✳️ ابعاد و پیامهای رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۲
🔻 درباره اهمیت و پیام رزمایش مشترک ایرن، چین و روسیه چند نکته را می توان مد نظر داشت:
1⃣ توان و ظرفیتهای نیروی دریایی ایران امروز نه تنها به عنوان یک قدرت منطقهای بلکه در ابعاد جهانی مورد توجه قرار گرفته و زمینهساز آن شده تا کشور با وجود تحریمها و فشارهای حداکثری بتواند دانش بومی دریایی را نهادینه ساخته و در کنار تعمیر و بازسازی ناوگان دریایی به یکی از تولیدکنندگان ناوشکنهای غولپیکر با قابلیت کارکرد عملیاتی در اقیانوسها و آبراههای بینالمللی دست یابد.
2⃣ نقش نیروی دریایی ایران در امنیت منطقه نیز انکارناشدنی است و توقیف کشتی انگلیسی به دلیل آلودگیهای زیست محیطی و ممانعت از نفتکش دزدی آمریکا نمونههایی از این دست است.
3⃣ نکته سوم آنکه؛ حضور ایران در این رزمایشها بر خلاف رزمایشهای دریایی کشورهای جنوبی حاشیه خلیج فارس که با تسلیحات اجارهای همراه است، با تسلیحات و ناوگان دریایی بومی همراه است.
4⃣ این رزمایش را میتوان حلقه تکمیلی روابط اقتصادی و سیاسی در تامین امنیت فراگیر و پایدار دانست که در سفر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه به چین و سفر آیتالله رئیسی به روسیه به تراز بالایی دست یافت. چرا که تامین منابع اقتصادی و سیاسی بدون امنیت پایدار ناشدنی است.
5⃣ همچنان تجارت دریایی اصلیترین راه تجارت بینالملل است لذا همگرایی امنیتی در حوزه دریایی برای مقابله با دزدی و تروریسم دریایی امری ضروری مینماید.
6⃣ رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین به عنوان قدرتهای نوظهور در برابر یکجانبهگرایی آمریکا را میتوان روندی جدید در امنیت بینالملل و نشانهای دیگر بر تغییر در ساختار نظام بینالملل دانست که میتواند زمینهساز امنیت پایدار در حملونقل و تجارت دریایی شود.
7⃣ نکته آخر اینکه؛ این رزمایش سهجانبه پیامی واضح و آشکار مبنی بر بیاثر شدن تحریمها و شکست سیاست فشار حداکثری است و این پیام را برای حاضران در نشست وین دارد که غرب نمیتواند با ادعاهای ساختگی و واهی همچون نزدیک بودن پایان وقت مذاکرات و یا گزینه نظامی و... ایران را مجبور به پذیرش زیادهخواهیهای خود کند.
۲ بهمن ۱۴۰۰
⭕️ رئیسی و عبور از ۱۶ سال تصورات مردم از احمدی نژاد و روحانی
✍ مهدی جهان تیغی
✔️ فاصله کوتاه سفر از کرملین تا کرمان چگونه راهبردی شد؟
1️⃣ رئیسی در فاصله چند ساعت پس از بازگشت به ایران از سفر روسیه به مناطق سیل زده کرمان رفت. خبر این اقدام بلافاصله با استقبال گسترده مردم و کاربران فضای مجازی رو به رو شد. اما این رفتار به ظاهر ساده رئیس جمهور در واقع یک اقدام راهبردی در حوزه حکمرانی محسوب می شود.
2️⃣ خوب است یاددآوری کنیم در 16 سال گذشته بخش قابل توجهی از افکار عمومی تصوراتی از روسای جمهور در ذهنشان شکل گرفته که ارزش اقدامات اخیر دکتر رئیسی با در نظر گرفتن این ذهنیتها بیشتر نمایان می شود. مردم در پایان فاصله ریاست جمهوری احمدی نژاد از 84 تا 92 تصورشان از رئیس جمهوری همانند او این شد که حضور میدانی گسترده ای دارد ولی در سیاست خارجه برآیند رفتار او سبب تحمیل قطعنامه ها، تحریم و مشکلات اقتصادی شده است. همین ذهنیت فراگیر نیز حسن روحانی را جایگزین، احمدی نژاد کرد. در همین حال همین گستره از افکار عمومی نیز پس از طی کردن سال های 92 تا 1400 تصور راهبردی که از حسن روحانی برایشان شکل گرفت این بود که او اعتقادی به حضور میدانی و مردمی ندارد و کشورداری را از طریق پیگیری روابط خارجی دنبال می کند. البته باید تاکید کرد که هم احمدی نژاد در اواخر ریاست جمهوری هم از حضور میدانی و فهم افکار عمومی دچار انحراف شد و هم حسن روحانی در سیاست خارجه به مسیر انحرافی رفت. منظور بیشتر آنکه هر دو جدای از کارنامه و میزان موفقیت و ناکامیشان در حکمرانی، به غش کردن به یک طرف شناخته شدند.
3️⃣ اما این روزها مردم با رئیس جمهوری مواجه هستند که در سیاست خارجه در فاصله کوتاهی عضویت در سازمان مهم شانگهای را محقق کرده است، فعالتر شدن ایران در سازمان اکو را رقم زده است، قرارداد استراتژیک 25 ساله ایران با چین را وارد فاز اجرا کرده و همچنین مراحل نهایی توافق بلند مدت با روسیه را نیز در حال طی کردن هست. از آن طرف همین رئیس جمهور هر پنجشنبه با کمترین تشریفات به سفر استانی می رود، در موضوعات و مشکلات پیش آمده از کرونا تا سیل بلافاصه حضور میدانی و در میان مردم دارد. می توان گفت پس از 16 سال، دکتر رئیسی، مرد میدان بودن و دیپلمات بودن را همزمان به دوش گرفته و میان این دو عنصر تعادل حقیقی در حکمرانی برقرار کرده است.
سه: فاصله کوتاه سفر از کاخ کرملین تا مناطق سیل زده کرمان یعنی در حکمرانی درست هر چیز به اندازه و سرجایش اهمیت دارد و رئیس جمهور باید هم مرد میدان باشد و هم دیپلمات. اقدامات اینچینی آیت الله رئیسی در واقع رفتار تراز رئیس دولت در جمهوری اسلامی را نشان می دهد. رفتار رئیسی پس از سالها الگوی «رئیسجمهور مطلوب» را دوباره در ذهن مردم ایران زنده کرده است. امید می رود و انتظار هم همین است که روند تکاملی رفتار رئیسی در جایگاه ریاست جمهوری، منجر به احیای ذهنیت مناسب در مردم از یک رئیس جمهور تراز انقلاب اسلامی شود و مهمتر از آن یک رضایت جمعی در پایان ریاست جمهوری او شاهد باشیم. انشاءلله
۲ بهمن ۱۴۰۰
*🔦 تحلیل اجمالی و واقع بینانهٔ از دولت آقای رئیسی*
*به نظر میرسد که دولت سیزدهم ظرفیت تبدیل به یک دولت موفق را دارد.*
⬅️ در حوزه سیاست خارجی بسیار عالی عمل کرده، بهطوریکه
👈 کشورهای عربی را دارد رام میکند
👈 کشورهای آسیای میانه و ففقاز و روسیه و هند و چین دارند در قالب شانگهای و اِکو در بهترین سطح مبادلات تجاری نسبت به ایران قرار میگیرند
👈 مبادلات تجاری تاجیکستان با کشورمان در همین مدت کوتاه سه برابر شده است
👈 قرارداد سوآپ گازی بین ایران با آذربایجان و ترکمنستان منعقد شده است
👈 ترانزیت بین امارات و ایران و ترکیه شروع شده است
👈 آذربایجانی که اسراییل همه توانش را گذاشت تا علیه ایران بشوراند، به طرف تجاریِ بینظیری برای ما تبدیل شده است
👈 عربستان رسما برای پایان جنگ با یمن از طریق عراق به ایران متوسل شده
👈در جریان مذاکرات وین (دوره رئیسی) این آمریکا است که به آب و آتش زد تا ایران پای میز بیاید، آخر دست ما بودیم که اجازه حضور مستقیم به آن را ندادیم😉
👈 در حالیکه در سال ۸۳ ایالت متحده برای حضور در همین نوع مذاکرات برای ایران شرط گذاشته تا اول ایران صنعت هستهای خود را نابود کند تا آمریکا، به مذاکرات نماینده بفرستد !
👈اسراییل که نور چشم آمریکا بوده و هست الان هر کاری میکند تا مذاکرات را تخریب نماید، اما مسئولین دولت و سنای آمریکا به او محل نمیگذارند و دونالد ترامپ رسما نتانیاهو را برای فریبش در خروج از برجام نفرین کرد و هم اینک در آمریکا، چپ و راست میگویند خروج از برجام کار اشتباهی بود.
⬅️ و اما در داخل کشور
👈برای حل مشکل آب کشور وزارتخانه مستقلی در حال شکلگیری ست و بسیار امیدآفرین است
👈 کشاورزی قراردادی، عملا راه افتاده که ماموریتش تامین سرمایه در گردش و نقدینگی برای کشاورزان است و دارد گل میکند
👈 ظرفیت فراوان و خالی شهرکهای صنعتی در حال واگذاری به تولیدیهاست که باعث تقویت تولید خواهد شد.
👈 کارخانههای بزرگی مثل هپکو، هفت تپه، ماشین سازی تبریز، کارخانههای قند، شکر نیشکر، ریسندگیها و.......... که تعطیل شده بودند راه اندازی شدند.
👈 تورم افسار گسیخته کم کم در حال مهار شدن است
👈 مردم که برای خرید مرغ، تخم مرغ، برنج، گوجه، و.......صف میکشیدند، با وفور و تامین و تنظیم بازار این اقلام ازصف خبری نیست.
👈 آبخیزداری برای جبران کسری آب با سرعت قابل توجه به جریان افتاده است.
⬅️ در زمینه رفع موانع صادرات
👈 در زمینه استفاده از ظرفیتهای موجود در عرصههایی مانند نهادهها و ... کارهای بسیار خوبی صورت گرفته
👈 از سال آینده حقوقهای بالای ۳۷ میلیون تومانی به خودی خود قطع خواهد شد.
👈 میدانیم که طبق نظام پرداخت حقوق در دولت قبل، کف حقوقهای نجومی بالای ۷۰ میلیون تومان بود و تا ۲۴۰ میلیون تومان هم داشتیم که کم تعداد هم نبودند.
📝 کارنامه صد روز اول دولت:
🔅کاهش مرگ و میر کرونا از روزانه ۷۰۰ نفر به ۲۰ نفر
🔅آغاز ساخت ۷۰۰ هزار مسکن
🔅هر ده روز یک سفر استانی به نقاط محروم
🔅رشد ۹۳ درصدی درآمد مالیاتی دولت نسبت به ابتدای ۱۴۰۰
🔅استقراض دولت از بانک مرکزی صفر شد
🔅کاهش ۶ درصدی تورم از مرداد تا مهر
🔅۲ برابر شدن درآمد عمومی دولت از مرداد تا مهر
🔅بسیج ظرفیت دولت در خصوص مشکل حل آب
🔅کاهش بدهی دولت به بانک مرکزی
🔅مدیریت بحران در زلزله اندیکا و هرمزگان
🔅عضویت دائم در پیمان شانگهای
🔅مدیریت بحران در حمله سایبری به سیستم سوخترسانی و جلوگیری از تکرار حوادث آبان ۹۸
🔅پرشدن انبارهای کالاهای اساسی و تامین منابع خرید گندم
🔅قرارداد سوآپ گازی بین ایران و ترکمنستان
🔅پیگیری مصوبات زمین مانده حوزه آب
۳ بهمن ۱۴۰۰
۳ بهمن ۱۴۰۰
#یا_زهرا💚
سر منشاء خیر و برکاتی زهرا
بانیِّ تمام هَیَئاتی زهرا
با دست تو کربلای ما امضا شد
تو برگ برات عتباتی زهرا
#میلاد_حضرت_زهرا(س)💫💞
#روز_مادر💫💞
#بر_همگان_مبارک_باد💫💞
۳ بهمن ۱۴۰۰
🔰 تکثیر زمینهای بازی
✍ سید امین فروغی نیک
دولت سیزدهم، سه راهکار در خصوص مساله برجام در مقابل خود داشت:
1️⃣ ادامه روند دولت قبل؛ یعنی قراردادی ابطال پذیر را همچنان مرکز ثقل سیاست خارجی و اقتصاد کشور قرار دهد. به عبارتی دیگر، تمام تخم مرغها را در سبد برجام بچیند و همه همت خود را صرف احیای آن کند. سیاستی که مقامات دولت سیزدهم بارها آن را مردود اعلام داشتند.
2️⃣ خروج از برجام؛ برخی معتقد بودند با توجه به بدعهدی و عدم حصول منفعت اقتصادی ایران، خروج از برجام در دستور کار قرار گیرد. این گزینه به دلایلی امکان پذیر نیست:
١. به دلیل تبلیغات پر دامنه در هشت سال گذشته، افکار عمومی نسبت به برجام شرطی شده و همچنان بخش قابل توجهی از مردم، برجام را در بهبود معیشت خود موثر میدانند. اقتصاد شکننده داخلی نیز در خصوص برجام و آینده آن بسیار حساس بوده و به سرعت به برجام و مسائل پیرامون آن واکنش نشان میدهد.
٢. با خروج ایران از برجام، به واسطه سلطه رسانه ای غرب، موج ایران هراسی در دنیا به راه افتاده و احتمالاً به تشکیل یک ائتلاف فراگیر جهانی علیه ایران هسته ای و تشدید تحریمها ختم خواهد شد.
٣. در حال حاضر به برخی نقاط مثبت برجام از جمله خروج ایران از ذیل تحریمهای شورای امنیت سازمان ملل، نیاز خواهیم داشت.
3️⃣ تکثیر زمینهای بازی؛ بر اساس استراتژی برگزیده دولت سیزدهم، برجام از «تنها گزینه» ایران به «یکی از گزینه های» ایران تبدیل شده و ظرفیتها و منابع قدرت جدیدی خلق خواهد شد. در واقع کاری که حاج قاسم در عرصه دفاعی و امنیتی بنیان نهاد(با زمینه سازی تشکیل نیروهای اعتقادی و مردمی جدید چون حشد الشعبی، انصارالله، زینبیون، فاطمیون و... در کشورهای حوزه مقاومت) ، در عرصه سیاست و اقتصاد هم به کار گرفته میشود.
اجرایی شدن تفاهم نامه ٢۵ ساله با چین، عضویت در سازمان همکاری شانگهای، گسترش روابط با روسیه، حضور فعالتر در اتحادیه اوراسیا و حتی مذاکرات با کشورهایی همچون امارات، عربستان و افغانستان را باید در چارچوب این استراتژی بررسی کرد.
اتخاذ چنین راهکاری که منجر به تحرک دستگاه دیپلماسی کشور در ماههای اخیر شده است، اولاً به افکار عمومی اطمینان خاطر میدهد که در صورت عدم احیای برجام، جایگزینی برای حصول گشایشهای مورد نظر آنها از دیگر زمینهای بازی خواهد بود. ثانیاً دست مذاکره کنندگان را پر کرده، قدرت مانور آنها را بالا برده و باعث میشود تعجیلی در امضای قرارداد وجود نداشته باشد. مهمتر از همه، بستری برای امتیاز گیری بیشتر از طرفهای مذاکره فراهم میشود. برای مثال، اگر ایران بتواند نفت خود را در قالب قراردادهای بلندمدت به چین و یاسایر کشورها بفروشد، دیگر آمریکا نخواهد توانست رفع تحریم نفتی را به عنوان امتیاز، پیشنهاد دهد چرا که رفع تحریمی که بی اثر شده است، امتیاز محسوب نمیشود.
۴ بهمن ۱۴۰۰
♦️ منطقه در یک نگاه
1️⃣ منابع خارجی اعلام کردند که دیپلماتهای ایرانی برای اولین بار پس از سال ۲۰۱۶، در نشست سازمان همکاری اسلامی در شهر جده عربستان حضور یافتند.
2️⃣ دیدبان حقوق بشر در سوریه اعلام کرد که در درگیری بین اعضای داعش و قسد (نیروهای دموکراتیک سوریه) پس از حمله به زندانی در شهر الحسکه واقع در شمال شرقی این کشور تاکنون بیش از ۱۲۰ نفر کشته شدهاند.
3️⃣ وزیر خارجه کویت که دیروز وارد بیروت شد امروز با رئیس جمهور لبنان دیدار کرد. او پس از این دیدار اعلام کرد که حامل یک پیام از سوی کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و بینالمللی برای احیای اعتماد به لبنان است.
4️⃣ آریه درعی رهبر حزب «شاس» بزرگترین حزب دینی اسرائیل و وزیر سابق امور داخلی این رژیم به دلیل فرار مالیاتی مجبور به کناره گیری از عضویت کنست (پارلمان) شد.
5️⃣ سفیر ترکیه در عراق در دیدار با مصطفی الکاظمی پیام رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه را تسلیم نخستوزیر عراق کرد.
6️⃣ شبهنظامیان کُرد ادعا کردند که موفق شدند کنترل زندان عناصر داعش در الحسکه را به صورت کامل در دست بگیرند.
7️⃣ حماس اعلام کرد، این جنبش طرح جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین برای پایان اختلافات و تحقق وحدت ملی را دریافت کرده است.
۴ بهمن ۱۴۰۰
✅ آسیب های جبهه انقلاب در «جهاد تبیین» چیست؟
🔻رهبر انقلاب برای چندمین بار از «جهاد تبیین» سخن گفتند و در دعای معنادار خود در دیدار با مداحان اهل بیت(ع) از جهاد تبیین به عنوان «جهاد عظیم روزگار ما» نام بردند.
🔹برخی از عادات و راهبردهای بخشهای از جبهه انقلاب در تبیین در مسیر غلطی است و علیرغم نیاز به اصلاح بر همان منوال غلط در حال طیشدن است.
🔸آنچیزی که جبهه انقلاب را نیز در حوزه تبیین با ضعف و ناکارآمدیهای روبه رو کرده دقیقا در بخشی از عادات و راهبردهای غلط جبهه انقلاب است.
💢بخشی از این عادات غلط به شرح ذیل است:
1⃣ عموما فعالین جبهه انقلاب در فضای مجازی و رسانه ای اهل نقد کردن و انتقاد کردن هستند تا تبیین و روشنگری.
2⃣ اصرار و تکرار بیان دستاوردهای انقلاب و موفقیتها و داشتهها در تبلیغ ما جایگاه پررنگی ندارد و بدتر نیز اینکه برخی از فعالین نیز مدتهاست این امر مهم را کنار گذاشتهاند.
3⃣ خیلی از ما دستاوردها و داشتههای انقلاب را به تعدادی موشک یا مباحث نظامی محدود کردیم در حالیکه هزاران موفقیت علمی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی در طول چهار دهه انقلاب اتفاق افتاده که جایی در سوژههای تبیینی روزمره ما ندارند.
4⃣ نگاه عمومی و سطحی به تبیین داریم در حالیکه نیازمند نگاه تخصصی و اطلاعات تخصصی هم هستیم.
5⃣ تبیین برخی موضوعات مهم انقلاب و اسلام را با ادبیات خشک، طعنه، تحقیر، دو قطبی سازی، سیاست زدگی، عیب جویی و... آلوده کردهایم و اثربخشی تبیین را پایین آورده ایم.
6⃣ گروههای هدف تبیین را محدود کردهایم و بسیاری اوقات فقط برای جریان خودمان تبیین می کنیم و اقشار و طبقات دیگر اجتماعی را فراموش میکنیم.
7⃣تبیین ما گاهی نسب درستی با نیاز و سوالات جامعه ندارد و میزان تمرکز برای تبیین در موضوعات مهم در یک سطح نیست. در برخی موضوعات تببین آنقدر بد تکرار شده که ضدتبیین شده و در برخی موضوعات آنقدر تبیین کم بوده که اساسا شبهه جای حق را گرفته است.
8⃣ در تبیین هم گذشته (دوران پهلوی و تاریخ معاصر) را که تاریک است و هم آینده انقلاب را که روشن است، فراموش می کنیم.
9⃣در تبیین گاهی یادمان میرود که بسیاری از پرسش های جامعه دشمنانه یا سیاسی نیست بلکه حق است!
🔟تبیین وظیفه همه است و همه وظیفه تولید محتوای خوب را داریم و نه صرفا بازنشر محتواها را؛ امروز در جبهه انقلاب یک اقلیت تولیده کننده شده اند و یک اکثریت بازنشر کننده، باید تولید محتوای خوب را همگانی کرد. و تولید خوب هم فقط کلیپ و سخنرانی نیست بلکه گاهی یک اقدام اجتماعی و یک سخن گفتن خوب هست.
1⃣1⃣بدترین تبیین آن است که نقشه دشمن را ندانیم و در ظاهر در حال تبیین باشیم ولی در باطن در حال تکمیل پازل دشمن. برای این موضوع یک شاخص مهم این است که کار تبیین باید در مقابل دشمن و هدف او باشد.
📌خلاصه آنکه جهاد تبیین؛ روشن کردن واقعیات امروز اسلام و انقلاب در این روزهای محاصره رسانهای است. ای کاش فعالان جبهه انقلاب وقتی که برای انتقاد کردن میگذارند را برای جهاد تبیین بذارند.
۴ بهمن ۱۴۰۰
📝 #یادداشت_کوتاه | حکم جهاد‼️
✍️محمد حسن فشی
🔻 وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد... یکی از شعارهای اصلی و همیشگی نیروهای حزب اللهی و انقلابی است، بویژه در دیدارهای مردم با فرمانده معظم کل قوا؛ امروز جنگ رودروی نظامی نداریم، چه بسا اگر جنگ نظامی بود و رهبر معظم انقلاب فرمان جهاد صادر می کردند میلیونها نفر آماده جانفشانی می شدند، اما در جهاد کبیر که رهبر معظم انقلاب این عرصهی کار اقتصادی، علمی و تحقیقی و حرف زدن و تبیین کردن را جهاد معرفی مي کنند و بارها بر آن تاکید می کنند، تکرار مکرر جهاد تبیین بویژه در این مقطع، یعنی اهمیت بالای این موضوع و کم توجهی، بی برنامگی و نداشتن گفتمانی منسجم و هدفمند در این زمینه است.
🔹 رهبر معظم انقلاب در دیدار مداحان با ایشان ابعاد و ویژگیهای این جنگ تمام عیار را اینگونه بیان کردند:
"جهاد یعنی تلاش در مقابلهی با دشمن؛ هر تلاشی جهاد نیست. منطق اسلامی جهاد آن [کاری] است که در مقابل دشمن انجام میگیرد. شما [اگر] کار اقتصادی بکنید برای مقابلهی با دشمن، میشود جهاد؛ کار علمی و تحقیقی بکنید برای مقابلهی با دشمن، میشود جهاد؛ حرف بزنید، تبیین کنید برای خنثیکردن وسوسهی دشمن، میشود جهاد..."
✅ راهکارهای اقدام عملی چیست؟
۱) تشکیل اتاق های فکر و اندیشکده های راهبردی برای رصد و تشخیص برنامههای رسانهای دشمن و مقابله با آنها
۲) تشکیل شبکه منسجم سازمانی مجاهدین تحلیلگر سیاسی، اقتصادی و رسانهای برای معرفی و اعزام به تمامی نهادها، سازمانها، دانشگاهها، مدارس، مساجد و ...
۳) ورود دولت به عرصه جهاد تببین و حمایت از جهادگران این عرصه.
۵ بهمن ۱۴۰۰
💬 بازی غرب در وین؛ از خرید زمان تا امتیازدهی سوخته
🔹مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ در وین در حالی ادامه دارد که طرف غربی همراه با حضور در مذاکرات بر تداوم نمایشهای تکراری و غیرسازنده خود اصرار دارد. این رویکرد غربیها چند هدف را دنبال میکند:
🔹نخست؛ تقلا برای کارآمد نشان دادن سیاست «فشار و مذاکره»
🔹دوم؛ شرطیسازی جامعه و اقتصاد ایران نسبت به مذاکره با غرب برای افزایش فشار داخلی بر دولت و تیم مذاکرهکننده.
🔹سوم؛ اختلافافکنی میان ایران و ضلع شرقی مذاکرات با توجه به حمایت روسیه و چین از لغو تحریمها، راستیآزمایی و موضوع تضامین. به ویژه پس از سفر آیتالله رئیسی به مسکو.
🔹چهارم؛ تقلا برای فروش امتیازات سوخته به ایران در مذاکرات مانند بدهی کره جنوبی به ایران، حال آنکه بدهی کره جنوبی بیش از۷ میلیارد دلار است و موظف به پرداخت تمام بدهی خویش است.
🔹بر این اساس؛ میتوان گفت که غرب هر چند همچنان مدعی جدی بودن در مذاکرات و پایبندی به تعهدات برجامی اش است اما همچنان در برخی توهمات زیادهخواهانه و غیر اصولی گذشته باقی مانده است. ( نورنیوز)
۶ بهمن ۱۴۰۰
✳️اقبال چین و روسیه ؛
۱.تغییر دولت
۲.چرخش قدرت
بی شک تغییر دولتها در تحرک دیپلماسی کشور ها بسیار موثر است ، اما آنچیزی که در سبد تغییر رویکرد چین و روسیه در قبال جمهوری اسلامی ایران رقم خورده ظرفیتهای ایجاد شده در کشور است ، نه صرفا تغییر دولت .
🔺وقتی آقای پینگ بعد از برجام به ایران آمد برای بستن قرارداد راهبردی، این ظرفیت بود ، اما دولت نتوانست از آن به نفع نظام استفاده کند.
🔻وقتی ایران در سازمان همکاری های شانگهای ، پذیرفته شد ، باز این به ظرفیت این سازمان افزوده شد .
🔹و اکنون که روسیه با احترام از دولت استقبال میکند ، باز به جهت همتون ظرفیتی بی بدیلی است که جمهوری اسلامی ایجاد کرده است؛
۱.دومین تولید Gdp بر اساس آمار صندوق بینالمللی پول در منطقه (بعد از کره جنوبی با بیش از ۱ هزار میلیارد دلار)
۲.رتبه ۱۶ علمی دنیا
۳.چهاردهمین کشور ثروتمند دنیا از نگاه نشریه فوربس
۴. رتبه ۱۴ قدرت نظامی به نگاه سایت آمریکایی گلوبال فایر پاور
۵.جزو چهار قدرت موشکی دنیا
۶. چهارمین قدرت نیروی دریایی جهان از نظر وبگاه نظامی آرمد فورس Armed Force ، با ۴۰۶ کشتی و ناو جنگی مختلف
۷.دومین کشور گاز خیز جهان
۸.هجدهمین کشور پهناور جهان
و...
✅اینها ظرفیت های جمهوری اسلامی است؛
بنابراین سیستم دیپلماسی و دولتمردان ما با این ظرفیتها باید با کشورهای چین و روسیه و سایر کشورها مواجه شده و تفاهم نامه امضا کنند.
۶ بهمن ۱۴۰۰
🔴چرا #جهاد_تبیین جهاد عظیم روزگار ما شد؟
1⃣ دشمن در بالاترین حد جنگ رسانه در حال فعالیت است و آخرین سطح تکنولوژی، قدرت نظامی و اقتصادیش را هم در خدمت رسانه و تولید کمی و کیفی محتوا قرار داده...
2⃣ تاکنون هیچگاه اینقدر انقلاباسلامی در محاصره رسانهای و شبهات قرار نداشته...
3⃣ جبهه ارزشی در دفاع از انقلاب اسلامی دچار ضعف در تبلیغ و رسانه است...
4⃣ فشارهای اقتصادی و برخی ناکارآمدیهای داخلی، شرایط تبیین در جامعه را سخت تر و پیچیدهتر از قبل کرده است...
5⃣ برخی از عادات و راهبردهای بخشهایی از جبهه انقلاب در تبیین در مسیر غلطی است..
💬 مهدی جهان تیغی
۶ بهمن ۱۴۰۰