حضور تریتا پارسی با ملیتی ایرانی_سوئدی رئیس شورای نایاک که تمام بودجه ش از آمریکا تأمین میشود و بنیانگذاران تحریم های جدید علیه ایران هستند دقیقا به چهدمعنی هست؟!
در تیم مذاکره ظریف چه می کند؟ #خیانت_اصلاحات
🔸مخالفت روحانی با مصوبه شورای نگهبان درباره شرایط داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری/الزامات وزارت کشور باید در چارچوب قانون و با ابلاغ رییس جمهور عملی گردد
🔹در پی ابلاغ مصوبه شورای نگهبان درخصوص شرایط داوطلبان ثبتنام در انتخابات ریاستجمهوری به وزارت کشور؛ رئیسجمهور به وزارت کشور دستور داد که در برگزاری انتخابات بر اساس جمعبندی نظریه تفسیری معاونت حقوقی ریاستجمهوری و طبق قوانین موجود عمل نماید.
🔹معاونت حقوقی ریاستجمهوری در پی ابلاغ مصوبه اخیر شورای نگهبان به وزارت کشور، طی نامهای در ۷ بند تفسیر حقوقی خود از این مصوبه را ارائه کرد. این نامه صلاحیت وضع معیارهای نوعی یا قانونگذاری را بر اساس اصل ۷۱ قانون اساسی، صرفا بعهده مجلس شورای اسلامی دانسته و تاکید کرده است که در صورت تصویب قانون از سوی مجلس هم ابلاغ آن برای اجرا با رئیسجمهور است.
🔹معاونت حقوقی در جمعبندی نظریه خود وزارت کشور را مکلف دانسته تا وظایف اجرایی خود در انتخابات ریاستجمهوری را بر اساس قوانین موجود و آئیننامهها و قوانین مربوطه انجام دهد.
▪️گزارش نشریه آمریکایی پولتیکو درباره تاريخچه اظهارات #بایدن:
سال ۲۰۰۲:
۱-فکر میکنم ایران و ظرفیت موشکی آن در دراز مدت تهدید بزرگتری درمقایسه با تهدید صدام است. ملاهای ایران باید نگرش خود را تغییر دهند.
در دوره خاتمی:
۲-هدف نه چندان پنهان ما باید تقویت اصلاحطلبان در ایران باشد.
سال ۲۰۰۵:
۳-دوست دارم تغییر رژیم ایران را ببینم.
درباره برجام:
۴-معتقدم برجام امنیت ما و اسرائیل را افزایش خواهد داد.
۵-در مذاکرات نباید خیلی مشتاق به نظر رسید چون نشانه ضعف است.
ای کاش رئیس جمهور ما به بند ۵ توجه میفرمودند.
💠 روحانی و احمدی نژاد
چقدر شبیه هم شده اند!
✍ محمد ایمانی :
🔹روحانی، با استفاده از نتایج سوء مدیریت احمدی نژاد در دو سال پایانی، توانست مردم را اغوا کند و در انتخابات پیروز شود؛
♦️احمدی نژاد هم با وجود همه تلخی های پایان مدیریتش در کام مردم، به واسطه سوء مدیریت روحانی است که توانسته معرکه گیری کند و انحرافات خود را از یادها ببرد.
🔹این دو همواره به عنوان رقیب و نفی هم دیده شده اند؛ اما در واقع به شدت محتاج یکدیگر بوده و از دیگری برای سیاست بازی استفاده کرده اند.
♦️اما عجیب تر، با هم ساختن و توافق ضمنی برای زدن شورای نگهبان قانون اساسی است! هر کدام با تایید همین شورای، دو بار نامزد شده اند؛ بی هیچ اعتراض جدی به نظارت قانونی شورای نگهبان. و حالا ناگهان به یادشان افتاده که باید شورا را زیر سوال ببرند و به عملکرد آن حمله کنند!
🔹مردم از چنین سیاست بازانی، جنجال و تشکیک در نظارت شورای نگهبان را نمی پذیرند و زست شان را صادقانه نمی دانند. بماند که خیلی ها معتقدند شورای نگهبان در تایید این دو، کوتاهی کرده و با اغماض رفتار نموده است.
♦️تحلیل گرانی هم می گویند این ژست طلبکارانه و تخریبی، نتیجه عدم پیگرد قضایی تخلفات شان است. این دو در واقع باید برای ترک فعل ها یا سوء مدیریت هاشان مواخذه می شدند؛ اما جون با اغماض رو به رو شدند، به صرافت افتادند دست پیش هم بگیرند.
🔹بخش مهمی از گرفتاری های اقتصادی مردم از سال 90 تا امروز، به خاطر انحراف روحانی و احمدی نژاد از مسئولیت و تعهدات قانون اساسی است. این دو، درست در میانه شروع فشار های تحریمی دشمن، درگیری و فرصت سوزی را به داخل کشور و نهاد ها و قوا کشاندند و ضد تدبیر عمل کردند.
♦️ماجرا های بنزین و بورس و سبد کالا و صف های توهین آمیز، یادگاری دولت روحانی است؛ تا آنجا که صادق خرازی به عنوان موتلف او، در ماجرای بنزین گفت "گاهی به شوخی می گویم مسئولین صبح به صبح که بیدار میشوند برنامهریزی و بخشنامه صادر میکنند که انقلاب را از بین ببرند و این مردمند که آن را حفظ میکنند".
🔹درباره احمدی نژاد هم، این خاطره تلخ از آقای جعفر فرجی (فرماندار شهرری در دولت دهم و قائممقام ستاد انتخاباتی احمدی نژاد در سال ۸۸) شنیدنی و گریستنی است:
🔻«برای سفر استانی دولت مجبور شدم به جلسهای با آقای بقایی [معاون اجرایی رئیسجمهور] بروم. تنها جلسهای که با ایشان داشتم، تلخترین جلسه آن دوره عمرم شد.
🔻او که ارتباط بنده را با جریان ستادهای مردمی در سراسر کشور و بچههای انقلابی میدانست، پرسید بچهها نظرشان نسبت به قضیه خانهنشینی چیست؟ توضیح دادم که رئیس دولت در پازل دشمنانش حرکت کرد و هر عاقلی، این را میفهمد.
🔻او که عصبانی شده بود، گفت پنج شش سال است که شبانهروز در کشور مثل... کار میکنیم و آقایان [...] و [...] میروند پزش را جلوی مردم میدهند و پشتسر، ما را میکوبند. اشکالی ندارد #ما_هم_از_فردا_کار_نمیکنیم. بله از فردا کار نمیکنیم که معلوم بشود فقط ما هستیم که میتوانیم کشور را بگردانیم. ببینیم در سخنرانیهایشان چه دارند به مردم بگویند و آنوقت به دست و پایمان میافتند.
🔻با دو تن از رفقا رفته بودیم؛ موقع برگشتن بغض گلویمان را گرفته بود. ما فکر میکردیم حرفی زد و تمام شد. اما حرف او، علیرغم باورمان اجرایی شد، دو سال رئیسجمهور و معاونین و مسئول دفترش، کشور را رها کردند. آن هم در اوج تحریمها.
🔻این را از جدول جلسات رئیسجمهور که جایش معاون اول میرفت و کاهش حجم تصمیم، اقدام و برنامهها و سفرها و ازهمگسیختگی کارها میشد فهمید... وضعیت اقتصادی و اجتماعی سیاسی کشور محصول همان دو سال تعلل ارادی است که آقای بقایی آن روز وعدهاش را داد».
🔹آیا این بار با فتنه ای مشترک میان روحانی و احمدی نژاد رو به رو هستیم؟!
🔰 *شبهه انتخاباتی*
⁉ آیا اعلام شرایط رجل سیاسی توسط شورای نگهبان قانونگذاری محسوب می شود؟ با توجه به عدم شانیت قانون گذاری توسط شورای نگهبان آیا چنین اقدامی خلاف قانون نیست؟
📝 یعقوب ربیعی
💠 اگر انتخاباتهای دفعات قبل را مرور کنیم یک بی نظمی و ولنگاری در ثبت نام ها وجود داشت، که از کودک شیرخواره تا پیرمرد ۹۰ ساله و در هر سطح سواد و مدیریتی در انتخابات ثبت نام میکردند. رد صلاحیت بیش از ۹۰ درصدی این کاندیداها موجب بی اعتباری در فضای بین الملل و پروپاگاندای رسانهای ضد انقلاب میشد.
💠 برای قاعده مند کردن انتخابات، در سال ۹۵ سیاست های کلی انتخابات توسط رهبر معظم انقلاب ابلاغ گردید. در بند ۵ از قسمت ۱۰ سیاستهای کلی تاکید شده است که تعریف و اعلام معیارها و شرایط لازم برای تشخیص رجل سیاسی مذهبی و مدیر و مدبر بودن نامزدهای ریاست جمهوری به عهده شورای نگهبان میباشد.
🔰 بر اساس وظیفهای که در سیاستهای کلی بر عهده شورای نگهبان گذاشته شده است شورای نگهبان موظف به مشخص کردن قواعد و معیارهای رجل سیاسی برای کاندیداها می باشد. بر این اساس شورای نگهبان اقدام به قانون گذاری نکرده است بلکه صرفاً برای وظیفهای که بر عهده او گذاشته شده است اصول و ضوابطی را مشخص کرده است.
💠 حرکت شورای نگهبان حرکت کاملاً صحیح بوده است که مانع از لجام گسیختگی و ولنگاری در ثبت نام ها می شود. هر چند بخشی از دلسوزان و منتقدان قابل احترام در این زمینه اظهار نظر کردند ولی به نظر میرسد که بخشی از واکنش ها سیاسی و با اهداف انتخاباتی بود.
💠 البته معتقدیم که لازم است که برای رفع مشکلات موجود در انتخابات ها، یک قانون منسجم، منظم و دقیق نوشته شود. قانون انتخابات مصوبه مجلس فعلی و سیاست های کلی انتخابات سال ۹۵ می تواند آغاز این راه باشد.
⁉️چرا سپاه به آمریکا اخطار داد؟
🔻پنتاگون اعلام کرد کشتی گارد ساحلی آمریکا بهدلیل نزدیک شدن ۱۳ قایق تندروی سپاه پاسداران به پنتاگون اعلام کرد که یکی از شناورهای گارد ساحلی ایالات متحده پس از آن که ۱۳ فروند قایق سپاه پاسداران به این شناور و دیگر کشتیهای نیروی دریایی آمریکا در تنگه هرمز نزدیک شدند، با شلیک حدود ۳۰ گلوله هشدار داده است.
🔻به گزارش رادیو فردا،سخنگوی پنتاگون، گفت:پس از آن که قایقهای تندروی ایرانی به ۱۵۰ یاردی شش فروند شناور ارتش ایالات متحده از جمله شناور یواساس مونتری رسیدند، نیروی دریایی آمریکا اقدام به شلیک گلوله اخطار کرد.
این مقام آمریکایی رفتار قایقهای سپاه پاسداران را «بسیار تهاجمی» توصیف کرد.
🔺این در حالی است که نیروی دریایی سپاه گفته است:ادعای اخیر سخنگوی وزارت دفاع آمریکا پیرامون نزدیکی شناورهای نیروی دریایی سپاه به شناورهای دریایی این کشور در تنگه هرمز نادرست و فرار به جلو است.
🔺دیروز شناورهای گشتی نیروی دریایی سپاه با ۷ فروند شناور دریایی آمریکاییها در تنگههرمز که به ارتکاب رفتارهای غیر حرفهای مانند پرواز بالگرد، شلیک فلیر و تیراندازی بیهدف، بیمورد و تحریک کننده مبادرت ورزیدند، روبهرو و ضمن رعایت فاصله قانونی در چارچوب دستورالعملها و مقررات دریانوردی به رفتار مخاطرهآمیز و غیرحرفه ای آنها تذکر و اخطار داده شد.
🛑 اگر میتوانید بسم الله...
🚩 از امروز آغاز ثبت نام سیزدهمین دوره #انتخابات ریاست جمهوری آغاز می شود. در این بین تعداد زیادی از افراد برای ثبت نام در این کارزار بزرگ اقدام خواهند کرد.
📌 نکته بسیار مهمی را رهبر معظم انقلاب در آغاز سال فرمودند که شاید اگر توجه به این نکات شودخیلی ها را از ورود به انتخابات برحذر دارد....
🔹**رهبر معظم انقلاب**: به آن کسانی که داوطلب ریاست جمهوری میشوند ... میخواهم به آنها بگویم انتظار داریم سنگینی کار را بدانید؛ شما که داوطلب شدهاید، بدانید چه چیزی را میخواهید بر دوش بگیرید، چه بار سنگینی را میخواهید بر دوش بگیرید؛ این را بدانید.
🔹 اگر دیدید میتوانید، خیلی خب، وارد کارزار انتخاباتی بشوید؛ امّا این جور نباشد که سنگینی کار را ندانید.
🔹 اوّلاً مشکلات و مسائل اصلی کشور را بشناسید. مسائل کشور یکی دو تا که نیست؛ صدها مسئله هست که از این صدها مسئله اقلّاً دهها مسئلهاش جزو مسائل اساسی و مهمّ کشور است؛ اینها را بدانید، بدانید که مشکل کشور کجا است و مسائل کشور چیست، برای حلّ آن مسائل هم یک برنامهای و راه حلّی داشته باشید، ولو اجمالی؛ حالا نمیگوییم تفصیلی؛ ولو به نحو اجمال، یک راه حلّی برای آن داشته باشید.
🔹 مسئلهی اقتصاد را بشناسید؛ اقتصاد مهم است. در خود مسئلهی اقتصاد کارهای مهمّی هست؛ رشد تولید ملّی، رشد سرمایهگذاری ملّی، تقویت پول ملّی، مسئلهی تورّم و امثال اینها در ذیل عنوان اقتصاد است. بعد، مسئلهی امنیّت کشور که مسئلهی بسیار مهمّی است....
✅اگر میبینید میتوانید این بار سنگین و مهم را به دوش بگیرید، بسمالله، وارد بشوید؛ اگر دیدید نه، وارد نشوید که در روایت دارد که به آن کسی که یک کاری را نمیتواند و وارد آن کار میشود وعدهی خیلی بدی دادهاند که من حالا دیگر آن وعده را عرض نمیکنم. پس بنابراین، این هم یک نکته که مربوط به داوطلبان بود.
♦️ نشانههایی از شکلگیری یک ائتلاف سهضلعی در عراق
#تحلیل_کوتاه
🔹 همزمان با نزدیک شدن به انتخابات زودهنگام پارلمانی در عراق، به نظر میرسد نشانههایی درباره ائتلافهای احتمالی در حال ظهور است. هرچند که تلون سیاسی و فروپاشی ائتلافها در عراق، مسئلهای بدیهی و بسیار محتمل محسوب میشود.
🔸 در روزهای اخیر مصطفی الکاظمی در گفتوگو با رسانهها که بخشهایی از آن منتشرشده، اعلام کرد که تا پیش از انتخابات، دفاتر حزب دموکرات در کرکوک تحویل آنها میشود. وی همچنین ضمن محکوم کردن اقدامات پ.ک.ک، از هماهنگی بغداد و اقلیم درباره مناطق مورد مناقشه خبر داد و تأکید کرد رابطه طرفین وارد دوران طلایی شده است.
🔸 وی همچنین در بخش دیگری از اظهارات خود ضمن تمجید از مقتدی صدر، وی را «رهبر جریان مقاومت عراق» خواند و تسلط جریان صدر بر دولت را رد کرد. الکاظمی انتساب وزیر بهداشت و رئیس کل بانک مرکزی به جریان صدر را مردود دانست و گفت که خود شخصا این افراد را منسوب کرده است.
🔸 اظهارات الکاظمی گمانهزنیها درباره ائتلاف حزب دموکرات کردستان و جریان صدر در انتخابات پارلمانی آتی و توافق طرفین برای نخستوزیری الکاظمی را تقویت میکند؛ چهاینکه به نظر میرسد تأکید الکاظمی مبنی بر عدم شرکت در انتخابات، به نوعی ارائه تضمین به جریان صدر نسبت به عدم رقابت افراد و جریانهای وابسته به وی با صدریها در انتخابات است. بدیهی است کسب اکثریت پارلمانی در غیاب جریانهای مورد حمایت نخستوزیر مستقر برای صدریها آسانتر خواهد بود.
🔸 نکته دیگر اینکه الکاظمی با وجود بهرهبرداری از برخی اعتراضات، نسبت به تشدید تنشها نگرانیهایی دارد. در این میان، تنها جریانی که توانایی مواجهه با تشرینیها را دارد، بدنه میدانی جریان صدر است. چهاینکه صدریها در ناصریه مقابل معترضان ایستادند؛ معترضانی که حداقل بخشی از آنها از مخالفان الکاظمی بودند.
✅ بنابراین الکاظمی تلاش میکند از یکسو گزینه ائتلاف سهضلعی حزب دموکرات کردستان، صدریها و جریان حکمت ملی برای انتخابات پارلمانی پیش رو باشد و ازسوی دیگر اهرم فشار هواداران مقتدی بر معترضان مخالف خود را از دست ندهد.
#تبیین
⭕️ تاجزاده رهبر رو قبول نداره،شورای نگهبان رو قبول نداره،مجلس و قانون اساسی رو هم که قبول نداره،ریاست جمهوری هم از نظرش اختیارات نداره، کلا هیچ یک از شرایط شرکت در انتخابات رو نداره و معتقده انتخابات مهندسی شدس!
ولی با این حال میخواد در انتخابات شرکت کنه❗️
کسی دکتر خوب سراغ نداره⁉️
#سرطان_اصلاحات_امریکایی
#انتخابات
🔴 باز هم مذاکرات یواشکی
🔹 از آنجا که وزارت امور خارجه در مورد مذاکرات وین اطلاع رسانی دقیق و شفافی انجام نمی دهد و در شرایطی که با توجه به تجربه تلخ #برجام متاسفانه دیگر نمی توان به اظهارات مذاکره کنندگان بسنده کرد ،لذا مجلس پیشنهاد داده است که دونفر از نمایندگان ، همراه با تیم مذاکره کننده در جلسات حضور داشته باشند (البته بدون حق رای و فقط به عنوان ناظر) اما وزارت امور خارجه به شدت با این پیشنهاد مخالفت کرده است؟!
به نظرتان علت این مخالفت از سوی مدعیان صداقت و شفاف سازی چیست؟؟؟!!!
#اصلاحات_آمریکایی
#انتخابات
✍ قاسم اکبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ادعای جنجالی نماینده مجلس در مورد رئیسجمهور
«دهنوی» نماینده مجلس:
🔹در سفر استانی دولت به مشهد، از دفتر رئیسجمهور زنگ زدند و پتو و تشک بِرند خاصی را برای آقای رئیسجمهور سفارش دادند!
🔹مسئولین استان گفتند آن تشک را در شهر پیدا نکردیم؛ از تهران خریدیم و با هواپیما آوردند تا رئیسجمهور استفاده کند!
🔸تمام این ادعاها مستند است و حاضرم در هر محکمهای از این حرفها دفاع کنم.
#اصلاحطلبان_غربگدا
⛔️ تنبیه مسئولین با عدم مشارکت در انتخابات‼️
میگویند؛ برای اینکه مسئولین تنبیه بشوند و تغییر رویه بدهند، در انتخابات شرکت نکنید ...‼️
✅ اما پاسخ این است که:
🔻 مدیریت اجرایی و اقتصادی کشور فقط با رای مردم (شرکت کنندگان در انتخابات) مشخص میشود. اینکه مشارکت 40% باشد یا 90% تاثیری در آن ندارد.
🔹 مشارکت پائین، تنها دشمنان ملت را امیدوار میکند که برای جدا کردن مردم از نظام، بر فشارها بیفزایند.
🔺 تشویق به عدم مشارکت فقط برای قشر ضعیف و متوسط انجام میشود که از عملکرد دولت بشدت ناراحتند و قطعا به جریان حاکم بر دولت رای نخواهند داد، والا حامیان دولت را با اظهارات ساختارشکنانه افرادی مانند تاجزاده، ظریف و جهانگیری ترقیب به مشارکت میکنند تا دولت سوم روحانی با حضور چهره ای جدید ادامه یابد.
🇮🇷 تغییر رویه و تنبیه مدیران ناکارآمد، فقط و فقط با حضور حداکثری و رای آگاهانه و بدور از فضاسازیهای فضای مجازی و رسانه ای امکانپذیر است.
✍حمید رضا مجیدی پور