فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 فوری
اطلاعات پور محمدی درباره پزشکیان!
اطلاعات خطرناک درباره اطرافیان او!
وقت تنگه اطلاع رسانی کنید.
.
نیروهای نیابتی غرب
دوباره دست و پا افتادند
♦️اشرافیت غربگرا که جریانی نیابتی و نفوذ زده است، به ویژه طی یک سال گذشته، از هیچ تلاشی برای اختلاف افکنی میان سه قوه، و نیروهای جبهه انقلاب فروگذار نکرده است.
🔹این، ماموریتی قدیمی است که چند سال قبل، از زبان یکی از پادوهای زیاده گو لورفت. "عباس-ع" (محکوم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان) شهریور ۱۳۹۵ در نشریه "صدا" نوشته بود:
♦️«مهمترین عاملی که در شرایط کنونی بهعنوان پیشران برنامه ما عمل خواهد کرد، جلوگیری از وحدت میان اصولگرایان است. این هدف در ۵ سال گذشته به نحو مطلوبی پیش رفته. نهایی کردن شکاف میان جناح حاکم، بسیار مهم است. اصلاحطلبان باید نقش «قُوِه»ای را بازی کنند که این شکاف را به مرز جدایی کامل برساند».
🔹کارگزاران سیاسی و رسانه ای اشرافیت غربگرا، در دو انتخابات اخیر مجلس و ریاست جمهوری، از طریق پروپاگاندای پر حجم، و استخدام مستقیم یا غیر مستقیم عناصر دو به هم زن، تلاش کردند مانع از اتحاد و همدلی نیروهای انقلابی شوند، بعضا هم موفق شدند.
♦️اما اکنون که دوباره و در فرصت انتخابات، اتحاد میان طیف های انقلابی در حال شکل گیری است، مزدوران نیابتی غرب و کارفرمایان آنها به شدت نگران شده و عزا گرفته اند. آنها می دانند که این اتحاد مانند همیشه، رمز پیروزی است و می تواند موفقیت های مبارکی را ارزانی ملت ایران کند.
🔹حواله کردن انبوه اراجیف و ناسزاهای علنی، خطاب به طیف های حاضر در جبهه انقلاب به خاطر این که دوباره می خواهند اتحاد کنند، نشان از به دست و پا افتادن بدخواهان مردم و انقلاب دارد. این سرآسیمگی و به هم ریختگی، از درستی مسیر همدلی نیروهای انقلاب حمایت می کند.
♦️در عین حال، باید این همدلی را به عمق جامعه بسط داد و دوباره، روح امید را در فضای عمومی زنده کرد. این حرکت، نیاز به موج سازی اجتماعی دارد و اگر همت و تدبیر پای کار بیاید، می تواند حماسه ای تازه بیافریند.
🔹اکنون نه فقط مردم متدین و زجر کشیده، به وحدت نیروهای مومن انقلاب امید بسته اند، بلکه چشم دوستان و دشمنان ما در جهان، به این حرکت دوران ساز است.
♦️"روزگاری شد و کس مرد ره عشق ندید/ حالیا چشم جهانی نگران من و توست".
.
♦️کانال های حق العمل کار و برخی پادوهای اجاره ای اشرافیت غربگرا، چه دست و پایی زدند تا میان آقایان قالیباف و جلیلی و حامیان انقلابی آنها همدلی پدید نیاید.
🔹اما حالا که آقای قالیباف، با همت و درایتی انقلاب، پای حمایت از آقای جلیلی آمده، همه آن دریوزگان سیاسی و دروغ پراکنان، در آفساید مطلق قرار گرفته اند.
♦️گفتنی است اغلب این مدعیان حمایت از آقای قالیباف و مامور اختلاف پراکنی، کمترین نسبتی با آقای قالیباف و ستاد او ندارند.
🔹در بین این افراد بی حیثیت، می توان کسی را سراغ گرفت که در انتخابات سال ۱۳۸۴ و در نشریه خود (رصد) مقاله ای با عنوان "نوبت هاشمی است چندی" نوشت و مدعی شد "نوبت ریاست جمهوری هاشمی است"؛
♦️اما بعدا، منافقانه خود را به آقای احمدی نژاد نزدیک کرد و سپس، به بدگویی علیه او پرداخت. او به ابن الوقتی، هرزگی سیاسی و کاسبی از این طریق معروف است.
🗳 عصر حیرت
عجیبترینهای انتخابات ریاستجمهوری:
۱. تفرقه و سردرگمی بیسابقه اصولگرایان
۲. حجم بالای اخبار جعلی
۳. مشارکت ۴۰٪
۴. پیشتازی گزینه اصلاحطلبان در مشارکت ۴۰٪
۵. افت شدید آراء ثابت و سنتی اصولگرایان
۶. برآورد غلط همه نظرسنجیها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مرعشی: ریاست جمهوری ۴ ساله هست فایده ندارد، رهبری را میخواهیم
🔹حسین مرعشی در برنامه تبلیغاتی مسعود پزشکیان در کیش: علت اینکه کاندید ریاست جمهوری نشدم اینه که چهار سال به چهار سال عوض میشه و اصلا ارزش نداره؛ ما دنبال رهبری هستیم که مادام العمره...
💢منصوری: با وحدت به پیروزی میرسیم
🔹نشست مشترک رئیس ستاد انتخاباتی سعید جلیلی و روسای ستاد قالیباف، زاکانی و قاضیزاده
#انتخابات
#انقلابیون
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 توییت جدید محسن رضایی با هشتک «اجماع برای مردم»
🍃🌹🍃
#انتخابات | #نه_به_دولت_سوم_روحانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤦♂استدلال بسیار مهم و دقیق برای رای دادن به پزشکیان
😱😱😱
حاکمیت الان واضح تر می تواند چرایی سکون در سقف مشارکت را آسیب شناسی کند.
چون میزان مشارکت نشان داد که بود و نبود کاندیدای اختصاصی اصلاح طلبان، تلاش فراگیر یا تحریم آنان تاثیری در رشد مشارکت ندارد و از سبد سه دوره قبل برداشتند. شاید فرض حکومت این است که مشکل سه دوره قبل، نبود کاندیدای اختصاصی آنان است و خود آنان علت کاهش مشارکت را نبود خود می دانستند.حال این دو فرض باطل شده است.
هم محاسبات حکومت برای رشد مشارکت دقیق نبود هم آنها .اصلاح طلبان هم واقع بین شدند.
🔰 انتخابات ایران به قیمت گوشت بستگی دارد نه به ایدئولوژی!
🔻 «اندیشکدۀ کوئینسی» آمریکا (Quincy Institute for Responsible Statecraft) در مطلبی با عنوانِ «[نتیجۀ] انتخابات در ایران به قیمت گوشت بستگی دارد نه به ایدئولوژی»، آورده است که با *کاندیداتوری مسعود پزشکیان* در انتخابات ریاستجمهوری ایران این احتمال وجود دارد که امید و انگیزه به جوانان ایرانی بازگردد و *باعث شود که نسل Z، از ایدۀ انقلاب ازطریق خیابان به ایدۀ تغییر و اصلاح ازطریق صندوق رأی، تغییرِ رویکرد بدهد.* نویسندۀ گزارش اضافه میکند که نسل Z پس از مرگ مهسا امینی به این نتیجه رسیده بود که تنها راهکار ممکن، انقلاب خیابانی و سرنگونی نظام است؛ اما ازآنجاکه از این راه طَرفی برنبست، ممکن است شانس خود را از مسیر صندوق رأی و حمایت از مسعود پزشکیان امتحان کند؛ چراکه او از *تعامل با کشورهای غربی (رفع تحریمها)* و آزادی در داخل صحبت کرده است.
⬅️ در ادامۀ این مطلب آمده است که بسیاری از رأیدهندگان ایرانی، دغدغۀ ایدئولوژی و مشروع بودن یا مشروع نبودن نظام جمهوری اسلامی را ندارند. برعکس، اولویت آنها، بهبود اوضاع اقتصادی وخیمی است که سالها است رنجشان میدهد. بنابراین، *ایرانیان بهدنبال فردی هستند که بتواند قیمت گوشت را کاهش بدهد تا از ایدئولوژی و مشروعیت و آرمان و... سخن بگوید!*
🌏 نویسنده به سیاستهای منطقهای ایران نیز اشاره میکند و یادآور میشود که صرفنظر از اینکه چه کسی برندۀ انتخابات شود، *سیاستهای منطقهای تهران تغییر قابلتوجهی نخواهد کرد؛* چراکه ایران بهعنوان رهبر محور مقاومت، به حمایت از گروههای مقاومت در سراسر خاورمیانه ادامه خواهد داد و سیاستِ بهبود روابط با همسایگان عرب را با هدف کمک به خنثیسازی تحریمهای غرب، دنبال خواهد کرد.
🇮🇷🇺🇸 تاثیر نتیجۀ انتخابات بر سیاست ایران در قبال آمریکا نیز از جمله موضوعاتی است که در گزارش کوئینسی به آن پرداخته شده است. نویسندۀ گزارش دراینخصوص مینویسد: *«برخلافِ سعید جلیلی که آمریکاستیز و مخالف توافق هستهای است، مسعود پزشکیان، به تعامل با آمریکا و مذاکرۀ مستقیم با واشنگتن برای حل چالشها و احیای توافق هستهای اعتقاد دارد.»* بااینحال، نویسنده معتقد است که اگرچه پیروزی پزشکیان میتواند گشایشهایی را در روابط ایران و آمریکا ایجاد کند، نباید انتظارات زیادی دراینخصوص داشت؛ چراکه *مشکلات بین ایران و آمریکا عمیقتر از سال ۲۰۱۳ شده است؛* شکاف بیاعتمادی بین دوکشور بیشتر شده است؛ معکوس کردنِ پیشرفتهای هستهای ایران دشوارتر و ازنظر سیاسی پرهزینهتر شده است و مهمتر از همۀ اینها، در جهانِ چندقطبیِ امروزی، ایران گزینههای بیشتری پیشِ رو دارد.
🔴 فــتنه مــلامت
بعد از فتنه تردید که جبهه انقلاب را به انتظار و انفعالی مخرب کشاند، نوبت فتنه ملامت است!
فتنهای که همه درصدد تعیین سهم تقصیر دیگری خواهد بود.
بهترین فرصت برای خودتخریبی تا انهدام کامل همه ارکان و اشخاص انقلاب!
از رد و تأییدهای شورای نگهبان، تا اینکه چرا یکی آمد و چرا دیگری نرفت؟
📝احمد قدیری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جالب بود
پزشکیان علیه #پزشکیان/ وقتی خودت کارشناس نیستی و هربار یکی بهت مشورت میده