فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ عضو دفتر رهبری به شایعهای درباره سلامت رهبر انقلاب
مهدی فضائلی عضو دفتر نشر آثار رهبری به شایعه رسانههای آمریکایی درباره سلامتی رهبر انقلاب واکنش نشان داد. وی در توییتی نوشت:
به کوری چشم دشمنان و به فضل الهی و با دعای خیر ارادتمندان، حضرت آقا سلامت و با نشاط به انجام برنامههای خود طبق روال مشغول هستند.
🔴 #فیک_نیوز| اخبار جعلی درباره سلامتی رهبر انقلاب از کجا آب میخورد؟!
🔻 نیوزویک، هفتهنامه آمریکایی که پایگاه اطلاعرسانی آنلاینی هم دارد، روز گذشته بر اساس توییت جعلی یک اکانت عربی مدعی شد که آیتالله خامنهای به لحاظ جسمی در شرایط خوبی به سر نمیبرد و به همین دلیل قدرت را واگذار کرده است!
🔹نیوزویک با علم بر اینکه این خبر کذب است، مطلب را به نقل از یک اکانت توییتری نقل کرده و پس از چند ساعت ذیل مطلب خود نوشت که نمیتواند این ادعای اکانت توییتری را تایید کند!
صفحه توییتری که نیوزویک خبر جعلی را به نقل از آن منتشر کرده بود، متعلق به یک فرد ساکن لندن و البته طرفدار جدائیطلبی در ایران است! برخی منابع از ارتباطات او با آلسعود در عربستان سعودی خبر میدهند.
🔹بر همین اساس به نظر میرسد کل موضوع، یک پروژه سعودی است و به همین دلیل احتمالاً نیوزویک هم میخواسته از یک طرف از دلارهای سعودی پشت این شایعهسازی چشم نپوشد و هم با نقل از اکانت توییتری بگوید که نسبت به صحت و سقم آن مسئولیتی هم ندارد!
🔹 روز گذشته کیان عبداللهی روزنامهنگار و عضو تحریریه خبرگزاری تسنیم هم در واکنش به این شایعه در توییتر نوشته بود که: "شکستهای مداوم غربی ها از آیتالله خامنهای و ناکامی آنها در بازگرداندن ایران به عصر استثمار، رفته رفته وضع روحی آنان را وخیمتر میکند. مالیخولیای رسانهای پایگاهی مانند نیوزویک آنهم مبتنی بر مطلب سراسر کذب یک اکانت درجه چندم، از جدیدترین علایم این پریشانی است."
🔹انتشار شایعات جعلی درباره سلامتی رهبر معظم انقلاب، پروژه باسابقه و البته سوختهای در رسانههای غربی است. پیشتر اجرای این پروژه در غرب بیش از دیگران برعهده فردی به نام مایکل لدین بود که هر از گاهی اخباری از این fd میکرد. به نظر میرسد با سوختن این منبع، منابع دیگری برای این جعلیات در غرب انتخاب شده است.
🔴 واکنش عصبی فرانسه، انگلیس و آلمان به گام مهم مجلس برای کاهش تحریمها!
🔻 رویترز: سه کشور اروپایی حاضر در برجام از مصوبه اخیر مجلس ایران بعد از ترور فخریزاده انتقاد کردهاند و گفتهاند که در صورت اجرای آن برنامه هستهای ایران به شکل قابل توجهی گسترش مییابد و دسترسیهای نظارتی آژانس به آن محدود میشود.
🔹 آنها همچنین تصمیم ایران برای نصب سانتریفیوژهای پیشرفته IR-۲m در تاسیسات نطنز را "بسیار نگرانکننده" و مغایر تعهدات برجامی ایران خواندهاند!
🔴 در کار گلاب و گل ......
🔻 شهید حاج قاسم سلیمانی در بین عموم مردم شناخته شده بود و شهید فخری زاده را حتی بسیاری از خواص نمی شناختند: «در کار گلاب و گل حکم ازلی این بود / کاین شاهد بازاری وان پردهنشین باشد.»
🔹اما مردم به احترام هر دو شهید تمام قد ایستادند.
#روحشان_شاد
🔴 #تحلیل| ترور، تردید و گام سوم شایعه
✍ علیرضا محمدلو :
🔻 نیوزویک با انتشار یک شایعه و مانوری مجازی با موضوع وخامت حال رهبرانقلاب و تشکیل جلسه فوری خبرگان رهبری، کار ناتمام این روزهای تروریسم دولتی و دولت تروریسم را تکمیل نمود که از نگاه یک پروژه عملیات روانی برای #القای_بحران، قابل تامل و بررسی است.
1⃣ با این فرض آنچه که برای جریان سازی و مدیریت هوشمند یک رخداد امنیتی لازم است، #جنگ_روانی بعد از شوک وارد شده از طریق ترور و ایجاد بهت و حیرت عمومی بدلیل سرگیجه رسانه ای با روایت سازی های متکثر و عدم اتفاق نظر در مرحله تصمیم برای تقابل متقارن یا نامتقارن می باشد.
2⃣ برای تکمیل پازل ترور، بهترین گزینه اثرگذار، تردیدافکنی در سطح کلان و تصمیم گیر و توزیع و پخش شایعه در سطح افکارعمومی است و به نوعی #تشدید_تردید و ایجاد تزلزل در تصمیمات راهبردی و تولیدسردرگمی، می تواند انرژی و تمرکز نظام را تضعیف و جریان قدرت را در اتخاذ مواضع جدی تر، به تردید و تشکیک بیفکند.
3⃣ پس مثلث ترور و تردید و شایعه سه نقطه حساس و قابل اتکای نظام یعنی دانش، قدرت و مردم را هدفگیری می نماید و با تسخیر دنیای مجازی و ایجاد اتمسفرجعلی در فضای رسانه ای، سطح شایعه را بالاتر برده و تمام تلاش خود را برای مخدوش سازی و سست نمودن تصمیمات آتی نظام به کار می بندد.
اینهمه انسان مومن، متعبد،اهل دعا و معنویت در وزارت اطلاعات وجود دارد. #خانه_امن از ۳۰قسمت عبور کرد فقط تکنیک و شنود،دوربین،رصد و درگیری دیده شد.یک مورد وضو،نماز،دعای قبل عملیات،قرآن خواندن و....مشاهده نشد.مثل بقیه کشورها عمل شد، بالاخره یک تفاوتی با دیگران جود دارد.فقط همسر قاضی در بیمارستان چند آیه قرآن تلاوت کرد.
🤔 آیا مشکلات اقتصادی امروز هزینه مبارزه با آمریکا است؟
🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸
⬅️ اگر منظورِ این سوال این باشد که اگر مبارزه با آمریکا را کنار بگذاریم مشکلات اقتصادی حل میشود، قطعاً این تصور اشتباهی است
⬅️ اما اگر منظور این است که باعث و بانی بسیاری از مشکلات امروز جامعه، جنایت و تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران است، مطلب صحیحی است.
⬅️ آمریکا به تجربه نشان داده است
جز به تسلیم محض مخالفان خود راضی نیست و با هر قدم عقبنشینی در برابر زیادهطلبیها و قلدریهای او، آمریکا چند قدم جلوتر خواهد آمد.
⬅️ تجربه مصر (قرارداد کمپ دیوید)
لیبی (کشتن قذافی و جنگ داخلی) و کره شمالی، تنها چند نمونه از تعامل با آمریکاست که هزینه سازش آنها با آمریکا به مراتب بیشتر از هزینه ایستادگی آنها بوده است.
🌀ملاحظات:
1⃣ این درست است که فشار حداکثری آمریکا به جنایت اقتصادی آنها علیه ملت ایران تبدیل شده است، اما این نظر که ما مقابل آمریکا کوتاه بیاییم تا مشکلات اقتصادی حل شود، درست نیست.
📢 عدم نظارت صحیح بر بازار، تصمیمات غلط اقتصادی، حجم نقدینگی بالا، خصوصیسازیهای بیضابطه و مسئلهدار شرکتهای بزرگ دولتی مانند هفت تپه، کشت و صنعت دشت مغان و ... که ربطی به آمریکا ندارد.
📢 عدم توجه بایسته و شایسته به اقتصاد مقاومتی و کمتوجهی دولت فعلی و دولتهای قبلی به رهایی از اقتصاد نفتی که تقصیر آمریکا نیست.
2⃣ آمریکا خواهان مذاکره و بدهبستان نیست، روش شناختهشده او نده و بستان است و به کمتر از کرنش دیگران مقابل خود راضی نیست .
📢 او حتی با متحدان اروپایی خود چنین رفتاری دارد، لذا کنار آمدن آمریکا به معنای پایان مشکلات اقتصادی نیست.
📢 ما و هر ملتی حق دارد براساس فرهنگ،
هویت و منافع ملی خود عمل کند و برای امنیت ملی و گسترش عمق راهبردی خود برنامهریزی و اقدام کند ....
📢 حالا اگر عنصر مزاحمی از آنسوی کره زمین آمد و منافع و امنیت ملی شما را تهدید کرد و شما دست به مقابله زدید، اسم این، مبارزه است یا دفاع از استقلال و منافع ملت است. کدام عقل سلیمی چنین ایستادگی را رد میکند.
4⃣ قطع به یقین امکانات و ظرفیتهای درونی ملت ایران پاسخگوی حل و رفع مشکلات فعلی هست، فقط شرط آن حضور مدیران جهادی در مصادر امور است که آن را هم ملت باید اراده کند و تصمیم بگیرد.
🔴 #ایران_چین |چرخش درب سیاست خارجی بر پاشنه سابق‼️
✍ علیرضا تقوی نیا :
🔻 در دنیای امروز عموماً اهداف راهبردی و منافع تعیین کننده رفتار بازیگران سیاست و روابط بین الملل است و هر دولتی حق دارد متناسب با اهداف راهبردی خود سو گیری کرده و عمل نماید ولی به نظر میرسد با اطمینان از روی کارآمدن دولت دموکرات در ایالات متحده ، غول شرقی نیز از چشم دولتمردان افتاده است!
🔹 جمهوری اسلامی به یک سیاست خارجی مبتنی بر موازنه مثبت با شرق و غرب نیاز دارد و ایجاد رقابت بین آنان جهت تحصیل منافع ملی مثمرثمرتر خواهد بود.
🔹 ولی متاسفاته هیچگاه درک مناسبی از روابط بین الملل در بین تصمیم سازان و تصمیم گیران سیاست خارجی ایران وجود نداشته و افراط و تفریط ، تنگ نظری و رقابت های جناحی ارجح بر منافع ملی دیده شدند و دستگاه سیاست خارجی دولت اعتدال از روی استیصال هنگامی به سمت چین چرخش نمود که کوچکترین روزنه امیدی از سوی غرب ندید.
🔹حال که ژنرال های دیپلماسی در تلاشند تا بار دیگر با دموکرات ها بند و بست نمایند و مشعوف اند از این کوشش ، کاتب نوشتار هشدار می دهد مبادا تخم مرغ هایشان را به طور کامل در سبد غرب بچینند، زیرا در صورت بدعهدی مجدد ایالات متحده، دیگر چینی ها به سلامشان هم پاسخ علیک نخواهند داد چه برسد به خرید نفت و کمک به دور زدن تحریم.
🔹نباید به گونه ای رفتار کرد که دولت چین ( که بی شک اقتصاد اول جهان در چند سال آینده است)، احساس کند در نگاه مسئولان ایران اهرم فشاری ست برای ترسانیدن غرب و به محض گوشه چشم نشان دادن عموسام، در دیده دولتمردان جمهوری اسلامی به محاق خواهد رفت.
🔴 عقب نشینی از حمله به طرح مجلس
🔻 شاید تندترین واکنش به طرح «اقدام راهبردی برای رفع تحریمها» را واعظی رئیس دفتر جناب روحانی داشت. وی مدعی شد که «هدف مجلس از تصویب این طرح سنگاندازی در مسیر دولت است تا دولت نتواند تحریمها را بردارد.»
🔹اما پس از تایید مصوبه هستهای مجلس از سوی شورای نگهبان و همچنین حمایت تلویحی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی از طرح مذکور، به نظر میرسد مقامات دولتی نیز از مواضع احساسی ابتدایی عقب نشینی کرده باشند.
🔹چه آنکه جناب نوبخت در مصاحبه امروز خود با روزنامه دولتی ایران در چرخشی محسوس گفته است: « شرایط کشور و فضای بینالمللی بهگونهای است که میتوانیم تحریمها را بشکنیم. حتی مجلس محترم نیز با همین دیدگاه معتقد است که اگر بهطرف مقابل فشار وارد کند، میتوان ظرف دو ماه تحریمها را شکست. مجلس در طرح جدید خود به دنبال این نبوده که تحریمها تشدید شود {بلکه} حرف منطقی خود را که خواست مردم هم هست در قالب این طرح مطرح کرده است»
26.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تحلیل
🔴 #زمانه_مدیا| تفاوت سیاست اعلامی و اعمالی بایدن برای ایران
🔹 دیدن ویدئوی تحلیلی فوق به #تحلیلگران و اساتید محترم #اکیداً توصیه میشود
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | sapp.ir/zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
26.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تحلیل
🔴 تفاوت سیاست اعلامی و اعمالی بایدن برای ایران
🔹 دیدن ویدئوی تحلیلی فوق به #تحلیلگران و اساتید محترم #اکیداً توصیه میشود .
قبلا
#سرباز_گمنام امام زمان
#شهید_گمنام
داشتیم. حالا
#دانشمند_گمنام هم وارد ادبیات ارزشی- اعتقادیمان شد
#فخری_زاده
🔴 بودجه نهادهای فرهنگی کشور چقدر است؟
🔺هر ساله همزمان با ارائه لایحه بودجه به مجلس، برخی رسانه ها توجهات را به سمت بودجه نهادهای فرهنگی جلب می کنند و سعی می کنند با ایجاد دوگانه های کاذب، به مخاطب القاء کنند که نهادهای فرهنگی، هیچ خاصیتی ندارند و بودجه آنها بسیار سنگین است و بهتر است صرف معیشت مردم شود.
🔺 و اما...
جمع کل بودجه سال 1400 چقدر است؟
2.435.707.898.600.000 تومان.
یعنی:
2 بیلیارد و 435 بیلیون و 707 میلیارد و 898 میلیون 600 هزار تومان.
👈 اسامی و بودجه برخی نهادهای فرهنگی مورد اتهام:
1️⃣ شورای سیاستگذاری ائمه جمعه: 35 میلیارد تومان.
2️⃣ جامعة المصطفی العالمیه: 465 میلیارد تومان.
3️⃣ موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی "ره" : 23 میلیارد و 500 میلیون تومان.
4️⃣ بنیاد حفظ و نشر ارزشهای دفاع مقدس: 67 میلیارد تومان.
5️⃣ بنیاد حفظ و نشر آثار امام خمینی "ره" : ۳۴ میلیارد تومان.
6️⃣ ستاد راهیان نور: ۳۰ میلیارد تومان.
7️⃣ ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر: ۳۵ میلیارد تومان.
8️⃣ دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم: ۲۰۵ میلیارد تومان.
9️⃣ مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام: ۷۵ میلیارد تومان.
🔟مجمع جهانی تقریب مذاهب: ۴۳ میلیارد تومان.
جمع بودجه این ده نهاد:
1.021.000.000.000 تومان.
یعنی:
۱ بیلیون و ۲۱ میلیارد تومان.(یک هزار میلیارد تومان.)
🔺 به نظر شما این رقم، چند درصد از بودجه کل را تشکیل می دهد؟
فقط: 0/04 %( چهار صدم درصد!) یعنی بودجه این نهاد ها، به اندازه نیم درصد از بودجه کل هم نیست!
🔺 نکته مهمتر این است که مغفول واقع می شود این است که این رقم ها فقط بر روی کاغذ است و در موقع تحویل بودجه به این سازمان ها، ۳۰ تا ۴۰ درصد بودجه مصوب در اختیارشان قرار می گیرد و گاهی اوقات حتی کمتر از آن، یعنی آش نخورده و دهن سوخته!
🔹 تذکر: اختلاس صندوق ذخیره فرهنگیان را یادتان هست؟ ۱۶ برابر این مبلغ بود!
🔹 اما افراد مغرض به ما اینگونه القاء می کنند که تمام مشکلات کشور لنگ همین کمتر نیم درصد بودجه است که آن هم کامل تحویل این سازمان ها نمیشود!
🔺چرا کسی از بودجه وزارت صمت، وزارت رفاه، وزارت نفت، وزارت آموزش و پرورش و ... سوال نمی پرسد؟
🔺چرا مطالبه ی اصلی را به سمت نهادهایی که مسئول مستقیم رسیدگی به معیشت مردم هستند نمی برند؟ و نمی پرسند: این همه بودجه چه شد؟
🔻پس معلوم میشود این همه جار و جنجال بر سر بودجهی نهادهای فرهنگی مذهبی، محملی است برای فرار از پاسخگویی به مردم که با میلیاردها پول مردم چه کردند؟ فرار به جلو از این حرفهای تر دیده یا شنیده بودید؟
🔺 نکته جالب تر آنجاست که بودجه نهاد ریاستجمهوری در هشت سال گذشته با رشد ۸۳۹ درصدی از ۵۰ میلیارد تومان به ۴۶۹ میلیارد تومان رسیده است یعنی حدود ۳ برابر بالاتر از بودجه سازمان مدیریت بحران و ۴ برابر بالاتر از بنیاد ملی نخبگان کشور
🔴 کم که نشد بلکه بیشتر هم شد‼️
🔻 روایتی از جلسه شورایعالی هماهنگی اقتصادی در حضور رهبر انقلاب
🔹«ما مسیر رفع تحریم را یکبار امتحان و چند سال مذاکره کردیم، امّا به نتیجهای نرسید ... رئیسجمهور قبلی آمریکا آنوقت به این شخص واسط گفته بود [برای رفع تحریمها] هفت هشت ماه وقت میخواهیم که حالا هفت هشت سال هم گذشته و تحریمها کم که نشده زیاد هم شده...»
🔴 #تحلیل| اروپای فریبکار دوباره ایفاگر نقش پلیس بد شد‼️
🔻 تروئیکای اروپایی به تصمیم برجامی ایران واکنش نشان داده و در بیانیهای مدعی شد تصمیم ایران برای نصب سانتریفیوژهای جدید در نطنز، نقض توافق هستهای است! ؛ در این بیانیه مداخلهجویانه آمده: «اجرای مصوبه اخیر مجلس با برجام همخوانی ندارد و ایران نباید چنین گامهایی را اجرا کند.»
🔹این در حالیست که قانون مصوب مجلس نه تنها نقض برجام نیست بلکه پافشاری بر احقاق حقوق ایران در برجام به ویژه بند ۳۶ آن است.
🔹نکته جالب توجه در این بیانیه؛ ادعای فریبکارانه این سه کشور در «تلاش خستگی ناپذیر» برای حفظ برجام است، در حالی که آنها نه تنها پس از خروج یکجانبه آمریکا از برجام که پیش از آن هم هیچ گام مثبتی برای حفظ آن انجام ندادند.
🔹در همین راستا پنج روز پیش، محمدجواد ظریف خطاب به غربیها گفت: به تعهداتتان در قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل پایبند باشید و نقض برجام را متوقف کنید... اگر هم نمیتوانید اقدامات شرورانه خود را در منطقه متوقف کنید، خفه شوید.
🔹اروپا در مذاکرات هستهای پلیس بد بود، بعد در دوره ترامپ، وقتی به تعهداتش عمل نکرد ترامپ را بهانه قرار داد و باز امروز با آمدن بایدن دوباره ایفاگر نقش پلیس بد شده است!
🔹این رویکرد نشان میدهد که اساسا ارادهای برای اجرای تعهدات برجامی از سوی اروپا و آمریکا وجود ندارد و بازی ۷ سال گذشته همچنان ادامه خواهد داشت.
🔹چنانچه وزیر خارجه آلمان نیز اظهار داشته، بنظر میرسد اروپا و آمریکا با تداوم این بازی در مقاطع بعدی به دنبال امتیازگیری در موضوعات منطقهای و موشکی از ایران هستند.
🖌 #سرخط_تحلیلے| ایران اثبات کرده که با وجود اعمال سختترین و پیچیدهترین تحریمها توانسته به مسیر خودش ادامه بدهد پس دلیلی وجود ندارد که از موضع #اقتدار برای احقاق حقوق تضییع شده مردمش عمل نکند.
✅ چرا با ستون پنجم دشمن برخورد نمی شود؟
☑ ستون پنجم به گروهی از مردم در داخل یک کشور و یا یک جامعه گفته میشود که در زمان جنگ و به صورت پنهانی به همکاری با دشمنان و تضعیف کشور و ملت خود میپردازند.
فعالیتهای ستون پنجم ابعاد گسترده ای دارد و مباحث نظامی، فر هنگی، سیاسی، اقتصادی و... را شامل می شود. ستون پنجم را می شود به نوعی جاسوسی هم اطلاق کرد ولی دامنه فعالیت و تاثیر گذاری اقدامات ستون پنجم، گسترده تر و مخرب تر از جاسوسی می باشد.
با تعریف ارائه شده در بالا، افراد و گروههای زیر را می توان ستون پنجم نامید.
۱) کسانی که اراده ملت را در مقاومت مقابل دشمنانش سست میکنند
۲) کسانی که عامدانه نارضایتی تراشی میکنند
۳) کسانی که عامدانه به مسئولیت خود در کنترل بازار عمل نمی کنند
۴) کسانی که مسیر حل مشکلات را مذاکره و کرنش مقابل آمریکا معرفی می کنند
۵) کسانی که سرباز جنگ روانی و روایتی دشمن در داخل شده اند
۶) اصحاب رسانه هایی که با تاکتیک های ژورنالیستی بر طبل تفرقه می کوبند
۷) سیاسیونی که با اظهارات و توئیت های خود، به قصد ضربه به نظام و مقابله با حاکم اسلامی،تدابیر رهبری انقلاب را به سخره میگیرند
۸) کسانی که کاسبان دوگانه های دروغین شده اند
۹) کسانی که به قصد ضربه به مردم، احتکار و گرانفروشی میکنند .
۱۰) کسانی که با گفتار و رفتار خود، مردم را به کلیت نظام اسلامی بدبین و نسبت به آینده، ناامید می کنند.
👇نکته مهم: براساس اعلام مسئولان، شرایط فعلی کشور، شرایط جنگ اقتصادی است و شکی نیست افرادی که در هر جایگاهی، باعملکرد خود به مشکلات اقتصادی کشور و مردم دامن می زنند، ستون پنجم دشمن در میان مردم هستند و پر واضح است که حکم ستون پنجم در زمان جنگ چیست.!
...و امیدواریم که مسئولان مربوطه، به وظیفه خود در شناسایی و برخورد با ستون پنجم بیگانگان و دشمنان ملت ایران عمل کنند.
🔺شنیده شده طرح خروج ایران از پروتکل الحاقی که مورد انتقاد و اعتراض دولت قرار گرفته با یک توصیه با دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی مشورت شده بود.
🔹شنیدهها حاکی است برخی از اعضای کمیسیون سیاست خارجی روی این طرح کار کردند و این طرح از سوی آقای قالیباف تقدیم یک مقام ارشد کشور شد و مورد موافقت قرار گرفت و با توصیه وی قرار شد حتما با دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی تفاهم شود.
🔺در نهایت این طرح به تصویب رسید و دولتیها با وجود اطلاع از این موضوع با آن مخالفت کردند.
🔴 امیرعبداللهیان: برخی از عاملان ترور شهید فخریزاده دستگیر شدند
🔹دستیار ویژه رئیس مجلس در گفتگو با العالم:
🔹عاملان اجرای این ترور که بخشی از آنها توسط دستگاههای امنیتی شناسایی و حتی دستگیر شدهاند از عدالت فرار نخواهند کرد. جزئیات این پروسه اطلاعاتی را دستگاههای امنیتی اعلام خواهند کرد.
🔹روزی که خبر پاسخ کوبنده و پشیمانکننده به آمران ترور منتشر بشود ابعاد این مقابله به مثل قاطع، تشریح خواهد شد.
✨ورود بحران انتخاباتی آمریکا به فاز جدید
✍ یاسر جبرائیلی :
🔹امروز ایالت تگزاس با تنظیم لایحهای ۱۵۴ صفحهای، از ۴ ایالت میشیگان، جورجیا، ویسکانسین و پنسیلوانیا به دادگاه عالی آمریکا شکایت کرد. ادعای تگزاس این است که مقامات این ایالات، از بحران کرونا سوء استفاده کرده و فرآیند پیشبینی شده در قانون اساسی آمریکا برای برگزاری انتخابات را کنار گذاشته اند؛ این امر، موجب خدشه به سلامت انتخابات شده و شواهد گستردهای از تقلب در این ایالات وجود دارد.
🔹طبق قانون اساسی آمریکا، رئیس جمهور باید روز ۱۴ دسامبر(۲۴ آذر) باید توسط مجمع انتخاب کنندگان (Electoral College) تعیین شود. درخواست تگزاس از دادگاه عالی آمریکا این است که یا تعیین رئیسجمهور تا زمان به نتیجه رسیدن پرونده شکایات به تعویق بیفتد، یا اینکه با توجه به مناقشه پیش آمده بر سر آراء، هیئت انتخابکنندگان این ۴ ایالت توسط مجالس ایالتیشان تعیین شوند (یعنی آرای عمومی تعیین کننده این هیئتها نباشد).
🔹اگر دادگاه عالی آمریکا به نفع تگزاس رای دهد و هیئت انتخابکنندگان ۴ ایالت مذکور، توسط مجالس ایالتی تعیین شوند، شکست ترامپ تبدیل به پیروزی خواهد شد. چه، در هر ۴ ایالت، جمهوریخواهان اکثریت کرسیها را در مجالس ایالتی در اختیار دارند.
🔹ویسکانسین ۱۰ رای الکترال، جورجیا ۱۶ رای، میشیگان ۱۶ رای و پنسیلوانیا ۲۰ رای دارد. یعنی جمعا ۶۲ رای الکترال با رای دادگاه عالی میتواند از بایدن کسر شده و به ترامپ تعلق گیرد. در این صورت، ترامپ که اینک ۲۳۲ رای الکترال دارد، حائز ۲۹۴ رای شده و بایدن که ۳۰۶ رای دارد، ۲۴۴ رای خواهد داشت. برای پیروزی در انتخابات ریاستجمهوری به ۲۷۰ رای نیاز است.
🔹دادگاه عالی آمریکا ۹ قاضی دارد که ۶ قاضی توسط رئیسجمهور جمهوریخواه و سه قاضی توسط رئیسجمهور دموکرات منصوب شده است. یعنی اگر دادگاه عالی به این پرونده ورود کند و کار به رای گیری بکشد، احتمال اینکه مطلوب تیم ترامپ حاصل شود، بسیار زیاد است.
🔹آگوست ۲۰۲۰ یعنی چند ماه پیش از انتخابات، جان پادستا از اعضای مرکزیت حزب دموکرات که در دوره بیل کلینتون رئیس کارکنان کاخ سفید بود و در دوره اوباما مشاور وی شد، اعلام کرد که در سناریوی انتخاباتی حزب دموکرات پیشبینی شده که در صورت پیروزی ترامپ، سه ایالت غربی واشنگتن، اورگان و کالیفرنیا اعلام استقلال کنند. دقت کنیم که این سناریو مربوط به باخت بایدن طی یک فرآیند طبیعی بود. لذا کنار زده شدن باید از طریق بازی جدیدی که تیم ترامپ با شکایت تگزاس از ۴ ایالت آغاز کرده، بلاتردید سناریوی تجزیه را تقویت خواهد کرد. باید منتظر ماند و به تماشای پاییز داغ آمریکا نشست.
✍ دکتر عبدالله گنجی :
با خانم #ابتکار قرابت فکری-معرفتی نداریم اما اگر قرار است دوستان هم جناحی دیروز ایشان که امروز با افتخار با پمپئو عکس یادگاری میگیرند،بخواهند ایشان را به جرم فعالیت در تصرف #لانه_جاسوسی تخریب کنند از او حمایت می کنیم.همانگونه که16 آذر1383 از خاتمی مقابل دوستان دیروزش حمایت کردیم.
💠 واقعیت بودجه دفاعی کشور
✍ علی قاسمی :
بعد از ارسال لایحه بودجه به مجلس و آشکار شدن آمار و ارقام بودجه، تحلیلهای متنوع و اکثراً غیرکارشناسی در سطوح مختلف صورت میگیرد که یکی از آنها هم درباره بودجه دفاعی کشور است. برای تنویر افکار و شناخت اهمیت بودجه دفاعی در امنیت ملی، چند نکته بهصورت اجمال اشاره میشود.
نکات تحلیلی:
۱- نیروهای مسلح تجهیزات متنوعی را برای دفاع در حوزههای مختلف مأموریتی، اعم از زمینی، هوایی، دریایی، اطلاعاتی و پدافندی نیاز دارند. با توجه به محدودیتهای فروش به خاطر تحریمها، جمهوری اسلامی ایران با توان علمی و تولید داخلی، اکثر نیازهای نیروهای مسلح را با تنوع بسیار، بومی و داخلی سازی کرده که این عمل انقلابی و جهادی علاوه بر ایجاد بازدارندگی، هزینههای تأمین سلاح و مهمات و تجهیزات گوناگون را بسیار پایین آورده است که اگر این کار صورت نمیگرفت، دولت باید بودجههای هنگفتی برای تهیه آنها تخصیص میداد.
۲- بر اساس اسناد مالی، قبل از انقلاب حدود ۳۵ درصد بودجه کشور برای امور نظامی هزینه میشد، اما اکنون طبق قانون، حدود ۵ درصد بودجه عمومی برای بنیه دفاعی کشور در نظر گرفته میشود که بخشی از آن هم تخصیص پیدا نمیکند و همچون سایر نهادها و وزارتخانهها دچار کسری بودجه سالانه میشود.
۳- نسبت هزینههای نظامی با تولید ناخالص ملی یک قاعده در کشورهای مختلف برای تخصیص بودجه دفاعی است، یعنی کشورهای مختلف درصدی از تولید ناخالص ملی را به این امر اختصاص میدهند. بر این مبنا نزدیک به ۲ درصد تولید ناخالص ایران صرف بخش دفاعی میشود و کشورمان در بین کشورها، رتبه ۹۳ را دارد. با توجه به موقعیت جغرافیایی کشور و تنوع تهدیدات با نگاه راهبردی، حتماً باید یک سری تجدیدنظرهایی در بودجه دفاعی کشور صورت گیرد.
نکته راهبردی: دولت و نمایندگان مجلس شورای اسلامی به این نکته کلیدی واقفاند که بنیه و توانمندی دفاعی- امنیتی کشور در طول ۴۰ سال گذشته همواره تکیهگاه مسئولان در عرصههای مختلف داخلی و بینالمللی بوده است؛ بهطوریکه امروزه جمهوری اسلامی ایران در منطقه پرمخاطره و پرچالش غرب آسیا، از امنیت پایدار، با توان و تجهیزات ساخت داخل برخوردار است. مضافاً با توجه به تغییر در صحنه نبردهای امروزی و پدیدار شدن وجهههای جدیدی از تهدیدات، موضوع تحقیقات و پژوهشهای دفاعی جزء اولویتهای قطعی نیروهای مسلح کشورمان است و برای رسیدن به این هدف راهبردی باید نیازمندیهای آنها در بودجهریزیها لحاظ گردد تا بنیه دفاعی متناسب با شرایط و تولیدات داخلی بهروز شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 علیرضا زاکانی، رئیس مرکز پژوهشهای مجلس در برنامه زنده شبکه افق:
🔸روز قبل از برجام از دفتر رهبری زنگ زدند و رفتم آنجا؛ آقای حجازی، مسئول دفتر رهبری، گفت آقا فرمودهاند هر کاری میخواهید انجام دهید با دبیرخانۀ شورای امنیت تفاهم کنید و به هیچ وجه مجلس نباید دچار انسداد شود؛ شب قبل از برجام در دبیرخانۀ شورایعالی امنیت ملی جلسهای برگزار شد و تعدادی از موافقان و مخالفان برجام حضور داشتند؛ آنجا تفاهم کردیم و دبیرخانه گفت با نظرات شما مشکلی نداریم
🔸 صبح پیش لاریجانی رفتم و موضوع را گفتم، اما لاریجانی قبول نکرد؛ گفت همان طرح قبلی را در دستور میگذارم! در روز بررسی برجام، ۲۰۰ پیشنهاد برای برجام به کمیسیون امنیت مجلس رسیده بود و طبق آییننامه باید آنها بررسی میشدند؛ اما لاریجانی برخلاف آییننامه و قسمی که یاد کرده بود، اجازۀ بررسی آنها را نداد و کار خودش را کرد و این خلاف را به نام رهبری انجام دادند و به همین خاطر آقای زارعی شوکه شده بود.
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
فانوس 13 / بسته بصیرت افزایی سیاسی
بسته بصیرت افزایی سیاسی "فانوس" به رصد تحولات ایران و جهان می پردازد و به سوالات و شبهات شما در خصوص مسائل روز پاسخ می دهد.این سیزدهمین شماره از فانوس است که منتشر می شود.
https://basirat.ir/fa/news/326780
«ترور» از دریچۀ «مذاکره»
به بهانه ترور دانشمند شهید محسن فخری زاده
1⃣. اگر دشمن دریابد که ما «احساسِ ضعف» میکنیم، «تردید»ش در ضربهزدن، به «یقین» تبدیل خواهد شد! آنقدر «ضربههای پیدرپی» وارد خواهد آورد که «گیج» و «گنگ» شویم و در برابرش به زمین بیفتیم؛ بیآنکه حتّی «جرأت» و «جسارتِ» دفاع از خویش را بیابیم!
2⃣. رهبرِ انقلاب، بارها به دولتِ روحانی تذکّر داد که به دشمن، «پیامِ ضعف»، ارسال نکنید! این دولت از آغازِ تبلیغاتِ انتخاباتیاش در سالِ نودودو تاکنون، کمترین کوتاهی و سستی در ارسالِ «پیامِ ضعف» به دشمن نداشته است! چنانکه با «تحریف»، وانمود کرد که راهحلِ گشایشِ اقتصادی، «مذاکره با آمریکا» است. روحانی، هم این وسوسه را به ذهنِ مردم افکند و معیشتِ مردم را «شرطی» کرد؛ و هم به آمریکا اطمینان داد که در ایران، هیچ اتّفاقی رخ نخواهد داد، مگر اینکه تحریمها برطرف شوند! آخرین «پیامِ ضعفِ» این دولت به دشمن، چشمامیدداشتن به بازشدنِ بابِ «مذاکرۀ مجدّد با آمریکا» بهواسطۀ تغییرِ رئیسجمهورِ آن بود! گویا تدبیر و امیدِ این دولت، وابسته به «معادلاتِ سیاسیِ آمریکا» است!
3⃣. وقتی بهگونهای با دشمن روبرو شویم که سراپا، «احساسِ نیاز و وابستگی» باشیم و به بهای مساعدتِ او، تمامِ «خطوطِ قرمزِ» خویش را زیرِ پا بگذاریم، او به «هیچ حدّی»، بسنده نخواهد کرد، بلکه فرصت را برای «پیشروی»، مناسب دانسته و میکوشد «سنگرهای بیشتر و مهمّتر»ی را فتح کند! بهعبارتدیگر، «عقبنشینی» و «انفعال» و «سازشجوییِ» ما، به ضررِ ما تمام خواهد شد. «دولتِ ضعیف» و «جامعۀ بهضعفکشاندهشده»، حریم و حصاری ندارد و دستخوشِ تعدّیِ دشمن قرار میگیرد.
4⃣ .تلختر و غمانگیزتر اینکه «دولتِ ضعیف» که همچنان، دلبسته و شیفتۀ مذاکره است، تلاش میکند تا «دانشمندِ هستهایِ» خویش را «دانشمندِ دفاعی» بخواند تا مبادا «خطِ جدیدِ مذاکره»، گزند و آسیبی ببیند! دولتِ جدیدِ آمریکا نیز میداند که «دولتِ ضعیف»، بیش از صدورِ چند بیانیّۀ رقیق و کلیشهای، قدمی برنخواهد، بلکه «رامتر» و «تسلیمتر» و «حقیرتر» از همیشه، برای آغازشدنِ مذاکره، لحظهشماری میکند! «صنعتِ هستهای»، «صنعتِ موشکی»، «فتوحاتِ منطقهای»، «معیشتِ مردم»، «عزّتِ ایرانی»، «قاسم سلیمانی»، «محسن فخریزاده» و … همهوهمه باید فدای «خطِ مذاکره با آمریکا» شوند!
5⃣. این «دانشمندِ هستهای»، قربانیِ عملیّاتِ شناسایی در متنِ «روندِ رسمیِ اعتمادسازیِ دولتِ ضعیف با آمریکا» شد، نه عملیّاتِ جاسوسی و تعقیب و مراقبتِ غیررسمی …! تفنگی که این گلولهها از آن شلیک شدند، در همان «دستِ چُدنیِ با روکشِ مخملی» قرار داشتند!
6⃣. بهراستی، ما بهای چهچیزی را میپردازیم؟! «اختلالِ دستگاهِ محاسباتی»؟! «اعتماد به دشمن»؟! «سادهلوحی و حماقت»؟! «نفوذِ رسمی»؟! بیجهت نبود که رهبرِ انقلاب گفت: مگس بر روی «زخم» مینشید! این «زخمها»، حاصلِ نیشِ خنجرِ «مذاکره» هستند که از پشت، بر پهلوی انقلاب فرومیآیند…
🖌مهدی جمشیدی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
💠 روحانی چگونه چرتکه می اندازد؟!
✍ محمد ایمانی :
🔹حساب و کتاب آقای روحانی عجیب است:
💢دولت در لایحه بودجه سال آینده، فروش دو برابری نفت نسبت به قانون بودجه امسال را پیش بینی کرده است.
💢اما همزمان، نرخ پنج هزار تومانی دلار در قانون بودجه را به یازده هزار تومان افزایش داده است.
💢آقای روحانی می گوید این یعنی، کاهش نرخ ارز و افزایش ارزش پول ملی(!)
💢به گزارش بانک مرکزی، در سال 98، فقط 30 درصد درآمد نفتی پیش بینی شده در بودجه محقق شد؛
💢به عبارت دیگر، سقف پیش بینی دولت برای سال آینده، شش هفت برابر درآمد واقعی نفت در سال گذشته است؛
💢600 تا 700 درصد افزایش از کجا؟! این یعنی این که دولت، پنج ماه اول سال، بیش از کل بودجه هزینه کند (به بهانه این که درآمد چند برابر خواهد شد!) و دست دولت جدید را که از مرداد 1400 شروع به کار می کند، در پوست گردو بگذارد.
💢دولت اگر قرار است 2/3 میلیون بشکه (چند برابر بیشتر) نفت بفروشد و درآمد ارزی اش چند برابر شود، چرا نرخ رسمی ارز را دو برابر (گران) می کند و اسم آن را افزایش قدرت پول ملی می گذارد؟!
💢نرخ ارز در دولت روحانی، تا نُه برابر گران شد و حال آن که برخی افراد ساده دل، در جشن های برجامی خیال می کردند دلار 3700 تومانی، 1000 یا 500 تومان می شود.
🔹با وجود واقعیت های روشن و دو دو تا، چهار تای اقتصادی، آقای روحانی امروز گفته "بگذارید مردم شاد باشند"! مردمِ کجا را گفته؟!
هدایت شده از خبرگزاری فارس
شکایت وکیل قالیباف از شهردار تهران/ یک کانکس در فضای سبز را میگویند ملک فردی قالیباف
🔹هیچ ملکی در اختیار شخص خانم مشیر، همسر قالیباف نبوده است.
🔹درباره آنچه با عنوان املاک در اختیار قالیباف در بیان شهردار تهران آمده باید گفت این املاک مطابق قوانین و مقررات املاک در اختیار شهرداری تهران است که طبیعتا در دوره هر شهردار، تعیین تکلیف آنها با شهردار تهران است و طبیعتا با این منطق باید گفت حناچی همه تهران را از قالیباف پس گرفته است!
🔹چون همه شهرداری و به تبع آن املاک شهرداری و از جمله املاک در اختیار شهردار تهران ، پس از پایان دوره شهرداری تحویل داده شده است.
🔹درباره تهمت ملک شهید عراقی هم ماجرا به همین منوال است و تهمت و افترا از جانب حناچی وارد شده. این ملک که به شهید عراقی معروف است، فضای سبز محصوری بوده که در طول پروژه امام علی( ع) و صدر با احداث کانکس موقت جهت برگزاری جلسات و هماهنگی و سرکشی و کنترل این پروژه ها مورد استفاده مدیران شهرداری قرار می گرفت و مدت ها قبل بدون درخواست یا الزامی تحویل مدیریت فعلی شهر قرار گرفت و ارتباطی با آقای قالیباف و به گفته حناچی تیم قالیباف ندارد.
fna.ir/f1b42d
@Farsna