🔴 حقوق بشر آمریکایی‼️
🔻 مدیرکل فرودگاه بینالمللی صنعاء پایتخت یمن: ائتلاف سعودی-آمریکایی با بستن فرودگاه صنعاء موجب مرگ بیش از ۸۰ هزار بیمار یمنی شدند که نیاز به درمان در خارج از کشور داشتند.
#چیزی_شبیه_معجزه‼️
🔴 #دهه_فجر | کلید مشروبخانه در دست معتاد به الکل‼️
✍ محمدصادق سلطانزاده
🔻 رهبر حکیم انقلاب در چهل و دومین سالگرد انقلاب فرمودند: "حادثه ۱۹ بهمن ۱۳۵۷ از ایامالله است. جدا شدن بخش مهمی از ارتش و پیوستن آنها به امام و مردم شبیه #معجزه بود زیرا تکیه اصلی رژیم طاغوت به ارتش و ساواک بود و در نهایت از آنجایی ضربه خوردند که هیچگاه تصور نمیکردند."
🔻پهلوی دوم تا سال ۱۳۵۶ ، شمار نفرات نظامی به ۴۱۰۰۰۰ نفر افزایش داد و در بودجه سالانه ۱۳۵۵ بودجه ارتش به ۷/۳ میلیارد دلار افزایش داد! . عددی باورنکردنی که ۲۷ درصد از درآمدنفتی ایران را می بلعید! ؛ مبالغی که می توانست در راه توسعه اقتصادی ایران وایجاد و توسعه زیر ساختهای راهبردی این سرزمین صرف شود.
🔻 سوالی که بایست پاسخ داده شود این است که در زمانی که دنیا درگیر رقابت برای توسعه صنعتی بود و بهترین موعد برای بذرپاشی توسعه و پیشرفت در خاک ایران بود چرا شاه به دنبال افزایش بودجه ارتش و حاتم بخشی برای آمریکا و انگلیس از جیب ملتی بود که بخش اعظم آن از آب آشامیدنی و حداقل رفاه نسبی محروم بودند!
🔹 یک وجه معطوف به تیپولوژی پهلوی ها و تحولات داخلی و منطقه ای است . محمدرضا پهلوی رهایافته از کابوس سالهای ۱۳۲۹ _ ۱۳۳۲ ، با توجه به خصوصیات فردی شاه ، نگرانی از تکرار حرکت های ضدسلطنتی، تجربه های تلخ پدری در جریان جنگ جهانی دوم ، تحولات منطقه و کودتای عراق و... بیش از پیش به دنبال تقویت نیروهای نظامی بود.
🔹از طرفی دیگر شرکت های اسلحه سازی آمریکا که در ماجرای جنگ ویتنام تا مرز ورشکستگی رفته بودند با افزایش قیمت جهانی نفت چشم امید به خرید تسلیحاتی شاه داشتند. سفر نیکسون (خرداد۵۱) و کارتر(دی ۵۶) به ایران ، در حقیقت حضور نمایندگان کارتل های بزرگ تسلیحاتی بود که با تعابیر ژاندارم منطقه و جزیره ثبات به دنبال تحقق استراتژی #گاو_شیرده بودند! ؛ بازخوانی قراردادهایی تسلیحاتی شاه با آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی در اواخر حیات سیاسی پهلوی فراتر از یک تراژدی ملی است!
🔹 موضوعی که جرج بال یکی از معاونان وزارت امور خارجه آمریکا در زمان نیکسون، در گفتگویی با رادیو بیبیسی در اواخر سال ۱۳۶۷ با تعبیری شنیدنی به آن اشاره میکند: «بعد از آن که در سال ۱۹۷۲ نیکسون و کیسینجر به او اختیار تام و آزادی تام دادند، میزان خرید اسلحه شاه از آمریکا در طی هفت سال بیست برابر بود. در واقع کاری که ما کردیم به این شباهت داشت که کلید بزرگترین انبار مشروب دنیا را به دست یک آدم معتاد به الکل داده باشند.»
🖌 #سرخط_تحلیلے | تکیه گاه فراعنه همیشه سحر ساحران، باتوم نظامیان یا امیدبستن به اجنبی ها بوده است ولی تاریخ شهادت میدهد آنگاه که موسی کلیم الله و سید روح الله با تکیه بر خدا و مردم، جلوه هایی از قدرت الهی به نمایش گذاشته اند ساحران با موسی و همافران ارتش پهلوی با امام راحل بیعت میکنند!. دم مسیحایی با زنده کردن مردگان فکری معجزه میکند!
فیض روح القدس ار باز مدد فرماید
دیگران هم بکنند آنچه مسیحا میکرد!
🔴 #تحلیل| بازی پوچ بایدن و نمایش ترامپزدایی از برجام
🔻 خبرگزاری آمریکایی بلومبرگ دیروز شنبه ۱۸ بهمن ماه در گزارشی مدعی شد که دولت بایدن به دنبال راهی برای کم کردن فشارهای اقتصادی بر ایران بدون نیاز به برداشتن تحریمها است.
🔹بلومبرگ به نقل از چهار شخص نزدیک به دولت «جو بایدن» ادعا کرده که مقامهای دولت مشغول بررسی گزینههایی هستند که اخذ وام از صندوق بینالمللی پول و دستیابی ایران به کمکهای جهانی در زمینه مبارزه با کرونا را تسهیل کند.
🔹درز دادن خبر کاهش فشارهای اقتصادی بر ایران از سوی آمریکا در تکمیل سناریوی بازی پوچ بایدن بوده و به طور قطع در چارچوب راهبرد کلان این کشور یعنی استفاده بدون هزینه از امتیازات برجام صورت پذیرفته است.
🔻در این خصوص نکاتی وجود دارد:
1⃣ اول اینکه؛ چون برخلاف اظهارات مکرر دوران تبلیغات انتخاباتی و اظهاراتی که اخیرا بلینکن، شرمن و برنز داشتهاند، هنوز هیچ اقدام عملی درباره بازگشت به برجام و اجرای تعهدات آمریکا در این خصوص صورت نگرفته و حتی بایدن در اولین اظهاراتش در حوزه سیاست خارجی هیچ اشارهای به موضوع برجام نداشت، اعلام رسانهای این خبر ضمن آنکه هیچ مسئولیتی را متوجه دولت او نمیکند، موجب موجسازی جدید برای کاهش فشار بر روی بایدن خواهد شد.
2⃣ دوم اینکه؛ ارزیابی واکنش طرفهای دیگر از جمله ایران، اروپا، روسیه و چین میتواند به عنوان یکی دیگر از اهداف مورد نظر از این عملیات رسانهای مدنظر قرار بگیرد. به صورت طبیعی ارزیابی واکنشها به این خبر و جمعبندی آنها میتواند به اتخاذ تصمیمات نهایی در آینده کمک شایان توجهی کند.
3⃣ سوم اینکه؛ درز این خبر میتواند تا حدود زیادی به کم کردن فشار رژیم صهیونیستی، رژیم سعودی و طیفی از جمهوریخواهان که مخالف بازگشت آمریکا به برجام هستند منجر شود.
4⃣ چهارم اینکه؛ اعلام آمادگی برای گشایش قطرهچکانی، تفاوت بایدن و ترامپ را در چشم ناظران و افکار عمومی برجسته میکند که همین امر عملا ایران را تحت فشار قرار میدهد که باید در قبال این رویکرد به اصطلاح مثبت واکنش متقابل نشان دهد.
5⃣ پنجم اینکه؛ این بازی پوچ به نوعی با هدف خریدن زمان انجام شده و در کوتاه مدت میتواند مخالفین داخلی و جهانی رفتارهای ساختارشکنانه ترامپ را به آمریکای بایدن نزدیک کند.
6⃣ ششم اینکه؛ انتشار این خبر فرصت و زمانی را در اختیار اروپای بدعهد قرار میدهد که با وجود بدهیهای کلانی که بابت انجام ندادن تعهداتش در برجام دارد، همچنان به رویه قبلیاش ادامه داده و همزمان فشار به ایران برای توقف روند کاهش تعهدات برجامی را تشدید کند.
🔹با این وجود؛ مواضع ایران چنانچه رهبر انقلاب امروز در دیدار فرماندهان نیروی هوایی فرمودند کاملا روشن است:" ایران هنگامی به تعهدات برجامی خود بازخواهد گشت که آمریکا همه تحریمها را در عمل و نه در حرف یا بر روی کاغذ، لغو کند و این لغو تحریمها مورد راستیآزمایی ایران قرار گیرد. این، سیاست قطعی و غیرقابل برگشت جمهوری اسلامی و مورد اتفاق همه مسئولان است و هیچکس از آن عدول نخواهد کرد."
⛔️ترس از تعاملات راهبردی ایران؛ عقبه جنجال رسانه ای پیرامون سفر قالیباف به روسیه
🔹پادوهای دشمن مامورند هر تعامل مهم جمهوری اسلامی ایران با چین و روسیه و سایر کشور های شرقی را بکوبند؛
🔹فرقی هم نمی کند که مثلا لاریجانی مامور پیگیری روابط راهبردی با چین شود؛ یا قالیباف، متولی انتقال پیام راهبردی رهبر انقلاب به روسیه باشد. همان ها که تدارک سند روابط راهبردی 20 ساله با چین را آماج بمباران رسانه ای قرار دادند، سفر آقای قالیباف را هم سیبل حملات رسانه ای کرده اند.
🔸نگرانی بزرگ غرب قابل درک است؛ اگر قدرت اقتصادی چین، قدرت نظامی روسیه، و قدرت بسیج کنندگی و الهام بخشی ایران در منطقه، بتواند به هم افزایی منافع و دفع تهدید های مشترک منتهی شود، دیگر جایی برای دست درازی غرب باقی نمی ماند.
🔹هم بعضی رفتارهای برخی افراد کم تجربه در فضای مجازی، در زمینه تبلیغات پیشاپیش درباره سفر آقای قالیباف، هیجان زده و ناپخته بود؛ هم رفتار افراد مشابه در درون جبهه خودی برای تخطئه آقای قالیباف، و هم افتادن در بازی دشمن، درباره القای انتخاباتی بودن سفر و کاستن از اهمیت اصل ماجرا.
✍️ محمد ایمانی
📝 واکنش عطاالله مهاجرانی به زیادهخواهیهای بایدن
✍ عطاالله مهاجرانی، وزیر اسبق اصلاحات و مقیم لندن در واکنش به زیادهخواهیهای رئیسجمهور جدید آمریکا طی توییتی نوشت: اگر چنین باشد که گاردین می گوید، یعنی بایدن می خواهد از تداوم تحریم ها سوء استفاده کند تا ایران به مذاکره با آمریکا ناگزیر شود؛ حق با همانانی است که فرق ترامپ و بایدن را تفاوت دولنگه کفش عمو سام می دانند. یکی گل آلود و بدمنظر، لنگه دیگر واکس خورده و براق!
⚡️مجله نیشن در مقالهای نوشته است: "تجزیه آمریکا تنها راه تضمین دموکراسی و عدالت است، نه فقط برای ایالات دموکرات بلکه برای همه ۵۰ ایالت".
▪️پندار برخی این است که بحران در آمریکا پایان یافت. اما ریچارد هاس بیراه نگفت که ششم ژانویه ۲۰۲۱ آغاز پایان آمریکا بود.
https://b2n.ir/g56619
@syjebraily
🔴قالیباف: رهبری فرمودند سفر به روسیه به تاخیر نیافتد
🔸رئیس مجلس در مسکو:
🔹به آقای ظریف گفتم در حوزه مسائل علمی تکنولوژی و دفاعی به نقطهای رسیدیم که عمق استراتژیک ما ۲ هزار کیلومتر شده است اما حوزه اقتصاد ما به اندازه خمپاره ۶۰ است و این دو باهم نمیخواند.
🔹این را هم تاکید کنم، هر تغییراتی در غرب رخ دهد هیچ تغییری در سطح روابط مهم ما با روسیه ایجاد نخواهد کرد.
🔹تا وقتی این سفر و اهداف آن مشخص شد دیدید چه غوغایی به راه انداختند.
🔹در موضوع روابط با چین هم این اتفاق رخ داد و این نشان میدهد طراحی دارند تا حرکت روشنی در ارتباط با شرق صورت نگیرد.
🔹میخواستم سفر را به تاخیر بیاندازم، حضرت آقا گفت نه این سفر به تاخیر نیافتد و فرمودند نکاتی دارم که مکتوب میکنم و آن را ببرید./خانه ملت
🔴 #سرخط_تحلیلی| سفر قالیباف به مسکو
1⃣ #قالیباف:
🔹پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب که تحویل نمایندۀ ویژۀ رئیس جمهور روسیه شد، فصل جدیدی در روابط راهبردی ایران و روسیه و نقشۀ راه نگاه به شرق در دیپلماسی کشورمان خواهد بود. همانگونه که وجود ایران قوی به نفع روسیه است، وجود روسیه مقتدر نیز به نفع ایران است.
2⃣ #خطیب_زاده سخنگوی وزارت خارجه:
🔹 از اول ملاقاتی میان قالیباف با پوتین طراحی نشده بود. حیف است سفر به این مهمی توسط رئیس مجلس و همراه با پیام مقام معظم رهبری انجام شود و برخی آنهایی که نمیدانند، میخواهند از همه چیز برای برخوردهای جناحی استفاده کنند.
3⃣ #عبدالله_گنجی :
🔹 روسای مجالس قبل (لاریجانی_حداد) هم در سفر به روسیه با پوتین دیدار نکردند. آنان که در صدد تخریب رئیس مجلس هستند -با آلودگی نیت انتخابات۱۴۰۰- بدانند که ممکن است در نقطه مقابل این سئوال طرح شود که چرا پیام رهبری توسط دستگاه دیپلماسی منتقل نشد؟
🔹این کنش-واکنش یعنی باخت-باخت در سیاست خارجی
📱 آقای جهرمی! مرحبا به این غیرت!
✍️ محمد ایمانی در کانال تلگرامی خود در واکنش به کنایه امروز وزیر ارتباطات به قالیباف نوشت:
🔹آدمهای بیغمی که یکهو غیرتی شوند، در نوع خود جالب توجهند. مثل همین جواد آقای آذری جهرمی که گفته؛ "درس امام (ره) این بود که همانگونه که به کاخ سفید اعتمادی نیست، امید بستن به کاخ کرملین هم راهبرد درستی نیست"
🔹او انگار از مریخ آمده و خبر ندارد چه کسانی در این هفت سال، رو به قبله آمریکا خوابیدند و بیدار شدند، اعتماد کردند و خیانت دیدند و باز هم، عبرت نگرفتند
🔹مدیری که چند سال تمام با بیتفاوتی، سوء مدیریت "اشرافیت غربگرا" را زیرسبیلی رد کرده و لام تا کام حرف نزده، و حالا ناگهان درباره کاخ و کوخ و شرق و غرب و ادبیات معطوف به شعور و غیرت حرف میزند، خود را به استهزا میگیرد، ولو خیال کند مردم را دست میاندازد.
🔴دلایل مهم تمرکز رسانهای بر سفر قالیباف به روسیه
🔹 پیام مهم سفر رئیس مجلس ایران به روسیه این است که با تغییر دولت در آمریکا، سیاست راهبردی جمهوری اسلامی برای تغییر موازنه قدرت از غرب به شرق با محوریت ایران، تغییر نخواهد کرد؛ برای تحت الشعاع قراردادن این مهم، حاشیهای بیاهمیت بزرگنمایی می شود که قالیباف با پوتین دیدار میکند یا با رئیس مجلس روسیه!
🔹 تجربههای تلخ درخواست آقای ظریف از خارجیها برای کمک به پیروزی اصلاحطلبان در انتخاباتها، این تردید را در اذهان بوجود آورده که احتمالا باز هم در جریان سفر آقای قالیباف به روسیه، با کارشکنیهای دیپلماتیک، منافع ملی قربانی منافع حزبی شدهاست.
🌐 جوانِ امروز حق دارد طرفدار پهلوی باشد❓
🔺در دوره ای که تمام دنیا، از قبایل عقب مانده آفریقایی تا حکومتهای عشیرهای اعراب به سمت دمکراسی حرکت میکنند، عدهای در فضای رسانه ای و مجازی داخل و خارج ایران با سر و صدای زیاد بدنبال تبلیغ و بازگشت حکومت سلطنتی پهلوی هستند و میگویند پسر فلانی باید حاکم ایران باشد چون از کمر یک شاه بدنیا آمده پس لایق ترین فرد است.❗️
👈حالا جوان امروزی، متولدین دهه هفتاد و هشتاد که دوران حکومت پنجاهو سهساله #پهلوی را ندیدهاند حق دارند از پهلوی حمایت کنند؟
✅ جوان امروزی
🔺 یادشان نیست و ندیده اند که زمان پهلوی، حمام مانند یک کالای لوکس بود، معمولا خانواده های پولدار حمام داشتند، یادشان نیست مردم هفته به هفته فقط در حمام عمومی به آب گرم دسترسی داشت.
🔺یادشان نیست و ندیده اند که در هر محله یک خانواده خط تلفن داشت و همسایه ها باهم از آن استفاده میکردند، یادشان نیست، داشتن تلویزیون آرزویمان بود، آن هم سیاه و سفید،
🔺یادشان نیست برای خرید صابون هم باید در صف می ایستادیم،
🔺یادشان نیست زمستان ها برای یک پیتنفت ساعتها باید در صف میماندیم، گاز که هنوز مال از ما بهترها بود.
جوان امروزی ندیده اند که مادرها در روستاها سرزایمان بخاطر دوری تنها بیمارستان شهر میمردند.
✅جوان امروزی
🔺یادشان نیست دخترمان را در کاباره ها لخت میکردند تا برای پول برقصد❗️
🔺یادشان نیست و ندیده اند فساد اشرف و شمس و علیرضای پهلوی را، نسل امروز هویدا و ایادی را نمیشناسد، از فساد جهانبانیان و خانواده انصاری و رشیدیان خبر ندارد
🔺 نسل امروز زورگویی های بنیاد پهلوی و خرج های آن را ندیده است.
✅جوان امروزی
🔺 یادشان نیست و ندیدهاند وقتی را که ایران پر بود از پزشکان هندی و پاکستانی، یادشان نیست که برای کوچکترین درمانها باید به خارج میرفتی آن هم در توان پولدارها بود.
🔺یادشان نیست و ندیدهاند روستاها آب و برق نداشتند، جاده نداشتند، خانه بهداشت نداشتند، مدرسه ها کم بود، نرخ بیسوادی بالا بود.
✅ جوان امروزی
🔺یادشان نیست ساواک چه غول ترسناکی بود، ندیدهاند منوچهری چگونه شکنجه میکرد، نصیری و ثابتی را نمیشناسند.
🔺یادشان نیست اگر یک آمریکایی با ماشینش شهروند ایرانی را زیر میگرفت، دادگاه ایران حق نداشت او را محاکمه کند.
🔺یادشان نیست که دوران پهلوی استان نفت خیز بحرین بدون مقاومت از ایران جدا شد و ارتش ایران حتی نتوانست یک دقیقه بجنگد تا خاک ایران از ایران جدا نشود.
📡 جوان امروزی پهلوی را از مستندهای شبکه منوتو و صدای آمریکا میشناسد. حق دارد چون منحوس ترین دوره تاریخی ایران را مانند یک حسرت طلایی ترسیم کردهاند.
❇️ راستی زمان پهلوی کل ایران چقدر
جمعیت داشت؟ کمتر از نصف الان؟ چقدر کشور درآمد داشت؟
پنج برار امروز!
نه تحریمی و نه جنگی
❇️ جوان امروزی حق دارد سوال کند که انقلاب برای ما چکار کرده است، اما قبل از هرچیز باید تحقیق کند، مطالعه کند، تاریخ بخواند آن هم مستقل نه از دریچه شبکه ای بهایی که وظیفه اش تبلیغ سلطنت (منوتو) است.