eitaa logo
بصیر
365 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
6.5هزار ویدیو
449 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
شادی روح همه‌ی شهدای باغیرت و عزیزمون صلوات.
💬 خبری که نباید لابلای اخبار حاشیه‌ای گم شود ◾️ حرکت اولین قطار باری بین المللی از چین (منطقه هوی نینگ شیا) به مقصد ایران (بندر انزلی)، از مسیر قزاقستان و دریای خزر (بصورت یک کانال حمل و نقل بین‌المللی ریلی و دریایی)، با کاهش مدت زمان ۲۰ روزه و صرفه جویی مالی حدود ۹۰۰ دلاری برای هر کانتینر (نسبت به مسیر قبلی)، میتواند باعث توسعه تبادلات تجاری ایران و چین و همچنین افزایش نقش ترانزیتی کشورمان در منطقه (با ایجاد زمینه اتصال ارزانتر چین به کشورهای غرب آسیا) شود!
تجارت ۳ ماهه کشور به ۲۵.۵ میلیارد دلار رسید رئیس کل گمرک ایران: 🔹در ۳ ماهه امسال نزدیک به ۳۶ میلیون تن کالا به ارزش ۲۵.۵ میلیارد دلار بین ایران و سایر کشورها تبادل شد که شاهد رشد ۱۹.۵ درصدی تجارت خارجی کشور در بهار امسال بودیم. 🔹با پیشتازی ۳ ماهه صادرات نسبت به واردات در سال جدید تراز تجاری کشور مثبت ۶۰۵ میلیون دلار شد.
شش دروغ اخیر روزنامه شرق ! اسم این مدل کار رسانه‌ای چیه؟
10.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نسخه لبنانی 💠 کاری از کشافه المهدی (شاخه نوجوانان) حزب‌الله لبنان
19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 انتشار نخستین‌بار | رهبرانقلاب: من نمیخواهم این را در تلویزیون بگویم... شما خیال میکنید وقتی که آقای خاتمی با بیست میلیون رأی پیروز شد، یک عدّه‌ای عصبانی نبودند؟ ⛔️ ابطال یعنی زدن تو دهن مردم! چهل میلیون آدم آمدند پای صندوق رأی دادند، من بگویم شما غلط کردید رأی دادید؟ 📆 به مناسبت ایام سالگرد نماز جمعه تاریخی ۲۹ خرداد و سالگرد موافقت رهبر انقلاب با رسیدگی به شکایت نامزدهای انتخاباتی ۸۸ 📹 مدافع حق مردم؛ بررسی دلیل ایستادگی رهبر انقلاب در دفاع از رأی مردم
🛑 زنجیره انفجار‌ها و آتش‌سوزی‌ها در اسرائیل نشانه چیست؟ 🔹در یکی دو سال اخیر، برخی حوادث مشابه در سرزمین‌های اشغالی فلسطین که تحت تسلط رژیم نامشروع صهیونیستی است، متعدد شده است. زنجیره حوادث در اسرائیل به گونه‌ای پیش رفته که هر ناظری، اگر نخواهد مغرضانه به ماجرا نگاه کند، اذعان دارد که این روال «نمی‌تواند عادی باشد». 🔹هلاکت یک صهیونیست در انفجار خودرو، هلاکت ژنرال‌های صهیونیست در اربیل عراق، حمله به کشتی اسرائیلی، انفجار در کارخانه موشک‌سازی، حمله موشکی به تأسیسات دیمونا و ... بخشی از این حوادث است. 🔹اسرائیلی‌ها البته به نرمال نبودن عادت دارند. آن‌ها همواره زیر سایه ترس و نگرانی از امنیت خود زندگی کرده‌اند، زیرا مردم فلسطین چاره‌ای جز دفاع از خود برابر اشغالگری و تجاوز صهیونیست‌ها نداشته‌اند و این زندگی غیرنرمال انتخاب خود اسرائیلی‌ها بوده است. 🔹باید یادآور شویم که مقامات ایرانی بار‌ها در برابر این سؤال که انتقام خرابکاری‌های صهیونیست‌ها در ایران چگونه گرفته می‌شود، بر حتمی بودن انتقام به شیوه خود و بدون رسمی شدن آن تأکید کرده‌اند.
💬 سفر لاوروف به تهران و زمزمه‌های یک توافق سیاسی _ امنیتی 🔹 سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه تا ساعتی دیگر وارد تهران می‌شود. پینوشت: زمزمه‌هایی به گوش می‌رسد که قرار است در این سفر لاوروف گوش شنوای کشورش درباره یک طرح نظامی_ امنیتی باشد. 🔹خبر تایید نشده‌ای وجود دارد که ایران پیشنهادی درباره اداره اوضاع قفقاز و آسیای میانه آماده کرده که می‌تواند تمام شئونات منطقه مذکور را تغییر دهد. برخی مطلعین می‌گویند ایران احتمالا جای روسیه را در ارمنستان، تاجیکستان، قزاقستان و حتی قرقیزستان بگیرد تا روسیه تمام توان نظامی خود را به جبهات غربی برده و اروپای متفرق امروز را کاملا زمینگیر کند!!! شاهد ماجرا هم اقدامات سریع روسیه، تاجیکستان و قزاقستان برای عضویت ایران در سازمان‌های شانگهای، بریکس و اوراسیاست! 🔸هرچه هست این سفر مقدمه یک تغییر شگرف در منطقه ما خواهد شد.
💬 چماق بدست های موتور سوار که توی سوراخ موش دنبال ملی گرا ها میگشتند و شعار میدادند بازرگان پیر خرفت ایران ازکدام جریان سیاسی بودند؟ چه کسانی ملی گراها را در مجلس کتک میزدند و بدترین اتهامات را نثار بازرگان و هم قطارانش میکردند؟ افشاگری دهباشی از اوباشی گری های اصلاحطلبان در اوایل انقلاب
چرا انقلاب شد؟ شش وزیر، پنج مدیر عامل و سه رئیس کل زیر مجموعه تشکیلاتی بودند که یک کودک هشت ساله ریاست عالیه آن را بر عهده داشت. همین اسکل الانشم از مامانش پول تو جیبی میگیره 😂
🔴شکسته شدن رکورد حضور مقامات عالی‌رتبه کشورهای همسایه در ایران 🔹محمود قائدی مشاور سخنگوی دولت: دیپلماسی فعال منطقه‌ای با رویکرد رفع موانع تجاری با همسایگان و اجرایی شدن کریدورهای ترانزیت کالا با محوریت کشورمان از اولویت های اصلی دولت است. ‌‎ 🔹در این خصوص در رکوردی جدید طی ۵۰ روز گذشته، مقامات عالی‌رتبه ۱۱ کشور همسایه در ایران حضور یافتند.
📸 ایران قدرت ۲۲ دنیا در تجارت دریایی شناخته شد 🔹کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل رتبه ایران در رده‌بندی کشورهای جهان از نظر بزرگی ناوگان کشتیرانی را ۲۲ اعلام کرد و سه کشور عضو گروه هفت را در رده پایین‌تری نسبت به ایران از این نظر قرار داد.