فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 گفتوگوهای ایران و چین برای اجرای سند ۲۵ ساله
🍃🌹🍃
🔻وزیر اقتصاد: اجلاسی با حضور معاون نخستوزیر چین و معاون اول رئیسجمهور برگزار شد که متکی به ۴ حوزه اختصاصی و تخصصی دو کشور بود.
🔹اقدامات اجرایی در حوزه نفت و گاز و سرمایه گذاری و همچنین در زمینه حوزههای استراتژیک در دستور کار اجرایی قرار گرفت تا در دیدار بعدی روسای جمهور دو کشور به تصویب برسد.
🔺علیرغم فشارهای تحریمی و بینالمللی وضعیت تجاری دو کشور در ۹ ماه اخیر ۲۰ درصد افزایش داشته است.
19.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 روایت سردار تنگسری از لرزیدن دست تکاور انگلیسی هنگام بیرون آوردن اسلحه از لباس هنگام دستگیری!
🍃🌹🍃
🔻دریادار علیرضا تنگسیری در جشنواره شهید وزوایی:
🔹۲ بار آمریکاییها و ۲ با انگلیسیها در خلیج فارس مقابل اسلام به زانو در آمدند، دیگر خدا چطور به ما بگوید با شما هستم.
🔺بیش از ۵۰ نفر آمریکاییها در دریا کشته گرفتهایم اما نمی گویند، تا امروز ۹ تا سیلی در دریا به آنها زدهایم.
8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ پاسخ ملا بختیار، عضو اتحادیه میهنی اقلیم کردستان عراق به مجری شبکه ضد ایرانی:
📍چرا ایران در سلیمانیه اقلیم کردستان نفوذ دارد؟
🔻وقتی آمریکا از فاصله چند هزار کیلومتری به اینجا آمده و نفوذ دارد، ایران که بغل گوش ماست چرا نفوذ نداشته باشد؟
💢چرا این همه تناقض
✍🏻فرهادکوچکزاده
🔹در روزهای گذشته برخی جریانها و افراد سیاسی داخل اتهامات بیاساس مندرج در بیانیه پایانی اجلاس سران شورای همکاری خلیجفارس با حضور مقام چینی را بهانهای برای حمله به سیاستها و راهبردهای جمهوری اسلامی ایران قرار دادهاند.
🔰گزارههای خبری:
🔸۱ ـ عباس عبدی، «فعال سیاسی اصلاحطلب» در یادداشتی با عنوان «خدمت بزرگ چین» نوشت: دولت چین به دولتمردان کنونی ایران یاد داد که منافع ملی یعنی چه؟ و این خدمت بزرگی است، البته اگر این درس را گرفته باشند. این آغاز ماجرا است و مرحلهای برای دوشیدن بیشتر ما و منطقه. باید نگران خدمت و درس دادن کشورهای دیگر از جمله روسیه شد.
🔹 ۲ ـ عطاءالله مهاجرانی «فعال سیاسی و وزیر ارشاد دولت اصلاحات» در توئیتی در واکنش به بیانیه مشترک چین و شورای همکاری خلیجفارس نوشت: «ما نباید گمان کنیم که در روابط سیاسى و اقتصادى تعهد اخلاقى و جوانمردى وجود دارد. روسیه هم همین است. در دوران جنگ حتى سوریه و لیبى هم همین بود! این درس مهم را از چین آموختیم! اخلاق و فتوت و ادبیات جایى در روابط سیاسى و منافع مالى کشورها ندارد. هیچ تفاوتى هم بین شرق و غرب، آمریکا و اروپا و چین وروسیه نیست!
🔰گزارههای تحلیلی:
🔸۱ ـ در عرصه سیاست خارجه جمهوری اسلامی بر سه اصل (عزت، حکمت و مصلحت) پایبند است، دولت چین به علت اشتباهی که صورت داد، با پاسخ قاطع وزیر خارجه کشور ما روبهرو شد، جمهوری اسلامی در ضرورت احترام به تمامیت ارضی کشور با هیچ طرفی تعارف ندارد و از سوی دیگر ما بر رویکرد ارتباط متوازن با همه اضلاع سیاست خارجی یعنی همسایگان، شرق و غرب تأکید داریم و چین تنها گزینه ایران اسلامی نمیباشد.
🔹 ۲ ـ در سالهای اخیر جریان غربگرای داخلی بیش از آنکه در فکر ارائه تحلیل و راهکار باشد، در صدد بهرهبرداری سیاسی از حوادث و موضوعات است. زمانی که جمهوری اسلامی ایران به چین نزدیک میشود، سفر دیپلماتیک صورت میگیرد یا «برنامه ۲۵ ساله همکاریهای مشترک ایران و چین» مطرح میشود، موضوع فروش جزایر ایران و حضور نیروهای نظامی چین در کشور را مطرح و با هر روش ممکن نزدیکی ایران به چین را یک خطر بزرگ معرفی میکنند، اما زمانی که کشور چین با عربستان سعودی وارد معامله و روابط سیاسی میشود، آن را نشانه پیشرفت و توسعه معرفی میکنند.
🔸۳ ـ دیدار رئیسجمهور چین از عربستان را باید ذیل تقابل چین و آمریکا توضیح و تفسیر کرد. زیرا زمان خیزش آرام تمام شده و چین وارد حوزه امنیتی و سیاسی آمریکا شده است. اینکه دولتهای عربی به دنبال شریک جدید امنیتی و سیاسی هستند و به جز آمریکا، از چین هم طلب امنیت میکنند یک تغییر جدی در روابط بینالملل است که عواقب جدی از جانب آمریکا خواهد داشت. این مسئله باید باعث نگرانی آمریکا شود نه ایران.
🔅نکته پایانی؛ ما در برخورد با بیانیه اخیر که به بخشی از جزایر سهگانه پرداخته بود، حیث اعلام مواضع و اعمالی یعنی فراخواندن سفیر چین اقدام مناسب صریح و سریعی را انجام دادیم و این کار دستگاه دیپلماسی درخور تحسین است ولی سؤالی که پدید میآید این است که برای عدم تکرار این موارد چه باید کرد؟ مخالفتهای دولتها، جریانات سیاسی اصلاحات و هوچیگریهای ضد انقلاب خارجی در خصوص توسعه روابط ایران و چین باعث شده است که تا به امروز قراردادهای کلان اقتصادی میان دو کشور امضاء نشود، جمهوری اسلامی باید از کارتهای خود در برابر چین (ابتکار کمربند جاده، برنامه ۲۵ ساله همکاریهای مشترک ایران و چین، انرژی و...) بهتر استفاده کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تحلیل حجت الاسلام حسین طائب از سفر رئیس جمهور چین به عربستان سعودی
💢علل افزایش نرخ ارز در کشور
🔸در واقع کارشناسان معتقدند آمریکا و متحدان آن با تلاش برای التهاب در بازار ارز، درصدد امتیاز گیری از ایران در میز مذاکره هستند.
‼️ادامه مطلب را در اینجا بخوانید:
https://basirat.ir/fa/news/342376/
نتانیاهو دستور داده تو سواحل و مراکز خرید سرزمین اشغالی، صف زنان و مردان از هم جدا باشه تا به آموزههای یهود عمل کنند!
حالا اگه همین اتفاق در ایران باشه چه واکنشی دارند؟ صهیونیستها به فسادی که در تمام دنیا پخش کردن کاملا باور دارند.
✳️ پرسمان قضایی
۱ - چرا بابک زنجانی اعدام نشد؟
در متن ماده ۱قانون تشدید مجازاتِ مرتکبین ارتشا،اختلاس و کلاهبرداری به صراحت واژه رد مال،تاکید شده. بخشی از اموال زنجانی خارج کشوره و تا رد کامل دیون به بیت المال، مجرم باید زنده بمونه وگرنه اموالش توسط کشور مزبور ضبط و استرداد مال سخت میشه.
۲ - تفاوت پرونده سعید مرتضوی و محسن شکاری چیست ؟
مرتضوی شاکی خصوصیداشت، ولی شکاری شاکی عمومی. قیاس این۲ پرونده قیاس مع الفارقه،در شاکی خصوصی حکم، تقلیل و تخفیف میگیره در شاکی عمومی هرگز.
طبق بند الف ماده ۴۶۹قانون آیین دادرسی کیفری(من شهرالسلاح لاخافه الناس)و ماده ۲۷۹قانون مجازات اسلامی محاربه عبارت از کشیدن سلاح به قصدجان، مال یاناموس مردم یاارعاببه نحوی که موجب ناامنی درمحیط بشه،حکم محاربه اعدامه.
درثانی،مرتضوی متهم به سهل انگاری و اهمال در وظیفه بود که منجر به مرگ انسانی شد. دقت کنید مستقیماً اقدام به مرگ انسانی نکرده ولی شکاری با قمه به انسانی،حمله و مجروح کرده و به اعتراف وی، برای کشتار پول گرفته.
۳ - چرا قاتلین شهیدعجمیان اعدام نشدن؟
سه نفراز قاتلین شهید عجمیان زیر۱۸ سالند که طبق قانون به میزان جرمشون حبس طویل المدت گرفتن، ۵ نفر دیگر حکم اعدام گرفتند ولی چون پرونده شاکی خصوصی داره طبق قانون،امکان اعتراض و دریافت تخفیف و تقلیل هست، بنا بر این پرونده منتظر حکم نهایی پس ازفرجامخواهیست،
پرونده شهید آرمان هم همینطور