آمریکا برای اولین بار در تاریخ یک #سازمان_نظامی_رسمی را به لیست گروههای تروریستی مدنظر اضافه می کند.خوشبختانه مردم میدانند #سپاه هزاران شهید در مبارزه با تروریسم داده است.زمان اعلان نیز هنگامی است که سپاه یکپارچه درگیر سیل است.انتخاب این زمان #احمق_های_درجه_یک را برجسته تر میکند.
پاسخ رهبرانقلاب به صحبتهای رئیس جمهور در دیدار روز مبعث:
🔸بعثت انبیا برای ایجاد یک جامعهی فاضله است؛ همان طور که اشاره کردند، برای ایجاد یک تمدّن است. خب، این تمدّن همه چیز دارد؛ در تمدّن همه چیز هست؛ هم علم هست، هم اخلاق هست، هم سبْک زندگی هست، هم جنگ هست.
⛔️ این جور نیست که ما بتوانیم بگوییم که اسلام آمد برای اینکه جنگ را از بین ببرد؛ نه، جهت جنگ مهم است؛ جنگ با چه کسی؟ جنگ برای چه؟ این مهم است. ۹۸/۰۱/۱۴
⚠️ دکتر روحانی هفته گذشته در مراسم روز عید مبعث در حضور رهبرانقلاب گفته بود: با بعثت پیامبر(ص)، توحش حاکم بر جهان آن روز جای خود را به تمدنی عظیم داد و علم، اخلاق، وفای به عهد، برادری، حکمت،عدالت و رحمت؛جایگزین خشونت، جنگ، خونریزی و کینه شد.
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 شریک شدن در خیانات دولت بخاطر رای اشتباه!
پاسخ امیرالمؤمنین (علیه السلام) به فردی که رأی اشتباهش باعث آسیب به جامعه اسلامی شد، از زبان استاد ازغدی
۲۴ میلیون نفر از مردم ایران در وضعیت کنونی کشور سهیماند و به اندازه خود مقصرند فکر کردند فقط یک رای دادند و تموم شد دیگه رفت!!!البته منظور اون افرادی هست که میدانستند این تفکر مخالف اسلام هست اما بهش رای دادن هست/ حساب انها که نمیدانستند جداست .
⚡️صدا و سیما و گناه نابخشودنیِ "مرجعیتبخشی" به بازیگران
🔹چرا بازیگران سینما و تلویزیون، به اندازهای مرجعیت اجتماعی یافتهاند که در بزنگاههای مهم سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نقشهای اساسی و بعضا تعیین کننده ایفا میکنند؟ آیا آنان شایستگی چنین جایگاهی را در جامعه دارند؟
🔹پیش از پاسخ به این سوال، باید در شخصیت بازیگران دقیق شویم. بازیگر کیست؟ بازیگر در واقع هنرمندی است که میتواند ذهن خود را در اختیار نویسنده و جوارح خود را در اختیار کارگردان بگذارد تا به دستور آنها بگوید و بجنبد. بازیگر به اختیار خود نه سخنی میتواند بگوید و نه حرکتی میتواند بکند.
اواخر سال ۱۳۹۷ اتفاقی افتاد که اشاره به آن، در لمس بیشتر این معنی به ما کمک میکند. وقتی خشایار الوند، نویسنده سریال پایختت چهره در نقاب خاک کشید، دیدیم که کل پروژه متوقف شد؛ نقی معمولی با رفتن خشایار الوند دچار مرگ مغزی شد و از سیروس مقدم که مسئول تنظیم حرکات جوارح او بود نیز، کاری برای احیایش برنیامد. آقای مقدم حرف جالبی در تلویزیون زد و گفت من تجربه از دست دادن عوامل را در میانه کار دارم و پس از فوت خانم پوپک گلدره، بازیگر دیگری را جایگزین کردم. اما نویسنده را نمیتوان جایگزین کرد و آقای مقدم هم نتوانست. نویسنده خالق همه شخصیتهای فیلم و داستان فیلم است و جایگزین ندارد.
🔹حال پرسش اینجاست که چرا علاقه مردم به شخصیت نقی معمولی-که مخلوق ذهن خشایار الوند است- آقای محسن تنابنده را تبدیل به سلبریتی میکند و او در مسائل گوناگون از موضع و جایگاه نقی معمولی اظهار نظر میکند؟ آیا او این حق را دارد؟ آیا تبدیل شدن بازیگران به صاحبنظران اجتماعی، سوء استفاده و سرقت شخصیت محبوبی نیست که نویسنده خلق کرده است؟
🔹پاسخ این سوالات البته روشن است. اما چه چیزی باعث شده است که بازیگران، به چنین جایگاهی در اجتماع برسند؟ به نظر میرسد مقصر اصلی در این سرقت شخصیتی، سیاستگذاران و تصمیمگیران سازمان صدا و سیما هستند. سازمان صدا و سیما به جای اینکه بیینده را از این وهم در بیاورد که آنچه دیده است، فیلم است و آنکه بازی میکند، در حال اجرای دستورات نویسنده و کارگردان است، در فضای خارج از فیلم بیشتر به وهم اینهمانی معمولی-تنابنده دامن میزند.
وقتی گاه و بیگاه، در برنامههای مناسبتی، بازیگر میهمان است و مجری از علائق و سلایقش تا نظراتش درباره مسائل گوناگون از او سوال میکند، روشن است که این بازیگر دچار توهم صاحبنظر بودن در امور گوناگون جامعه خواهد شد. درباره خوانندگان محترم نیز مسئله همین است. حنجره خوبی دارند و توانستهاند مفهومی که شاعر میسراید و با وزنی که او ساخته، صدایی بسازند، اما گاه شخصیت شاعر را به سرقت میبرند و چنان رفتار میکنند که گویی آنچه خواندهاند، سخن خود آنهاست.
🔹وقتی این توهم، هم در بازیگر و هم در مردم، ایجاد شد، بازیگران یا به استخدام سیاسی درمیآیند و در بزنگاههای سیاسی مورد بهرهبرداری قرار میگیرند، یا اینکه دوز این توهم در جامعه چنان بالا میزند که بازیگران سیاستمدار میشوند.
🔹این وضعیت متوهمانه، حاصل نگاه تفرجگاهی به جای نگاه دانشگاهی به صدا و سیماست. هدف صدا و سیما نباید سرگرم کردن مردم و گذراندن وقت آنها باشد، بلکه هدف باید اعتلای سواد و فهم و درک و آگاهی مردم باشد. سلبریتیپروری و مرجعیتبخشی به آنها، با این اهداف متعالی در تضاد و تناقض است.
🔹خوب است دوستان تصمیمگیر در صدا و سیما، اگر هم بنا دارند به جای دانشمندان و صاحبنظران، عوامل فیلم و سریال را به برنامهها دعوت کرده و از علایق و سلایقشان سوال کنند، به جای بازیگران نویسندگان فیلمنامهها، و به جای خوانندگان، شاعران را دعوت کنند تا درباره آنچه خلق کردهاند با مردم سخن بگویند.
@syjebraily
🔻طبق اعلام رسانههای غربی؛ آمریکا سپاه را در لیست تروریستها وارد میکند
⚠️سرلشگر جعفری سال گذشته: اگر چنین کنند ارتش آمریکا را در سراسر جهان همسنگ داعش در نظر خواهیم گرفت/ آیا دولت و مجلس همچنان سکوت خواهند کرد؟
🔹دولت در به وجود آمدن چنین وضعیتی مقصر است و متاسفانه یکی از عوامل هجمه علیه سپاه پاسداران خود دولت و حامیان اصلاحطلب روحانی بودهاند.
🔹حمله ناجوانمردانه روحانی به سپاه برای به دست آوردن کرسی ریاست جمهوری برای بار دوم در جریان انتخابات یکی از روشنترین مثالهای این ادعاست. از طرفی روزنامههای اصلاحطلب نیز برای فرار از پاسخگویی و مبرا دانستن دولت در ایجاد وضع موجود همهی مشکلات را به گردن سپاه میانداختند.
🔹این هجمههای دروغین به سپاه تا جایی ادامه پیدا کرد که تبدیل به خط رسانهای اپوزیسیون خارج نشین نیز شد و همین دروغ امروز به یکی از ایدههای اصلی آمریکاییها بدل شده است.
⬅️ گزارش کامل را در لینک زیر بخوانید:
🌐 Rajanews.com/node/313170
🔹نکاتی درباره سال فرصت ها وسیل اخیر
در این یکی دو هفته همواره از خسارت ها و درد و رنج های ناشی از سیل گفته و نوشته شد که حتماً با توجه به خسارت های جانی و مالی که در پی داشت موجب حزن و اندوه و عزای عمومی گردید.
اما نباید غافل از الطاف و هدیه الهی در طلیعه سال نو بود.
قطعا این بارندگی عظیم علیرغم خسارت های جانی و مالی که حاصل خطا ها و محاسبات بشری است یک هدیه بزرگ الهی بود که در هیچ یک از محاسبات بشری در نظر گرفته نشده بود. وزارت نیرو و هواشناسی و محیط زیست و همه دست اندر کاران و کارشناسان و متخصصین آب از چند سال پیش هشدار بی آبی را می دادند و سال ۹۸ را سال بحران آب ایران ذکر می کردند و اسرائیل هم روی این موضوع مطالعات و تحقیقات و سرمایه گذاری زیادی کرده بود و حتی نتانیاهو سال گذشته با تَبَختُر استکباری خودش پیشنهاد طرحهای آبی به ایران داده بود غافل از اینکه دست خدا بالاتر از همه دستهاست و اگر اراده کند در دو روز تمامی سدهای کشور و چشمه ها و سفره های آب زیر زمینی خشک شده را پر از آب می کند. سدهایی که بیش از ۵۰ سال پر نشده بودند با اراده الهی لبریز شدند. خداوند تبارک و تعالی در این طلیعه سال نو میلیارد ها دلار هدیه به ایران اسلامی داد و سالها نگرانی کم آبی را از این مملکت دور کرد به شرطی که کفران نعمت نکنیم. آنها که سال ۹۸ را سالی سخت و شکننده ترسیم می کردند و تخم یاس و نا امیدی را می پراکندند کجایند تا به گفته ولی امر مسلمین اعتراف کنند که سال ۹۸ نه تنها سال سختی نیست بلکه سال فرصت هاست.
از قدیم گفته اند سالی که نکوست از بهارش پیداست و خداوند تبارک و تعالی این نکویی سال جدید را در بهارش نشان داد. باشد که همگان عبرت بگیرند.
ناگفته نماند خسارت ناشی از سیل هم بسیار سنگین بود و درد و رنج زیاد، اما هیچ کدام از اینها باعث نمی شود که باب رحمت الهی را نبینیم. امام خمینی (ره) در زمان رحلت حاج آقا مصطفی علیرغم مصیبتی که دیده بودند فرمودند این از الطاف خفیه الهی بوده است.
این مطلب شعار نیست ولی نگاه بکنید به لطفی که خداوند در این بارندگی به کشور کرد از حساب و توان شمارش خارج است:
۱- کشوری که در این چند ساله از بی آبی در رنج بود و بیم نزاع های قومی و منطقه ای برای آب (مثل آنچه در اصفهان بوقوع پیوست) می رفت از آب سیراب شد.
۲- حجم متوسط بارش که در سال های گذشته حدود ۱۲۵ میلیمتر و در دراز مدت کمتر از ۲۳۰ میلیمتر بوده به یکباره به ۶۸۰ میلیمتر رسید.
۳- مخازن سدهای بزرگی مثل کرخه و کارون که در ۵۰ سال گدشته پر نشده بود به یکباره لبریز شد و سال کشاورزی بسیارخوبی را در خوزستان نوید می دهد.
۴- هورالعظیم که خشکیده بود و منشاء ریز گردهای مهلک و کشنده برای مردم جنوب و غرب شده بود به یکباره پر آب شد و دیگر مردم نگران ریزگرد نخواهند بود.
۵- فاجعه زیست محیطی خشک شدن دریاچه ارومیه که می زفت تبدیل به منشاء دیگری برای پخش ریز گردها در کشور شود به یکباره از بین رفت و دریاچه ارومیه احیا شد.
۶- تالابهای جازموریان و گاوخونی و دهها تالاب دیگر پرآب شدند و سیستان می تواند مجددا تبدیل به انبار غله ایران شود چون امکان دو بار کشت گندم دارد.
۷- به اقرار وزیر نیرو نگرانی بی آبی در استان هایی مانند سیستان و کرمان و یزد بر طرف شده و طرحهای میلیاردی برای شیرین کردن آب دریای عمان و انتقال آن با لوله بطول صدها کیلومتر تا این استان هامنتفی شد.
۸- دشت ها و مراتع کشور سبز و خرم و احیا شد و نوید سال پر تولید دام در کشور را می دهد .
۹ - میلیون ها هکتار زمین کشت دیم احیا شد و انشاالله امسال به زیر کشت خواهند رفت و رونق تولید کشاورزی را شاهد خواهیم بود .
۱۰ - صدها هزار هکتار باغات و شور که از بی آبی در حال خشک شدن بودند احیا شدند و انشاالله امسال سال فراوانی و ارزانی میوه خواهد بود .
۱۱ - هزاران قنات و میلیونها هکتار سفره های زیرزمینی که خشکیده بودند پرآب خواهند شد.
همه اینها حکایت از سالی پربرکت و پر رونق در تولید خواهد بود . سالی پر از شادابی و طراوات و آبادانی و خرمی.
این همه نعمت الهی را چگونه می توان شاکر بود؟
البته به همه اینها باید این آیه شریفه را هم اضافه کنم:
عَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ ۖ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ؛
البته با انسانهای مگس صفت و آنهایی که بر قلبشان مهر جهالت خورده کاری نمی توان کرد. برایشان دعا کنیم که خداوند کمک شان کند.
🔴 توصیه های راهبردی به جناب نخست وزیر در یک دیدار مهم
🔹حضرت آیت الله خامنهای با اشاره به سخنان نخست وزیر عراق مبنی بر حضور بقایای داعش در عراق گفتند: باید کاملاً هوشیار بود زیرا آنها اگر در دولت و ملت عراق، لحظهای احساس ضعف کنند، بار دیگر جنایات خود را آغاز خواهند کرد.
🔹رهبر انقلاب حضور نظامیان امریکایی در کشورهای منطقه را به ضرر کشورها و ملتهای منطقه دانستند و خطاب به نخست وزیر عراق تأکید کردند: باید کاری کنید که امریکایی ها هرچه زودتر نظامیان خود را از عراق خارج کنند زیرا آنها در هر کشوری که برای مدت طولانی حضور نظامی داشتهاند، روند بیرون راندن آنها دچار مشکل شده است.
🔹ایشان هدف آمریکا از حضور در عراق را فراتر از حضور نظامیِ صرف خواندند و گفتند: آنها به دنبال حضور و منافع بلندمدت و تشکیل دولتی همچون دولتهای نظامی در اوائل اشغال عراق هستند.
🔹ایشان همچنین ارتباط بیش از پیش دولت عراق با مرجعیت را بسیار مفید و سودمند خواندند. ۹۸/۱/۱۷
✅✅ 25 درصد مخزن سدزاینده رود آبگیری شد
معاون آب منطقه ای اصفهان:
🔸در پی بارندگیهای بهاره ذخیره کنونی سد زاینده رود اصفهان به 369 میلیون مترمکعب رسیده است. اکنون ذخیره کنونی این سد قوسی شکل 62 درصد بیشتر از مدت مشابه سال قبل است.
🔸حجم ورودی سد را 191 مترمکعب بر ثانیه و خروجی آن را هم 60مترمکعب بر ثانیه است.
🔸گنجایش سد زاینده رود یک میلیارد و 400 میلیون مترمکعب است که اکنون 25 درصد مخزن سدزاینده رود آبگیری شده است.
📌سر خط رویدادهای اصفهان👇
@IsfFarsna
اشتباه بزرگِ آقای رئیس...!
🔻علی لاریجانی: اگر FATF خلاف مصالح ملی بود چرا سال86 تصویب کردید؟!
🔹عجیب است کسی که بر کرسی ریاست مجلس تکیه زده است هنوز نمیداند آنچه که در سال86 تصویب شد، یک قانون داخلیِ مبارزه با پولشویی بوده و چیزی که در حال حاضر دولت و وکیلالدولههایش دنبال آن هستن، دیکته کردن خواستههای FATF از طریق تحمیلِ کنوانسیونهای استعماری جهت خودتحریمی ایران است. البته خیلی بعید است که ایشان فرق آن مصوبه و این لوایح الحاق به کنوانسیونها را نداند...!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهل سال تخریب بسیج و بسیجی و سپاهی کافی نیست؟
وقتی صدای کارشناس BBC هم از تخریب های مداوم پاکترین فرزندان واقعی ایران توسط این بلندگوی صهیونیستی درمیاد.
🌐 جنود الهی به کمک آمد
عبدالله گنجی :
سیل ویرانگری که بخشهایی از کشور را درنوردید ممکن است اذهان را حصر در خسارات و تلخیهای بارندگیهای اخیر کند، دقت در آسیبهای آن نیز نشان میدهد، بیدقتی در محل ساخت و ساز منازل، سرقت مسیلها توسط سودجویان و عدم توجه به لایروبی در این حادثه مؤثر بوده است. اما خساراتی که سیل به بار آورد نسبت به آوردههایی که بارندگیهای نیمه دوم ۹۷ و بهار ۹۸ آورده و میآورد بسیار ناچیز است. زمانی این مهم قابل درک است که شرایط اقتصادی کشور و فشار روانی- اقتصادی دشمنان را باور نماییم. بدون تردید بارندگیهای امسال که بعد از ۲۰ سال محقق شد تمدن ایران را از نابودی نجات داد، زیرا ادامه وضع موجود به خلأ جمعیتی در بخشهایی از کشور از یک سو و تمرکز آن در بخشهای دیگر از سوی دیگر منجر میشد و حوزه شرقی و مرکزی ایران به کلی از سکنه خالی میشد. ایرانیان یا به دو رشتهکوه اصلی کشور پناه میبردند یا جلای وطن میکردند، اما بارندگیهای اخیر بسیاری از مشکلات و حتی تهدیدات دشمنان را ناکام گذاشت.
۱- مقام معظم رهبری قبل از بارندگیهای فروردین نامگذاری سال را انجام دادند و امسال را سال گشایش و فرصت اعلام کردند. اولین آورده بارندگیهای امسال رونق تولید خصوصاً در بخش کشاورزی خواهد بود و به تبع آن بخشی از گرانیهای موجود با تولید و فروش بیشتر جبران خواهد شد.
۲- خشکسالی عامل اصلی مهاجرتها در ایران شده بود. شخصاً از حاشیهنشینان منطقه اسماعیلآباد مشهد درباره چرایی مهاجرت سؤال کردم که اکثراً علت آن را خشکسالی روستاهایشان اعلام میکردند. بنابراین بارندگیهای قابل قبول امسال مهاجرت را کند و انشاءالله آن را معکوس خواهد نمود.
۳- اشتغال از مشکلات دیگر کشور است که در سایه تحریم نیز پیچیدهتر شده است. قطعاً رشد کشاورزی و صنایع وابسته به آن میتواند سال ۹۸ را بهترین سال اشتغال معرفی نماید.
۴- در حالی که دشمن بر فروش نفت ایران به عنوان مهمترین منبع درآمدی و ارزآوری کشور متمرکز شده است، بارندگیها میتواند تولید و نهایتاً صادرات غیر نفتی را توسعه دهد. تولیدات کشاورزی ایران در سال ۹۸ و صادرات انبوه آن میتواند بخش قابل توجهی از درآمد ارزی کشور را حل نماید. صادرات محصولات منحصربهفردی همچون زعفران، پسته و صیفیجات در سال ۹۸ قطعاً چندین برابر سالهای پیش خواهد بود و اینجاست که میتوان گفت: بارندگیها و نزولات آسمانی به مثابه جنود الهی به کمک ملت ایران آمده است تا بخشی از مقاومت و ایستادگی ملت را هموار سازد.
۵- جنود الهی نزولات آرامش بخش شد. به صورت طبیعی مردمی که دچار خشکسالی بودند با نوعی رخوت، افسردگی و عصبانیت دست و پنجه نرم میکردند که اکنون تا حدودی تسکین آلام شد. از دریاچه ارومیه تا باتلاق گاوخونی تا دریاچههای اطراف شیراز و تالابهای کشور زنده شدند و گویی زندگی مجدداً به طبیعت ایران بازگشت.
۶- کمبود آب و خشکسالی و عصبانیت ناشی از تقسیم آب خود به بحرانی امنیتی برای کشور تبدیل شده بود؛ مشکلات کشاورزان شرق اصفهان، تنش استانهای اصفهان، چهارمحال و خوزستان، تنش ایران و افغانستان و عراق، ریزگردهای هورالعظیم و... به عواملی تبدیل شده که دشمنان بر آن سوار بودند. مشکلات آبی و خشکسالی یکی از محورهای مبارزه رسانهای دشمنان شده بود و از آن به عنوان بستری برای القای ناکارآمدی نظام استفاده میکردند. امروز مشکل آب کشاورزی شرق اصفهان و بسیاری از مشکلات و تنشها بین روستاهای کشور یکپارچه حل شده و بخشی از دستاویزهای جنگ روانی دشمنان نیز از بین رفت و از زخمهایی که دشمنان همچون مگس به آن مینشستند، کاسته شده است. بنابراین در غوغای ناامیدی، گرانی، تورم و مشکلات ارزی، ارادهای فراتر از مدیریت نظام به کمک آمد و همچون سیل بسیاری از مشکلات را با خود برد. بدون تردید در هر فرصتی تهدید هم وجود دارد و در هر تهدیدی میتوان فرصت جست که سیل را باید اینگونه فهمید که توأمان بودن عسر و یسر جزو سنت الهی است. از یاد نبریم که معبود فرمود: «لقد خلقنا الانسان فیکبد» بهراستی انسان را در رنج و زحمت آفریدیم و اینچنین خوف و رجا، بشیر و نذیر، تلخی و شیرینی، توأمان حیات را معنا میبخشد و هیچکس را مدینه فاضلهای نیست.
اقدام جالب سرلشكر سليماني
بعد از مطالبه مردم درباره برخي نيازها از فرمانده نيروي قدس سپاه، سرلشكر سليماني دستور ميدهد كه هلي كوپتر بدون او بازگردد و تاكيد ميكند تا زماني كه برخي امكانات و غذاي گرم براي مردم بيايد بدون محافظ در بين اهالي دشت آزادگان حضور خواهد داشت.
حضور سردار #قاسم_سلیمانی، فرمانده سپاه قدس در مناطق سیل زده، (به همراه جمعی از مسئولان ستاد اربعین کشور) نشان داد که برای او بودن در #خط_مقدم و تلاش برای آرامش مردم مهم است و برایش فرقی نمیکند که این خط مقدم در موصل باشد و دمشق یا مناطق سیل زده #خوزستان؛ البته ناگفته نماند که مدعیانِ شعارِ "نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران"، همچنان از زیر پتو در حال توئیت زدن راجع به #سیل هستند!!