🔴تحریف مکتب سلیمانی ممنوع
دکتر رضا سراج :
🔹اخیرا حسامالدین آشنا متاثر از سندروم بیقراری در شاذ گویی گفته «ما میگوییم ظریف و سلیمانی دو روی یک سکه هستند»
🔹از سال 1392 همزمان شاهد دو روند "اقتدار و انفعال" در مناسبات خارجی جمهوری اسلامی ایران بودیم. تامل و بررسی در این دو روند، تفاوت اساسی و ماهوی بین سلیمانی و ظریف را اثبات میکند.
دیپلماسی انفعالی برجام در سیاست خارجی ایران با ادعای اعتمادسازی برای آمریکا شکل گرفت و اهداف آن رفع همه تحریمها، ممانعت از تصویب تحریمهای جدید علیه ایران، جلب سرمایه گذاری خارجی و در نهایت، خروج از رکود و ایجاد رونق اقتصادی بود. این دیپلماسی با اقدامات نابجا و نشست و برخاستهای سخیف، تقریبا هیچکدام از اهداف خود را تامین نساخت و با اشتباه محاسباتی در اعتماد به آمریکا و هدر دادن مزیتهای راهبردی ایران، عامل افزایش تحریمها، کاهش توان ملی و تحمیل خسارتهای غیرقابل جبران شد.
در سوی دیگر شاهد روند امنیت آفرین و دیپلماسی اقتدار بودیم که با هدف امنیت آفرینی پیشدستانه در مقابله با تهدیدات جنگ نیابتی، حفظ و توسعه عمق راهبردی ایران و گسترش فرهنگ مقاومت در منطقه عملیاتی شد. دیپلماسی اقتدار با تحقق اهداف سه گانه مذکور، ایران را به مهمترین لنگرگاه ثبات و امنیت در منطقه تبدیل کرد و با افزایش قدرت نرم و سخت، بازیگری ایران در مناسبات منطقهای و جهانی را تقویت نمود.
🔹ماهیت و اساس دیپلماسی اقتدار و یا مکتب سلیمانی، مبتی بر نگرش انقلابی و جهان بینی توحیدی است در حالیکه دیپلماسی برجام ناظر بر نگرش غربگرایی و جهان بینی نئولیبرال است. با این شرایط و تفاوت ماهوی، چگونه سلیمانی و ظریف میتوانند دو روی یک سکه باشند؟ آقای آشنا و امثال ایشان بدانند که پیروان مکتب سلیمانی، اجازه تحریف این مکتب نورانی، کارآمد و امنیت بخش را نخواهند داد.
🔴اعتراف تلخ
✔️نقيبزاده (عضو شورای مركزی حزب كارگزاران): وقتی روحانی میگفت تحريمها ترك خورده و ديگر قابل بازگشت نيست، معلوم بود كه هنوز ماهيت نظام امپرياليستی جهان برای او روشن نيست.
🔹 روحانی و حامیانش كه در پی تعامل با آمریکا بودند، ملت را به سوی يك سفره خالی كشانده و همان جا رها كردند. كسی كه از اين كشور به آن كشور میرفت تا تحريمها را عليه ايران وضع كند خانم كلينتون بود، در حالی که روحانی و اطرافیانش برنده شدن کلینتون در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را به نفع ایران میدانستند.
✍الف) هفت سال پیش همین حقایق را گفتیم و ما را بیسواد، تندرو ،بیاطلاع از روابط بین الملل و دلواپس خواندند!
ب) معلوم نیست چرا صاحب این اعترافات تلخ و بقیه اصلاح طلبان ۲ دوره برای ریاست جمهوری روحانی تمام توانشان را بکار بردند؟
#دکتر_صادق_کوشکی
22.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اردشیر زاهدی: «ایران»، آمریکا و همپیمانانش را به زانو درآورده
وزیر خارجه پهلوی در گفتوگو با بیبیسی فارسی:
🔹من به سردار سلیمانی افتخار کرده و خواهم کرد؛ او خون خود را برای مملکتش داد.
🔹تروریست کسانی هستند که برخلاف قوانین ترور میکنند و بعد میگویند افتخار میکنیم که ترور کردیم.
🔹غلط میکنند کسانی که تغییر حکومت در ایران را عامل پیشرفت میدانند.
🔹آمریکا و شرکایش مانند اسرائیل و سعودی در برابر ایران به زانو درآمدند.
🔹ایرانیهایی که در خارج میگویند بروید آنجا بمب بیاندازید، به نظرم آنها دیگر ایرانی نیستند و شرافتشان را فروختند و از خارج پول بگیرند.
🔸در دوران پهلوی چندین میلیارد پول برای خرید طیاره(هواپیما) و ... دادیم اما امروز ایران خودش هواپیما و زیردریایی میسازد، من به آنها افتخار میکنم.
🔴 بترسیم بهتر است یا بترسانیم
🔸رهبر معظم انقلاب در پایان اولین جلسه قرآنی ماه مبارک رمضان توصیههای حکیمانهای را برای مردم و مسئولان بیان فرمودند، ایشان در فرازی از سخنانشان به نهراسیدن و ایستادگی در مقابل دشمن تأکید کردند و از قول قرآن کریم فرمودند: «آمدند گفتند علیه شما دارند توطئه میکنند، بترسید. [مسلمانان را] میترساندند. قرآن میفرماید که نه خیر، از آنها نترسید، از من بترسید؛ خدای متعال را عبادت بکنید، اعتماد به خدا بکنید، در مقابل دشمن محکم بایستید و میتوانید دشمن را به عقب برانید.» اهمیت این جمله حکایت از آن دارد که عزت و ذلت جامعه اسلامی در پرتوی مصونیت و ایستادگی در مقابل دشمنان است.
🔸گزارههای تحلیلی: دشمن برای ایجاد ترس در میان مردم کشورمان از ابزارها و روشهای گوناگونی بهره میگیرد:
1⃣ افراد و نیروهای سستعنصر در جامعه اسلامی همواره مترجم تهدیدات دشمن بودهاند و با ترجیح منافع خود بر منافع ملی و اسلامی همواره در بزرگ کردن دشمن نقش بارزی بر عهده دارند؛ ازاینرو است که امام باقر(ع) میفرمایند: با چهار شخص معاشرت و دوستی نکن: احمق، بخیل، ترسو و دروغگو. در این طیف نیروهایی وجود دارند که سرانجام همراهی با آنان نتیجهای جز شکست به همراه ندارد و در ظاهر خود را خیرخواه ملت معرفی میکنند، اما با ایجاد فضای رعب و وحشت در جامعه زندگی آنها را تهدید میکنند.
2⃣ یکی دیگر از ابزارهای ایجاد رعب و ترس در جامعه اسلامی رسانهها هستند که البته امروز به سبب گستردگی فضای مجازی نقش این رسانهها بیشتر از گذشته است. این رسانهها در سالهای گذشته بارها مردم کشورمان را از تهدیدات آمریکا علیه کشورمان ترساندهاند و با آمدن ناوهای آنها به گونهای تبلیغ کردهاند که گویا راهی برای زنده ماندن در ایران نمانده است و در هنگام رفتنشان هم سکوت کردهاند.
🔸نکته راهبردی: بیشک جامعهای امکان حیات و رشد و بالندگی را خواهد داشت که سر پیش دشمن خم نکند و روحیه شجاعت و استقامت در آن جاری باشد. امروز سپاه پاسداران سردمدار شجاعت، ایستادگی و مقاومت در مقابل دشمنان است و با همین ایده است که سپاه در همه عرصهها فعالانه و شجاعانه وارد میشود و با کارهای خود دشمنان را به انفعال وادار میکند. اقدام شجاعانه سپاه در پرتاب ماهواره، موجب نمایان شدن بخش دیگری از توانمندیهای نظامی کشور و هراس بیشتر در دل دشمنان شد و همین است معنی ترهبون به عدو الله و عدوکم. رهبر معظم انقلاب در این زمینه هم میفرمایند: «بایست حضور شما، وضعیت شما، حرکت شما جوری باشد که دشمن را دچار رعب کند.»
✅ صبح صادق
✅ ماهواره نور «فطرس» را هدایت میکند
فرمانده یگان پهپادی نیروی زمینی سپاه از عملیاتی شدن پهپاد «فطرس» در آیندهای نزدیک در این نیرو خبر داد. پیش از این، وضعیت تولید انبوه این پهپاد در هالهای از ابهام قرار داشت. این پهپاد به دلیل برد و ارتفاع پروازی بالا نیازمند امکانات ماهوارهای در سیستم هدایت پروازی خود است. پس از رونمایی از پهپاد فطرس با برآمدگی مربوط به تجهیزات ارتباط ماهوارهای، برخی کارشناسان خارجی به دلیل نبود ماهواره نظامی در نیروهای مسلح ایران، ساخت چنین پهپادی را مسخره کردند. شلیک ناگهانی و غافلگیرانه ماهواره نظامی ایران از سوی سپاه به فضا موجب شده است تهران توانایی کنترل پهپادها را در برد بلند به دست بیاورد. فطرس بزرگترین پهپاد ایرانی است که مأموریت شناساییـ رزمی دارد و دارای برد دو هزار کیلومتر و مداومت پروازی ۳۰ ساعت است.
🔴 چرا ناراحت شده اند؟‼️
🔻 پرتاب ماهواره نظامی نور واکنش منفی دولتهای غربی را سبب شد. دولتهای آمریکا، بریتانیا و فرانسه آن را مغایر قطعنامه 2231 شورای امنیت خواندند و وزارت خارجه آلمان نیز از این موضوع ابراز نگرانی کرد. به نظر میرسد آن چه بیش از پرتاب ماهواره نگرانی قدرتهای غربی را برانگیخته، موشک ماهوارهبر قاصد است که احتمال دستیابی ایران به توان پرتاب موشکهای دوربُرد و قارهپیما را مطرح کرده است.
🔹 تأثیر دیگر این اقدام در سطح عملیاتی، آن است که به موجب ارتقای اشراف اطلاعاتی بر منطقه احتمال انجام عملیاتهای نظامی آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان برای افزایش فشار بر سیاست خارجی ایران کاهش یافته و شرایط میدانی ایران تقویت خواهد شد.
🔹 اغلب سیاستمداران آمریکایی نزدیک به دولت همچون جان بولتون و تد کروز، رونمایی از این توانمندی را نشانه برآورد خطای دولت آمریکا در اثرگذاری سیاست فشار حداکثری عنوان کردهاند.
⭕️ رئیس #بنیاد_مستضعفان: پیشبینی میکنیم در سال ۹۹ بیش از ۱۳۰۰ میلیارد تومان #مالیات سال ۹۸ را به دولت بپردازیم. همه شرکتهای بنیاد مستضعفان مالیات میدهند و بدهی ندارد و همه حسابهای بنیاد صاف است.
عطش مذاکره در سراب دموکراتها
این روزها با نزدیک شدن به انتخابات سال 2020 آمریکا، غربگرایان داخلی در حال تصویرسازی واهی از چهره دموکراتها هستند. آنها بر اساس برساختههای رسانهای، راهبرد صبر و انتظار را در برابر اقدامات خصمانه دولت کنونی آمریکا در پیش گرفتهاند؛ راهبرد صبر و انتظاری که بر اساس خیال واهی روی کارآمدن یک دموکرات و بازگشت او به برجام و آغاز مجدد مذاکرات شکل گرفته است. این جریان با جداسازی دموکراتها از جمهوریخواهان، مدام در تلاشاند تا دموکراتها را مخالف ترامپ و رفتارش در قبال ایران و برجام جا بزنند. رسانههای زنجیرهای نیز در خدمت این استراتژی درآمدهاند و زمانی روزنامه آرمان با تیتر «دموکراتها برنده شوند؛ آمریکا به برجام برمیگردد» به استقبال دموکراتها میرود و روز دیگر احمد نقیب زاده در روزنامه سازندگی مینویسد: «اگر ایران شانس بیاورد و در آمریکا دموکراتها به پیروزی برسند، در آن صورت احتمال مذاکره مطلوب برای دو طرف بیشتر خواهد شد.» اما ماجرا فراتر از اینهاست.