eitaa logo
بصیر
343 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.2هزار ویدیو
400 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
«سیدرضا مرتضوی»استاندار اصفهان شد 🔹سیدرضا مرتضوی در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس انتخابش به عنوان استاندار اصفهان را تایید کرد. وی در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری رئیس ستاد انتخاباتی آیت‌الله رئیسی در استان اصفهان بود. 🔹استاندار جدید اصفهان متولد سال ۱۳۵۶، دانش آموخته دکتری مهندسی مواد و عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی اصفهان است. 🔹قائم مقام مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان، فرماندار شهرستان شهرضا، ریاست مرکز توسعه خوشه های صنعتی استان اصفهان، مسئول منطقه ۴ قرارگاه پیشرفت و آبادانی کشور، عضویت در هیات مدیره فولاد کاوه، عضویت در هیات مدیره بنیاد کرامت رضوی و مسئولیت نمایندگی آستان قدس رضوی در استان اصفهان نیز از جمله سوابق استاندار اصفهان است. 🔹 مشاور صنعتی و اقتصادی استاندار، عضویت در شورای برنامه ریزی استان، عضویت در ستاد صنایع و معادن استان، عضویت در‌کارگروه اشتغال استان، عضویت در کارگروه امور اقتصادی و تولیدی استان، عضویت در کارگروه صنعت و معدن استان و عضویت در کارگروه ستاد سرمایه گذاری استان از دیگر سوابق مرتضوی است.
🔴 | چین چگونه غول اقتصادی جهان شد! 🔹چین با حمایت از کسب و کارهای کوچک و متوسط توانست با موج بیکاری و فقر مقابله و این کشور را تبدیل به کشوری پیشرو در عرصه اقتصادی کند. 🔹الگویی که تکرار آن در ایران می تواند علاوه بر اشتغالزایی، تولید ناخالص داخلی را افزایش داده و وضعیت معیشت عمومی را بهبود بخشد.
📌این دو شلوار را دشمن پاره کرده، 📡یکی در جنگ نرم(فرهنگی) 🔬و دیگری در جنگ سخت(نظامی). 🏅یکی قهرمان عزت و جوانمردی و 🎭دیگری قربانی ضعف و خودباختگی!
🛑 برجام نقاب از واقعیت ‌قدرت آمریکا برداشت! ✍ فتح‌الله پریشان به گفته مقامات و رسانه‌های آمریکایی، قرار است در هفته جاری لایحه‌ای ضد ایرانی از سوی نمایندگان کنگره آمریکا ارائه شود که با تصویب آن در برنامه دفاع ملی ۲۰۲۲، از رفع هرگونه تحریم علیه ایران ممانعت به عمل خواهد آمد. این لایحه که به‌احتمال‌زیاد تصویب خواهد شد، برملاکننده سیاست موش و گربه‌ بازی هیئت حاکمه آمریکا در خصوص پروپاگاندای احیای برجام از یک‌سو و درستی سیاست دولت سیزدهم در گره نزدن ساماندهی وضعیت اقتصادی و حل مشکلات کشور به زلف احیای برجامی است که در شش سال گذشته به‌رغم تمام اعتمادهای یک‌طرفه دولت گذشته به آن، بی‌خاصیتی‌اش به اثبات رسیده است. 👈نکات تحلیلی:  1️⃣- رئیس‌جمهور کنونی آمریکا باوجود اینکه یکی از وعده‌های انتخاباتی‌اش در حوزه سیاست خارجی، احیای برجام بود، امروز چنان در چنبره بی‌عملی فرورفته و تردیدها نسبت به صداقت و توانایی‌اش افزایش‌یافته که کنگره با محوریت معدودی از سناتورهای مخالف هم‌حزبی‌اش و قاطبه رقبای جمهوری‌خواه،‌ با بازی در نقش پلیس بد، اصول سیاست‌ خارجی‌ آمریکا را رقم می‌زند. 2️⃣- باوجوداینکه آمریکایی‌ها تلاش می‌کنند سیاست رسمی خود را این‌گونه جلوه دهند که این راهبردی تاکتیکی برای حداکثرسازی فشار به ایران باهدف بازگشت بدون رفع تحریم‌ها و به‌روزرسانی برجام بر اساس شروط موشکی و منطقه‌ای ترامپ و پمپئو است، اما دم خروس واقعیات آمریکا در ناتوانی سامان‌بخشی امور داخلی ازجمله تاخت‌وتاز کرونا در کشتار مردم آمریکا، وضعیت بد اشتغال و تأمین اقتصادی و اجتماعی و فرار خفت‌‌بار از افغانستان در ساحت سیاست خارجی بیرون زده است. مسئله ناتوانی بایدن آن‌قدرها جدی است که امروز در رسانه‌های آمریکا صحبت از احتمال جانشینی کاملا هریس به‌جای وی مطرح است. 👈نکته پایانی:  امروز آمریکا با معضل فیصله‌بخشی به روندها و رویدادهای مزاحم منافع واشنگتن ازجمله مسئله هسته‌ای ایران، پس از حدود ربع قرن، دست‌وپنجه نرم می‌کند. این ناتوانی که نقطه‌ضعف بزرگی برای پرستیژ جهانی و مدعی ابرقدرتی آمریکا محسوب می‌شود، در کنار خروج مفتضحانه از افغانستان و به‌تبع آن کاهش نقش‌آفرینی در تحولات منطقه مهم غرب ‌آسیا به‌رغم تحمل تریلیون‌ها دلار هزینه، به‌شدت دولت آمریکا را در منظر افکار عمومی این کشور تضعیف کرده است. تعجیل توأم با نگرانی کاخ سفید برای پیگیری مصرانه آغاز دوره هفتم مذاکرات وین برای احیای برجام در همین راستا قابل‌تحلیل است. ازاین‌رو، اگر بگوییم برجام باوجود موفق نبودن در تحریم‌زدایی توانست نقاب از واقعیت قدرت آمریکا بردارد، گزاف نیست! و دیگر تجربه برجامی این‌که سیاست دولت در گره نزدن اقتصاد به مذاکره و تأکید بر مذاکرات نتیجه‌محور، باید با قدرت ادامه یابد.
🌴الزامات حصون الرعیه ✍ موسی سلیمانی حضرت علی علیه السلام نیروهای مسلح را حصار و دژ ملت دانسته اند. مقام معظم رهبری در بیانات یازدهم مهرماه 1400 در مراسم مشترک دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه‌های افسری نیروهای مسلح چهار مولفه برای حصون الرعیه بودن نیروهای مسلح بیان کردند: 1⃣.امنیت آفرین. نیروهای مسلح در صورتی حصار و قلعه مستحکمی برای کشور محسوب می شوند که امنیت کشور را تأمین کنند. «امنیّت مهم‌ترین مسئله‌ای است که در نگاه به نیروهای مسلّح باید مورد توجّه قرار بگیرد». بنابراین راهبرد نیروهای مسلح باید تأمین امنیت کشور باشد، امنیتی که زیر ساخت فعالیت های دیگر محسوب می شود. 2⃣. امنیت درون زا برخی کشورها و ارتش ها به دنبال تامین امنیت خود با کمک کشورها و قدرت‌های فرامنطقه‌ای هستند. درون زا و بومی بودن امنیت، پایداری و ماندگاری امنیت کشور را به دنبال دارد. تکیه به دیگران و در قبضه دیگران قرار دادن امنیت کشور، باز کردن مسیر خنجر از پشت به کشور است. مقام معظم رهبری می فرمایند: «اینکه یک کشور بتواند امنیّت را با نیروهای قاهر و قادر و مسلّط خودش تأمین بکند، افتخار بزرگی است. و آن کسانی که با توهّم تکیه‌ی به دیگران، و با تکیه‌ی به دیگران گمان میکنند که امنیّت خودشان را میتوانند تأمین کنند، بدانند که سیلیِ این را بزودی خواهند خورد.» 3⃣. اقتدار شاخصه و لازمه دیگر سپر دفاعی بودن نیروهای مسلح اقتدار است. از منظر فرماندهی کل قوا نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اقتدار دو عامل مادی و معنوی دارد. در جنبه مادی آموزش ها، ابتکارات عملی، پیشرفت های علمی، انضباط سازمانی، اقتدار بخش نیروهای مسلح است. مقام معظم رهبری عامل معنوی اقتدار را برای نیروهای مسلح مهم تر می داند.«روحیه، معنویّات، صلاح دینی و اخلاقی است که نقش فوق‌العاده‌ای در اقتدار نیروهای مسلّح دارد. اگر چنانچه این عامل در یک ارتشی وجود نداشت، هر چه تجهیزات و امکانات داشته باشند، آن ارتش نمیتواند ادّعا کند که ارتشِ بااقتداری است.» 4⃣. عقلانیت. مقام معظم رهبری، عقلانیت را به معنای محاسبه صحیح، دقیق و منطقی از حد و اندازه واقعی تهدید‌ها و همچنین ظرفیت‌ها و استعداد‌های واقعی کشور می داند. قدرت دفاعی برآمده از چنین محاسبات عقلانی، موجب طمأنینه و آرامش برای کشور و مسئولان است. ایشان ترس، انفعال و فرار از مقابل دشمن را معنای غلط عقلانیت می دانند که دشمن آن را تلقین می کند و برخی نادانسته در داخل کشور حرف دشمن را تکرار می کنند.
💠 عقده‌گشایی قدرت! ✍ حسين عباسيان «سهیلا جلودارزاده» نماینده مجلس دهم و از اصلاح‌طلبان ناکام از ورود به مجلس یازدهم که پیش‌تر گفته بود «یک عده با بی‌انصافی خدمات دولت روحانی را نادیده می‌گیرند»، با اشاره به اوضاع بد اقتصادی، مدعی شده است: «مهم‌ترین چیزی که در حال حاضر موردنظر جامعه است، حفظ تمامیت ارضی کشور است و اگر هم تاکنون اعتراضات گسترده نداشتیم به خاطر این موضوعات است که البته این هم یک حدی دارد و مردم تا یکجایی می‌توانند طاقت بیاورند و هنگامی‌که مشاهده کنند چیزی برای از دست دادن ندارند، منتظر نمی‌مانند ما به آن‌ها اجازه دهیم اعتراض کنند یا خیر!» 👈گزاره‌های تحليلي:  رشد نقدینگی ۶۸۰ درصدی، سه برابر شدنِ بدهی‌های دولت از سال ۹۴، کسری بودجه ۴۵۰ هزارمیلیاردی، افزایش نابرابری توزیع درآمد به همراه شدیدترین افزایش شکاف طبقاتی، تبديل كردن بورس به قتلگاه سرمایه‌های مردم، تورم بیش از ۴۴ درصدي با صف‌های طویل مرغ و کالاهای اساسی و تبديل نياز مسكن به آرزو، ناکامی در کنترل بیکاری، قطعی‌های مکرر برق و خسارت به مردم، از دست رفتن تعداد بی‌شماری از هم‌وطنان به دلیل نابساماني، ناكارآمدي و بی‌برنامگی در کنترل شیوع کرونا ازجمله دستاوردهای به‌جامانده از دولت روحانی به دولت سيزدهم است. اصلاح‌طلباني که امروز خود را دغدغه‌مند نشان می‌دهند، جزو ساکتین دوران ریاست جمهوری روحانی بودند. واقعیت صحنه سیاسی کشور این است که اين طیف تا زماني مسئولیت دارند، عملکرد نامطلوبي را ثبت می‌کنند، اما بعد از کنار گذاشته شدن دموکراتیک از مناصب مختلف، نقاب عوض کرده و از مسئول به منتقد تبدیل می‌شوند؛ این در حالی است که ابتدا باید خود پاسخگوی آنچه در این سال‌ها انجام داده‌اند، باشند. 👈نكته پاياني:  در هشت سال دولت موردحمایت اصلاح‌طلبان، عباراتي چون «بی‌دین، حسود، کاسب تحریم، بی شناسنامه، بی‌سواد، عصر حجری، مزدور، ترسو، بیکار، دین نشناس، بزدل، فاسد، عقب‌مانده، تازه به دوران رسیده، هوچی باز و ...» بدرقه راه كساني گرديد كه منتقد دولت بودند. اين گروه از اصلاح‌طلبان با علم به اینکه دولت سيزدهم کار بی‌وقفه و جهادي را از روزهای اولیه مسئولیت آغاز کرده و رئیس دولت کنونی به‌جای این‌که همچون روحانی در روز جمعه متوجه گران شدن بنزین در کشور شود، در تعطیلات آخر هفته‌ای در حال سرکشی به استان‌ها و مناطق محروم کشور است؛ رفتار فرصت‌طلبانه سیاسی خود را با عقده‌گشایی از دولت جدید کلید زده و گویا قرار است منافع جناحی را بر همه‌چیز، حتی بر منافع ملی هم ترجيح دهد.
⭕️ کارتونیست هتاک به ساحت پیامبر (ص) کشته شد 🔹«لارس ویلکس» کارتونیست اهانت کننده به ساحت پیامبر اسلام (ص) در یک تصادف رانندگی کشته شد. 🔹او از سال ۲۰۰۷ و پس از بروز خشم مسلمانان و دوستداران پیامبر تحت محافظت پلیس سوئد بود. 🔹مسلمانان جهان از همان زمان این رفتار دولت سوئد را نوعی جایزه دادن به اسلام‌ستیزی دانستند
☑️مردم اخبار روز را از چه منبعی پیگیری می‌کنند؟ 🔸مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) یک نظرسنجی درباره نحوه پیگیری اخبار روز انجام داده است و از شهروندان بالای ۱۸ سال ساکن در مناطق شهری و روستایی کشور پرسیده که از چه منبعی برای پیگیری اخبار استفاده می‌کنند. 🔸نتیجه این نظرسنجی را در ۲ مقطع زمانی اسفند ۱۳۹۷ و شهریور ۱۴۰۰ ببینید.
♨️ برگزاری مانور نظامی مشترک بین کشور آذربایجان و ترکیه در نخجوان از فردا پنجم تا هشتم اکتبر!؟ 🔻از دور شدن آذربایجان (با مردمی شیعی) که اشتراکات دینی ، مذهبی ، نژادی و ... با مردم ایران دارد ، کدام بازیگران سود می برند!؟ 🔺اولین کشور ، ترکیه است که نقش اول را در تحولات اخیر دارد ، چون یک ایران قوی و مقتدر در مرز شرقی او میتواند فرصت‌های آتی در زمینه های مختلف اقتصادی و سیاسی و امنیتی را از آن خود نماید و نقش مهم را درآسیای جنوب غربی ، خصوصا منطقه قفقاز و اوراسیا به خود اختصاص دهد و حتی پیوستن او به پیمان شانگهای و طرح یک کمربند یک راه ، و اتصال آن به اروپا ، نقش ترکیه و سهم او را کم‌رنگ نماید. ▪️ اسرائیل ؛ که ناامنی در منطقه شمال‌غرب ، موجب دور شدن موقت ایران از سوریه و لبنان و یمن و افغانستان می‌گردد ، و میتواند برای خود فرصت بخرد. 🔹آمریکا و همه بازیگران مقابل ایران که با ایجاد فاصله و شکاف در شیعیان ایران و آذربایجان ، خواهان دوری ایران از دولت و خصوصا مردم آذربایجان با ایجاد بدبینی در بین مردم دو کشور گردیده و مانع اتحاد آنها و قدرت منطقه‌ای این دو کشور و شیعیان شوند. 🔷به نظر می‌رسد ارمنستان هم بدش نمیاد که در این فضا هرچه بیشتر به ایران نزدیک شده و با همکاری‌های گسترده امنیتی ، نظامی و اقتصادی ، یک حاشیه امن پایدار برای خود ایجاد نماید، و یا یک مانور مشترک نظامی با ایران داشته باشد که این همان خواست ترکیه و دشمنان برای عملیات روانی بعنوان دوستی با دشمن آذربایجان و بدبین نمودن مردم آذربایجان نسبت به جمهوری اسلامی ، میتواند باشد. ✅ هوشیاری سیستم دیپلماسی در این شرایط بسیار مهم است که باید ضمن تنش زدایی ، و مطالبه به حق خود ، از عواملی که موجب دور شدن بیش از پیش دو کشور و قرار گرفتن آذربایجان در دامان ترکیه و اسرائیل هست ، به شدت دوری کند ، در عین حال واقعاً ما باید راهبرد خود را برای ساقط کردن دولت لائیک در آذربایجان با فعال نمودن جریانات شیعی آنجا هر چه سریعتر مشخص و آغاز نموده و در کوتاه مدت مانع تلاش رهبران دو کشور ترکیه و آذربایجان برای بدبینی مردم کشور آذربایجان نسبت به جمهوری اسلامی شویم ،تا زمینه مساعد برای سرنگونی دولت فاسد آنرا فراهم نماییم. ✍یادگاری
استقرار قایق های تندرو سپاه در بندر آستارا 🔸️بنا به ادعای رسانه های باکویی ، سپاه ۴۰۰۰ قایق تندرو در بندر آستارا مستقر کرده تا در صورت لزوم از طریق عملیات دریا به ساحل به باکو حمله کند . 🔸️نکته جالب اینجاست که باکو یک بندر است و در صورت دستور فرمانده ستادکل نیروهای مسلح ، از طریق دریا به راحتی می شود به آنجا حمله و آن را به تصرف درآورد. 🔸️لازم به ذکر است جمهوری باکو از نیروی دریایی ضعیفی برخوردار است که قابلیت ایستادگی در برابر نیروهای جنگ دیده سپاه پاسداران در آبهای کاسپین را ندارد .
26.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 تصاویری تماشایی از قدرت نمایی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران
🔻خاطره علی مطهری از هاشمی رفسنجانی در مورد نپذیرفتن درخواست آذربایجان برای الحاق به ایران علی مطهری نماینده مجلس دهم در توییتی نوشت: 🔹چند سال قبل‌ از رحلت آیت‌الله هاشمی در یک ملاقات خصوصی که مسائل مختلف مطرح شد ایشان گفتند بعد از انقراض شوروی حیدر علی‌اف (پدر همین الهام علی‌اف) به من که رئیس‌جمهور بودم گفت که ما آماده الحاق به ایران هستیم، ولی ما به ملاحظاتی نپذیرفتیم. 🔹گفتم آیا بهتر نبود می‌پذیرفتیم؟ ایشان تأیید کرد. حالا امروز جمهوری آذربایجان برای ما شاخ شده‌است!
🔸موج مشکوک❗️❗️ ⭕️ با شروع به کار رسمی دولت مردمی آقای رییسی شاهد روندی بی سابقه یا حداقل کم سابقه هستیم.به شکلی که به هر انتخاب رییس جمهور،سیل هجمه و انتقادات به فرد منتخب به راه می افتد.از معاون اول،وزرا،معاونین،استانداران و حتی مشاور شهردار تهران.در این وضعیت ذکر چند نکته ضروریست: 1⃣ قطعا شخص رییس جمهور و دولت ایشان مثل سایرین معصوم نبوده و احتمال اشتباه در برخی انتخابهای آنان وجود دارد. 2⃣ مطالبه گری توسط نیروهای انقلاب و دلسوزان کشور باید امری دایمی و غیرجناحی باشد. 3⃣ بیان انتقاد بدون سند معتبر و استفاده از ادبیات سخیف توسط هر فرد و گروهی ،تضعیف دولت مردمی و صدمه به اعتماد عمومی مردم است. 4⃣ دلسوزان واقعی و اصیل انقلاب پس از شفاف سازی دولت در مورد علل انتخاب افراد و یا رد اتهامات،باید در جهت تصحیح نظرات خود رسما اعلام نظر نمایند. 5⃣ بسیاری از اخبار و اطلاعات کذب در مورد افراد برگزیده دولت،منشا خارجی و با هدف ورود کشور به حاشیه می باشد. 6⃣ تعریف و تمجید عجیب رسانه های معاند مثل بی بی سی فارسی از برخی مدیران،که نمونه عینی آن در مورد معاون محیط زیست(علی سلاجقه) صورت گرفته،نشان از تغییر تاکتیک دشمن در تهییج و تفرقه نیروهای انقلابی برای تخریب دولت است. 7⃣ دولت با شنیدن انتقادهای مطرح شده،توضیحاتی را ارائه نموده که به معنای شنیدن نقدها و احترام به مردم است،اما این شفاف سازی بایستی به موقع و کافی باشد. 8⃣ شفاف سازی توسط نیروهای انقلاب در مورد نقدهای وارد شده را روشنگری و احترام به مخاطب بدانیم نه ماستمالی کردن. ✅ تخریبها و تعریفهای عجیب از انتخابهای دولت که در هیچ دولتی سابقه ی اینچنینی ندارد،باید هوشیاری و دقت نظر بیشتری در صاحبان تریبون و قلم ایجاد نماید تا مبادا ناخواسته پازل دشمن را تکمیل کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موشن گرافیک ⛔️ متوهم‌ها بزودی سیلی خواهند خورد
🔻دو سناریو درباره انتخابات زودهنگام پارلمانی در عراق 🔹چند روز بیشتر به زمان برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی در عراق باقی نمانده است. سناریوهای این انتخابات را می‌توان از دو منظر تشکیل فراکسیون اکثریت و انتخاب نخست‌وزیر مورد ارزیابی قرار داد. 🔸از منظر تشکیل فراکسیون اکثریت، دو سناریوی کلی وجود دارد: نخست ترکیب صدر، حکیم، العبادی، حزب دموکرات کردستان و الحلبوسی و دوم ترکیب ائتلاف فتح، دولت قانون، فالح فیاض و احتمالاً ائتلاف العزم. 🔹در وضعیت نخست، مهم‌ترین رکن فراکسیون اکثریت، ائتلاف صدری‌ها با حزب دموکرات کردستان خواهد بود. در این صورت، مهم‌ترین گزینه برای نخست‌وزیری مصطفی الکاظمی است. اگرچه صدری‌ها در حال تبلیغات روی یک فرد منتسب به جریان خود هستند، اما احتمالاً درنهایت روی الکاظمی توافق خواهند کرد. 🔸در صورت تحقق سناریوی دوم، شرایط پیچیده‌تر می‌شود. در چنین حالتی، علاوه بر اینکه برخی اختلافات میان ائتلاف فتح و کتائب حزب‌الله کم‌رنگ می‌شود، ایران نیز برای عبور از الکاظمی انگیزه‌های لازم را پیدا خواهد کرد. در این سناریو، می‌توان فردی مانند نوری المالکی را گزینه نخست‌وزیری دانست. توافق ایران و آمریکا بر نخست‌وزیری المالکی محتمل است. 🔹براساس رویدادها و روندهای موجود و در صورت وقوع هرکدام از دو سناریوی بالا، نفوذ ایران در عراق روبه کاهش خواهد بود که بخش اساسی آن سویه‌های اقتصادی دارد. تهران نیازمند بازنگری در سیاست خارجی خود در قبال عراق است. دگرگونی تدریجی و عبور از اولویت‌های سیاسی به سمت تنوع‌بخشی به روابط اقتصادی ضروری به نظر می‌رسد.
‏🔻مگه تو چشم مخالفان طرح حمایت از حقوق کاربران، فیس بوک و‌ واتس اپ و اینستاگرام محل کسب و کار ۱۱ میلیون نفر نبودن؟ 🔹الان ساعت هاست کسب و‌ کار مردم مختل شده، حساب کتاب نکردید چقدر ضرر کردن؟ 🔸اگه هک ‎ تایید بشه واقعا چطور ۱۱ میلیون نفر در همچین محیط نا امنی باید کار کنن؟
✡ یهود و شهادت رسول‌الله صلی‌الله‌علیه‌وآله 1⃣ مطابق روایات معتبر، رسول گرامی اسلام صلی‌الله‌علیه‌وآله، با شهادت از دنیا رفته است. (١) 2⃣ برخی شهادت حضرت را بر اثر سمّی دانسته‌اند که زنی در عملیات در گوشت گوسفند کرده و به ایشان خورانده بود. (٢) 3⃣ اما اشکال بزرگی بر این نظر وارد است؛ با توجه به فاصله چهار ساله‌ی عملیات خیبر تا شهادت پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله آیا اثر کردن این زهر چهار سال طول کشیده است؟! 4⃣ بنابراین، نمی‌توان پذیرفت که این سم مربوط به خیبر باشد. شاید در تاریخ دست برده و کلمه «خیبر» را بدان افزوده باشند تا خطی را در کوره‌راه‌های تاریخ گم کنند. 5⃣ شهادت رسول‌الله صلی‌الله‌علیه‌وآله در برهه‌ی حساس و مهمی رخ داد. 6⃣ درست در زمانی که آن حضرت را بسیج کرده بود تا به سوی پیش رود و شکست پیشین مسلمین را در این منطقه جبران کند، به یک‌باره و بدون هیچ سابقه‌ای، حال پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله دگرگون شد. 7⃣ اگر در این نبرد پیروز می‌شد، سد مستحکم به سوی فرو می‌ریخت و از سوی دیگر با شکست یهود، نیز در مدینه شکست می‌خورد و یهود آخرین پایگاه امید خویش را هم از دست می‌داد. 8⃣ بنابراین، برای جلوگیری از به دست پیامبر اسلام صلی‌الله‌علیه‌وآله دست به کار شد. 9⃣ اگر پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله تنها یک ماه دیگر زنده می‌ماند و این سپاه به جنبش درمی‌آمد، مرگ قطعی بود، اینجا بود که منافقان مدینه، برای حفظ حیات خویش و یهود، به پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله زهر نوشاندند. (٣) 📚 منابع: ١- تفسیر العیاشی، ج١، ص٢٠٠؛ تهذیب الاحکام، ج۶، ص۲. ۲- السیرة النبویة، ج٢، صص ٣٣٧ و ٣٣٨. ٣- ر.ک: تفسیر العیاشی، ج١، ص٢٠٠.
🛑 تکذیب ادعای علی اف در رابطه با حضور نیروهای بیگانه و تکفیری در جمهوری آذربایجان توسط حسینیون 🔻مردم عزیز آذربایجان! رژیم علی اف آذربایجان را به باتلاقی بزرگ می کشاند؛ رژیم صهیونیستی اسرائیل و برنامه های زشت اردوغان ممکن است به زودی آذربایجان را شعله ور کند 🔻ما نیازی به ارتش های بی تفاوت و بیگانه و تروریست های تکفیری نداریم.مردم آذربایجان ، به ویژه جوانان ما ، نباید قربانی رویاهای خام فرعون ، مست ، قمارباز خانواده علی اف شوند. 🔻علی رغم تکذیب های الهام علی اف ، پایگاه ها ، افسران و تکفیری های تروریستی متعدد رژیم صهیونیستی در حال حاضر در آذربایجان مستقر هستند. 🔻اطمینان حاصل کنید که این عناصر دشمنان سرسخت مردم مسلمان آذربایجان هستند. 🔻این خارجی ها نه برای جنگ با ارامنه ، بلکه برای اجرای نقشه های زشت نیروهای شر در آذربایجان مستقر شده اند. این نیروهای خارجی روح، عزت و سرزمین مردم مسلمان آذربایجان را سپری برای اهداف زشت خود می دانند. 🔻منافع، ارزشهای ملی و اخلاقی مردم آذربایجان در خطر است. 🔻ما اکنون به شما هشدار می دهیم! اما اگر توجهی نکنید دیر میشود/ جنبش مقاومت اسلامی آذربایجان
| اعمال روز ۲۸ صفر 🔺با خواندن زیارت از راه دور پیامبر رحمت حضرت محمد(ص) و کریم اهل بیت مجتبی(ع)، از راه دور زائر آنها شویم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ گرجستان ورود شهروندان و وسایل نقلیه ایرانی را از طریق زمینی به این کشور ممنوع کرده و همه راه ها را بسته است. 🔹صدها کامیون ایرانی که قصد داشتند از طریق ارمنستان وارد گرجستان شده و به روسیه حرکت کنند در مرز متوقف شده اند.
🔴سایه سنگین ۶ میلیارد دلاری قاچاق بر صنعت لوازم‌خانگی ♦️دبیر انجمن لوازم صوتی‌وتصویری: گردش مالی قاچاق لوازم‌خانگی سالانه ۶ میلیارد دلار برآورد می‌شود، در حال حاضر به دلیل قاچاق تلویزیون به کشور، کمتر از نصف ظرفیت نصب شده در این صنعت فعال است. ♦️مصرف تلویزیون سالانه حدود ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه است و این در حالی است که حدود ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار دستگاه ظرفیت تولید در این صنعت ایجاد شده. ♦️سالانه حدود یک و نیم میلیون دستگاه تلویزیون تولید می‌شود و در واقع مابه‌التفاوت میزان تولید و مصرف داخل از طریق قاچاق تامین می‌شود. ♦️در حال حاضر حدود ۱۳۰ نوع تلویزیون در کشور تولید و عرضه می‌شود و تنوع و کیفیت تولیدات در سطح بالایی قرار دارد.
🔹 چرا رون آراد برای اسرائیل اهمیت دارد ؟ 🔸️رسانه های صهیونیست از شکست عملیات دستگاه های امنیتی رژیم صهیونیستی جهت کسب اطلاعاتی در خصوص "رون آراد" خبر دادند. 🔸️البته نخست وزیر این رژیم برخلاف خبرهای درز کرده از منابع امنیتی، بر موفقیت این عملیات صحه گذاشته، اما اعلام کرد نمی تواند اطلاعات بیشتری در این خصوص ارائه کند. اما رون آراد کیست و چرا اسرائیل روی آن حساس است ؟ 🔸️رون آراد کمک خلبان اسرائیلی است که در سوم مهرماه سال ۱۳۶۵ در جنوب لبنان هواپیمایش مورد اصابت موشک دوش پرتاب گروههای فلسطینی قرار گرفت و با کمک چتر نجات به همراه خلبان از مرگ حتمی رهایی یافت. خلبان با کمک چرخبال های اسرائیلی نجات یافت لکن وی به اسارت گروه مقاومت مومنه به فرماندهی مصطفی دیرانی (ابوعلی) درآمد . 🔸️دیرانی مسئول امنیتی جنبش امل نیز بود و بر اساس اطلاعات رسانه ای شده ، تا سال ۱۹۸۹ این کمک خلبان اسرائیلی را در اسارت گروه تحت امر خود داشته است. 🔸️ارتش و سازمان های اطلاعاتی صهیونیستی در طول مدت اسارت این کمک خلبان تلاش های بسیاری را انجام دادند تا از سرنوشت وی مطلع شوند ؛ از جمله ربودن شیخ عبدالکریم عبید امام جمعه شهر جبشیت در جنوب لبنان و حتی خود مصطفی دیرانی. 🔸️شیخ عبدالکریم عبید ۱۵ سال و مصطفی دیرانی ۱۰ سال در بند صهیونیست ها بودند تا این که حزب الله یک سرهنگ اسرائیلی به نام حنان تننباوم را به اسارت گرفت و در سال ۲۰۰۴ با آنان و سایر اسرای فلسطینی مبادله کرد. 🔸️مسئولان صهیونیست در نتیجه بازجویی هایی که از افراد ربوده شده کرده اند، معتقدند رون آراد پس از مدتی به حزب الله و در نتیجه ایران تحویل گشته اما دیرانی این ادعا را تکذیب کرده است. 🔸️با گذشت مدت مدیدی از اسارت کمک خلبان مفقود شده اسرائیلی ، بسیاری معتقدند رون آراد دیگر در قید حیات نیست اما مشخص شدن سرنوشت وی همچنان‌ برای سران صهیونیست مهم است. 🔸️سوال مهم اینست که علت اصرار و ابرام صهیونیست ها برای مشخص شدن عاقبت رون آراد چیست ؟ 1️⃣ رژیم صهیونیستی برای جان شهروندانش ارزش زیادی قائل است زیرا آنان را با وعده آسایش و امنیت از نقاط دیگر جهان به شهرهای اشغال شده فلسطین کشانیده است و اگر ۲ مولفه ذکر شده برای اشغالگران از بین برود ، سکونت در سرزمین فلسطین از حیز انتفاع ساقط می شود. 2️⃣ نفتالی بنت در طول دوران نخست وزیری اش به شدت زیر سایه عملکرد نتانیاهو قرار دارد و طی ماههای اخیر همواره سعی اش بر این بوده که با دستاوردهای نمایشی بتواند بر فشارهای محافل راست گرا و افکار عمومی رژیم صهیونیستی غلبه کند ؛ زیرا با وجودی که رسانه های اسرائیلی از شکست عملیات سخن می گویند ، او تاکید دارد که پیروزی بزرگی را حاصل کرده است. 🔸️در نهایت باید گفت عملیات کسب اطلاع در مورد فرجام رون آراد اگر هم آنگونه که نفتالی بنت می گوید صحت داشته باشد (که البته هیچ گونه خبری را در مورد وی منتشر نکرده) نخواهد توانست حفره های بزرگ امنیتی این رژیم را بپوشاند . 🔸️نباید فراموش کرد طی سالهای اخیر چند مقام رده بالای اسرائیلی (حتی در سطح وزیر) به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شده اند یا کارخانه مهم ساخت تجهیزات فضایی این رژیم طی ماههای گذشته منفجر گشت و ایضا چند مامور ارشد موساد در اربیل توسط گروههای مسلح عراقی به هلاکت رسیدند و چند زندانی فلسطینی از ایمن ترین بازداشتگاه اسرائیل گریختند. 🔸️ضمنا موارد فوق صرفا بخش منتشر شده شکست های امنیتی رژیم صهیونیستی است و شکاف های اجتماعی و اختلافات سیاسی درون آنها بعلاوه ناکامی های بزرگ نظامی شان را نیز نباید از نظر دور داشت.