12.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #نور_ویدئو| دروغهای شب انتخاباتی ترامپ درباره شب جهنمی عین الاسد!
✳️👆آقای ظریف! مردم ما
قهرمان بودن را می پسندند....
♦️هزینه برای کشور را کسانی درست کردند که به جای همراهی با گفتمان مقاومت، مسیر انفعال در برابر غرب و رژیم صهیونیستی را در پیش گرفتند و با جرات و جسارت بخشیدن به حریف، کشور و منطقه را آماج ترور و خرابکاری و جنگ قرار دادند؛
🔹اگر نبود این نگاه راهبردی که جنگ با دشمن ستیزه جو، از همان عمق و همسایگی او شروع می شود، قطعا امروز آمریکا و اسرائیل، فجایع بمباران غزه را در عمق خاک ما پدید می آوردند.
♦️آقای ظریف اولین بار نیست که از موضع ضعیف نمایی و خستگی، جنگ هراسی راه می اندازد. او همان مهر ۱۳۹۲ که گفت "آمریکا می تواند ظرف پنج دقیقه توان دفاعی ما را نابود کند"، سایه تهدید های بعدی را بر سر کشور کشاند و مصاف مذاکرات را که دو سال بعد به توافق می رسید، مغلوبه کرد.
🔹همان روزها نیز اگر درایت نظام و فرماندهانی مانند سردار سلیمانی در دفع شر جنگ نیابتی آمریکا و اسرائیل در عراق و سوریه نبود، شعله های جنگ، به همدان و کرمانشاه و تهران و اصفهان و شیراز امتداد می یافت.
♦️جمهوری اسلامی و متحدانش امروز در زمینه طراحی و تدبیر، در اوج حکمت هستند. و هرگز کسی در جبهه دشمن، از این تدابیر پیچیده و پیشرو، برداشت ضعف و انفعال و ترس نخواهد کرد.
🔹نبرد با آمریکا و رژیم صهیونیستی، ترجیح ما نبوده، بلکه تحمیل دشمن به ملت ما بوده و مربوط به یک ماه، یا یکی دو سال اخیر هم نیست.
♦️این جنگ تحمیلی و به شرارت های پیرامون آن، دست کم ۷۰ سال سابقه دارد و دائما رو به تشدید و تصاعد گذاشته است. با این تفاوت مهم که حربه های دشمن محدود تر و کُند تر، و توانمندی های جبهه ایران، گسترده تر شده است.
🔹ما سالهاست که در این جنگ تحمیلی، وسط میدان هستیم؛ با رعایت تمام اصول عزت، حکمت و مصلحت. به همین علت هم هست که وقتی از نتانیاهو پرسیدند، بزرگ ترین تهدید کدام است، پاسخ داد"ایران، ایران، ایران!".
♦️گفتمان حکیمانه حرکت ملت ایران، همان است که مقتدای شان علی علیه السللام فرمود: "اُغْزُوهُمْ قَبْلَ أَنْ يَغْزُوكُمْ فَوَاللَّهِ مَا غُزِيَ قَوْمٌ قَطُّ فِي عُقْرِ دَارِهِمْ إِلَّا ذَلُّوا... با دشمنان بجنگید، پيش از آن كه با شما بجنگند. به خدا سوگند، با هيچ قومى در خانه شان نجنگیدند، مگر آنكه خوار شان ساختند".
✍محمد ایمانی
🔺 رشد سرمایهگذاری چین در ایران با اجرای برجام متوقف شد
🔹مجید شاکری کارشناس مسائل بینالملل نوشت: آیا تحریم مشکلاتی برای سرمایهگذاری چین در ایران ایجاد میکند؟ تا حدی. آیا تحریم مانع از سرمایهگذاری چین در ایران می شود؟ خیر.
🔹چنانکه در تصویر ملاحظه میکنید در دوره اول تحریمها سرمایهگذاری چینیها در ایران به شدت رشد کرده و با وقوع برجام متوقف شده است.
✅چرا رژیم صهیونیستی از اتش بس میترسد
روزنامه صهیونیستی :
هدف حماس آوردن رسانه از سراسر جهان و نشان دادن ابعاد کشتار و تخریب است. این امر وجدان غربی و به ویژه افکار عمومی آمریکا را بیدار خواهد کرد و اسرائیل تحت فشار زیادی برای توقف قرار خواهد گرفت.
حماس در چندین عرصه تلاش می کند تا زمینه را برای این لحظه آماده کند. آنها قبلاً دولت های (ترکیه، روسیه، ایران) و دبیر کل سازمان ملل متحد گوترش را بسیج کرده اند.
روزنامه الاخبار امروز از یک منبع فلسطینی فاش کرد که حماس خواستار خروج اجساد از ویرانه ها است. طبق برآوردها بین هزار تا دو هزار جسد وجود دارد. بیرون آوردن آنها در واقع یک نیاز حیاتی برای جلوگیری از بیماری است ، اسرائیل مدعی است این تلاش یحیی سنوار برای نمایش ویرانی است
بزرگترین چالش رژیم اسرا است. بدون اینکه چیزی بدهید، آنها آزاد نمی شوند. به همین دلیل است که برای ارتش رژیم بسیار مهم است که به فعالیت های خود در میدان ادامه دهد و به همین دلیل است که حمایت آمریکا از ادامه عملیات حیاتی است.
#طوفان_الاقصی
مسجد «مکی» یا مزرعه ارزدیجیتال؟!
🔹یک منبع آگاه:
متولیان مسجد مکی در راستای کسب منافع نامتعارف و شخصی به صورت غیرقانونی با کمک عوامل خارجی، تعدادی ماینر وارد کشور کرده و با سوءاستفاده از برق رایگان مسجد و مدرسه مکی اقدام به استخراج رمز ارز کرده است.
🔹تا قبل از مردادماه سال جاری برق مصرفی روند ثابتی داشته است لیکن در قبض مردادماه به طور جهشی مصرف برق بیش از ۱۶ هزار کیلووات (معادل ریالی تعرفه عادی به مبلغ بیش از یک میلیارد تومان) افزایش یافته که این افزایش همزمان با راهاندازی تعداد ۸۰ دستگاه ماینر در مکان فوق بوده است.
🔹در سه ماه گذشته گزارشات مردمی از نوسانات و اختلالات برقی در محدوده خیابانهای خیام، رازی و مدرس زاهدان افزایش چشمگیری داشته است.
🔹 دیپلماسی ترس، ساختن کلاهی از هر نمدی!!!
جناب دکتر ظریف فرمودهاند:
« اگر بین ایران و اسرائیل جنگی بشود آنکه آسیب میبیند مردم ایرانند»
در توضیح این سخن باید گفت :
♦️دوران انقلاب اسلامی گروهی از روشنفکران، شاه را قدرت مطلق میدانستند و حتی مرحوم بازرگان در سفری به پاریس از امام خمینی خواست تا شاه بماند و بخشی از قدرت را واگذار نماید. و در زمان دفاع مقدس مرحوم هاشمی در توجیه افکار عمومی برای پذیرش قطعنامه ۵۹۸ گفت: بمباران شیمیایی شهرها توسط صدام و ساقط کردن هواپیمای مسافربری در خلیج فارس، پیامی بود که ما دریافت کردیم، و در واقع به مردم ترس و وحشت را القاء کردند. و جهت تصویب برجام و تسلیم مردم در برابر آن به یاد داریم که آب خوردن ملت را به آن گره زدند.
🔷دیپلماسی وحشت یا ترس در این جناح بعنوان ابزاری کارآمد استفاده شده است و متاسفانه توانسته اند نتایج مطلوبی برای خود بدست آوردند.
سخنان جناب ظریف گرچه در ظاهر از سر دلسوزی برای مردم است، اما چیزی جز ترس درون جناحی خود نیست. جناحی که ظریف نمایندگی آنرا بدوش میکشد بعد از افتضاحات دولت روحانی در برجام و موارد دیگر، در ترس انزوای سیاسی در انتخابات آینده بسر میبردند و اکنون از ظرفیت موجود با ایجاد ترس و وحشت از بمباران و حمله آمریکا به دنبال احیای سیاسی خود بازیافت بدنه و پایگاه اجتماعی از دست رفته در انتخابات پیش رو هستند.
♦️دیپلماسی ترس همواره ضد اقتدار عمل میکند. یعنی هرچه سطح اقتدار کشور بیشتر شود جناح مقابل ،سطح بالاتری از ترس را در جامعه مطرح میکند تا تاثیر اقتدار را کاهش داده و بتوانند سهمی از قدرت را همواره داشته باشند. دیپلماسی ترسی در واقع بستر سازی جهت پذیرش یک گفتمان است که در لایه ی زیرین آن است.
🔷دیپلماسی ترس ابزاری سیاسی در جهان غرب است که دانش آموختگان غرب در کشورهایی همچون ایران بشدت از آن استفاده میکنند. تا قدرت را بدست آورند. نکته قابل توجه این است که در غرب از این روش برای افزایش اقتدار داخلی استفاده میشود. مانند ایران هراسی و اسلام هراسی، تا بدینوسیله جنگ و حمله را توجیه کنند. اما در ایران و کشورهای منطقه این روش جهت تسلیم شدن بکار میرود و جهتی کاملا عکس و همسو با منافع دشمنان است.
♦️آنچه باید ازش ترسید، حضور افرادی مانند جناب ظریف است که از این همه ظلم و کشتار کودکان در غزه، قبایی برای خود و جناحش میدوزد تا همچنان بر قدرت بمانند. و یادمان نمیرود که، آنچه باعث جرات دادن به ترامپ در به شهادت رساندن سردار دلها بود حضور چنین تفکراتی در قدرت سیاسی کشور بود.
🟢«وَیَستَبشِرونَ بِالَّذینَ لَم یَلحَقوا بِهِم مِن خَلفِهِم اَلّا خَوفٌ عَلَیهِم وَ لا هُم یَحزَنون. ( آل عمران ۱۷۰)
♦️رهبری فرمودند:
خوف و حزن دو آفت بزرگ است برای یک ملّت، برای یک جماعت، برای یک انسان. ترس و اندوه دو آفت بزرگ است؛ این دو آفت با بشارت قرآنی برداشته میشوند.
.....
♦️یک شرط مهم برای ایجاد تحوّل، نترسیدن از دشمن و دشمنیها است. خدای متعال به پیغمبرش میفرماید که «وَ تَخشَى النّاسَ وَاللهُ أَحَقُّ أَن تَخشاهُ»؛ ( احزاب ۳۷ ) از مردم نباید بترسی؛ از حرف این و آن نباید بترسی. بالاخره هر اقدام مثبتی، هر کار مهمّی ممکن است یک عدّهای مخالف داشته باشد؛ مخالف، مخالفت میکند.
بصیر
🔹 دیپلماسی ترس، ساختن کلاهی از هر نمدی!!! جناب دکتر ظریف فرمودهاند: « اگر بین ایران و اسرائیل جنگ
ظریف، همانکه فایل صوتی محرمانه او در تضعیف جبهه مقاومت سر از رسانه اسرائیلی درآورد! اصرار دارد از جنگ در ایران حرف بزند! او عملا مشغول اخلال در مدیریت موفق دولت بر بازار در روزهای نبرد تاریخی جبهه مقاومت با رژیم صهیونیستی است. شورای عالی امنیت ملی باید از منافع مردم حراست کند.
اندیشکده رَند آمریکا: عملیات نظامی برای اسرائیل اجتنابناپذیر است اما موفقیتی به دنبال ندارد
🔹اسرائیل با سه هدف عمده یعنی نابودسازی تونلهای زیرزمینی حماس، نجات اسرا و احتمالاً پایاندهی به عمر حماس جنگ زمینی را آغاز کرده است.
🔹در سال ٢٠٢١، ارتش اسرائیل بیش از ١۵٠٠ حمله هوایی به غزه انجام داد، اما تنها به پنج درصد از تونلهای غزه آسیب رساند.
🔹تنها در صورتی ایدئولوژی و الهامبخشی ملیگرایانه حماس از بین میرود که همزمان با این ورود زمینی، اسرائیل به بازسازی اقتصادی و سیاسی جامعه غزه بپردازد.
🔹این یک کار طولانی و پرهزینه است و برخلاف عملیات زمینی، هیچ دکترینی برای بازسازی اقتصاد، انجام اصلاحات سیاسی، یا التیام اجتماعی که به شدت آسیب دیده و به دلیل کشتار مردم متخاصم شده، وجود ندارد.
♦️ مرگ تدریجی، ایده ی مقاومت برای سامانه های پدافندی رژیم
🔸 پرتابهها قرار است قبل از ورود به مرحلهی بعد، ذخایر پدافندی رژیم را تخلیه کنند
🔸 یمن به چیزی فراتر از زدن فلسطین فکر میکند...
#شبنامه
۱۴۰۲/۸/۱۷
🔺 بیش از سی روز از جنگ رژیم صهیونیستی با شهر غزه میگذرد. خبر عجیب و غریبی در پایان روز ۳۳ خیلی ها را حیرت زده کرده و به فکر فرو برد.
این خبر اشاره داشت به اینکه رژیم صهیونیستی قصد دارد بخشی از سامانه های پدافندی خود که به دیگر کشورها از جمله آمریکا فروخته را به مدت ۱۱ ماه اجاره کند.
همین یک خط خبر کافی ست تا همه متوجه شوند صهیونیست ها در حوزه ی مدیریت آسمان و مقابله با پرتابه ها دارند به نقطه ی حساسی میرسند.
🔺 در حالی که هنوز جنگی آغاز نشده و حزبالله هنوز سراغ موشکهای خود نرفته، صهیونیست ها با هزاران پرتابه در این ۳۳ روز رو به رو شده و نتوانستهاند نسبت به آنها بیتفاوت باشند.
همین باعث شده آنها وادار شوند از ترس پرتابهها، توان خود در حوزه ی سامانههای پدافندی از جمله گنبد آهنین را در شمال (از ترس لبنان) در اطراف غزه و ایلات (از ترس یمن) متمرکز نگه دارند.
این جدای از ذخایر موشک های پدافندی است که رو به پایان است.
به نظر میرسد یمنی ها از حمله به ایلات چیزی فراتر از زدن رژیم صهیونیستی را دنبال میکنند.
🔺 اصابتِ یک تیر موشک به فلسطین اشغالی یک بحث است، وادار کردن رژیم صهیونیستی به اینکه چند سامانه پدافندی را به جای فعال نگه داشتن در نزدیکی مرز لبنان و غزه (از ترس یمنی ها) به جنوب منتقل کند، یک بحث دیگر...!
اگر یک تیر قرار باشد شلیک بشود اوضاع مشخص است. اما اینکه هر روز و هر لحظه رژیم وادار باشد بخشی از توان پدافندی را در ایلات تمرکز نگه دارد، دستِ دیگر اضلاع مقاومت را برای زدن مراکز رژیم بازتر میکند.
این دقیقا همان چیزی ست که یمن در ذهن دارد و کشورهای عربی (اردن و مصر و سعودی) برای محقق نشدنش با یمن میجنگند.
🔺 مسئله فراتر در این میان، این زمان است که بزرگترین و قدرتمندترین دشمن رژیم است.
وقتی هر روز برای صهیونیست ها با مقابله با صدها پرتابه میگذرد، نا خواسته آتشبارهای گنبد آهنینِ رژیم در حال تخلیه ی داشته های خود هستند.
این در حالیست که در صورت تداوم جنگ و حرکت به سمت ورودِ سنگین وزن های حزبالله به میدان، ماجرا برای رژیم کاملا ترسناک و بحرانی میشود...
صهیونِ نادان به دلیل عدم درک صحیح از بلایی که دچارش شده، در حال بازی با آتش است.
از طرفی نمیتواند نبرد را متوقف کند چون گزینه ای برای پایان آتش ندارد و توقف نبرد مساوی با پیروزی قطعی غزه است.
و از طرف دیگر ادامه دادن آن به صلاح نیست. تداوم وضع موجود قطعا رژیم را به سمت خسارات جبران ناپذیر هدایت خواهد کرد..
#آقای_تحلیلگر
#تحلیل_ویژه
جایگاه راهبردی یمن در استراتژی محور مقاومت و طوفان الاقصی
✍ علیرضا تقوی نیا
🔸️انهدام پهپاد گرانقیمت MQ9 آمریکایی که مهمترین پهپاد رزمی این کشور در یک دهه گذشته بوده ، نگرانی صریح و رسمی ایالات متحده را برانگیخته است.
🔸️در واقع مهمتر از ورود یمن به نبرد مستقیم با اسرائیل و هدف قرار دادن اراضی اشغالی، اعلام جنگ با آمریکاست که معادلات نبرد در غرب آسیا را دگرگون خواهد ساخت.
🔸️در این خصوص چند نکته باید ذکر شود.
1️⃣ موقعیت ژئوپلیتیکی منحصر به فرد یمن که کنترل این کشور را بر جنوب دریای سرخ و تنگه راهبردی باب المندب تضمین می کند، توانسته است تا دست برتری به محور مقاومت در مواجهه با محور غربی-عبری -عربی بدهد.
🔸️برای مثال حمله رسمی به ناوهای آمریکایی در دریای سرخ اتفاق کوچکی نیست که از آن به سادگی بتوان عبور کرد.
🔸️معنای این اقدام ناامن سازی تجارت آمریکا، اروپا و اسرائیل در دریای سرخ است.
مبرهن می نماید که این اقدامات اهرم فشاری خواهد بود بر حامیان اسرائیل تا جنایات این رژیم در نوار غزه را پایان دهند و در غیر اینصورت باید منتظر عواقب آن در دریای سرخ باشند.
2️⃣ یمنی ها ملاحظات ایران ، عراق ، سوریه و لبنان برای نبرد و ضربه به آمریکا و اسرائیل را ندارند و اتفاقا افکار عمومی این کشور (حتی مخالفان انصارالله) از حمله به اراضی اشغالی و حامیان اصلی دولت صهیونیستی استقبال می نمایند.
3️⃣ انهدام پهپاد پیشرفته MQ9 یک اخطار جدی به آمریکا بود و نشان داد ارتش یمن هم از قابلیت های فنی بسیار بالایی برخوردار است و می تواند واشنگتن را درگیر کند و هم جرات و جسارت حمله به منافع این کشور را در خود می بیند.
🔸️کاخ سفید نشینان نیز اگر قصد واکنش به یمن را داشته باشند لاجرم باید ارتش خود را وارد درگیری بزرگتر و طولانی مدتی نمایند که در آن بمباران هوایی نیز نمی تواند کار را یکسره کند، همان طور که سعودی در ۸ سال نتوانست.
4️⃣ آمریکا در حال پس دادن تاوان حمایت از اسرائیل است و در سوریه ، عراق و یمن به طور مکرر درحال تحمل تهاجمات بوده و باید تصمیم بگیرد که آیا می تواند تلفات و خسارات آن را بپذیرد یا باید واکنش مناسب و بازدارنده به اینحملات بروز دهد؟
📌البته که گزینه سوم فشار به اسرائیل و پایان حمله به غزه است و محور مقاومت اتفاقا این راه را می پسندد.
5️⃣ آمریکا رسما اعلام کرده خواهان افزایش تنش با محور مقاومت نیست اما از طرفی هزینه کاهش تنش و هدف قرار نگرفتن را باید بپردازد و سفر چهارم بلینکن به تل آویو نیز در همین سو ارزیابی می شود.
🔸️این که وزیر امور خارجه آمریکا صریحا می گوید اسرائیل نمی تواند غزه را اشغال کند ، آیا نشانه ای از انگاره های حاکم بر اذهان کاخ سفید نشینان نیست؟
6️⃣ جنگ غزه در حال فرسایشی شدن بوده و اسرائیل تا این لحظه با وجود دادن تلفات بالا و هزینه های سنگین، دستاورد قابل توجهی نداشته و جبهه های جدیدی نیز علیه این رژیم باز شده است.
🔸️همچنین آمریکا دارد بخشی از هزینه مادی و انسانی حمله اسرائیل به غزه را متحمل می شود و در یک سال باقی مانده به انتخابات، مسلما جو بایدن این وضع را برنمی تابد.
7️⃣ احتمالا آمریکا در نهایت تحت تاثیر اعتراضات داخلی و جهانی و ایضا حملات محور مقاومت ناچار شود به اسرائیل فشار وارد آورد تا جنگ را متوقف سازد.
اما ممکن است نتانیاهو (بازنده اصلی نبرد طوفان الاقصی) تسلیم نشود و جنگ را ادامه دهد.
مهم است که در اینصورت آمریکا چه تصمیمی می گیرد؟
📌 در نهایت باید گفت اهمیت ورود یمن به جرگه محور مقاومت در سال ۲۰۱۴ تا این حد مهم و حیاتی بود که امروز آثار آن پدیدار شده و این کشور یک متغیر مستقل برای تحمیل خواسته های این محور بر آمریکاست و ایالات متحده چاره ایی برای مقابله با آن در حال حاضر ندارد.
🔸️مجموعه مقاومت اسلامی در عراق ، سوریه، لبنان و یمن به تدریج در حال افزایش فشارهای خود به آمریکا و اسرائیل هستند و باید دید واشنگتن و متحد اشغالگرش تا کجا این شرایط را تحمل می کنند؟
🔸️آمریکا نه وضعیت مناسبی از لحاظ رزمی برای جنگیدن در گستره غرب آسیا و بالا بردن سطح تنش دارد نه انگیزه و اراده ای برای آن.
🔸️از طرفی روسیه و چین به درگیری های اخیر آمریکا و اسرائیل پوزخند می زنند و آن را یک فرصت مناسب برای فرسایش این دولت می بینند.
🔸️انتخابات نیز در پیش است و بایدن و تیمش باید تصمیمات سختی بگیرند و بین بد ( پایان جنگ در غزه و فشار به اسرائیل) و بدتر ( تداوم حمایت از جنگ اسرائیل و تحمل ضربات و خسارات پیاپی از اضلاع محور مقاومت و در نتیجه از دست دادن پایگاه مردمی و انتخابات سال آینده) یک گزینه را انتخاب کنند.