eitaa logo
بصیر
348 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.3هزار ویدیو
407 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴نشریه آمریکایی: ایران در برابر فشارهای آمریکا ایمن شده است فارن‌پالیسی: 🔹لفاظی‌ها و اقدامات خصمانه ترامپ، ایران را به توافق مشتاق‌تر نکرده بلکه مقام‌های ایرانی حامی مذاکره را تضعیف کرده است. 🔹ایران نشان داده که در برابر فشار آمریکا مقاوم است. 🔹با آنکه شمار زیادی از مردم عادی تحت فشار هستند، اقتصاد ایران در حال سقوط آزاد نیست. 🔹در ایران نشانه‌هایی از بهبود اقتصادی ظاهر شده و تولید داخلی و اشتغال در این کشور رو به افزایش است.
🔴 🔻سیف، رئیس سابق بانک مرکزی: 🔹برجام مشکلات مربوط به روابط بانکی کشور را حل نکرد... 🔹آمریکایی‌ها به بانک‌هایی اروپایی که با ایران کار می‌کردند، مراجعه می‌کردند و می‌گفتند شما مراقب باشید و با ایران کار نکنید.... 🔹آقای رئیس جمهور انتظارات زیادی را ترسیم کرده بود. مثلا همان زمانی که ایشان گفت در روز اول اجرای برجام هزار ال سی باز می‌شود من خصوصی به رئیس دفتر ایشان گفتم از کجا این اطلاعات به ایشان داده شده است؟ 🔹دولت نتوانست نسبت به بازگشت تحریمها واکنش مقتضی را در زمان مناسب نشان دهد....
اندیشکده ضدایرانی «میدل ایست» در مقاله ای به پیروزی احتمالی «» در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ پرداخته و نوشته است: 🔸 «پرویز فتاح»، عضو سپاه پاسداران و رئیس فعلی بنیاد مستضعفان ، با ویژگی "جوان و حزب اللهی" تطابق دارد. 🔹 نظرسنجی های اخیر در بین اصولگرایان، «فتاح» را در بین چهار کاندیدای مشهور نشان داده و جبهه پایداری نیز در آستانه تایید وی است. 🔸 در واقع، «فتاح» به عنوان "تنها ستاره اصولگرایان" برای انتخابات ۲۰۲۱ توصیف شده است. 🔹 نام او در هر دو لیست تحریم‌های آمریکا و اتحادیه اروپا قرار دارد. 🔸 اگر چه برخی، ویژگی‌های اخلاقی و ‌شخصیتی «فتاح» را مشابه «احمدی نژاد» توصیف می‌کنند اما در حقیقت او بیشتر شبیه دوست نزدیک خود ، [سردار شهید] «قاسم سلیمانی» است. 🔹 سیاست داخلی «فتاح» بر مبنای افزایش حمایت دولت از اقشار فقیر، مستضعفین و پیشبرد اسلامی سازی ایران تعریف خواهد شد. 🔸 ماهیت سیاست داخلی «فتاح» مبتنی بر اصول انقلابی و حزب اللهی است و با توجه به سوابق وی ، [آیت الله]«خامنه‌ای» وی را یک گزینه‌ مطمئن به عنوان رئیس جمهور، برای اجرای گام دوم انقلاب اسلامی می‌بیند. 🔹 در حوزه سیاست خارجی، «فتاح» یک شبکه قدرتمند را در سراسر منطقه ایجاد کرده است که شامل روابط نزدیک با رئیس جمهور سوریه، دبیرکل حزب الله، و اعضای ارشد حشد الشعبی عراق می‌باشد. 🔸 با توجه به اینکه فعالیتهای منطقه‌ای کمیته امداد امام خمینی (ره) اغلب به عنوان ابزاری برای "قدرت نرم نیروی قدس سپاه" انجام می‌شود ، «فتاح» در دوره تصدی مسئولیت خود با فرماندهان سپاه قدس همکاری نزدیکی داشته است که می‌تواند محور مقاومت را در گام دوم انقلاب اسلامی تقویت کند.
🔴 | مرثیه حجاریان برای خوئینی ها ‼️ 🔻سعید حجاریان در دفاع از موسوی خوئینی ها نوشت: روشن نبود وضعیت آزادی بیان تا این حد بغرنج شده که متن او به رادیکالیسم و ساختارشکنی ترجمه می‌شود. گویی روحیه انتقادپذیری از میان رفته است؛ به متن و صاحب متن حمله می‌شود... هرچه خواستند، گفتند و عقده‌گشایی کردند... آقای موسوی‌خوئینی شبیه به جدش شده ؛ یوم علی صدر المصطفی و یوم علی وجه الثری. به‌قول خود آقای خویینی، اف بر تو ای روزگار سفله‌پرور"!! 🔹وقتی فتنه گران تحت مدیریت خاتمی و موسوی در حال هتاکی روز عاشورا بودند، خوئینی ها مرده بود که حجاریان از جد او (امام حسین علیه السلام) یاد می کند؟ سران فتنه در لشکر یزید بودند و همچنان هستند. موسوی همین هتاکان را مردمان خداجو خواند و آن روز، حجاریان هم مرده بود؟! 🔹طراحان نامه فکر نمی کردند این حجم از غیرت در میان نیروهای انقلابی بجوشد و نامه را مقدمه محاکمه جریان فاسدی کنند که چک های بی محل بسیاری در هفت سال اخیر کشیده . نامه باعث بازخوانی عملکرد نفاق جدید در کسوت مدیریت دولت و مجلس دهم شد و این برای طراحان نامه سنگین بود. 🔹امام خمینی (ره) فرمودند اظهار نظر آزاد است اما توطئه نه. تیرماه سالگرد فتنه گری موسوی خوئینی ها در سال ۷۸ در پوشش روزنامه سلام است. او و چپ نما ها باید توضیح دهند چگونه دوشادوش کسانی ایستادند که پس از آشوبگری و فرار از ایران، با بوش و وزیر خارجه اسرائیل عکس یادگاری گرفتند. 🔹شرع و عقل، اجازه فساد و فتنه در پوشش عناوین مقدس (مثل آزادی) را نمی دهد. خداوند به پیامبر (ص) دستور داد مسجدی را که مرکز توطئه و تفرقه افکنی منافقین شده بود، ویران کند. 🔻امیر مومنان (ع) فرمود: "... مِنْهُمْ تَارِكٌ لِإِنْكَارِ الْمُنْكَرِ بِلِسَانِهِ وَ قَلْبِهِ وَ يَدِهِ فَذَلِكَ مَيِّتُ الْأَحْيَاءِ. از مردم كسى است كه انكار منکر را با زبان و قلب و دست ترك كرده، او مرده اى است ميان زندگان. 🔹 سکوت خوئینی ها در برابر هتاکی عاشورای ۸۸ گواهی مرگش بود. امثال او سالها قبل مُرده بودند؛ آنجا که در برابر هجوم مغول وار به ارزش ها سکوت اختیار کرده، یا خود زمینه ساز گستاخی مهاجمان شدند. 🖌
🔴سپر امنیتی اسرائیل پاره شده؛ دوختنی هم نیست 1⃣حادثه نطنز ممکن است طبیعی و اتفاقی، یا خرابکاری باشد. این را مسئولان ذی ربط مشخص می کنند. اما صهیونیست های مفلوک که سالهاست شکست های بزرگی را متحمل و پیاپی تحقیر می شوند، متعاقب هر اتفاق منفی در داخل و خارج ایران، دُن کیشوت وار خود را عامل حمله (!) جا می زنند؛ 2⃣ مدت هاست سپر امنیتی رژیم صهیونیستی پاره شده. مراد از این سپر، فقط سامانه گنبد آهنین نیست که سوراخ بودنش را جهاد اسلامی و حماس به رخ کشیدند. ابهت نظامی اسرائیل، مدت هاست فرو ریخته و القائیات مربوطه ابطال شده است. پهپاد های نظامی بارها از فراز تاسیسات دیمونا تصویر گرفته اند و احتمالا می توانند جای تصویر، زهر چشم اساسی هم بگیرند. همین طور است موشک ها و [...] 3⃣ صهیونیست ها آن قدر بز دل هستند که هنگام لافزنی هم راسا و رسما نمی گویند ما این اقدام نظامی یا تروریستی را انجام دادیم. بلکه فلان نشریه آمریکایی یا فعال توییتری صهیونیست ها اقدام به لافزنی نیابتی می کنند! این سند ترس اسرائیل است؛ نه جرئت و شجاعت! 4⃣ مدت هاست حرمت تاسیسات نظامی، امنیتی، اقتصادی و هسته ای رژیم صهیونیستی برداشته شده و همچنان که چند بار در بلندی های جولان و حیفا در مقاطع مختلف به سختی تنبیه شدند، این بار ممکن است تنبیهات بی سابقه ای را -به خاطر لافزنی- به جان بخرند و گرفتار تیرهای غیبی دردناک شوند. 5⃣مثل معروفی است که می گوید"اذا كان بيتك من زجاج فلا ترمي الناس بالحجارة. زمانی که خانه ات از شیشه است، پس به مردم سنگ نینداز!". اگر جایی شیشه ای شکست و ابلهی برای خودنمایی و پوشاندن تحقیر شدن هایش وانمود کرد که او این کار را کرده، فقط باید خود را ملامت کند؛ وقتی که پس گردنی می خورد!
♨️ ۱۰ نکته درباره سند ۲۵ ساله ایران و چین 📝 یعقوب ربیعی ⛔ درباره سند ۲۵ ساله روابط ایران و چین که این روزها خبرساز شده است چند نکته لازم و ضروری است: 1️⃣ _ ایجاد روابط با شرق خصوصا چین و احیاء جاده ابریشم همیشه در سیاست خارجی پس از انقلاب مطرح بوده است. 2️⃣ _ تصویب یک سند جامع که از تحریم ها و فراز و فرودهای سیاسی و اقتصادی آسیب نبیند هم یک امر عقلانی و قابل دفاع است. 3️⃣_ پیگیری چنین سندی خواست نظام بوده و هست تا روابط فیمابین از آمدن و رفتن دولت ها ضربه نپذیرد. لینک زیر متن دیدار رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور چین در سال۹۴ از پایگاه اطلاع رسانی رهبریست که از لزوم سند ۲۵ ساله سخن گفته شده است. https://b2n.ir/557854 4️⃣_ چرا با وجود صحبت از سند در سال ۹۴، این سند تصویب و اجرایی نشده است؟ دلیلش این است که دولت در چند سال گذشته در باد ایجاد ارتباط باغرب خصوصا آمریکا خوابیده بود و تمایل نداشته است که خاطر آمریکایی ها و غرب را مکدر کند. 5️⃣_ احیای دوباره این سند در سفر لاریجانی در سال ۹۷ که میتوان او را بعنوان نماینده نظام و نه دولت تلقی کرد مطرح گردیده و جدی شد. 6️⃣_ جزییات زیادی از متن سند منتشر نشده است اما ادعاهای برخی افراد و رسانه ها حاکی از سرمایه گذاری چین در ایران خصوصا در سیستم حمل و نقل و حوزه انرژی است. 7️⃣_ چین در سال گذشته حدود ۱۰۰ میلیارد دلار فقط در کشورهای آفریقایی مانند نیجریه، آفریقای جنوبی، الجزایر و ... سرمایه گذاری کرده، آیا ما نمی توانیم از چنین فرصت هایی البته با حفظ استقلال و عزت ملی استفاده کنیم؟ 8️⃣_ دو گروه به این سند تاخته اند گروه اول رسانه های عبری_عربی_غربی است که روابط ایران با چین را برنمی تابند، دومی افرادی مانند احمدی نژاد و برخی غربگرایان داخلی هستند که نگاهشان صرفا بازی سیاسی است. البته چرا بازی به نحوی شده که اینها همدیگر را همپوشانی می کنند محل بحث است. 9️⃣_ دو تجربه در نیروهای انقلابی وجود دارد که باعث بدبینی یا نگاه محتاطانه می شود; اولی نحوه توافقات دولت است که نمونه اش "خسارت محض" برجام است. دیگری رفتار چینی ها مثل خروج شرکت سی ان پی سی چین پس از تحریم ها از ایران است. لذا جریان انقلابی قطعا با نگاه راهبردی "نه شرقی،نه غربی" کاملا تیزبینانه هر قرارداد یا توافقی را رصد خواهد کرد. 0️⃣1️⃣_ استقلال نقطه قوت جمهوری اسلامی و برگ زرین آن است. از سویی سیاست نظام اسلامی بر اساس "سیاست موازنه ی عدمی" است لذا تنها با توافق و سندی همراه می شود که بر اساس ۳ اصل "عزت، حکمت و مصلحت" بنا گذاشته شود چه با غرب باشد و چه با شرق، فرقی نمی کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥صحبتهای جنرال وسلی کلارک در سال ۲۰۰۷ بیان میکند ۱۱ سپتامبر بهانه‌ای بود برای ویرانی کردن : عراق، لبنان،سوریه، لیبی، سومالی، سودان و ایران. تمام ۷ کشور به غیر ایران با جنگ نابود شدند. ولی به دلیل قدرت نظامی ایران، استراتژی به نابودی نرم تغییر کرد. ‏ 🔻تحریمها ۲ هدف دارند: ۱) یا ایران دچار آشوب میشود، که پروژه سوریه (جنگ داخلی) اجرا میشود. ۲) یا ایران تسلیم مذاکره میشود که پروژه عراق/لیبی (خلع سلاح و حمله نظامی) اجرا میشود. ایرانی راهی جز پیروزی درجنگ اقتصادی ندارد. یا پیروز میشود و ابرقدرت میشود یا شکست میخورد و نابود میشود.
🔴 | سرخط عدالت خواهی 🔻 رهبر حکیم انقلاب در سه بیانات اخیر خود که به صورت ارتباط تصویری برگزار گردید ، نقدهایی نسبت به برخی روش های بیان فرمودند: 1⃣ دیدار با تشکل‌های دانشجویی: معظم له در این دیدار داشتن نگاه کلان در مطالبه‌گری را به‌ عنوان یک توصیه‌ی راهبردی مطرح کرده و درخصوص رفتار فردی جوانان انقلابی نیز توصیه‌ های کلیدی داشتند: 🔹 خودسازی فردی و اجتماعی: دقت کنیم که سال‌ها پیش رهبر انقلاب موضوع عدالتخواهی را با دو شاخص معنادار عقلانیت و معنویت مطرح کردند و تأکید داشتند که بی‌اعتنایی به این دو شاخص، منجر به «یک چیز سربار، تحمیلی و اجباری» میشود ۹۰/۲/۲۷ ؛ در جای دیگر نیز می‌فرمایند: عدالتخواهی بدون معنویت «به ریاکاری، دروغ، انحراف و ظاهرسازی و تصنع تبدیل می شود». ۸۴/۸/۶ 🔹 تقویت مبانی معرفتی: ایشان توضیح می‌دهند که فرد متکی به مبانی، نه مقابل مشکلات منفعل می‌شود و نه دچار انحراف می‌گردد. سپس مثالی زدند که جمعی از جوانان متدین اول انقلاب به دلیل نداشتن مبانی در سال‌های بعد تبدیل به "پشیمان‌های انقلاب" شدند و حتی مقابل انقلاب ایستادند. 2⃣ سالگرد رحلت امام خمینی(ره): رهبر انقلاب موضوع مطالبه‌گری را با عنوان گسترده‌تر و عمیق‌تری به نام تحول‌خواهی مطرح می‌کنند و در تبیین تحول‌خواهی چند توضیح راهبردی ارائه فرمودند: 🔹 «تحوّل‌خواهی لزوماً به معنای اعتراض نیست» بلکه به معنی مستمرا بهترشدن است. برخی تصور می‌کنند عدالتخواهی صرفا فریاد کشیدن است. حال آنکه مطالبه‌گری و تحول‌خواهی به معنای راضی نبودن از وضع موجود است و از این جهت، الزاماً به معنی اعتراض نیست. 🔹 تحول‌خواهی اولاً با «کارهای سطحی» میسر نیست و دیگر اینکه البته «تدریجی» است و نیازمند «صبوری». نکته قابل اشاره این است که رهبرانقلاب سال‌ها پیش در پیامی کوتاه به جنبش عدالتخواهی آنها را به دو شاخص مهم توجه داده بودند: «اول بصیرت و دوم صبر.» ۸۷/۵/۲۲ ؛ همان دویی که حالا بعد از ۱۲ سال، بار دیگر آن را تکرار کرده‌اند. 3⃣ همایش سراسری قوه قضائیه: ایشان در این جلسه نیز به برخی آسیب‌های مطالبه‌گری پرداختند که یکی از مهم‌ترین آنها اشاره به یک مصداق و حمایت از رئیس سابق دستگاه قضائی در مقابل تهمت‌های ناروا است. رهبر انقلاب در این موضوع و فراتر از یک مصداق تأکید داشتند که جوانان مؤمن در مسیر مطالبه‌گری «مراقبت کنند تعدّی نکنند، جفا نکنند، ظلم نکنند...». 🔹 در بخش دیگری از همین دیدار چنین می‌فرمایند: «خیلی‌ها قضاوت می‌کنند در فضای مجازی؛ و ...در واقع در موضع یک قاضی قرار می‌گیرند و رأی می‌دهند و بر اساس این رأی عمل می‌کنند؛ گاهی دشنام می‌دهند، گاهی تهمت می‌زنند و کارهایی مانند اینها می‌کنند؛ همه مراقب باشند.» ؛ ایشان در ادامه می‌فرمایند مبارزه با فساد مهم است اما ظلم نکردن و تعدی نکردن در این مسیر چه بسا مهم‌تر است، «یعنی وجود فساد و مفسد، خیلی خطرناک است امّا تعدّی به بی‌گناه به معنای واقعی کلمه از این خطرناک‌تر است.» ۹۹/۴/۷
✅ نمایی از دو وضعیت! دیروز مجله فارن‌پالیسی از مجلات تخصصی و قابل‌اعتنا برای هر دو گروه سیاسی دموکرات و جمهوری‌خواه در حوزه سیاست خارجی، در مطلبی نوشت: «ایران نشان داد که در برابر فشار آمریکا مقاوم است. در ایران نشانه‌هایی از بهبود اقتصادی ظاهرشده و تولید داخلی و اشتغال در این کشور رو به افزایش است.» نکات تحلیلی: ۱ - رأی‌دهندگان آمریکایی بیشتر مبتنی بر دو مؤلفه «اقتصاد» و «سیاست خارجی» و ارزیابی برنامه‌ها و سیاست‌های نامزدها در این دو حوزه، منتخب خود را انتخاب و روانه کاخ سفید می‌کنند. در هر دو حوزه وضعیت ترامپ با چالش مواجه است. البته قبل از کرونا، میزان رضایت مردم از ترامپ به دلیل بهبود نسبی وضعیت اقتصادی آمریکا بالا بود؛ اما کرونا با افزودن بیش از ۴۰ میلیون بر بیکاران این کشور و آسیب جدی به کسب‌وکارها هم علامت سؤال بزرگ بر سر توان مدیریت بحران دولت را ایجاد کرده است و هم بر روند افول محبوبیت ترامپ افزوده است. ۲ -در سیاست خارجی نیز بر اساس مطالعات کارگروه امنیت ملی جمهوری‌خواهان کنگره آمریکا، سه کشور روسیه، چین و ایران به همراه گروه‌های جهادی و افول ارزش‌های آمریکایی در فهرست ۵ تهدید مهم امنیت ملی آمریکا ذکر شده‌اند و ترامپ در همه آن‌ها با کارنامه‌ای پر از نمرات تک‌رقمی و بسیار ضعیف مواجه است. وی نه جلوی حرکت رو به رشد چین را توانست بگیرد و نه روسیه را از سیاست‌های خود در منطقه بازداشت و نه جلوی رشد و توسعه گروه‌های جهادی را گرفت. ضمن اینکه تصویری که امروز از وضعیت اعتراضات ضد نژادپرستی و خشونت سیستماتیک دستگاه حاکمه آمریکا به دنیا مخابره می‌شود به تعبیر ترامپ چوب حراج بر آبرو و پرستیژ آمریکا زده است. 3-در مورد ایران نیز ترامپ در چهار سال گذشته نه‌تنها نتوانست به‌رغم فشار حداکثری و تحریم‌های ناجوانمردانه، وضعیت ایران را به‌دلخواه خود تغییر و ایران را وادار به نشستن بر سر میز مذاکره نماید، بلکه امروز به اذعان نگاه‌های کارشناسی کارشناسان مجله فارن پالیسی، حتی ایران با اتکا به قدرت درونی و تقویت تولید داخلی و ایجاد اشتغال در مدار فراهم‌سازی بسترها و لوازم ملی، ایستادن بر روی پای خود را بیش‌ازپیش مهیا می‌نماید. نکته راهبردی: به موازات افول آمریکا در صحنه قدرت جهانی، جمهوری اسلامی ایران در حال موقعیت‌یابی و محوریت یافتن در ائتلاف‌های منطقه‌ای و جهانی است. ایران به مدد واقعیت‌های امیدبخشی که به برخی از آن‌ها در گزارش فارن پالسی اشاره شد، همانند مدیریت موفقش در کرونا از شرایط پیش رو نیز عبور خواهد کرد. ✅ نویسنده: فتح‌الله پریشان
قاسمی- بورس مسکن.mp3
4.03M
🔺 | دکتر علی قاسمی ( پژوهشگر اقتصاد سیاسی) پاسخ میدهد: 🔹 بورس مسکن به خانه دار شدن کمک خواهد کرد؟ 🔹 تجربه بورس مسکن در کشورهای دیگر چه بوده است؟
🔴 | قرارداد همکاری ۲۵ ساله ایران و چین 🔻 هیئت دولت هفته گذشته پیش‌نویس نهایی قرارداد ۲۵ ساله همکاری ایران و چین را به تصویب رساند. وزرای خارجه دو کشور، پس از برجام در ۱۳۹۵ در خصوص طرح اولیه به توافق رسیده بودند و مذاکرات مقدماتی در خصوص جزییات آن از سفر هیئتی دیپلماتیک به سرپرستی وزیر خارجه در تابستان ۱۳۹۷ به پکن آغاز شد و با مذاکرات درباره نقشه راه این قرارداد در تابستان ۱۳۹۸ ادامه یافت. 🔹 رییس اتاق مشترک ایران و چین با اشاره به اینکه هنوز قراردادی بین دو کشور منعقد نشده، دو حوزه سرمایه‌گذاری چین در ایران را صنایع نفت‌وگاز و زیرساخت‌های حمل‌ونقل عنوان کرده و از همکاری‌های مشترک دانشگاهی در زمینه صدور فناوری و همکاری امنیتی و دیپلماتیک در خصوص مبارزه با تروریسم نیز سخن گفته است. 🔹 با وجود اینکه طرح قرارداد حداقل ۳ سال پیش آماده شده بود ولی به نظر می‌رسد دولت با امیدواری به گشایش در روابط دوجانبه با غرب پس از برجام اراده جدی بر پیگیری آن نداشت ولی خروج آمریکا از برجام، خدشه جدی بر تصورات پیشین وارد کرد. 🔹 همچنین به نظر می‌رسد چین نیز با بهره‌مندی از تجربه کاهش همکاری‌ها پس از برجام قصد دارد با انعقاد یک قرارداد بلندمدت، حتی با فرض احیای برجام و گشایش دوباره در روابط تجاری ایران و اروپا، سهم خود از تبادلات اقتصادی ایران را تضمین کند. 🔹 ایران با عزم بر اجرای این توافق بلندمدت در شرایط کنونی ضمن افزایش اعتماد متقابل با چین، این پیام را به اروپا ارسال می‌کند که حتی با فرض حل‌وفصل اختلافات کنونی در چارچوب برجام و گسترش تبادلات دیپلماتیک با غرب، ایران راهبرد «نگاه به شرق» را دنبال کرده و چین یک هم‌پیمان مهم برای ایران محسوب می‌شود. 🔹 تلاش برای کسب فناوری‌های مهم چین در حوزه نفت‌وگاز و حمل‌ونقل و هم‌چنین تأسیس کارخانجات کالاهای چینی در ایران نقش مثبتی در منافع دوجانبه اقتصادی خواهد داشت. از منظر سیاسی نیز می‌تواند به تقویت ائتلاف ضدغربی در منطقه به نفع ایران منجر شود.
🔴 آقای ظریف چه کسی چند هفته پس از ترور حاج قاسم چراغ سبز با قاتلان سردار را داد؟ 🔸آقای ظریف امروز چنان درباره رفاقت و هم افقی با سردار سلیمانی سخن گفت که انگار کسی غیر از او، چند هفته پس از ترور سبعانه حاج قاسم، برای مذاکره با قاتلان سردار چراغ سبز داد! 🔸کسی که پا روی خون سردار مقاومت بگذارد، حق دارد ادعای برادری کند؟ ... مگر که در زمره برادران ناتنی یوسف باشد. شما با حاج قاسم، مثل بنیامین رفتار کردید یا مانند یهودا و شمعون و لاوی و نفتالی و رولین؟ 🔸سردار سلیمانی مهر ۹۵ در یادواره شهدای ملایر گفت «در خط مقدم جنگ با دشمن، نباید دو صدا بلند شود و کسانی بگویند دشمن نیست، دوست است. خوارج، محصول ترویج همین نگاه بودند. اگر صاحب منصبانی آدرس غلط دادند و در جامعه دو صدایی در مقابل دشمن درست کردند، مرتکب خیانت شده‌اند. کوچه دادن به دشمن، بدترین نوع خیانت است. ترویج فهم غلط از دشمن، حساسیت جامعه را از بین بردن و در درون آن تفرقه درست کردن، خیانت است». 🔸سردار سلیمانی اسفند ۹۷ در کرمان گفت «برای دشمن، برجام، سه ضلعی است نه یک ضلعی. اوباما فکر می‌‌کرد به مرور زمان به دو ضلع دیگر می‌‌رسد. این که اصرار می‌‌کنند بر برجام ۲ ، برای این است که می‌خواهند این تحرکی را که از ایران اسلامی به جهان اسلام روح و جان داده، بخشکانند. اگر العیاذبالله ما رفتیم و در برجام ۲ شرکت کردیم، تمام می‌شود؟ نه، برجام اصلی در داخل ایران است. آنها برجام سه هم خواهند داشت، چون معتقدند چشمه باید در ایران خشکانده شود.» 🔸چه کسانی دنبال برجام دو و سه بودند آقای ظریف؟ چه کسانی پنهانی چهل تعهد به FATF دادند؛ و سپس از بانک ها خواستند با افراد و نهادهایی که در فهرست تحریم های خزانه داری و وزارت خارجه آمریکا قرار دارند، همکاری نکنند!؟ سپاه پاسداران و سپاه قدس (سردار سلیمانی) جزو همین تحریم شدگان دشمن بودند که گرفتار خود تحریمی داخلی شدند. 🔸دشمن وقتی جرئت کرد سپاه پاسداران را تحریم و سردار سلیمانی را هدف قرار دهد که دید کسانی در داخل دولت، و های را به نام (!) از پشت می زنند؛ و این در حالی بود که در مضیقه تحریم ها، همین سپاه پیشقدم شکستن حصار تحریم شد./ محمد ایمانی
🔴مسئولیت پذیری ممنوع❗️ 🔹به شتر مرغ گفتند بپر گفت شترم! گفتند بار ببر گفت مرغم!! 🔻وقتی که دولت در اختیارتان نیست، مشکلات تقصیر دولت قبله! 🔻وقتی دولت در اختیارتان هست مشکلات تقصیر رهبریه!! اگه دولت اختیاری ندارد پس چرا هر بار برای بدست آوردنش و خون به پا می کنید؟ گویا در مرام فتنه گران مسئولیت پذیری ممنوع است! ✍حمیدرضا ابراهیمی
🔴چرا ظریف بی‌کفایت‌ است؟ 🔹برجام مهترین دلیل بر بی‌کفایتی وزیر امور خارجه است. ♦️حداقل حقوق ملت در برجام چه بود ؟ 1⃣عدم اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران 2⃣امکان سرمایه‌گذاری خارجی در ایران 3⃣لغو همه تحریم‌ها در روز اجرای توافق 4⃣آزادسازی دارایی‌های بلوکه شده ایران 5⃣انجام سوئیفت و تبادل با بانک‌های خارجی 6⃣اعمال بیمه‌های تکمیلی و بین‌المللی کشتیرانی 🔹با توجه به عدم احقاق حداقل حقوق ملت ایران در برجام، باید ظریف را بی‌کفایت‌ترین وزیر خارجه ایرانِ پس از انقلاب اسلامی معرفی کرد. دلار ۲۱۰۰۰ تومانی نتیجه برجامی است که ظریف آن را بزرگترین دستاورد خود می‌داند.
الگوی شما قذافی است؛ نه کره جنوبی و شمالی یا چین 🔸مصطفی تاج زاده نوشته "کره‌شمالی، کوبا و زیمبابوه استقلال سلبی دارند؛ اما فقیر و عقب‌مانده‌اند. کشور را نیز انسدادی و تک‌صدا اداره می‌کنند. چین باوجود تک‌حزبی بودن، از هر دو استقلال سلبی و ایجابی بهره می‌برد؛ دست‌های بیگانه را قطع کرده‌ و درعین‌حال در چهار دهه اخیر، برخلاف سه دهه اول پیروزی انقلاب خود، با اولویت دادن به رشد اقتصادی، مرزها را گشوده، دیپلماسی را به خدمت توسعه اقتصادی گرفته است. 🔸امروز چین و امریکا، بیشترین رقابت را درعین بیشترین همکاری اقتصادی دارند. کره‌شمالی از نظر استقلال منفی با کره‌جنوبی قابل مقایسه نیست. باوجود این، اگر مرزهای دو کشور باز شود؛ سیل جمعیت از جنوب به شمال سرازیر خواهد شد یا برعکس؟ هموطنان سینه‌چاک مدل کره‌شمالی در صورتی که به زندگی در یکی از دو کره مجبور یا محکوم شوند، کدام‌را برمی‌گزینند؟ چنانچه پاسخ به پرسش‌های بالا را روشن بدانیم، پس نباید اجازه دهیم استقلال با انزوا و تحریم، و در نتیجه فقر و فساد و پیشرفت‌های گلخانه‌ای هم خانه شود". 💢چند سوال: 🔹آیا چین مانند لیبرال های ایرانی، به آمریکا اعتماد و منابع قدرتش را واگذار کرد؟ فقط یک نمونه ذکر کنند! آیا چین اراده کرده بود مثل شما، برجام دو و سه هم داشته باشد و بقیه توانمندی های نظامی و امنیتی و نفوذ منطقه ای اش را واگذار کند؟! چین توافق شتر گاو پلنگی و نسیه در برابر نقد (مثل برجام) انجام داده؟ ♦️اما دوگانه شیادانه کره جنوبی و شمالی؛ اولا مگر مجبوریم یکی از این دو را انتخاب کنیم؟ ثانیا شما در فریب های برجامی، نه کره جنوبی بلکه ترازهای زندگی اروپایی را وعده دادید، ولی عملا زندگی مردم را دشوار تر از کره شمالی کرده اید.به قول مشاور فرهنگی سابق روحانی، سوئیسی حرف زدید، اما آفریقایی عمل کردید. (او لعنت هم کرد) 🔹چین و کره جنوبی پیشرفت کردند، چون راه سفاهت تاج زاده ها را بستند. نه در کره جنوبی و نه در چین، دروازه واردات بی رویه و دلالی را به قیمت نابود کردن تولید ملی باز نکردند، بلکه مجازات قاچاق و نابودی ارز ملی در هر دو کشور، اعدام است. ♦️ 18 میلیارد دلار و 27 میلیارد دلار باز نگشته را که به یاد دارید؟! نابودی منابع ملی فقط به خاطر یک کرشمه فریبکارانه آغرب، جز در مدیریت لیبرال های مغرور و بی سواد کجا اتفاق می افتد؟ 🔹تاج زاده ها فقط با قذافی ها قابل مقایسه اند؛ انقلابی نمای ماجرا جو، اشرافیت خواه، تسلیم طلب و اعتماد کننده مطلق به آمریکا و اروپا که منابع اقتصادی را مفت به دشمن فروخت و چون کشورش را خلع سلاح کرد، به کام جنگ و ویرانی کشاند. ♦️افراطیون مدعی اصلاحات و اعتدال، نه استقلال سرشان می شود و نه از تعامل متوازن، بهره ای برده اند. آنها در برجام، نه مرزهای استقلال را رعایت کردند و نه آداب تعامل متوازن و متعادل و محتاطانه را. 🔹نفوذی ها، دولت را فریب دادند و وادار به قمار یکطرفه ای کردند که عاقبتش برای اهل خرد معلوم بود. آدم های عاشق پیشه و هوس زده، سرکیسه می شوند؛ اگر که سارقان لخت شان نکرده باشند. شکوائیه های برخی متولیان برجام در چند سال اخیر را مرور کنید! ♦️اگر دروغ شماره می انداخت، حتما کنتور افراطیون مدعی اصلاحات تا به حال چند بار منفجر شده بود. اما اگر هم کنتور نیاندازد؛مایه رسوایی دروغگوست .
🌞: 🚨افشاگری رضا رحمانی، وزیر سابق صمت: در دولت مدام به من می‌گفتند چرا در صحبت‌هایت زیاد از حضرت آقا یاد می‌کنی؟! 🔸حسین فریدون برادر رئیس‌جمهور برای حضور یک دلال در وزارت صمت به من فشار می‌آورد، برای اسقاط تاکسی‌ها مرکزی ایجاد کردند اما بنده مانع شدم 🔸دفتر ریاست‌جمهوری پیگیر انتصاب آقای علی همت برای مدیر عاملی شرکت فولاد مبارکه بود اما بنده ایستادم و جلوی انتصاب را گرفتم 🔸برای انتصاب سعیدی به سمت سازمان توسعه تجارت هم دوبار مانع شدم و با این اقدامات محمود واعظی نسبت به من بدبین شد 🔸یک نامه‌ به حضرت آقا نوشته بودند و گفته بودند که اوضاع خوب نبوده و درآمد نیست، بنده نامه را امضا نکردم و اجازه ندادم وزیر راه نیز امضا کند و آقای علی ربیعی با یک حالت بدی و با ناراحتی نامه را از من گرفت 🔸البته فکر می‌کنم همه امضاء کردند و نامه رفت، آقای روحانی بنده را خواست و گفت چرا نامه را امضاء نکردی، گفتم نامه‌ای را که اجازه نمی‌دهند بخوانم چرا باید امضاء کنم؟ گفتند نه دفتر ریاست‌جمهوری تهیه کرده بودند، منم در جواب گفتم نامه‌ای که برای آقا نوشته شده باشد را من باید حتما بخوانم و بعد امضا کنم! این موضوع مهم باعث رنجش و تکدر خاطر رئیس جمهور از بنده گردید 🔸روزی که واعظی با بنده تماس گرفت و گفت دیگر وزیر نیستی، معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه برای من ماموریت تعریف می‌کرد، وقتی گفتم دیگر وزیر نیستم تاکید کرد خبر درست نیست و با رئیس‌جمهور تماس می‌گیرد اما بعد اتمام جلسه خبر برکناری‌ام را از تلویزیون شنید، جهانگیری از اینکه برایش به اندازه یک کارمند هم ارزش قائل نشدند ناراحت و پیش بقیه وزرا خراب شد 🔸وقتی دیدم می‌خواهند خط خبری ایجاد و مدعی شوند به‌خاطر خودرو مرا کنار گذاشته‌اند نامه‌ام به رئیس‌جمهور درخصوص تهدیدات واعظی را رسانه‌ای کردم.
🔴 | حاشیه های حضور ظریف و ماجرای از روحانی 🔻 دیروز حضور وزير امور خارجه مجلس با حواشی زيادی همراه بود. همچنين طرح سؤال از رئيس‌جمهور نیز در مجلس اعلام وصول شد. چند نکته در این خصوص: 1⃣ از حقوق و وظایف نمايندگان مجلس این است کا هر يک از وزرا و حتي رئيس‌جمهور را برای ارائه توضيحات و يا پاسخ به سؤالات و ابهامات موجود به مجلس فرابخوانند. اين پيش‌بينی صورت گرفته در قانون اساسی مانع از يک‌جانبه‌گرايی در قوه مجريه ميشود. 2⃣ نشخيص اولويت‌ها و زمان استفاده مجلس از حق سؤال و استيضاح با توجه به مصالح کشور بسيار مهم است؛ از طرفی نبايد به‌گونه‌ای عمل شود که مجلس هرگز از اين اهرم‌ها استفاده نکند و به‌نوعي نقش تشريفاتی پيدا کند؛ بنابراين عمل مجلس بايد با سنجیدن همه جوانب بسيار هوشمندانه و فارغ از هرگونه افراط‌وتفريط باشد. 3⃣ نحوه مطالبه حق اگر مبتنی بر اخلاق اسلامی نباشد، ماهيت حق را خدشه‌دار می‌کند و به همين منوال اگر نمايندگان در سؤال يا استيضاح رفتار اسلامی را رعايت نکنند نه‌تنها موضوع سؤال در حاشيه قرار مي‌گيرد بلکه مشکل جديدی به مشکلات کشور افزوده می ‌شود. 4⃣ بگومگوهای ایجادشده بين نمايندگان و وزير خارجه، در شأن مسئولين کشور نبود و بايد تلاش نمود که فضای گفتگو به ميدانی برای جدل های بیهوده سیاسی و خصومت بدل نشود. طرفين بايد تلاش کنند تا عواطف و احساسات و هيجان عقلانيت را به حاشيه نبرد. بالأخص آنگاه که ناظران عمومی نيز شاهد اين جلسات هستند و نزاع و تنش پیام‌های منفی برای افکار عمومی خواهد داشت. 5⃣ در مورد طرح سؤال از رئيس‌جمهور نيز بايد به اين نکته توجه نمود که هرچند اين مسئله جزو اختيارات نمايندگان مجلس است، اما بايد با رعايت جوانب کار و مصالح کشور دنبال شود. درحالی‌که کشور هم‌اینک درگير چالش‌های جدی در عرصه اقتصاد بوده و کنترل و ايجاد تعادل در بازار به مهم‌ترین معضل دولت تبديل شده است، هر اقدام ديگر بخش‌های کشور بايد در مسير حل و رفع اين مشکلات باشد، وگرنه اقدام بی ‌موقع و ناصوابی خواهد بود که کمکی به کشور و مردم نخواهد کرد. سؤال از رئیس‌جمهور نيز با همين معيار بايد سنجيده شود. اگر سؤال راهگشای مشکلی در سال پايانی عمر دولت نيست و تنها عاملی برای ايجاد کدورت بوده و بين دولت و مجلس فاصله خواهد انداخت، اقدامی ناصوابی است که بايد از آن پرهيز شود. 🖌
/ 🔴 | ایران به سمت چین چرخیده یا به سمت منافع ملی؟‼️ 🔻 با اعلام خبر برنامه همکاری ۲۵ ساله ایران و چین، پژواک های مختلف در فضای رسانه‌ای و افکارعمومی پیچید. طرحی که «علی ربیعی» در نشست خبری سوم تیرماه سال جاری از آن پرده برداری کرد هنوز به عنوان یک سند راهبردی متقن در نیامده است و پیش نویسی است که برنامه همکاری دو کشور را معین می کند. 🔹این موضوع پس از اینکه مشخصا «محمود احمدی نژاد» نسبت به آن موضع گیری کرد به یک خبر داغ رسانه ای تبدیل شد که تفسیرها و تحلیل های مختلفی را به دنبال داشت. جالب است که تحلیل هایی که از این پیش نویس در فضای مجازی منتشر شده است بیشتر از اینکه رنگ واقعیت و واکاوی جزئیات آن باشد، به نوعی واکنشی سیاسی جناحی بود. 🔹برای گروه و نحله سیاسی خاص که قطعا طرفدار همکاری و مذاکره ایران و غرب است، آنهم پس از شکست برنامه جامع مشترک یا همان برجام این موضوع گران و سخت آمده و این گروه سیاسی سعی کرد با تمایلات غرب گرایانه خود موضوع همکاری بلندمدت با چین را بررسی و در فضای رسانه ای واگویه کند. از سوی دیگر برخی از گروه های سیاسی هم آنرا قراردادی پنهای و به دور از چشم ملت عنوان کردند که هر گاه این موضوع رخ داده است، برخلاف منافع ملت ایران تحرکاتی انجام شده است. 🔹یکی از روزنامه های سیاسی نیز در تیتری قابل تامل این پیش نویس را «چرخش به سمت شرق» نامید. موضوعی که نشان از یک نگاه صفر و صدی و لیبرالی آنهم در حوزه دیپلماسی و خصوصا تجارت بین المللی داشت. اما واقعیت مسئله این است که هنوز این پیش نویس به عنوان یک سند راهبردی همکاری در نیامده است و بنابر قانون این موضوع بایستی مراحل مختلف قانونی اعم از تصویب درهئیت دولت و سپس مجلس شورای اسلامی و باقی مراحل را طی کند که به طور قانونی قابل اجرا باشد.  🔸 خلاصه ماوقع این است که بهمن ماه ۹۴ و در جریان سفر رئیس‌جمهور چین به ایران موضوع سند راهبردی ۲۵ ساله مطرح می‌شود؛ تا اواخر سال ۹۷ متاسفانه از طرف دولت ایران تحرک چندانی در این باره مشاهده نمی‌شود (احتمالا‌ً دولت همچنان تصور می‌کرد از آمریکا و اروپا نهایتاً آبی گرم خواهد شد). اما شهریور سال ۹۸ و همزمان با حضور آقای ظریف در پکن اعلام می‌شود که ایران پیش‌نویس اولیه درباره سند ۲۵ ساله را به مقامات چینی ارائه خواهد کرد. 🔹دولت چین با اخذ این پیش‌نویس و با پذیرش چارچوب آن، نکاتی درباره آن نوشته و پیش‌نویس دومی به ایران ارائه کرده و ایران نیز با اعمال نظرات خود پیش‌نویس سوم را تهیه کرده است. و آنچه در جلسه اخیر هیئت دولت تصویب شده همین پیش‌نویس سوم بوده است که احتمالاً یک دور دیگر دادوستد پیش‌نویس‌ها قبل از توافق نهایی در کار خواهد بود. 🔹حالا بازار گمانه زنی های مختلفی که با اعداد و ارقام مختلفی مطرح شده است بسیار داغ است. جالب است که برخی از روزنامه ها و جراید رسمی کشور نیز به این گمانه زنی ها دامن می زنند اما آنچه در این مسئله مورد غلفت واقع شده است موضوع منافع ملی کشورمان است. 🔹متاسفانه تحلیل مواضع بین المللی ایران خصوصا بحث تجارت بین الملل ذیل مباحث جناحی و سیاسی اغلب با خطای محاسباتی روبرو می شود و این موارد را تا حد موارد جناحی تقلیل می دهد. این در شرایطی است که طبق شعاری که بر سر در وزارت خارجه کشورمان نقش بسته است و شعار معروف « نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی» است، اصلا راهبرد سیاست خارجی کشورمان نه تنها گرایش به شرق و غرب نیست بلکه یک نوع موازنه منفی و موازنه مثبت در این خصوص جاری و ساری است. 🔹در واقع موضوع منافع ملی کشورمان در اولویت است و اگر اروپایی ها و غربی ها منافع کشورمان را برآورده می کردند قطعا ایران اسلامی با آنان همکاری مستمر ایجاد می کرد و این موضوع اصلا ناقض همکاری با شرق و کشوری مانند چین نیست بلکه می تواند همراستا با آن حرکتی پیشرونده انجام گیرد. 🔹 آنچه امروز کشورمان به واقع نیاز دارد نگاه تاریخی و راهبرد مناسب به منافع کشورمان است. با توجه به جایگاه ژئواستراتژیک و استراتژیک کشورمان راهبرد موازنه منفی و مثبت در سیاست خارجی راهگشاست و در این حوزه هیچ چرخشی به سمت کشورهای دیگر نه تنها به طور صفر و صدی نباید صورت گیرد بلکه بایستی همکاری برای منافع در هر حوزه و منطقه ای در دستور کار باشد. 🖌
⭕️ خرداد ۷۱! سیاست اقتصادی هاشمی صبر مردم را لبریز کرد. مردم معترض در مشهد به خیابان آمدند. اعتراض به اغتشاش تبدیل شد و شد آنچه نباید میشد! خرداد ۹۲! مردم فراموش کردند.گول همان هاشمی را خوردند. روحانی رای آورد و حالا بعد از ۷سال صبرشان دوباره لبریز شده! این سزای فراموشکاران است...
🔴 هشدار قوه قضائیه به ذینفعان پشت پرده تخلفات ارزی معاون قضایی دادستان تهران: 🔹عده‌ای فرصت‌طلب و سودجو در حوزه ارزی مرتکب تخلف شدند. 🔹تخلف اول مربوط به گروهی از صادرکنندگان است که ارز حاصل از صادرات را به کشور وارد نکردند و تخلف دوم مربوط واردکنندگانی است که ارز دولتی گرفتند ولی کالایی وارد کشور نکردند. 🔹شناسایی‌های عمیقی از افراد صوری و ذینفعان پشت پرده صورت گرفته؛ برخورد با این افراد جدی خواهد بود. 🔹رئیس بانک مرکزی اعلام کرد به متخلفین دو هفته فرصت داده‌اند تا ارز را بازگردانند؛ قوه قضاییه منتظر این دو هفته است. 🔹اینبار برخورد قوه قضاییه با ذینفعان پشت پرده انجام خواهد شد.
🔴روایت بولتون از مخالفت ترامپ با نابودی داعش مشاور امنیت ملی سابق کاخ سفید: 🔹متیس یک بار دیگر تلاش کرد ولی ترامپ این بار سراغ مسئله سوریه رفت و گفت: "چرا داعش را در سوریه می‌کشیم؟ 🔹چرا داریم داعش را به نفع روسیه و ایران و عراق -که تحت کنترل ایران است- می‌کشیم؟ 🔹پامپئو در همینجا تسلیم شده و گفته که اگر دستور ترامپ این است باید اجرا شود. 🔹ترامپ جواب داد: "آنجا ویتنام می‌شود. دوست ندارم در جنگ‌ها بازنده شوم. نمی‌خواهم که جنگ ما شود. حتی پیروز هم بشویم چیزی نصیبمان نمی‌شود."
🔴اظهارات «لیبرمن» درباره نقش تل‌آویو در حادثه نطنز 🔹وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی گفت، یک مسؤول عالیرتبه در دستگاه‌های امنیتی به صراحت گفته «اسرائیل» مسؤول حادثه در سایت هسته‌ای نطنز بوده است.
🔴 پیامدِ ادامه روند فعلی بازار بورس افزایش بیشتر تورم و نرخ ارز خواهد بود 🔻در نامه‌ی ۲۵ پژوهشگر مالی و اقتصادی خطاب به دولت و بانک مرکزی آمده است: 🔹این سطح بی‌سابقه از رشد ارزش بورس و مبادلات مالی آن در حالی است که نتوانسته به رشد واقعی سرمایه‌گذاری و تشکیل سرمایه ثابت به شکل معنی‌داری کمک کند. 🔹وضعیت فعلی بورس و ادامه آن به شدت بحران‌خیز و همراه با تخریب بیشتر وضعیت اقتصاد کلان خواهد بود. 🔹در نتیجۀ انتظارات شکل گرفته در بورس، تولید با سرمایه‌گذاری و تأمین مالیِ داخلی بیش از پیش تعطیل شده، بر نابرابری افزوده شده و بازار پول در معرض تخریب از مجرای افزایش سرعت گردش پول و تبدیل هرچه سریع‌تر شبه پول به پول قرار خواهد گرفت و حتی فشار درونزایی برای خلق نقدینگی و پایه پولی مضاعف ایجاد خواهد کرد. 🔹پیامدِ ادامه روند فعلی بازار بورس افزایش بیشتر تورم و نرخ ارز خواهد بود. 🔹اگر مجموعه بدنه سیاستگذاری به طور پیاپی این پیام را مخابره کند که بورس به شکل استثنایی و ویژه مشمول حمایت و پشتیبانی آن است، عملاً این تصوّر بوجود خواهد آمد که حاکمیت نقشه «بیمه‌گر کلان» بورس را بعهده گرفته و اجازه سقوط آن را با به‌کارگیری انواع ابزارها نخواهد داد. 🔹هم باور عمومی به چنین پیامی به شدت خطرناک است و هم در صورت سقوط بورس استفاده از ابزارهای پولی و بانکی برای جلوگیری از آن. 🔹امروز در نقطه‌ای قرار گرفته‌ایم که رهایی از آن بدون هزینه نخواهد بود. 🔹جدا از اقدامات لازم در چشم‌انداز بلند مدت، لازم است دولت و بانک مرکزی برای کنترل وضع جاری دست کم به شکل فوری اقدامات زیر را فعال کنند: 1️⃣ عرضه بدون تعلل دارایی‌های بورسی دولت 2️⃣ افزایش نرخ سود بازار بین بانکی و سپرده‌های بانکی توسط بانک مرکزی 3️⃣ شتاب‌دهی به عرضه‌های اولیه شرکتها و افزایش درصد شناوری 4️⃣ توقف هر نوع پیام‌دهی سیاستگذاری در معنای بیمه‌گریِ کلان بورس 5️⃣ کنترل مؤثر در نظارت بانکی برای جلوگیری از تزریق اعتبارات جدید بانکی به بازار بورس و جلوگیری از رشد بیش از حد نقدینگی/ مهر
🔴 | آیا اسرائیل و آمریکا حاضر به پذیرش مسئولیت آسیب رسانی به مرکز هسته‌ای نطنز هستند؟ 🔹با وجود گذشت بیش از ۵ روز از وقوع حادثه درسایت هسته ای نطنز، فضاسازی رسانه‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی برای «قدرتمندنمایی» اسراییل همچنان ادامه دارد. 🔹فضاسازی‌ها اخیر رسانه های رژیم صهیونیستی که بهره‌ای از اطلاعات و اخبار مستند ندارد برای متقاعد کردن افکار عمومی داخلی و خارجی نسبت به اراده و توانمندی این رژیم برای ضربه زدن به برنامه هسته‌ای صلح آمیز ایران است. 🔹رژیم صهیونیستی با علم به آسیب‌پذیر بودن در قبال پاسخگویی جمهوری اسلامی در تلاش است با بهره گیری از ابزارهای رسانه ای برای خود «موفقیت بی هزینه» را رقم بزند. 🔹درصورتی که دست داشتن رژیم صهیونیستی در رخداد اخیر در سایت هسته ای نطنز ثابت شود نشان دهنده «تغییر راهبردی» در رویکرد این رژیم برای «تغییر موازنه امنیتی» در منطقه بوده و نمی‌توان نقش تعیین کننده آمریکا در این زمینه و مخاطراتی که این تغییر رویکرد و عبور از خطوط قرمز جمهوری اسلامی متوجه واشنگتن خواهد کرد را از نظر دور داشت. 🔹بعید به نظر می‌رسد رژیم‌های آسیب پذیر اسراییل و آمریکا بدون توجه به عواقب این قبیل اقدامات دست به چنین دیوانگی‌هایی بزنند.
🔴 جشن استقلال در روزهای افول‼️ 🔻 چهارم جولای سالروز استقلال و تصویب اعلامیه استقلال آمریکا است. در این روز رسماً ۱۳ مستعمره آمریکایی خود را به ‌عنوان یک ملت واحد معرفی کرده و از مستعمره انگلیس خارج شدند؛ 🔹 اعتراضات اخیر در آمریکا که به بهانه قتل جرج فلوید سیاهپوست ، در مدت زمانی کوتاه معترضان به نژادپرستی را به خیابان‌ها کشانده بود و حمله به مجسمه شخصیت‌های نژادپرست تاریخ آمریکا به یکی از نمادهای اصلی این اعتراضات تبدیل شده بود، در روز استقلال این کشور به رژه مسلحانه معترضین در ایالت کالیفرنیا و برخی ایالت‌های دیگر نیز کشیده شد تا این پیام را به دولتمردان آمریکایی بدهند که دلایل اعتراض‌ها از آنچه تصور می‌کردند فراتر رفته است و این کشور در حال طی کردن دوران گذار رو به افول قدرت خود است؛ 🔹 امری که نه با فشار و تهدید خارجی، بلکه به دلیل تناقضات درون گفتمانی نظام سرمایه‌داری و میان آنچه آرمان آمریکا تصور می‌شد، با آنچه در مقام عمل وجود دارد، جلوه هایی از افول آمریکا را به نمایش گذاشته است 🖌
سکانس اول: اعلام ممنوعیت واردات موبایل‌های بالای ۳۰۰ یورو که باعث شد. سکانس دوم: آذری جهرمی قهرمانانه توییت میزند که من با وزارت صمت صحبت کردم و ممنوعیت واردات موبایل لغو شد! تا اینجا همه چیز خوب است تا اینکه متوجه می‌شویم قیمت‌ تلفن همراهی که هفته‌ی پیش ۲۵ میلیون تومان بوده با اعلام خبر، امروز به ۴۷ میلیون تومان رسیده و قصد پایین آمدن ندارد و تنها دستاورد این ماجرا سود کلان برای افرادی خاص و وجه‌ی اجتماعی برای آقای وزیر جوان بود!
🔴گزارش دیرهنگام سازمان ملل از ترور سردار سلیمانی ♦️گزارشگر سازمان ملل ، هفت ماه پس از شهادت سردار سلیمانی، بدست تروریست های آمریکایی، این اقدام را، نقض منشور سازمان ملل توصیف کرد. ♦️اگنس کالامارد، در گزارشی اعلام کرد: ترور سردار سلیمانی، اقدامی غیرقانونی و توجیه ناپذیر بود. ♦️کالامارد، پاسخگویی آمریکا را، در خصوص این اقدام تروریستی، خواستار شده است.
🔻 متن کامل نامه ۲۵ پژوهشگر مالی و اقتصادی به روحانی با موضوع بورس 👇👇👇👇 🆔 mehrnews.com/news/4966986