🔴گناه نابخشودنی در مجلس
1⃣یکم. چند روزست رسانه های اهریمنی بهانه ای پیدا کردند برای متهم کردن جمهوری اسلامی به فسادسازمان یافته. مبنا را هم گزارش تحقیق و تفحص از تخلفات فولاد مبارکه قرار دادند. عده ای نیز در داخل ساده اندیشانه ویا مغرضانه خط خبری خناسان رسانه ای غرب را دنبال کردند.
تا اینجای ماجرا طبیعی است؛ کار دشمن دشمنی است و کار جاهل، آلت دست شدن برای دشمن.
2⃣دوم. مجلس محترم محق به تحقیق و تفحص است. این حق قانونی وقتی اهمیت بیشتری پیدا می کند که با یک مجلس انقلابی وضدفساد مواجهیم که اراده اش تغییر ریل در مدیریت ارشد و میانی کشور به نفع مردم است.
تا اینجای ماجرا قابل تقدیر است؛ اما این همه ماجرا نیست.
3⃣سوم. گزارش هیات تحقیق و تفحص به صورت علنی منتشر شد؛ چرا؟ ثمره این انتشار علنی چه بود؟ رئیس هیات تحقیق و تفحص گفته است از انتشار علنی گزارش بی خبرم و آنرا تائید نمی کنم. آیا عذر بدتر از گناه نیست؟ کدام نماینده یا نمایندگانی دچار چنین خطای نابخشودنی شدند؟ نهاد نظارتی مجلس کجاست؟
گزارشی که در حد یک ارزیابی کارشناسی است و باید به دادگاه ارجاع شود تا مورد قضاوت محکمه قرار بگیرد چرا باید در دسترس رسانه های اهریمنی قرار بگیرد تا بر سر انقلاب و کشور آتش بریزند؟
4⃣چهارم. مطابق گزارش تحقیق و تفحص، فولاد مبارکه متهم است به فساد ۹۰ هزار میلیارد تومانی. طبیعی است که در ذهن مردم همین یک عدد می ماند. از طرفی دشمن بزرگی عدد را بهانه کرده است تا مدعی فساد سیستمی شود. برای عده ای ساده دل نیز باورپذیر است. حالا سوال اینست که اگر این گزارش در دادگاه تائید نشود چطور ذهن ها اصلاح می شود؟
تنها یک نمونه را مرور کنیم.
از این ۹۰ هزار میلیارد تومان، ۵۷ هزار میلیارد تومان(نسبت را توجه کنیم) با عنوان عدم نفع آمده است. یعنی فولاد مبارکه می توانسته است از محل فروش، درآمد بیشتری کسب کند اما با قیمت گذاری پائین دچار عدم نفع شده است.
حالا چرا قیمت پائین فروخته است؟ چون به تصمیم دولت عمل کرده است. دولت چرا این تصمیم را گرفته است؟ خواسته قیمت بازار آزاد را شکسته و مواد اولیه را با قیمت پائین تری به خودرو ساز و تولید کننده لوازم خانگی وغیره برساند و تورم را کنترل کند. فرضا بر این تصمیم دولت ان قلت کارشناسی باشد؛ این یعنی فساد فولاد مبارکه؟
5⃣پنجم. مدتی پیش رئیس مجلس از تذکر رهبری بابت نام بردن از افراد در گزارش کمسیون خبر دادند که بدون اثبات در محکمه در صحن علنی منتشر شده بود.سوال اینست که آن تذکر تنها برای همان مورد بود؟ شامل این مورد نمی شد؟ چرا تکرار؟
همشهری ✍ محسن مهدیان
اگر نوع #فساد_سیستماتیک باشد،اصلا فساد لو نمیرود و کشف و رسیدگی نمیشود.وقتی همه سیستم فاسد باشد نقطه روشن و دستمال تمیزی برای پاک کردن وجود ندارد.به فسادی که خود سیستم کشف،اعلام و رسیدگی میکند #فساد_شبکه ای یا #سازماندهی_شده میگویند.اعلام فساد توسط سیستم را چماق علیه سیستم نکنیم
✍عبدالله گنجی
⁉️ انتشار این گزارش ظلم بود؛ ظلم به دو دسته از افراد!!!
🔹«فساد ۹۳ هزار میلیاردی در فولاد مبارکه»؛ افکار عمومی از این عبارت چه میفهمد؟
🔸شهروندی را در مترو فرض کنید که خسته از کار روزانه در حال برگشت به خانه است و این تیتر را میبیند. فکر میکنید چه تازیانهای بر پیکر افکار و احساساتش میخورد؟! احتمالا گمانش این است که او صبح تا شب میدود برای چندرغاز و در جای دیگری سفره چنین بخور بخوری پهن شده است؛ احتمالا خسته و ناامید در خانهاش را باز میکند و حالا طفلک خانوادهای که با این پدر درهمشکسته روبرو میشوند. چقدر بد میشود که اینترنشنال هم در خانه روشن باشد، درست مثل بنزین روی آتش!
🔹اما در ماجرای فولاد سه نکته وجود دارد.
1⃣ بنا بر متن گزارش منتشرشده، بیش از ۵۷ هزار میلیاردش بابت تفاوت مابین قیمت فروش فولاد با بازار بوده و دلیل این اتفاق، قیمتگذاری دستوری در بورس کالا بوده است. اینکه عرضههای دستوری خوب است یا بد را باید اهل اقتصاد بگویند؛ آنچه روشن است این است که این عرضه دستوری یک اقدام قانونی در دولت قبل برای تنظیم و کنترل بازار و بورس بوده؛ اما افکار عمومی چه برداشتی از این عدد دارد؟!
🔹عدد دیگر اینکه بیش از بیست و خردهای همت از این گزارش، چون در قالب ترک تشریفات بوده جزو تخلف گزارش شده است. آیا این فرایند ترک تشریفات درست بوده؟ گزارش تخلف را درست تشخیص داده است؟ پاسخ این پرسشها در مرحلهی بعدی قرار دارد که مرحله بررسی و دفاع است. در همین دو فقره از آن عدد ۹۲ هزار میلیاردی، معلوم شد که بیش از ۷۵ هزار میلیاردش یا تخلف ناشی از ناکارآمدی بوده یا اصلا در دفاع مشخص خواهد شد که تخلفی صورت نگرفته است.
📌احتمالا در بقیه بررسی اعداد هم باز اعداد بیشتری خودش را در این قالب نشان خواهد دهد. اما اینترنشنال و بی بی سی چه میکنند؟ اعداد را مثل تازیانه بر آن مرد خستهای که به صندلی قطار مترو تکیه کرده میکوبند؛ روان و افکارش را تکهتکه میکنند و از او چیزی باقی نمیگذارند!
2⃣ اینکه انتشار این گزارشها به این نحو، ظلم آشکار به افراد فارغ از هر جناحبندی است و ظلم #برکت نمیکند. گزارش ادعایی باید مورد بررسی قرار گیرد؛ موارد اتهامی و افراد مورد اتهام باید حرفشان شنیده بشود و بعد آنانی که مجرم و متخلف هستند باید در حد جرمشان تنبیه شوند تا عدالت برقرار شود.
🔹انتشار این گزارش ظلم بود؛ ظلم به دو دسته از افراد، اول افرادی که بدون دفاع یا بررسی نهایی اسمشان در لیست بود و دوم هم افکار عمومی که مورد هجمه این اطلاعات ترسناک قرار گرفت.
🔹به همین جهت هم از حیث دفاع از حقوق عامه باید منتشرکننده آن بازخواست شود. متنی که هنوز فرایند تایید ش طی نشده، در صحن علنی قرائت نشده چگونه انتشار عمومی مییابد؟! چه کسی پاسخگوی این تازیانهها است؟!
3⃣ درباره ماجرای فولاد این است که روایت غلط، مسیر اصلاح را نابود میکند؛ برخی موضوعاتی که در ماجرای فولاد گفته میشود از جنس ناکارآمدی است.
🔻به قول یک اقتصادخوانده، در ماجرای این گزارش، موضوع فساد نیست بلکه این گزارش نشاندهنده اتلاف انرژی ارزان ایران به دلیل سیاستگذاری غلط و ناکارآمدی است؛ اولی یک راهحل دارد، دومی مسیر دیگری پیش رویش است.
🔹کاش آن مرد نشسته روی صندلی مترو این متن را میخواند که امیدش ناامید نشود که میفهمید داستان فولاد ماجرایی نیست که اینترنشنالها میگویند و اتفاقا این بررسیها و تفحصها نشاندهنده اینست که نظام به دنبال کارآمدسازی خود است.
🔹اما در میان این هجوم محتوا، چقدر این آرزو امروز غریب است. افکار عمومی در ایران مظلوم، بیدفاع و زیرضربه است. کاش میشد برایش کاری کرد.
#کمیل_خجسته
💢 خوش غیرت؛ از اون وری!
🔻دقت کردید؟!
هر وقت اروپا و آمریکا در جریان مذاکرات، پیشنهادی را روی میز می گذارند، بلافاصله برخی سیاسیون و رسانه ها، فضا سازی سنگینی انجام می دهند و به دولت فشار می آورند که زودتر بپذیرید! آنها در این مرحله، نظام و نیروهای انقلابی را متهم به کارشکنی برای به نتیجه نرسیدن توافق می کنند.
🔹اما هر بار که ایران، پیشنهاد های خود را روی میز مذاکرات می گذارد و توپ را به زمین غرب بر می گرداند، همین رسانه های غربگرا، نازک تر از گل به آمریکا و اروپا نمی گویند و هرگز بر زبان و قلم شان جاری نمی شود که کارشکنی، از جانب آمریکا یا تروئیکای اروپایی است.
📌خوش غیرت ها (!) این همه به جبهه خودی بد گفتند؛ یک بار هم برای حفظ ظاهر و رد گم کنی، لااقل از طرف غربی گله می کردند تا کسی متوجه نشود ریگ به کفش شان است.
🔹شده حکایت آن آدم مریضی که خود را به غشی بودن زده بود، اما هر وقت در مجلس تعزیه غش می کرد، خود را سمت زنانه می انداخت!
صد البته که چاقو، دسته خود را نمی بُرد. سرویس های جاسوسی غرب،این رسانه ها و سیاست بازان را فربه نمی کنند که گریبان خودشان را بگیرند.
#محمد_ایمانی
📌پیشنهاد عجیب به رئیسی برای حذف ارز ۴۲۰۰
🔹همه روسای جمهور در کشورهای مختلف معمولاً تصمیم های سخت را به دور دوم ریاست جمهوری موکول می کنند.
🔹اما ظاهراً آقای رئیسی نمی خواهد با ریاکاری و دروغ گفتن بر مردم حکومت کند،یکی از مصادیق اقدامات صادقانه آقای رئیس جمهور در مورد مردمی کردن یارانهها است، در این مورد وزیر اقتصاد می گوید: برخی به رییسجمهور پیشنهاد دادند رایتان را بگیرید و حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی را به دوره بعد موکول کنید.
🔹اما دولت با وجود تلخی های اولیه پذیرفت که برای منافع کشور و مردم این اقدام را انجام دهد البته با نظارتی که بر بازار کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم انجام میدهد .
💬 روحانی مانع رسیدگی قوه قضاییه به پرونده فولاد مبارکه شد
علیزاده، عضو هیات تحقیق و تفحص از فولاد:
🔹واقعیت این است که آیتالله رئیسی در دوره ریاستش بر قوه قضاییه پرونده تخلفات فولاد مبارکه را پیگیری میکرد اما روحانی با سوءاستفاده از جایگاه ریاست جمهوری مانع از رسیدگی به پرونده متخلفان شد.
🔹روحانی میدانست که اگر اجازه دهد این پرونده توسط قوه قضاییه رسیدگی شود،باید پاسخگوی عملکرد معاون اول و رئیس دفترش در فولاد مبارکه باشد، به همین دلیل مانع رسیدگی به این پرونده میشد.
💬 گزارش تحقیق و تفحص فولاد مبارکه نشان از مبارزه ساختاری نظام با فساد و تخلف است/ مجلس اسامی و لیستها را قبل از بررسی دستگاه قضایی علنی نکرده و نمیکند
روابط عمومی مجلس در اطلاعیهای:
🔹این گزارش خود بهترین شاهد بر فاسد نبودن ساختار نظام است که از درون ساختارهای خود تخلف و فساد را پیدا و افشا میکند.
🔹براساس هماهنگی بین روسای محترم قوه مقننه و قضائیه گزارشهای تحقیق و تفحص خارج از نوبت بررسی و تعیین تکلیف میشوند.
🔹در گزارشی که در صحن علنی قرائت و رسما منتشر شد و گزارش رسمی تحقیق و تفحص محسوب می شود، اسامی ذکر نشده و لیستی منتشر نشده است.
🔹 آنچه در فضای رسانهای منتشر شده است نسخه ای از گزارش تحقیق و تفحص است که باید بعد از بررسی نهایی و اصلاح لازم به قوه قضائیه ارجاع شود و برای انتشار عمومی نبوده است.
🔹 این نسخه گزارش حتی برای نمایندگان مجلس نیز بارگذاری نشده است و دستگاههای نظارتی در حال بررسی چگونگی انتشار رسانهای آن هستند.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
12.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | مردم لُر جواهرند
🔻 «آفتاب» که به «جواهر» بتابد، جواهر، بیشتر درخشیدن میگیرد و چشمنوازتر میشود؛ بهخصوص اگر این جواهر، مردم باصفا و همچون آیینه «لُر» باشند.
🗓 در ایام سالگرد سفر رهبر انقلاب به استان #لرستان در روزهای پایانی مردادماه سال ۱۳۷۰، رسانه KHAMENEI.IR جلوه کوچکی از خاطرههای به یاد ماندنی دیدار حضرت آیتالله خامنهای و مردم شهرهای مختلف و اقشار گوناگون استان لرستان را برای نخستینبار در نماهنگ «مردم لُر جواهرند» منتشر میکند.
🏷 #ایران_عزیز
📥 سایر کیفیتها👇
https://farsi.khamenei.ir/video-content?id=50799
🇮🇷 📝 موفقیتهای دولت
🍃🌹🍃
🔻«کیهان» مثل بسیاری از روزهای گذشته به شرح «موفقیتهای بزرگ دولت در سال اول بدون برجام و FATF» پرداخته و در تیتر یک امروز خود، گفتوگویی دارد با سخنگوی دولت در همین رابطه.
🔹 بهادریجهرمی به کیهان میگوید: «آمارها نشان میدهد از ابتدای شروعبهکار دولت سیزدهم تا اردیبهشـت ۱۴۰۱، نهتنها روند روبهرشد نرخ تورم کنترل شد، بلکه سیر نزولی هم پیدا کرد. در مواردی مانند تورم نقطهبهنقطه کاهش قابل توجه بیش از ۱۸ درصد طـی ایـن مدت ثبت شد.
🔸 فقط در خرداد ۱۴۰۱ شاهد افزایـش نرخ رشد تورم بودیـم کـه بخش عمده آن ناشی از اصلاح نظام پرداخت ارز ترجیحی و عادلانهسازی یارانهها بود ... نرخ تورم که در پایان دولت دوازدهم بر اسـاس آمار بانک مرکزی بـه رکورد ۶۰ درصـد نزدیـک شـده بود، طبـق آخرین آمار در خـرداد ۱۴۰۱ بهرغـم آثار گرانیهـای ناشی از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی به ۴۲ درصد کاهش یافته است.
🔺رشـد سالانه نقدینگی و پایـه پولـی نیز که در پایـان دولـت قبل بالای ۴۰ درصد بـود، بـه ترتیب بـه زیر ۴۰ درصد و حدود ۳۰ درصد کاهش یافت کـه آثار آن بر کاهش تـورم بهتدریج خـود را نشان خواهد داد انشاءالله.
🔹 آزادی بیان به سبک اینستاگرام
شرح تصاویر :
تصویر شمارهی 1⃣ : این فیلتری است که اینستاگرام بر روی برخی تصاویر و فیلم هایی که محتوای خشونت بار تشخیص داده شود ، اعمال میکند و تصویر را تار مینماید و فرد اگر بخواهد میتواند با انتخاب خود فیلتر را کنار زده و تصویر یا فیلم پشت آن را ببیند!
تصویر شمارهی 2⃣ : این تصویرِ پیج یکی از براندازان نظام است که از حملهی مسلحانه در مترو آمریکا خبری را منتشر کرده و چون اندکی خون بر روی زمین ریخته است ، فیلتر مذکور بر روی این عکس اعمال شده است.
تصویر شمارهی 3⃣ : این تصویری از یک پیج قمه زنی است که با اینکه مملو از خون و خونریزی است ، هیچکدام از محتواهای این پیج دارای فیلتر نامبرده نیستند.
👌 آری #اینستاگرام در قبال محتواهای خشونت بار سیاستی دوگانه دارد و بر روی محتواهای خشونت بار منتسب به شیعیان ، فیلتری اعمال نمیکند و دوست دارد همگان بدون هیچ مانعی این خشونت آشکار را مشاهده کنند!!!
در روزهای اخیر فراخوانی با عنوان دعوت از نیروهای مسلح برای برگزاری تجمع سراسری همزمان با چهارم شهریور در تهران و برخی مناطق دیگر کشور منتشر شده است
فراخوانی که دعوت کنندگان آن تلاش داشتند خودشان را انقلابی و دلسوز جمهوری اسلامی معرفی نمایند ولی در بررسی های دقیق تر مشخص شد اصلی ترین حامیان این فراخوان نه تنها دلسوز ایران بلکه قاتلین مردم ایران و نیروهای مسلح هستند
👈 گروهک منافقین که در کارنامه خویش ترور ۱۷ هزار شهروند ایرانی را دارد و پیش از این با افتخار از ترور نیروهای مسلح کشور ابراز خوشحالی می کرد حالا با گرفتن ژست حمایت از نیروهای مسلح تلاش می کند آنان را برای برگزاری اعتراضات سراسری تحریک نماید
👈 یکی دیگر از حامیان این فراخوان مجهول علی جوانمردی از اعضای تروریستهای تجزیه طلب دموکرات کردستان است، گروهک تروریستی که در کارنامه کثیفش ترور هزاران شهروند ایرانی و مرزبان های کشور را دارد، امروز با ژست حمایت از نیروهای مسلح تلاش دارد، نیروهای مسلح کشور را علیه ایران تحریک نماید!
آری امروز قاتلین نیروهای مسلح با گرفتن ژست حمایتی نه به دنبال حمایت از نیروهای مسلح بلکه به دنبال ایجاد شکاف بین ملت ایران هستند.
🔴 رئیس جمهور: هر حرف یا اقدامی که باعث ناامیدی مردم شود خط قرمز ماست
♦️ رئیسی در جلسه هیأت دولت:هرگونه سخن یا اقدامی را که باعث ناامیدی و کاهش اعتماد مردم شود، خط قرمز دولت مردمی است.
♦️نباید با انتشار برخی گزارشهای غیر مستند در رسانهها، مردم را نگران کرد و همه همکاران دولت تلاش کنند موضوعات بین دستگاهی را فوراً حل و فصل کنند و نتیجه اقدامات انجام شده را هم به اطلاع مردم برسانند.