🔴تکرار خبرسازی در بامدادهای تعطیل ؛سناریوی القای ناامنی های سریالی شکست خورد
🔹اخبار جعلی از شایعه شنیده شدن صدای انفجار در شهر قدس و انفجار انبار ساخت موشک در پارچین گرفته تا ادعاي تعمدی بودن و عملیات خبرکاری نشان دادن آتش گرفتن جنگل های زاگرس، از سوی ضدانقلاب در ساعت ها وقت های غیر معمول منتشر می شود
🔹در همه این خبرسازی های کذب اصل بزرگنمایی و سناریوسازی فراگیر و سریالی برای ایجاد نگرانی هر چه بیشتر در جامعه به وضوح دیده می شود
🔹اغلب این دروغ بافی و مسموم سازی افکارعمومی در شامگاه و به طور شبیخون خبری انجام می پذیرد که امکان تکذیب آن کمتر وجود دارد و متاسفانه برخی از رسانه های داخلی در دام این خبرسازیها می افتند
🔹پیش از این نیز رسانههای ضدانقلاب شایعه انفجار مهیب در نیروگاه زرگان اهواز و مجتمع هستهای شهید رضایی نژاد یزد را مطرح کرده بودند که هیچ کدام از آنها صحت نداشت.
🔹به نظر می رسد هم رسانهها و هم مخاطبین بایستی با هوشیاری بیشتری به اخباری که در وقت های غیر معمول و با منشاء نامشخص منتشر میشود، نگاه کنند./دانا
💠 فَإِنَّمَا الْبَصِیرُ مَنْ سَمِعَ فَتَفَکَّرَ
@basir8
🔴 #تعطیل_کنید| نه شور بود و نه عالی‼️
🔻 هادی غفاری در میان اصلاحطلبان نیروی تئوریک مهمی به شمار نمیآید، اما وقتی عکس یک روزنامه شرق میشود و وقتی آنچه میگوید نه تحلیل، بلکه خبر است، نمیتوان از آنچه گفته چشمپوشی کرد.
🔹 از سویی، در هر حال او عضو شورای مرکزی مجمع نیروهای خط امام و عضو شورای عالی اصلاحطلبان است و در بخشی از این گفتوگو در مورد شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان صحبت کرده است؛ غفاری از مهندسی آرای داخلی شورا از سوی محمد خاتمی و محمدرضا عارف میگوید: «ما با پدرسالاری سیاسی مخالف هستیم؛ حتی مجمع روحانیون هم نباید نقش پدرسالار را بازی کند و یکی از احزاب شورای عالی است.
🔹 آنها حق ندارند برای بقیه تعیین تکلیف کنند. حرف ما این است که اصول اساسی احزابی که خطمشی اصلاحطلبی را پذیرفتهاند، این است که رایزنی کنند و با جلسات کارشناسانه و منطقی افراد، بیایند و ایدههای خود را بیان کنند و با رأیگیری تصمیمها گرفته شود. احزاب هم رأی مضاعف ندارند.
🔹 بعضی از احزاب رأی خودساخته دارند، وقتی از یک حزب پنج نفر شرکت میکردند، بعضیها هم حزب نبودند که با مصلحتاندیشی برادر عزیزمان آقای خاتمی و آقای عارف، در جلسات شرکت کردند و این کار قطعاً مهندسی آراست.»
🔹 او به نقش خاتمی در کل جبهه اصلاحات هم معترض است و تلویحاً آن را دیکتاتوری مینامد: «در جریان اصلاحات ممکن است آقای خاتمی قابل احترام باشند و احزاب از او مشورت بگیرند و اخلاقاً ایشان را بپذیرند، اما راهکار قانونی این نیست که پدرسالاری حاکم باشد. این دیکتاتوری است؛ چه دیکتاتوری اصلاحطلبی باشد و چه دیکتاتوری اصولگرایی؛ باید به آرای عمومی اجازه دهیم مثل همین شورای هماهنگی.»
✅ چندی پیش هم محمدرضا تاجیک از تئورسین های اصلاح طلبان در مصاحبه با روزنامه شرق گفته بود: «شورای عالی اصلاحطلبی از همان آغاز شورایی بود برای «شور» نکردن، برای «عالی» نبودن و برای «اصلاحطلب» نبودن. در درون این شورا، از همان آغاز «شوراها» برپا بود و بازی زبانی ۷۲ گروه و حزب و شخصیت؛ بنابراین از همان آغاز در پس و پشت هر تصمیم و تدبیر، هر ورود (عضویت) و خروجی (عدم عضویت)، هر موضع و مواضعی، هر استراتژی و تاکتیکی، هر ائتلاف و انفصالی و بالاخره هر دم و بازدمی، نوعی تنازع قدرت و بقا نقش بازی میکرد... صریح بگویم، امروز «تغییر» این شورا در «تعطیلی» آن است
🖌 #جوان
💠 فَإِنَّمَا الْبَصِیرُ مَنْ سَمِعَ فَتَفَکَّرَ
@basir8
🖌 عبدالله گنجی :
نیویورک تایمز نه بهعنوان تحلیل بلکه به عنوان خبر از قول مقامات اطلاعاتی آمریکا نوشته:راهبرد آمریکا و اسراییل درباره ایران تمرکز بر دو محور است:۱-ترور فرماندهان ارشد سپاه ۲- تخریب تاسیسات هسته ای ایران
وقت آن نرسیده که مراتب اعتراض رسمی و در خواست تشکیل شورای امنیت مطالبه شود؟
اگر یک سرباز ایرانی نسبت به آمریکا چنین موضوعی را طرح کرده بود شورای امنيت قطعنامه هم صادر کرده بود.
💠 فَإِنَّمَا الْبَصِیرُ مَنْ سَمِعَ فَتَفَکَّرَ
@basir8
51.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✖️ فیلم کامل گفتگوی برنامه #بدون_تعارف با روح الله زم ادمین آمدنیوز
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
راستی آزمایی مخالفان تجارت با چین
🔸یک طیف شناخته شده، "تفامه نامه" و "سند همکاری" با دولت چین را به "قرارداد" تحریف کرده اند. پس از آن هم، چنان بدگویی می کنند که انگار همین ها نبودند برجام را ضرورت و معجزه قرن جا زدند. "صدای آمریکا در توییتر" هم نوشته؛ "قرارداد ایران با چین، ترکمانچای دوم است" (!)
🔸کسی از پشت کوه آمده و بی خبر باشد، احتمالا باید تصور کند چین بوده که توافق برجام را زیر پا گذاشته و باطل اعلام کرده که اینها غیرتی شده اند. چطور می شود قرارداد یکطرفه شده برجام را، در وقت خودش تحسین و تمجید کرده باشند، و یادداشت تفاهم همکاری دوجانبه با چین را که صرفا کلیات است و هنوز به قرارداد و توافقی منتهی نشده، خسارت بخوانند؟!
🔸منطقا معطل آمریکا و اروپا نماندن و گسترش شرکای اقتصادی ایران، غرب و مزدوران آن را عصبانی می کند؛ همان ها که خیال می کردند انقلاب با برجام از پا در می آید و چهل سالگی خود را نمی بیند، اما جمهوری اسلامی در چهل سالگی، اسباب سر شکستگی آمریکا و انگلیس و اسرائیل را در عراق، سوریه، لبنان، فلسطین و یمن فراهم کرد.
🔸از همه با نمک تر، غیرتی شدن سلطنت طلب ها، منافقین وگروهک های مشابه است که یا بحرین را به آمریکا و انگلیس واگذار کردند. و یا در جنگ تحمیلی صدام و هر دشمنی دیگر غرب، کنار دشمن ایستادند و به وطن خیانت کردند.
🔸همین ها در فتنه آمریکایی سبز هم "مرگ بر چین و روسیه" گفتند؛ تا به تعبیر حضرت امام (ره) "مرگ بر آمریکا منسی (فراموش) شود". این طیف اگر صداقت داشتند، باید علیه آمریکا و تحریم های ضد انسانی آن موضع می گرفتند، نه این که از تحریم ضد ملت ایران استقبال کنند.
🔸حتما در صورت انعقاد با چین یا هر کشور دیگری، باید خط قرمز های منافع ملی کاملا رعایت شود. و مجلس انقلابی در این روند، بر اقدام دولت و وزارت خارجه نظارت دقیق انجام خواهد داد.
🔸در عین حال روشن است که چین و روسیه، تنها کشورهایی بودند که به قطعنامه ضد ایرانی "آژانس"، رای منفی دادند و اعلام هم کرده اند با تمدید تحریم های تسلیحاتی در شورای امنیت مخالفند.
🔸تقابل این رویه با رفتار آمریکا و اروپا کاملا روشن است. اما عجیب است که غربزده ها رابطه یکطرفه با غرب را ضروری و واجب القا می کنند و برای روابط ضد تحریمی با کشورهای شرقی (غیر غرب) حرمت قائل می شوند!
#محمدایمانی
💠 فَإِنَّمَا الْبَصِیرُ مَنْ سَمِعَ فَتَفَکَّرَ
@basir8
دو نگاه درباره توافقنامه راهبردی ایران و چین
در حوزه سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران این روزها شاید مهم ترین موضوع، توافقنامه راهبردی ایران و چین باشد. این رخداد که در نوع خود بسیار مهم و تعیین کننده است بشدت بحث برانگیز شده است. در این زمینه توجه به دو نگاه حائز اهمیت است:
۱. برخی از نقدها وسئوالات وارده به توافقنامه راهبردی ایران و چین از سوی کسانی مطرح می شود که با دغدغه مندی به منافع ملی ایران می نگرند. این دسته ممکن است لزوما نسبت به گسترش روابط با شرق و به طور مصداقی چین حساسیتی نداشته باشند، اما متاثر از فضای تبلیغاتی ایام گذشته برای آنها سطحی از سئوالات پدید آمده است. بالطبع نحوه مواجهه با این افراد گفتگو و شفاف ساختن ابعاد مختلف متن توافقنامه است. اگر هم نقدهای وارد شده به متن صحیح و در مغایرت با منافع ملی است، به طور طبیعی بایستی در روند بررسی مورد تجدید نظر قرار گیرد. توافقنامه راهبردی ایران و چین حتما فرآیند تصویب در مجلس و تایید نهایی در شورای نگهبان را پیش رو دارد و آشکار شدن اشکالات صحیح باید مورد اصلاح قرار گیرد.
۲. بخش دیگر نقدها و اعتراضات وارد شده به توافقنامه راهبردی اصولا ربطی به متن توافقنامه ندارد؛ این دسته به طور بنیادین با شرق مشکل دارند و به غرب تعلق خاطر عاطفی دارند و با هر نوع رویکرد در سیاست خارجی که به سمت شرق گرایش پیدا می کند مخالف هستند. متاسفانه بخش عمده ای از فضای روشنفکری جامعه ایرانی از دیرباز هویت و موجودیت فکری خود را در پیوند با غرب تعریف کرده است. کم نبودند افرادی از این دست که بدون اینکه صفحه ای از برجام را مطالعه کرده باشند، یکسره به تمجید آن پرداختند. و هم اکنون کم نیستند افرادی که بدون اینکه در متن توافقنامه راهبردی ایران و چین تامل کرده باشند، یکسره به تخطئه آن می پردازند! البته در این زمینه نباید از تلاش دستگاه رسانه ای غرب برای تحریک افکار عمومی و نخبگی علیه این توافقنامه غفلت ورزید.
جمع بندی نهایی: متوازن ساختن روابط خارجی ایران یک ضرورت عقلایی و اجتناب ناپذیر در سیاست خارجی، خاصه در شرایط کنونی است. توافقنامه راهبردی بین ایران و چین و نیز سند همکاری های راهبردی ایران و افغانستان که در حال بررسی در پایتخت های دو کشور است، در فضای فشارهای اقتصادی آمریکا مطابق با منافع ملی ایران است. اولویت با همسایگان و ظرفیت های منطقه ای، فرصت هایی بوده که در سال های گذشته به خوبی مورد اهتمام واقع نشده است. البته راهبرد منطقه گرایی، به معنای نادیده گرفتن تلاش های دیپلماتیک و روابط اقتصادی با اروپا، آمریکای لاتین و آفریقا نیست. توازن در روابط خارجی دقیقا به همین معناست.
عزیز غضنفری
💠 فَإِنَّمَا الْبَصِیرُ مَنْ سَمِعَ فَتَفَکَّرَ
@basir8
🌐برنامه انتقال بحران از آمریکا به ایران
⭕️ در شرایطی که آمریکا در داخل با اغتشاشات رو به فزاینده در داخل مواجهه است،جریانهای ضد انقلاب در صدد هستند که مشکلات داخل آمریکا را به داخل ایران بکشانند.
🔺نکته مهم این است طبق رصدی که از جبهه استکبار داشته ام و رصد کانالهای ضد انقلاب اعم از نفاق و پان عربیسم و ترکیسم و...
در حال آموزش و آماده سازی پیاده نظام داخلی خود برای ایجاد تنش و اغتشاش در سطح کشور هستند، و درحال تولید محتوای آموزشی در کانال های تله گرامی و واتساپ و دیگر پیام رسان های خارجی می باشند و در اختیار نیروهای خود و همچنین مردم عادی که مستعد نارضایتی به علت مشکلات معیشتی و اقتصادی هستند قرار میدهند.
🔺طبق رصدی که انجام شد کلیپهای آموزشی ای که در حال پخش است مثل کلیپهای آموزشی سال قبل می باشد.
⭕️نکته مهم این است که مثل سال قبل منتظر یک جرقه در داخل هستند تا دوباره موج سواری را شروع کنند،
علت این که به صورت مستقیم و مستقل وارد عمل نمیشوند و ایجاد اغتشاش نمیکنند به علت عدم توانایی آنها در ایجاد اینگونه اقدامات می باشد.
✍عرفان خسروی
💠 فَإِنَّمَا الْبَصِیرُ مَنْ سَمِعَ فَتَفَکَّرَ
@basir8
🖌 دکتر عبدالله گنجی :
برخی استیضاح رئیس جمهور را زمزمه می کنند
استیضاح رئیس جمهور گر چه حق قانونی مجلس است اما باید تضمین کننده بهبود امور شود
طبق قانون اساسی با عزل رئیسجمهور معاون اول۵۰روز باید کشور را اداره و انتخابات برگزار کند۳ماه پروسه انتخابات و۳ماه استقرار دولت طول میکشد.طبق روال عادی۱۰ماه دیگر انتخابات برگزار میشود.تفاوت روال عادی با عزل از طريق استیضاح یکماه هم نمیشود.
💠 فَإِنَّمَا الْبَصِیرُ مَنْ سَمِعَ فَتَفَکَّرَ
@basir8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #فوری | اولین تصاویر منتسب به حمله به نیروهای آمریکایی در عراق و به آتش کشیدن ۳ زره پوش
✅ #پینوشت :
🔹رسانههای محلی عراق از حمله افراد ناشناس به ستون نظامی آمریکا در استان دیوانیه عراق خبر دادند.
🔹رادیو صوت عراق گزارش داد که در این حمله، تاکنون سه خودروی ارتش آمریکا آتش گرفته و در حال سوختن هستند.
💠 فَإِنَّمَا الْبَصِیرُ مَنْ سَمِعَ فَتَفَکَّرَ
@basir8
🔴 #چین_ایران| برجامیان دلواپس‼️
🔻 چینیها چندان چشم و ابرویی هم ندارند که کسی عاشقشان باشد. آنها مانند هر کشور دیگری در مذاکرات و توافقات به دنبال منافع اقتصادی خود هستند. ما نیز باید چنین باشیم. اما مشکل مخالفان رابطه ایران و چین، منافع ملی و اقتصادی کشور نیست.
🔹 آمریکاییها ۱۲ شرط برای مذاکره و توافق جدید با ایران گذاشتهاند. شروطی که پذیرش آنها به معنای تسلیم محض است و یعنی جمهوری اسلامی با دست خودش، سند نابودی خود را امضا کند. اما عدهای رفتن به سوی این میز به اصطلاح مذاکره یا چوبه دار را عین عقلانیت دانسته و مخالفان آن را متوهم و لجوج و بیاعتنا به سرنوشت کشور و ملت معرفی میکنند. همانهایی که این روزها برای توافق انجام نشده با پکن گلو پاره کرده و مدعی هستند در خرید نفت به چینیها تخفیف دادهایم!
🔹 پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا در اظهاراتی بیشرمانه قبلاً گفته بود باید به مردم ایران گرسنگی بدهیم تا مجبور شوند با ما مذاکره و توافق کنند. اسفند ماه سال پیش همین آقا به کاخ سفید پیشنهاد داده بود به مراکزی از نیروهای ایرانی در خارج از این کشور حمله محدود کنیم تا تهران مجبور شود پای میز مذاکره بیاید! بعد همین وزارت خارجه به زبان فارسی مینویسد که قرارداد با چین ترکمنچای دوم است و نباید امضا شود. جالب نیست؟!
🔹آمریکایی که اگر میتوانست و از دستش برمیآمد، شرایطی به مراتب بدتر از شرایط مردم مظلوم یمن را در قحطی و گرسنگی بر ایران تحمیل میکرد، ناگهان نگران منافع ملی و مردم ایران میشود و از ترکمنچای میگوید!
🔹از آمریکاییها انتظاری نبوده و نیست. آنها دشمناند و شمشیر را هم از رو بستهاند و تکلیفشان روشن است. گله از آقایانی است که پس از این همه تجربه و هزینه از جیب کشور و ملت، هنوز هم حرف خودشان را میزنند و خر خودشان را میرانند.
✅ مراودات خارجی با سایر کشورها از طریق توافقات دو یا چندجانبه یکی از راههای ایستادگی مقابل فشارهای اقتصادی آمریکاست اما همه آن نیست و صد البته و بدون شک مهم تر از هر چیزی پیشران پیشرفت و توسعه ی مستقل توجه و نگاه جدی به داخل است
🖌 #محمد_صرفی
💠 فَإِنَّمَا الْبَصِیرُ مَنْ سَمِعَ فَتَفَکَّرَ
@basir8
🔴 هدف احمدی نژاد چیست؟‼️
🔻 اظهارنظرهای جدید محمود احمدینژاد در مورد چهرههای هنری از شجریان تا گلشیفته فراهانی تا خوانندگان لسآنجلسی که طی گفتوگویی تصویری منتشرشده بازتابهای فراوانی در شبکههای اجتماعی پیدا کرده است. این مصاحبه ۹۰ دقیقهای در اذهان همه شنوندگان و بینندگان این سؤال را طرح میکند که هدف احمدینژاد از این اظهار نظرات چیست؟ اگر با انتخابات ۱۴۰۰ مرتبط است، پس چرا تصویری بیاختیار از دوره ریاستجمهوریاش میسازد؟ این سؤالات تأمل جدی میطلبد اما بهعنوان درآمدی بر موضوع نکاتی ارائه میشود.
1⃣ برخی، ریشههای این اظهارات بعد از سکوت بلندمدت را در ارتباط با انتخابات قریبالوقوع ریاستجمهوری ۱۴۰۰ جستوجو میکنند و برخی دیگر انگیزههای درونی و تمایلات شخصی مرد سالهای پرجنجال حوزه هنر و موسیقی را مورد سؤال قرار میدهند و اساساً احمدینژاد را از حیث فردی دارای پیچیدگیهایی در این زمینه میدانند که موقعیت کنونی را مناسب طرح عریانتر دیدگاههای خود میداند.
2⃣ احمدینژاد بیش از آنکه فعال سیاسی باشد اکتیو و کاربلد رسانهای است. البته در فعالیت رسانهاش هیچ خط و مرزی حاکم نیست. بدون تردید، کسی همانند وی که به اطلاعات راهبردی کشور بهواسطه مسئولیتهایی که داشته و دارد، دسترسی دارد، این عیب بزرگی است و میتواند تبعات و پیامدهای خطرناکی را ایجاد نماید.
3⃣ وی در تم جدیدی از ژست روشنفکری و هنردوستی میکوشد همانند عملکرد گذشتهاش میکوشد با استفاده از گستره فضای مجازی، تصویر تازه و جوان پسندی از خود ارائه کند که با استقبال قشر خاکستری همراه باشد.
4⃣ آنچه مقابل تابوشکنیهای وی علامت سؤالی درشت میگذارد، همزمان گذشتن از برخی خطوط قرمز دینی، قانونی و عرفی است که متدین جامعه نسبت به آن حساسیت دارند. کسب شهرت، قدرت چانهزنی در سیاست و اقبال مجدد از سوی مردم به خود، مبانی تحلیلی مغشوش احمدینژاد از بیان سخنان اخیر میتوان باشد.
5⃣ اصلاحطلبان نیز بهشدت با طرح احمدینژاد و بزرگنمایی حواشی اظهارات تابوشکنانه وی، به دنبال فرار از پاسخگویی نسبت به عملکرد دولت مورد حمایت هفتساله خود هستند تا با گشودن فصل تازهای از نقد احمدینژاد و بزرگنمایی خطر بازگشت وی به صحنه سیاست، محصول انتخاباتی در ۱۴۰۰ برداشت کنند.
✅ #نکته_راهبردی: انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ بسیار حائز اهمیت است و جایگاه ویژهای در ترسیم آینده کشور و دهه پنجم انقلاب اسلامی خواهد داشت. در این مسیر آنچه در شرایط کنونی اهمیت بیشتری دارد، سامان دادن به وضعیت مردم از طریق ایجاد جهش در تولید و رونق اقتصادی و معیشتی مردم است که مسلماً نقش ویژهای در انتخابات آتی خواهد داشت. افکار عمومی باید هوشیار بوده و توجه داشته باشد که در آستانه انتخابات دچار خطای محاسباتی نشده و اولویتهای خود را فراموش نکند.
🖌 #فتح_الله_پریشان
💠 فَإِنَّمَا الْبَصِیرُ مَنْ سَمِعَ فَتَفَکَّرَ
@basir8
♦️نیویورک تایمز | سند توافق ایران-چین ضربه سنگینی به سیاستهای ضدایرانی ترامپ است
🔹روزنامه آمریکایی با مطرح کردن این ادعا که نسخهای از پیشنویس توافق پیشنهادی ۱۸ صفحهای «برنامه ۲۵ ساله همکاریهای جامع ایران و چین» را در اختیار دارد، نوشت ایران و چین پیشنویس یک توافق همکاری گسترده اقتصادی و امنیتی را تهیه کردهاند که راه را برای سرمایهگذاری ۴۰۰ میلیارد دلاری چین در ایران فراهم میکند و با این اقدام تلاشهای دولت ترامپ برای انزوای ایران را تضعیف خواهد کرد.
🔹با اجرای این طرح مشارکتی کانون های تنش جدید و بالقوه ای در روابط چین و آمریکا ایجاد می شود.
🔹این طرح ضربه ای عظیم به سیاست ستیزه جویانه دولت آمریکا علیه ایران، پس از خروج از توافق حاصل شده در سال ٢٠١٥ توسط باراک اوباما و سران ٥ کشور دیگر وارد خواهد آورد.
🔹نیویورکتایمز نوشته طبق این سند، مشارکت چین در پروژههای بانکداری، مخابرات، بنادر، راهآهن و دهها پروژه دیگر را به طرز وسیعی گسترش مییابد.
🔹چین نیز در قبال مشارکت در پروژههای اقتصادی و نظامی، به مدت ۲۵ سال با تخفیفی ویژه نفت از ایران دریافت خواهد کرد.
🔹آموزشها و رزمایشهای مشترک، تحقیقات مشترک و توسعه تسلیحات و اشتراکگذاری اطلاعات دو کشور برای مبارزه با «نبرد بیوقفه با تروریسم، قاچاق انسان و مواد مخدر و جرایم مرزی» نیز افزایش مییابد.
📎 hamandishi.ir/news/413807/
💠 فَإِنَّمَا الْبَصِیرُ مَنْ سَمِعَ فَتَفَکَّرَ
@basir8