13.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درود بر بصیرت این برادر (مولانای ) اهل سنت: وقتی رسانه های دشمن جار میزنند نه به حجاب اجباری چرا ما از آنها مطالبه نمیکنیم: نه به بی حجابی اجباری؟؟؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دم خروس معترضان به بهانه مرگ مرحومه مهسا امینی بیرون زد:
«این آخرین پیامه هدف خود نظامه»!
تجمع محدود در بلوار کشاورز تهران در اعتراض به درگذشت مهسا امینی
🔹دهها نفر از مردم غروب امروز در بلوار کشاورز تهران در اعتراض به درگذشت خانم مهسا امینی تجمع کرده و شعارهای اعتراضی سر دادند.
🔹این تجمع حدود یک ساعت به طول انجامید و نهایتاً با حضور پلیس مردم متفرق شدند. برخی گزارشها حاکیست که تجمع مشابهی در مشهد نیز انجام شده است.
🔹درگذشت خانم مهسا امینی موجب تاثر مردم شده است. مردم انتظار دارند که به این موضوع به دقت رسیدگی و علت درگذشت به صورت شفاف شود.
🔹علیرغم آنکه رسانههای ضدانقلاب درصدد گسترده کردن این تجمعات و رادیکال کردن آنها و فراتر بردن اعتراضات از موضوع خانم امینی هستند، اما این رویکرد غیرمنطقی با استقبال عموم مردم مواجه نشده است.
#فوری🚨 | منابع خبری از دستگیری چند لیدر اغتشاشات وابسته به گروه های تروریستی در تهران توسط نیرو های امنیتی خبر می دهند /
#هشدار / دختران جوان را هدف گرفتهاند!
🚨براساس اطلاعات به دست آمده ۶ نفر از لیدر های اصلی اغتشاشات تهران که عضو گروه های تروریستی بوده اند طی عملیات اطلاعاتی نیروهای امنیتی دستگیر شده اند.
🚨همراه این تروریست ها چندین قبضه اسلحه کمری جهت شلیک به سمت مردم و اجرای پروژه کشته سازی و ایجاد آشوب داخلی ضبط شده است.
🚨 بر اساس اعترافات این افراد، لیدرهای اغتشاشات برای داغ شدن آشوبها دستوراتی مبنی بر کشته سازی از افراد جوان حاضر در صحنه اغتشاشات دارند.
🔹سیاست آنها دقیقا مشابه فتنههای قبلی و سواستفاده از غیرت مردم نسبت به بانوان کشور است؛ بر این اساس افراد مسلح در پی کشتن چند دختر زیبا و جوان بودهاند تا احساسات مردم را به شدت جریحهدار کنند. هدف آنها مشخصا اصل نظام است.
♦️ترکیه به مسافران ایرانی یارانه میدهد؟ / چرا بازار سفر به ترکیه داغ است؟
رییس سازمان حج و زیارت:
🔹از وزیر راه و رئیس سازمان هواپیمایی سؤال کردم و پاسخ آنها این بود که دولت ترکیه به پروازهایی که در مسیر ایران است، بهصورت مشخص یارانه فوقالعادهای میپردازد. اگر هزینه پرواز به ترکیه ۱۰میلیون تومان است، چهار میلیون از مسافر دریافت میشود و شش میلیون دیگر را دولت ترکیه پرداخت میکند؛ زیرا معتقد است این هزینه از محل خرید توریستها جبران میشود، بنابراین قیمت پروازهای ترکیه پایینتر از سایر کشورهاست./ ایسنا
mahsa amini 01.mp3
827.6K
💥🎙💥🎙💥🎙💥🎙💥
‼️‼️خیلی مهم و فوری‼️‼️
🎧 حتما بشنوید و نشر بدید....
🎙گزیده ای از صحبت های بسیار مهم و متفاوت استاد #محسن_عباسی_ولدی درباره ماجرای #مهسا_امینی و رویدادهای اخیر‼️
فراجا بدون روتوش
🔻هنوز به نیمه سال ۱۴۰۱ نرسیده، تهیه فهرستی از شهدای امسال فراجا امری دشوار شده. به بهانه اتفاقات اخیر نام برخی از شهدای امسال نیروی انتظامی را مرور کنیم:
🔸شهید «علی سراوانی» شهید اربعین قربانی نزاع طایفهای
🔹شهیدان «مرتضی کریمزاده» و «ابوالفضل هیبتی» شهادت در یک آدمربایی
🔸شهید «منصور بزیساکت» که با شهادتش یک عروسی به عزا تبدیل شد
🔹شهید «مصطفی رفیعزاده» شهادت هنگام وقوع سرقت مسلحانه در ماهشهر
🔸شهید «عباس راهانجام» قربانی ترور ناجوانمردانه توسط اشرار
🔹شهید «محمد یاسمی» که اختلافات خانوادگی قلبش را نشانه گرفت.
🔸شهید «رضا شریفی» یک مدافع دیگر وطن همزمان با اربعین حسینی
🔹شهید «رضا احترامی» شهیدی که زیر چرخ خودروی قاچاقچیان سوخت.
🔸شهید «مسلم تقیزاده» که زیر کامیون قاچاقچیان شهید شد.
🔹شهید «محمد صیاد» نیروی ۲۲ساله مرزبانی
🔸شهید «مصطفی سوسرائی» شهادت هنگام عملیات تعقیب و گریز
🔹شهید «جواد زارعی» ماموری که هنگام تعقیب قاچاقچیان موادمخدر به آرزویش رسید.
🔸شهید «مهدی برزگری» شهید دهههشتادی که روی مین رفت.
🔹شهید «علی شبانی» دودی که دیدگان سرباز دهههشتادی را برای همیشه بست.
🔴 آیا حجاب فقط در اسلام ارزش است؟
🔶بخوانید نظر اندیشمندان و هنرمندان غیر مسلمان غربی درباره حجاب را تا اهمیت این ارزش الهی برای همگان آشکار تر شود.
🔹آلفرد هیچکاک فیلمساز مشهور غربی: «من معتقدم که زن هم باید مثل فیلمی پر هیجان باشد؛ بدین معنی که ماهیت خود را کمتر نشان دهد و برای کشف خود، مرد را به نیروی تخیل و تصور زیادتری وادارد. زنان شرقی تا چند سال پیش به خاطر حجاب و نقاب و روی بندی که می زدند جذاب تر و قدرتمند تر بودند. »
🔹دکتر هنری مکو: حجاب تایید کننده ی حریم شخصی، انحصار و اهمیت قلمروی خانوادگی است. من از ارزش هایی که حجاب نمایان گر آن است، جانبداری میکنم. بویژه اختصاص زنان به همسر آینده و خانواده شان و عفت و وقاری که حجاب متضمن آن است.
🔸جولیا آماتو(وزیر ایتالیا) : حجاب اسلامی یک محافظت کننده برای زنان است.
🔹دروتو (بازیگر مسلمان شده ایتالیایی) : حجاب پرچم مبارزه با نگاه ابزاری به زن است.
🔸جوانا فرانسیس (روزنامه نگار آمریکایی) : حجاب و لباس های عفیفانه پرجاذبه تر از هر مد غربی است. زیرا زن را بصورت اسرارآمیزی می پوشانند و اعتماد به نفس او را جلوه می دهند.
🔹وندی شلیت (نویسنده آمریکایی) : امروزه یک قانون کلی وجود دارد: “هرچه خواهان احترام بیشتری هستید باید لباس های عفیفانه تری بپوشید.
🔸ژان ژاک رسو (فیلسوف اروپایی): شبیه شدن زنان به مردان باعث تسلط مردان بر آن ها می شود.
🔹فرانتس فانون (نویسنده فرانسوی) : زنی که [ظاهرش] دیده نمی شود، تسلیم نمی گردد و خود را عرضه نمی کند.
🔹سنت ژرومه (کشیش و مورخ) : ما باید همانطور که حرف میزنیم لباس بپوشیم یا همانطور که لباس میپوشیم حرف بزنیم. چرا زبان از پاکدامنی میگوید ولی کل بدن ناپاکی را نشان میدهد؟
🔸جان آدامز: با مطالعه تاریخ، دولت ها، زندگی و رفتار آدمها به این نتیجه رسیده ایم که رفتار زنان قابل اطمینان ترین و کم خطاترین شاخص برای تعیین میزان پایبندی یک ملت به اخلاقیات و پاکدامنی است. یهودیان، یونانی ها، سوییسی ها و آلمانی ها همگی زمانی هویت ملی را از دست داده اند که پاکدامنی خانوادگی و حجب و حیای زنانشان از دست رفت.
🔹میشل هولباگ نویسنده فرانسوی: جنگ علیه اسلام گرایی با کشتن مسلمانان فایدهای ندارد فقط با فاسد کردن آنها میتوان به این پیروزی دست یافت. پس باید به جای بمب بر سر مسلمانان دامنهای کوتاه فرو بریزید.
🔸خانم وندی شلیت میگوید: چگونه انتظار دارید مردان محترمانه رفتار کنند در حالیکه تعداد زیادی از زنان با پوشش و رفتار خود دائماً پیام می فرستند که لازم نیست اینگونه باشند.
https://www.hi-hijab.com/
❇️ جمهوری اسلامی با پرونده مهسا امینی پس از اضافه شدن تحرکات ضدامنیتی چه خواهد کرد؟!
🔻جریان ضدانقلاب، گروههای تروریستی و منافقین داخلی یکبار دیگر همه توانشان را پای کار صحنه آوردهاند که رذیلانه از فرصت مرگ غم انگیز مهسا امینی نهایت سواستفاده را بکنند.
🔹بررسی محتوای برخی تجمعات اعتراضی کم جمعیت که در تهران و برخی شهرهای دیگر به صورت پراکنده برگزار شد، به خوبی نشان میدهد که تجمعکنندگان به دنبال روشن شدن حقایق درباره علت مرگ مهسا امینی نیستند و اغتشاش و ناامنی و سر دادن شعارهای ساختارشکن علیه اسلام و حاکمیت را دنبال میکنند.
🔹شعارهای رادیکال معترضان نشان میدهد که هستههای مشوق تجمع جریان مردمی نیستند بلکه افراطیونی هستند که به دنبال عقده گشایی علیه اسلام و حاکمیت هستند و اساسا غیر موضوع مهسا امینی هم اگر بهانهای پیدا کنند همین روند را دنبال میکنند.
🔹اساسا وقتی همه سران قوا و دستگاههای نظارتی و مرتبط با تمام توان برای روشن شدن واقعیت فوت مهسا امینی ورود کردهاند و شاید به لحاظ شدت پیگیری با یک روند حتی کم سابقه نیز رو به رو هستیم، فراخوان تجمعات اعتراضی و اغتشاس نمیتواند با نیت کمک به روشن شدن بیشتر حقایق درباره پرونده مهسا امینی، صادر شده باشد.
⁉️اما یک سوال مهم این است که جمهوری اسلامی با پرونده مهسا امینی بعد از اغتشاشات اخیر و اضافه شدن لایههای آشکار ضدامنیتی و ورود علنی ضدانقلاب و گروههای تروریستی چه خواهد کرد و مسیر این پرونده چگونه خواهد بود؟!
🔸تجربه حوادث مشابه گذشته نشان میدهد که جمهوری اسلامی با وجودی که برهم زدن امنیت جامعه را تحمل نمیکند ولی در حین حال در جستجوی و نشان دادن حقیقت تحت تاثیر اغتشاش یا ناامنیها نخواهد بود.
🔸بزرگترین مثال در اینباره رفتار حاکمیت درباره فتنه 88 است، جمهوری اسلامی با بدترین اغتشاشات و ناامنیها در کف خیابان رو به رو بود ولی برای روشن شدن حقایق انتخابات 88 ذرهای کوتاه نیامد و با وجودی که سران فتنه رسما وارد فاز ضد امنیتی شده بودند ولی روشن کردن حقایق نه تنها برای مردم عادی فریبخورده را که حتی برای خود موسوی و کروبی نیز رها نکرد.
🔸امروز نیز همین جمهوری اسلامی هم با اقتدار اجازه سواستفاده ضدانقلاب و گروههای تروریستی را از وفات غم انگیز مهسا امینی نخواهد داد و هم بر اساس ذات دینی و انسانی خود روشنکردن پرونده مهسا امینی را دنبال خواهد کرد که عمق و شدت این پیگیریها در مواضع سران قوا کاملا متبلور هست و اگر خطای در بخشی از مجموعه اجرایی باشد جبران خواهد کرد و اگر نیاز به اصلاحی در مسیر باشد اصلاح خواهد کرد و اگر غیر از این هم باشد، به روشنی به مردمش خواهد گفت.
🔸بنابراین حق این جمهوری اسلامی اینهمه دروغ پراکنی نیست. این روزها تکلیف مغرضان و ضدانقلاب معلوم است ولی خودیها نیز باید حواسشان باشد تا از مواضعی که بر شبهات میافزاید، پرهیز کنند و اگر برخی خودیها کار مفیدی نمیکنند یا به هر دلیلی این روزها نمیخواهند در این حادثه کنار جمهوری اسلامی بیاستند، حداقل بر مظلومیت نظام بیشتر از این نیفزایند!
درنگی بر درگذشت مهسا امینی؛ مرزبندی و مطالبهگری
🔹ماجرای درگذشت خانم مهسا امینی باعث تاثر هموطنانمان شده است؛ درباره این موضوع در ۲ سطح میتوان تأمل کرد؛ نخست: «مصداق» خانم مهسا امینی است و دوم: مسائلی که حول و حوش آن شکل گرفته است. درباره بخش نخست، یعنی این مصداق، نه باید مرعوب بود و نه اصطلاحاً مالهبهدست.
🔹ارزشهای جمهوری اسلامی آنقدر عظیم است که نیازی به پنهانکاری و محافظهکاری در این باره ندارد. به هر حال یک «انسان» بدون آنکه اسلحهای به دست داشته باشد، در یک مرکز مربوط به نیروی انتظامی فوت کرده و ابهاماتی راجع به آن در افکار عمومی به وجود آمده است؛ جمهوری اسلامی که صدها نفر از بهترین جوانانش به عنوان مدافعان حرم در منطقه جنگیدند تا زنان و کودکان از مذاهب و قومیتهای مختلف، از اهل سنت گرفته تا شیعه و حتی ایزدیهایی که به حجاب و اسلام قائل نیستند، اسیر و رنجکش آدمکشهای به ظاهرمسلمان داعشی و طرفداران آمریکایی و سعودیاش نشوند، قاعدتاً جلودار مطالبه بررسی دقیق فوت خانم امینی است و در این بین هیچ عبارت و اصطلاحی از بدحجاب تا شلحجاب و هنجارشکن و ریاکاری رسانه داعشی اینترنشنال و امثالهم نمیتواند مانعی از رسیدگی به این مسئله انسانی باشد. که اگر بود، جوان واقعاً حزباللهی، جان خود را سپر ایزدیها و مسیحیها نمیکرد؛ ولی کرد.
🔹بنابراین آنها که تصور میکنند با عباراتی مثل بدحجاب، میتوان چنین وظیفه ذاتی و قطعی را جارو کرد و زیر فرش برد، هرچه باشند و هر ظاهری داشته باشند، انقلابی نیستند.
🔹اما در عین حال نباید «مرعوب» بود؛ مرعوب شدن میتواند دو جنس داشته باشد، نخست اینکه به شیوه رادیکالهای آن سو، بدون بررسی کامل و دقیق، از همین ابتدا حکم کامل و قطعی صادر کنیم و دوم اینکه به خاطر غمِ مصداق، ارزشها را منکر شویم.
🔹این موضوع امّا در سطح «مسئله»، همچون مصداقهای مختلف، میان جمهوری اسلامی و طرفدارانش با منتقدان و معاندانش مناقشات ومباحثاتی را پدید آورده است؛ مباحثاتی که از ۱- اصل گشت ارشاد، تا ۲- ورود انتظامی حکومت به حفظ ارزشها، تا ۳- اساسِ وظیفه حکومتها در قبال ارزشها، تا ۴- مطلوب یا نامطلوب بودن جمهوری اسلامی، و حتی ۵- خود اسلام را میتواند شامل شود. در اینجا دو نوع مواجهه وجود دارد؛ در سطح تئوریک میتوان درباره همهی این ۵ موضوع و حتی اساساً اصل وجود خدا هم نشست و بحث کرد و چیز عجیبی نیست، اما آنگاه که به سطح «عمل» میرسد، قاعدتاً طرفداران جمهوری اسلامی با دیگران مرزبندیهایی دارند و این قابل کتمان و عدول نیست.
🔹طرفداران اصولی جمهوری اسلامی به استدلالهای متعدد میدانند و ابایی از گفتن آن ندارند که حکومتها در قبال حفظ ارزشها و نرمهای اجتماعی وظایف روشنی به عهده دارند و در کنار همه کارهای فرهنگی، همچون همهجای دنیا ورود انتظامی به حفظ ارزشها بدیهی است؛ حتی حکومتهای لیبرال و سکولار که ظاهراً عنوان میکنند طرفیتی در ارزشها ندارند-که در واقع دارند- باز هم از «حدود»ی مخافظت میکنند و برای این موضوع میتوان مصداقهای بسیاری ذکر کرد.
🔹بنابراین مرزگذاری عملی در این مسئله را نباید با محافظهکاری یکی دانست. با این حال، اینکه ورود انتظامی به حفظ ارزشها دقیقاً چه مصداقی دارد میتواند محل گفتگو باشد. آیا برخی رفتارها در گشت ارشاد مصداق درستی از عمل به این مسئله است؟ حتماً باید در این باره باب گفتگوی اجتماعی و نخبگانی باز باشد. اینکه همهی آنچیز که الان به عنوان «گشت ارشاد» مطرح است را آیهی نازل درباره نحوه ورود انتظامی به حفظ نرمها بگیریم، قاعدتاً نمیتواند درست باشد.
🔹در این باره گارد پلیس باید باز باشد؛ همچنانکه اصلِ مخالفت با وظیفه دولتها در حفظ نرمها، رویکردی رادیکال است و باید بر اساس آن مرزبندی کرد، عدم «روزآمدی» و «دقتنظر» در شیوههای مواجهه هم میتواند بینتیجه باشد. نیروی انتظامی و دستگاههای دیگر، غیر از بررسی جدی و شفاف مصداق پیش آمده، باید رویکرد مثبتی در قبال گفتگوهای نخبگانی و اجتماعی در این باره داشته باشند و اگر برخی شیوهها پاسخ مناسبی نداده، آن را تغییر دهد.