eitaa logo
بصیر
349 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.3هزار ویدیو
407 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
کدام کشورها امشب علیه ایران رأی دادند؟ آرای موافق قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: (۱۹) آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، اسپانیا، آرژانتین، استرالیا، بلژیک، اکوادور، اوکراین، کانادا، گرجستان، ژاپن، کره جنوبی، مراکش، ایتالیا، لوگزامبورگ، هلند، پاراگوئه آرای مخالف: (۳) روسیه، چین، بورکینافاسو آرای ممتنع: (۱۲) آفریقای جنوبی، هند، پاکستان، اندونزی، برزیل، غنا، تایلند، الجزایر، ارمنستان، بنگلادش، کلمبیا، مصر ونزوئلا به دلیل بدهی، از حق رأی برخوردار نبود.
‼️سؤال چرا زمان پاسخ ایران به حملات اسرائیل، به‌ویژه تحت عنوان عملیات وعده صادق ۳ طولانی شده است؟ ✅پاسخ طولانی شدن زمان پاسخ و اجرای وعده صادق ۳ را می‌توان با رویکردی نظامی و راهبردی بررسی کرد. این مسئله به عوامل داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی مرتبط است که به شرح زیر قابل تحلیل است: ⛔️۱- محاسبات استراتژیک و زمان‌بندی عملیاتی در مباحث نظامی، انتخاب زمان و مکان واکنش یکی از اصول کلیدی عملیات است. ایران با اتخاذ رویکرد "صبر استراتژیک"، تلاش دارد ضربه‌ای وارد کند که ضمن حفظ برتری راهبردی، تبعات احتمالی را به حداقل برساند. تاخیر در واکنش می‌تواند برای شناسایی نقاط ضعف دشمن، ارزیابی موقعیت میدانی و آماده‌سازی منابع مناسب باشد. 🔥۲- هماهنگی با محور مقاومت و عملیات مشترک ایران به‌عنوان محور اصلی مقاومت در منطقه، نیازمند هماهنگی دقیق با گروه‌های متحد خود از جمله حزب‌الله لبنان، حماس و گروه‌های عراقی است. در جنگ‌های ترکیبی، اجرای یک واکنش چندجانبه که همه اعضای محور در آن نقش داشته باشند، نیازمند زمان و برنامه‌ریزی دقیق است. طولانی شدن زمان می‌تواند در راستای ایجاد آمادگی و تقویت توان عملیاتی این گروه‌ها باشد. 🇮🇷۳- تقویت بازدارندگی از طریق جنگ نیابتی ⚠️یکی از اصول کلیدی نظامی ایران، استفاده از نیروهای نیابتی برای اعمال فشار و مقابله با تهدیدات است. به‌عنوان مثال، حملات اخیر حزب‌الله به مواضع اسرائیلی نشان‌دهنده اجرای بخشی از این راهبرد است. این رویکرد به ایران اجازه می‌دهد ضمن کاهش هزینه‌های مستقیم، تلفات دشمن را افزایش دهد و از گسترش درگیری مستقیم جلوگیری کند. 🚫۴- ارزیابی تهدیدات و مدیریت عملیات چندلایه هرگونه اقدام نظامی گسترده علیه اسرائیل نیازمند آمادگی برای مقابله با واکنش‌های احتمالی دشمن، از جمله حملات متقابل به زیرساخت‌های حیاتی یا مواضع استراتژیک ایران است. بنابراین، زمان بیشتر می‌تواند به معنای تقویت سیستم‌های دفاعی و جمع‌آوری اطلاعات دقیق‌تر برای مدیریت تهدیدات باشد. ✔️نتیجه‌گیری تاخیر در اجرای وعده صادق ۳ نشان‌دهنده یک استراتژی حساب‌شده است. ایران با استفاده از اصول نظامی و راهبردی، در حال ارزیابی دقیق شرایط و آماده‌سازی برای ضربه‌ای مؤثرتر است. این تأخیر اگرچه ممکن است از دید برخی ضعف تلقی شود، اما در واقع به‌منظور کاهش ریسک، افزایش کارایی و دستیابی به اهداف راهبردی در بلندمدت است. ✍️عبدالکریم نعناکار 🪧 🪧 ۴۳ | | •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تسلیم شدن "ایدی کوهین" در برابر پاسخ‌های کوبنده تحلیلگر فلسطینی در دفاع از حزب‌الله! 🔹‌ایدی کوهین، روزنامه‌نگار و تحلیلگر صهیونیستی: انکار نمی‌کنم، قبول دارم که جنگ هزینه دارد و روزانه هزینه می‌پردازیم؛ در لبنان برای صد سال آینده نیز سلاح وجود دارد؛ از الان تا سال ۲۱۰۰ سلاح خواهند داشت و مهمات آنها تمامی ندارد.
1343823619_-1655053320.opus
2.16M
: آیا به واقع اسرائیل شهید رئیسی را ترور کرد ⁉️ را با هم می شنویم 🎙کارشناس : محمدحسین دادخواه
🇮🇷﷽🇵🇸 📝 قطعنامه شورای حکام و چند تصور اشتباه! 🍃🌹🍃 1⃣ تصور اشتباه اول: ایران اگر از توانمندی هسته‌ای خود دست بردارد و یا در ایجاد رابطه با غرب اشتیاق نشان دهد آنوقت همه چیز حل است! و دشمنی تمام خواهد شد! ✅ پاسخ کوتاه: موضوع هسته ای بهانه است و غرب به صورت علنی نشان داده حتی اگر از حق مسلم هسته‌ای خود صرف نظر کنیم به سراغ توانمندی موشکی و منطقه‌ای ما خواهد رفت! ایران بارها و بارها برای مذاکره و رابطه با غرب پیش قدم شده و هر بار نیز با در بسته مواجه شده است. 2⃣ تصور اشتباه دوم: این قطعنامه مقدمه فعال شدن مکانیسم ماشه در ماه های آتی است و در آن صورت احتمال رفتن ایران ذیل فصل هفت منشور ملل وجود دارد و شرایط کشور همانند شرایط وقت کشور عراق خواهد شد. ✅ پاسخ: ۱- قرار گرفتن ذیل فصل هفت منشور ملل شرایط خاص خودش را دارد و به این سادگی نیست! ۲- نه ایران عراق است و نه جمهوری اسلامی بلاتشبیه حکومت وقت عراق! ۳- دنیای امروز بسیار متفاوت تر از دیروز است. اروپا و امریکا آزادی عمل و توان گذشته رو ندارند. ۴- سایر قدرت ها مثل چین هم بسیار متفاوت از گذشته هستند حتی اگر نخواهند نمی توانند بی تفاوت باشند!! ۵- نهایتا اینکه ایران عزیز علی رغم همه مشکلات هیچگاه این قدر قدرتمند نبوده است و ان شاءالله به خوبی از پس موقعیت جدید نیز خواهد آمد!! ✍
🔹گرم شدن روابط ایران و چین هم‌زمان با تحولات جهانی 🔺با تحولات جهانی و آماده شدن دنیا برای روی کار آمدن ترامپ، پنجره فرصتی برای همکاری ایران و چین به وجود آمده‌است که اهتمام به شرایط دو کشور در عرصه بین المللی، شتاب‌دهنده آن است. نخستین خط راه‌آهن بین ایران و افغانستان در دسامبر ۲۰۲۰ راه‌اندازی شد و شهر خواف در شمال شرقی ایران را با مسیری ۱۴۰ کیلومتری به غرب غوریان در غرب افغانستان متصل کرد. این خط ریلی بخشی از شبکه ۲۲۵ کیلومتری خواف-هرات محسوب می شود که می‌تواند به حمل‌ونقل سالانه ۶ میلیون تن کالا و جا به ‌جایی حداکثر یک میلیون مسافر کمک کند. اندیشکده شورای آتلانتیک، پروژه‌های اقتصادی ایران در افغانستان به ویژه احداث راه آهن هرات-خواف را نشانه‌ای از روابط گرم تهران-کابل و در راستای یک راهبرد بزرگتر تهران دانست که محدود به افغانستان نیست و در قالب جاده ابریشم چین قرار می‌گیرد. در واقع، این خط ریلی بخشی از پروژه اتصال زمینی چین به غرب آسیا و اروپا و دسترسی به بازارهای آن‌ها تلقی می‌شود. از نقطه نظر چین، افغانستان از موقعیت جغرافیایی استراتژیک در تلاقی آسیای مرکزی، آسیای میانی و غرب آسیا دارد و راه میانبر بالقوه‌ای را برای واردات نفت و گاز از خاورمیانه ارائه می‌دهد. از این رو چین مشتاق است تا همکاری‌های خود را تحت ابتکار کمربند-راه گسترش دهد و مسیرهای تجاری و ترانزیتی را با افغانستان توسعه دهد. موضوع قابل توجه دیگر، معادن سرشار افغانستان و بهره‌برداری چینی‌ها از آنها به منظور تحقق جاه‌طلبی های اقتصادی‌شان است. ایران و چین در سال‌های اخیر با وجود تحریم‌ها، روابط دیپلماتیک، اقتصادی و تجارت دوجانبه را تقویت کرده‌اند به طوری که چین در حال حاضر شریک اول تجاری و بزرگترین خریدار نفت ایران به حساب می‌آید. چین و ایران در مارس ۲۰۲۱ به توافق‌نامه همکاری استراتژیک ۲۵ ساله دست یافتند. براساس بخشی از این توافق، چین قرار است ۴۰۰ میلیارد دلار در پروژه‌های زیرساختی در ایران سرمایه‌گذاری و موقعیت ایران را به عنوان یک حلقه مهم در امتداد جاده ابریشم جدید تثبیت کند. مطابق نظر کارشناسان، ایران و چین بیش از پیش به یکدیگر نزدیک شده‌اند و با تعریف کریدور ریلی-جاده‌ای بین سه کشور ایران، افغانستان و چین، می توانند پیوند دهنده شرق و غرب آسیا باشند. چند روز پیش، حساب بریکس در فضای مجازی از شروع ساخت جاده پیوند دهنده ایران و چین از مسیر افغانستان خبر داد تا چینی‌ها بتوانند به بازار غرب آسیا به خصوص منابع نفتی ایران از مسیری سریع تر و ایمن تر دسترسی داشته باشند. مهدی باقری، کارشناس ترانزیت عنوان کرد که با تحولات جهانی و آماده شدن دنیا برای روی کار آمدن ترامپ، شرایط ویژه‌ای به وجود آمده تا ایران و چین در کریدور شرق-غرب، همکاری سازنده داشته‌باشند. وی با اشاره به مزیت نسبی ایران در اتصال چین به غرب آسیا و اروپا، مسیر جنوبی کریدور شرق-غرب را که از خاک ایران عبور می‌کند، پنجره فرصتی همچون فروپاشی شوروی و ایجاد کشورهای محصور در خشکی آسیای مرکزی، جنگ روسیه و اوکراین و بحران دریای سرخ دانست. باقری یادآور شد که هیچ پنجره فرصتی همیشه باز نخواهد ماند و در زمان مقرر بسته خواهد شد. با درک شرایط جهانی و روابط دوجانبه ایران و چین، می توانیم نقش به‌ سزایی در ارتباطات منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای داشته باشیم و در نظم نوین جهانی که با شتاب بیشتری در حال شکل گیری است، جایگاه شایسته‌ای کسب کنیم.
اسکات بنت افسر سابق بخش عملیات روانی پنتاگون که بارها افشاگری هایی علیه صهیونیست ها انجام داده بود و جانانه از محور مقاومت دفاع می کرد و این اواخر تحت فشار شدید اف بی آی حق سفر به ایران را نداشت به دلایل نا معلومی جان خود را از دست داد.
💢هدف اصلی آمریکا! 🔹«سیدهاشم الحیدری» از رهبران مقاومت اسلامی عراق با طرح این مسئله که به احتمال زیاد جنگ تا آینده نزدیک به سوریه و عراق می‌رسد، افزود: «ما در جنگ هستیم و به تعبیر حضرت آقا ما در جنگ ترکیبی هستیم و در مقابل جنگ ترکیبی باید یک جهاد ترکیبی هم داشته باشیم؛ یکی جهاد نظامی که توسط گروه‎های مقاومت انجام می شود و جهاد دوم جهاد تبیین است.» 🔸وی اظهار کرد: «مقاومت چه جبهه نظامی چه جبهه تبیینی از فلسطین تا یمن، عراق، سوریه و لبنان تا دوستان ما در آفریقا، آسیا، کشمیر و نیجریه مردم ایران و بسیجیان عزیز بدانید مرکز و ستون جبهه مقاومت نظام جمهوری اسلامی است.» 🔹سیدهاشم ‌الحیدری ادامه داد: «هدف اول جبهه کفر غزه و ضاحیه نیست، هدف اول آمریکا و اسرائیل نظام جمهوری اسلامی و سر ولایت است.» ┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄ 🇮🇷| basirat.ir 🇮🇷| @basirat_fa
🔰واکنش دکتر لاریجانی مشاور رهبر معظم انقلاب به برخی برداشت‌های نادرست از بخشی از گفت‌وگوی اخیر با رسانه KHAMENEI.IR: 🔹آقای دکتر لاریجانی در مطلبی با عنوان 'برداشت درست' در حساب شخصی در شبکه ایکس (توئیتر) نوشت: ۱- در موضوع هسته‌ای، آمریکا توافق قبلی(برجام) را بهم زد و از آن خارج شد و از این طریق به ایران خسارت وارد کرد. ‏۲- ایران غنی‌سازی خود را آغاز کرد و درجه‌ی خلوص را به بالای ۶۰٪ رساند. ‏۳- دو طرف در موقعیت جدید قرار دارند، اگر مسئولان جدید آمریکا می‌گویند در موضوع هسته‌ای ایران صرفاً با سلاح هسته‌ای مخالف‌اند باید در ازای این امر شروط ایران را بپذیرند و امتیاز لازم من‌جمله ⁩ و نظایر آن را قبول کنند تا توافق جدید به‌دست آید نه اینکه یک طرفه امریه صادر کنند نظیر تصمیم آنان در آژانس!
🛑 روزنامه انگلیسی دیلی میل میگوید موشک جدید اورشنیک روسیه ۱۶ تا ۱۷ دقیقه به لندن، ۱۱ تا‌ ۱۲ به برلین و ۱۵ تا ۱۷ به پاریس خواهد رسید. 🔶به گفته آنها، اورشنیک طی ۱۱ تا ۱۷ دقیقه به مراکز اصلی اروپا پرواز خواهد کرد. 🔷کرملین پیشتر اعلام کرده بود که این موشک می تواند اهدافی را در سراسر اروپا هدف قرار دهد.
🔰رهبر انقلاب: افتخار خودِ من این است که یک بسیجی باشم 🔹حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: افتخار خودِ من این است که یک باشم؛ سعی کرده‌ام این‌جوری عمل کنم. 🔹سال آخر ریاست جمهوری -دو، سه ماه مانده بود به آخر ریاست جمهوری من- در یکی از دانشگاهها برای یک جمع دانشجو صحبت میکردم و به سؤالات پاسخ میدادم؛ یکی از سؤالات این بود که شما بعد از ریاست جمهوری قصد دارید چه کار کنید و شغلتان چه باشد؟ گفتم: اگر امام به من بگوید برو بشو رئیس عقیدتی سیاسی فلان پاسگاهِ مرزىِ منتهاالیه جنوب شرقی کشور، من با افتخار میروم آن‌جا و مشغول خدمت میشوم! 🔹اگر این کار از من برمی‌آید و این کار را از من میخواهند، من حاضرم و به آن‌جا میروم؛ توطین نفس کردم. این را از باب اینکه شما فرزندان من هستید، به شما دارم میگویم. صحبت پدرفرزندی است؛ نمیخواهم راجع به خودم صحبت بکنم. هر جا و در هر زمانی به شما نیاز هست، آن‌جا حاضر باشید. این میشود بسیجی؛ بسیج یعنی این. ۸۶/۲/۳۱ 🗓 انتشار به مناسبت
🔺کاری به محتوای حرف این حامی ... ندارم ولی منظورشون حضرت آیت الله امام خامنه ای هست؛ فقط ادبیاتشون یک مقدار شبیه فائزه هاشمیه!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیسی چرا رئیسی شد؟! عزیز ملت این روزا خیلی دلمون برات تنگ شده 😞
شهید جمهور دولت مردمی VS رئیس‌جمهور دولت اصلاحات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 محمدمهدی ملکی، کارشناس بین‌الملل: رژیم صهیونی هنوز موفقیت و دستاوردی که مدنظرش بود به دست نیاورده است لذا هم از سمت شمال سرزمین‌های اشغالی و حزب‌الله لبنان و هم از طرف حماس احساس ناامنی شدید دارد.
🔴 آقای رییس‌جمهور ؛ لطفا از مشاوران غیر مشفق دوری کنید 🔻یکی از اقدامات مفید دولتها سفرهای استانی است.چرا که رییس جمهور در این سفر ها پای درد و دل مردم نشسته و از نزدیک با رنج ها و آلام آنان آشنا می شود. 🔺در دولت های احمدی نژاد و شهید رییسی حتی مردم به رییس جمهور نامه می نوشتند و شخصا بدون هیچ واسطه ای به او می دادند و رییس جمهور نیز برای بسیاری از آنان ، پس از بررسی، دستور لازم را می داد که همین کارها در دلگرمی مردم و ارتباط با مسئولان بسیار موثر بود. 🔺اما گویا همین میزان ارتباط رییس جمهور و مردم هم قرار است توسط نزدیکان دکتر پزشکیان گرفته شود. در حالی عباس عبدی سفرهای استانی رییس جمهور را به هورا کشیدن عده ای تقلیل داده است که این سفرها دستاوردهای زیادی را می تواند برای دولت و مردم داشته باشد. 🔺آقای رییس‌جمهور ؛ مقام معظم رهبری در اولین دیدار هیئت دولت شما فرمودند:« اطلاع از متن زندگی مردم با کارتابل و گزارش امکان پذیر نیست» لذا دستور دادند که شما به میان مردم بروید.اگر در این جمله که آمده اید تا منویات مقام معظم رهبری را اجابت کنید، صداقت دارید، از مشاورانی که شما را از سفرهای استانی و دیدار با مردم نهی می کنند به شدت دوری نمایید. ✍ سعید میرزایی
🔺‏جناب آقای مهدی فضائلی عضو دفتر رهبر معظم انقلاب در توییتی انتساب شعری در روزنامه کیهان به حضرت آقا را نادرست خواند؛ حاج حسین شریعتمداری بلافاصله طی یادداشتی در همان روزنامه عذرخواهی کرد. حامیان ... و برخی همفکران جناب رائفی پور اما میگویند فضائلی صلاحیت انعکاس نظر رهبری درباره تابعیت قهری و غیر قهری را ندارد، حال آنکه حاج حسین شریعتمداری که خود منصوب حضرت آقا، نماینده ایشان، و مطلع از بسیاری امورات ریز و درشت است بعد از تذکر فضائلی شجاعانه عذرخواهی میکند. من فکر میکنم یکی از دلایلی که جناب رائفی پور در حال از دست دادن محبوبیت و اعتبار خود هستند همین پوزش نطلبیدن بابت برخی اشتباهات و اصلاح نکردن مواضع است.
گاهنامه سخن هادی.pdf
391.1K
گاهنامه سخن هادی شماره ۶۴۱ به تاریخ ۱۴۰۳،۰۹،۰۱ موضوع: بسیج شجره طیبه انقلاب اسلامی معاونت سیاسی سپاه
بازخوانی ضرورت تشکیل و کارکردهای امروزین بسیج.pdf
758.7K
گاهنامه الکترونیکی بصائر ضمیمه شماره (۲۶) با موضوع: بازخوانی ضرورت تشکیل و کارکردهای امروزین بسیج
راز زیمت، افسر سابق میز ایران در موساد: 🔰دیگر صداها در ایران درباره موضوع فلسطین 🔸مقاله امروز روزنامه اصلاح طلب «هم میهن» بر این است که ایران باید راه حل دو کشور را بپذیرد یا حداقل متعهد به عدم مخالفت با آن باشد تا توانایی خود را برای ادغام در یک منطقه تسهیل کند. گفتگو با کشورهای عربی به گفته نویسنده مقاله تا زمانی که ایران راه حل دو کشوری را که تقریباً در اجماع کامل همسایگان عرب خود است رد کند، امکان همکاری قابل توجه وجود نخواهد داشت. او می افزاید، اگر روزی برسد که همکاری های منطقه ای برای حل مسئله فلسطین و مقابله با «جنایت های اسرائیل» ایجاد شود، ایران بدون پذیرش راه حل دو کشوری نمی تواند در این همکاری ها ادغام شود. 🔸مهم است که تاکید شود - این یک روزنامه اصلاح طلب است که نماینده مواضع رسمی رژیم نیست. در عین حال، حمایت صرف از راه حل دو کشور در روزنامه ای که در ایران منتشر می شود، بی معنا نیست. 🔸ماه گذشته انجمنی از روحانیون وابسته به اصلاح طلبان پس از انتشار مطلبی که خواستار بازگشت رژیم صهیونیستی به وضعیت قانونی قبل از ۱۹۶۷ شده بود، انتقادات تند محافل محافظه کار- رادیکال را برانگیخت.
بصیر
‏🔺️کریم خان؛ مردی که دنیا را برای صهیونیست ها تنگ تر کرد! 🔹این مرد کریم خان دادستان شجاع دادگاه بین المللی کیفری است که علیرغم تهدیدهای پشت پرده و برخی اتهامات مضحک مانند داشتن مشکلات اخلاقی و غیره، ایستاد و حکم بازداشت نتانیاهو را به اتهام جنایت جنگی صادر کرد؛ این در حالی است که گفته میشود برخی از قضات تحت فشار و تهدید از سمت خود استعفا کرده بودند. نتانیاهو در سخنانی پس از صدور این حکم به کریم خان و دادگاه لاهه تاخت و در عین حال از ایالات متحده آمریکا بخاطر حمایتش از او و گالانت قدردانی کرد و البته گفت که چیزی ما را متوقف نخواهد کرد. نتانیاهو کسی است که یهودیت را سپر خود کرده تا بتواند به جنایاتش ادامه دهد، و اِلّا چه کسی است که نداند بسیاری از یهودیان در غرب و بالاخص آمریکا رژیم صهیونیستی را حتی قبول ندارند. 🔹غالب کشورها اما علیرغم تلاش های آمریکا و اسرائیل از تصمیم دادگاه کیفری بین المللی حمایت کرده اند و گفته اند باید به آنچه دادگاه تشخیص داده احترام گذاشت؛ حتی جوزپ بورل مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا اعلام کرد این یک تصمیم سیاسی نیست، بلکه یک تصمیم قضایی است که باید محترم شمرده و اجرایی شود. بورل همچنین همه کشورها را ملزم به اجرای تصمیم دادگاه لاهه در خصوص بازداشت نتانیاهو و گالانت دانسته است. 🔹از این تصمیم اما در آمریکا استقبال نشده است؛ از جو بایدن رئیس جمهور آمریکا گرفته تا بسیاری از سناتورهای تندرو آن را محکوم کرده و حتی تا اعلام جنگ و تهدید این دادگاه بین المللی هم پیش رفته اند؛ حالا بسیاری در رسانه ها مواضع حمایتی آمریکایی ها از جمله تام کاتن نماینده تندروی کنگره در زمان صدور حکم بازداشت برای پوتین توسط همین دادگاه را در کنار حکم فعلی نتانیاهو گذاشته و از استاندارد دوگانه آمریکایی ها انتقاد میکنند. صاحبنظران معتقدند ترامپ پس از در دست گرفتن قدرت قطعا بر اروپایی ها برای ممانعت از دستگیری نتانیاهو فشار وارد میکند. 🔹آمریکا این روزها خیلی آشکار و بی پرده در جنگ با قانون بین الملل قرار دارد و بدون هیچ خجالتی در جنایت جنگی اسرائیل علیه مردم بی دفاع غزه و لبنان مشارکت میکند. با این وجود دنیا در همه ابعاد برای صهیونیست ها چه از نوع اسرائیلی و چه از نوع آمریکایی اش در حال تنگ تر شدن است و فارغ از آنکه نتانیاهو دستگیر میشود یا خیر، همین بیداری سبب بسیاری تحولات خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
18.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ الجزیره بررسی می‌کند: 📍ایران یا اسرائیل، کدام پیروز نبرد منطقه‌ای خواهد بود؟
🔰فردا سخنرانی فرماندهی معظم کل قوا پخش زنده می‌شود 🔺سخنرانی حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) در دیدار با جمع کثیری از بسیجیان سراسر کشور در حسینیه امام خمینی(ره)، حوالی ساعت ۱۰:۱۵ صبح به صورت زنده و مستقیم از رسانه KHAMENEI.IR و تلویزیون اینترنتی دانشجو پخش خواهد شد.
گزارش مستند کیهان 🔰 به شهر زیرزمینی مقاومت خوش آمدید 🔸شاید عجیب باشد که چگونه نیروهای مقاومت، هم در لبنان و هم در نوار غزه با وجود بیش از ۴۰۰ روز حملات پی‌درپی و نظارت هوائی و ماهواره‌ای می‌توانند عملیات‌های موفقی را علیه ارتش رژیم صهیونیستی اجرا کنند. تواناییِ ضربه‌های کاری و کمین علیه نیروهای صهیونیستی، به لطف شبکه‌های تونلی است که ممکن می‌شوند. 🔸«کابوس زیرزمینی»، واژه اندیشکده معروف آمریکایی در توصیف تونل‌های زیرزمینی حماس است. اندیشکده «جنگ نوین» تونل‌های حماس را «مشکل شرورانه‌ای» می‌داند که مبارزان فلسطینی در آن، انتظار نظامیان صهیونیست را می‌کشند. 🔸لبنان نیز تنها ۱۰ هزار کیلومتر مربع مساحت دارد که از استان قم ایران هم کوچک‌تر است. مناطق شیعه‌نشین لبنان نیز غالباً در نزدیکی مرز اراضی اشغالی می‌باشد. به همین خاطر رژیم صهیونیستی هرگونه تجهیزات امنیتی، جاسوسی و اطلاعاتی را برای نظارت بر روی مردم غزه و لبنان تاکنون اعمال کرده است اما با این حال تونل‌های غزه و حزب‌الله تمامی نظارت‌های رژیم صهیونیستی را به چالش کشیده است و نماد این به چالش کشیده شدن را در ناتوانی صهیونیست‌ها برای نجات اسرای صهیونیست می‌توان دید. 🔸«آرتور هرمان» پژوهشگر «مؤسسه‌ هادسون» در «فارین افرز» می‌نویسد، تونل سازی برای حداقل ۳۰۰۰ سال تاریخ دارد و تونل‌ها برای ضربه زدن به دشمنان قوی‌تر استفاده می‌شده است. این تونل‌ها به گروه‌هایی مانند حماس و حزب‌الله در جنگ‌های نامتقارن مزیت می‌دهد و حتی دست بالاتر را در برخی موارد اعطا می‌کند. این گروه‌ها به واسطه همین تونل‌ها می‌توانند برتری‌های فناوری یک ارتش پیشرفته‌تر مانند رژیم صهیونیستی را خنثی کنند. 🔸شاید برای بسیاری سؤال باشد که چرا نیروهای مقاومت شروع به ساخت تونل می‌کنند با اینکه هزینه ساخت تونل بسیار زیاد است و از طرفی، کاری طولانی و طاقت فرسا محسوب می‌شود. کارشناسان دو علت اساسی برای ساخت این تونل‌ها بیان می‌کنند: 🔻۱- افزایش توانایی نظامی و امکان مقابله با حملات رژیم صهیونیستی، زیرا رژیم صهیونیستی با تکیه بر کمک‌های همه‌جانبه آمریکا دسترسی به بروز‌ترین جنگنده‌ها را دارد تا بتواند مواضع حماس و حزب‌الله را بر روی زمین بزند. 🔻۲- یکی دیگر از علل ساخت تونل به‌خصوص در غزه مبارزه با محاصره و تحریم همه‌جانبه‌ای است که رژیم صهیونیستی از سال ۲۰۰۷ از زمین، هوا و دریا علیه این باریکه اعمال کرده است. غزه مرز زمینی با مصر دارد اما این کشور عربی هم چندین سال است که غزه را محاصره و تحریم کرده است. 🔸برگزاری «رویترز» درباره تونل‌های غزه می‌نویسد «حماس از سال ۲۰۰۷ تا قبل از جنگ ۷ اکتبر بیش از ۵۰۰ کیلومتر شبکه‌ای از تونل‌ها را ایجاد کرده است که تقریباً نصف طول سیستم متروی نیویورک است.» «سی‌ان‌ان» در رابطه با تونل‌های حماس در غزه می‌نویسند که «این تونل‌ها به عنوان گذرگاه‌هایی شناخته می‌شود که برای جابه‌جایی کالا و همچنین حملات به داخل اسرائیل مورد استفاده قرار می‌گیرد... این تونل‌ها مکانی برای ذخیره راکت‌ها و انبارهای مهمات، و استقرار مراکز فرماندهی و کنترل حماس استفاده می‌شوند زیرا همه در پناه از دید هواپیماها و پهپادهای نظارتی ارتش اسرائیل هستند.
🔰بازی جدید! 🔹وقتی قطعنامه شورای حکام بدون توجه به سفر گروسی به تهران و دستاوردهای مثبت آن تصویب می‌شود یعنی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ابزاری در دست برخی قدرت‌های زورگو برای تحت فشار قرار دادن کشورها تبدیل شده است. در سفر گروسی به ایران، او این امکان را پیدا کرد تا از برخی مراکز هسته‌ای(مجتمع‌های غنی‌سازی شهید دکتر علی‌محمدی و شهید مهندس احمدی روشن) بازدید کند و دیدارهای سیاسی مدیر کل نیز در سطح عالی برقرار شد. 🔹جدای از همه این‌ها، نتایج سفر نیز به گفته مقامات سازمان انرژی اتمی کشورمان و نیز آژانس بین‌المللی سازنده توصیف شد. حتی محسن نذیری اصل نماینده جمهوری اسلامی ایران در آژانس بین‌المللی ‌المللی انرژی اتمی اعلام کرد که در پی سفر گروسی به تهران نقشه راه همکاری‌های دو طرف مورد توافق قرار گرفت. بنابراین غربی‌ها در چنین شرایطی به جای قدم گذاشتن در مسیر دیپلماسی، راه تقابل و بی‌اعتبارسازی آژانس را برگزیدند. 🔹در پی اقدام دول غربی، رئیس سازمان انرژی ایران دستور انجام اقدامات موثر، از جمله راه‌اندازی مجموعه‌ معتنابهی از سانتریفیوژهای جدید و پیشرفته از انواع مختلف را صادر کرد. بدیهی است این اقدامات در راستای صیانت از منافع کشور و‌ توسعه هرچه بیشتر صنعت هسته‌ای صلح‌آمیز، متناسب با نیازهای روز‌ افزون ملی و در چارجوب حقوق و تعهدات ایران وفق موافقتنامه پادمان جامع انجام می‌شود. در همین رابطه سخنگو و معاون امور بین الملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی اظهار داشت که صحبت ما از تزریق گاز به هزاران سانتریفیوژ است نه صدها سانتریفیوژ. 🔹مقامات جمهوری اسلامی ایران و خاصه دولت کنونی باید این نکته را درک کنند،که برجام زمانی به وقوع پیوست که ظرفیت‌های صنعت هسته‌ای به مرحله تکامل وارد شده بود و همه آن‌ها بر روی میز مذاکره قرار گرفت و الا دولت‌های بدعهد غربی مفت و مجانی به کسی امتیاز نمی‌دهند.درس این واقعیت به ما یادآور می‌شود که راه تحقق منافع ملی در این عرصه از مسیر فعال‌سازی توانمندی‌های صنعت هسته‌ای می‌گذرد. 🔹ایران باید در برابر دولت‌های بدعهد و بدسابقه غربی‌ها پاسخ قاطع دهد. جریان تعامل ایران با آژانس، جریانی یک‌سویه و یک طرفه نیست.هیچ دولتی نباید انتظار داشته باشد جمهوری اسلامی ایران به تمامی تعهدات برجامی و هسته‌ای خودش عمل کند و آژانس را در جریان بازرسی‌ها قرار دهد،اما از آن سو، غربی‌ها نه تنها به تعهدات خودشان کمترین توجهی نکنند،بلکه فضا را به سمت تنش و تقابل نیز ببرند.اگر آنها می‌خواهند قطعنامه‌های شورای امنیت را مجددا فعال کنند،باید بدانند ایران هم در زمینه عضویت خود درNPTتجدیدنظر خواهد کرد. ایران این را رسما در مذاکرات به طرف‌های گوناگون اعلام کرده است. ✍🏼
🚨برخی از رسانه های اسرائیلی معتقد هستند ، حملات سنگین موشکی و پهبادی امروز حزب الله در واقع تخلیه سریع تر پدافند و به نوعی مرحله‌ مقدماتی عملیات گسترده وعده صادق ۳ ایران میباشد.
یچیزی خیلی آزارم میده و اون دیدن آدم هایی امثال خودمه که بدون سوابق خاصی مدام در حال نصیحت کردن فرمانده هان سپاه و رهبران جبهه مقاومت اند !! بعضی وقت ها گستاخی تا حدی بالا می‌ره که نقد ها متوجه اشخاصی مثل سید حسن و‌ حاج قاسم و.. میشه که اگر این کار رو میکردن اونطور نمیشد و اگر اونطور میزدن اینطور نمیشد ... میخوام به خودم بگم شاید برای بقیه هم مفید بود، حزب‌الله و انصار الله و حشد و... با ایده ها و جانفشانی ها و ضریب هوشی من و شما به این جایگاه نرسیدن، ما نهایتا هواداریم ! اینکه از زیر کولر و کرسی برای اونا بدون کوچکترین مطالعه و شناخت از بافت جمعیتی، مشکلات درونی، چالش های میدانی، وضعیت سیاسی، میزان تاب آوری اجتماعی و... حاکم در لبنان و سوریه و عراق و یمن و... براشون نسخه بپیچیم و خودمون رو(که هیچ کاره و خام و بی‌تجربه ایم) در جایگاه فهیم و همه چی دان بدونیم و اونا رو که منطقه رو تغییر دادن و اسرائیل را تا لب پرتگاه بردن بی تجربه و محتاج نصیحت های مشفقانه خود بدونیم واقعا جای تامل و تجدید نظره ... یکم حد خودمون رو هم بدونیم بد نیست حتی اگر حرمت مجاهدان رو حفظ نکنیم !...
‏🔺️ایران در آستانه تثبیت ابرقدرتی خود در جهان / آیا مردم پای کار خواهند بود؟! 🔹اخیرا در مطلبی نوشتم در حالی که تمام کشورهای جهان در رویکردهای خود پیرو سه الگوی آمریکایی، چینی و روسی هستند، جمهوری اسلامی ایران تنها کشوری است که برای خود الگوی مستقلی در تصمیم سازی و تصمیم گیری دارد؛ حتی قدرت هایی اتمی مانند فرانسه و انگلیس هم در زمین آمریکا بازی میکنند، اما جمهوری اسلامی مستقل است؛ بنابراین میشود اینگونه ادعا کرد که کشورهای قوی دنیا، از آمریکا و چین و روسیه و ایران گرفته، تا فرانسه و آلمان و انگلیس و هند و برزیل و غیره، شاید تعدادشان از انگشتان دو دست بیشتر باشد، اما آنها که میتوانند مسیر تعیین کنند فقط چهار کشورند؛ آمریکا، چین، روسیه و صد البته ایران! 🔹لذا از این نظرگاه میتوان ایران را نه تنها قدرت، که حتی ابرقدرت نامید، لیکن این جایگاه برای جمهوری اسلامی همچنان نواقصی دارد، از جمله در حوزه اقتصاد و البته مهمتر از آن بازدارندگی هسته ای! هرچند میشود ابرقدرت بود و در اقتصاد هم لنگ زد، اما پر واضح است ایرانی که از نقطه گریزِ نظامی و دانش هسته ای عبور کرده اگر آن را با بازدارندگی نهاییِ هسته ای نیز توام سازد، میتواند زمینه ساز شکوفایی اقتصاد هم گردد. 🔹به نظر میرسد این تصمیم در مملکت گرفته شده است، هرچند که رسما اعلام نمیشود؛ ولی آنچه از زبان کارشناسان رسانه ملی مملکت، نمایندگان مجلس، برخی ائمه جمعه و سیاسیون مطرح کشور مکرر شنیده میشود و بالاتر از آن، هیچکدام هم از سوی حاکمیت تکذیب نمیشوند، میتواند نشانه هایی از تایید این فرضیه باشد. درباره رسیدن به بازدارندگی اتمی از هر ایرانی، خواه اصلاح طلب، اصولگرا یا حتی کسانی که میانه خوبی با نظام هم ندارند اگر بپرسید بلافاصله آن را تایید خواهند کرد؛ پس این مهم اگر در دستور کار حاکمیت قرار بگیرد میتواند خبر مسرت بخشی باشد، از آن جهت که جمهوری اسلامی پس از صدها سال توانسته ایران را مجددا به جمع ابرقدرت ها اضافه کند؛ لیکن نکته مهم در این رابطه این است که در یکی دو سه سال آینده احتمالا با دشواری هایی مواجه خواهیم شد که این دشواری ها البته دوران گذار ایران از یک قدرت منطقه ای به تثبیت ابرقدرتی اش در جهان است. 🔹و اکنون پرسش اساسی این است: آیا آنان که اکنون این متن را میخوانند، حاضرند در این دشواری ها در کنار حاکمیت بمانند؟! اگر حاضرند این کار را بکنند، وظیفه دیگری را نیز باید بر عهده بگیرند؛ و آن این است که باید یک کارزار تبیینی اختصاصی در این زمینه برای همراه کردن مردم راه اندازی کنند، زیرا این فرصت تاریخی جز با همراهی ملت منتج به نتیجه نخواهد شد؛ تاکید میکنم همه اینها در صورتی است که حاکمیت تصمیمش درباره بازدارندگی هسته ای را قطعی کرده باشد!