💠 پشت پرده عدم اعلام نتایج انتخابات در آمریکا
🔹 برخی شبکه های خبری سه روز است دارند نتایج انتخابات در جورجینا و نوادا و .....رو را بصورت یک دهم درصدی ساعت به ساعت اعلام میکنند. باور میکنید که برخی ایالت های بزرگ در همان روز اول نتایجشان مشخص شد اما چندتا ایالت سه روز هست که هنوز دارند آرا را میشمارند؟
نتایج انتخابات مشخص شده است اما به دو دلیل برای اعلام نتایج قطعی تاخیر افتاده است.
◀️دلیل اول: ترس هیئت حاکمه آمریکا از شروع شورش ها و آشوب های خیابانی که اینبار بسیار گسترده تر و ویرانگرتر از حوادث بعد از کشته شدن جورج فلوید است .
◀️دوم : جنگ پشت پرده گردانندگان اصلی حکومت و دولت آمریکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 گرانی مرغ و کالاهای اساسی ربطی به تحریمها ندارد و از سوءمدیریت داخلی است
جمشیدی، استاد دانشگاه تهران:
🔹️ آمریکا وقتی سوءمدیریت های داخلی ایران و انگیزه برخی برای وادادن را میبیند و از ایران سیگنال مذاکره یکطرفه را دریافت میکند به تداوم سیاست تحریمی خود امیدوارتر میشود.
در حالیکه برخی دولتمردان محترم منتظرند تا بایدن بیاید و مشکلات را حل کند، استاندار خوزستان امروز هم کارگران #هفت_تپه را به شرکت راه نداد تا عملاً روند تولید متوقف شود.
همراه گروهی از نمایندگان، سئوال از وزیر کشور درباره اقدامات تنش زای استاندار ناکارآمد خوزستان را مطرح میکنیم.
✍ سیدنظام الدین موسوی
#مهمتر_از_برنده‼️
🔴بازنده قطعی انتخابات ما هستیم!
🔻 توماس فریدمن تحلیلگر نیویورک تایمز :
🔹 آمریکا هرگز مثل امروز شاهد سیاستهای دوقطبی و جداییافکنانه نبوده است. مهمتر از برنده این انتخابات، بازنده آن است. ما قطعاً میدانیم این بازنده کیست؛ ایالات متحده.
🔹ما دورهای چهارساله از بیصداقتی و تفرقهافکنی را تجربه کردهایم که به پایههای دموکراسی ما (حقیقت و اعتماد) حمله کرد. ترامپ قواعد را نقض کرد و هنجارها را بیاعتبار ساخت، به شکلی که تاکنون هیچ رئیسجمهوری نکرده است.
🔴 آخرین نتیجه انتخابات آمریکا
🔹 جوبایدن با ۲۸۴ رای الکترال پیروز انتخابات آمریکا شد.
🔹دونالد ترامپ، از پذیرش پیروزی بایدن خودداری کرد و اظهار داشت که انتخابات هنوز با پایان خود فاصله دارد.
#ساده_اندیشی_ممنوع
🔴 بایدن و ج. ا. ایران| ایرانی ها باید واقع بین تر باشند!
🔻 «راه هوشمندانه تری برای سخت گیری بر ایران وجود دارد». این جمله ، تیتر یادداشت جوبایدن در ۱۳ سپتامبر در سی ان ان بود. بایدن در این یادداشت می نویسد: «ما به تحریم های هدفمند علیه ایران در زمینه برنامه موشکی ، حقوق بشر و حمایت از تروریسم ادامه خواهیم داد.»
🔹 این یعنی بایدن طرفدار راهبرد فشار #هوشمندانه تر بر ایران است. بر اساس این راهبرد هدف بایدن از بازگشت به برجام نه رفع تحریم ها، بلکه اجماع سازی علیه ایران و فشار بیشتر در حوزه های متنوع است.
🔹" آنتونی بلینکن" مشاور سیاست خارجی بایدن هدف دولت او را ایجاد احماع برای فشار موثرتر و انزوای ایران میداند. بلینکن میگوید: «ما از برجام به عنوان پلتفرمی استفاده خواهیم کرد که با فشار بیشتر ، ایران منزوی تر میشود»
🔹" جیک سولیوان" دستیار بایدن میگوید: «ایرانی ها باید واقع بین تر باشند!. تصور کاهش تحریم ها بدون مذاکره بر سر موشک های ایران غیرعملی است».
🔹 " ایلان گولدنبرگ" مشاورخاورمیانه دموکرات ها هم در گزارشی نوشته است: «برجام نیازمند مکملی است که به بند غروب سیاست های منطقه ای و موشک های بالستیک ایران بپردازد»
🔰 انتخابات آمریکا، ظهور ذهن های استعمارزده و نیلوفریابی در لجن زار!
✍ پرویز امینی :
🔴پدیده استعمار، پدیده ای مدرن است که در چند قرن اخیر، بسیاری از کشورها و ملت های جهان از آن رنج برده اند و نهایتا با انقلاب های استقلال طلبانه و بعضا خونبار قرن بیستم در آسیا و افریقا و امریکای لاتین عمدتا به ظاهر ور افتادند و این کشورها و ملت ها صاحب حاکمیت مستقل سیاسی شدند. اما درباره زدوده شدن میراث استعمار در بافت فرهنگی و ذهنی و سازمان عقلانیت این جوامع، می توان تردید کرد. در واقع و در ظاهر استعمار سیاسی و سرزمینی رفته است، اما استعمار فکری و فرهنگی همچنان راسخ است و نظرگاه بخش هایی از افراد این جوامع را تشکیل می دهد.
🔴از نظرگاه استعمار زده، آنچه خوبان همه دارند، او(غرب و آمریکا) یکجا دارد و آنچه خود داریم باید از او تمنا کنیم. ماییت ما در گرو این همانی با اوست و قضاوت از خود، با معیار ارزش های او و وابسته به داوری های اوست. ما در آیینه او شناخته و تعریف و ارزیابی می شویم.
آنها در همه چیز جهان اولی و ما در همه چیز جهان سومی و چهارمی هستیم. "ما" بدون "آنها" چیزی نیستیم و اساسا نباید چیزی باشیم و آن روز که فکر کنیم که می خواهیم و می توانیم چیزی جز آنها باشیم، فاتحه خود را خوانده ایم.
🔴این فرهنگ و نظرگاه استعماری سابقه ای بیش از صد ساله در ایران دارد و انقلاب اسلامی که خیزشی علیه وابستگی دستگاه پهلوی بود، بیش از بعد سیاسی استعمار، دل نگران این ذهن ها و جان های استعمار زده بود. امام می فرمود آنهایی که خواب امریکا را می بینند، خدا بیدارشان کند مصداق این وضعیت بود.
🔴این ذهن های استعمار زده، در چالش ها و تهدیدهایی که غرب و خصوصا امریکا در این چهل سال بر سر ملت ما آوار کرده اند، همواره ما را متهم و آنها را حق به جانب می داند. انها جنگ هشت ساله را بر ما تحمیل کردند، ولی اینها ما را جنگ طلب می دانند. آنها در جنگ همه هنجارها و رویه های بین المللی را نقض کردند، اینها ما را بی مبالات و هنجار شکن در نظام بین الملل می دانند. آنها برخلاف تعهد بین المللی خود، از برجام خارج شده اند و تعهد خود را کان لم یکن کرده اند، اما این ماییم که مقصریم. آنها در حالیکه فعالیت های هسته ای ایران صلح امیز و انحراف نظامی نداشته است و بارها و بارها نظارت های حداکثری آژانس و دیگران این را اثبات کرده اند، بالاترین و غیرانسانی ترین تحریم ها را به ما تحمیل کرده اند، اما باز ما مقصریم که می خواهیم قوی شویم. کشوری که در طول تاریخ در معرض تهدید نظامی از جمله دفاع مقدس هشت ساله بوده است، خود را از لحاظ توانایی دفاعی و نظامی قوی کرده است، مورد اعتراض اینهاست که چرا دشمن خود را حساس کرده اید؟ شهید سلیمانی به عنوان میهمان کشور همسایه مستقیما با دستور رییس جمهور آمریکا ترور می شود، حدود ۱۷ هزار شهید ترور در ایران از مقامات و مردم داریم، فرانسه پایگاه حمایت کننده گروه جهنمی منافقین است اما اینها فلش خشونت و ترور را به سمت داخل گرفته اند. این ذهن های استعمار زده با ادعای حقوق بشر، مخالفت با اپارتاید رژیم صهیونیستی و دفاع از حق طبیعی فلسطینی ها را نیز در زمره دشمن تراشی دانسته و مردود میداند.
🔴در نمونه اخیر یعنی در انتخابات اخیر امریکا و وسط لجن زار کرداری و گفتاری درآن که بایدن آن را بهم ریختگی و اختلال دموکراسی میداند، ترامپ رییس جمهور کنونی از فساد و تقلب گسترده در ان صحبت می کند و رسانه های بزرگ و مهم آمریکایی و غربی از عمل به ادعای آزادی بیان بازمانده اند و صریحا علیه گفتارها و مواضع یکی از کاندیداها موضع می گیرند و برنامه او را قطع می کنند و بر ادعاهای او برچسب می زنند، عده ای در ایران با منطق انچه ان "خسرو کند شیرین بود"، دنبال پیدا کردن نیلوفر در این لنجزارند. این ها البته مصادیق حاد ذهن های استعمار زده اند.
همین ها کاری کرده اند که انتخابات آمریکا در ینگه دنیا با آب و نان زندگی روزمره مردم مرتبط شده است و به این تحلیل دامن زده اند که کلید حل مسایل دیگر در ایران نیست. مادامی که این ذهن های استعمار زده هستند، استعمار تمام نشده است.
🔴 تفاوت بایدن و ترامپ برای ایران
✍ فرزان شهیدی :
🔻 پیروزی بایدن لزوماً به نفع ایران و محور مقاومت نیست. بایدن برخلاف ترامپ -که با تکروی و رفتارهای غیرمتعارف امکان اجماع سازی جهانی را از خود سلب میکرد- قادر به این کار بهویژه با متحدان اروپایی است.
🔹 برخی قائل به آناند که ترامپ بهرغم سیاستهای رادیکال، ازجمله حمایت بیحد از رژیم اسرائیل و فشار حداکثری بر ایران، اصطلاحاً رو بازی میکرد، لذا مواجهه با او آسانتر بود. بایدن اما چنین نیست و همانند سلف خود اوباما، مشت چدنی را زیر دستکش مخملی پنهان میکند.
🔹 آنچه مسلم است بایدن در چهارچوب استراتژی کلان یعنی حفظ هژمونی آمریکا در جهان و خصوصاً غرب آسیا حرکت خواهد کرد و البته شیوههای نرم و دیپلماسی را ترجیح خواهد داد، هرچند پرونده دموکراتها نشان میدهد از ابزار تحریم و حتی جنگ و بحرانسازی رویگردان نیستند.
💢#جریان_تحریف در عملیات رسانهای گرانی ها و شرایط اقتصادی را به تحریم ها و نتیجه انتخابات آمریکا گره زده است.
💢اینکه افکار عمومی نجات آینده کشور را منوط به نتیجه انتخابات آمریکا بداند و احساس کند با جا به جایی قدرت در ایالات متحده گشایشی در وضعیتش حاصل میشود، آدرس غلط همان جریان تحریفی است که:
اولا اهداف بلندمدت سیاسی و انتخاباتی خود را دنبال میکند،
دوم اینکه زمینه هدر رفتن وقت کشور برای رفتن یا نرفتن بر سر میز مذاکره را دنبال میکند و
سوم اینکه بهانهای برای اهمال کاری قطعی خود می تراشند.
💢خوب است بدانیم همه راه ها در درون است، آدرس های غلط را باور نکنیم.
گشایش های احتمالی بعد از اعلام نتیجه انتخابات آمریکا هم در همان پلن رسانهای باید تجزیه و تحلیل شود.
همان که انسداد ایجاد کرده برای نیل به هدف بعدیش گشایش مصلحتی ایجاد خواهد کرد.
✅ رهبر انقلاب چندی پیش درباره مقابله با تحریف گفته بودند:
من به شما بگویم اگر جریان تحریف شکست بخورد جریان تحریم قطعاً شکست خواهد خورد...
✍معصومه نصیری
🔰درس دیروز برای سیاست امروز
✅چگونه تاثیر تغییر سران مستکبر می تواند مهم باشد ؟
✍ دکتر موسی نجفی :
🔴در زندگی امامان معصوم و دشمن شناسی آنان یک نکته قابل توجه است و آن این است که در زمان امامت یک امام ، گاهی چندین خلیفه در اثر قتل و یا مرگ و یا توطئه جا به جا شده ولی اصل خلافت و جریان باطل سر جایش می ماند۰ نکته اینجاست که هر چند ظلم و فشار با تعویض یک خلیفه همچنان باقی می ماند ، اما نفس این تغییر اشخاص ، خودش می توانست تا مدتی ولو کوتاه فضای مناسبی برای جبهه حق ایجاد نماید و ائمه علیهم السلام و شیعیان در این مواقع می توانستند برخی انسدادهای فرهنگی و سیاسی و اجتماعی را کم و یا بی اثر نمایند؛ شاهد مثال این سخن مرگ هارون و اختلاف امین و مامون عباسی است که یک دوره کوتاه و موثری برای بسط ید شیعیان ایجاد نمود ۰ نمونه تاریخی دیگر تغییر نظام اموی به دولت عباسی است که حضرت امام جعفر صادق علیه السلام از خلاء قدرت و تغییر مردان سیاست، بهره و استفاده زیادی به نفع اسلام و تشیع بردند ۰
🔵 این صورت مسئله در تاریخ معاصر هم دیده می شود ؛ چنانکه در رفتن رضاخان و آمدن پسرش،محمدرضا هر چند اساس پادشاهی فاسد پهلوی تغییر ننمود ولی تا مدتها جریان مذهبی و حتی مخالفین سیاسی پهلوی ها توانستند از این تغییر اشخاص غالبا ناصالح استفاده و به بازسازی خود بپردازند ۰ شاید رمز این فضاسازی و اثر بخشی تغییر اشخاص (ولو کوتاه و موقت) این باشد که گاهی در بزنگاه تغییر سران ، افراد و سلیقه ها ، منافع شان تعارض و تداخل و تلاقی پیدا می کند و این مسئله تا مدتها آنها را به خودشان مشغول نموده و برنامه های فشار و آزار تا مدتی به تاخیر می افتد ۰ این صورت مسئله و قاعده حکومتی می تواند در تغییراتی از جنس تغییر روسای جمهوری در امریکا و هر جای دیگری قابل بررسی باشد و چنانچه برنامه ریزان استرتژیک و اجرایی کشور افرادی مستقل و عمیق و بصیر باشند ، می توانند از این رهگذر ، رخنه ( و نه وابستگی و دلخوش نمودن ) در سیاست های شیطانی دشمن ایجاد نمایند ۰
پرسش و پاسخ.m4a
25.83M
🍃🌼 فَبَشِّرْ عِبَادِ * الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولَٰئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُولَٰئِكَ هُمْ أُولُو الْأَلْبَابِ.
❓💡 جلسه پرسش و پاسخ .
🍃🕯با موضوع :
❓1️⃣ چرا رهبر اجازه نمی دهد مجلس روحانی را استیضاح کند؟
❓2️⃣ چرا دشمن برای قتل یا اعدام امام خمینی اقدامی انجام نداد؟
❓3️⃣ اگر ین حکومت اسلامی است ، پس این بی حجابی ، اختلاس و گرانی چیست؟
❓4️⃣ از کجا بفهمیم که این حکومت مورد تایید امام زمان ، علیه السلام ، است ؟
❓ و ...
📝 استاد غلامعلی کریمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 کویر لوت ایران
♦️قبل از بایدن VS بعد از بایدن
🔴اذعان رسانه اسرائیلی:شکست #ترامپ به معنای شکست #اسرائیل است.
♦️یک رسانه عبریزبان اذعان کرد، شکست دونالد ترامپ در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا به معنای ناکام ماندن برنامههای واشینگتن برای به زانو درآوردن #ایران است.
♦️روزنامه معاریو در یادداشتی خود اذعان کرد، با پیروزی جو بایدن نامزد دموکراتها در انتخابات آمریکا زمینه برای ادامه قدرت گرفتن ایران فراهم شده است.
♦️تسفی یحزقیلی در یادداشت خود در این روزنامه عبریزبان با ابراز نگرانی تلویحی از پیروزی بایدن اذعان کرد، در صورت پیروزی بایدن ایران بزرگترین برنده خواهد بود.
♦️این تحلیلگر #صهیونیست که نمیخواست مستقیماً به شکست برنامههای چند سال اخیر اسرائیل با همکاری دولت آمریکا تحت حاکمیت دونالد ترامپ برای فشار بر جمهوری اسلامی ایران اعتراف کند ادعا کرد، حضور بایدن در کاخ سفید به دولت روحانی فرصتی برای قدرت گرفتن خواهد داد، به خصوص که بایدن خود تاکید کرده در صدد بازگشت به توافق هستهای است. این در حالی است که اگر ترامپ رئیسجمهور می شد، این اتّفاق هرگز نمی افتاد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بایدن کدام تحریمهای ایران را لغو میکند؟
🔹️ محمد جمشیدی استاد دانشگاه تهران پاسخ میدهد.
💠 اگر فقط یکی از معاونان وزیر کار می کردند؟
✍ فرهاد مهدوی :
🔹 نکته: دولت ما ۱۹ وزارت خانه دارد،اگر فقط یکی از معاونان وزارت جهاد و کشاورزی خوب کار کند ،اقتصاد ایران از هلند جلو می زند.
ما در اینجا وضعیت خود را با کشور هلند مقایسه می کنیم:
۱.هلند در پرورش و تجارتِ گُل مقام اول را در جهان داراست.دامداری و کشاورزی نیز از پایههای اقتصاد هلند محسوب میشود.
۲.دومین صادرکننده جهانی عمده کالاهای کشاورزی، بعد از آمریکا (البته مساحت آمریکا ۲۷۰برابر بزرگتر از هلند است)
۳.هلند دارای مساحتی کمتر از مساحت سه استان شمالی ماست و از نظر آب و هوایی نیز از شرایط آب و هوایی سه استان شمالی ما برخوردار نیست و همچنین جمعیت بیشتری را نیز دارا میباشد.
۴. کشور هلند با مساحت ۴۱۰۰۰ کیلومتر مربع دارای جمعیت ۱۷ میلیون نفر میباشد. اما سه استان شمالی کشور ما با جمعیت حدود ۷.۵میلیون نفر، مساحتی حدود ۵۷۰۰۰کیلومتر مربع دارا میباشند.
۵.اگر بخواهیم میانگین بارش را در استانهای شمالی به خصوص استان مازندران و گیلان حساب کنیم، مقدار آن چیزی در حدود ۷۰۰میلیمتر در سال میباشد که این مقدار برای کشور هلند چیزی در حدود ۶۰۰ میلیمتر خواهد بود.
۶. رقم کل صادرات کشاورزی ایران در حدود ۵میلیارد دلار است که ۱۲/۷ درصد از صادرات غیرنفتی را به خود اختصاص داده است، اما این رقم (صادرات کشاورزی) برای کشور گلها (هلند) در طول چند سال اخیر به طور میانگین ۹۰ میلیارد دلار بوده است.
۷. هلندتوانسته است که تا از طریق درآمد صادراتی از بخش کشاورزی، ۴ برابر درآمدهای نفتی ما در طول سال را به دست آورد.(درامد نفتی ایران از ۸.۵ تا ۲۰ میلیارد دلار اعلام شده)
۸. ما در دنیا مقام هفدهم تولید گل و گیاه را داریم ولی در صادرات آن در مقام ۱۰۷ قرار گرفتهایم و کشورمان در ۳ ماهه اول سال جاری اقدام به صادرات بیش از ۲ هزار و۳۵۶ تن گل و گیاه و انواع نباتات به ارزش ۵ میلیون و۳۳۳ هزار و۶۶۰ دلار به ۲۳ کشور جهان کرده است. این ظرفیت وجود دارد و دنیا هم خریدار گل ایرانی است.
🌱حال خودتان جواب بدهید
اگر فقط یکی از معاونان وزارت جهاد و کشاورزی کار می کرد آیا در انتظار نتیجه انتخابات آمریکا می ماندیم؟!
⁉️چه کسی نمی گذارد دولت کار کند؟
نفرت به ترامپ مساوی با علاقه به بایدن نیست
روزنامه جوان نوشت: «اینکه تلاش میشود روی کارآمدن بایدن به معنای پایان گرانی، تورم و بیکاری القا شود، بادلایلی که در ادامه ذکر خواهد شد بیشتر از آنکه از دادههای واقعی بهره گرفته باشد یک عملیات روانی است برای فریب افکار عمومی. عامل اصلی مشکلات امروز کشور «تحریم- ترامپ» نیست اگر چه نقش این دو را نمیتوان در وضعیت موجود کمرنگ دانست و ناکارآمدی طیفی است که تعمداً اوضاع اقتصادی- معیشتی را به مرحلهای از التهاب و اضطرار رسانده است که با ایجاد نارضایتی عمومی، حاکمیت سیاسی کشور را ملزم به پذیرش توافقاتی جدید در حوزههای غیرهستهای کند...
تفاوت گذاری میان بایدن و ترامپ در خوش بینانهترین حالت ناشی از ساده لوحی و هیجان زدگی و فقدان فهم مناسب از مؤلفههای سیاست خارجه ایالات متحده در رویارویی با ایران است. خوشحالی نسبت به پیروزی بایدن به معنای عدم شناخت مناسب از اصول و مبانی سیاست خارجه امریکا، فقدان شناخت نسبت به ساختار تحریمهای ایرانی و چگونگی لغو کردن آن و بی توجهی به سابقه تحریمهای دامنه دار ضدایرانی در طول سالهای گذشته است.
خوشحالی زائدالوصف از پیروزی بایدن بهواسطه پایان یافتن مشکلات اقتصادی-معیشتی تنها مقدمهای است برای یک هدف بزرگتر و آن پیروزی در انتخابات ۱۴۰۰ با این توجیه که «دوستان بایدن در ایران بهتر میتوانند با بایدن کنار بیایند». ایده این روزهای جریان غرب باور داخلی ناشی از همین تفکر است. مهمتر از پیروزی در انتخابات ۱۴۰۰، استانداردسازی رفتار ایران توسط دولت آینده است که غایت آن «تهی سازی نظام از عناصرماهیتساز است».
📝 طبق اطلاعات منتشر شده آمریکا قصد فروش ۱۸ فروند پهپاد MQ_9b به امارات متحده عربی رو داره....
💠 نکته جالب این قرارداد جدید ، رقمی هست که امارات متحده باید برای این ۱۸ پهپاد پرداخت کنه... ارزش این قرارداد ۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار اعلام شده‼️
یعنی هر پهپاد ۱۶۱ میلیون دلار ‼️
البته با تجهیزات و تسلیحات اما باز هم باور کردنی نیست... قیمتش با جنگنده اف 35 برابری میکنه...!!
مصداق کاملی از دوشیدن گاو شیرده عربی توسط آمریکا ...
🔴۰ واکنش فرزند حاج قاسم به شکست ترامپ و پیروزی بایدن
🔻 زینب سلیمانی:
🔹باخت ترامب قمارباز و جنایتکار در انتخابات آمریکا امری نیست که خوشحالی خود را پنهان کنیم. احمق درجه یکی که مشاورانی احمق تربه او گفته بودند که با آفریدن آن شب شوم و سیاه آینده انتخاباتی خود را تضمین می کند غافل از اینکه خداوند در کمین نشسته و خون سردار قهرمان ایرانیان او را به یکی از نفرت انگیزترین سیاستمداران جهان تبدیل خواهد
🔹 خوشحالی از رفتن ترامپ هرگز به معنای رضایت از روی کار آمدن کسی نیست که خود از بانیان داعش است و شهادت سردار ما را «اجرای عدالت» خواند.
🔴۰ واکنش فرزند حاج قاسم به شکست ترامپ و پیروزی بایدن
🔻 زینب سلیمانی:
🔹باخت ترامب قمارباز و جنایتکار در انتخابات آمریکا امری نیست که خوشحالی خود را پنهان کنیم. احمق درجه یکی که مشاورانی احمق تربه او گفته بودند که با آفریدن آن شب شوم و سیاه آینده انتخاباتی خود را تضمین می کند غافل از اینکه خداوند در کمین نشسته و خون سردار قهرمان ایرانیان او را به یکی از نفرت انگیزترین سیاستمداران جهان تبدیل خواهد
🔹 خوشحالی از رفتن ترامپ هرگز به معنای رضایت از روی کار آمدن کسی نیست که خود از بانیان داعش است و شهادت سردار ما را «اجرای عدالت» خواند.
#عقلانیت به سبک #صدا
🔴 از تطهیر تحقیر تا سفارش به آلزایمر‼️
🔻 سردبیر نشریه صدا (ارگان حزب تندرو اتحاد ملت) ادعا کرده "ترامپ رفت؛ شاید مدتی بعد دیوارهایی که او چید، فرو بریزد. همچنان که جانشین او وعده داده به عهدهایی که او شکسته و پیمانهایی که گسسته، بازگردد. اما دیوارهایی هست که با رفتن ترامپ هم بهسادگی فرو نمیریزد. دیوارهایی که پی و آجر و سنگ آنها در ذهنیتها و منفعتهایی ریشه دارد که با این آمدنها و رفتنها از هم نمیگسلد".
🔹 او می افزاید: "دیوارهایی سترگتر از مرز مکزیک و حتی میانه برلین. این دیوارهای ریشهدار در ذهنیتها و منفعتها را ترامپ نساخت که با آمدن بایدن فرو بریزد. تا چنین دیوارهایی هست؛ راهها به بنبست و تعهدات و توافقات نهایتا به شکست خواهد انجامید. راهحل مسایل پیچیده جهانی و منطقهای، عبور از این دیوارهای افراشته و ذهنیتهای برساخته است؛ وگرنه، دهها ترامپ و بایدن دیگر هم بیایند و بروند، مسایل پابرجاتر و ریشهدارتر خواهد ماند"
🔺 معنای این جملات در نشریه صدا چیست؟ خباثت، بدعهدی و دشمنی های رو به تصاعد آمریکا را دشمنی ندانید و بگویید ان شاء الله گربه است. این آدرس گمراه کننده فقط از شریک دزد هایی بر می آید که خود را رفیق قافله جا زده اند.
🔹 البته این جناب سردبیر همان آقایی است که دو ماه قبل بعد از انتشار عکس تحقیر سیاستمدار صربستان توسط ترامپ، در همین نشریه به خیال ماندگاری ترامپ نوشت: فرض كنيم سياستمدار صرب همچون متهمی در اتاق بازجويی و حتی يك برده نشسته؛ اگر منافع، چنین اقتضایی كند، بايد آن را تمسخر كرد، يا عقلانيتی سياسی خواند؟!
🔴 #سلام_برسانید‼️| ماجرای FATF و بازی با افکار عمومی
🔻 «مسعود براتی»، کارشناس تحریم و سیاست خارجی در صفحه توئیترش نوشت: «خب، یک سلامی خدمت تمام عزیزان رسانهای، کارشناس، بازرگان و بانکدار عرض کنم که در ماههای اخیر تلاشهای فراوانی کردند که بگویند دلار ۳۰ هزارتومانی به خاطر FATF است. احتمالاً انتخاب بایدن بهصورت خودکار ایران را از لیست سیاه FATF خارج کرده! همین، سلام من را به ایشان برسانید!
🔴 #تحلیل_کوتاه | روانگردان توهم‼️
✍ صدرا مازنی :
🔻 ترامپ یک شخص نبود و اصولاً ما در قضیه آمریکا با یک شخص رو به رو نیستیم؛ بلکه با یک سیستم مبتنی بر فلسفهای آشنا مواجهیم. فلسفهای که روانگردان است و تحلیل آن نیز از جنس روانشناختیِ فیلسوفهایی است که هیتلر را تئوریزه کرده بودند.
🔹 این فلسفه را میتوان برخاسته از توهم دانست. از روانی ناآرام و رنجور. فلسفهای که بر مغز و سلسله اعصاب اثر میگذارد. شخص را وارد وادی توهم میکند. و آدمی را از خود بی خود مینماید. استکبار یک خودبزرگ بینی برخاسته از «توهم» در عصر فرومایگی گاوه های شیرده، دولتهای ضعیف و میانمایگی دولتهای متوسط است.
🖌 #سرخط_تحلیلی | گرچه در تاکتیک تفاوت بین بایدن و ترامپ خواهد بود اما تحلیل بایدن منهای تحلیل ساختار و فلسفه ی سیاسی و اخلاقی آمریکا خطاست.