eitaa logo
بصیر
370 دنبال‌کننده
9.4هزار عکس
6.6هزار ویدیو
449 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🎥کشف سفره آب زیرزمینی عظیم در ایران! محسن بیدی، روزنامه‌نگار با انتشار این فیلم در اینستاگرام خود نوشت: ◀️ شرح یک خبر خوب....در میان اخبار مایوس کننده این روزها ناگهان خبر بسیار خوبی که امید و زندگی بهمراه دارد هم بگوش رسید که این خبر مهم مربوط میشه به شناسایی یکی از بزرگترین سفره های آب زیر زمینی آب جهان در ایران است، اما امروز در یک نشست، گزارش کارشناسان را شنیدم که این موضوع با آزمایش های صورت گرفته به قطعیت رسیده است. یک سفره آب زیر زمینی که از کوههای هندوکش و از طریق منطقه سیستان وارد ایران می شود و پس از طی کردن منطقه کویری ایران، به خلیج فارس و دریای عمان می ریزد. عظمت این سفره آبی که به شکل رود در عمق 1000 متری زمین در جریان است. ◀️ اکنون کل مصرف آب شرب کشور طبق آمار سال96 حدود7 میلیارد متر مکعب است. اما به لطف خدای مهربان این سفره زیر زمینی به تنهایی بیشتر از 1000 میلیارد متر مکعب آب سالم و شیرین در خود جای داده است. یعنی معادل حدود173 سال مصرف آب شرب کل ایران. ◀️ این رخداد مهم به اطلاع مسئولان ارشد نظام رسانده شده است و بعد از طی مراحل خاص عملیات بهره برداری از آن صورت می گیرد.
🔸امید_رمز_عبور🔹 ✳ خوش‌بینی همتی به آینده بازار ارز 🔻رئیس کل بانک مرکزی: ✴دولت در تنظیم بازار ارز اقتدار دارد ولی دشمن، تمامی امکانات را بسیج کرده است که نظام جمهوری اسلامی ایران را دچار مشکل کند ✴ اکنون خوشحالیم که بازار ارز تحت کنترل کامل است و بانک مرکزی مسیر خود را ادامه خواهد داد. ما هدفمند بازار را به سمت تعادل پیش خواهیم برد و در آینده مردم شاهد آن خواهند بود که برنامه های عملیاتی را پیش خواهیم برد. ✴ ما اختیاراتی را از سران سه قوه گرفته ایم که تائید مقام معظم رهبری هم اخذ شده است، تا سپرده ارزی بگیریم.
❌✅از شایعه تا واقعیت | واقعیت انفجار در سراوان چه بود؟ 🔹 درپی انفجار یک شیء نامعلوم در منطقه مرزی سراوان یک نفر مجروح و یک نفر دیگر جان خودش را از دست داد. 🔹پس از این اتفاق کانال های تلگرامی ضدانقلاب از جمله آمدنیوز مانند همیشه سپاه پاسداران را مقصر این حادثه معرفی کرد. 🔸اما بر خلاف ادعاهای ضدانقلاب و شبکه های اجتماعی منتشر شده اصلا این انفجار در داخل خاک پاکستان رخ داده و هیچ ارتباطی به داخل ایران نداشته است.
🔴ناطق نوری مخالف شهردار شدن آخوندی بود/ دلایل شهردار نشدن محسن هاشمی 🔻مرتضی الویری : 🔹[در مورد شهردار نشدن محسن هاشمی ]ما در زمانی که کاندیدا شدیم و مجموعه‌ای به نام جبهه اصلاحات ما را کاندیدا کرد، همه متعهد شدیم از شورای شهر برای کار دیگری کوچ نکنیم. لذا امضا و تعهد کردیم که چنین عمل کنیم. البته در اینجا بیان کنم که آقای محسن هاشمی امضا نکرد. 🔹 اگر راه برای رفتن یکی از اعضا باز شود، افراد دیگری هم تمایل دارند.ممکن است 5-4 نفر دیگر بخواهند برای مجلس کاندیدا شوند، بنابراین شاکله شورای شهر به هم می‌ریزد 🔹دوستان تاکید می‌کردند فردی را به عنوان شهرداری شهر انتخاب کنید که حال و هوای رئیس‌جمهور شدن نداشته باشد 🔹یکی از افرادی که مخالف شهردار شدن ایشان بود آقای ناطق نوری بود. 🔹ایشان(ناطق نوری) گفت از ابتدای انقلاب با ایشان(آخوندی) کار کرده‌ام. از نظر پاکدستی کاملاً آدم سالمی است ولی هم به خود او گفتم که به درد این کار نمی‌خورید و نروید و هم به شما می‌گویم.
پاسخ به : میز رنگین غذای علم الهدی!؟😳 این تصویر که درزیرمی بینید "سید حسين اسماعیل صدر" _از شخصیت های عراقی_ در دیدار با "پل برمر" حاکم آمریکایی عراق در دوره اشغال است که به کرات به اسم آیت الله علم الهدی منتشر شده. 👈 حق_جو_و_حق_طلب_باشیم به همین نیت 😊 حرف حساب 👈 ان المنافقین فی الدرک الاسفل من النار
🔺جزئیات کمیته ای که به خاطر CFT تشکیل شد 🔹به‌دنبال بالا گرفتن اختلافات بر سر رفع ایرادات 22گانه شورای نگهبان به لایحه مبارزه با تأمین مالی تروریسم «CFT» مجلس، دولت و شورای نگهبان با تشکیل کارگروه ویژه‌ای سعی دارند مسیر رسیدن به تفاهم برای حل ایرادات وارده به CFT و درنهایت پیوستن ایران به FATF را هموار کنند. 🔹کارگروه مشترک فوق که در بین مجلسی‌ها به کارگروه مشورتی CFT شهره شده است درپی درگیری و بروز اختلافات در جلسه بعد از ظهر یکشنبه کمیسیون امنیت ملی با مسئولان مربوطه به پیشنهاد حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی شکل گرفته است. 🔹این کمیته 8 عضو دارد؛ 3نماینده از جانب مجلس حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، مجتبی ذوالنوری و اردشیر نوریان (که به‌ترتیب عضو فراکسیون مستقلان، ولایی و امید هستند)، یک نماینده از سوی شورای نگهبان که قرعه به‌نام عباسعلی کدخدایی خورده است، یک نماینده از سوی مجمع تشخیص مصلحت نظام که احمد وحیدی است و 3نماینده از سوی دولت یعنی لعیا جنیدی معاون حقوقی رئیس‌جمهوری، محمد‌جواد ظریف و محمود علوی وزیر اطلاعات.
💧💧💧بسیج شجره طیبه و درخت تناور و پر ثمری است که.... حضرت امام خمینی(ره) درباره بسیج فرمودند: «بسیج شجره طیبه و درخت تناور و پرثمری است که شکوفه‌های آن بوی بهار وصل و طراوت یقین و حدیث عشق می دهد.» به نظر می رسد که امام(ره) در بیان این ویژگی های بسیج و تمثیل بسیج به شجره طیبه از آیات سوره ابراهیم الهام گرفته اند: أَلَمْ تَرَ كَيْفَ ضَرَبَ اللّهُ مَثَلًا كَلِمَةً طَيِّبَةً كَشَجَرةٍ طَيِّبَةٍ أَصْلُهَا ثَابِتٌ وَفَرْعُهَا فِي السَّمَاء﴿۲۴﴾ تُؤْتِي أُكُلَهَا كُلَّ حِينٍ بِإِذْنِ رَبِّهَا وَيَضْرِبُ اللّهُ الأَمْثَالَ لِلنَّاسِ لَعَلَّهُمْ يَتَذَكَّرُونَ﴿۲۵﴾(سوره ابراهیم). براین اساس، مهمترین ویژگی های بسیج و بسیجی عبارت اند از: 1) شجره موجودی است زنده، دارای رشد و نمو، پویا و فعال. بر این اساس، بسیج نیز حاوی این ویژگی است. 2) پاک و طیب بودن.علاوه برخودسازی فردی دغدغه صفای معنوی در جامعه هم دارد. 3) همانطور که درخت دارای ساقه و برگ است. بسیج نیز دارای تشکیلات و رده های مقاومت می باشند. 4) اصل و ریشه بسیجی ثابت و دارای ایمان و اعتقادی راسخ است که طوفان و تندبادهای حوادث و بحران ها خللی بر عزم و اراده و حضور وی در صحنه ایجاد نمی کند. 5-‌ «فرعها فی‌السماء»؛ بدین معنی که افق فکر بسیجی محدود به دنیای پست و کوچک نبوده، بلکه به بلندای آسمان است. 6-‌ «کل حین» در آیه بدین معنی است که این درخت برای یک فصل و زمان خاصی نیست، بلکه بسیجی در هر زمان با طراوت و شادابی آماده حضور در صحنه است. 7- «باذن ربها» اشاره به این دارد که بسیجی تبعیت‌پذیر و مصداق آیه شریفه «اطیعوالله و اطیعوا الرسول و اولامر منکم» و آیه «صبغه الله و من احسن من الله صبغه» (بقره آیه 138)؛ یعنی بسیجی کسی است که رنگ خدایی را پذیرفته که حضرت امام(ره) در وصف بسیجیان می فرماید: «... من همواره به خلوص و صفای بسیجیان غبطه می خورم و از خدا می خواهم که مرا با بسیجیان محشور گرداند.» 8- بسیجی نماد آیه «و لا تهنوا و لا تحزنوا و انتم الاعلون ان کنتم موقنین (آل عمران/139) است. بر همین اساس، حضرت امام می فرمایند: «آنچه برای اینجانب غرورانگیز و افتخارآفرین است روحیه بزرگ وقلب سرشار از ایمان و اخلاص و روحیه شهادت طلبی این عزیزان(بسیجیان) که سربازان حقیقی ولی الله‌الاعظم ارواحنا فدا هستند.» 9- بسیجی همیشه پیروز است؛ زیرا بر اساس آیات «انّ جندنا لهم‌الغالبون» (صافات/173) و الا انّ حزب الله هم المفلحون... هم الغالبون. این وعده الهی است. بر اساس آیه «انّ‌ الذین قالوا ربنا الله ثم‌استقاموا فلا خوفٌ علیهم و لا هم یحزنون»؛ بسیجی در راه اعتقادات و آرمان‌های خود استقامت و پایداری می ورزد و در راه مأموریت خود که همانا پاسداری از مرزهای اعتقادی نظام جمهوری اسلامی است هیچ ترس و واهمه‌ای به دل راه نمی دهد. 11- بسیجی در هر زمان و مکان بر اساس آیه «یا ایها الذین امنوا خذوا حذرکم فانفروا ثبات او انفرو جمیعا»(نسا/71) آماده فداکاری و جهاد در راه خدا می باشد. 12- بسیجی تابع ولایت و هیچ گاه نه از ولایت عقب می ماند و نه هیچ گاه از ولایت جلو می افتد. در این زمینه قرآن می فرماید: «یا ایها الذین آمنوا لا تقدموا بین یدی‌الله و رسوله.» (حجرات/1) و در صلوات شعبانیه می خوانیم که«المتقدم لهم مارق و المتأخر عنهم زاهق و‌الازم لهم لاحق، کسانی که از ولایت جلو می زنند مارق و رها شده و کسانی که از ولایت عقب می مانند باطل هستند و راه یافتگان کسانی هستند که همراه و تابع ولایت باشند.
سردار سرلشکر پاسدار قاسم سلیمانی درسومین گردهمایی فرماندهان بسیج قوه قضائیه با تبریک هفته بسیج گفت: ظاهراً همه سطوح اطراف ما در بعد سیاسی مدعی اند که به امام (ره) اعتقاد جدی دارند و من تصور نمی کنم کسی بتواند ثابت کند به امام اعتقاد دارد اما به امام بعد از امام اعتقاد نداشته باشد و در این ادعا کذبی وجود دارد.   وی گفت: نمی شود گفت امام (ره) را بسیاردوست دارم اما با ولی فقیه که مورد سفارش امام هم بود فاصله دارم.   سردار سلیمانی با اشاره به جملات امام راحل در وصف بسیج افزود: در شرایطی که امام به بسیجی بودنش افتخار می کند بسیج را نباید به عنوان مروج فکر انقلابی به باد انتقاد گرفت چرا که این عمل جدای از اینکه حرف ضد انقلاب و خلاف اخلاق است برخلاف منافع ملی هم محسوب می شود.   فرمانده نیروی قدس سپاه حمایت از بسیج و بزرگ کردن بسیج را وظیفه ملی خواند و گفت: بالا و پایین شهر تهران و همه نقاط کشور به یک میزان از بسیج بهره مند هستند.   سردار سلیمانی افزود: در شرایط پر از فتنه های خارجی و داخلی و در زمانی که در اوج رسیدن به قله پیروزی هستیم نباید دستاوردهای خود مثل سپاه و بسیج را تضعیف کنیم و این ظلمی نابخشودنی است.   وی گفت: نباید کسی به خودش اجازه چنین جسارتی را بدهد و ممکن است کسی در فضای سیاسی به این موضوع توجه نکند اما امروز اگر بخواهیم به طور منصفانه از بسیج سخن بگوییم غیر از ضد انقلاب کسی نیست که مدافع ساختار بسیج نباشد.   فرمانده نیروی قدس سپاه خطاب به بسیجیان افزود:برخی برادران بسیجی که در عطش شهادت و ایثار در راه خدا هستند بسیار به من مراجعه می کنند که مدافع حرم شوند و من توصیه ام به این جوانان آن است که این علاقه و عشق و این انگیزه را در خودتان زنده کنید و چه شما را ببرند و چه نبرند ، این عطش شهادت عامل نگه دارنده شماست و اگر این انگیزه ضعیف شود حتماً دنیا طلب شده اید.
✅رهبر انقلاب در دیدار خانواده‌های شهدای امنیت: 🔴همان‌طور که شهدایتان به کشور، نظام و اسلام خدمت کردند، شما هم خدمت کنید رهبر انقلاب اسلامی اخیراً در دیدار جمعی از خانواده‌های شهدای امنیت، آنان را به حرکت در راه شهدایشان در خدمت به مردم توصیه کرده و فرمودند: همیشه بانشاط و پرانگیزه در صحنه باشید و همان‌طور که شهدایتان به کشور، نظام و اسلام خدمت کردند، شما هم خدمت کنید.
🔴 آیا اشاره خطیب نمازجمعه تهران درباره "آزاد شدن مشروب" روزنامه ایران بود؟ ♦ با بررسی روزنامه‌های هفته گذشته، بنظر می‌رسد اشاره آیت‌الله خاتمی به بخشی از مقاله عباس عبدی فعال سیاسی اصلاح‌طلب بود. این روزنامه دولتی در شماره 27 آبان 97 خود در یادداشتی که توسط این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با عنوان "دوربرگردان فرهنگی" نوشته، خواهان به رسمیت شناختن مشروب‌خواران شده بود. ♦ وی در این یادداشت حرفش را با استناد به "یکی از افراد آشنا به امور فقهی" طرح کرده و می‌گوید: "پند و توصیه های اخلاقی-بهداشتی انجام شده و مجازات های گوناگون از شلاق تا جریمه نقدی تجربه شده است. اما در واقعیت خارجی، ناچاریم به شکل دوفاکتو، وجود این مصرف کنندگان را به رسمیت بشناسیم و برای حفاظت از بیماری های خطرناک و مرگ و میرهای ناشی از مصرف مشروبات الکلی غیر استاندارد، بایستی مراکزی را به آزمایش این نوع مشروبات اختصاص دهیم. تولید کننده و یا مصرف کننده، بایستی بتوانند با اشانتیونی از مشروب مورد نظر خود مراجعه کنند و به شکل ناشناس و بدون نگرانی از تعقیب‌ها و مجازات ها، مشروب خویش را آزمایش کند یا در صورت امکان، دستگاه های تست کننده فوری در اختیار آنان قرار داده شود تا از استاندارد بودن یا نبودن مشروبات الکلی مورد نظر خویش مطمئن شوند."
🇺🇸 🔻تعداد هایی که سالانه تنها در روز عید در آمریکا قربانی می‌شوند به ۴۶ میلیون بوقلمون می‌رسد 🔺اما همه واسه قربانی در عید سازمان حقوق حیوانات تشکیل میدن