فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺بایدن در سخنرانی امروز:
🔹خیلی از آمریکاییها در حال حاضر گرسنهاند، بیخانماناند، شغل خود را از دست دادهاند. در #آمریکا استفاده از ماسک موضوع دعوای سیاسی شده، ایالتها به جای همکاری با هم در رقابت اند، آمریکاییهای آسیایی تبار در خیابانها امنیت جانی ندارند...
#افول_آمریکا
📍#اختصاصی|دیدار ضرغامی با احمدینژاد و ابهاماتی درباره احراز صلاحیت وی
🔺عزت الله ضرغامی که قصد جدی برای ورود به رقابت های انتخابات ۱۴۰۰ دارد و گفته است میخواهد "زیر میز بازی" بزند، تلاش میکند تا خود را به احمدی نژاد و پایگاه اجتماعی که برای او متصور است، نزدیک کند.
🔺براین اساس، وی اخیرا دیداری را نیز با رئیس جمهور سابق انجام داده است و درباره برنامه انتخاباتی خود با وی گفتگو کرده است.
🔺امید ضرغامی به جلب حمایت و آراء احمدی نژاد به حدی بالاست که در یکی از گفتوگوهای اخیر خود به تمجید از خاتمی و احمدی نژاد پرداخته و گفته بود که احمدی نژاد تاریخ ساز بوده و ۱۵ نکته برجسته در کارنامه خود دارد.
🔺ضرغامی در پاسخ به این سئوال که آیا شما به پشتیبانی احمدی نژاد دل بسته اید؟با لبخند، سکوت کرد.
🔺شنیده شده مواضع عجیب ضرغامی در ماههای اخیر (با چشم انداز انتخاباتی) موجب شده است بحث احراز صلاحیت وی برای حضور در انتخابات با ابهاماتی مواجه شود.
🔺همچنین، ملک در اختیار رئیس اسبق صداوسیما که با نظر مقامات عالی نظام و مساعدت ستاد اجرایی در اختیار وی قرار گرفته بود نیز ، از وی گرفته شده است.
🌐 ماجرای جالب یک انتخابات مهم در زمان مولا علی (علیه السلام)
🔹️ همانطور که میدانید انتخاب خلیفه سوم در شورایی ۶نفره بود و در واقع رأی گیری شد وبنا براین بود که اگر آرا مساوی شد ، ختم کلام و نقش تعیین کننده برعهده عبدالرحمان بن عوف باشد یعنی او حق «وتو» داشت وبه هرکسی رای داد، همون شخص خلیفه میشد...*
*♦️عبدالرحمن ابتدا نزد مولا امیرالمومنین آمد و گفت به شرط ((عمل به قرآن)) و ((سنت پیامبر)) و ((سیره شیخین)) به تو رای می دهم و تو خلیفه خواهی شد*
*♦️امیرالمومنین فقط عمل به قرآن و سنت پیامبر(ص) را قبول کرد اما هرگز عمل به سیره شیخین (ابابکر وعمر) را نپذیرفت پس عبدالرحمن به سراغ عثمان رفت و او هر ۳شرط را بی درنگ پذیرفت*
*♦️بعد از آنکه عثمان خلیفه شد فورا بنی امیه را بر امور مسلمانان مسلط کرد به گونه ای که حضرت امیر در تعبیری می فرمایند: «بنی امیه چونان شتران گرسنه که به علفهای بهاری رو می آورند بر بیت المال مسلمین چیره گشتند...» در نتیجه در زمان خلافت عثمان خیلی مشکلات و بلاها به سر جامعه پهناور اسلام آمد تا جایی که مردم علیه او شورش کردند و به رغم مخالفت وحتی مقابله امیرالمومنین، عثمان در آن شورش کشته شد.*
*🔹️ نکته:*
*♦️قبل ازشورش عده ای از اصحاب رفتند که عثمان را نصیحت کنند مثل ابوذر، عبدالله بن مسعود و خود عبدالرحمن بن عوف، که خلیفه باهر کدام به نحوی برخورد ناشایست کرد مثلاً ابوذر را تبعید کرد، عبدالرحمن ابن عوف را کتک زد و بیرون کرد و...*
*♦️بعداً عثمان برای دلجویی به عیادت عبدالرحمن رفت که عبد الرحمن از او روی برگرداند و گفت: «مابه تو رای ندادیم که با جامعه مسلمین این کارها را بکنی، قرار ما این نبود...»*
*♦️در ادامه امیرالمومنین به عیادت عبدالرحمن رفته وانتخاب غلط او را یادآور شده و فرمودند: ((همه این اتفاقات نتیجه رای تو بود))*
*♦️عبدالرحمن گفت: من پشیمانم و از رأی خود به خلیفه روی گردانم و راضی به هیچیک از اقدامات وی نیستم*
*🔹️ مولاعلی(ع) دربیان اینکه پشیمانی دیگر فایده ندارد، فرمودند: «تو در تمام اقدامات او شریکی! چه بخواهی! چه نخواهی!»*
*عزیزان...*
*انتخابات مهمی پیش رو داریم*
*🔹️ فراموش نکنیم که:*
*رأی ما مسئولیت آور است.*
*پس...*
❓ سؤال : در صورت امکان نظرتون را درباره فرد اصلح جریان انقلابی بفرمایید.
📝 پاسخ دکتر سید جلال حسینی:
به نظر بنده ما نباید راجع به مصادیق صحبت کنیم، چونکه
اولاً انرژی ما به جای اینکه مصروف لایه خاکستری و دادن امید به آنها و توجیه آنها برای ورود در انتخابات و رای به جریان انقلابی باشد مصروف خود ما میشود.
دوماً قصه های این چنینی موجب چندقطبی شدن جریان انقلابی و ایجاد نفرت و ناراحتی از یکدیگر خواهد شد.
سوماً مهمترین وظیفه ما ایجاد یک مطالبه ملی نسبت به بزرگانی ست که وظیفه وحدت جریانهای انقلابی را دارند ما باید از آنها دو چیز را طلب کنیم یک. وحدت و دو. رسیدن به یک فرد انقلابی، حالا این فرد می خواهد آیت الله رئیسی باشد یا قالیباف یا سعید محمد یا جلیلی یا هر کس دیگر ...
اگر یک جریان حداقلی به عنوان جریان انقلابی فردی را معرفی کرد و بسیار انقلابی و اصلح هم بود، این جریان انقلابی در واقع خائن به مجموعه نیروهای انقلاب است. چراکه دو قطبی درون جریانی ایجاد کرده و تشتت آرا را موجب شده است.
چهارما مطرح کردن مصادیق در صورتی مفید است که مجموعه بزرگانی که وظیفه وحدت و معرفی کاندیدای اصلح و مقبول را دارند وقتی به مصداق رسیدند آقایانی که مطرح شدند دارای تقوای و همچنین عقل تشکیلاتی لازم باشند که کنار بکشنند نه اینکه بمانند، تخریب کنند و رای ها را خرد کنند.
#وارونه_نمایی_حقیقت
🔴 #دروغ_قاطع‼️ | بیانیه جدید سه کشور اروپایی علیه یمن
🔻 کشورهای انگلیس، فرانسه و آلمان که طی سالهای اخیر چشم خود را بر روی تجاوزهای ائتلاف سعودی بستهاند، اکنون و همزمان با پیشروی نیروهای ارتش و کمیتههای مردمی یمن در استان مارب، طی بیانیه مشترکی این عملیات را محکوم کردهاند.
🖌 #سرخط_تحلیلے :
🔻رهبر معظم انقلاب (مبعث۹۹) :
🔹 کار دشمن وارونهنمایی حقیقت و دروغگویی در باب حقیقت است. آنقدر هم با جرئت و قاطعیت این دروغ را میگویند که هر کسی گوش کند خیال میکند که این راست میگوید. خیلی خونسرد و محکم و قاطع حقیقت را ۱۸۰درجه وارونه نشان میدهند!
🔹 الان شش سال است که همدست عرب آمریکا دارد مردم مظلوم یمن را در خانه و خیابان و بیمارستان و مدرسهشان بمباران میکند.... اما به مجرد اینکه از طرف یمنیها کاری انجام میگیرد فریاد تبلیغات اینها بلند میشود که آقا حمله شد ،ترور شد، همهشان میگویند!! ....عربستان را به خاطر شش سال بمباران محکوم نمیکنند این را بخاطر اینکه در مواقعی دفاعی از خودش کرده و این دفاع کارگر شده این را ملامت میکنند
💥از ۴۶ رئیس جمهور تاریخ آمریکا ۳۱ نفر دارای #سوابق نظامی هستند و ۲۴ نفر در ارتش این کشور خدمت کرده اند!
⬅️ ۱۲ نفر #ژنرال بوده اند و ۳ نفرشان بالاترین درجه نظامی کشورشان را در زمان خودشان داشته اند که شامل جرج واشنگتن، آیزنهاور (ژنرال ۵ ستاره) و گرانت (ژنرال ۴ ستاره) می باشند❗️
❌ سوال این است چرا سینه چاکان #غرب وقتی به ایران می رسد از نامزدی رئیس جمهور که سوابق نظامی به جهت #انقلابی بودنش هم داشته است، آسمان ریسمان به هم می بافند.
🔴 #راهزنان_دریایی‼️ | حمله تروریستی به کشتی تجاری ایران در دریای مدیترانه
🔻 بدنبال اصابت شئ انفجاری به کشتی کانتیربر ایران شهرکرد که چهارشنبه ۲۰ اسفندماه در آبهای بینالمللی دریای مدیترانه رخ داد، بخشی از بدنه کشتی دچار آسیب شد.
🔹این شناور که متعلق به شرکت حملونقل کانتینری کشتیرانی جمهوری اسلامی است از ایران به مقصد اروپا در حرکت بوده است.
🔹پس از اصابت شئ انفجاری به بدنه کشتی، آتشسوزی مختصری در محل انفجار رخ داده که با تلاش بهموقع فرمانده و خدمه کشتی آتش بلافاصله مهار شد و به هیچیک از خدمه آسیبی وارد نشده است.
🔹کشتی ایران شهرکرد پس از بررسی میزان آسیب دیدگی و ترمیم خسارتهای وارد شده به مسیر خود ادامه خواهد داد.
🔹اینگونه اقدامات تروریستی که مصداق راهزنی دریایی است بر خلاف قوانین بین المللی در خصوص امنیت کشتیرانی تجاری بوده و پیگیری های حقوقی برای شناسایی عاملین آن از طریق نهادهای ذیربط بین المللی انجام خواهد شد.
✍ مهدی محمدی :
💠 تئوری بازگشت همزمان به برجام که دولت از آن سخن می گوید هیچ معنایی جز تن دادن به بقاء تحریم ها ندارد. تدبیر رهبر انقلاب بازگشت به برجام پس از راستی آزمایی لغو تحریم هاست و این دقیقا چیزی است که در ‘تئوری همزمانی’ دور می خورد.
هم واعظی و هم آشنا سعی کرده اند بازگشت امریکا به برجام را مساوی لغو تحریم جلوه بدهند در حالی که درس تاریخ برجام به ما این است که عملیات حقوقی بازگشت به برجام نه تنها مساوی لغو واقعی تحریم نیست بلکه برعکس اگر ایران بر راستی آزمایی پافشاری نکند، ابزار حفظ تحریم هم هست.
دولت بایدن هیچ ابهامی باقی نگذاشته که درصدد توسعه برجام به حوزه موشکی و منطقه ای است و تنها ابزار آن برای این کار حفظ تحریم هاست. اگر ایران بر لغو راستی آزمایی شده همه تحریم ها قبل از بازگشت امریکا به برجام اصرار نورزد، دقیقا در چارچوب این راهبرد عمل کرده است.
هر نوع ابتکار دیپلماتیک در این مقطع حساس باید متمرکز بر لغو پایدار و واقعی تحریم ها باشد نه بیرون آوردن دولت بایدن از بن بست، آن هم با هزینه بقاء تحریم ها که از جیب ملت پرداخت خواهد شد. تجربه همین ۳ ماه گذشته نشان می دهد مقاومت جواب می دهد اگر سیگنال غلط به دشمن داده نشود.
🔴 ائتلاف نانوشته در رقابت با عمل گرایی انقلابی؟
💢 #معیار | در سپهر سیاسی کشور سه جریان سیاسی فعالند:
1️⃣ شعارگرایی: این جریان عمدتاً چشم به تحولات بیرونی دارد و در ۸ سال گذشته انبوهی از شعارها را مطرح کرده، اما امروز رکورددار عدم محبوبیت در افکار عمومی است، چرا که بسیاری از آن وعده ها نه تنها تحقق نیافته، بلکه اوضاع معیشتی مردم را بدتر از قبل کرده است.
2️⃣ انحراف: مجموعه ای که تحت عنوان انحراف از آن یاد میشود، به معنای واقعی جریان نیست، بلکه چند نفرند که در سالهای ۸۴ تا ۹۲ سابقه خوبی از خدمت دارند، هرچند در دو سال آخر دولت ایشان، رویه متفاوتی در پیش گرفته شد. مظلوم نمایی مصنوعی و اتکا به آن سابقه ۶ ساله، عمده ترین راهبرد آنهاست، اما سابقه دو سال آخر ایشان مملو از تفرقه افکنی، بحران سازی و هدر روی ظرفیت های کشور است.
3️⃣ عملگرایی: مجموعه ای که خود را نوکر و خادم ملت می دانند و مبنای فکری آنها حل مشکلات کشور با استفاده از ظرفیت های درونی و پیگیری اقتصاد مقاومتی است. خدمت بی منت، عدالت محوری و مبارزه با مفاسد اقتصادی و تبعیت از ولایت فقیه، از ویژگیهای این جریان است.
✅ نکته آن که رقابت اصلی بین ائتلاف نانوشته شعار گرایی و انحراف با جریان عمل گرایی انقلابی است.
✍ دکتر قاسم حبیبزاده
اراده ما را نشانه رفتهاند‼️
✍ احمد بنافی
آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا در کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان این کشور مدعی شد، گزارش مربوط به آزادسازی اموال بلوکه شده ایران در کشورهای مختلف صحت ندارد. وی بار دیگر با تعیین پیششرط برای کاهش تحریمهای ایران اعلام کرد، تا زمانی که ایران به اجرای تعهدات خود در برجام بازنگردد هیچ یک از تحریمهای آنان کاهش نخواهد یافت. در این خصوص بخوانید:
1⃣ این سخنان را وقتی در کنار اظهارات ند پرایس سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا میگذاریم، نشان میدهد که گردانندگان کنونی کاخ سفید در شرایط کنونی برای بازگشت به برجام دست بالا را گرفتهاند. در این خصوص ند پرایس اعلام کرده است که دولت متبوعش هیچ مشوقی برای ترغیب ایران به مذاکره با آمریکا در نظر نگرفته و اگر و فقط اگر ایران به پای میز مذاکره بیاید ما آماده خواهیم بود که درباره پیشنهاداتی که میتواند دو طرف را به مسیر بازگشت به پایبندی متقابل به برجام سوق دهد گفتگو کنیم، این چیزی است که ما مد نظر داریم، پایبندی در برابر پایبندی.
2⃣ برآورد آمریکائیها این است که اگر در شرایط کنونی دست بالا را از طریق گروگان نگه داشتن اقتصاد و معیشت مردم بگیرند، اراده مقامات جمهوری اسلامی در تعیین پیششرط لغو تحریمها بعنوان ما به ازای بازگشت آنها به برجام، سست شده و از موضع کنونی خود عقبنشینی خواهند کرد. اکنون آمریکا در گام نخست، اراده جمهوری اسلامی را نشانه رفته است.
3⃣اگر در این شرایط، جمهوری اسلامی دست پائین را بگیرد و پیشنهادی را ارائه دهد که نشانهای از عقبنشینی از موضع خود در آن احساس گردد، امریکاییها را به طمع خواهد انداخت تا کماکان بر موضع خود در گام نخست اصرار ورزیده و فشارها را در سقف نگه دارند، تا زمانی که ایران بپذیرد به تعهدات خود بازگشته و توسعه برجام بخشی از موضوع مذاکرات گردد، ضمن اینکه پایبندی آنان به برجام نیز به تعویق خواهد افتاد. اظهارات وزیر خارجه آمریکا که گفته است تا زمانی که ایران به توافق هستهای بازنگردد منابع ایران در کره جنوبی را آزاد نخواهیم کرد، در این چارچوب معنا مییابد.
🔚 مبنای رفتار و تصمیمگیری آمریکا در عرصه رقابتهای راهبردی منبعث از اصل هزینه/فایده است. بر همین مبنا زمانی اراده آمریکائیها در هم شکسته خواهد شد و تسلیم خواست ایران میگردند که به این درک برسند که هزینه ادامه وضع موجود برایشان بیشتر از تعهدپذیری و بازگشت به برجام است. در این راه هزینهها برای کاخ سفید زمانی افزایش یافته و منجر به تغییر محاسبات و رفتار آنها میگردد که کماکان انسجام خود را حفظ کنیم، با خنثیسازی تحریمها به فکر عبور از سختیها باشیم و در آخر با کاهش تعهدات برجامی و اقدامات فرابرجامی، موازنهسازی فشار ایجاد نمائیم.
🔴انتخابات۹۲؛ وای گازانبریها میخواهند بیایند!
انتخابات۹۶؛ وای دیوارکشها میخواهند بیاید!
نتیجه این دروغها: گول خوردن مردم!
دستاورد: دلار۳۰هزار تومانی و نابودی معیشت!
و حالا؛
انتخابات۱۴۰۰؛ وای نظامیها میخواهند بیایند!
حالا خودتان میدانید و امکان گزیده شدن از همان سوراخ تکراری...
✍️ #علیرضا_گرائی
⭕️ مقدسات و نامزدهای انتخابات
✍ دکتر کوشکی :
🔹سال ۷۶ بعضیها از نام و اعتبار رهبری نظام برای تبلیغ "ناطق نوری" هزینه کردند ...
🔹یک عده جو زده هم سالهای ۸۴ و ۸۸ برای پیروزی یک "بیلیاقت" در انتخابات ریاست جمهوری، همه مقدسات را خرج کردند ...
🔹این روزها هم بعضیها از "حاج قاسم و رهبری نظام" برای تبلیغ نامزد خود مایه میگذارند و ...
❇️ تاریخ برای عبرت گرفتن است! اگر بنا باشد در هر انتخابات یک عده این خطای مهلک را تکرار کنند، پس عقل و شعور و ... به چه درد میخورد؟
❇️ شهدا جانشان را فدای ولایت فقیه و مقدسات میکنند و بعضیها رهبری و مقدسات را برای پیروزی نامزد محبوبشان هزینه میکنند و این یعنی جفا به شهدا و ظلم به رهبری و مقدسات.
▪️دوست عزیز! برای تبلیغ نامزد مورد نظرت توانایی و اندیشه و سابقه او را هزینه کن و حواست باشد به گواهی تاریخ انقلاب، هیچ نامزدی ارزش آن را ندارد که مقدسات را برای پیروزیاش هزینه کنی و بعد در قیامت به خاطر این ولخرجی در جهنم همنشین اشرار و شیاطین باشی!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان جالب معاون اندیشکده یقین را درمورد تحریمها و اقدامات دولت ببینید
💢 دولت چگونه اختیار زیاد به آمریکا داد؟!
🔻 آقای روحانی گفت ما دیوار تحریمها را با تبر ابراهیمی شکستیم!
🔻 ایا سیستم تحریمها به این سادگی بود که او فکر میکرد؟!
تعبیر شبکه تار عنکبوت تحریم، به چه معنا بود که با برجام ازبین نرفتن؟!
✍با دیدن کلیپ متوجه میشوید که تعهدات برجام و fatf و هرگونه توافقی هیچ کدام کمکی به رفع تحریم نمیکند.
تنها راه از ریشه کندن تحریم است...
#سرطان_اصلاحات
#جریان_تحریف
#برجام_فریب_بزرگ
کم کم که به سمت انتخابات می رویم این نکته را دنبال کنید.رقیب تجدید نظر طلبان(اصلاح طلبان پیشرو) در انتخابات اصولگرایان هستند یا نظام؟ برای فهم موضوع مسائلی که طرح میکنند را واکاوی کنید.مساله شان یا قانون اساسی است یا قانون عادی یا سیاست کلی نظام است که هیچ کدام ربطی به اصولگریان ندارد
👈🏻تاجیک: جریان اصلاحات منجمد شده و فاقد پایگاه اجتماعی است
🔻مشاور رییس دولت اصلاحات به «شرق» گفت:
🔹امروز جریان اصلاحطلبی به شکلی با یک بحران و فقدان پایگاه اجتماعی مواجه شده است، گفتمانش از طراوت برخوردار نیست، سترون و منجمد شده است.
🔹جریان اصلاح طلبی وقتی به قدرت میرسد آن میکند که در بیرون قدرت نافی است و نقدش میکند.
🔹جریان اصلاحطلبی بهطور فزایندهای خودش به جزئی از مشکلات تبدیل شد، نه راهحل مشکلات.
🔹بیرون دایره قدرت برای جریان رسمی و اسمی اصلاحطلب یک قبرستان است و حیاتش درون دریای قدرت است؛ باید به هر شکلی در این دریا بماند.
🔹کاندیدای نیابتی این دوره اصلاحطلبان به مقبولیت کاندیدای نیابتی سال ۹۲ هم نیست.
هدایت شده از زمانه
زیباکلام: رئیس دولت اصلاحات هم بیاید رای نمیآورد
استاد علوم سیاسی دانشگاه در مطلبی نوشت: اصلاحطلبان گویا اساسا در جامعه ایران زندگی نمیکنند و در رویا و خواب و خیال به سر میبرند. یک زمان میگویند که ما تکلیف ملی داریم و باید در انتخابات 1400 شرکت کنیم و اگر محمدرضا عارف، مسعودپزشکیان، محسن هاشمی و اسحاق جهانگیری بیایند و سیدمحمد خاتمی آنها را تایید کند از آنها حمایت میکنیم.صادق زیباکلام ادامه داد: اخیرا نیز بحث آمدن سید حسن آقا خمینی مطرح شده است که اگر ایشان وارد انتخابات شود یک شور و نشاط و امید به وجود خواهد آمد و با توجه به اینکه یادگار امام هستند فکر دولت ملی به وجود میآید. البته جایگاه ایشان بهجای خود محفوظ اما واقعیت امر بر آن است که شرایط جامعه به نحوی نیست که نگاه خوشبینانهای به انتخابات ریاستجمهوری 1400 وجود داشته باشد. لذا اگر شرایط فعلی تغییری نکند و همچنان نارضایتی مردم و قهر آنها از صندوقهای رای ادامه داشته باشد سید حسن خمینی، جهانگیری، عارف و پزشکیان که سهل است، اگر خود سیدمحمد خاتمی هم بیاید از بدنه اجتماعی اصلاحطلبان کسی پای صندوقهای رای نخواهد رفت
🔴 #یمن_ترکیه| آخرین تحولات یمن
🔻 نبرد در حومه مارب در مرکز یمن یکی از آخرین پایگاه های حزب اصلاح (شاخه جریان اخوان المسلمین در یمن)، نیروهای منصور هادی ( رئیس جمهور مستعفی و فرارای) و عناصر ائتلاف سعودی به لحظات حساسی رسیده و رزمندگان انصارالله در تلاش هستند با شکستن آخرین خطوط دفاعی وارد این شهر شوند.
🔹حزب اصلاح به خوبی می داند اگر شهر مارب را از دست دهد نفوذ سیاسی و نظامی اش در یمن کاهش چشمگیری خواهد داشت و حضورش به نقاط محدودی در استان شبوه و تعز خلاصه می شود و از چرخه تصمیم گیری ها و قدرت حذف می شود.
🔹حزب اخوانی اصلاح و خانواده الاحمر که موسسان این حزب در یمن هستند ، با سعودی ها علیه انصارالله و دولت نجات ملی متحدند و یکی از دلایل ورود ترکیه به بحران یمن بی شک حمایت و تقویت اخوان المسلمین در این کشور است. دولت ترکیه که از ماه های گذشته با تغییر روابط با رژیم سعودی تمایل خود را برای حضور میدانی در خاک یمن نشان داده بود حالا با انتقال تروریست های مورد حمایتش قصد دارد شهر مارب را حفظ و حزب اصلاح را نجات دهد.
🔹براساس آخرین اطلاعات به دست آمده، در روزهای گذشته دولت ترکیه تمام توان خود را به کار گرفته تا چند گروه از عناصر گروهک تروریستی جبهه النصره (شاخه رسمی القاعده در سوریه) را در مناطق اشغالی سوریه برای اعزام به خطوط نبرد در حومه شهر مارب سازماندهی کند. آنکارا اعلام کرده به هر نیروی تروریستی که به مارب منتقل شود ماهانه هزار و ۵۰۰ دلار پرداخت خواهد کرد و ۴۰۰ دلار دیگر را هم برای سایر هزینه از جمله خوراک متقبل می شود.
🔹 به گزارش منابع خبری ، در حال حاضر درگیری ها در حومه غربی و جنوب غربی مارب ( شرق و جنوب شرق بخش صرواح) ادامه دارد و رزمندگان یمنی با این شهر از این محورها به ترتیب ۱۰ و ۱۵ کیلومتر فاصله دارند
🔴 #تحلیل| انصار الله در کجای جنگ یمن ایستاده است؟
✍ حمیدخوش آیند
🔻 نابودی انصارالله و تصرف سرتاسر یمن و تأسیس حکومت همگرا با دربار سعودی و آمریکا مهمترین اهداف عربستان در آغاز جنگ علیه یمن بود که این اهداف نهتنها محقق نشده بلکه با نتیجه معکوسی همراه شده است. زمانی که ائتلاف تحت رهبری عربستان حمله به یمن را آغاز کرد، انصار الله یک جنبش کوچک محلی در یمن بود، اما پس از شش سال، این گروه کوچک، به یک بازیگر تمامعیار، تعیینکننده و معادلهساز نهفقط در یمن بلکه در سطح منطقه و بینالملل تبدیلشده است که حتی دولت آمریکا برای گفتگو با آن اصرار دارد.
🔹 از نظر میدانی و سیاسی درحالیکه شش سال قبل انصارالله شاید در کمتر از ۱۰ درصد یمن و عمدتاً در سعده تمرکز میدانی داشت، امروز حدود ۷۰ درصد مناطق قابل سکونت و دارای اهمیت راهبردی ازجمله استانهای سعده، صنعا، الجوف، ذمار، حدیده، بخشهای مهمی از استان مأرب و برخی مناطق دیگر در شمال یمن را در اختیار دارد. اصلاً برای عربستان و شرکای منطقهای و بینالمللیاش هم قابلتصور نبود که در جنگ یمن بیش از ۳۸۰ هواپیما و بالگرد آپاچی و بیش از ۸۹۰۰ تانک و خودروی نظامی و بیش از ۱۱ هزار افسر سعودی و اماراتی در این جنگ سرنگون شده و کشته شوند!
🔹 هماینک استان مأرب که از کلیدیترین و استراتژیکیترین مناطق یمن است و به لحاظ سیاسی پایگاه اصلی حزب اصلاح و دولت مستعفی منصور هادی است، به مرکز اصلی تحولات میدانی در این کشور تبدیلشده است که درگیریهای شدیدی هم بین انصارالله و نیروهای تحت امر عربستان برای تسلط بر آن وجود دارد. امروز و تا لحظه نگارش این مطلب، انصارالله طی یک عملیات آزادسازی تنها کمتر از ۶ کیلومتر با مرکز این استان فاصله داشته و به دروازههای مأرب رسیده است.
🔹 این در حالی است که در نقطه مقابل، ائتلاف سعودی نیز هر چه در توان دارد را برای تصرف استان مأرب به کار بسته و تمام نیروهای مزدور اعم از داعش و القاعده و غیره را به جبهه مأرب روانه کرده، بهطوریکه حدود ۴۰ هزار نیرو در قالب ۵۵ تیپ به مأرب آورده است. در اهمیت تحولات میدانی مربوط به مأرب همین بس که این استان حکم حلب را در سوریه دارد و آزادسازی آن نیز بهمثابه آزادسازی حلب در سوریه است که باعث پایان داعش در آن کشور شد.
🔹 لذا آزادسازی استان مأرب که بر اساس برآوردهای موجود به زودی اتفاق خواهد افتاد، یک موفقیت مهم برای انصارالله بوده و باعث تغییر موازنه و برچیده شدن نیروی تحت امر سعودی چه ازنظر میدانی و چه سیاسی و نظامی از یمن خواهد گردید. برای همین است که آمریکاییها نیز بهرغم درخواستهایشان برای پایان دادن به جنگ یمن، بهشدت دنبال این هستند که ولو با پایان جنگ هم که شده عملیات آزادسازی مأرب نیمه کاره مانده و این استان از دست نیروهای طرفدار سعودی خارج نشود.
🌹 پنج کار موجب دور شدن شیطان میشود
♦️ پیامبر اکرم صل الله و علیه وآله فرمودند: آیا شما را از چیزى خبر ندهم كه اگر به آن عمل كنید، شیطان از شما دور شود، چندان كه مشرق از مغرب دور است؟
♦️ عرض كردند:بله.
🔻فرمودند:
1⃣ روزه روى شیطان را سیاه مى كند،
2⃣ صدقه پشت او را مى شكند،
3⃣ دوست داشتن براى خدا،
4⃣ و همیارى در كار نیك، ریشه او را می كَند،
5⃣ و استغفار شاهرگش را مى زند.
📚 میراث حدیث شیعه/ج۲/ص۲۰/ح۱۸
🌹شهید ماه اسفند؛ سردار شهید عبدالحسین برونسی
🌹سهم خانواده من
🌹همسر شهید: يك روز با دو تا از همرزماش آمده بود خانه. آن وقتها هنوز كوی طلاب مینشستيم. خانه كوچک بود و تا دلت بخواهد #گرم. فصل #تابستان بود و عرق همينطور شُرشُر از سرو رويمان میريخت. رفتم آشپزخانه. يک پارچ آب يخ درست كردم و آوردم برايشان. یكی از دوستهای عبدالحسين گفت:"ببخشيد حاج آقا." اگر جسارت نباشد میخواستم بگويم كولری را كه داديد به آن بنده خدا، برای خانه خودتان واجبتر بود. يكی ديگر به تاييد حرف او گفت: آره بابا، بچههای شما اينجا خيلي بيشتر گرما میخورند.
🌹كنجكاو شدم. با خودم گفتم: پس شوهر ما #كولر هم تقسيم میكند! منتظر بودم ببينم عبدالحسين چه میگويد. خندهای كرد و گفت: اين حرفها چيه شما میزنيد؟ رفيقش گفت: جدی میگويم حاج آقا. باز خنديد و گفت: شوخی نكن بابا جلوی اين زنها! الان خانم ما باورش میشود و فكر میكند اجازه تقسيم كولرهای دنيا، دست ماست. انگار فهميدند عبدالحسين دوست ندارد راجع به اين موضوع صحبت شود؛ ديگر چيزی نگفتند. من هم خيال كولر را از سرم بيرون كردم. میدانستم كاری كه نبايد بكند، نمیكند. از اتاق آمدم بيرون.
🌹 بعد از شهادتش، همان رفيقش میگفت: آن روزها وقتی شما از اتاق رفتيد بيرون، حاج آقا گفت: میشود آن خانوادهای كه شهيد دادند، آن #مادر شهيدی كه جگرش داغ دار است، توی گرما باشد و بچه های من زير كولر؟! كولر سهم مادر شهيد است، خانواده من گرما را میتوانند تحمل كنند.
📚منبع: برگرفته از کتاب خاکهای نرم کوشک
🔴 #لبنان | ائتلاف ۱۴ مارس و ۸ مارس چگونه شکل گرفتند؟
✍ علیرضا تقوی نیا :
🔻 امروز ۱۴ مارس است. هرساله چنین روزی یک ائتلاف معروف سیاسی را به اذهان لبنانی ها متبادر می کند. اما خاستگاه جریان ۱۴ مارس و ۸ مارس کجاست؟!
🔹در ۱۴ فوریه ۲۰۰۵ رفیق حریری رهبر جریان المستقبل و نخست وزیر سابق لبنان در یک انفجار شدید در بیروت کشته شد. وی از مخالفان جدی حضور نظامی سوریه در لبنان و همپیمان فرانسه ، سعودی و آمریکا بود. بلافاصله رسانه های غربی انگشت اتهام را به سوی دولت سوریه نشانه گرفتند و یک فضای کاملا منفی علیه بشار اسد در لبنان ایجاد شد. بخش وسیعی از مردم لبنان تحت تاثیر این ترور و تبلیغات ناشی از آن ، کشته شدن حریری را تجاوز جدی سوریه به وطنشان می پنداشتند و فضای سیاسی اجتماعی عروس خاورمیانه به سمت التهاب و زد و خورد جدی پیش می رفت.
🔹 از یک طرف بخشی از گروههای لبنانی همچون جریان المستقبل ، حزب کتائب ، حزب القوات البنانیه و ... خواستار خروج فوری نظامیان سوری ( که حدود ۲۹ سال به جهت حفظ ثبات و امنیت لبنان در برابر اسرائیل و جنگ داخلی در آن کشور حضور داشتند ) بودند و در مقابل گروههایی همچون حزب الله و جنبش امل مدافع حضور همسایه شرقی در وطنشان. توجیه مدافعان حضور نظامی سوریه این بود که ارتش سوریه عاملی مهم برای توازن قوا در برابر رژیم اسرائیل به شمار می رفت و در نتیجه حضورش لازم.
🔹در همین حین عده ای از کشورهای خارجی خواستار اجرایی شدن قطعنامه ۱۵۵۹ شورای امنیت( که خواستار خروج نیروهای اسرائیلی و بقیه دول خارجی از خاک لبنان می شد ) شدند. استدلال حزب الله و امل این بود تا زمانی که اسرائیل از مزارع شبعا و بلندی های کفرشوبای لبنان خارج نشده و تمامیت ارضی آن را را مورد احترام قرار نداده ، دولت سوریه باید نیروهایش را در این کشور نگه دارد.
🔹در مقابل اسرائیل این بخش را متعلق به لبنان نمی دانست و معتقد بود این مناطق بخشی از سوریه است ، نه لبنان و این کشور صلاحیت اظهار نظر در مورد آن را ندارد. اسرائیلی ها در این خصوص می گویند : که اگر مزارع شبعا و بلندی های کفرشوبا متعلق به لبنان است چرا زمانی که این مناطق در خلال جنگ ۶ روزه ۱۹۶۷ به اشغال اسرائیل درآمد دولت لبنان اعتراضی بدان نکرد؟ ؛ به هر حال دولتهای غربی و عربی و متحدانشان در لبنان مُصر بر اجرای قطعنامه ۱۵۵۹ و خروج سوریه از آن کشور بودند.
🔹اعتراضات و دو دستگی ها که با تحریکات داخلی و خارجی بالا گرفت ، سید حسن نصرالله در اقدامی هوشمندانه در روز ۸ مارس ۲۰۰۵ حامیان ابقای سوریه در لبنان را به میدان ریاض الصلح بیروت دعوت کرد. در این تجمع بی سابقه صدهها هزار نفری که با سخنرانی قاطع نصرالله همراه بود ، مردم مجتمع از سوریه ، حافظ اسد و پسرش به خاطر حمایت هایشان تشکر کردند و تجمع به خوبی پایان یافت و اثر عمیقی نهاد.
🔹 پس از اجتماع ۸ مارس آن طرف مقابل نیز بیکار ننشست و تجمع گسترده ای را در روز ۱۴ مارس سازمان داد. در این تجمع احساساتی صدهها هزار نفر شرکت داشتند و خواستار خروج سوریه از لبنان شدند . در حالی که همگان خیال می کردند سوریه زیر بار فشارها نخواهد رفت ، در اقدامی که تعجب ناظران را برانگیخت بشار اسد اعلام کرد نظامیان سوری پس از ۲۹ سال از لبنان خارج خواهند شد. این یک دستاورد بزرگ برای راهپیمایان ۱۴ مارس بود و از آن تاریخ صحنه سیاسی لبنان به عرصه نبرد دو جریان اصلی ۱۴ و ۸ مارس بدل گشت.
🔹 البته خروج سوریه از لبنان ، اسرائیل را ( که خیال می کرد دیگر با خروج نظامیان سوری خلاء جدی قدرت در این کشور شکل گرفته و عروس خاورمیانه عملا بی دفاع است) به محاسبه غلطی وا داشت و در ژوئیه ۲۰۰۶ به لبنان حمله گسترده ای را آغاز نمود که البته با مقاومت حزب الله بزرگترین شکست تاریخش را متحمل شد.
جریان اصلاحات، فاقد پایگاه اجتماعی است
🔻تاجیک؛ مشاور رییس دولت اصلاحات به «شرق» گفت:
🔹امروز جریان اصلاحطلبی به شکلی با یک بحران و فقدان پایگاه اجتماعی مواجه شده است، گفتمانش از طراوت برخوردار نیست، سترون و منجمد شده است.
🔹جریان اصلاح طلبی وقتی به قدرت میرسد آن میکند که در بیرون قدرت نافی است و نقدش میکند.
🔹جریان اصلاحطلبی بهطور فزایندهای خودش به جزئی از مشکلات تبدیل شد، نه راهحل مشکلات.
🔹بیرون دایره قدرت برای جریان رسمی و اسمی اصلاحطلب یک قبرستان است و حیاتش درون دریای قدرت است؛ باید به هر شکلی در این دریا بماند.
🔹کاندیدای نیابتی این دوره اصلاحطلبان به مقبولیت کاندیدای نیابتی سال ۹۲ هم نیست.
حسرت وزیر خارجه ترامپ و اعتراف به آرزویی که به گور می رود :
#پمپئو :
در خصوص وادار کردن ایران به کوتاه آمدن و وارد شدن شان به توافقی که واقعاً مانع از دستیابی به سلاح هستهای شود،آنچه که امیدوار بودیم بهدست میآوریم، حاصل نشد.
#زباله_دان_تاریخ
💠 بهترین روش برای تغییر!
✍️ فتحالله پریشان 🌺
🔻کمتر از یک هفته به پایان سال ۱۳۹۹ باقی مانده است؛ سالی سرشار از کامیابیها و ناکامیها. افزون بر بحران همهگیری کرونا که ابعاد جهانی پیدا کرد و ضربات جبرانناشدنی بر ساختار اقتصادی دنیا و کشورمان وارد کرد، استمرار مشکلات مزمن اقتصادی و مسائل معیشتی ازجمله تورم دورقمی، گرانی، بیکاری و کاهش ارزش پول ملی نیز فشار به اقشار کمدرآمد را دوچندان کرد. اگر بر این وضعیت، سودجویی و رانتخواری و فساد گروهی را که خود موجب تشدید شکافهای درآمدی و درنتیجه توزیع ناعادلانه ثروت میشود، بیفزاییم، اولویت و ضرورت فوری و فوتی ایجاد «تغییر» در وضعیت موجود جامعه را با تمام وجود درک میکنیم؛ اما بهترین شیوه و روش تغییر وضعیت اقتصادی و اجتماعی و سیاسی کشور چیست؟
❇️ مطابق تجارب جهانی، بهترین شیوه تغییر که کمهزینهترین آنهاست، تغییر وضعیت از طریق چرخش نخبگانی در ساختارهای قدرت و ثروت از طریق انتخابات است؛ اما کدام انتخابات میتواند حلال مشکلات باشد و چرخه معیوب مدیریت اجرایی امروز را درمان کند؟ مسلماً انتخاباتی که بتواند پاسخهای معتبری به انبوه مشکلات و معضلات مردم ارائه کند و سیر کاهشی منحنی حرکت تابآوری اجتماعی را برعکس نماید. اینچنین انتخاباتی در پرتو مشارکتجویی بیشترین انتخابکننده شکل میگیرد. انتخابات با شور و مشارکت گسترده، پشتوانه قدرتمند مردمی مسئولان آینده و تضمینکننده امنیت و منافع ملی است. با این مقدمه، به چند دلیل میتوان گفت که بهاحتمالزیاد میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ بیش از انتخابات یازدهمین مجلس شورای اسلامی در اسفندماه ۱۳۹۸ خواهد بود:
1️⃣ آنگونه که تجربه نشان میدهد، معمولاً میزان مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری بیش از انتخابات مجلس بوده است.
2️⃣ در انتخابات ۱۴۰۰ علاوه بر ریاست جمهوری، انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و ... هم برگزار میشود که این امر بر میزان مشارکت تأثیر مثبت میگذارد.
3️⃣ بین رقابت و مشارکت نسبت مستقیم وجود دارد؛ به میزان افزایش انگیزه رقابت، مشارکت هم بالا خواهد رفت. در #انتخابات ۱۴۰۰ بهاحتمالزیاد با رقابت بیشتری نسبت به مجلس یازدهم مواجه خواهیم بود. اصلاحطلبان در انتخابات اسفند ۹۸ ، نتیجه انتخابات مجلس را واگذارشده به رقیب میدانستند و بنابراین، درصدد رقابت با حریف نبودند؛ اما اکنون شانس پیروزی خود را به دو دلیل احتمال احیای برجام و رفع برخی تحریمها با توجه به روی کار آمدن دولت بایدن در آمریکا و رقابتهای احتمالی و احتمالاً وحدتشکن در درون جریان رقیب، بالا میدانند و امید زیادی به رأیآوری دارند.
⭐👇نظامی یا انقلابی، مسئله این است!!
در باب رئیس جمهور شدن نظامیان ذکر چند نکته را مفید میدانم:🍒
۱-رئیس جمهور شدن یک چهره نظامی به خودی خود نه مثبت است و نه منفی. متناسب با فرد نظامی و عنصر زمان و مکان می تواند مطلوب یا نامطلوب باشد. این مسئله در مورد سایرین اعم از علما، پزشکان، مهندسان و دیگران هم صادق است.🍒
۲-در بسیاری از کشورهای مهم دنیا ازجمله آمریکا و انگلیس هم، نظامیان بسیاری رئیس جمهور شده اند کسی آن را مخالف دمکراسی نخوانده و افراطیگری هم ندانسته است.🍒
۳- نکته اساسی این است که عدهای مغرضانه با ترسناک جلوه دادن ورود نظامیان به عرصه انتخابات سعی میکنند تا مانع ورود عناصر «انقلابی و کارآمد» به میدان مدیریت کلان کشور شوند. چراکه داوطلبان نظامی بیش و پیش از آنکه نظامی باشند، چهرههای انقلابی و کار آزموده در عرصه های مختلف اجرایی هستند که مدیریت نظامی فقط بخشی از مسئولیت و توانمندی آنهاست وسایر ابعاد و کارآمدی آنها اعم از اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی وسیاسی بطور مرموزانه ای نادیده گرفته می شود، به عبارت دیگر این عده در واقع، نه باورود نظامیان که با ورود انقلابیون به عرصه رقابت انتخاباتی مخالفت میکنند.🍒 🍃
💠 احمدینژاد و ترور آرمانهای سوم تیر
احمدینژاد تبدیل به فردی شده که اصرار دارد بگوید منتقدانم درباره دیکتاتوری و ریاکاری من درست میگفتند و من آنی نبودم که نشان میدادم! و چه خسارتی از این بدتر!
🌐 محمود احمدی نژاد رئیس جمهور سابق در روزهای گذشته برنامههای متعددی را با رنگ و بوی انتخاباتی دنبال میکند. اگرچه وی هنوز صراحتاً اعلام نکرده است که در انتخابات حضور پیدا خواهد کرد اما کنشهای سیاسی اخیر او نشان میدهد که در حال زین کردن اسب خود برای تاثیر بر انتخابات ۱۴۰۰ است.
متن کامل را حتما مطالعه بفرمائید 👇👇👇
https://tn.ai/2462410