چگونه امکان داشت جبهه انقلاب پیروز شود؟
کانال تلگرامی نواصولگرا نوشت:
حالا که دوباره مانند ۹۲ شکستی سهمگین بر سر جبهه انقلاب فرود آمده، بد نیست راههای دیگری که میشد طی نماییم را مرور کنیم، بلکه اینبار عبرت بگیریم.
اگر جلیلی در دور اول به نفع قالیباف کنار میرفت، میشد انتظار داشت که از ۳۸.۸ درصد او، بین ۳۰ تا ۳۲ درصد به قالیباف رای دهند. چراکه سبد رای او عموما انقلابی و مذهبی بودند. البته بخشی از آن را همان متنفرین از قالیباف تشکیل میدادند که به هیچ نحوی حاضر به رای دادن به او نمیشدند.
همان بخشی که در تحلیل ما حدود ۵ درصد یعنی ۱میلیون و ۲۰۰ هزار نفر میشوند.
ترکیب این ۳۲ درصد با ۱۴ درصد قالیباف، عدد او را به مرز ۴۶ میرساند. معمولا در کمپینهای انتخاباتی گفته میشود که ائتلافهای بزرگ خودبهخود چند درصد افزایش بیشتر را برای فرد باقی مانده به وجود میآورد. به ویژه آنکه «تصور از فرد پیروز» هم چند درصد از مردم را جذب میکند چراکه مردم دوست دارند به کسی رای دهند که فکر میکنند پیروز خواهد شد.
پس این «احتمال قوی» و نه قطعی وجود داشت که در صورت انصراف جلیلی، قالیباف رئیس جمهور شود.
در طرف مقابل واضح بود که سبد رای قالیباف دارای ترکیبی از انقلابیون و دیگر اقشار جامعه است. لذا سبد او در صورت انصراف، به صورت مساوی (در بهترین حالت) بین جلیلی و پزشکیان تقسیم میشد. یعنی در همان دور اول، پزشکیان به ۵۰ درصد میرسید.
در دور دوم هم قطعی و یقینی بود که جلیلی در تقابل دوقطبی با پزشکیان شکست خواهد خورد. درحالیکه اگر قالیباف به دور دوم میرفت، امکان پیروزی بر پزشکیان را داشت. هم نظرسنجیهای متعدد از پیروزی قالیباف در دوگانه با پزشکیان سخن گفته بودند و هم امکان ترساندن طبقه متوسط با استفاده از قالیباف توسط اصلاحطلبان بسیار کمتر از جلیلی بود. یعنی همین چند میلیون که به مشارکت کنندگان اضافه شدند، به جای ترسیدن از جلیلی، میتوانستند بین قالیباف و پزشکیان تقسیم شوند یا اساسا بخاطر ترس، شرکت نکنند.
اینها یعنی شکست جلیلی در دور دوم قطعی بود درحالیکه پیروزی قالیباف به احتمال زیاد ممکن و در دسترس بود. اما چه باید کرد که آقای جلیلی با تفرعن و خودبرتربینی همیشگی، همانند ۹۲ موجب شد تا قدرت به دست اصلاحطلبان بیافتد و حاضر نشد از خود ایثار کند.
62.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔗 چرا سعید جلیلی شکست خورد؟ سرنوشت او چه خواهد شد؟ / درس انتخابات برای پایداری
🔴 پایان انتخابات 1403 با محقق شدن همه ی پیش بینی ها و شکست سعید جلیلی در برابر نامزدی که احتمال 99 درصد میرفت حتی تایید صلاحیت هم نشود/ چرا جلیلی شکست خورده؟ سرنوشت او چه خواهد شد؟ او و حلقه ی اطرافش چه درس هایی باید از این شکست بگیرند؟ درس انتخابات برای پایداری...
ویدیوها را در کانال اختصاصی شبنامه ببینید
👇🇮🇷
https://t.me/shabnameh110
از ۱۸میلیون رأی آقای رئیسی به ۱۳میلیون رأی به جلیلی
میفهمید!؟
گفته بودیم جلیلی در دور دوم رأی خاموش را بیدار میکند
لجاجت کردید و میکنید
هول شدید
از فتاح ستاد اجرایی و بیت شهید هم خرج کردید
ولی...
حالا وقتش است فکر کنید
از این فرصت استفاده کنید
کاش حرف بزرگترها رو گوش میدادید
از دیشب شبکه ها و کانال های برانداز با طیف متنوع سیاسیشون را رصد می کنم. وجه مشترک همشون یک چیزه:
عصبانیت، پرخاش گری، یاس، کلافگی البته با روکش کاملا مدیریت شده در زبان بدنشان.
خیلی دردناکه جمهوری اسلامی ایران بعد از فتنه ۱۴۰۱ به این طرف و با این حجم شایعه، تبلیغات،سیاه نمایی،کوچک نمایی فعالیت ها، فیک سازی های موثر در انگیزش ها، سوتی های خودی ناخواسته و... باز مشارکت بالای۵۰درصدی را ببینه.
بدتر اینکه تمام مناطق ترک نشین و برادران اهل سنت در چهارگوشه کشور به عنوان دو گسل قومیتی و مذهبی مطلوب ضد انقلاب از دیشب صحنه شادی و جشن پیروزی در رقابتی است که بانی آن جمهوری اسلامی ایرانی است😂 که باید فروپاشی آن از همین مناطق شروع و طبق فرمول طراحی شده، از پیرامون به مرکز سرایت می کرد...
بدخواهان و بد دلان خارج نشین چه دوست داشته باشند چه نداشته باشند، هموطنان عزیز ترک زبان و اهل سنت محترم ایران در جشنی پایکوبی می کنند که مقدماتش را جمهوری اسلامی فراهم کرده است.
سلام بر جمهوری اسلامی ایران
سلام بر مردم سالاری دینی
سلام بر شرافت اسلام سیاسی انقلابی
سلام بر مرد حکیم و نازنین ایران زمین
کانال سرالاسرار
🔴همه تبریک گفتند/ آمریکا دهن کجی کرد!
🔻گر در خانه کس است/ یک حرف بس است.
🔹در حالی که سران کشورهای بسیاری در منطقه و جهان (از جمله چین، روسیه، عراق، سوریه، پاکستان، ارمنستان، تاجیکستان، مالزی، عربستان، قطر، امارات و...)، با رعایت آداب دیپلماتیک، پیروزی آقای پزشکیان را به وی تبریک گفتند، دولت مستکبر آمریکا، انتخابات ایران را زیر سوال برد!
🔻این واکنش خصمانه در کنار حمایت قبلی از گروهک های تحریمی، در حالی است که فضای رقابت انتخاباتی آمریکا، در قبضه رقابت مبتذل میان جو بایدن روانپریش، و ترامپ دیوانه (متهم به تجاوز) قرار دارد.
🔹واکنش توهین آمیز طرف آمریکایی در حالی است که عناصر عبرت نگرفته از بدعهدی های آمریکا، همواره تعامل ومذاکره چند باره با این رژیم عهدشکن را زمزمه می کردند.
⏪این دیسلایک (👎) آمریکا واجد معانی بسیاری است، اگر دیده عبرت بین در کار باشد.
👤 محمد ایمانی
13.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 کارشناسان اینترنشنال: این میزان شرکت مردم در انتخابات به دنیا نشان میدهد که ایران هنوز مشروعیت دارد؛ ما هنوز راه درازی در پیش داریم، ادبیات از سر تکبرمان فقط مردم را بیشتر از ما دور کرد!*
ـ ـ ـ ـ ــــــــــ✾ــــــــــ ـ ـ ـ ـ
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 دیدار پزشکیان رئیسجمهور منتخب با رهبر انقلاب اسلامی
🍃🌹🍃
🔻مسعود پزشکیان رئيس جمهور منتخب عصر امروز(شنبه) با حضرت آيتالله خامنهاي رهبر معظم انقلاب اسلامي ديدار كرد.
🔹️رهبر انقلاب اسلامی در اين ديدار ضمن تبریک مجدد موفقیت پزشکیان در کسب رای اکثریت و ابراز خرسندی از روند افزایشی مشارکت در دور دوم انتخابات، اظهار امیدواری کردند آقای پزشکیان با استفاده از ظرفیت های مردمی و دیگر ظرفیت های فراوان کشور در مسیر پیشرفت و ابادانی گام بردارد.
🔺حضرت آیت الله خامنه ای همچنین ضمن دعا و آرزوی توفیق برای رییس جمهور منتخب، توصیه هایی را بیان كردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 فردای انتخابات در کلام آیتالله مصباح یزدی
🍃🌹🍃
🔸نگاه خدا به انتخابات چگونه است؟!
🔺بیانیه دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب ایران به ملت عزیز ایران
بسم الله الرحمن الرحیم
ملت آگاه عزیز ایران
🔹 پیروزیتان مبارک باد؛ کار را تمام کردید و گامی بلند در مرحله دوم انتخابات برداشتید. فرصتی برای ایران آفریدید و امید و نشاط را به فضای نارضایتی و آزردگی و دلمردگی جامعه بازگرداندید.
🔹 سپاسگزار همه شما در خلق این امید و این رای معنادار به تحول و اصلاح هستم. همه شمایی که به راه و رویکرد من یا نامزد رقیب رای دادید یا در این انتخابات نیامدید، برای من برابرید.
🔹 آزمون بزرگتری پیش روی ماست؛ آزمون عبور ایران از تنگناها و چالشها و بحرانهای پیش رو و آزمون کاستن از نگرانیهای متعدد و متفاوت مردم برای داشتن یک زندگی بهتر.
🔹 قدردان وسعت نظر و گرهگشایی مقام معظم رهبری هستم که در این انتخابات عرصه را بر مشارکت و رقابت و سلامت نقشافرینی بیشتر شهروندان و جریانهای سیاسی گشودند.
🔹 امروز سرآغاز آن فصل نوست: فصل ماندن شما در صحنه، فصل التزام حکومت در بازگشت به مطالبات شما و فصل عمل کردن من به تعهدها.
🔹 کار دولت منتخب در این شرایط خطیر دشوار است، مگر آنکه باز لطف خداوند همت و حضور شما چاره ساز شود. من از این پس به دنبال پیشبرد گفتو گو، همگرایی و وفاق ملی در حکومت برای بازگشت به مردم و اهتمام به مسائل جامعه در همه عرصههای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی خواهم بود؛ سخن امام امام خمینی(ره) را باز راهنمای عمل خود میکنم که «ما همه با هم باشیم، مملکت از خودتان است. همه بچۀ این مملکت هستید. پس چرا یکی به آن طرف می کشد، یکی به این طرف می کشد؟»
🔹من در پی آن هستم که با تفاهم و همکاری همه ارکان حاکمیت، مجلس و قوه قضائیه تنش و واگرایی را از نهاد سیاست و حکمرانی دور کنم؛ امیدوارم مجلس محترم در همراهی با رای اکثریت مردم خود را برای یک همکاری موثر با دولت در مسیر عبور کشور از بحرانها آماده کند.
🔹 من به رقیب محترم، جناب آقای دکتر سعید جلیلی و همه رای دهندگان به ایشان میگویم رقابت به پایان رسید، زمان رفاقت برای ایران آمد، بیایید دست در دست هم دهیم به مهر / مهین خویش را کنیم آباد.
🔹من به همه آنان که در این انتخابات نیامدند هم میگویم موعد دیدن شما و حرفهای شماست. زمان دغدغهها و نگرانیهای یکدیگر و زمان گفتو گو برای ایران است. دولت منتخب و حکومت باید بدانند که چه میگویید و چرا نیامدید. وقتی نهاد انتخابات صورت سالم و رقابتی موثر بیابد، قطعا رای زبان اصلی گفتو گو میشود.
🔴مردم کوفه با امام حسین(ع) آزمایش نشدند، چون هنوز امام حسین(ع) به کوفه نرسیده بود و آنها هنوز حضرت را درک نکرده بودند.
🔶 بلکه آنها با نایب امام یعنی حضرت مسلم آزمایش شدند و چون در این آزمایش مردود شدند وقتی امام حسین(ع) رسید، مقابل او هم ایستادند❗️
🔷 ما در زمان غیبت با نایب امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف امتحان میشویم و وقتی حضرت آمد دیگر وقت امتحان نیست، بلکه اگر در اطاعت از نایبش امتحان پس داده باشیم یار او خواهیم بود ❗️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر این روزها اقتدار ،صلابت و دوراندیشی سرشار از شرم و حیایت را نیازمندیم...
پشت و پناه حرم، پشت و پناه ما باش.
میدانیم دستت بازتر از حیات جسمانیت است...
چیذری از پشت پرده جلسه مشهد دکتر قالیباف و جلیلی و سردار قاآنی میگوید
#قاسم_هنوز_زنده_هست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ژنرال بازنشسته اسرائیلی: این خبر که بایدن به نتانیاهو گفته "اگر حمله بزرگی به ایران انجام بدهی تنها خواهی ماند"، خبر خوبی نیست و نشان میدهد سیاست اساسی دموکرات و جمهوری خواه عدم درگیری است.
🇮🇷
#یادداشت_تحلیلی
🔰راهبرد وحدت رمز پیروزی اصلاح طلبان
🔸انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری یکی از خاص ترین انتخابات برای جناح های سیاسی کشور در طول تاریخ جمهوری اسلامی ایران بود.با شهادت رئیس جمهور محبوب ومردمی آیت اله رئیسی اصولگرایان و اصلاح طلبان بدون برنامه ریزی قبلی به صورت ناگهانی وزودهنگام به ناچار وارد عرصه رقابت انتخاباتی شدند.
🔸امر وحدت وتفرقه را می توان یکی از مهم ترین عوامل در تحلیل پیروزی «اصلاح طلبان» و شکست «اصولگرایان» در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ دانست.
🔸اصلاحطلبان با نمایش وحدت بینظیر و انسجام مثالزدنی، توانستند بر رقیب خود غلبه کنند و کلید پاستور را از آن خود سازند. این پیروزی چشمگیر، حاصل یک راهبرد هوشمندانه بود که در آن ، اجماع و ائتلاف نقش کلیدی و حیاتی را ایفا کرد.
🔸اصلاحطلبان با وجود عدم ارائه برنامه جامع و مدون برای اداره کشورو همچنین عدم کارآمدی جناح اعتدال گرایان دردولت های یازدهم ودوازدهم با ائتلاف با سایر گروه ها وجریان های سیاسی وبا جذب چهره های شاخص آن ها و کنار گذاشتن اختلافات و تمایلات شخصی با محوریت مصالح عمومی گرد هم آمدند و با تشکیل یک جبهه متحد و منسجم، قدرت خود را چندین برابر کردند. این اتحاد و همبستگی، اعتماد و امید را در میان هوادارانشان زنده کرد و آنان را به مشارکت فعال در انتخابات ترغیب نمود.
🔸در ادوارد گذشته انتخابات، یکی از عوامل مهم شکست اصولگرایان تفرقه و چنددستگی در میان این جریان سیاسی بوده است. برخلاف اصلاحطلبان که معمولاً در قالب ائتلافهای گسترده و با هماهنگی و وحدت نظر وارد میدان میشوند، اصولگرایان اغلب با چندین کاندیدا و با عدم انسجام لازم به رقابت میپردازند.
🔸 متاسفانه در انتخابات اخیر این تفرقه واختلافات پیش از گذشته شدت گرفت وتا جایی پیش رفت که برخی طرفداران کاندیدا های این جریان به جای رقابت با جریان رقیب به رقابت با یک دیگر پرداختند وبافرصت دادن به سودجویان زمینه تخریب کاندیداهای خود را فراهم کردندو باعث شدند که افراد جامعه اعتماد خود را نسبت به برخی نیرو های انقلابی ازدست دهندو این امر نه تنها باعث پراکندگی آراء شد، بلکه پیام عدم همبستگی و اختلافات داخلی را به رأیدهندگان منتقل کرد که در نهایت به کاهش اعتماد عمومی و رای آوری نامزد جریان اصلاحات منجرشد.
🔸درتاریخ انتخابات ایران ،وحدت همواره عامل پيروزي و موفقيت يك گروه و جريان سياسي بوده است و تجربه نشان داده است تفرقه و اختلاف باعث تشتت و خارج شدن از صحنه شده است.
✍وحید هاشم پور
پزشکیان چگونه رئیس جمهور شد و چه خواهد کرد؟
یک: پزشکیان در یک رقابت انتخاباتی سخت رئیس جمهور ایران شد. سیاست ورزی و کنش عدالتخواهانه با زبانی عوام فهم، جلب اعتماد بخشی قابل توجهی از سبد رای آیت الله رئیسی، پیگیری شفافتر بخشی از مطالبات طبقه متوسط، بهره بری از یک کمپین تبلیغاتی موثر ، استفاده از نقاط ضعف سیاسی جمعی و فردی جبهه مقابل خود و استفاده بیشتر از ظرفیت آرای قومی و مذهبی، بخشهای مهمی است که سبد رای آقای پزشکیان را شکل داد.
دو: پزشکیان به نوعی اولین دولت جمهوری اسلامی است که با ۱۶ میلیون رای و اختلاف کمتر از ۳ میلیون رای در مقابل خود یک سبد رای واحد و منسجم نزدیک به چهارده میلیونی آنهم با ترکیبی از یک ائتلاف منسجم سیاسی با نیروهای موثر همچون، جلیلی، قالیباف، زاکانی و ... می بیند. دولت پزشکیان اولین دولتی است که چنین تجربه ای را در چنین سطحی پیش رو خواهد داشت و قاعدتا و عاقلانه این است که باید به تفاهم سیاسی و اجتماعی با عناصر سیاسی و انبوهی از مردمی که به او رای ندادند، برسد. بدترین اتفاق برای دولت پزشکیان این خواهد بود که در این شرایط شکننده سیاسی و اجتماعی، تابلوی حزبی بالا ببرد و به عنوان دولت سوم روحانی و یا خاتمی کنش سیاسی و حکمرانی کند. اگر این خطای بزرگ را مرتکب بشود، فرصت ایجاد وفاق، همدلی و اتحاد برای کار و تلاش در کشور را از دست خواهد داد و بیشتر از کار، سرگرم حواشی سیاسی و رسانه ای خواهد شد. گرچه همه وظیفه دارند به رئیس جمهور منتخب کمک کنند ولی از طرفی بسیاری از ملاحظات سیاسی و اجتماعی گفته شده نیز به تصمیمات شخص پزشکیان برخواهد گشت. زین پس برای خود رئیس جمهور منتخب ،عاقلانه و به تدبیر نزدیکتر است که با توجه به شرایطی که گفته شد، در قامت یک خدمتگذار ملی و نه جناحی وارد عرصه اداره جامعه ایران بشود و دولت منتخبی که نتوانسته اکثریت قریب به اتفاق جامعه را با خود همراه کند، واقعیت را بپذیرد و دچار خطای تحلیل اکثریت پنداری نشود.
سه: آنچه برای جمهوری اسلامی مهمتر از همه چیز بود، اتفاق افتاد. ایران برای دومین بار بعد از حوادث ۱۴۰۱ ، بر بزرگترین طراحی رسانه ای، امنیتی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی سالهای اخیر که تحریم انتخابات را پشتیبانی می کرد، غلبه کرده است و سد بزرگی را شکسته و به سرعت نه تنها عادی شدن فضای سیاسی بلکه خلق حماسه سیاسی را طی کرد
🔰پزشکیان انتخاب شد حالا چه چیزی را نباید فراموش کنیم؟
ما مردمانی هستیم که زود فراموش می کنیم!
بنابراین باید مطالب مهم را بنویسیم و جلوی چشممان بگذاریم که از یاد نرود.
حالا پزشکیان رئیس جمهور ایران است.
او برای رسیدن به این جایگاه، ادعاهایی کرد و وعده هایی داد.
خوب است اینها را بنویسیم و هر روز آنها را بنگریم.
ادعاها:
۱) تابع رهبری و سیاست های کلی نظام جمهوری اسلامی است.
۲) قانون را اجرا خواهد کرد.
۳) حزبی نیست و از همه ی سلایق کمک خواهد گرفت.
۴) بر اساس حکمت، عزت و مصلحت ، کشور را اداره خواهد کرد.
۵) تمام مردم با هر قومیت و مذهب و سلیقه را به یک چشم خواهد دید.
۶) هیچ ربطی به دولت روحانی ندارد.
وعده ها:
۱) از خبره ترین کارشناسان کشور در تمام عرصه ها بهره خواهد برد.
۲) بر اساس اجماع کل تصمیم خواهد گرفت.
۳) با کشورهای منطقه تعامل قوی خواهد داشت.
۴) فیلترینگ و فروش وی پی ان را برخواهد داشت.
۵) در زمان او با هیچ منتقدی برخورد نخواهد شد.
۶) پیگیر FATF شده و در تعامل موثر با جهان، تحریم ها را برخواهد داشت .
۷) نفت را ارزان نخواهد فروخت.
۸) قوی ترین وزیر او، وزیر آموزش و پرورش خواهد بود.
۹) گشت ارشاد را جمع خواهد کرد و مشکل بی حجابی را از طریق احترام آمیز از بین خواهد برد.
۱۰) به مشکلات معیشتی پایان خواهد داد.
۱۱) رایگان کردن هزینه ی درمان
۱۲) بالا بردن حقوق ها با تورم
اینها برخی از ادعاها و وعده های رئیس جمهور جدید در نیمه ی اول سال ۱۴۰۳ است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوش به حالت آقای پزشکیان، هیچ رسانه ای نیست این سوتی هارو دست بگیره و مسخره کنه، اینا فقط برای شهید رئیسی بود...
🔴 آدرس غلط
کسی منکر آراء قومیتی پزشکیان که در ۱۰ میلیون رأی اولیه او متجلی شد، نیست؛ اما معطوف نمودن شکست به قومیتگرایی، آدرس غلط برای تطهیر خطا/خیانت است.
آراء پزشکیان (۱۶ میلیون) دربرابر جلیلی (۱۳ میلیون) که با ۶ میلیون رشد و ۳ میلیون تفاضل همراه بود، نشان میدهد قشر خاکستری برای فرار از تحجر به اباحهگری پناه بردند.
اول: لجن پراکنی علیه اشخاص، دوم: علیه مردم شریف آذربایجان و کسانی که شما را قبول نداشتند، شما در لوپ افراطگرایی گرفتار شدید.
⭕️ کانال انحرافی مروجان ترندسازی هشتگ
🔴 این روزها و در میانه جنگ تمام عیار رسانهای، عدهای با #سرگرم_سازی فعالان رسانهای در بازی ترندسازی هشتگ ها و گرفتن فیگور قهرمانان فضای مجازی، انرژی فکری فعالان این حوزه را به هدر داده و سعی در دادن آدرس غلط درباره میدان نبرد رسانهای دارند.
▪️آدرسی غلطی که با ایجاد #کانال_انحرافی، باعث میشود فعالان دلسوز فضای مجازی به جای دقت در تشخیص عرصه نبرد و اقدام به هنگام، فریفته پیروزی در نبرد ترندسازی هشتگ ها شوند و موضوع و عرصه اقدام جدی را نادیده گرفته و دچار #خطای_راهبردی در اقدام رسانه ای شوند و در پی آن نیز نه تنها ندانند که خانه ای روی آب ساخته اند، بلکه احساس کنند برای انقلاب فعالیت کرده اند. چه فعالیتی؟! هشتگ ترند کرده اند؟!
▪️در اینکه امروز در جنگ شناختی این نمادها، نشانه ها و کلمات هستند که قربانی می گیرند شکی نیست اما بحث بر سر #مشغول_سازی فعالان جبهه انقلاب در فضاهای رسانه ای دشمن است. همانجا که با #استبداد_اطلاعاتی به شما اجازه نمیدهد صدایتان به جای برسد حتی اگر تصور کنید که صدایتان رسیده است.
▪️این بحث در دو سطح قابل تامل است؛ ابتدا فعالان فضای مجازی جبهه انقلاب که نباید در میدان کسانی که ترندسازی هشتگ را بالاترین مرحله کار رسانه ای برای کشور می دانند، بازی کنند. کار رسانه ای باید از عمق و تحلیل برخوردار باشد و باعث افزایش آگاهی خودتان و مخاطبانتان شود. هشتگ بازی و هشتگ سازی نباید تنها هم و غم شما باشد.
▪️سطح دوم ناظر به جریان شناسی فضای مجازی است. واقعا چه کسانی در پی دادن آدرس غلط به جوانان دلسوز کشور هستند تا با #پرت_کردن_حواس آنها به موضوعات اکثرا نه چندان مهم، فرصت تعمق بر روی موضوعات اصلی را از آنها بگیرد.
▪️بی پرده باید عرض کنم بازی هشتگ ها آنهم در زمین دشمن، مانع جدی برای قوی شدن در فضای مجازی است؛ همان نکته ای که مقام معظم رهبری نیز بر آن تاکید کرده اند. فراموش نکنیم رهبر انقلاب اخیرا، نقدهایی نسبت به عملکرد نیروهای انقلابی در حوزه عدالتخواهی بیان فرمودندند” #تحولخواهی اولا با «#کارهای_سطحی» میسر نیست و دیگر اینکه «#تدریجی» است و نیازمند «#صبوری» ”
▪️نکته قابل اشاره این است که رهبرانقلاب سالها پیش در پیامی کوتاه به جنبش عدالتخواهی آنها را به دو شاخص مهم توجه داده بودند: «اول بصیرت و دوم صبر.»
✍سید علیرضا آل داوود
.
🔴 وقتی فرد یا مجموعه ای در تبیین دستاوردهای #رئیسی_شهید تعهدی ندارد، رهبری یک تنه این بار را به شانه می کشد.
📹 رهبر انقلاب در دیدار اعضای هیئت دولت سیزدهم: دولت آقای رئیسی، دولت کار و امید و حرکت بود. ۱۴۰۳/۴/۱۷
💻 Farsi.Khamenei.ir
📹 رهبر انقلاب: یکی از مهمترین خصوصیات آقای رئیسی مردمی بودن بود. این باید برای همه مسئولان دولتها الگو باشد. ۱۴۰۳/۴/۱۷
💻 Farsi.Khamenei.ir
📹 رهبر انقلاب: حضرت امیر(ع) در عهدنامه مالک اشتر بر توجه به توده مردم و دوری از نورچشمیها و ویژهخواران تاکید دارند. شهید رئیسی در این مسیر حرکت میکرد. ۱۴۰۳/۴/۱۷
💻 Farsi.Khamenei.ir
📹 رهبر انقلاب: شهید رئیسی به تواناییهای داخلی عمیقاً اعتقاد و باور داشت. ۱۴۰۳/۴/۱۷
💻 Farsi.Khamenei.ir
📹 رهبر انقلاب: شهید رئیسی در بیان مواضع انقلابی و دینی کاملاً صریح بود و دوپهلو سخن نمیگفت. ۱۴۰۳/۴/۱۷
💻 Farsi.Khamenei.ir
📹 رهبر انقلاب: یکی از خصوصیات بارز شهید رئیسی خستگیناپذیری و کار و تلاش شبانهروزی بود. ۱۴۰۳/۴/۱۷
💻 Farsi.Khamenei.ir
📹 رهبر انقلاب: شهید رئیسی هیچگاه از زخمزبانها مایوس نمیشد. رنج میکشید اما مایوس نمیشد. ۱۴۰۳/۴/۱۷
💻 Farsi.Khamenei.ir
📹 رهبر انقلاب: شهید رئیسی در سیاست خارجی هم اهل تعامل بود و هم اهل رعایت عزتمندی کشور و ملت. ۱۴۰۳/۴/۱۷
💻 Farsi.Khamenei.ir
📹 رهبر انقلاب: شهید رئیسی جداً صبور و اهل مدارا بود. ۱۴۰۳/۴/۱۷
💻 Farsi.Khamenei.ir
📹 رهبر انقلاب: خصوصیات شهید رئیسی میتواند الگوی مدیریتی کشور باشد. ۱۴۰۳/۴/۱۷
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔴 چرا باید مراقب عدم انتشار و جا افتادن گزاره ی "رای قومیتی" به آقای پزشکیان باشیم
✍سید علیرضا آلداود
🔴 در شورشهای پاییز ۱۴۰۱ و پیش از آن یکی از گزارههایی که دشمنان بخصوص آمریکا و رژیم صهیونسیتی در داخل کشور روی آن برای براندازی نظام حساب کرده بودند، شکاف قومیتی-مذهبی بود.
🔴شکاف قومیتی - مذهبی را سالهاست دشمنان ملت ایران به عنوان گزاره ی مهم برای ایجاد اختلاف، شورش، تجزیه و براندازی در ایران در استاد و تحلیلهای راهبردیشان آوردهاند و روی آن حساب ویژه ای باز کرده کردهاند.
🔴پان ترکیسم، پان کردیسم و ... برچسب های آنان برای نمایش و تثبیت این شکاف قومی - مذهبی است.
🔴حال امروز پس از مشخص شدن نتیجه ی انتخابات برخی از گروه ها ندانسته و برخی دانسته در تشدید این گزاره در داخل کشور بخصوص مناطق ترکی و آذری در حال کنشگری هستند و نمی دانند چه سم مهلکی را در جامعه دارند منتشر میکنند.
🔴این گزاره "رای قومیتی"به آقای پزشکیان، در داخل کشور عزیز ما یک فرایند طبیعی است که ریشه در فرهنگ ایران عزیز دارد. به واژه های " هم زبان " و " همشهری" و " هم ولایتی " و... دقت کنید که بر روی تمام رفتارهای زندگی ما اثر جدی دارد.
🔴امروز انتخابات تمام شده است و باید ایران اسلامی یکپارچه با رفاقت به دولت کمک کنند تا شاهد رفع مشکلات و پیشرفت کشور باشیم.
🛑فراموش نکنیم ما در کشور عزیزمان با هم عضو یک خانواده هستیم و نباید ندانسته در پازل چیده شده توسط دشمن بازی کنیم.
🔴اتحاد و تحمل مخالف ذیل ولایت مطلقه فقیه از اصول اصلی فرهنگ و هویت ایرانی اسلامی ماست مخصوصا اگر ادعای ولایتمداری داریم.
✍سید علیرضا آلداود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تبدیل شدن ایران به یک قدرت جهانی به اعتراف نیویورک تایمز و وال استریت ژورنال
🔹پروفسور «جان مرشایمر» دانشمند علوم سیاسی: اسرائیل نمیتواند به ایران حمله کند و فقط فریبکاری میکند، ایران این روزها در وضعیت بسیار خوبی قرار دارد، از آنجایی که ایران جایگاه خود را در جهان بهبود بخشیده و به یک قدرت جهانی تبدیل شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پنجرهٔ متفاوتی از دیدار پایانیِ اعضای هیئت دولت سیزدهم با رهبر انقلاب