🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز:
🔹یک توصیه اینکه راهپیمایی را مظهر اختلافات قرار ندهید. وقتی پای انقلاب وسط است، اختلاف سلیقهها رنگ میبازد.
🔹گاهی در ۲۲ بهمن دیده میشود که مثلاً جنابعالی چون از فلان آقا یا فلان رئیس خوشتان نمیآید و میبینید آمده راهپیمایی، بنا میکنید علیه او تظاهرات و شعار دادن؛ این غلط است. جای تسویه حساب، ۲۲ بهمن نیست.
️ 🔹شعارهای خودتان را بدهید و کار خود را بکنید اما راهپیمایی را مظهر اختلاف و درگیری قرار ندهید، بگذارید همینجور باعظمت باقی بماند. ۹۷/۱۱/۱۹
✍سید یاسر جبرائیلی :
🔳 #زنگنه کدام پازل را تکمیل میکند؟
🔺#ریچارد_نفیو معمار تحریمهای ایران در وزارت خزانه داری آمریکا: "وقتی یک كشور اعتراف میكند كه مشكل تحریم دارد، تقریباً نيمي از كار انجام شده است. اساساً این نوع اعتراف دشواریهای خاصی برای هر دولت دارد چرا كه به دشمنانش نشان میدهد كه آسيبپذیريیهایی كه آنها به دنبالش بودند تا از آن بهرهبرداری كنند كاملا نمود پيدا كردهاند"(هنر تحریمها، ترجمه مرکز پژوهشهای مجلس، ص ۷۲).
🔹بیژن نامدار زنگنه، وزیر نفت دولت تدبیر و امید طی یک نشست خبری فوقالعاده: "۲ میلیارد دلار از عراق بابت گاز و برق طلب داریم همان را هم نمی دهند. هیچکس حاضر نیست خودش رو فدای ما بکنه. هر کشوری فقط به فکر خودشه. بارها با اروپاییها تماس گرفتیم، اما جواب تلفن ما را نمیدهند" (۱۶ بهمن ۹۷).
🔹۷۲ نفر از نمایندگان مجلس طی نامهای به سران قوا: "زنگنه نه تنها اهتمام عملی برای مقابله با تحریمها ازخود بروز نداده است بلکه تقریبا همه روزنههای موجود جهت بیاثر کردن تحریمها را خواسته یا ناخواسته مسدود کرده است" (۹ بهمن ۹۷).
🔹توافق عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی با طرف عراقی برای ایجاد نظام تسویه غیر دلاری در تجارت دوجانبه(۱۷ بهمن ۹۷)
🔴 پاسخ ظریف به یک سوال مهم
🔺پاسخ ظریف به این سوال که اگر اروپاییها اجرای اینستکس را به مواردی مانند تصویب لوایح مربوط به FATF و تحدید برنامه موشکی منوط کنند، ایران چه واکنشی نشان میدهد؟
🔹 ایران گزینههای متعددی از جمله خروج از برجام را در اختیار خواهد داشت.
🔹اینستکس به معنای واقعی کلمه ساز و کار مالی نیست
🔹این ساز و کار میتواند شیوهای هوشمندانه برای دور زدن تحریمها باشد، اما باید دید چطور اجرا میشود.
🔹اروپاییها باید به تمام تعهدات خود از جمله در زمینه فروش نفت و بازگشت عواید آن عمل کنند.
🔴نسخه شهید مزرجی درمان حل مشکلات
✅حل مشکلات اقتصادی و عبور از تحریمها شدنی است مشروط بر اینکه مسئولان به #نسخه_انقلاب برگردند. برخی طیفها، کرامت متبلور در انقلاب را به اقتصاد محض فروکاستند. به نام معیشت، باورهای انقلابی را زدند، اما هم به آخرت برخی از مردم خسارت زدند و هم معیشت عمومی را در تنگنا گذاشتند؛ امتیازاتی که به دشمن دادند، بماند. آخرش هم ناجوانمردانه، قصور و تقصیر و جفای خود را پای #انقلاب_و_نظام نوشتند و گفتند باید نظام را تعدیل و غربپذیر کنیم تا هزینه ندهیم!
✅دوگانه « #موشک_و_پوشک » یا
« #موشک_و_خودرو» که محافل طعنهزن روی آن انگشت میگذارند، اتفاقا دوگانه درسآموزی است. هر وقت همت و #روحیه_انقلابی وارد حوزه مدیریت اقتصادی شد و رانتطلبی و زراندوزی رخت بربست، بساط ناکارآمدی و ناراضیتراشی نیز جمع میشود. هر مدیریتی که مانند حوزه موشکی #شهید داد یا زیست انقلابی را تمرین کرد، میتواند طعم پیشرفت و خودکفایی را بچشاند.
✅هر وقت مدیران اقتصادی ما، شهیدانه زیستن را برنامه خود کردند، پیشرفت حاصل خواهد شد. اگر وزارت خارجه و اقتصاد و ارشاد و ارتباطات و صمت و نفت ما، روحیه امثال شهید مزرجی را به جان خریدند، حتما خط دشمن میشکند...
✅آقای رحیمپور ازغدی از شب عملیات والفجر۸ نقل میکند که شهید مزرجی به شهید شوشتری گفت «امشب اگر عراقیها ما را نزنند، کوسهها میزنند. اگر هیچ کدام نزنند، لای سیم خاردار و تلههای انفجاری گیر میکنیم. با محاسبات مادی، امشب نمیتوانیم از آب رد بشویم.
✅من امشب وارد آب میشوم تا به امام در جماران خبر بدهند که آقا! بچهها به عشق تو زدند به خط. دیگر مهم نیست آن طرف خط برسیم یا نرسیم. وظیفه ما وارد آب شدن است، بیرون آمدن دیگر در اختیار و وظیفه ما نیست؛ آناش با خداست. خدای آن طرف اروند، خدای این طرف اروند است. اگر کسی این طرف قلبش آرام است، آن طرف میترسد، توحیدش مشکل دارد».
✅این روحیه ما را پیروز کرد و کمر صدام و آمریکا و اسرائیل را شکست؛ نه گردن کج کردن سمت دشمن...
✍ یادداشت فوق نوشته ی برادر محمدایمانی است که خلاصه گردیده است.
🔻کودکی را به جرم شیعه بودن #مقابل_مادر_سر_بریدند مدعیان بیست آتیشه حقوق بشر که بعضا از #سگهای_لواسان دفاع هم کردند کلمه ای ننوشتند و نگفتند
#شیرین_عبادی
#زیباکلام
#محمود_صادقی
#تاجزاده
#مولاوردی
#ابتکار
#ستوده
#نرگس_محمدی
#بهنوش_بختیاری
کسی خلافش را دید اطلاع دهد تا عذر خواهی کنم
« دکتر عبدالله گنجی »
دستور توقیف کشتیهای ترال در محدوده غیرمجاز را صادر کردهام
دریادار علیرضا تنگسیری شامگاه سهشنبه در جمع صیادان منطقه اظهار داشت: امروز برخی با عملشان نان را از یک روستایی گرفته و در دهان یک بیگانه میگذارند. این برای ما قابل قبول نیست! این موضوع برای نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی و سپاه پاسدران انقلاب اسلامی قابل قبول نیست، چراکه مردم ولی نعمتان انقلاب اسلامی هستند و ما نیز مدافع مردم هستیم.
سردار تنگسیری گفت: بدون واسطه از آقای وزیر 20 مجوز برای مردم ابوموسی درخواست کردم و وزیر در پاسخ این خواسته من گفت به دلیل عدم ظرفیت دریا، صدور مجور ممکن نیست. در همان جلسه گفتم که کشتی های چینی و خارجی صید ترال و کف انجام میدهند و هرچه هست را جمع میکنند و می برند؛ اعطای 20 مجوز به مردمی که در جزیره هستند امکان ندارد؟ با توجه به زمان خاص صید و تخمگذاری میگو و ماهیها باید در صیدگاههای اطراف که تخمگذاری ماهی و میگو صورت می گیرد، صیادی ممنوع باشد.
وی با اظهار تاسف از این مسئله گفت: همه به خوبی می دانیم که فانوس ماهیان در عمق زندگی میکنند و کشتیهای فانوس باید به عمق زیاد بروند و صید فانوس انجام دهند، نه در ساحل. در سالیان قبل یکی از همین کشتی ها در بندرعباس آتش گرفت. صید صنعتی که باید در اقیانوس هند صورت گیرد، در کنار صیادان محلی و در آب های سرزمینی انجام می شود؛ از این رو نیروی دریایی سپاه، آنها را توقیف کرده است. از همه جا تماس گرفتند و قول دادند که در آب های سرزمینی حضور نمی یابند اما در سردخانه های شش کشتی توقیف شده، ماهیهایی که صید آنها مجاز نیست موجود است و صید قابل توجهی انجام دادهاند. بعضی از این ماهیهای صیدشده توسط این کشتی ها، خوراک ماهی های دیگر است که با صید گونه های یک ماهی، گونه های دیگر هم کم میشود.
فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: حتی اولین شخص مملکت ایران اسلامی و فرمانده کل سپاه و تمام دلسوزان نظام از این قضیه نگران هستند. مگر چند نفر از طریق صید صنعتی سود میبرند؟ باید به اقیانوس هند بروند. در آبی که لنج های ما قادر به صید هستند این کشتی ها حق ماهگیری ندارند و دستور دادم در صورت مشاهده کشتی های صیادی در این محدوده، توقیف کنند.
فرمانده نیروی دریایی سپاه خطاب به صیادان جاسکی گفت: ما در کنار شما هستیم و با تخلفات کشتی های صنعتی محکم برخورد میکنیم. ما نه سیاسی هستیم که از مقام خود بترسیم و نه دنبال مقام و رتبه. ما لابیگری نداریم بلکه همانند رهبرمان انقلابی عمل میکنیم. طی تماسی که با استاندار داشتم اعلام کرد که من با شماها هستم و شما محکم بایستید.
سردار تنگسیری افزود: اما یک عده سوء استفاده می کنند و این برای ما قبل قبول نیست. اگر عده ای با فانوس ماهیان زندگی میکنند، بروند در اعماق مثل راسالحد یا جاهای دیگر. ما هیچ اجازه ای برای کشتی های صیادی نخواهیم داد که در این منطقه صید کنند و فرمانده پایگاه جاسک نیز این موضوع را اجرایی می کند. این کشتی ها باید به عمق بروند و در آب های سرزمینی نباشند.
وی افزود: کشتی های توقیف شده هرکدام 40 تا 15 و 20 تن ماهی صید کرده بودند و این برای ما قابل قبول نیست. اگر این کشتی ها، فانوس ماهیان را صید میکنند نباید ماهیان دیگر را صید کنند.
سردار تنگسیری بیان داشت: در نیروی دریایی سپاه 50 عدد موجشکن ساخته ایم و قادر بودهایم که 200 تا موجشکن بسازیم اما از ما حمایت نشد. از این 50 عدد، 32 موجشکن با اعتبارات نیروی دریایی ساخته شده و در اختیار روستاها قرار داده ایم؛ همچنین در جاسک چندین موجشکن ایجاد شده است.
♦متن شبهه یا سوال :
با توجه به دهه فجر و همچنین اتفاقات اخیر مربوط به فرمان جدید ترامپ و … در فضای مجازی بحث هایی در رابطه با به آتش کشیدن پرچم امریکا بیان میشود مانند:
«قراره ۲۲ بهمن پرچم کشوری رو آتش بزنیم
که بخاطر لغو ورود ایرانیها پرچم ما رو تو امریکا نشون میدن.
نکنیم ؛ آتیش زدن پرچم توهین به مملکته نه دولت
پاسخ :
از چند جنبه بايد به اين موضوع نگريست:
1. آيا پرچم نماد ملت هاست؟!
در تعاريف حقوقدانان بين الملل، پرچم به عنوان نماد يك كشور محسوب مي شود … اما منابع حقوق بين الملل تعريف صريح و روشني از اينكه پرچم نماد ملت يا حكومت است نمي دهد
پس بايد به عرف بين المللي رجوع كرد
در تمام نظام هاي دنيا ، معمولا با تغيير ساختار حاكميتي پرچم نيز تغيير مي كند براي مثال تغيير پرچم ایران پس از انقلاب اسلامي ايران و تغيير پرچم آلمان هاي نازي نسبتبه آلمان فعلي!
پس مي توان نتيجه گرفت: كه عرف بين الملل، پرچم را نماد حكومت مي داند و گرنه نبايد پرچم كشورها با تغيير ساختار حاكميتي تغيير نمايد!
2. آيا آتش زدن پرچم آمريكا توهين به مردم آمريكاست؟!
پس از انتخاب ترامپ در آمريكا، مخالفين سياست هاي او در خاك آمريكا اقدام به آتش زدن پرچمشان كردند! ترامپ اعلام كرد كه اين افراد بايد مجازات شوند اما يك قاضي آمريكايي با استناد به قانون اساسي كشورش حكمي را مبني بر آزاد بودن آتش زدن پرچم كشور در خاك آمريكا صادر كرد.
در گذشته نيز افرادي كه خود تبعه آمريكا بودند و حتي در ارتش اين كشور شاغل بودند اقدام به آتش زدن پرچم اين كشور نمودند كه تصاوير آن در فضاي وب موجود است!
لذا زماني كه مراد ما از آتش زدن پرچم اين كشور اعتراض به سياست هاي خصمانه آمريكاست و قضات اين كشور هم اين اقدام را توهين به ملت نمي دانند «پس چرا برخي كاسه داغ تر از آش مي شوند !»
3. چرا پرچم آمريكا را آتش مي زنيم ؟!
اين اقدام منحصر به كشور ما نيست و در بسياري از كشورهاي ديگر نيز اين اعتراض انجام مي شود. بايد بپذيريم و هيچ كس نمي تواند اين موضوع را منكر شود كه حكومت آمريكا نماد اتم استكبار و استثمار ملت هاست !
روساي اين كشور در طول تاريخ به قدرت رسيدن آن ، لطمات بزرگي بر پيكره ي مستضعفان جهان وارد كردند كه ذكر آن در اين مقال نمي گنجد!
لذا ما جاي پاي پرچم اين كشور را همواره بر بلنداي خرابه هاي تاريخ و صفحات سياه بشريت در سده هاي گذشته مشاهده مي كنيم!
صفحاتي كه چه بسا مردم آمريكا نيز اگر از شارلاتانيسم تبليغاتي رهايي يابند لكه اي ننگين بر پرچم كشورشان بدانند همانطور كه آلمان ها پس از هيتلر دوران آلمان نازي را مايه شرم خود دانستند و پرچم كشور خود را تغيير دادند!
پرچم ايالات متحده آمريكا ، تنها يك نماد است ، نماد ظلم ،استكبار ، استثمار و خود برتر بيني مفرط حاكمان اين كشور …
بنابراین نمیتوان گفت که آتش زدن پرچم امریکا توهین به مردم آمریکاست بلکه نوعی اعتراض به دولتمردان و سیاست های خصمانه آنهاست
ادامه دارد.........
پاسخ استاد قرائتي به چرایی آتش زدن پرچم امریکا و اسرائيل
استاد قرائتی در تاريخ ۲۶ شهريور ۱۳۸۸ در درس هايی از قرآن در مورد اينكه چرا پرچم رژيم صهيونيستي را به آتش مي كشيم، گفت:
« ما در قرآن چهار تا عذاب داريم. عذاب شديد، عذاب اليم، عذاب مُهين، عذاب عظيم.
يكوقت عذاب شديد است. تَق در گوشش ميزند. يك صدايي دارد يك بشكهاي پرت مي كند، همهي جلسه بالا ميپرند.
گاهي نه بشكه و تق و توق نيست، ميآيد كنارت مينشيند يك سنجاق فرو ميكند. اين سنجاق در بدنت ميرود درد ميآيد، اما هيچ صدايي هم ندارد.
گاهي نه سنجاق فرو ميكند، نه بشكه از آسمان پرت ميكند. يك خرده لجن ميمالد، به لباست ميريزد. خوب لجن را برميدارد به لباس ميريزد، درد هم نيامد، سر و صدا هم نداشت، اما مُهين، به من اهانت شد. يك تُف در صورت آدم مياندازد. آب دهان عذاب مهين است. يعني در آن اهانت است.
پس هم عذاب مهين داريم، يعني اهانت.
هم عذاب اليم مثل سنجاق درد ميگيرد.
هم عذاب شديد.
آمريكا و اسرائيل نسبت به بچههاي فلسطين و لبنان عذاب شديد است. يعني بمباران است. چه غزه، چه فلسطين، چه لبنان. ما نميتوانيم اسرائيل را بمباران كنيم، اينجا مرگ بر اسرائيل ميگوييم. يا پرچم اسرائيل را آتش زدن، اين عذاب مُهين است در برابرعذاب شديد. يعني حالا كه او عذاب شديد دارد و ما نميتوانيم عذاب شديد انجام دهيم، با عذاب مُهين جبران عذاب شديد را ميكنيم.
نگوييد: حالا آقاي قرائتي حالا ما اينجا پرچم آتش زديم چه فايدهاي دارد؟ خيلي فايده دارد. اگر فايده نداشت اينقدر اينها دردشان نميآمد. خيلي ميسوزند.»......
ادامه دارد
🔴 درخواست ترامپ برای سفر به تهران!
امیر موسوی دیپلمات سابق ایرانی:
طبق اطلاعی که دارم هفته گذشته پیامی از واشنگتن (از طریق واسطههایی) رسید برای گفتوگوی مستقیم با آقای روحانی.
حتی آقای ترامپ اعلام آمادگی کرده که به تهران سفر کند.
پنج کشور به طور همزمان از طرف آمریکا در حال وساطت هستند .دو کشور اروپایی و دو کشور عربی و یک کشور در جنوب شرق آسیا. یکی از واسطهها عمان است.
پیامها هم از شخص ترامپ و داماد او [جرد کوشنر] به تهران میرسد طی ماه گذشته چند پیام به تهران ارسال شد. اما ایران اصلا تمایلی به آن ندارد.
✍تقلای این روزهای ترامپ شاید مرتبط با پدیدار شدن اولین نشانه های شکست در اعمال تحریمها باشد. هوشیاری مردم در شناخت توطئه ها و همچنین ناکامی جریان غربگرا در داخل جهت تحمیل خواسته های غرب به نظام ،شکست آمریکا را سنگین تر کرده است.