eitaa logo
بصیر
364 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.4هزار ویدیو
416 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
21.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خطبه‌های سید هاشم الحیدری و تجدید عهد و پیمان هزاران جوان عراقی با صاحب الزمان حضرت مهدی(عج) و مقام معظم رهبری در شب عاشورا
33.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 روایتی کوتاه از یک جلسه مهم 🍃🌹🍃 ❌ پرتکرار‌ترین شبهه‌ای که از فتنه تا امروز در جلسات -خصوصا در مدارس دخترانه- سوال شد، توسط نیروی انتظامی بود! ♦️ این فیلم برای پاسخ به این شبهه است.
✅با توجه به شرط سنی۳۰تا۷۵ سالگی برای داوطلبان مجلس دوازدهم👇🏼 در میان نمایندگان فعلی مجلس یازدهم تنها سید مصطفی میرسلیم نماینده جنجالی تهران که متولد ۱۳۲۶ است به خاطر سن بالای ۷۵ سال دیگر نمی‌تواند کاندیدای انتخابات شود و باید از نمایندگی مجلس خداحافظی کند اما سایر نمایندگان منع شرایط سنی ندارند. بین روسای پیشین قوا احتمال کاندیداتوری شخصیت‌هایی مثل سید محمد خاتمی (متولد ۱۳۲۲) رئیس‌جمهور اسبق و علی‌اکبر ناطق‌نوری (متولد ۱۳۲۳) رئیس مجلس پنجم بسیار ضعیف است اما حتی اگر بخواهند هم به دلیل شرایط سنی نمی‌توانند کاندیدا شوند. اما به طور مثال محمود احمدی‌نژاد (متولد ۱۳۳۵) رئیس دولت‌های نهم و دهم که احتمال کاندیداتوری او هم ضعیف است و علی لاریجانی (متولد ۱۳۳۶) رئیس مجالس هشتم تا دهم شرایط سنی ثبت‌نام را دارند. محمدباقر قالیباف رئیس فعلی مجلس هم با ۶۱ سال سن شرایط کاندیداتوری مجدد را دارد. در میان سران پیشین قوا شرایط سنی حسن روحانی جالب است. البته روحانی هم احتمال کاندیداتوری اندکی دارد اما با توجه به این‌که متولد آبان ۱۳۲۷ است، در موقع ثبت‌نام اولیه و حتی ثانویه، ۷۵ سال سن او کامل نمی‌شود و برای ثبت‌نام منع قانونی نخواهد داشت. از بین کاندیداهای پیشین انتخابات ریاست جمهوری، سید محمد غرضی (متولد ۱۳۲۰) شرایط سنی ثبت‌نام را ندارد اما شخصیت‌هایی مثل محسن رضایی ( متولد ۱۳۳۳) و سعید جلیلی (۱۳۴۴) می‌توانند کاندیدا شوند. شایعاتی مبنی بر اینکه ممکن است تعدادی از اعضای کابینه دولت روحانی در ائتلاف با علی لاریجانی کاندیدای انتخابات ۱۴۰۲ شوند، وجود دارد. بررسی شرایط سنی اعضای دولت روحانی نشان می‌دهد که تنها محمدرضا نعمت‌زاده (متولد ۱۳۲۴) وزیر صنعت، معدن و تجارت دولت یازدهم نمی‌تواند کاندیدا شود و بقیه اعضای دولت‌های یازدهم و و دوازدهم منع شرایط سنی را ندارند. در میان وزرای دولت محمود احمدی‌نژاد که تعدادی از آن‌ها در مجلس یازدهم هم حضور دارند، تنها محمد سعیدی‌کیا (متولد ۱۳۲۵) وزیر مسکن و شهرسازی دولت نهم، سید کاظم وزیری هامانه (متولد ۱۳۲۴) وزیر نفت دولت نهم و حمید بهبهانی (۱۳۱۹) وزیر راه و ترابری دولت نهم به دلیل شرایط سنی نمی‌توانند کاندیدا شوند و بقیه شرایط سنی ثبت‌نام را دارند. در بین شخصیت‌های سیاسی اسدالله بادامچیان (متولد ۱۳۲۰) دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی و رسول منتجب‌نیا (متولد تیر ۱۳۲۷) دبیر کل حزب جمهوریت ایران اسلامی امکان کاندیداتوری ندارند اما به طور مثال محمدرضا عارف (متولد ۱۳۳۰) رئیس بنیاد امید ایرانیان و نماینده مجلس دهم یا محمدرضا باهنر (متولد ۱۳۳۱) دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین و نماینده ادوار دوم تا نهم مجلس (به جز مجلس ششم) می‌توانند کاندیدا شوند.
♨️ یادتون هست که اصلاح‌طلبا و معاندان چقدر سفر رئیس‌جمهور به آفریقا رو مسخره کردند؟ هنوز رئیسی برنگشته برایان نلسون، نماینده وزیر خزانه‌داری آمریکا رفته کنیا و تهدیدشون کرده که اگه "به ایران و روسیه نزدیک شوند، اعتبار خودشان را نزد واشنگتن به خطر خواهند انداخت!" نگو آب ریخته شده تو لونه مورچه و بخاطر همین مزدوراشون صداشون در اومده بود.
49.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مهسا امینی کشته شد یا فوت؟ 📌تیرخلاص به یاوه‌گویی‌های پدر و هواداران 📌علت اصلی موضوع کشف‌حجاب‌ها و تحلیل مختصر سناریوی جنگ شناختی با 🎙به‌روایت محمد جوانی ✍️آنقدر این کلیپ را در «مجازیِ حقیقی» انتشار دهید تا بساط مرده‌خواری سیاسی در سالگرد مهسا محدودتر شود.
🍒قدر کشور و نظام را بدانیم. ✍ یک فعال رسانه ای مصری که گرایش ناسیونالیستی عربی و مشی ضد ایرانی دارد در یک مقاله مفصل به مقایسه مصر و ایران پرداخته و مینویسد: 1⃣ما و ایرانی ها بیش از سی سال پیش در فضای بین المللی در یک سطح بودیم . ایرانی ها راه مبارزه و مقاومت در برابر ابر قدرتها ، بخصوص آمریکا را انتخاب کردند و ما مسیر سازش را برگزیدیم . 2⃣ما هر سال مزد خیانت مان به اعراب را از طرف آمریکا در قالب چهار میلیارد کمک بلاعوض میگرفتیم و ایرانی ها از همان اول فشار سیاسی، اقتصادی و تحریم و جنگ داخلی و جنگ نابرابر را تجربه کردند .... 3⃣امروز ایران از یک قدرت منطقه ای به یک قدرت جهانی تبدیل شده که هیچ مشکلی در سطح منطقه و جهان بدون جلب نظر ایران قابل حل نیست. 4⃣و کاندیداهای ریاست جمهوری آمریکا ۶۴ بار هر کدام عبارت ایران را در مناظره تلوزیونی خود بکار میبرند.گویی حریفی جز ایران در سطح جهان ندارند ... 5⃣و دیگر اینکه ایرانی ها در تمام علوم استراتژیک، از هسته ای تا فضایی و تا نانو و شبیه سازی و پزشکی و ...جز ده کشور برتر جهان میباشند و در صنایع موشکی چهارمین قدرت دنیا و از نظر دقت و سرعت موشک هایش شاید اولین کشور دنیاست . و در منطقه جزیره امن و ثبات است. 6⃣وقتی در مملکتی رهبر مقتدری نباشد، وضعیت میشود مصر که اسرائیل برایش شاخ می شود. 7⃣وقتی در جامعه ای وحدت نباشد می شود افغانستان. 8⃣وقتی در کشوری فرمانده استواری نداشته باشد می شود پاکستان که یک شبه با کودتا رییس جمهور ساقط میشود. 9⃣وقتی درکشوری به ظاهر مسلمان رهبر و رئیس آن مملکت، خود فروخته به شرق یا غرب باشد می شود ترکیه. 0⃣1⃣اما وقتی در کشوری رهبر اهل باج دادن به بیگانگان نباشد، جنگ ۸ ساله و ۳۰ سال تحریم سیاسی و اقتصادی، را مدیریت می‌کند تا جایی برای نفس کشیدن دشمن باقی نماند. و امروز کسی جرات ندارد به خاکشان چپ نگاه کند .حتی به مگس هایشان (پهبادها)
9.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 از اعتراف به ارتباط مزدوران اینترنشنال با صدها جاسوس CIA تا اعتراف ناخواسته به قدرت ایران در عملیات ضد جاسوسی و عدم پشتیبانی آمریکا از جاسوسان! 🔶 شبکه اینترنشنال با دعوت از سردبیر بخش فارسی و عربی خود مدعی شد که او با صدها جاسوس آمریکایی در ارتباط بوده و ناراحت از اینکه چرا آمریکا و کشورهای غربی از جاسوسان‌شان در کشورهای مختلف حمایت نمی‌کند! 🔺پی‌نوشت؛ با شنیدن اظهارات سردبیر اینترنشنال این سوال به وجود می‌‌‌آید که چرا آمریکا با آنکه حمایتی از جاسوسان خود در کشورهای مختلف نمی‌کند اما نسبت به برخی از مهرهایش در ایران حساس بوده و گاهی برای آزادیشان حاضر است میلیاردها دلار هزینه کند؟!
✨﷽✨ 🔴 یکی از اصلی ترین عوامل فاجعه ی عاشورا ✍یکی از اصلی ترین عوامل فاجعه ی عاشورا، عدم همراهی مردم و مسلمان ها با حضرت امام حسین(ع) بود . به گونه ای که در قیام عاشورا، آن بزرگوار تنها با حدود 72 نفر از کل جامعه ی چند میلیونی جهان اسلام به جنگ با یزید رفته و به شهادت رسیدند. اما دنیای اسلام، بعد از تنها گذاشتن امام و مولای خود، دیگر رنگ راحتی و آرامش را ندید و گرفتار جنایات بی سابقه ی حاکمان پلید بنی امیه گردید تا جایی که : مردم مدینه در زمانی که باید از حسین(ع) تبعیت می کردند نافرمانی کردند. اما وقتی که سیدالشهدا(ع) شهید شد پشت سر عبدالله ابن حنظله قیام کردند ، ولی از یزید شکست خوردند و سه روز جان ، مال و ناموس مردم مدینه بر سپاه شام حلال شد. بسیار زنان و دخترانی که مورد تجاوز قرار گرفتند و صدها یا هزاران فرزند نامشروعِ این حادثه ، در تاریخ به اولاد الحرّه ‏مشهور شدند. همچنین لشكر خونخوار یزید به رهبری حصین ابن نمیر در بالاى كوه‏هاى مكه كه مشرف بر خانه ‏ها و مسجدالحرام بود، اجتماع كردند و با منجنيق، پيوسته سنگ و گلوله های آتشین بر مكه و مسجدالحرام افکندند تا آنكه كعبه معظّمه سوخت و بناى آن منهدم گشت و ديوارهاى آن فرو ريخت و ادامه ی این جنایتها با مرگ یزید متوقف شد. کوفیانی که حاضر نشدند از سیدالشهدا(ع) تبعیت کنند هم ، بعد از امام حسین(ع) سه قیام کردند که هر سه قیامشان به غیر از شکست چیزی نداشت: توابین ، یعنی همان مومنین وقت نشناس که حدودا 4000 نفر بودند؛ جز شکست و شهادتِ حدود 1000 نفرشان سودی نبردند. مردم کوفه، مختار را هم تنها گذاشتند و ٦٠٠٠ نفر از یاران مختار از مصعب ابن زبیر امان خواستند و مختار را تنها گذاشتند. مصعب دستور داد که همگی را گردن زده و آنها را به قتل رساندند. قیام سوم کوفیان هم که به رهبری زید فرزند امام سجاد بود با شکست مواجه شد. بعدها مردمی که به امام حسین(ع)تمکین نکردند، اسیر دست حجاج ابن یوسفی شدند؛ که طبق گفته تاریخ، بیش از 100هزار نفر از مسلمانان را گردن زد. و .... این است عاقبتِ مردمانی که ولیِ به حق خود را به وقت ، نشناخته و تبعیت نکنند. 🏴 دریابید امام زمانتان را ... ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
11.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍قانون و شرع ملعبه دست شما نیست! مجری برنامه سلام صبح بخیر در واکنش به بیانیه قلدرمأبانه طاقچه: پاسخ از عکس ناراحت کننده‌تر بود! قانون ملعبه نیست که وقتی می‌خواهید سود مالی ببرید و مالیات ندهید، بهره‌مند شوید و بروید در کیش و قشم شرکت ثبت کنید که مالیات ندهید ولی وقتی باید به قانون احترام بگذارید میگویید ما شرکت خصوصی هستیم!!! دستگاهای انتظامی و امنیتی و قضایی باید برخورد کنند!
💢در گوش زمان پیچید! 🔸کل قصه پرغصه کربلا در یک نیمروز به وقوع پیوست اما امتداد آن تا به امروز نه تا به همه فرداها ادامه خواهد داشت؛ این بخشی از اثر ندای مظلومانه و جگرسوز تاریخی امام خوبان و مولای مظلوم ما در ساعتی از آن روز غم‌زده است. 🔹امام حسین(ع) قبل از آن که «سر» بدهد، سر داد «هل من ناصر ینصرنی». شاید بعضی از سپاه دشمن انگشت حیرت به دندان گزیدند که خطاب فرزند رسول ‌خدا(ص) با کیست؟ در این‌سو که یارانش همه به خون غلتیده‌اند و در آن سوی، دشمنانش با شمشیرهای آخته به ریختن خونش ایستاده‌اند! چه کسی را به یاری می‌طلبد؟ اما این ندای همیشه راه‌گشا در پرتو «کل ارض کربلا و کل یوم عاشورا» در گوش «زمین‌ها» و «زمان‌ها» پیچید و در «عصر خمینی» به ما رسید و البته به عصرهای دیگر هم خواهد رسید. حرامی‌ها و پیروان شیطان نمی‌دانستند که کربلا سرزمینی است به پهنای همه سرزمین‌ها و عاشورا، روزی است به درازای همه روزها و سر باختن امام حسین و یارانش و اسارت خاندانش تازه آغاز راه از مبدأ کربلاست. اما امام به نور ولایت می‌دانست که ندای «هل من ناصر» عصر عاشورای او در گوش زمان می‌پیچد و در «عصر خمینی» به گوش کربلایی‌هایی می‌رسد که آن روز به کربلا نرسیده بودند. 🔸امروز هم همان دو جبهه در مقابل هم آرایش گرفته‌اند؛ کفر و باطل به سردمداری آمریکا و حق و ایمان به رهبری جمهوری اسلامی ایران! در آن سوی خفاش‌وار از تلألو نور قرآن واهمه دارند و غره به ابزار و یراق‌های نوین می‌خواهند نور اسلام و انقلاب را با جنگ‌شناختی خاموش کنند یا لااقل حرکت روزافزون اسلام در جهان را به پندار خام خود کُند نمایند! اما راه قرآن، راه حسین و راه خمینی شاهراهی بدون توقف برای اتصال مبدأ و مقصد الهی انسان است. 🔹آنتونی گیدنز، جامعه‌شناس پرآوازه انگلیسی درباره تحولات بنیادین قرن حاضر می‌نویسد: «در گذشته، سه غول فکری جامعه‌شناسی یعنی مارکس، دورکیم و ماکس ‌وبر با ‌اندکی اختلاف ‌نظر، فرآیند عمومی جهان را به سوی سکولاریزم و در جهت حاشیه‌نشینی دین ارزیابی می‌کردند ولی از سال 1979 و با پیدایش انقلاب اسلامی در ایران، شاهد روند معکوس و متفاوت با این فرضیه هستیم، یعنی فرآیند عمومی جهان با شتاب به سمت دینی ‌شدن پیش می‌رود». 🔸و این است راز فریاد غریبانه امام که همچنان سرباز برای جبهه دین و حقیقت جذب می‌کند تا روز به روز این جبهه آن قدر قوی شود که زمانه ظهور «منتقم ثارالله» فرا برسد. در آن روز دیگر برای ظلم، ستم، تبعیض، سلطه‌گری و باج‌خواهی جایی نیست «أَلَیسَ الصُّبْحُ بِقَرِیبٍ». ✍🏻فتح‌الله پریشان
✅منافع برخی صرافی‌های غیر مجاز در بهم ریختن بازار ارز است/ تعطیلی صرافی‌های متخلف آرامش را به بازار تزریق می‌کند 🔹 بازار ارز مدتی است در شرایط آرامی قرار گرفته اما برخی صرافی‌های غیر مجاز به دلیل اینکه از شرایط نا به‌ سامان کسب سود می‌کنند به دنبال بر هم زدن این ثبات بازار هستند. 🔸 صرافی‌ها به دنبال تنظیم بازار نیستند. در این زمینه دولت و بانک مرکزی باید زمین بازی را به گونه‌ای طراحی کنند که بخش پولی و ارزی کشور در یک حالت پیش‌بینی پذیر قرار بگیرد و با بخش‌های متخلف برخورد کنند. ✅ اگر به دنبال سیاست گذاری درست ارزی هستیم باید معادله تنظیم بازار تغییر کند. در برخی ادوار گذشته که صرافی‌ها تعطیل بودند، دیدید که مشکلی برای اقتصاد کشور پیش نیامد. در شرایط فعلی هم وضعیت همینطور است و اگر صرافی‌های متخلف تعطیل شوند نه تنها مشکلی برای بخش ارزی کشور ایجاد نمی‌شود بلکه بازار روی آرامش را به خود می‌بیند. 🔹 تعدادی از صرافی‌ها که در شرایط تحریم خارجی، قوانین بانک مرکزی را رعایت می‌کنند باید به فعالیت خود ادامه دهند ولی باید با مابقی آن‌ها که قصد اخلال در بازار را دارند، برخورد شود. البته در این زمینه بانک مرکزی به عنوان سیاست گذار پول و ارز کشور نیازمند حمایت دستگاه‌ها و قوای دیگر نیز است و قوه قضاییه نقش مهمی را می‌تواند ایفا کند. 🔸 برخی صرافی‌های غیر مجاز اقدام به نرخ سازی می‌کنند. کشف قیمت ارز به این صورت است که توسط صرافی ملی تعیین و به صرافی‌ها ابلاغ می‌شود. در این صورت صرافان غیر مجاز ارزهایی که با نرخ دولتی تحویل گرفتند را با نرخ‌سازی بین ۱۰ تا ۱۵ درصد گرانتر می‌فروشند. به این صورت که بانک مرکزی ارز را با قیمت ۴۰ هزار تومان در اختیار صرافی‌ها قرار می‌دهد اما یکباره تا ۴۵ هزار تومان هم به دست متقاضی می‌رسد. این اقدام برخی صرافان مصداق بارز اخلال در بازار ارز است. ✅ از طرف دیگر جداسازی حساب‌های تجاری از غیر تجاری یکی از اقدامات مطلوب بانک مرکزی است که دستگاه‌های دیگر نیز باید به کمک نهاد پول و ارز کشور بیایند تا نتیجه مطلوب حاصل شود. 🔹 بررسی کلی از دستگاه‌های کارتخوان نشان می‌دهد تراکنش آنها تا حدی کاهش یافته اما این کاهش به دلیل کاهش معاملات نیست بلکه ناشی از فرار مالیاتی است. این اقدام توسط برخی صرافی‌ها نیز انجام می‌شود و بخش نظارت بانک مرکزی باید با صرافی‌هایی که چنین اقداماتی را انجام می‌دهند برخورد جدی داشته باشد و اجازه فعالیت را از آنها سلب کند. 💢 هنوز تجربه تلخ موسسات مالی و اعتباری غیر مجاز از یاد افراد نرفته و اگر اکنون با صرافی‌های غیر مجاز برخورد نشود ممکن است این تجربه تلخ‌تر از گذشته تکرار شود. اجرای این قوانین اراده آهنین می‌خواهد و انتظار می‌رود قوه مقننه و قوه قضاییه کمک‌رسان بخش اقتصاد کشور باشند. ✍حسین صمصامی، رئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی
صادرات که افزایش یافته؛ پس پول نفت کجا می رود ؟! 🔹تعبیر سنگ پا، در توصیف وقاحت بانیان و حامیان خسارت های دولت روحانی، نارسا است. 🔹یکی شان، روزنامه سازندگی که در تحلیلی با عنوان "بی خوابی رئیسی"، دغذغه رئیس جمهور نسبت به فشار تورم بر معیشت مردم را به سخره گرفت. 🔹دومی، عباس عبدی که در روزنامه اعتماد نوشت: «چرا در دو دولت رئیسی و دولت احمدي‌نژاد به‌رغم بهبود درآمدهاي نفتي، وضع بدتر مي‌شود ولي در دولت خاتمي و روحاني، به‌رغم كاهش درآمدهاي نفتي وضع بهتر مي‌شود؟ ارزش صادرات نفت ايران در سال ۱۴۰۱، به ۴۳ ميليارد دلار رسيد كه در مقايسه با ۲۶ ميليارد دلار در سال ۱۴۰۰ و ۸ ميليارد دلار در سال ۱۳۹۹ و ۱۹ ميليارد دلار در سال ۱۳۹۸ افزايش چشمگيري داشته و به ميزان ۶۱ ميليارد دلار ارزش صادرات نفتي در سال ۱۳۹۷ كه تحريم‌هاي آمريكا احيا شد، نزديك شده. اينكه هر روز به فروش بيشتر نفت افتخار شود، مساله مردم نيست؛ آثار اين فروش در كسب و كار و سفره مردم مهم است». 🔹او به روی خود نمی آورد که دولت موفق شده "بدون برجام" و با وجود تحریم های دو برابر شده در اثر آن، صادرات نفت را از ۳۰۰ هزار بشکه در اواخر دولت روحانی، به حدود ۱/۵ تا ۱/۹ میلیون بشکه برساند. 🔹مصیبت بزرگ این است که می دانند چه میدان مین گسترده ای را پیش پای دولت بعدی پهن کردند، اما کتمان می کنند. به چند آمار بر جا مانده عنایت کنید: 🔻 کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی 🔻 جارو کرددن خزانه و پیش‌خور کردن بودجه ارزی سال ۱۴۰۰ 🔻 انتشار پول بی پشتوانه ( ۲۰۰ هزار میلیارد تومان) و انفجار نقدینگی، 🔻 بدهی ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومانی 🔻 سررسید اوراق فروخته شده به میزان ۵۳۲ هزار میلیارد تومان 🔹همچنین مرور کنید حجم بدهی ها و تعهدات و انتظارات ایجاد شده در دولت قبل که از سوی دولت فعلی، پرداخت شده است. فقط چند نمونه: 🔻تسویه ۲۷۰ هزار میلیاردتومان بدهی سود اوراق 🔻تسویه ۱۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی دولت قبل به صندوق‌های بازنشستگی 🔻اختصاص ۴۰ هزار میلیارد تومان برای رتبه‌بندی معلمان 🔻اختصاص ۵۴ هزارمیلیارد تومان برای تسویه بدهی بانک مرکزی و... 🔹تامین اعتباراین هزینه های هنگفت و نظایر آن (در کنار بودجه عمومی کشور) به واسطه افزایش درآمدهای نفتی و غیر نفتی انجام شده. یعنی با وجود "کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی"، ۴۶۴ هزار میلیارد تومان از بدهی ها و تعهدات دولت قبل هم تسویه شده است. 🔹معیشت مردم، گرفتار تورم سنگینی است و باید چاره جویی شود؛ همچنان که برخی مدیریت های ضعیف باید دستخوش تحول جدی شود و روند های غلط منتهی به توزیع رانت و تولید تورم اصلاح گردد. 🔹اما در عین حال باید عنایت داشت که دولت سابق، کشور را از نظر اقتصادی درست به همان بن بست مد نظر غرب کشانده بود و انتظار شان این بود که کشور در بن بست درآمدی، در ابعادی به مراتب خسارتبار تر از برجام، تسلیم غرب شود. 🔹اما به مدد الهی و تدابیر دولت در حوزه دیپلماسی تجاری، این بن بست شکسته شده و نرخ رشد اقتصادی که در دولت دوم روحانی به صفر نزدیک شده بود، اکنون به حدود ۴ درصد رسیده است. 🔹این نرخ می تواند و باید به بالای ۸ درصد برسد و ظرفیت های معطل بسیاری، قابلیت فعال سازی دارد.