🔰خطبه حضرت زینب (س) در دروازه کوفه
♦️حِذْيَم بن شريك اسدى مى گويد:در روزی که اسرای کربلا وارد کوفه شدند، دختر على(ع) را دیدم كه خطبه مى خواند و هرگز زنى را سخن ورتر از او نديدم. گويا زبان على(ع) در كام اوست و با زبان اميرمؤمنان(ع) سخن مى گويد. به سوى مردم اشاره كرد كه «ساكت شويد!»
💠 ناگاه نفسها در سينه ها حبس شد و زنگ كاروانها از حركت ايستاد، سپس آن حضرت چنين فرمود:
🌹ستایش از آن خداست و درود بر پدرم محمد و خاندان پاک و نیکوکارش.
🕯اما بعد؛
ای مردم کوفه،ای مردمان حیله گر و خیانت کار! گریه میکنید؟
اشک چشمانتان خشک نشود و ناله هایتان آرام نگیرد.
🕯همانا که کار شما مانند آن زنی است که رشتۀ خود را پس از محکم یافتن، یکی یکی از هم میگسست، شما نیز سوگندهای خود را در میان خویش، وسیلۀ فریب و تقلب ساخته اید.
🕯آیا در میان شما جز وقاحت و رسوایی، سینههای آکنده از کینه، دو رویی و تملق، همچون زبان پردازی کنیزکان و ذلت و حقارت در برابر دشمنان چیز دیگری نیز یافت میشود؟
🕯یا همچون سبزههایی هستید که ریشه در فضولات حیوانی داشته یا همچون جنازۀ دفن شدهای که روی قبرش را با نقره تزیین نموده باشند؟
🕯چه بد توشهای برای آخرت فرستاده اید؛ توشهای که همان خشم و سخط خدا است و در عذاب جاویدان خواهید بود.
🕯گریه میکنید؟ زار میزنید؟
آری به خدا سوگند که باید گریه کنید، پس بسیار بگریید و کمتر بخندید. چرا که دامان خود را به ننگ و عار جنایتی آلوده اید که ننگ و پلیدی آن را از دامان خود تا ابد نتوانید شست.
🕯و چگونه میتوانید ننگ حاصل از کشتن فرزند رسول خدا(ص)، خاتم پیامبران، معدن رسالت، و سرور جوانان اهل بهشت را از دامان خود بزدایید؟
🕯کسی که پناه مومنان شما، فریادرس در بلایای شما، مشعل فروزان استدلال شما بر حق و حقیقت و یاور شما در هنگام قحطی و خشکسالی بود.
چه بار سنگین و بدی بر دوش خود نهادید، پس رحمت خدایی از شما دور و دورتر باد. که تلاشتان بیهوده، دستانتان بریده، معامله تان قرین زیان گردیده است، خود را به خشم خدا گرفتار نموده و بدین ترتیب خواری و درماندگی بر شما لازم آمده است.
🕯وای بر شماای مردم کوفه!
آیا میدانید چه جگری از رسول خدا دریدهاید؟
چه زنان و دختران با عفت و وقاری را از خاندان او به کوچه و بازار کشاندهاید؟!
چه خونی از آن حضرت بر زمین ریختهاید؟!
و چه حرمتی از او شکستهاید؟!
🕯شما این جنایت فجیع را بیپرده و آشکار به انجام رسانید؛ جنایتی که سر آغاز جنایات دیگری در تاریخ گشته، سیاه، تاریک و جبران ناپذیر بوده، تمام سطح زمین و وسعت آسمان را پر کرده است.
🕯آیا از اینکه آسمان خون باریده تعجب میکنید؟ در حالی که عذاب آخرت در مقایسه با این امر، بسیار شدیدتر و خوار کنندهتر است و در آن روز کسی به یاری شما نخواهد آمد.
🕯پس مهلتهایی که خدای متعال به شما میدهد موجب خوشی شما نگردد، چرا که خدا در عذاب کردن بندگان خود شتاب نمیکند، چون ترسی از پایمال شدن خون و ازدست رفتن زمان انتقام ندارد و همانا که خدای شما همیشه در کمین است.
💠آنگاه حضرت زينب(س) اين اشعاری خواند که ترجمه آن در ذیل می آید:
💔اگر پيامبر از شما بپرسد، اين چه كارى بود كه كرديد با آنكه شما امت آخر الزمان بوديد [و بر ديگر امتها شرافت داشتيد]، چه پاسخ خواهيد داد؟
💔شما چه كرديد با اهل بيت و فرزندان و عزيزان من؟! جمعى را به اسارت برديد و گروهى را به خون آغشته كرديد.
💔اين پاداش من نبود ـ با آنكه من خيرخواه شما بودم ـ اينكه در حق خويشاوندانم اينگونه به من جفا كنيد.
💔من مى ترسم همان عذابى كه قوم «اِرَم» را به نابودى كشاند، بر شما نيز فرود آيد.
💠آنگاه امام زین العابدین(ع) رو به عمه اش کرد و فرمود:
🕯عمه جان آرام بگیر، که آنچه گذشته براى آنان که ماندهاند مایه عبرت است. خداى را سپاس که تو دانای تعلیم ندیده و خردمندِ خرد نیاموزیدهاى. گریه و زارى، آنان را که روزگار به نیستی برده است به ما باز نمى گرداند.
💠با این سخنِ امام سجاد(ع)، زینب کبری(س) آرام گرفت و دیگر سخنی نگفت.
📖بحار، ج 45، ص 162_ 164
👌تدبر در این خطبه میفهماند که صرف گریه بر امام حسین، در حالی که از دایره ی ولایت پذیری اهل البیت دور باشیم هیچ نفعی ایمانی و اخروی ندارد. گریه های کوفیان بسیار با ضجه و ناله همراه بود لکن این اشک ها آنها را برای آزاد کردن اسرای کربلا برانگیخته نکرد و لذا زینب کبری برای کوفیان اینطور نفرین میکند که گریه تان مستدام باد.
پس آن گریه ای یک قطره اش؛ یگانه کیمیای سعادت است که انسان را برای تبعیت از اولیای دین برانگیخته کند و او را از ولایت اغیار منزه نماید.بنابراین محافل اشک و عزای حسینی، بشرطها و شروطها، حصن امن الهی است که ولایت پذیری و تبعیت از آل پیامبر؛ این شرط رکنی است.
با عناصر اصلی مستند گاندو ۲ بیشتر آشنا شوید
(این اسامی و اسامی دیگر درخبرهای ویژه که در شورای تحلیل سه شنبه ها در طول سالهای گذشته ارائه می شد در آرشیو خبرها موجود است)
۱- محمدعلی شعبانی (مشاور وزارت خارجه در حوزه تبلیغات و ارتباطات بین الملل)
= با نام محمدعلی موسی پور در سریال گاندو2
۲- عبدالرسول دری اصفهانی (عضو تیم مذاکره کننده برجام که به اتهام جاسوسی در زندان است)
= با نام اشرفی
۳- علی صدقی (صرافی صدقی و شرکا فعال در التهابات ارزی سال 91 و سال 97 که دیگر شریکش در صرافی حسین فریدون است)
= با نام صادقی
۴- حسین فریدون (شریک صدقی و یکی از بازیگران اصلی التهابات ارزی سالهای 91 و 97 که به چندین جرم در زندان بسر میبرد)
= با نام غلامرضا رحمانی
۵- کارلی مور گیلبرت (افسر mi6 که در حین مذاکرات برجام وارد ایران شد)
= با نام شارلوت والر
۶- جیسون رضاییان (جاسوس آمریکایی مبادله شده)
= با نام مایکل هاشمیان
۷- احمد عراقچی (معاون بازداشت شده بانک مرکزی بدلیل همکاری در اخلال ارزی سال97)
= با نام دکتر کمالی
و...
اینها تنها بخشی از شبکه نفوذ در سطوح بالای دولت لیبرال حسن روحانی است...
بماند دستگیری جاسوس در دفتر مشاور اطلاعاتی رییس جمهور (آشنا)، عملیات پرستو توسط آفرین چیتساز در وزارت ارشاد و دهها جاسوس دستگیر شده در سطوح بالای سایر موضوعات کلیدی کشور....
👇👇👇👇
✅یادآوری کنیم سخنان رهبرمعظم انقلاب در بهمن 94 و بعد از آن در خصوص مساله جدی نفوذ که نه توسط رییس جمهور امنیتی، نه وزیر اطلاعات نقاش و نه وزیرخارجه همیشه خندان جدی گرفته نشد!!
دولت_عبرت، علی برکت الله
باید دقتنظر بیشتری میکردید!
«علی لاریجانی» که یکی از انتقادهای جدی منتقدان نسبت به عملکرد وی در زمان ریاستش بر مجلس، تصویب 20 دقیقهای برجام، بدون ارائه گزارش جامع کمیسیون برجام است، در مصاحبه اخیرش با پذیرش تعجیل در تصویب برجام، گفته است: «گاهی آنچه آقایان میگویند شما دقت نظر در اجرا نداشتید، درست است، یعنی شاید با مکانیسمهای اجرای قویتر شکل میگرفت تا کسی مانند ترامپ نتواند آن را به هم بزند، این حرف درست است. در مقام اجرا اگر دقتنظر بیشتری میشد که نمیدانم در نظام آمریکا میشد یا نه، اما اگر میشد این کار را بکنیم بهتر بود
باید دقتنظر بیشتری میکردید!
«علی لاریجانی» که یکی از انتقادهای جدی منتقدان نسبت به عملکرد وی در زمان ریاستش بر مجلس، تصویب 20 دقیقهای برجام، بدون ارائه گزارش جامع کمیسیون برجام است، در مصاحبه اخیرش با پذیرش تعجیل در تصویب برجام، گفته است: «گاهی آنچه آقایان میگویند شما دقت نظر در اجرا نداشتید، درست است، یعنی شاید با مکانیسمهای اجرای قویتر شکل میگرفت تا کسی مانند ترامپ نتواند آن را به هم بزند، این حرف درست است. در مقام اجرا اگر دقتنظر بیشتری میشد که نمیدانم در نظام آمریکا میشد یا نه، اما اگر میشد این کار را بکنیم بهتر بود
♦️رئیسی: تاخیر در آزادسازی دارایی ایران در بانکهای ژاپنی قابل توجیه نیست
رئیسی جمهور در دیدار وزیر امور خارجه ژاپن:
🔹توسعه روابط با ژاپن از اهمیت بالایی برای ایران برخوردار است.
🔹تاخیر در آزادسازی داراییهای ایران در بانکهای ژاپنی توجیه پذیر نیست.
🔹آمریکاییها باید بخاطر عمل نکردن به تعهدات خود در برجام به افکار عمومی جهان پاسخ دهند.
🔹از صلح و ثبات در افغانستان حمایت کرده و میکنیم
🔹با هرگونه ایجاد ناامنی در منطقه از جمله ناامن کردن دریاها مخالفیم.
✳️اشتباهات بد درباره اخبار انتصاب فرمانده جدید نیروی دریایی ارتش
✍ مهدی جهان تیغی
✍️ انتصاب امیر دریادار «شهرام ایرانی» به عنوان فرمانده نیروی دریایی ارتش با انتشار اخباری مبنی بر «کرد» و «اهل سنت» بودن این فرمانده موفق ارتشی سبب واکنش های متعددی در داخل و حتی خارج از ایران شد.اما برخی واکنش های صورت گرفته متاسفانه با اشتباهات و کج فهمی هایی همراه شد که تصور حقیقی از این انتصاب را نیز کمی خدشه دار کرد. یکی از بدترین واکنش ها، توئیت وزیر ارشاد دولت روحانی بود که انتصاب سردار شهرام ایرانی به سمت فرمانده نیروی دریایی توسط رهبر انقلاب را دارای معنای جدیدی در ساختار مذهبی قدرت در ایران عنوان کرد و حتی مدعی شد که رهبری یکی از گرههای کور حکمرانی در کشور را گشودند. برخی مواضع دیگر نیز گرچه در ظاهر جنبه ابراز تقدیر و خرسندی داشت ولی در باطن تخریب جمهوری اسلامی بود و گویی اهل سنت و برخی اقوام در ایران تازه مورد توجه قرار گرفته و حتی نظام بالاخره دست از ظلم برداشته است! برخی نیز این انتصاب را بهانه ای برای بهره برداری سیاسی و سهم خواهی های گروهی و جریانی خود و حتی فشار کاذب به دولت جدید قرار دادند. اما در این باره بخوانید:
1️⃣ شهرام ایرانی اولین چهره اهل سنت یا منتسب به یک قوم خاص نیست که در جمهوری اسلامی به مسئولیت های بالا رسیده است. در طول چهل سال گذشته صدها چهره اهل سنت در بالاترین و حساس ترین مسئولت های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ایران حضور داشته اند که اگر آمار دقیقی از آنها منتشر شود اهمیت بسیاری از آنها در حوزه خود، کمتر از انتصاب اخیر نظامی نیست. طی دهه های گذشته بسیاری از فرمانداران -بخوانید مرد اول امنیتی و سیاسی یک شهر- در بسیاری از مناطق مهم حتی در نقاط مختلف و حساس در اختیار اهل سنت بوده است که اهمیت این مسئولیت ها کمتر از فرماندهان نظامی در نقاط حساس مرزی کشور نیست. در حال حاضر ده ها مدیر سنی مذهب در استان کردستان، آذربایجان غربی، کرمانشاه، گلستان، و سیستان وبلوچستان در حال خدمت و کار هستند. در برخی از شهرهای مرزی بیش از ۹۰ درصد از مدیران شهرستان سنی مذهب و از اهالی بومی همان منطقه هستند.
2️⃣ حضور اهل سنت در نیروهای نظامی نیز موضوع جدیدی نیست. در حال حاضر در کردستان و به خصوص در سپاه فرماندهان نظامی رده بالایی از اهل سنت حضور دارند. در سیستان و بلوچستان در همین ده سال اخیر نه یک گروه اندک بلکه چند گردان از اهل سنت و قوم بلوچ در سپاه پاسداران استخدام شده اند و در حال ارتقا برای مسئولیت های بالاتر هستند.
3️⃣ اما سیر رشد شهرام ایرانی نیز در این باره حتما باید مورد توجه قرار بگیرد. او از مسئولیت های کوچکتر تا بالاترین رده های فرماندهی به صورت پلکانی حضور پیدا کرده و در این میان با حضور در عملیات های مختلف و مهم دریایی کشور لیاقت های بزرگی از خود نشان داده است. روندی که نشان می دهد که فارغ از نگاه قومی و مذهبی او بر اساس لیاقت و شایسته سالاری اینک یکی از مهمترین قسمت های نظامی و راهبردی ایران را فرماندهی می کند. منظور آنکه انتصاب شهرام ایرانی برای هر چهره نظامی دیگر اهل سنت و یا منتسب به اقوامی همچون کرد، بلوچ، ترکمن و ... می تواند اتفاق بیافتد و شرط انتصاب آن شیعه و سنی بودن نیست بلکه همان مسیری است که سردار شهرام ایرانی طی کرده است.
4️⃣ در همین روزهای گذشته مقامات ایران در یکی از مهمترین مراسمات نمادین سیاسی و بین المللی خود یعنی مراسم تحلیف آیت الله رئیسی به عنوان رئیس جمهور جدید، در مجلس شورای اسلامی، با افتخار چهره های سنی جریان مقاومت را جلوتر از بسیاری از مقامات بلندپایه مسلمان و غیر مسلمان خارجی که از کشورهای مهم منطقه و جهان بودند، قرار دادند. موضوعی که نشان می دهد که ایران در بالاترین سطوح راهبردی سیاسی و بین المللی خود فراتر از تقسیم بندی های مذهبی شیعه و سنی عمل می کند و این تفکر نیز نتیجه مستقیم اندیشه های شفاف و صریح امامین انقلاب از اسلام ناب است.
5️⃣ در پایان آنکه همه کسانی که دغدغه اقوام و مذاهب در کشور را دارند، باید بدانند موضوع «شهرام ایرانی» را فقط از جنبه و دریچه استثنا دیدن، اولین بار قلمداد کردن و بازی با تعداد و اعداد و یا سهمیه بندی کردن، تفکری ناقص و یا حداقل جامع نیست بلکه باید در کنار آن چگونه شهرام ایرانی شدن را به همان میزان مهم و راه رسیدن به مدارج عالی در جمهوری اسلامی دانست. قطعا راه حکمرانی درست اسلامی و عاقلانه، بیش از کمیت از مسیر کیفیت عبور خواهد کرد.
👇مهم 👇
⛔️ناشنیده هایی از عملکرد وزیر پیشنهادی وزارت اطلاعات در #قم
مجتبی ذوالنوری، نماینده قم موافق وزیر پیشنهادی اطلاعات در سخنانی بیان کرد: همه عزیزان از دلسوزان نظام و ارزشی هستند اما برخی مطالب نیاز به تشریح و تفصیل دارد. عمده این مطالب مرتبط با حوزه انتخابیه بنده و قم است. میزان آشنایی چند ده ساله ای که بنده با جناب آقای خطیب دارم، دوستانی که اظهارنظر می کنند شاید به اندازه بنده شناخت عمیق را که مبنای یک قضاوت منصفانه باشد را نداشتند. من با خانواده ایشان کاملا آشنایی دارم و ارزشی، انقلابی و ولایی هستند. ایشان از آغاز جنگ نقطه ای را که برای نقش آفرینی انتخاب کردند اطلاعات جنوب بود و در همان ماموریت ها جانباز شدند. وقتی کمونیست ها و منافقان مسجد سلیمان را محل تاخت و تاز خود قرار دادند ایشان و چند روحانی دیگر به آنجا رفتند و شرایط را تغییر دادند.
نماینده قم گفت: قبل از حضور جناب آقای خطیب به عنوان مدیرکل، حین حضور ایشان در سه دوره و پس از حضور ایشان من عضو شورای تامین قم بودم و مهم ترین حوادث در آن دوران در قم رقم خورد. آقای خاتمی رییس جمهور شدند و دیداری با آقای منتظری داشتند و سخنان ایشان پخش شد که رییس جمهور را تحریک به آشوب کردند که برو و جلوی رهبری بنشین که این اختیارات را می خواهم و اگر ندادند استعفا بده و با مردم مطرح کن. قم یکپارچه آشوب شد و حوادثی که منجر به حصر آقای منتظری شد. در تمام این ادوار شورای عالی امنیت ملی که رییس آن آقای خاتمی بودند و در دوران دولت ایشان آقای منتظری در حصر بودند و همینطور تا به امروز و قبل از این دولت اینطور بوده و چه کسی باید حصر را بر می داشت. من کاملا در جریان مسایل ریز پشت پرده هستم، چه کسی می تواند این موضوع را نهی کند؟
او ادامه داد: ماجرای دراویش گنابادی، ماجرای مسجد محمدیه و ... در تمام این حوادث من در جریان ریز مسایل پشت پرده بودم، والله سر سوزنی در عملکرد آقای خطیب، کاری که بوی انقلابی گری آن کم باشد را ندیدیم و در همه حوادث انقلابی تر و پیشروتر از بقیه بودند. آقای یونسی در ابتدای دولت دوم آقای خاتمی روز چهارشنبه از مجلس رای اعتماد گرفتند و صبح روز پنجشنبه که جوهر رای اعتمادش خشک نشده، بنده، سردار قریشی، مرحوم نقوی، حاج آقای بهرامی، سردار شکارچی و چند نفر دیگر برای تبریک به دفتر ایشان که هنوز در سازمان قضایی نیروهای مسلح بودند رفتیم تا آقای خطیب ابقا شوند در اداره کل اطلاعات قم و آقای یونسی فرموند مطلقا امکان پذیر نیست چون آقای خاتمی من را احضار کرد که به عنوان شرط ضمن عقد باید خطیب، شهیدی مدیرکل اصفهان و یک نفر دیگر را عزل کنید.
وی گفت: آقای خطیب دوبار عزل می شوند، اول با نظر شخص آقای خاتمی و بار دوم با نظر شخص آقای احمدی نژاد. اگر خطیب کج رفته است پس احمدی نژاد درست می رود. خطیب پس از عزل توسط آقای احمدی نژاد مسئول حفاظت دفتری در قم شدند. علت آنکه جریان آنتی تز انقلاب در قم موفق نبود دو دلیل داشت، اول نقش حوزه علمیه و روحانیت و دوم نقش سربازان وزارت اطلاعات. چرا از بخش دوم غفلت می کنید؟ ما بارها در جمع علما بحث می کردیم که آقای خطیب پختگی و تدبیری داشتند که همگان را متعجب می کرد. در عرصه امنیت کار کردن در فضایی چون قم که به خوبی تشریح شد، اقدام باید شکل خاص خود را داشته باشد.
این نماینده توضیح داد: به دستگیری در قم اشاره شد، زمانیکه سخنرانی آقای هاشمی در قم در سال ۸۵ به هم خورد، آقای هاشمی بارها پیگیر بودند و همچنین بسیار فشارها حاکم بود. من و برخی دیگر از آقایان خواستار آزادی بچه ها بودیم. دستگاه امنیتی نمی تواند فریاد بزند که چه می کند.
ذوالنوری درباره بحث تحصیلات وزیر پیشنهادی اطلاعات گفت: شرع می گوید قاضی باید مجتهد باشد، آیا قضات امروز مجتهد هستند؟ امام فرمودند اگر مردم همه به او رای دادند اما ولی فقیه حکم او را تنفیذ نکرد حق تصرف در امور را ندارد. وقتی وزیری توافق رهبری برای او گرفته می شود مجاز به تصرف در امور است چون اذن پیدا کرده است. آقای خطیب در کمیسیون امنیت ملی اظهار کردند که تحول ایجاد خواهند کرد و همزمان با شرایط پیش خواهند رفت. اگر جناب آقای خطیب این تحول را انجام ندهند من در جلسه بعدی مخالف ایشان خواهم بود. ضمن تشکر از سربازان گمنام امام زمان ما باید متناسب با شرایط جدید اقدامات خود را متحول کنیم.
🌐 بازی ۲ سر برد ایران با غرب
✍ علیرضا تقوی نیا
🔸️اخیرا آژانس بین المللی انرژی اتمی اعلام کرده که ایران با سرعت دادن به روند غنی سازی اورانیوم، به مرحله استفاده نظامی از توان هستهای نزدیک میشود.
🔸️براساس این گزارش ایران پیشتر از یک آبشار ۱۶۴تایی از سانتریفیوژهای IR-6 برای غنی سازی اورانیوم تا ۶۰ درصد در نطنز استفاده میکرده ولی اکنون علاوه بر این آبشار ۱۶۴تایی، یک مجموعه ۱۵۳تایی از سانتریفیوژهای IR-4 نیز برای غنی سازی تا ۶۰ درصد استفاده میشود.
🔸️گزارش اخیر آژانس انرژی اتمی واکنش های متعددی از سوی کشورهای مختلف در پی داشته و آاز مریکا گرفته تا کشورهای اروپایی در خصوص آن ابراز نگرانی کردند.
در این خصوص چند نکته باید گفت .
1️⃣ خرابکاری های اسرائیل و تحریم های اقتصادی حداکثری ، موجبات اخلال اساسی در پیشبرد روند هسته ای ایران را فراهم نکرده و اگر هدف آمریکا و غرب از فشار اقتصادی گرفتن مولفه های قدرت جمهوری اسلامی بوده که به وضوح چنین نتیجه ای در بر نداشته و همچنین باعث فروپاشی نظام نیز نگشته است.
2️⃣ آمریکا هیچگاه گمان نمی کرد ایران تا این سطح از غنی سازی پیش برود و همزمان اورانیوم فلزی که کاربرد دوگانه دارد را تولید نماید . اما نکته جالب اینجاست که رفتارهای تهران کاملا مطابق با NPT بوده و علنی و رسمی است. در واقع این کشور قصد دارد از ظرفیت های قانونی جهت اعمال فشار بر آمریکا استفاده کند . پرواضح است که جمهوری اسلامی قصد ساخت بمب اتم را ندارد اما چندی دیگر به آستانه تولید یک بمب اتمی میرسد چیزی که غرب و اسرائیل اصلا تحمل همان را هم ندارند.
🔸️در واقع عامل اصلی برتری اسرائیل از لحاظ نظامی در دارا بودن بمب هسته ای است و اگر ایران به قابلیت ساخت آن (و نه حتی تولیدش) برسد، موجودیت اسرائیل با خطر جدی روبرو خواهد شد زیرا بازدارندگی نظامی متعارف رژیم صهیونیستی مدت هاست تضعیف شده و تنها اتکای آنها به سلاح نامتعارف هسته ای بوده که آنهم با غنی سازی سطح بالای جمهوری اسلامی در حال رنگ باختن است.
3️⃣ با توجه به تاکید عالی ترین مقام جمهوری اسلامی و مصوبه مجلس در خصوص لغو قطعی تحریم ها، به نظر می رسد استراتژی ایران خارج شدن از انفعال ، به دست گرفتن ابتکار عمل و در نتیجه توسعه کمی و کیفی برنامه اتمی خود در چهارچوب NPT بوده تا جایی که بتواند غرب را تحت فشار شدید قرار دهد و در اینجا ۲ راه برای آنها باقی می ماند.
🔸️یا بوسیله گزینه نظامی برنامه هسته ای ایران را نابود سازند که قرائن نشان می دهد اینگزینه مدت هاست که قابلیت اجرا ندارد و یا تحریم ها را به طور واقعی و قطعی لغو کنند.
🔸️اگر هیچ کدام از ۲ گزینه فوق را برنگزیدند بازهم بُرد با ایران است زیرا اولا به آستانه (تاکید می شود آستانه) ساخت سلاح اتمی می رسد و برای همیشه از تهدیدات نظامی خلاص می شود و دوم این که جایگاهش را به عنوان یک کشور نسبتا هسته ای در دنیا تثبیت می کند .
🔸️انتظار برای فروپاشی ایران از درون را نیز دیگر کسی جدی نمی گیرد و اگر راهبرد مزبور بنای وقوع داشت در دوره ترامپ صورت می گرفت.
🔸️شواهد و اظهارات مسئولان دولت جدید ایران بیانگر آن است که این کشور اقتصادش را با تحریم ها وفق داده و هر چه می گذرد این فشارهای طرف های غربی است که در حال کم اثر شدن بوده و همچنین جمهوری اسلامی سعی دارد با سیاست نگاه به شرق بر اختناق غرب تفوق یابد.
⛔️ضد انقلاب برای بسیج اهالی هنر بر ضد اسماعیلی وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی چگونه آمار و ارقام دولت گذشته را به اسم برنامه وی جا زد؟!
🔸نسخه ای که به اسم برنامه دکتر اسماعیلی وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر شد مشتمل بر جمع بندی از آسیب های مطرح هر بخشهای مختلف بود که این جمع بندیها قضاوت اسماعیلی نبود بلکه متاخذ از بررسی هایی بود که توسط نهادها و محافل دولت گذشته انجام شده بود و تنها گردآوری شده اند.
🔸در آن نسخه بعد از ذکر آسیبهای مطرح هر بخش که جمع بندی سایر نهادها و دولت گذشته بوده، برنامه های دکتر اسماعیلی مطرح شده بود که اساسا هیچ کس خدشه ای بر برنامه های ایشان وارد نکرده، نه اینکه قابل نقد نباشد، بلکه مورد سلبی و یا حساسیت زایی نداشته است. اما رسانههای اصلی جریان ضد انقلاب بخشی از نسخه منتشر شده را که جزء برنامههای وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد نبوده را به دروغ به عنوان برنامه اسماعیلی جا زده و منتشر کرد و خط تخریب گستردهای علیه وی را رقم زده است تا بدین وسیله بتواند بخشی از هنرمندان را علیه وی بسیج کند. اما مجلس انقلابی با رای قاطع به اسماعیلی مقابل ضد انقلاب خواهد ایستاد و خط بطلانی بر این ماجرا خواهد کشید.
👈چرا ضد انقلاب نسبت به وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد نگران است؟! رای قاطع مجلس انقلابی به اسماعیلی پاسخی محکم به تخریبهای ضد انقلاب
🔸محمد مهدی اسماعیلی گزینه پیشنهادی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که امیدهای جدی را در بین اهالی فرهنگ و هنر برای احیا و ارتقاء جریان فرهنگی تحت مدیریت این وزارتخانه ایجاد کرده است این روزها هدف تخریبهای جدی از سوی رسانههای ضد انقلاب که از سوی آمریکا، انگلیس، عربستان و اسرائیل مدیریت میشوند قرار گرفته است.
🔸یک از دلایل اصلی تخریبها و نگرانی ضد انقلاب این است که اسماعيلی در سابقه خود نشان داده که علاوه بر تسلط بر عرصه فرهنگ و هنر و ضمن حفظ چهارچوبها با سلایق مختلف به صورت حداکثری کار میکند و سلایق مختلف هم از همکاری با او راضی بودهاند. اسماعیلی با منش منطقی و آرامی که دارد می تواند حلقه وصلی جدی باشد بین جریان انقلابی و اهالی فرهنگ و سینما و قسمت زیادی از سوءتفاهمهایی که جریان نفوذ و ضد انقلاب در طول این سالها نسبت به جبهه انقلاب در ذهن اهالی فرهنگ و سینما ایجاد کرده از بین ببرد و فصلی نو در این عرصه ایجاد کند. این موضوع نگرانی جدی ضد انقلاب را به همراه داشته و موجب تخریب شدید دکتر اسماعیلی از سوی آنها شده است.
🔸اما آنچه در این ميان مهم است رای قاطع مجلس به اسماعیلی است تا پاسخی محکم به ضد انقلاب و ایجاد فصلی جدید در عرصه فرهنگ و هنر است.
🔴روایت سردار حاجیزاده از تدابیر رهبر انقلاب در حوزه نظامی
🔹فرمانده هوافضای سپاه: سال ۶۳ تعداد محدودی به ما موشک دادند، نظام تصمیم گرفت از این تعداد ۲ فروند را اختصاص بدهد به مهندسی معکوس، در جلسهای حضرت آقا میگفتند چرا موشکها را باز نمیکنید. در همان سالها کلنگ ساخت کارخانه موشکی را حضرت آقا زدند. ما در حوزه موشکی دنبال سرعت عمل و برخی موارد دیگر بودیم، حضرت آقا فرمودند به دنبال دقت بروید.
🔹در حوزه پدافند هوایی هم سال ۸۲ روسها گفتند بیایید از سامانههای بوک بخرید. چند هیئت از ایران رفت، همان موقع حضرت آقا فرمودند ترجیح من این است که سامانه ما بومی باشد. آن خرید لغو شد و ما آمدیم تمرکز کردیم روی این موضوع و از آن سامانههای بومی سومخرداد، طبس و رعد بیرون آمد.
🔹برخی فرماندهان هوافضا گرایشاتی داشتند در حوزه ساخت هواپیماها، حضرت آقا به ما فرمودند این موضوع را خیلی دنبال نکنید، این ماموریت ارتش است شما بچسبید به موشکی و پهپاد. امروز بعد از جنگ قرهباغ بعضی از کشورها متوجه نقش پهپاد شدهاند درحالیکه از سالها قبل حضرت آقا روی این موضوع تاکید داشتند.
⚜️⭕️وال استریت ژورنال:
🔻بازگشت طالبان به افغانستان معادلات را به نفع ایران رقم میزند
🔹سرعت پیروزی طالبان در افغانستان حتی برخی از حامیانش را شگفت زده کرد. در این میان ایران می تواند بر موج نفوذی که در طول دهه ها در آنجا ایجاد کرده سوار شده و موقعیت خوبی در منطقه کسب کند.
🔹وال استریت ژورنال اهداف تهران را در دو مورد خلاصه کرده است:
یک، اطمینان از استمرار روابط امنیتی و اقتصادی دوم ،جلوگیری از سیل پناهندگان در مرز خود
🔹این چالش در شرایطی مطرح می شود که سایر قدرتها ، عمدتا چین ، پاکستان و روسیه نیز می خواهند با خروج آمریکا در موقعیت مناسبی برای گسترش نفوذ خود در افغانستان قرار بگیرند.
🔹اندرو پیک ، معاون سابق وزیر خارجه در امور عراق گفته:
"ایران خواهان یک افغانستان باثبات و دوست است که تهدیدی برای این کشور نداشته باشد و با آن اهداف استراتژیک خود را به نفع مقاومت در برابر نفوذ آمریکا و غرب همسو کند."
⭕️ افغانستان دومینوی جنگ داخلی و دخالت خارجی
👤 عبدالله گنجی
🔹 بدون تردید طالبان به روش جنگ، امکان تصرف نظامی افغانستان را نداشت. روزی که امریکا به افغانستان آمد هنوز بخشی از افغانستان دست طالبان نبود (پنجشیر و شمال)، اما اکنون که رفت همه آن - عمدتاً بدون خونریزی – به دست طالبان افتاده است. افغانستان همانند یک روسری پهن شده است که هر یک از چهار گوشه آن به کسی مرتبط میشود و امریکا و غرب دوست دارند وسط این روسری پهن بنشینند تا بتوانند در یک گوشه ایران، در گوشه دیگر روسیه، در گوشه سوم چین و نهایتاً هند را کنترل کنند.
🔸دومینو از آنجا آغاز شد که نزاع غربگراها و شرقگراها منجر به ورود نظامی شوروی به خاک افغانستان شد، اما با اخراج شوروی فاز دیگری باز شد. گروههای چندگانه جهادی خصوصاً حزب اسلامی گلبدین حکمتیار و جمعیت اسلامی برهانالدین ربانی و احمدشاه مسعود پس از تسلط بر افغانستان به روی هم تیغ کشیدند. حکمتیار توپخانه را در سر آسیاب کابل مستقر کرده بود و شهر را میکوبید و به رغم اخذ پست نخستوزیری باز نتوانست با وزیر دفاع کنار بیاید. جنگهای داخلی بین این گروهها به علاوه جنایتهای حزب اتحاد اسلامی رسول صیاف در منطقه شیعهنشین غرب کابل (که صبغتالله مجددی برای این جنایت علیه شیعیان برای خود طلب مرگ کرد) باعث شد گروههای شیعی در این میان گرفتار شوند و گروههای جهادی سنی نیز در آرایش جنگی دوگانه خودنمایی کنند. جنگِ بیحاصلِ گروههای پیروز – بر شوروی – باعث شد غرب و سیستم اطلاعاتی ارتش پاکستان به دنبال راه چارهای برای خلاصی از وضع موجود بگردند و در عین حال امریکا بتواند برای کنترل ایران، چین و روسیه در این منطقه حضور یابد.
🔻 ورود خزنده طلاب اهل سنت از پیشاور به قندهار در سال ۱۳۷۳ نهایتاً منجر به تصرف قندهار و حرکت به سمت کابل شد و با خیانت به حزب وحدت اسلامی از غرب کابل وارد شهر شدند و سپس اسوه جهاد و شهادت عبدالعلی مزاری را اسیر کردند و در میانه راه به شهادت رساندند.
🔻 پیوند القاعده و طالبان از یکسو و خشونت طالبان علیه نمادهای زندگی مدرن و عدم فهم از روابط و حقوق بینالملل و بهانه ۱۱ سپتامبر مجدداً قدرتهای بزرگ را متوجه افغانستان کرد. ایران نیز که زجر و آوارگی مردم افغانستان خصوصاً قتلعام شیعیان در بامیان و غزنی را دیده بود بدش نمیآمد که این جریان از قدرت دور شود و بالاخره با محوریت عملیات احمدشاه مسعود و همکاری لجستیکی و اطلاعاتی ایران و امریکا طالبان سقوط کرد. اما امریکا مانند همیشه علاقهمند بود به تنهایی سر سفره بنشیند و اینچنین درصدد دولتسازی در افغانستان برآمد.
🔻 اصلاحات امریکایی در افغانستان بعد از ۲۰ سال با کشته شدن هزاران امریکایی و دهها هزار افغان تمام شد و نه تنها دولتسازی و ملتسازی (ترکیب قومی) اتفاق نیفتاد که مردم افغانستان دموکراسی امریکایی را پس زدند و با دوری حداکثری از صندوق رأی، بین دوگانه دولت امریکایی و طالبان گرفتار آمدند.
🔻 اکنون نمیتوان طالبان را پیروز اعلام کرد. امریکا هم از طالبان شکست نخورد بلکه از بکر بودن فرهنگ ذلتناپذیری ملت افغانستان شکست خورد. نه امریکا توانست افغانستان را مکدونالیسم کند و نه شوروی توانست آن را کمونیست نماید.
🔻 بدون تردید دولتسازی مستقل طالبان اوضاع را پیچیده خواهد کرد و با عدم بهروزرسانی فقه، وهن اسلام را به نمایش خواهند گذاشت. بنابراین راهحل امروز و آینده افغانستان نه دولت غربگرا، نه حاکمیت یکپارچه طالبان و نه یک جنگ داخلی مجدد است. راه حل مسئله افغانستان باید از مسیر ترکیب فکری – قومی بگذرد. جریانات اسلامگرای نئواخوانی (طالبان)، تکنوکراتها و اقوام متنوع باید با هم دیده شوند. وجه پیونددهنده و مشترک ملت افغانستان، اسلام است. این وجه میتواند استقلال و وحدت ملی افغانستان در عین دور کردن قدرتهای بزرگ را تضمین کند.
📍 اگر طالبان بر مطلقگرایی سیاسی اصرار کند دومینوی دیگری از دره پنجشیر شروع خواهد شد و دوباره قدرتهای بزرگ به دنبال بهانه برای جایابی میگردند. اگر امریکا مجدداً سلاح در اختیار پنجشیریان قرار دهد -به علاوه اینکه سلاحهای ارتش افغانستان هم دست طالبان است- به این معناست که امریکا دنبال شعلهور کردن جنگ داخلی در افغانستان برای بازگشت دوباره ناتو و نهایتاً پیگیری یک دولت نوظهور دیگر است.