eitaa logo
بصیر
345 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.2هزار ویدیو
400 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
❌کاملترین عکسنوشته پاسخ به شبهات انتخاباتی ❌ 🔺۱.دراعتراض به‌وضع موجود رأی نمیدم 🔺۲. دوره قبل رأی دادم:پشیمونم 🔺۳.مجلس بر زندگی ما اثر نداره 🔺۴.همه شون مثل همند 🔺۵.چرا بیشتر اصلاح‌طلب ها را رد کردن 🔺۶. چرا شورای نگهبان مسن و پیرند 🔺۷.چرا زنان و غیر حوزویان نمی‌توانند جزء خبرگان شوند 🔺۸.چرا تخلف کاندیداها اعلان نمیشه 🔺۹.زمان شاه هم انتخابات بوده 🔺۱۰.شورای نگهبان نامزدهای مارا رد کرده ❓
❌کاملترین عکسنوشته پاسخ به شبهات انتخاباتی ❌ 🔺۱.دراعتراض به‌وضع موجود رأی نمیدم 🔺۲. دوره قبل رأی دادم:پشیمونم 🔺۳.مجلس بر زندگی ما اثر نداره 🔺۴.همه شون مثل همند 🔺۵.چرا بیشتر اصلاح‌طلب ها را رد کردن 🔺۶. چرا شورای نگهبان مسن و پیرند 🔺۷.چرا زنان و غیر حوزویان نمی‌توانند جزء خبرگان شوند 🔺۸.چرا تخلف کاندیداها اعلان نمیشه 🔺۹.زمان شاه هم انتخابات بوده 🔺۱۰.شورای نگهبان نامزدهای مارا رد کرده ❓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میگه رأی نمیدم چون کاندید مورد علاقم تایید نشد این حرف واقعا بی‌انصافیه...
🟢 اصلح کیست؟ از مهمترین پرسش هایی که در زمان انتخابات برای انتخاب کنندگان مطرح می شود این سوال مهم است که به راستی اصلح کیست؟ 🔹شکی نیست، همه کسانی که از فیلتر شورای نگهبان عبور کردند، حداقل صلاحیت را برای ورود به کارزار حساس مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری را داشتند. اما نکته مهم اینکه شورای نگهبان با نگاه حداقلی، افراد را تایید می کند و این انتخاب کنندگان هستند که باید با نگاه دقیق و درست از میان کاندیدای موجود، بهترین را انتخاب و روانه مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری کنند. 🔹حال سوال اینجاست علاوه بر ویژگی های عمومی از جمله؛ صداقت، راستگویی، امانتداری، اعتقاد به نظام جمهوری اسلامی و ولایت فقیه، سخت کوشی و تلاش برای حل مشکلات مردم و‌...که یک نماینده باید داشته باشد، چه ویژگی های مهم دیگری است که کاندیدای اصلح را از دیگران متمایز می سازد: ۱_شناخت منافع کلان ملی؛ اصل ۸۴ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به صراحت اشاره می کند هر نماینده در برابر تمام ملت مسئول است و حق اظهار نظر در همه مسائل داخلی و خارجی را دارد. شاید بتوان گفت از مهمترین ویژگی یک کاندیدای اصلح این است که درک درست و دقیقی از مسائل کلان ملی داشته باشد و بتواند در لحظه و به موقع تصمیمات مناسبی را برای پیش برد اهداف کشور بردارد. 🔸این مسئله از آن جهت مهم است که برخی به جای اندیشیدن به مسائل کلان ملی، منافع حزبی، جناحی و حتی شهرستانی خود را ترجیح می دهند که این می تواند پیامدهای نامطلوبی برای ملت و کشور داشته باشد. ۲_آشنا به ساز و کار اداری و سابقه کار اجرایی؛ طبیعی است کسی می تواند قدم بهتری برای حل مشکلات مردم بردارد که از نزدیک مشکلات را حس کرده و حتی سالها برای حل مشکلات مردم در سمت های مختلف انجام وظیفه کرده باشد. 🔹این سخن به این معنا نیست که راه برای جوانان به مجلس بسته شود، بلکه به این معنا است که کسی که سابقه اجرایی کمتری دارد شاید بتواند یک مجموعه ای را مدیریت کند اما برای ورود به مجلس به دلیل اهمیت بسیار والای جایگاه نمایندگی به سابقه اجرایی بیشتری نیاز داشته باشد. 🔸نکته مهم اینکه این ویژگی هم میتواند در نمایندگان گذشته وجود داشته باشد و هم در میان کسانی که سابقه نمایندگی ندارند اما به امورات اجرایی کشور آشنا هستند و سابقه کار اجرایی در رده بالا را داشته اند. بدیهی است کسی که سابقه اجرایی کمی دارد و حتی شاید یک روز در ساختار اجرایی کشور حضور نداشته باشد نمی تواند در قامت نمایندگی مردم یک شهر در مجلس شورای اسلامی به درستی به ایفای وظایف خود بپردازد. از این جهت که به دلیل فرصت بسیار کوتاه، مجلس شورای اسلامی محل آزمون و خطا و یادگیری افراد تازه وارد به امورات اجرایی کشور نیست. 🔹جمع بندی اینکه با وجود اینکه شورای نگهبان صلاحیت حداقلی افراد را تایید می کند اما صلاحیت کارامدی به ملت سپرده شده است و این مردم هستند که باید با بررسی سوابق افراد به شاخص ترین گزینه دست یابند. 🔸و نکته اخر اینکه شاید کسی که از بیرون از گود برای مسائل مملکت طرح و برنامه می دهد شاید اگر به جایگاه نمایندگی دست یابد به دلیل عدم اشنایی و شناخت درست مسائل و نداشتن تجربه میدانی نتواند موفق شود که در آن صورت فرصت های حل مشکلات به سرعت سپری می شود و مشکلی از مردم حل نخواهد شد. 🔹آنچه که در انتخاب اصلح به ما کمک می کند شناخت و بررسی درست و دقیق سوابق نامزدها است که می تواند بهترین معیار برای رسیدن به انتخاب اصلح باشد. ✍️سید محمد علی فروتن ‌💠با ما همراه باشید‌💠
🔴 ماجرای عجیب بعد از پایان جنگ ۳۳ روزه ♨️ حدود ۳۰۰ سرباز اسرائیلی برای درمان و نقاهت به بیمارستانهای اروپایی فرستاده شدند. چند نفر ازاین سربازان دریک برنامه تلویزیونی شرکت کردند: 🔸دانی: ما اشباحی را می‌دیدیم که با ما می‌جنگیدند. 🔸مجری: چگونه ممکن است؟ بیشتر توضیح دهید. 🔸دانی: بارها به فرماندهی گفته‌ام که صحبتهایم عین حقیقت است. آنها ما را متهم کردند که ما مواد مخدر یا قرصهای روانگردان استفاده کرده‌ایم. به همین منظور، معاینات پزشکی متعددی روی ما انجام دادند. 🔸مجری: دانی، تو می‌دانی اشباح وجود ندارند. تو می‌توانی ازمهارت نیروهای حزب الله در اختفا و سرعت عمل صحبت کنی. اما از اشباح نه. 🔸دانی: من مطمئنم آنها اشباح بودند. 🔸مجری: شما می‌توانی برای من بگویی آنها چگونه در آسمان پرواز می‌کردند؟ (مجری و حاضران می‌خندند) ⭕️ مجری ازیک سرباز دیگر سؤال می‌کند. رافی تو درگزارش خودت آورده بودی که جنگاورانی را دیده‌ای که بدون سر بودند. که با شما می‌جنگیدند. این موضوع را چطور تفسیر می‌کنی؟ 🔸رافی: من تنها کسی نبودم که آن موجودات را دیده‌ام. بلکه همه افراد یگان ما شاهد آن بودند. 🔸مجری: خوب درآن موقع شما چه کردید؟! 🔸رافی: هیچ! ازمواضعمان پابه فرار گذاشتیم. 🔸مجری: آیا قبول داری که صحنه‌هایی که دیدی، درنتیجه استرس و ترس و وحشت جنگ بوده؟! 🔸رافی: من به شما اطمینان می‌دهم که تمام افراد گروه این رزمندگان بی سر را دیده‌اند و خیلی واضح بود که آنها بدون سر هستند. 🔰 دانی و رافی و بقیه افراد گروه را به بیمارستان‌های سوئیس و فرانسه اعزام کردند تا تصویر آن موجودات را از ذهن خارج کنند.
ایران ۵ بمب اتمی دارد ؟ 🔸️واشنگتن تایمز ادعا ‌کرد : ایران ۵ بمب اتمی ساخته است اما آن را اعلام نمی کند تا در ماه می بتواند تعداد آنها را ۱۲ بمب برساند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتشار واقعیت وعده آب و برق مجانی در دولت بازرگان بصورت ریشه ای و برای اولین بار در اواخر دهه پنجاه به دلیل کاهش قیمت جهانی نفت و سیاست های غلط اقتصادی شاه و سایر مشکلات و ناکارآمدی های رژیم شاهنشاهی ، دولت پهلوی دچار ورشکستگی و کسری بودجه شدید شد و برای افزایش درآمد و کاهش کسری بودجه ، قیمت تمام خدمات عمومی محدود و ناچیز آن زمان از جمله آب ، برق ، تلفن ، بلیط اتوبوس و... را بشدت افزایش داد و همین موضوع ، نارضایتی مردم را بیشتر کرد ، پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در اسفند ۵۷ ، دولت بازرگانی یکی از برنامه های فوری و کوتاه مدت خود برای کمک به اقشار ضعیف را رایگان کردن بهای آب و برق به شرط رعایت سقف مصرف صد کیلووات برق در ماه و ده مترمکعب آب در ماه ، اعلام و اجرا کرد که الان هم بهای آب و برق اقشار تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی با رعایت الگوی مصرف ، رایگان است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺این کلیپ از کانال تعطیل شده‌ی منوتو را ببینید تا متوجه شوید چرا رهبر معظم انقلاب میفرمایند؛ « شرکت نکردن در همان سیاست راهبردی دشمن است»
☑️ دلیل اصرار روحانی برای اعلام دلایل عدم صلاحیتش در انتخابات مجلس خبرگان رهبری چیست ؟ ✅ بنا به اعلام رسانه ها، حسن روحانی با نوشتن دومین نامه به شورای نگهبان خواستار انتشار و اعلام دلایل عدم تایید صلاحیتش در انتخابات مجلس خبرگان رهبری ١١ اسفند شد. یکی از مهمترین سوالات مطرح در افکار عمومی این است که چرا حسن روحانی اینقدر اصرار به اعلام عمومی دلایل عدم تایید صلاحیتش در انتخابات مجلس خبرگان رهبری دارد ؟ پاسخ این سوال با یک سوال آسانتر می شود آیا حسن روحانی بعنوان حقوقدان و بعنوان کسی که دولتش انتخابات مجلس خبرگان رهبری را در سال ٩۴ برگزار کرده این موضوع را نمی داند که شورای نگهبان برابر قانون دلایل و مستندات عدم تایید صلاحیت داوطلبان فقط به خود داوطلب اعلام و ابلاغ می کند و حق انتشار و اعلام عمومی دلایل و موارد عدم تایید صلاحیت داوطلبان را ندارد حتی اگر شخص داوطلب بخواهد دوم اینکه چرا روحانی با علم به اینکه شورای نگهبان مجاز به اعلام عمومی دلایل عدم تایید صلاحیت دواطلبان نمی باشد خود حسن روحانی موارد اعلامی از سوی شورای نگهبان را به مردم نمی گوید ؟ واقعیت این است عدم تایید صلاحیت حسن روحانی در انتخابات مجلس خبرگان رهبری و نیز عدم راهیابی به مجمع تشخیص مصلحت نظام عملا از او تقریبا یک ورشکسته سیاسی ساخته و این بازی کثیف سیاسی وی با هدف ایجاد شبهه در خصوص انتخابات پیش رو می باشد.
☑️ اقتدار اطلاعاتی و عملیاتی یمن در دریای سرخ ✅ آن چیزی که آمریکایی‌ها را در مواجهه با پرونده یمن بیش از هر چیز آشفته و پریشان کرده، برتری قاطع یمن در اشراف اطلاعاتی و فقر اطلاعاتی غرب است. آن‌ها اکنون سه سوال عمده دارند: ۱. یمنی‌ها اطلاعات مشخصات کشتی‌های عبوری را با وجود تمهیدات فریب فراوان از کجا و چگونه به دست می‌آورند؟ و چگونه باید آن را مسدود کرد‌؟ ۲. اهداف واقعی یمنی‌ها کجاست؟ به عبارتی کجا را باید زد تا تاثیرگذار بوده و تجربه ۸ ساله عربستان و امارات در بمباران ۲۴ ساعته یمن و سپس انهدام آرامکو تکرار نشود؟! ۳. بمباران‌هایی که انجام می‌شود دقیقا چه تاثیری برجای می‌گذارند؟(ارزیابی پس از عملیات). گفتنی است که غربی‌ها هیچ‌گاه نخواهند توانست پاسخ دقیق این سوال را بیابند. زیرا تا وقتی فکر کنند که "آنها تنها قدرت‌های جهانی هستند که اطلاعات و فناوری همه چیز را دارند و بقیه عددی محسوب نمی‌شوند بالاخص‌ یمنی‌ها که عده‌ای بیابانگرد و چوپانِ پابرهنه هستند" آش همین آش است و کاسه همین کاسه. از این پس هدف قرار دادن کشتی‌ با ملوان‌های آمریکایی، انگلیسی و صهیونیست، فصل تازه‌ای از اقتدار اطلاعاتی ارتش و کمیته‌های یمن را خواهد گشود.
⭕️افشاگری کیهان از پروژه تخریب نیروهای انقلابی خدوم و مورد اعتماد مردم توسط نفوذی‌ها در آستانه انتخابات روزنامه کیهان نوشت: 🔹در جامعه افرادی شناخته شده وجود دارند که مردم آنان را تجربه کرده و به توانایی‌ها و صلاحیت‌های آنان در بهبود شرایط کشور باور دارند. وقتی این افراد وارد صحنه انتخابات می‌شوند، مردم با اعتماد به توانمندی‌ها و صلاحیت‌های این افراد، رأی می‌دهند. حالا دشمن برای گرفتن این نقطه قوت از کشور، افراد شاخص خدوم مورد اعتماد مردم را زیر فشار تبلیغاتی گرفته و بدنام می‌کند. 🔹 اینکه مثلاً بی‌بی‌سی به همراه یک جریان سیاسی و به اضافه چند نشریه و سایت که عنوان ظاهری انقلابی‌گری را هم یدک می‌کشند، در آستانه انتخاباتی که مشارکت پرشمار مردم در آن در کانون توجه نظام قرار دارد، شروع به تولید ابهام و پرونده‌سازی راجع به اشخاصی که خروجی دلسرد شدن مردم از آنها در انتخابات، کاهش مشارکت است، عادی نیست 🔹نفوذی‌ها وقتی بخواهند رودرروی مردم ایفای نقش کنند، لزوماً باید وجهه‌ای مذهبی و انقلابی داشته باشند.تندهایی که بر عطش دانستن مخاطب سوار می‌شوند و با بی‌پروایی هر عنوانی را بر فردی که با تخریب او درصدد اثبات خود هستند، می‌دهند و عده‌ای هم دنبال او راه می‌افتند. نفوذ در اینجا نسبت به نفوذ از نوع امنیتی آن پیچیده‌تر و قدرت تخریب آن بیشتر خواهد بود. 🔹اگر رد نفوذی‌هایی که در آستانه انتخابات، مشغول آشوبناک کردن صحنه از طریق سلب اعتماد از افراد مؤثر اجتماعی و در نهایت انجام مأموریت کاهش مشارکت مردم ایران در انتخابات هستند، پی بگیریم، بدون استثنا به افرادی می‌رسیم که علی‌رغم ظاهر فریبنده، هیچ اعتقادی به گفتمان مذهبی انقلابی ندارند، دریده‌گو و در بیان نظر راجع به افراد بی‌پروا هستند، از نظر مالی به‌شدت آلوده‌اند و سر در ده‌ها آخور و رانت دارند،، نسبت به نهادهای انقلابی اعتقادی ندارند، هر چند با تدلیس در طول سال‌ها از منابع آنها به صورت مالی یا معنوی ارتزاق کرده‌اند. 🔹این نیروهای «پروژه‌بگیر» در آستانه هر تحول بزرگ جامعه انقلابی ایران، به پروژه‌های دشمنان خارجی وصل می‌شوند و به خط تخریب می‌پیوندند. باید از اینها برحذر بود و برحذر داشت.
✅ یکی از دلایل اصلی اهمیت انتخابات در ایران که کمتر دیده می شود❗️ 🔻 تاریخ ۷ هزارساله ایران، ۷ هزار سال دیکتاتوری و استبداد بوده است، و رابطه مردم و حاکمیت ارباب و رعیتی بوده است و و ظیفه مردم فقط اطاعت و پرداخت مالیات بوده❗️ 🔻 بویژه در تاریخ معاصر دو قرن اخیر؛ حکومت قاجار و پهلوی وابسته ترین حکومت ها بودند، اراده بیگانه در این کشور حرف اول و آخر را می زد. پهلوی در متن دو حرکت دموکراسی خواهی ایران طی دو کودتا با اراده انگلیس و آمریکا در کودتای ۳ اسفند ۱۲۹۹ و کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ علیه نهصت دموکراتیک مشروطیت و نفت بقدرت رسید. 🔻 پهلوی تنها پادشاهی تاریخ ایران بود که با اراده بیگانه آمد و رفت و شاه می گفت من عروسک خیمه شب بازی آمریکایی ها بودم. 🔻 در تاریخ پادشاهی ایران جابجایی قدرت با کودتا، جنگ داخلی، تجزیه کشور، کشتار مردم، ناامنی، بی ثباتی و بدبختی مردم توام بود که عقب ماندگی ایران را نهادینه می کرد. 🔻بعد از انقلاب این روندهای تحقیر آمیز و قدرت زدا متوقف شد. و کارگزاران با رای مردم بقدرت رسیدند یا کنار زده شدند. و برای افراد صالح امکان دست یابی به قدرت با رای مردم فراهم گردید. 🔻 تعمیق و نهادینه شدن دموکراسی با مشارکت حداکثری و هدفمند در فرستادن افراد متعهد و متخصص، حداقل کاریست که مردم در حفظ این دستاورد انقلاب می توانند انجام دهند تا مانع از این شوند که برای رسیدن بقدرت یا جابجایی قدرت نیاز به کودتا، هرج و مرج، ناامنی و جنگ داخلی و در نتیجه نابودی کشور داشته باشد. 🔻 بویژه اینکه صهیونیسم حاکم در غرب در هیچ شرایطی با ایران قوی کنار نخواهد آمد و ۴۵ سال عملکرد آنها موید این موضوع است و تنها با قوی شدن با سرخط اثبات جایگاه مردمی انقلاب است که دشمن عقب نشینی می کند و مجبور به کنار آمدن با ایران قوی می شود. «دکترمحمدجوادیاری»
Sequence 02.mp3
27M
🎧 بشنوید| برنامه تلویزیونی «جهان آرا» 👈🏼موضوع: پاسخ به شبهات مهم مشارکت در انتخابات 🔰صوت کامل گفت‌وگو با: 👤 حجت الاسلام والمسلمین راجی، استاد حوزه و دانشگاه
آقای تحلیلگر ✍️ درطول 46 سال گذشته مسئله 12 برابر شدن حقوق سربازان را حتی شخص آیت الله خامنه ای با سطح اختیارات رهبری نمیتوانست انجام دهد چراکه درحوزه اختیارات مجلس بود در توضیح وزن مجلس همین یک مثال کافی است