🔴 جای خالی مدیریت راهبردی در فتنه برقی همسایه
🔻در روزهای اخیر در بعضی از شهرهای عراق شاهد ناآرامی هایی هستیم که اگر بخواهیم . پدیده ای که بخش عمده ی آن به ضعف زیرساخت های کلان عراق در حوزه انرژی برمیگردد. در مورد این اتفاقات چند نکته حائز اهمیت است:
1⃣به نظر می رسد نا آرامی ها فرصت بسیار مناسبی است برای کشورهای حوزه خلیج فارس بویژه کویت و عربستان که در حوزه امنیت و انرژی خودی در این کشور عربی نشان داده و فضای عمومی حاکم بر این کشور را به سمت خود سوق دهند. هر چند که بعد از جنگ کویت و عراق و دخالت های عربستان در امور عراق بصورت مطلق این امر بعید بنظر می رسد.
2⃣اگر جمهوری اسلامی در حوزه انرژی زیرساخت های مناسب تر و کلان تری داشت میتوانست در این بحرانی که خود نیز دچار آن شده است فعالیتی راهبردی ایفا کرده و ضامن ثبات این کشور بخصوص در جنوب که اکثراً شیعه است باشد. همانطور که ما در رابطه با سودان بخاطر عدم نقش راهبردی و نبود اقتصاد قوی، تجربه تلخی داشتیم.
3⃣هر چند اقتصاد جمهوری اسلامی بنا به دلایلی از جمله سوء مدیریت و تحریم های ظالمانه وضعیت مناسبی را تجربه نمیکند اما الزاما این به معنای عدم نقش آفرینی منطقه ای ایران نیست که اتفاقا محیط راهبردی ایران چنین حضوری را ضروری می سازد.
✍ #محمد_جلالی_فرد
✅ بر اساس آخرین آمار ارائه شده از سوی مرکز ملی فضای مجازی تا 19 تیر ماه 1397 حدود 29 میلیون کاربر در 7 پیام رسان اجتماعی داخلی (سروش,بیسفون ,ویسپی, گپ, ایتا,بله و آی گپ) ثبت نام کرده و فعالیت دارند. پیام رسان سروش به تنهایی حدود دوازده و نیم میلیون نفر عضو دارد. مهاجرت کاربران ایرانی به پیام رسانهای داخلی علاوه بر اینکه امنیت و آسایش را برای خانواده ها بهمراه داشته و جرایم را کاهش داده است, موجب صرفه جویی قابل توجه ارزی برای کشور و کاهش هزینه های اینترنتی مردم شده است.
✅ کسانی که اعلام می کنند فیلتر تلگرام در ایران شکست خورده است در اشتباه محض هستند. سال گذشته کمتر از 5 میلیون کاربر در پیام رسان های اجتماعی داخلی عضویت داشتند. اما بعد از فیلتر تلگرام جذابیت های مختلف پیام رسانهای داخلی موجب شد ظرف مدت کوتاهی میلیون ها نفر عضو این پیامرسانها شوند
✅ همانگونه که قاچاق و واردات بی رویه کالا به تولید داخلی لطمه جدی وارد میکند، فعالیت غیر قانونی فیلتر شکن ها و پیام رسانهای خارجی در فضای مجازی کشور، اساسی ترین مانع بر سر راه پیشرفت و ترقی پیام رسان های داخلی محسوب می شوند .اگر قوانین بدرستی اجرا شوند و حمایت های مادی و معنوی لازم برای بالا بردن کیفیت و کمیت خدمات پیام رسانهای داخلی بعمل آید بزودی تلگرام در ایران به بوته فراموشی سپرده خواهد شد
🔸 #افشاگری رویترز درباره پروژه آمریکا برای کاهش حمایت مردم از مسئولان نظام
🔹در ادامه افشاگری رسانههای خارجی، خبرگزاری رویترز نیز به نقل از چند مقام آگاه آمریکایی فاش کرد دولت ترامپ کمپین تبلیغاتی گستردهای را برای سلب اعتماد از #رهبران_ایران و تحریک ناآرامی در این کشور راهاندازی کرده است.
🔹رویترز میگوید هدف از این کمپین که مبتنی بر ارائه اطلاعات غلط یا اغراقآمیز درباره مقامات ایران در سخنرانیها و شبکههای اجتماعی است، افزایش فشار داخلی بر حاکمیت برای پایان دادن به برنامه هستهای خود و کاهش حضور در سطح منطقه است.
🔹چندین مقام سابق و فعلی آمریکا ضمن تایید این خبر به رویترز گفتهاند اطلاعاتی که کاخ سفید در راستای این پروژه منتشر میکند، مانند این ادعا که پول حاصل از #برجام در داخل کشور هزینه نشده است، بعضا "ناقص" یا کاملا "تحریفشده" هستند تا تصویر سیاهرنگی از مقامات ایران ترسیم کنند.
🔹به گفته این مقامات، «مایک پمپئو» وزیر امور خارجه آمریکا و «جان بولتون» مشاور امنیت ملی کاخ سفید از حامیان و مجریان اصلی این کمپین هستند.
سپنتا؟ ... 120 هزار میلیارد تا!
🔹یک روز، سرگرمی مائده هژبری. روز دیگر، شعبده بازی های عادل فردوسی پور. روز سوم، در آغوش کشیدن بازیکنان کروات و غیر کروات توسط خانم کیتاروویچ معاون ناتو که حالا رئیس جمهور کرواسی است. روز چهارم، روسری سر چوب کردن چند زن ماموریت دار. روزپنجم، کنسرت بازی. روز ششم، جنجال موسیقی خیابانی در فضای باز برج آزادی و ... روز هفتم، سرگرمی مردم با سپنتا نیکنام و نظایر آن!
♦️روز ها و هفته های افکار عمومی، با دستمایه قرار دادن همین سوژه بازی ها و حاشیه سازی ها توسط شبکه رسانه ای زنجیره ای پر می شود تا مردم از مدعیان بی صداقت تدبیر و امید نپرسند آن وعده های رونق اقتصادی در حد بی نیاز کردن مردم از یارانه چه شد و چرا با سوء تدبیر انجام شده در همین یکی دوماه اخیر، 30 میلیارد دلار ارز آلوده به رانت در بازار در آغوش برخی مفت خورها و رندها پاشیده شد؟
🔹اگر رانت ناشی از واگذاری همراه با سردرگرمی هر دلار را حداقل 4 هزار تومان بدانیم، در کمتر از دو ماه 120/000/000/000/000 تومان رانت میان یک اقلیت دو سه درصدی رانت خوار (نشسته در حاشیه امنیت فراهم آمده توسط کانال ها و روزنامه ها و سایت ها و خبرگزاری های زرد زنجیره ای) پخش شد و کم کم دارد درغوغای همین حاشیه ها فراموش می شود. سپنتا؟... 120 هزار میلیارد تا! لبخند بزنید؛ به همین سادگی و خوشمزگی ...
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☎️ پاسخ_به_پرسش_پرتکرار
🔴چرا رهبری فلانی را عزل نمیکند؟! اگر امام علی(ع) بود...
🔻جایی که پیامبر(ص) به تشیع جنازه منافقین میرود و امیرالمومنین (ع) امثال ابوموسی را عزل نمیکند..
🔴سرلشکر جعفری: برای تیر و مرداد برنامه داشتند
🔻فرمانده کل سپاه:
🔹دشمنان در شرایط اقتصادی ملتهب فعلی اقداماتی را انجام میدهند.
🔹حدود ۸ ماه است که فعالیت میکنند و اتفاقا دی ماه سال گذشته این فعالیتها شروع شد
🔹با این فضای مجازی رها شده و وضعیت اجتماعی ملتهب و مشکلات مردم و سوءمدیریت، نارضایتیهایی وجود دارد اما ناامنی وجود ندارد.
🔹منافقان و سلطنتطلبان به شدت برنامهریزی میکنند و آلسعود خائن هم برای توسعه ناامنی در کشور هزینه میکند
🔹برنامههای زیادی نیز در تیرماه و مردادماه داشتند اما کشور ما از امنیت بالایی برخوردار است
🔴 #پرسیده_اند: اخیراً آمدنیوز ویدئویی در خصوص حمایتش از روحانی منتشر کرده که توسط فعالان انقلابی در فضای مجازی بازنشر میشود؛ در این کلیپ روح الله زم مدعی میشود: ما بر اساس یک طرح امنیتی در انتخابات قبلی از روحانی حمایت کردیم تا با سوء مدیریت به اغتشاشات دامن بزند. نظرتان در خصوص بازنشر ویدئو چیست؟
🔴 #پاسخ
سلام و عرض ادب
بازنشر ویدئوی فوق الذکر به دلایل ذیل الذکر به صلاح نیست:
1⃣ اساساً تهیه و پخش این ویدئو بر اساس یک سناریوی کثیف رسانه ای است
2⃣ ناخواسته موجب بزرگنمایی و تبلیغ دلقکی مرموز به نام روح الله زم و کانال معاند آمدنیوز میشوید
3⃣ علی رغم انتقادات به دولت، در شرایط فعلی نمایش تصویر نادرست و ضعیف از دولت خواسته ی دشمن و برخلاف منویات رهبری است.
4⃣ در این ویدئو ضمن پمپاژ ناامیدی ، تهیه کننده به دنبال قبح زدایی از اغتشاشات و تحریک مردم است(۸۰ درصد دنبال براندازی هستند!!!)
5⃣ زم در این ویدئو با تکنیک های عملیات روانی مرموزانه به دنبال دوقطبی سازی رهبری_دولت(رای ملت) است و شیادانه در توطئه ای بسیار خطرناک #القاء میکند که مشکلات فعلی عامدانه بوده و متوجه رهبری است..
👌 #دوستان_عزیز_هوشیار_باشیم:
🔹 رصد هوشمندانه
🔹نقد منصفانه
🔹حمایت حکیمانه
✍ #محمدصادق_سلطانزاده
🔴 #شبهه: عده ای می گویند که ایران تحت فشار اسرائیل به روسیه در حال خروج و به عبارتی اخراج از سوریه است؛ آیا چنین بحثی صحیح است؟
💠 #پاسخ: انتشار برخی اظهارات و گزارش ها پیرامون خروج احتمالی نیروهای ایران از سوریه، باعث شده که بسیاری از تحلیگران، چنین بپندارند که ایران در سوریه هزینه داد ولی زمانی که خواست میوه تلاش هایش را بچیند، از این کشور « اخراج » شد.
بسیاری، هرگونه خروج نظامیان ایرانی را از سوریه را به فشار اسرائیل به روسیه، شروط واشگنتن برای مسکو و خیانت کرملین ربط می دهند اما واقعیت چیست؟
🔸به نظر میرسد این جماعت اصولا هدف ایران از حضور در جنگ سوریه را درک نکرده یا غافلند. مستشاران نظامی ایران، پس از گذشت بیش از ۱ سال از شروع جنگ سوریه، هنگامی که اثبات شده بود که گروه های معارض مسلح، در مقابل هیچ چیز جز قدرت فروکش نمی کنند، به کمک ارتش سوریه رفتند.
آن ها هرگز شعاری را که رژیم بعث هنگام ورورد به خرمشهر روی دیوارها نوشتند( جئنا لنبقی: آمدیم که بمانیم) را تکرار نکردند. اصولا باقی ماندن در خاک این کشور یا برپا کردن یک پایگاه نظامی در آن، هرگز جزو اهداف تهران نبوده است.
🔹 اکنون همزمان با اجرای عملیات درعا برخی با راه اندازی جنگ روانی مدعی شده اند که مسکو به درخواست تل آویو جلوی ورود نیروهای محور مقاومت به نواحی عملیاتی را گرفته است، غافل از اینکه نیروهای تحت امر ایران در سوریه، اصولا برای حمایت از ارتش این کشور وارد نبرد شده بودند و اگر ارتش و نیروهای بسیج مردم سوری، می توانستند تررویسم را شکست دهند، هرگز وارد خاک سوریه نمی شدند. اکنون با حمایت هوایی روسیه، زمینه آزادسازی جنوب این کشور، تنها با اتکا بر نیروهای بومی فراهم شده، نیازی به حضور مقاومت نیست.
#رضا_صادقی
🔴 #اساتید_و_تحلیلگران_محترم_حتماً_بخوانند👇
🇮🇷 انقلاب اسلامی و علاج بحرانهای همافزا
🔻 فهم شرایط کنونی کشور بیش از هر زمان دیگری - دقت کنید هر زمان دیگری! - در تاریخ ۴۰ ساله جمهوری اسلامی نیاز به بصیرت و پاکاندیشی دارد. فارغ از نگاهها و نزاعهای سیاسی، دشمن با تمام وجود به دنبال تحقق آرزوی دیرینهاش در تغییر نظام است که البته زهی خیال باطل!
این موضوع عملی نخواهد شد چون باور به سنتهای الهی و نویدهای دلگرم کنندهی رهبر انقلاب از آینده کشور ، موید چیز دیگری است.
🔸تجربهی کنونی کشور که با #بحرانهای_همافزایی چون رکود اقتصادی، افشای گاه و بیگاه مفاسد اقتصادی و رانت خواری برخی مسئولین و منتسبین به آنها، عدم تحرک و پاسخگویی نهادهای اجرایی و قانونگذاری کشور، مسئله کمآبی، ریزگردها در مناطق غربی و شرقی کشور و ... عجین شده، فصل جدیدی در انقلاب اسلامی ایجاد کرده است. قالب بحرانهای موجود به صورت همافزا یک نقطه را تقویت میکنند و آن ایجاد نارضایتی و ناامیدی در مردم است. در این برهه تردیدی نیست که جریان انقلابی هم وظیفهای خطیر دارد که عدم توجه به آن قطعاً خسارتبار خواهد بود. شاید بتوان برخی از آنها را این چنین برشمرد:
🔻۱. پیچیده بودن شرایط حاضر اقتضا میکند هر موضعگیری و عدم موضعگیری هدفمند و هوشمندانه باشد. امنترین و مطمئنترین مسیر ، حرکت پشت سر امام امت و جای پای او نهادن است. موضعگیریهای به اندازه و به موقع و در مسیر رهبر از هر زمان دیگری واجبتر است.
🔻۲. بصیرت سیاسی، فرهنگی و اجتماعی که به طور قطع از لابلای پمپاژ خبری دوست و دشمن بیرون نمیآید. امروز ضرورت مطالعه هدفمند و رصد هوشمندانه فعالیت دشمن بیش از هر زمان دیگری است
🔻۳. کمک خالصانه، بیمنت و بدون قید و شرط به بهبود شرایط کشور و مردم. اگر در جایی هم دولت نیاز به کمک داشت ظرفیت جریان انقلابی باید بسیج شود.
🔻۴. آگاهسازی جامعه از توطئه دشمن در ایجاد ناامیدی مردم که پیششرط آن فهم درست جریان انقلابی از شرایط کشور است.
🔻۵. رسوا کردن اندیشه و تفکر جریان غربگرا در کشور و شفافسازی عملکرد سران و پیاده نظامشان در گذشته و حال.
🔻۶. امروز ایجاد امیدواری در میان مردم با کار، کار و کار تحقق پیدا میکند. کاری که در زندگی مردم لمس شود و نه صرفاً در فضای مجازی...!