eitaa logo
بصیر
350 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.3هزار ویدیو
408 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 | رقابت نفس گیر در ۵ ایالت ؛ کدامیک پیروز می شوند ؟ 🔻 در حالی که نظرسنجی ها خبر از پیروزی قاطع بایدن می دادند ، رقابت انتخاباتی در آمریکا به طرز عجیبی گره خورده است . 🔹 از طرفی جو بایدن طبق پیش بینی ها ، الکترال کالج های ایالت های حامی حزب دموکرات را از آن خود کرد و در یک موفقیت پیش بینی نشده ، توانست رنگ آریزونا را از قرمز به آبی تغییر دهد و ۱۱ رای آن را تصاحب کند. 🔸️اما ترامپ بیش از اوشگفتی ساز شد و توانست ۲۹ رای تاثیر گذار ایالت فلوریدا را به سبد خود سرازیر کند و الان نیز در ۵ ایالت کلیدی از رقیب خود پیشی گرفته است. 🔸️تا اینجای کار جو بایدن ۲۳۸ رای الکترال کسب کرده و با وضعیتی که در ایالت نوادا ( ۶ رای ) دارد به احتمال قوی آرای الکترال قطعی اش به ۲۴۴ خواهد رسید. 🔸️سرنوشت ۵ ایالت هنوز مشخص نیست ؛ ایالات کارولینای شمالی ( ۱۵ رای الکترال ) ، پنسیلوانیا ( ۲۰ رای الکترال) ، ویسکانسین ( ۱۰ رای الکترال ) ، میشیگان ( ۱۶ رای الکترال ) و جورجیا( ۱۶ رای الکترال ). 🔸️تا این لحظه دونالد ترامپ در ایالت های فوق الذکر پیش است لکن شمارش آرای پستی می تواند وضعیت را تغییردهد. 🔸️جو بایدن برای پیروزی به ۲۶ رای الکترال نیاز دارد و با توجه به فاصله کم با ترامپ در جورجیا ، پنسیلوانیا و کارولینای شمالی ، احتمال این که بتواند در نهایت موفق شود وجود دارد. 🔹فعلا همه چشم‌ها به پنسیلوانیاست : ایالت پنسیلوانیا درحال حاضر با ۳۶ درصد آراء شمرده‌نشده به عنوان بیشترین سهم در آرای شمرده‌نشده و دارا بودن ۲۰ رای الکترال به عنوان بیشترین سهم در بین ایالت‌های باقی‌مانده، تعیین کننده‌ترین ایالت در مشخص‌شدن نتیجه انتخابات آمریکاست 🔹نکته قابل تامل اینست که جو بایدن اعلام پیروزی کرده و ترامپ نیز خود را پیروز می داند و قصد دارد به دادگاه عالی شکایت کند. هواداران ۲ طرف نیز در برخی شهرها به خیابان آمده و باهم درگیر شده اند . ✅ نه ترامپ قصد پاپس کشیدن دارد و نه بایدن ؛ جمهوری خواهان و دموکرات ها ، زورآزمایی و اردوکشی خیابانی را نیز آغاز کرده اند و احتمالا کار به جاهای باریک بکشد.
🔹رأی الکترال چیست و رئیس‌جمهور آمریکا چگونه انتخاب می‌شود؟ 🔻سیستم انتخابات آمریکا مستقیم نیست و مردم در روز انتخابات به جای رأی دادن به نامزد هر حزب، افراد موسوم به «گزیننده‌» را انتخاب می‌کنند. 🔻رأیی که مردم آمریکا در روز انتخابات می‌دهند در واقع برای انتخاب کردن اعضای این «الکترال کالج» است. واژه «کالج» (college) در این عبارت، در واقع به گروهی از افراد اشاره دارد که برای انجام وظیفه‌ای مشترک گرد هم جمع می‌شوند. به هر یک از اعضای این مجمع، «الکتور» یا «برگزیننده» گفته می‌شود و وظیفه آنها انتخاب رئیس‌جمهور و معاون رئیس‌جمهور است. 🔻مجمع گزینندگان مجموعاً 538 برگزیننده دارد. تعداد برگزیننده‌های هر ایالت تقریباً متناسب با اندازه جمعیت آن ایالت است. هر ایالت به همان تعدادی که در کنگره آمریکا (شامل مجلس نمایندگان و مجلس سنا) نماینده دارد در مجمع گزینندگان هم برگزیننده دارد. 🔻کنگره آمریکا در حال حاضر شامل 100 نماینده مجلس سنا و 435 نماینده مجلس نمایندگان آمریکا است (مجموع این الکتورها 535 نفر می‌شود و سه الکتور هم برای منطقه کلمبیا موسوم به دی‌سی DC در نظر گرفته شده است.) 🔻اگر در ایالتی یک نامزد برنده رأی مردمی باشد تمام آرای الکترال به او اختصاص خواهد یافت. به عنوان مثال اگر نامزدی 50.1 درصد از آرا در ایالت تگزاس را کسب کرده باشد تمامی 38 رأی الکترال این ایالت از آن او خواهد بود. حالا در همین ایالت ممکن است یک نامزد 99.9 درصد آرا را به دست بیاورد و باز هم همان 38 رأی الکترال به سبد او خواهد رفت.
محور های بیانات سیزده آبان ۱۳۹۹
34.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌐 دکتر زاکانی در جمعی از فعالان انقلابی: ◀️ این ناکارآمدی و بی کفایتی هیچ نسبتی با نظام سیاسی کشور ندارد! چون حاصل جبهه قدرت و ثروت است! جبهه رقیب جبهه ی قدرت طلبی و ثروت طلبی نامشروع است! اصولگرا اصلاح طلب کلاه گنده سر مابوده است! ❎ کمک به دولت منطق امام و حضرت آقاست و به این معنا نیست که ما زیربار جهت گیری غلط دولت برویم! اصلا این نیست که ما روی کاهلی دولت صحه بگذاریم! دکتر
دلار زیر 10 هزار تومان باید باشد! «سید یاسر جبرائیلی»، رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام معتقد است: «گرانی دلار و ارز حاصل یک تفکر غلط و فقدان یک مدیریت صحیح است. 6 ماه اول سال 99، 13 میلیارد دلار صادرات غیرنفتی و حدود 16 میلیارد دلار واردات داشتیم؛ یعنی تراز منفی ما در صادرات غیرنفتی حدود 3 میلیارد دلار است. روال در کشور ما این بوده است که واردات را با ارز نفتی تأمین کنیم و به ارز صادرات غیرنفتی کاری نداشته باشیم. با تحریم، ارز نفتی دچار اختلال شد. تازه به فکر تأمین ارز از صادرکنندگان غیرنفتی افتاده‌ایم! اگر یک مدیریت صحیح داشته باشیم، دلار زیر 10 هزار تومان است. 3 میلیارد دلار گپی نیست که دلار را به 30، 35 هزار تومان برساند. صادراتی که ارزش به کشور برنگردد به درد کشور نمی‌خورد. 11 دستگاه دولتی در مورد ارز تکلیف دارند. رئیس دولت باید کار را بین دستگاه‌ها تقسیم و جمع کند، اما این اتفاق در کشور ما نمی‌افتد».
🔴 | پیشتازی بایدن 🔻 نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا 🔸ترامپ ۴۸.۱ درصد آرا - ۲۱۴ الکترال 🔹بایدن ۵۰.۳ درصد آرا - ۲۶۴ الکترال ✅هرکس ۲۷۰ الکترال را از آن خود کند پیروز است ✅ این‌ نتیجه تا ساعت ۳:۴۰ است
🔴 پایان انتخابات ؛ آغاز اغتشاشات‼️ 🔻 ویدیوهای منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی از سوی کاربران آمریکایی، حکایت از زد و خورد و بازداشت برخی تظاهرکنندگان در نیویورک از سوی پلیس آمریکا دارد.
♨️ ستاد انتخابات یا ستاد جنگ♨️ ✍ احمد بنافی : 🔹اکنون که این وجیزه در حال نگارش است بایدن در یک قدمی کاخ سفید قرار دارد. همه چیز به نوادا تنها ایالت تعیین کننده‌ در انتخابات بستگی دارد که در حال حاضر با ۷۵ درصد شمارش آرا، بایدن تنها با اختلاف هشت هزار رای پیشتاز است. 🔸 این به هیچ عنوان مهم نیست که ۶ رای الکترال نوادا کافیست تا بایدن بتواند به اتاق بیضی کاخ سفید راه یافته و پشت میز رزولوت بنشیند. مهم این است که صحنه پسا انتخابات آمریکا چگونه به نمایش در خواهد آمد. 🔹اگر ساختارها با فرض پیروزی بایدن نتواند ترامپ را مهار کند همه چیز گواهی می‌دهد که ستاد انتخاباتی ترامپ تبدیل به ستاد جنگ خواهد شد. اکنون آمریکا به مثابه آتشفشانی است که اگر فوران کند یقینا دامنه شراره‌های آن ایالت‌های گرفتار در نژادپرستی را خواهد گرفت. 🔸برای رژیمی که عادت داشته از طریق دخالت در انتخابات‌ها نسخه‌های مخملی و رنگین برای کودتا در کشورها تجویز کند، اکنون خود گرفتار همان نسخه‌های بنیان‌افکن شده است. به گمانم تیر کمانه کرده و در حال برخورد به خودشان است. 🔚 شیفتگان در غرب اکنون به این صحنه‌ها خوب بنگرند و به سیمای عریان اما واقعی رژیمی که در پس لیبرال دموکراسی می‌خواست پایان تاریخ را رقم بزند نگاه کنند. این همان کعبه آمالی است که سال‌ها به واسطه آن اقتصاد و فرهنگ ما به گروگان در آمده است./تحلیل راهبردی
آیا فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا واقعا قصد نامزدی در انتخابات 1400 را دارد؟ سردار محمد، فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا درباره اخباری مبنی بر حضور وی در انتخابات ۱۴۰۰ یا شهرداری تهران در دوره بعد گفت: ما اهل کار هستیم و کارگریم. قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا آن قدر ماموریت‌های مهم در زمینه اقتصاد مقاومتی در کشور دارد که تمام فکر خود را در تحقق منویات مقام معظم رهبری در این زمینه متمرکز کرده‌ایم. وی ادامه داد: تمام تلاش خود را برای تحقق منویات رهبری و دستورات ایشان می‌کنیم. فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا در پاسخ به این سوال که اگر از شما خواسته شود در انتخابات شرکت کنید، چه تصمیمی خواهید گرفت، اظهار داشت: بستگی به شرایط دارد. باید توجه کنیم که شرایط این دوره از انتخابات پیچیده است باید جلوتر برویم و ببینیم چه اتفاقاتی در انتظار ما است. سردار محمد درباره اثرگذاری نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و احتمال پیروزی ترامپ بر اقتصاد ایران به ویژه پروژه‌های عمرانی گفت: نه فقط دولت بلکه همه باید فکر و ذکر خود را از خارج به داخل کشور معطوف کنند. سردار محمد تاکید کرد: اگر تولید در ایران بالا برود این آمریکایی هستند که برای مذاکره با ایران باید خواهش و التماس کنند.
🔴 بحران انتخابات یا افول حاکمیت؟ ✍ علیرضا محمدلو : 🔻 تمدن غرب با همه یال و کوپال خود به ایستگاه آخر نزدیک شده است و این را از نشانه های افول حاکمیت آمریکا در برگزاری یک انتخابات عادی ریاست جمهوری می توان مشاهده نمود. از نژادپرستی و مرگ جورج فلویدها و خط فقر ده ها میلیون آمریکایی که دوربین های هالیوود و ستون های خبری سی.ان.ان و فاکس نیوز و...را جایی برایشان نیست ولی واقعیت انکارناپذیری که چندماهی است اخبار دنیا را پر کرده است. 🔹روزگاری تئودور آدورنو، نظریه پرداز در قرن بیستم می گفت: "مردم دیگر سرکوب نمی شوند، سرگرم می شوند". او فرهنگ را ابزار پیشبرد و توسعه اقتصادی و بقای سیاسی در جهان سرمایه داری می دانست و به درستی فهمیده بود که رسانه نه برای حقیقت که برای سلطه قلم می زند و بازنمایی واقعیت انجام می دهد. 🔹 اما امروز دیگر پرده ها کنار رفته و دست چدنی از آستین مخملی بیرون آمده و بایدگفت: مردم دیگر سرگرم نمی شوند بلکه در زیر زانوهای آمریکایی سرکوب می شوند. انتخابات آمریکا را که دوستان برای برخی از مردم ما نیز به درجه اهمیت نسبی رساندند و سعی نمودند ریل گذاری محکم و ملموسی برای گره زدن و شرطی کردن حل مسائل اقتصادی و ارزی، گرانی های بدون توجیه، ریزش بازار بورس و...به منتخب ایالات به اصطلاح متحده آمریکا انجام داده باشند، خوب نگاه کنند و منصفانه روایت کنند. 🔹اینکه طرفین دوقطبی بایدن_ترامپ ادعای گسترده می کنند و حتی مسئول برگزاری انتخابات نیز بطور تمسخرآمیز ادعای ناسالم بودن رای گیری می نماید، یعنی فسادسیستمی یعنی ، یعنی ایستگاه آخر. وقتی قبل از پایان رای گیری هر دو نامزد اعلام پیروزی می کنند و قانون را فقط به کام خودشان می پذیرند و فصل الخطابی نیز وجود ندارد، یعنی تعمیم سیاسی_اجتماعیِ خوی استکباری و روان پریشی در رفتارشناسی آمریکایی. و دریک کلام یعنی آمریکای مستکبر 🔹امروز دیگر وقت آن است که تفکرات لیبرال و غربزده در داخل کشور دست از فریب و روایت سازی از نظام به ظاهر دمکراتیک و در واقع پوپولیستی و رادیکال آمریکایی بردارند و مدیران ارشد اجرایی و قانونی کشور راه علاج را در فعال سازی و بهینه سازی ظرفیت های داخل کشور عزیزمان جستجو کنند.
✍ ‏ دکتر عبدالله گنجی : 💠 ترامپ علیرغم آنهمه خباثت یک نکته مثبت داشت که در ایران همه را به یک چشم می دید و همه نخبگان سیاسی کشورمان را نسبت به آمریکا متحد نمود.خوشحالی مردم از عدم رای آوری احتمالی وی این است که او با قانون جنگل حقوق و تعهدات بین المللی را به سخره گرفت و قاتل عزیزترین فرزند ملت ما است. ‏شکست او رو کم کنی است.مشکلی از ما با بایدن حل نمی شود.
▪️ جلد نشریه تایم| واقعیت آمریکایی؛ حتی اگر بایدن پیروز انتخابات شود، بر آمریکای ترامپ حکمرانی خواهد کرد.