتالیا در صفحه توییتر خود نوشت: دیروز هنگام شیفتم بعد از سرکشی به بخش قرنطینه در حیاط بیرونی، وارد دفترم شدم، آنجا عکس مریم و مسیح دارم، زانو زدم نماز گذاردم و نذر کردم اگر پس از این بیماری واگیردار، سالم از اینجا جان به در بردم، سه مرقد را زیارت کنم: ۱- مرقد حسین در کربلا ۲- مزار شهید عماد مغنیه در لبنان ۳- مزار شهید قاسم سلیمانی در کرمان
🔴محقق آمریکایی: ایران باید به هرگونه پیشنهاد کمک مقابله با کرونا از سوی آمریکا مظنون باشد «مایکل جونز» نویسنده و پژوهشگر آمریکایی: 🔹کرونا یک سلاح بیولوژیک است. 🔹شیوع ویروس کرونا از یک حلقه قاچاق ایجاد شده است که شامل وینیپگ کانادا، دانشگاه هاروارد آمریکا و ووهان در چین است. 🔹تا زمانی که منشا اصلی این ویروس روشن شود، ایران باید نسبت به هرگونه پیشنهاد کمک از سوی ایالات متحده بسیار مظنون و مشکوک باشد.
نشانه‌های امید ملت ایران یکی از عوامل و نشانه‌های امیدواری برای ملت ایران این است که دشمن سرسخت و خبیث او یعنی آمریکای جنایتکار و جهانخوار در مسیر افول و نوعی زوال قدرت قرار دارد. آمریکایی‌ها در مقطع بعد از فروپاشی بلوک شرق، شکل‌دهی به یک نظام تک قطبی حاکم بر جهان را طراحی و دنبال کردند . آمریکایی‌ها در این مسیر به این جمع‌بندی رسیدند که راه سلطه بر جهان از طریق سلطه انحصاری بر خاورمیانه می‌گذرد و برای سلطه بر خاورمیانه جمع‌بندی آن‌ها این بود که باید از انقلاب اسلامی عبور بکنند و ایران را همانند قبل از انقلاب در جغرافیای خودشان قرار بدهند و سلطه خودشان را بر ایران باز تولید و احیا بکنند. اما ما امروز در مقطعی هستیم که می‌بینیم از یک طرف جمهوری اسلامی به یک قدرت بلامنازع در منطقه تبدیل شده و از طرفی آمریکایی‌ها در مسیر از دست دادن نفوذ خود در منطقه هستند تا جایی که در سال‌های آینده امکان حضور در این منطقه را هم نخواهند داشت. امروز نظریه زوال قدرت آمریکا در میان خود نظریه‌پردازان آمریکایی و صاحب‌نظران در آمریکا مطرح است. افرادی مثل فرید زکریا، نوام چامسکی و ده‌ها نظریه‌پرداز و اندیشمند و تحلیلگر مسائل سیاسی در سطح جهان معتقد هستند آمریکا در مسیر افول قدرت در حال حرکت است. جالب است بعضی‌ها معتقد هستند که خود ترامپ در حال شتاب بخشیدن به روند افت قدرت آمریکا است. ما امروزه شاهد آن هستیم که آمریکایی‌ها مثل گذشته قدرت اعمال نظامی و استفاده از قوه قهریه خودشان را از دست داده‌اند. امروزه مردم آمریکا نظام سیاسی خودشان را یک نظام فریبکار، حقه باز و نیرنگ باز می‌دانند. با صراحت اعلام می‌کنند از لحاظ اقتصادی معتقد هستند جریان اقتصادی حاکم بر آمریکا یک نظام سرمایه‌داری و کاملا ناعادلانه است. لذا وقتی دقیق بررسی می‌کنیم؛ می‌بینیم که آمریکا روز به روز ابزارهای قدرت و اعمال قدرت خود را از دست داده است. دکتر یدالله جوانی
🔴 قدردانی مجدد رهبر انقلاب از مجموعه درمانی کشور رهبر انقلاب در نامه‌ای خطاب به وزیر بهداشت: 🔹 از تلاش‌های وزیر محترم و همکاران و مجموعه بزرگ درمانی کشور بار دیگر تشکر شود. 🔹 طرح غربالگری کار بزرگی است، بهره‌گیری از کمک نیروهای بسیج و داوطلبان مردمی کمک بزرگی به رهائی کشور از این عارضه همه‌گیر خواهد کرد.انشاءالله. 🔹 مهم آن است که شتاب تلاش‌های همه جانبه کاسته نشود.
🔴 افراط و تفریط های غیراستاندارد روحانی! عزت اله ضرغامی در توئیتی نوشت:رئیس جمهور می گوید باید به زندگی کرونائی عادت کنیم. ممکن است 2 سال طول بکشد؛ بیان این سخنان، به لحاظ روانشناسی و جامعه شناسی کار نادرستی است. ضمن اینکه با نظریه عادی شدن امور از شنبه!هم خیلی فاصله دارد. افراط و تفریط در ایشان، زیادتر از استاندارد است!
🔴 l رسوایی بین المللی 🔻سندرز نامزد ریاست جمهوری آمریکا: 🔹امروز (مردم آمریکا) در حال مرگ هستند و با وجود آنکه می‌دانند بیمار هستند اما به دلیل نداشتن استطاعت پرداخت هزینه‌ها، به بیمارستان نمی‌روند. 🔹این یک رسوایی بین‌المللی است. ما باید مراقبت درمانی را به یک حق تبدیل کنیم.
جهان در فکر کرونا، آمریکا در فکر جنگ! کانال تلگرامی پایش آمریکا نوشت: مندوویس فاش ساخت فردی که  خبر احتمال عملیات آمریکا علیه کتائب حزب الله در عراق را به روزنامه نیویورک تایمز  (گزارش دیروز ) داد ، ژنرال روبرت وایت فرمانده نیروهای آمریکائی در عراق بود. این وبسایت افزود:در شرایطی که جهان درگیر ویروس کرونا است ،گروهی شامل پمپئو وزیر خارجه و اوبرایان مشاور وبسایتامنیت ملی آمریکا ، نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و محمد بن سلمان ولیعهد عربستان معتقدند بهترین زمان برای ضربه زدن به ایران است و این کار با حمله به گروههای نزدیک به ایران در عراق شروع می شود. این وبسایت می افزاید : هدف ژنرال وایت از افشای موضوع حمله به گروههای شیعی نزدیک به ایران،جلوگیری از جنگ احتمالی ایران و آمریکا بوده است .ژنرال وایت اکنون با این اقدام خود با خطر  از دست دادن سمت خود روبرو است . اگر چه وبسایت مندوویس خیلی مشهور نیست ،اما خبر منتشره مهم و در ادامه گزارش دیروز نیویورک تایمز است و از اینرو خبر قابل توجهی است.
‏⁧ ⁩:اگر تعداد کشته‌های ⁧ ⁩ در آمریکا زیر ۱۰۰ هزار نفر باشد،یعنی عملکرد خیلی‌خوبی داشته‌ایم! ‏حتی اگر در ایران نصف این عدد را یک مسئول عالی ذکر کند رسانه‌ها و مواجب بگیران وزارت خارجه آمریکا وCIA دو روز بمباران روانی را رها نمیکردند و سوژه ای مناسب برای ارائه بیلان کارشان بود.