17.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایشون راجع به پزشکیان صحبتهای جالبی داره
ببینیم واقعا چه کسانی مدعی نماینده و رئیس جمهور کشور عزیزمان هستند 🤔
🔰 اصلح کیست ؟!
❇️ بیشترین تکرار #حکیم_انقلاب از ویژگی های نامزد اصلح در طول ۲۸ سال گذشته :
🔺۳۳ مرتبه : مدیریت اجرایی قوی
🔺۳۰ مرتبه : شیوه تبلیغات صحیح
🔺۲۸ مرتبه : پایبند به مبانی
🔺۲۱ مرتبه : خستگی ناپذیر و جهادی
🔺۲۰ مرتبه : صمیمی و خدمتگزار مردم
🔺۱۹ مرتبه : استکبار ستیز و شجاع
🔺۱۸ مرتبه : دارای ایمان و تقوا و توکل
🔺۱۶ مرتبه : پرهیز از بداخلاقی انتخاباتی
🔺۱۵ مرتبه : شناخت نیاز و درد جامعه
🔺۱۱ مرتبه : دارای تدبیر بصیرت و برنامه
🔺۱۱ مرتبه : مبارزه با بی عدالتی
🔺۱۱ مرتبه : آرمان ها و پیشرفت کشور
🔺۱۰ مرتبه : ساده زیست و غیر اشرافی
🔺۷ مرتبه : التزام به قانون
🔺۶ مرتبه : نگاه به داخل و اقتصاد مقاومتی
🔺 ۵ مرتبه : دوری از فساد ، امانت دار
🔺۵ مرتبه : توجه به نظرات و توانایی مردم
🔺۲ مرتبه : صادق و روراست
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 بر اساس گزارش صندوق بینالمللی پول، در سال ۲۰۲۳ میلادی ایران با نرخ رشد اقتصادی ۵.۴ درصد، دومین رتبه را در بین کشورهای جهان داشته است.
▪️◾️▪️
#ایران_قوی | #روشنگری
🔰 مهمترین گزارههای راهبردی اندیشکدههای خارجی دربارۀ انتخابات ایران*
26خرداد1403
1️⃣ اتخاذ سیاست «درجا زدن» از هر دو طرفِ ایرانی و آمریکایی در مدیریت اختلافاتِ فیمابین، بیش از همه، به شرایط سیاسی دو کشور بازمیگردد: ایران به سبب فقدان ناگهانی رئیسجمهورش، ناچار شد فرآیندی زودهنگام و خارج از برنامه را برای انتخاب رئیسجمهور جدید طی کند و در مقابل، آمریکا نیز از هم اکنون، درگیر رقابتهای انتخاباتی و آماده شدن برای برگزاری انتخابات ریاستجمهوری است. این شرایط ایجاب میکند تا *دو طرف، تلاش برای حل پروندههای فیمابین را موقتاً متوقف کنند.*
2️⃣ اگر «تندروها» که در سال 2021 [دوباره] به قدرت رسیدند، پس از انتخابات ریاستجمهوری پیشِ رو نیز تسلط خود را بر صحنۀ سیاسی ایران حفظ کنند، *خصومت نهادی میان ایران و ایالات متحده تشدید خواهد شد.* به انضمام آنکه عوامل بینالمللیِ دیگری هم وجود دارد که احتمال هرگونه گشایش روابط میان ایران و آمریکا را در کوتاهمدت غیرممکن میکند؛ عواملی چون: جنگ غزه، تداوم انزوای ایران در عرصۀ بینالملل، حمایت نظامی ایران از روسیه در جنگ اوکراین و...
*3️⃣ در دورۀ ابراهیم رئیسی، روابط ایران با کشورهای عربی شاهد گشایشهای محسوسی بود* که بارزترین نمود آن، انعقاد قرارداد تاریخی با عربستان در سال 2023 برای ازسرگیری روابط با این کشور بود که به شکاف هفتساله میان دو کشور پایان داد. علاوه بر این، تلاش برای توسعۀ روابط با برخی دیگر از کشورهای عربی مانند مصر و تونس، این کشورها را بر آن داشته تا *بهبود روابط ایران با جهان عرب را به عنوان یکی از مهمترین دستاوردهای دولت آقای رئیسی قلمداد کنند؛* نکتهای که برای محافل اندیشگاهیِ خارجی حائز اهمیت بوده و نشان از این واقعیت دارد که *آنان همین توقع را از دولت بعدی دارند.*
4️⃣ شاخصهای عمومیِ سیاستگذاری در ایران نشان از این واقعیت دارد که خلأ ناگهانی رئیسجمهور، نشانگر تغییر در استراتژی ایران در حوزۀ سیاست خارجی یا سیاستهای منطقهای نیست؛ بهویژه که *ایران، کشور نهادهای فرادولتیای است که آیتالله خامنهای در رأس این نهادها قرار داشته و غیاب رئیسجمهور، خللی در این استراتژیها وارد نمیکند.*
5️⃣ [متأثر از گمانهزنیها دربارۀ غیبت بشار اسد در مراسم تشییع پیکر شهید رئیسی:] اگرچه غیبت دولت آقای ابراهیم رئیسی، پیامدهای سوءی بر روابط ایران و سوریه بر جای خواهد گذاشت، سمتوسوی سیاست خارجی ایران در قبال سوریه، اغلب ماهیتی ثابت و بدون تغییر دارد؛ به نحوی که *تغییر در شاکلۀ دولت، تأثیری در این ماهیت نخواهد داشت؛ خواه دولت اصولگرا بیاید، خواه دولت اصلاحطلب.*
6️⃣ در شرایط کنونی، *فعلاً هیچ نشانهای وجود ندارد مبنی بر اینکه بفهمیم آیا رژیم ایران، نامزد تندروی معینی را [از میان نامزدهای تأییدشده] مدنظر داشته و راه را برای نشستن او بر کرسی ریاستجمهوری هموار خواهد کرد؟* همانند آنچه که در انتخابات ریاستجمهوری گذشته رخ داد و نظام، با تمام توانِ خود، برای پیروزی ابراهیم رئیسیِ فقید فشار آورد.
*7️⃣ واقعیتی که «اصولگرایان» در چند سال اخیر بر سپهر سیاسی ایران تحمیل کردهاند، نشانگر احتمال مهندسی انتخابات پیشِ رو برای پیروزی یک نامزد اصولگراست.* در این چارچوب، اگر هم نظام مسیر را برای «اصلاحطلبان» هموار میکند، هدفش، رقم زدن یک نمایش انتخاباتیِ رقابتی است تا مشروعیت نظام را تقویت کند [و نه هموار کردن مسیر برای پیروزی نامزد اصلاحطلب]؛ چرا که در خلال ادوار انتخاباتی سالهای اخیر، این فضای رقابتی به میزان قابلتوجهی کاهش یافته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از لجن بودن ابتکار ناراحتین؟!
ایشون همونی هستن که برا مسیح علینژاد اطلاعات میفرستاده برا بهم ریختن کشور
فقط موندم اینا چرا هنو آزادن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ مردم خودتان قضاوت کنید تا بعداً پشیمان نشوید.
🔺جناب دکتر پزشکیان در برنامه میزگرد اقتصادی می گوید:« منو اگه بذارید در اقتصاد ، قطع به یقین خرابش می کنم»
🔺حالا شما مردم خودتان قضاوت کنید که آیا نامزدی که خود معترف به این موضوع است که از اقتصاد هیچ سر در نمی آورد و از طرفی می گوید خرابش می کند» می تواند مشکلات اقتصادی شما را حل کند؟
🔺نزدیک ۴۰ سال ، کشور دست این من بلد نیستم ها و من کارشناس نیستم ها و من صبح جمعه فهمیدم ها بوده ،
ظریف هم نمیدونست تعلیق کجای برجام اومده چون کارشناس نبود.🤔🤔🤔
╭═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╮
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
╰═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆کامبیز مهدیزاده، داماد حسن روحانی:خیلی خوشحالیم که قالیباف و جلیلی همین شرایط سخت را داشته باشند و تنش میان آنها بالا باشد تا نامزد موردنظر ما پزشکیان برنده انتخابات باشد...
پیروزی بزرگ ایران برابر سوئد
#علیرضا_تقوی_نیا
🔸️دولت سوئد امروز ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ در نهایت مجبور شد حمید نوری شهروند ایران که به دلایل واهی بازداشت و به حبس ابد محکوم کرده بود را آزاد کند.
🔸️نوری در آبان ماه سال ۹۸ با محض ورود به سوئد با شکایت اعضای سازمان منافقین بازداشت شده بود اما در نهایت در یک مبادله با جاسوسان سوئدی آزاد شد.
🔸️در این خصوص چند نکته باید ذکر شود.
1️⃣ حمید نوری با وجود داشتن حکم حبس ابد ، در نهایت با فشار جمهوری اسلامی آزاد شد که نشان می دهد اراده سیاسی دولت ها بر احکام قضایی غلبه دارد و شعار دولت های اروپایی در خصوص استقلال دستگاه قضایی آنها و رعایت تفکیک قوا یک دروغ بزرگ است.
2️⃣ دولت سوئد ادعا می کرد حکم حمید نوری قطعی است و تغییر نخواهد کرد اما در پایان مجبور شد تحت فشار جمهوری اسلامی و برای آزادی جاسوسانش به این تبادل تن دهد.
3️⃣ دیپلماسی قوی دولت جمهوری اسلامی در این موضوع به وضوح هویداست و دولت سوئد به اذعان رسانه های ضدانقلاب و معاند، در برابر تهران کوتاه آمد.
4️⃣ آزادی حمید نوری برای اپوزیسیون جمهوری اسلامی می تواند یک عبرت باشد زیرا مشخص شد که نمی توان به دولت های اروپایی تکیه کرد و این کشورها پای منافع و شهروندان شان که برسد، به راحتی به بقیه پشت می کنند.
5️⃣ ایران نشان داد برای شهروندانش ارزش قائل است و از حمایت آنها دست بر نمی دارد و در بالاترین سطوح دیپلماتیک برای آزادی حمید نوری تلاش کرد.
⛔️ این سازمان معلمان ایران است ؟
یا مجمع نمایندگان فتنه گران ؟
در کانال های اصلاح طلبان بیانه ای سازمانی با نام سازمان معلمان ایران برای حمایت از پزشکیان در حال انتشار است .
در بخشی از این بیانیه آمده :
«در این راستا متکی بر انتخابات مطالبه محور و با این باور که صندوق رای دستاورد تاریخی معاصر از انقلاب مشروطه تاکنون بوده و میراثی است که باید کارکرد اصلیش یعنی آزادی ، شفافیت ، رقابت, منیت و عدالت به آن بازگردانده شود و با اتکا به تجربه جنبشهای اخیر از دوم خرداد ۷۶ و جنبش سبز ۸۸ و جنبش زن زندگی آزادی و سایر خرده جنبشهای اجتماعی آن را فرصتی برای تقویت الزامات نقش آفرینیهای آینده نگرانه امید بخش میدانیم»
🅾سازمان معلمان ایران یا شخص بداقی؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️رهبر انقلاب: تلاش کنید مشارکت افزایش یابد
🔹انتخابات بسیار مهم است. برای انتخاب خوب ببینید چه کسی توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب را دارد.
19.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رفقا اصل فیلم را ارسال کردند.
آقای قاضیزادههاشمی: کسی که شهید رئیسی را اذیت کرده و وقتی دعوت به همکاری شد نیامد، الان میگوید میخواهم ادامه دهنده راه شهید رئیسی باشم.
✅ در برنامه تلویزیونی دو استاد دانشگاه از آقای پزشکیان سوال کردند⁉️
دکتر دانش جعفری: نظر شما در مورد کسری بودجه چیه؟
پزشکیان: این رو شما بهتر از من میدونید و از من می پرسید😁😐
دکتر بحرینی: دیدگاه شما در مورد گرانی بنزین چیه؟
پزشکیان: نظر من نظر کارشناسان هست😳😐
و این حکایت طنز تلخ، ادامه دارد...😂
🔷مردم باید با دقت رای دهند وگرنه فاجعه در کشور رخ خواهد داد‼️آینده این سرزمین و فرزندانتان را به چه کسی خواهید سپرد؟
.
♨️مردم به داد آینده ایران و فرزندانتان برسید👇🏼👇🏼👇🏼
پزشکیان:
🔹من قبل انقلاب سرباز بودم ۱۸۰۰ تومن میگرفتم موتورهندا ۱۲۰۰ تومن بود اما الان با مدرک فوق تخصص با حقوق ۳ ماه یک موتور نمیتونم بخرم‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️
✍میگه قبل انقلاب سرباز بودم ۱۸۰۰ تومن میگرفتم اما الان...
مصوبه رو براتون آوردم که سربازها در سال ۵۴ حدودا ۳۰۰ تومن میگرفتن تازه ایشون سال ۵۲ رفته خدمت که میفته حدود ۲۵۰ تومن!
اینم قیمت موتور در همون سالها که گرونترینش میفتاد حدو۴۳۰۰ تومن!
چطور حساب کرده من نمیدونم؟
☠توهین به شعور مردم👇🏼
یک بچه ۵ ساله میداند با حقوق یکماه فوق تخصص قلب ایشان می توان در ماه ۲۰ موتور خرید ولی دروغگو می گوید با حقوق ۳ ماه من نمی توان یک موتور خرید‼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🔻درست نیست کسی که قرآن و نهج البلاغه می خواند حرف خلاف واقع بزند..
#انتخابات
🔰ملاقات با مأمور ایکس در پاریس!
🔻مرتضی سیمیاری طی یادداشتی به تحلیل حمله پلیس فرانسه به مقر گروهک تروریستی منافقین پرداخته و نوشت:
🔹آنچه در دهه ۶۰ و میانه دهه ۷۰ از اثر منافقین میشناسیم، محملی استتاری است که هستههای به کل سری، مخفی شده و سازمان یافته ترور را پنهان کرده و با دادن آدرسهای غلط، مسیر تحقیقات را به انحراف کشیده است.
🔹اطلاعات رهیافت شده درباره بسیاری از حوادث با رد پای منافقین نشان میدهد که آنچه به عنوان عملیاتهای راهگشا از سوی مسعود رجوی تعریف شده، تنها بخشی از اقدامات کانالیزه شده ناتو در ایران بوده که منافقین در آن فقط نقش کارگزار اجرایی و عملیاتی در تعدادی از محورها را داشته است.
🔹در جامعه اطلاعاتی ایران در وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه «مسئله نفاق» فقط یک کیس یک لایه با هدف شناسایی و نابودی عناصر تروریستی شناخته نشده و سازمان منافقین به عنوان یک تشکیلات چندلایه با نمای بیرونی فرقهای و پیریزی و استحکامات شبکه شده شناسایی شود.
🔹هم خط شدن منافقین با سرویسهای همسو با ناتو روی شکل برخوردهای اطلاعاتی طرف ایرانی نیز اثرات قابل توجهی داشته است و چند ده پله نسبت به دهه ۶۰ بالا برده است.
🔹تا پیش از این ارتقای راهبردی، مسئله مبارزه با ترور فقط گزینشی و در چند عملیات محدود و روی میز اضطرار پیگیری میشد، اما از سال ۲۰۰۸ به این سو هژمونی اطلاعاتی، امنیتی و دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران آنچنان ضریب یافته که در بالاترین سطح عوامل و عناصر ترور را به صورت آنلاین در پاریس و کمپ تروریستی اشرف ۳ در آلبانی رصد میکند.
🔕هشدارهای #انتخاباتی برای جریان انقلاب🔽
1️⃣فعال شدن شدید کسلهای قومی-نژادی و... به نفع غربگرایان
2️⃣تشتت در جریان انقلاب
3️⃣روشن شدن آرای خاموش
4️⃣فعال شدن آرای منفی
6️⃣بازی همستر
7️⃣جریان بهار
8️⃣القاء پیروزی قطعی جریان انقلابی، توسط لیبرالها
9️⃣رأی سفید
0️⃣1️⃣یکسان انگاری همۀنامزد ها
1️⃣1️⃣بداخلاقی جریان غربگرا
2️⃣1️⃣و...
✍️علی اکبر صیدی
🔰 پاسخ یک پرسش پُر شمار!
1⃣ این روزها بسیاری از نیروهای انقلابی و متعهد، پرسش مشترکی بر زبان دارند که دهان به دهان میچرخد و پاسخ میطلبد. پرسش این است که «به کدامیک از نامزدهای جبهه انقلاب رای بدهیم»؟ پاسخ نگارنده این است: «به نامزدی که بعد از ائتلاف آنها مشخص میشود» میپرسند: «اگر با یکدیگر ائتلاف نکردند چی»؟ پاسخ آن است که «در آن صورت فرق چندانی ندارد که به کدامشان رای بدهید»!... چرا که اگر ائتلاف نکنند، هریک از آنها بخشی از رای مردم را جذب میکنند و بدیهی است که در این صورت مجموعه آراء چند نفر به آسانی نمیتواند با مجموع آرائی که متفقاً به یک سبد ریخته میشود رقابت کند!
2⃣ ممکن است بر این نظر باشند که با حضور چندگانه خود از یکسو در عرصه انتخابات شور و هیجان میآفرینند که افزایش مشارکت را به دنبال دارد و از سوی دیگر میتینگهای تبلیغاتی و مناظرههای تلویزیونی، فرصتی برای جهاد تبیین و روشنگری و آگاهیبخشی به مخاطبان است. این دیدگاه را میتوان منطقی و هوشمندانه دانست ولی مخاطبان باید بدانند که در نهایت با یک گزینه روبهرو خواهند بود. به بیان دیگر، نامزدها باید پیشاپیش اعلام کنند که بعد از بررسیهای ضروری فقط یکی از آنها در صحنه باقی خواهد ماند. این اقدام از تفرقه احتمالی در میان هواداران جلوگیری میکند و میتواند زمینه وفاق و همدلی بیشتر نیز باشد.
3⃣ و بالاخره، با حفظ احترام همه نامزدها، باید گفت؛ اگر حضور و ادامه گفتمان شهید رئیسی عزیز را که ترجمان دیگری از گفتمان امام و انقلاب و رهبری است، به حضور خود بر کرسی ریاست جمهوری ترجیح میدهید- که باید چنین باشد و به یقین اینگونه است- پس صورت مسئله را از حالت «چندکاندیدایی» به تک کاندیدا تغییر دهید.
✍ حسین_شریعتمداری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکته ای مثبت از پزشکیان
#علیرضا_تقوی_نیا
🔸️شرط انصاف آنست که نقاط قوت فرد را در کنار نقاط ضعف او ببینیم .
🔸️عده ای سعی دارند جریان اصلاح طلب را به ضدیت با نظام و ولایت فقیه بکشانند ؛ در عوض امثال پزشکیان می توانند بدنه مردمی این طیف را در درون نظام و نگه دارند و موجب کاهش شکاف میان بخشی از مردم و جمهوری اسلامی شوند.
🔸️دوقطبی سازی جامعه به انقلابی - مخالف نظام خواست دشمن است و باید گسلی را که بعد از سال ۸۸ با خیانت سران فتنه شکل گرفت، ترمیم کرد .
🔸️اگر پزشکیان (با همه ایراداتی که دارد و بنده هم مرتبا در حال نقد او هستم ) بتواند بدنه مردمی جریان اصلاح طلب را از چنگ تندروهایی مانند تاج زاده (که اکنون به ضدانقلاب پیوسته اند) نجات دهد و به رهبری نظام نزدیک کند ، باید مورد استقبال قرار گیرد .
🔸️مشکل جریان اصلاح طلب این بود که افرادش از درون ساختار نظام برمی خاستند و به قدرت می رسیدند و بعد شروع به تضعیف سیستم و اصل ولایت فقیه می کردند ؛ حال که پزشکیان این گونه از رهبری دفاع می کند ، ماهم این نکته ی مثبت او را در نظر می گیریم .
🔰 موضع دشمنان در انتخابات را جدی بگیریم!
🔸از زمان پیروزی انقلاب اسلامی دشمنان قسم خورده انقلاب همیشه سعی داشته اند که مردم را از نظام زده و جدا کنند و چه بسا در این راه هزینه های نجومی بسیار زیادی را نیز متحمل شدند. یکی از گزینه هایی که دشمنان برای تضعیف و یا حتی براندازی نظام روی آن حساب باز می نمودند مسأله #انتخابات است که با #جنگهای_رسانه_ای و شانتاژهای تبلیغاتی دو هدف عمده در آن دنبال می شد یکی تضعیف مشارکت و دیگری انتخاب فرد غیراصلح و یا همسوی آنها.
🔸در یک مقطعی با امکانات رسانه ای خود سعی دارند مردم را از شرکت در پای صندوقهای رأی منع کنند و در مقطعی دیگر که نمی توانند جلوی تحقق مشارکت حداکثری مردم را بگیرند تلویحا آنهم به منظور انتخاب فرد و یا افرادی که افکار و تمایلات غربگرایانه دارند و می توانند در آینده برای آنها تأمین منافع را در پی داشته باشند، مردم را تشویق به انتخاب آنان می نمایند.
🔸بنابراین یکی از معیارهای انتخاب شخص یا اشخاص اصلح، رصد تحرکات تبلیغاتی و جنگ روانی دشمن می باشد. باید در موضع گیریهای دشمن در له یا علیه نامزدها تأمل نمود. باید به تیترها و اغراض آنها در سخنانشان توجه کرد.
🔸دشمنان همیشه به دنبال زدن نامزدهایی با معیارهای دینداری، معتقد بودن به مبانی انقلاب اسلامی و ولایت فقیه و استکبارستیز هستند که ما باید عکس آن عمل نماییم و بدنبال انتخاب این افراد با این معیارها باشیم. تعریف و تمجید دشمن از یک نامزد انتخاباتی جای شک و تردید دارد.
🔸پس به سخنان و تبلیغات نامزدهای انتخاباتی باید دقت نمود که در چه سمت و سویی می باشد تا دقت بیشتری در انتخاب درست فرد یا افراد صورت گیرد.
✅حضرت امام خمینی (ره):
«باید هیچ سستی نکنیم و از این ترس نداشته باشیم که فلان رادیو و یا دولت خارجی چه می گوید، رادیو ها باید به ما فحش بدهند. آن روزی که آمریکا از ما تعریف کند باید عزا گرفت. آن روز که کارتر و ریگان از ما تعریف کنند معلوم می شود در ما اشکالی پیدا شده است.» (صحیفه امام، ج ۱۸، ص ۲۴۲)
«توقع نداشته باشید که آنها از ما تعریف کنند، اگر آنها از من طلبه و شما تعریف می کردند، ساقط می شدیم.» (صحیفه امام، ج ۱۷، ص ۳۵)
✅ سخنان رهبر معظم انقلاب(مدظله) در دیدار با مردم نجف آباد در سال ۱۳۹۴ :
«از ادبیات سیاسی دشمن استفاده نکنیم/ دشمنان انقلاب از روز اول تعبیر «تندرو» و «میانهرو» را استفاده کردند/ از نظر آنها از همه تندروتر، امام بزرگوار بود؛ امروز هم بندهی حقیر را از همه تندروتر میدانند».
«همه باید مراقب نفوذ باشند/ وقتی میبینید دشمن برای ایجاد دودستگی از شما تعریف میکند بیدرنگ ابراز بیزاری کنید/ شما که میدانید دشمن قصد تفرقه دارد، نگذارید/ امام گفتند وقتی دشمن از شما تعریف میکند، ببینید چه اشتباهی کردهاید/ برگردیم به کلام امام».
«آمریکا بعد از مذاکرات یک نقشه برای منطقه دارد و یک نقشه برای ایران/ این برای ما روشن شده/ برای داخل، دشمن از نفوذیها استفاده میکند/نفوذی حتماً این نیست که از دشمن پول گرفته باشد/ امام فرمودند گاهی حرف دشمن با چند واسطه از دهان آدم موجه شنیده میشود».
👈 انتخابات یک «فرصت» است، نباید تبدیل به «تهدید» بشود!
✍ محسن صیاد قنبری
17.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ اول افزایش مشارکت بعد انتخاب خوب
🔹رهبر انقلاب: خب #انتخابات خیلی مهم است و در درجهی اوّل هم مشارکت مهم است که شما باید ــ چه در محیطهای دانشجویی، چه در محیطهای کاری، چه در محیطهای خانوادگی و مانند اینها ــ هر چه میتوانید تلاش کنید که مشارکت افزایش پیدا کند.
🔹بعد هم نگاه کنید ببینید چه کسی به ملاکهای انقلاب نزدیکتر است و توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب را دارد؛ اینها را اگر ملاحظه کنید، شاید بتوانید مثلاً یک انتخاب خوبی داشته باشید. امیدواریم انشاءالله خدای متعال آنچه صلاح این کشور و صلاح این ملّت است، بهآسانی و بیدغدغه پیش بیاورد. ۱۴۰۳/۳/۲۶
#انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سعدالله زارعی: سردار قاآنی می گفت هیچ وزیر خارجهای به اندازه آقای امیرعبداللهیان با میدان و با مقاومت هماهنگ نبوده است
🔸سعدالله زارعی کارشناس ارشد مسائل بین الملل: احمدینژاد با کمک به سوریه مخالف بود و صریحا دولت سوریه را دیکتاتور معرفی میکرد! در چنین شرایطی طبیعتا در دولت هم کسی پای کار نمیآید. حاج قاسم میخواهد در این وضعیت صحنه را که با حوزه دیپلماسی پیوند دارد به یک سرانجامی برساند.
🔸در این فضای سنگین، حساس و پرخطر تکیه حاج قاسم به آقای امیرعبداللهیان بود و انصافا آقای امیرعبداللهیان در این مسئله با اعتقاد کار کرد. وی جزو دیپلماتهایی بود که با علاقه، اشتیاق و فهم انقلابی در این صحنه کمک میکرد.
🔸من بعد از شهادت آقای امیرعبداللهیان از سردار قاآنی این تعبیر را شنیدم که گفت: در طول دورانی که ما بودیم، هیچ وزیر خارجهای به اندازه آقای امیرعبداللهیان با میدان و با مقاومت هماهنگ نبوده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅آخرین معیارهای انتخاب رئیس جمهور اصلح به بیان رهبر
🔹رهبر انقلاب در آخرین بیانات خود به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی ره ، بعد از اشاره به ماجرای شهادت رئیس جمهور عزیز و همراهانش معیارهایی را برای انتخاب بهترین رئیس جمهور بعد از شهید رئیسی عنوان کردند. رهبر فرزانه همواره معیارهایی برای انتخاب اصلح بیان داشتهاند اما چون این معیارها آخرین معیارهاییست که ایشان باتوجه به شرایط کشور به آن اشاره کردهاند، توجه به آنها میتواند در انتخاب بهترین گزینه راهگشا باشد.
#انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥این درخت و چشمه یکی از عجایب طبیعت کهکیلویه و بویر احمد