فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻شهید سلیمانی نقل میکند:
امام حسین به مدافع حرم گفت : نترس سر مرا هم بریدند هیچ درد نداشت...
🏴انالله و انا الیه راجعون🏴
▪️در کمال تأسف باخبر شدیم که رزمنده و جانباز دفاع مقدس حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا مهدی طغیانی مسئول هیئت نظارت شورای نگهبان و ریاست بنیاد نهجالبلاغه شهرستان لنجان دار فانی را وداع گفت.
▪️ این ضایعه بزرگ رابه خانواده ارجمند ایشان تسلیت عرض می نماییم و از خداوند متعال برای ایشان طلب مغفرت کرده و برای خانواده محترمشان صبر جمیل مسئلت می نماییم.
⬅️ سؤال از آیت اللّه حسن زاده آملی :
↙️ میخواهم بدانم در باطن به چه صورتی هستم. آیا این امر ممکن است؟
🌸⬅️ پاسخ : بله
⏪ هر انسانی میتواند باطن برزخی خویش را تشخیص دهد و بفهمد در باطن به چه صورتی میباشد.
1⃣ اگر آدمى میخورد و میخوابد و شهوت به كار میبرد "بهيمه" (چهار پایان غیر درنده) است.
2⃣ و اگر علاوه بر اين سه امر، ضرر و آسيب و آزار به خلق خدا دارد "سبع" (حیوانات شرور و درنده ) است.
3⃣ و اگر میخورد و میخوابد و شهوت به كار میبرد و حيله و مكر و تزوير و خلاف و دروغ و از اين گونه امور با بندگان خدا دارد "شيطان" است.
4⃣ و اگر میخورد و میخوابد و شهوت به كار میبرد ولى صفات سبعى و شيطانى ندارد يعنى مردم و خلق خدا از او آسوده اند، "ملَك" (فرشته)است.
5⃣ و اگر علاوه بر مقام ملَكى بسوى معارف و ادراك حقايق عوالم وجود و
سير در آنها و سيروسلوک الى اللّه و في اللّه گرايش دارد انسان است.
↩️خلاصه اینکه بشر به پنج گونه تقسیم میشود : بهيمه، سبع، شيطان، فرشته و انسان .
⬅️ حال هر کسی با مطالعه این جملات میتواند بفهمد که در باطن به چه صورت است.
↙️ نیازی نیست انسان به نزد کسی برود که چشم برزخی دارد و از وی بخواهد باطن او را بگوید ...!
🛑 پشت پرده رزمایش نظامی ایران در شمالغرب
✍ حمید خوشآیند
🔹 از روز گذشته رزمایش ارتش کشورمان با عنوان «فاتحان خیبر» در بخشهایی از شمال غرب آغاز شد. به گفته مسئولان برگزاری، این رزمایش با حضور یگانهای زرهی، توپخانه، پهپاد، جنگال و با پشتیبانی آتش بالگردهای هوانیروز و باهدف ارتقای آمادگی رزمی در این منطقه برگزار میشود.
👈گزارههای تحلیلی:
1️⃣- برگزاری رزمایشهای نظامی ایران در مرزهای شمال غربی کشور بهطورکلی دارای اهداف مشخص و از قبل برنامهریزیشده است. در این زمینه دو هدف کلی قابلشناسایی است: نخست، رونمایی از جدیدترین توانمندیهای قدرت سخت و آخرین دستاوردهای تکنیکی و تاکتیکی در حوزه نظامی و دوم، نمایش قدرت و اقتدار ملی.
2️⃣- در کنار اهداف مذکور، رزمایشهای اخیر یک پیام بسیار مهم و استراتژیکی برای برخی بازیگران منطقهای و در رأس آنها برای رژیم صهیونیستی دارد. پیام رزمایش اخیر برای سران صهیونیستی این است که جمهوری اسلامی ایران در مواجهه با هرگونه تحرکات خارجی در محیط پیرامونی خود که ممکن است امنیت ملی و تمامیت ارضیاش را خدشهدار کند، مماشات نمیکند.
3️⃣- اینکه رئیسجمهور آذربایجان و برخی مقامات دولت باکو و حتی بعضی محافل رسانهای و سیاسی وابسته به دولت ترکیه تلاش میکنند تا اهداف اصلی این رزمایش را به آذربایجان و ترکیه ربط دهند، انحراف از اصل ماجرا بوده و عمدتاً باهدف ایجاد کشمکشهای سیاسی و تنشزا بین ایران با باکو و آنکارا است. سیاست تهران در خصوص این دو کشور که بعضاً تحت القائات دیگران مرتکب برخی اشتباهات میشوند، کاملاً مشخص بوده و مبتنی بر رعایت حسن همجواری و توسعه مناسبات دوجانبه و مقابله با تهدیدات مشترک است.
4️⃣- از نظر تهران، اظهارات مداخلهجویانه و تحریکآمیز اخیر علیاف و پیشتر اظهارات ضدایرانی برخی نمایندگان مجلس آذربایجان ناشی از سطحینگری است که عمدتاً از تلآویو نشئت میگیرد. وقتی جلال اوغلو، رهبر حزب دموکرات آذربایجان، در پاسخ به رزمایشهای اخیر ایران اعلام میکند: «بهمحض آنکه ایران علیه ما اقدام کند، نیروهای پاکستانی در تهران خواهند بود! ایران باید از چنین اقداماتی اجتناب کند!»، کاملاً معلوم است که رژیم صهیونیستی بهخوبی پیام رزمایش نظامی اخیر ایران را قبل از برگزاری دریافته است!
👈نکته راهبردی:
در اینکه دولت علیاف و اردوغان اهداف بلندمدتی را دنبال میکنند، شکی نیست؛ اما این اهداف نباید مخل امنیت و تمامیت ارضی ایران باشد. ایران بهخوبی میداند که روابط خارجی رژیم جعلی با آذربایجان گسترشیافته و از مناسبات نظامی به حضور شرکتهای عمرانی و مخابراتی در بخشهای تازه آزادشده قرباهباغ انجامیده است! رزمایش اخیر پیامی برای تلآویو است که استقرار اطلاعاتی و امنیتی در قفقاز جنوبی، دارای مبنای محاسباتی غلطی است. این رژیم نمیتواند حضور ایران در مرزهای سرزمینهای اشغالی را در قفقاز جنوبی، مهندسی معکوس کند.
✅دولت و اولویتبندی حل مسائل
✍🏻 عزیز غضنفری
🔸در ابتدای دولت سیزدهم و درحالیکه همگان منتظر هستند تا ببینند دولت جدید چگونه به حل مسائل مردم میپردازد، لازم است دولت آقای رئیسی ضمن اولویتبندی مشکلات، برخی مسائل را از همین آغاز در مسیر ساماندهی قرار دهد. نمیتوان حل همه مسائل را به آینده حواله داد؛ مرتفع ساختن برخی مشکلات با اصلاح برخی امور در کوتاهمدت شدنی است.
🔻نکات تحلیلی:
1⃣ دولت و سفرهای استانی: اینکه مردم در شرایط دشوار کنونی رئیسجمهور و اعضای کابینه را در کنار خود ببینند، امر قابلتحسینی به شمار میرود. درباره کارکرد اینگونه سفرها مهمترین نکتهای که میشود بیان کرد آن است که اعتماد تخریبشده بین دولت و مردم را بازسازی میکند. از دیگر سو مهمترین چالش سفرهای استانی آن است که بعد از گذشت یک دوره، مردم احساس کنند که این سفرها جنبه نمایشی دارد و نه ابزاری برای حل مسائلی که مردم در نقاط مختلف کشور با آنها دستبهگریبان هستند. این نکته آنقدر دارای اهمیت است که تأکید رهبر معظم انقلاب را نیز در برداشت و ایشان با اشاره به سفر رئیسجمهور به خوزستان بیان داشتند که آقای رئیسی بکوشد وعدههایی که به مردم داده شده را به مرحله تحقق برساند.
2⃣دولت و انتصاب مدیران: آنچه مربوط به گذشته است آن بوده که با آغاز کار دولت جدید، همه یا اکثریت مدیران دولتی جابجا میشدند. در مقطع کنونی و در خصوص مدیران، جدای از اینکه قضاوت قطعی صورت بگیرد و یا آنکه تجویزی ارائه شود، به نظر میرسد که مسئولان در شرایط بلاتکلیفی و تردید در ماندن و نماندن سرگردان هستند. نتیجه این ابهام نیز افتادن در وضعیت روزمرگی و حتی بیعملی است. ازاینرو لازم است دولت درباره اتمام یا تداوم همکاری با مدیران دولتی به جمعبندی نهایی برسد و سیاست خود را هر چه که هست، اعلام و اعمال کند.
3⃣ دولت و تسلط بر بازار و سیستم توزیع: در اینکه حل مسائل اقتصادی بهجای مانده از دولت قبل کار زمان بری است، تردیدی نیست؛ اما اصلاح برخی از امور محتاج گذشت زمان و اقدامات پیچیده نیست؛ مثلاً سیستم معیوب، فسادزا و ضدمردمی توزیع کالاها و خدمات که چندی پیش تذکر رهبر معظم انقلاب را نیز به همراه داشت، بیش از همهچیز به اقدامات قاطع و فوری اما دقیق و هوشمندانه نیاز دارد.
🔴 انقلاب اسلامی،به لشکر فیکها در فضای مجازی احتیاج ندارد
✍ عبدالله گنجی
🔹 امسال رهبری جوانان را به جهاد تبیین در فضای مجازی فراخواندند
🔸 حقیقت تلخ این است که دو آسیب نبود زیرساخت و سطحیگرایی روند تبیین را با هزینه مواجه کرده است.
✅ تصویرسازی از فضای مجازی را دشمنان انجام میدهند، به صورتی که هر کس از مبانی انقلاب اسلامی و آرمانهای آن دفاع کند، لاجرم حکومتی معرفی میشود و هر کس بر آن بتازد، آزاداندیش، مستقل، مردمی و غیروابسته معرفی میشود.
🔹 اصرار بر دیده شدن با خبرهای شبهزرد و هویت فیک دو عنصر دیگری هستند که تبیین را مخدوش میکنند.
🔸 سخت معتقدم حقانیت انقلاب اسلامی و اندیشه نورانی امام و منطق رهبری معظم آنقدر پر بهجت و مستحکم است که لازم نیست نیروهای انقلاب بدون تابلو (فیک) به میدان بیایند. فیک با منطق قوی هم مؤثر نخواهد بود و جز تخریب آورده دیگری ندارد.
✅ دفاع از انقلاب بدون تابلو، یعنی عدم آمادگی پرداخت هزینه و عدم پذیرش مسئولیت سخن خویش و این خود کافی است تا تأثیری از تلاشها عاید نشود و اتهامات متعددی را در ذهن مخاطب علیه تبیینگرتولید نماید.
🔹 البته از مظلومیت امروز حزبالله در فضای مجازی آن است که باید پاسخگوی همه چیز حکومت باشند و حتی برای مطالبهگران مطرح نیست کدام اشخاص و کدام جریانها در قدرت حضور دارند. عمدتاً چوب حکومت را حزباللهی میخورد و نان حکومت را دیگران میخورند، اما باز اشکال ندارد، چراکه باید حزبالله سنگ زیرین آسیاب باشد.
💢 متأسفانه برخی گرفتار دیده شدن هستند و با ادبیات تند و متمرکز شدن بر نقد و تمجید افراد فعالیت میکنند که این موضوع به کلی تبیین نیست. این عامل تولید تنفر، کینه و هزینهسوزی بیدلیل است.
💢 شورای راهبردی روابط خارجی چیست و چه وظیفه ای بر عهده دارد؟
⁉️ آیا این شوارا زیر نظر دولت است
✍ در خبرها آمده بود با حکم دکتر سید کمال خرازی، رییس شورای راهبردی روابط خارجی، دکتر سید عباس عراقچی به سمت دبیری شورا منصوب شد.
به دنبال این انتصاب با ابراز نظرهای گوناگونی در فضای مجازی و رسانه روبرو شدیم که اکثر آنها حاکی از عدم شناخت افراد نسبت به این شورا بود.
👈 حتی برخی افراد از ایت الله رئیسی بخاطر این انتصاب، انتقاد و نسبت به ایشان گلایه مند شدند!! لذا ضروری می نماید که توضیحاتی در این راستا ارائه شود.
🔰 شورای راهبردی روابط خارجی، در واقع یک اندیشکده است، که در سال ۱۳۸۵ به دستور حضرت آیت الله العظمی امام خامنهای ﴿حَفَظَهُ اللهُ تعالي﴾ تشکیل شد و مسئولیت آن «تهیهٔ راهبردها و سیاستها و راهکارهایی است که جمهوری اسلامی را در سیاست خارجی به نتایج مطلوب برساند» و همچنین «ایجاد هماهنگی بیشتر در کلیهٔ فعالیتها در عرصهٔ روابط خارجی» ، در این شورا اصرار بر آن است که از تجربیات تمامی طیف های سیاسی استفاده شود.
🔷️ ریاست این شورا (در هر دو دوره) بر عهده آقای سید کمال خرازی ، وزیر خارجه دولت اصلاحات می باشد و اعضای اصلی آن آقایان ، جلیلی ، ولایتی ، شیبانی ، سردار وحیدی و مهدی مصطفوی می باشند.
👈 رئیس و اعضای این شورا توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی انتخاب می شوند، که تاکنون دو دوره این اتفاق افتاده است.
🔶️ آقای عراقچی بعنوان دبیر این شورا انتخاب شده که کار آن در واقع انجام امور خدماتی شورا ، مثل تهیه پیش نویس و اموری از این قبیل است.
🔹️ ظاهراً این دبیرخانه تاکنون فعال نبوده ، به همین خاطر آقای خرازی در این حکم از دکتر عراقچی خواسته است «تا نسبت به بازسازی دبیرخانه و توسعه نقش آن در تبیین سیاستهای نظام و تنویر افکار عمومی جهانیان و تحقق منافع کشورمان» اقدام کند.
🔸️ ایشان در کمیسیون های اصلی چهارگانه این شورا مسئولیتی ندارد.
البته ممکن است در آینده بعنوان یکی از اعضای اصلی این شورا توسط حضرت آقا معرفی شوند.
✍ غلامعلی کریمی
♦️رهبر انقلاب: حوادث اخیر در شمالغربی کشور بایستی بدون دخالت و حضور نظامی ارتشهای بیگانه از ملتهای منطقه حل شود/ آن کسی که برای برادر خود چاه میکند اول خودش در آن میفتد
🔹فرمانده کل قوا صبح امروز: نگذاریم، نگذارند که ارتشهای بیگانه برای به عنوان منافع ملی خودشان ــ که هیچ ربطی به ملت آنها ندارد ــ از هزارها فرسنگ راه بیایند و در این کشورها دخالت کنند، حضور نظامی پیدا کنند و در ارتشهای آنها دخالت کنند. ارتشهای خود این ملتهای منطقه میتوانند این منطقه را اداره کنند و اجازه ندهید که دیگران وارد بشوند
🔹 این حوادثی هم که در شمال غربی کشور ما در بعضی همسایهها در جریان هست، اینها هم چیزهایی است که بایستی با همین منطق حل بشود. البته کشور ما و نیروهای مسلح ما با عقلانیت عمل میکنند. در همهی مسائل شیوه، شیوهی عقلانیت است، اقتدار همراه با عقلانیت، و دیگران هم خوب است با عقلانیت عمل بکنند و نگذارند که این منطقه دچار مشکلی بشود. آن کسانی که برای برادران خود چاه میکنند، خودشان اول در چاه میافتند. «مَنْ حَفَرَ بِئْراً لِأَخِيهِ وَقَعَ فِيه.»
⚠️سرنوشت نامشخص رییس بانک مرکزی
🔸دولت رییسی درحالی کنترل تورم را یکی از اولویتهای اصلی خود اعلام کرده است که طبق آمارها روند صعودی تورم همچنان ادامه دارد و برای مهار سرکشی این متغیر اقتصادی، باید سیاستها و برنامههای بلندمدتی طراحی و اجرا شود، اما در این زمینه تاکنون تکلیف طراح این سیاستهای کنترلی و سکاندار بانک مرکزی به عنوان یکی از نهادهای قانونگذار در مهار تورم مشخص نشده است و معلوم نیست آیا گزینه جدیدی از سوی دولت برای هدایت این نهاد معرفی میشود یا همچنان رییس کل فعلی به انجام وظیفه خود ادامه میدهد؟
🔹با روی کار آمدن هر دولت جدید در ایران، رویه تعیین رییس کل بانک مرکزی اینگونه است که گزینه مدنظر دولت در ابتدا به پیشنهاد وزیر امور اقتصاد و دارایی به هیات وزیران معرفی و پس از تأیید، حکم وی توسط رییسجمهور صادر میشود که او به مدت پنج سال مدیریت بانک مرکزی را به عهده خواهد داشت و انتخاب مجدد وی نیز بلامانع است.
🔸در این راستا، احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی در ۱۳ شهریورماه سال جاری اعلام کرده بود که برای معرفی رییس کل بانک مرکزی گفتوگوهایی انجام شده و نتیجه آن در هفتههای آینده اعلام خواهد شد اما هنوز خبری نشده است.
🔹همچنین، به اذعان کارشناسان و تحلیلگران اقتصادی از آنجا که مهار تورم در کنار سایر مسائل و مشکلات حال حاضر اقتصاد ایران از اولویت بیشتری برخوردار است، یکی از گامهای ابتدایی دولت برای ریشه کردن یا کنترل تورم، معرفی رییس کل بانک مرکزی است، زیرا صلاحیت و تخصص فردی که برای این سمت انتخاب میشود، در مهار تورم نقش مهمی دارد و میتواند تا حدودی بر کاهش یا کنترل انتظارات تورمی که یکی از عوامل موثر بر تورم بالاست، اثرگذار باشد.
🔸علاوه بر این، یکی دیگر از وظایف مهم بانک مرکزی کنترل نقدینگی است، زیرا افزایش این متغیر اقتصادی و در پی آن رشد پایه پولی از جمله عوامل کلیدی رشد تورم است که قدرت خرید مردم را بیش از پیش کم میکند.
🔹به اعتقاد کارشناسان اقتصادی، شخصیت مقتدر و مستقل رییس کل از دولت باعث میشود تا وی در مقابل درخواستها و زیادهخواهیهای دولت برای چاپ پول بایستد و اجازه ندهد برداشت از بانک مرکزی در جهت تامین کسری بودجه وسیلهای برای سرکشی نقدینگی شود.
به ریل اصلی برگردیم‼️
💢سالهاست که منتظریم حرکت موثری در حوزه فرهنگ، صورت پذیرفته و متولیان مربوطه در راستای وظایف دینی و اجتماعی، انجام وظیفه کنند.
🌿در این راستا مقام معظم رهبری فرمودند:«در مسئلهی فرهنگ و رسانه، به گمان بنده، ساختار فرهنگی کشور نیاز به یک بازسازی انقلابی دارد. ما مشکل داریم در ساختار فرهنگی کشور؛ و یک حرکت انقلابی لازم است.»
🚫و اما در حالیکه رهبری و جامعه انقلابی، خواستار حرکت بنیادی در حوزه فرهنگ و احیای سبک زندگی اسلامی هستند ، امروزه پیج های متعدد ، در کنار پاساژ های متخلف، چوب حراج بر فرهنگ اصیل ایرانی زده و در راستای هنجارشکنی اجتماعی، گوی سبقت از هم ربوده اند.
♨️تا چندی پیش اگر از این دست مشکلات حرفی به میان می آمد، عده ای سریع موضع میگرفتند، که مشکلات کشور خیلی متعدد هست و همه معطل یک دولت انقلابیست.
🌱امروز که بحمدالله سه قوه، با قدرت بدنبال رفع مشکلات مختلف کشورند، وقت آن رسیده که متولیان فرهنگی، اقدامات اساسی و قانونی، در راستای بازگشت فرهنگ به ریل اصلیش را، در راس امور قرار داده و با هماهنگی با مجموعه های مرتبط تمامی بسترهای هنجار شکن را از بین برده و با مدیریت صحیح، امنیت فرهنگی را به جامعه باز گردانند.
✨به شــهدا مـدیونیم....
📝 سادات عسگری
🔻اختلاف در خانه ژنرالهای چهار ستاره
🔹حزب کارگزاران دچار اختلافات عمیق شده است. پس از استعفای فرزانه ترکان از شورای مرکزی، برخی رسانه های اصلاح طلب خبر داده اند که دو چهره قدیمی و استخوان دار این حزب لیبرال نیز آماده جدا شدن از کادر شورای مرکزی هستند.
🔸یدالله طاهرنژاد و حسین مرعشی دو عضو ارشد حزب کارگزاران سازندگی اعلام کرده اند که دیگر تمایلی برای کار سیاسی ندارند. البته خبر استعفای مرعشی خیلی زود توسط رسانه حزب کارگزاران تکذیب شد؛ اما بازهم به نوعی نیمی از خبر درست بود؛ به این معنی که گویا او نیز مانند طاهرنژاد از عضویت در حزب استعفا نداده بلکه استعفایش ناظر به ادامه عضویت در شورای مرکزی بوده است.
🔹روزنامه شرق در گزارشی به وضعیت این روزهای حزب کارگزاران پرداخته و از قول محمد عطریانفر می نویسد: آنها هیچگاه از عضویت حزب انصراف ندادهاند؛ آنها قصد دارند جای خود را در شورای مرکزی به جوانترها واگذار کنند. تدبیر احتمالی آنها متکی به شرایط جدیدی است که حزب تصمیم گرفته پوستاندازی کند.
🔸اگرچه عطریانفر در بخشی از گفتگوی خود خبر از جوان گرایی در حزب و تغییرات اساسی داده است؛ اما در بخشی دیگر حرف های خود را پس گرفته و ادعا کرده است که مخالف جدا شدن مرعشی از حزب کارگزاران است.
🔹 او گفته است که: «بههیچوجه استعفای آقای مرعشی تأثیری بر جایگاه او بهعنوان سخنگوی حزب ندارد و کماکان او سخنگوی حزب کارگزاران است. نکته دیگر آنکه استعفای آقای مرعشی باید در کنگره عمومی کارگزاران مورد بررسی قرار گیرد که من اطمینان میدهم ما در کنگره زیر بار استعفای او نمیرویم و اجازه نمیدهیم او از شورای مرکزی جدا شود.»
🔸پیش از این فرزانه ترکان در انتقاد نسبت به عملکرد حزب خانوادگی هاشمی گفته بود که پدرخواندههای اصلاح طلب جایشان را به جوانترها نمی دهند، ترکان ادامه داده بود:اگر قرار باشد که همیشه دبیر و رئیس ما و کمیسیون سیاسی ما همان افرادی باشند که ۱۵ و ۲۰ سال قبل بودند نمیتوان تغییری حس کرد چراکه این افراد هر کاری که بلد بودند و هرچه به ذهنشان رسیده تا امروز انجام دادهاند، باید اجازه بدهیم که ایدههای نو و جوانهایی که خلاق هستند بیایند و برنامه، کمک و راهکار ارائه بدهند.
🔹سطح اختلافات میان اصلاح طلبان پس از انتخابات بسیار عمیق شده است؛ ژنرال های چهار ستاره ستادی با مصائب بزرگ و عجیب روبرو شده اند؛ آنها از یک سو با بحران ناکارآمدی روبرو شده و بدنه سربازان میدانی و خیابانی خود را از دست داده اند، از سوی دیگر میان رهبران جبهه اصلاحات نیز شکاف های اساسی پیش آمده است. از چند ماه قبل از انتخابات میان کرباسچی و مرعشی بر سر شرکت یا عدم شرکت در انتخابات بحث های جدی درگرفته و حالا زخم ترکش های آن اختلافات حالا سرباز کرده است.
✅بازسازی انقلابی صدا و سیما
🔻آوردگاه#مبارزه_با_تحریف و #قرارگاه_امید_پراکنی در جامعه دو واژهٔ کلیدی بودند که رهبر انقلاب در حکم انتصاب رئیس جدید صداوسیما به کار بردند.
حضرت آقا در این حکم بیان داشتند:
«رسانهٔ ملی، دانشگاهی برای ارتقاء سطح آگاهی و معرفت عمومی، و آوردگاهی برای مقابله با امواج خصمانهٔ تحریف و تفتین، و آسایشگاهی برای بهرهمندی چشم و دل همگان از جلوههای زیبائی و هنر، و قرارگاهی برای پراکندن امید و نشاط در فضای عمومی کشور است.»
✍🏻 بهعنوان توصیهای به رئیس جدید صداوسیما باید گفت: برای عملی شدن کامل این دو خواست رهبری، رویکرد صداوسیما باید از حالت #سلبریتی_محور به برنامههای #نخبگانی تغییر پیدا کند. متأسفانه در سالهای گذشته شاهد این بودیم که اغلب برنامههای پرمخاطب تلویزیون ملی، برنامههای سلبریتی محور بودند.
✍🏻 همان سلبریتی هایی که افکار عمومی جامعه را بهوسیله همین دیده شدن در فضای رسانه ملی و بهتبع آن در فضای مجازی به دست میگرفتند. و بهجای اینکه با جریان تحریف مبارزه کرده و موجب رشد امید در جامعه شوند و باری از دوش نظام بردارند، خودشان بیشتر از سایرین، فضای کشور را سیاه نشان میدادند و بعضاً به پیادهنظام دشمن در زمینه تحریف واقعیت ها تبدیل میشدند.
✍🏻اگر رئیس جدید رسانه ملی قصد تحول در صدا و سیما را دارد، بهطور جد، چنین رویکرد غلط و آسیبزنندهای باید تغییر پیدا کند و حضور افراد نخبه و باسواد جای آن را در رسانه ملی پر کند!
✍سید امیر حسینی
✅ رهبر انقلاب، صبح امروز: آمریکا پس از بیست سال کشتار و جنایت در افغانستان حکومت را به طالبان داد و خارج شد!
🔺 فرمانده کل قوا: ارتش آمریکا که مجهز به همه انواع تجهیزات گوناگون، متعارف و فوق متعارف است، وارد کشور همسایهی ما افغانستان شد برای اینکه حکومت طالبان را سرنگون کند. بیست سال در این کشور ماندند و کشتار و جنایت کردند و اشغال کردند و مواد مخدر را ترویج و زیرساختهای محدود این کشور را نابود کردند، بعد از بیست سال حکومت را به طالبان دادند و خارج شدند. ۱۴۰۰/۷/۱۱
🔴رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخمگذار ایران: اگر به هشدارهایمان گوش میدادند، تخم مرغ اینگونه گران نمیشد
♦️کاشانی:گرانیهای اخیر به خاطر تصمیمات یک سال و نیم پیش است
♦️تخم مرغ در مرغداری شانهای ۳۸ هزار تومان است و در بازار حدود ۶٠ هزار تومان
🔴 امان از عبرت نگرفتن از تاریخ
♦️تذکر غیرمستقیم یکی از مدیران بخش خبر صداوسیما به نحوهی عملکرد دولت رئیسی
#بقایای_دولت_روحانی
🔴 *ایران ستیزی "مزدوران وطن فروش" حتی در دشمنی با لوازم خانگی ایرانی!/ عصبانیت از خنثی شدن توطئه صادرات نفت در برابر یخچال!*
🔹 به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، برخی چهره های سیاسی و رسانه های وابسته به جریان اصلاح طلب که عملکرد ۸ سال گذشته آنها وضعیت اقتصادی سختی را برای کشور به وجود آورده حتی با تقویت لوازم خانگی ایرانی هم مخالفت کردند.
🔹️چندی پیش تولید کنندگان لوازم خانگی ایرانی نسب به یک توطئه پیچیده گلایه کردند که طی آن بنا بود به جای پولهای بلوکه شده ایران در کره جنوبی، لوازم خانگی کره ای خارج از رده به ایران وارد شود تا نه تنها پولی پرداخت نشده باشد بلکه چرخ اقتصادی کارخانه های لوازم خانگی ایرانی متوقف و کارگران آنها از کار بیکار شوند.
🔹بعد از این موضوع با ممنوع اعلام شدن واردات این لوازم خانگی کره ای و خنثی شدن توطئه، برخی چهره های سیاسی و اصلاح طلب و رسانه های آنها اوج ایران ستیزی خود در دشمنی با حتی لوازم خانگی ایرانی را علنی کردند!!
🔹️فضا سازی علیه حمایت از محصولات ایرانی توسط این مزدوران وطن فروش را می توان فاز جدیدی از علنی شدن دشمنی این جریان سیاسی با توانمند شدن کشور حتی در سطح لوازم خانگی دانست!
«سیدرضا مرتضوی»استاندار اصفهان شد
🔹سیدرضا مرتضوی در گفتوگو با خبرنگار فارس انتخابش به عنوان استاندار اصفهان را تایید کرد. وی در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری رئیس ستاد انتخاباتی آیتالله رئیسی در استان اصفهان بود.
🔹استاندار جدید اصفهان متولد سال ۱۳۵۶، دانش آموخته دکتری مهندسی مواد و عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی اصفهان است.
🔹قائم مقام مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان، فرماندار شهرستان شهرضا، ریاست مرکز توسعه خوشه های صنعتی استان اصفهان، مسئول منطقه ۴ قرارگاه پیشرفت و آبادانی کشور، عضویت در هیات مدیره فولاد کاوه، عضویت در هیات مدیره بنیاد کرامت رضوی و مسئولیت نمایندگی آستان قدس رضوی در استان اصفهان نیز از جمله سوابق استاندار اصفهان است.
🔹 مشاور صنعتی و اقتصادی استاندار، عضویت در شورای برنامه ریزی استان، عضویت در ستاد صنایع و معادن استان، عضویت درکارگروه اشتغال استان، عضویت در کارگروه امور اقتصادی و تولیدی استان، عضویت در کارگروه صنعت و معدن استان و عضویت در کارگروه ستاد سرمایه گذاری استان از دیگر سوابق مرتضوی است.
🔴 #اینفوگرافی | چین چگونه غول اقتصادی جهان شد!
🔹چین با حمایت از کسب و کارهای کوچک و متوسط توانست با موج بیکاری و فقر مقابله و این کشور را تبدیل به کشوری پیشرو در عرصه اقتصادی کند.
🔹الگویی که تکرار آن در ایران می تواند علاوه بر اشتغالزایی، تولید ناخالص داخلی را افزایش داده و وضعیت معیشت عمومی را بهبود بخشد.
🛑 برجام نقاب از واقعیت قدرت آمریکا برداشت!
✍ فتحالله پریشان
به گفته مقامات و رسانههای آمریکایی، قرار است در هفته جاری لایحهای ضد ایرانی از سوی نمایندگان کنگره آمریکا ارائه شود که با تصویب آن در برنامه دفاع ملی ۲۰۲۲، از رفع هرگونه تحریم علیه ایران ممانعت به عمل خواهد آمد. این لایحه که بهاحتمالزیاد تصویب خواهد شد، برملاکننده سیاست موش و گربه بازی هیئت حاکمه آمریکا در خصوص پروپاگاندای احیای برجام از یکسو و درستی سیاست دولت سیزدهم در گره نزدن ساماندهی وضعیت اقتصادی و حل مشکلات کشور به زلف احیای برجامی است که در شش سال گذشته بهرغم تمام اعتمادهای یکطرفه دولت گذشته به آن، بیخاصیتیاش به اثبات رسیده است.
👈نکات تحلیلی:
1️⃣- رئیسجمهور کنونی آمریکا باوجود اینکه یکی از وعدههای انتخاباتیاش در حوزه سیاست خارجی، احیای برجام بود، امروز چنان در چنبره بیعملی فرورفته و تردیدها نسبت به صداقت و تواناییاش افزایشیافته که کنگره با محوریت معدودی از سناتورهای مخالف همحزبیاش و قاطبه رقبای جمهوریخواه، با بازی در نقش پلیس بد، اصول سیاست خارجی آمریکا را رقم میزند.
2️⃣- باوجوداینکه آمریکاییها تلاش میکنند سیاست رسمی خود را اینگونه جلوه دهند که این راهبردی تاکتیکی برای حداکثرسازی فشار به ایران باهدف بازگشت بدون رفع تحریمها و بهروزرسانی برجام بر اساس شروط موشکی و منطقهای ترامپ و پمپئو است، اما دم خروس واقعیات آمریکا در ناتوانی سامانبخشی امور داخلی ازجمله تاختوتاز کرونا در کشتار مردم آمریکا، وضعیت بد اشتغال و تأمین اقتصادی و اجتماعی و فرار خفتبار از افغانستان در ساحت سیاست خارجی بیرون زده است. مسئله ناتوانی بایدن آنقدرها جدی است که امروز در رسانههای آمریکا صحبت از احتمال جانشینی کاملا هریس بهجای وی مطرح است.
👈نکته پایانی:
امروز آمریکا با معضل فیصلهبخشی به روندها و رویدادهای مزاحم منافع واشنگتن ازجمله مسئله هستهای ایران، پس از حدود ربع قرن، دستوپنجه نرم میکند. این ناتوانی که نقطهضعف بزرگی برای پرستیژ جهانی و مدعی ابرقدرتی آمریکا محسوب میشود، در کنار خروج مفتضحانه از افغانستان و بهتبع آن کاهش نقشآفرینی در تحولات منطقه مهم غرب آسیا بهرغم تحمل تریلیونها دلار هزینه، بهشدت دولت آمریکا را در منظر افکار عمومی این کشور تضعیف کرده است. تعجیل توأم با نگرانی کاخ سفید برای پیگیری مصرانه آغاز دوره هفتم مذاکرات وین برای احیای برجام در همین راستا قابلتحلیل است. ازاینرو، اگر بگوییم برجام باوجود موفق نبودن در تحریمزدایی توانست نقاب از واقعیت قدرت آمریکا بردارد، گزاف نیست! و دیگر تجربه برجامی اینکه سیاست دولت در گره نزدن اقتصاد به مذاکره و تأکید بر مذاکرات نتیجهمحور، باید با قدرت ادامه یابد.
🌴الزامات حصون الرعیه
✍ موسی سلیمانی
حضرت علی علیه السلام نیروهای مسلح را حصار و دژ ملت دانسته اند. مقام معظم رهبری در بیانات یازدهم مهرماه 1400 در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح چهار مولفه برای حصون الرعیه بودن نیروهای مسلح بیان کردند:
1⃣.امنیت آفرین. نیروهای مسلح در صورتی حصار و قلعه مستحکمی برای کشور محسوب می شوند که امنیت کشور را تأمین کنند.
«امنیّت مهمترین مسئلهای است که در نگاه به نیروهای مسلّح باید مورد توجّه قرار بگیرد». بنابراین راهبرد نیروهای مسلح باید تأمین امنیت کشور باشد، امنیتی که زیر ساخت فعالیت های دیگر محسوب می شود.
2⃣. امنیت درون زا
برخی کشورها و ارتش ها به دنبال تامین امنیت خود با کمک کشورها و قدرتهای فرامنطقهای هستند. درون زا و بومی بودن امنیت، پایداری و ماندگاری امنیت کشور را به دنبال دارد. تکیه به دیگران و در قبضه دیگران قرار دادن امنیت کشور، باز کردن مسیر خنجر از پشت به کشور است.
مقام معظم رهبری می فرمایند:
«اینکه یک کشور بتواند امنیّت را با نیروهای قاهر و قادر و مسلّط خودش تأمین بکند، افتخار بزرگی است. و آن کسانی که با توهّم تکیهی به دیگران، و با تکیهی به دیگران گمان میکنند که امنیّت خودشان را میتوانند تأمین کنند، بدانند که سیلیِ این را بزودی خواهند خورد.»
3⃣. اقتدار
شاخصه و لازمه دیگر سپر دفاعی بودن نیروهای مسلح اقتدار است. از منظر فرماندهی کل قوا نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اقتدار دو عامل مادی و معنوی دارد. در جنبه مادی آموزش ها، ابتکارات عملی، پیشرفت های علمی، انضباط سازمانی، اقتدار بخش نیروهای مسلح است. مقام معظم رهبری عامل معنوی اقتدار را برای نیروهای مسلح مهم تر می داند.«روحیه، معنویّات، صلاح دینی و اخلاقی است که نقش فوقالعادهای در اقتدار نیروهای مسلّح دارد. اگر چنانچه این عامل در یک ارتشی وجود نداشت، هر چه تجهیزات و امکانات داشته باشند، آن ارتش نمیتواند ادّعا کند که ارتشِ بااقتداری است.»
4⃣. عقلانیت.
مقام معظم رهبری، عقلانیت را به معنای محاسبه صحیح، دقیق و منطقی از حد و اندازه واقعی تهدیدها و همچنین ظرفیتها و استعدادهای واقعی کشور می داند. قدرت دفاعی برآمده از چنین محاسبات عقلانی، موجب طمأنینه و آرامش برای کشور و مسئولان است.
ایشان ترس، انفعال و فرار از مقابل دشمن را معنای غلط عقلانیت می دانند
که دشمن آن را تلقین می کند و برخی نادانسته در داخل کشور حرف دشمن را تکرار می کنند.
💠 عقدهگشایی قدرت!
✍ حسين عباسيان
«سهیلا جلودارزاده» نماینده مجلس دهم و از اصلاحطلبان ناکام از ورود به مجلس یازدهم که پیشتر گفته بود «یک عده با بیانصافی خدمات دولت روحانی را نادیده میگیرند»، با اشاره به اوضاع بد اقتصادی، مدعی شده است: «مهمترین چیزی که در حال حاضر موردنظر جامعه است، حفظ تمامیت ارضی کشور است و اگر هم تاکنون اعتراضات گسترده نداشتیم به خاطر این موضوعات است که البته این هم یک حدی دارد و مردم تا یکجایی میتوانند طاقت بیاورند و هنگامیکه مشاهده کنند چیزی برای از دست دادن ندارند، منتظر نمیمانند ما به آنها اجازه دهیم اعتراض کنند یا خیر!»
👈گزارههای تحليلي:
رشد نقدینگی ۶۸۰ درصدی، سه برابر شدنِ بدهیهای دولت از سال ۹۴، کسری بودجه ۴۵۰ هزارمیلیاردی، افزایش نابرابری توزیع درآمد به همراه شدیدترین افزایش شکاف طبقاتی، تبديل كردن بورس به قتلگاه سرمایههای مردم، تورم بیش از ۴۴ درصدي با صفهای طویل مرغ و کالاهای اساسی و تبديل نياز مسكن به آرزو، ناکامی در کنترل بیکاری، قطعیهای مکرر برق و خسارت به مردم، از دست رفتن تعداد بیشماری از هموطنان به دلیل نابساماني، ناكارآمدي و بیبرنامگی در کنترل شیوع کرونا ازجمله دستاوردهای بهجامانده از دولت روحانی به دولت سيزدهم است. اصلاحطلباني که امروز خود را دغدغهمند نشان میدهند، جزو ساکتین دوران ریاست جمهوری روحانی بودند. واقعیت صحنه سیاسی کشور این است که اين طیف تا زماني مسئولیت دارند، عملکرد نامطلوبي را ثبت میکنند، اما بعد از کنار گذاشته شدن دموکراتیک از مناصب مختلف، نقاب عوض کرده و از مسئول به منتقد تبدیل میشوند؛ این در حالی است که ابتدا باید خود پاسخگوی آنچه در این سالها انجام دادهاند، باشند.
👈نكته پاياني:
در هشت سال دولت موردحمایت اصلاحطلبان، عباراتي چون «بیدین، حسود، کاسب تحریم، بی شناسنامه، بیسواد، عصر حجری، مزدور، ترسو، بیکار، دین نشناس، بزدل، فاسد، عقبمانده، تازه به دوران رسیده، هوچی باز و ...» بدرقه راه كساني گرديد كه منتقد دولت بودند. اين گروه از اصلاحطلبان با علم به اینکه دولت سيزدهم کار بیوقفه و جهادي را از روزهای اولیه مسئولیت آغاز کرده و رئیس دولت کنونی بهجای اینکه همچون روحانی در روز جمعه متوجه گران شدن بنزین در کشور شود، در تعطیلات آخر هفتهای در حال سرکشی به استانها و مناطق محروم کشور است؛ رفتار فرصتطلبانه سیاسی خود را با عقدهگشایی از دولت جدید کلید زده و گویا قرار است منافع جناحی را بر همهچیز، حتی بر منافع ملی هم ترجيح دهد.
⭕️ کارتونیست هتاک به ساحت پیامبر (ص) کشته شد
🔹«لارس ویلکس» کارتونیست اهانت کننده به ساحت پیامبر اسلام (ص) در یک تصادف رانندگی کشته شد.
🔹او از سال ۲۰۰۷ و پس از بروز خشم مسلمانان و دوستداران پیامبر تحت محافظت پلیس سوئد بود.
🔹مسلمانان جهان از همان زمان این رفتار دولت سوئد را نوعی جایزه دادن به اسلامستیزی دانستند