🔰تحلیل کوتاه آتش بس جبهه لبنان
🔸ما نیاز به سطح بالایی از واقع بینی به شرایط داریم ، ضربات وارده زیاد بود. صحبت از این موارد، مطمئناً حزب الله را قوی تری خواهد ساخت.
🔸مدتی پیش یک نفر از افراد لبنانی در تحلیلی گفته بود حزب در برخی عرصه ها عملاً دچار غفلت شد که یک نتیجه آن حمله پیجری بود، وی عقیده داشت یکی از دلایل این غفلت، تعاریفی بود که پیش از جنگ حتی دشمن در خصوص نرخ شلیک و ... حزب میداد.
🔹ناجوانمردی است که پیروزیهای بزرگ حزب را نادیده بگیریم. حمله پیجری و شوک شدید از درون و از رده خارج کردن نزدیک به 4000 نیروی عملیاتی، ترور فرماندهان رضوان و سوزاندن طرح عملیاتی حزب در شمال، ایجاد بحران آوارگی با آواره کردن حدود 1 میلیون نفر در یک روز، ترور قرارگاه فرماندهی حزبالله و شهادت رهبری، فرماندهی جنوب، فرماندهی سپاه لبنان و ... همگی یک کشور را از پای درمیآورد؛ حزب با کمک موثر و به موقع سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حوزه مستشاری و تسلیحاتی، آن هم در حالی که تقریبا تمام خطوط مواصلاتی سوریه به لبنان تحت آتش و همه خطوط امداد و مواصلات از شمال به جنوب لیطانی قطع بود، آن هم با حمله سنگین زمینی و نبرد آخرالزمانی ارتش رژیم با پشتیبانی سنگین آتش هوایی و توپخانه، توانست با ایجاد سه خط در جنوب لبنان، سد نفوذی را ایجاد کرده و ارتش رژیم را وارد یک باتلاق سازد.
🔸 ندیدن این شرایط و قضاوت حزب، ناجوانمردی است. اینکه حتی ایران نیز مورد تخطئه قرار گیرد، باز هم ناجوانمردی است. متاسفانه نمیتوان صحبتهای زیادی مطرح کرد اما حضور ارشدترین فرماندهان ایرانی در قلب میدان، آن هم پس از ترور سردار نیلفروشان، نشان از فداکاریها است.
🔹 در حوزه تسلیحاتی نیز ماجرا به همین شکل است. شاید جنگ نظامی فعلا برای 60 روز پایان یابد اما جنگ بزرگ بازسازی، درس گیری، تنفس، تجدید قوا، حل مسائل اجتماعی و سیاسی داخلی، از فردا آغاز میشود. مهمترین ماموریت ما، ارتقاء جهشی قدرت آتش گروههای مقاومت است. باید قدرت آتش (کمی و کیفی) در ابعاد مختلف، جهش یابد.
✍محلل
🔰نکاتی درخصوص آتش بس
🔻 جنگ روایت ها در نبرد اخیر بسیار مهم بوده و پس از آتش بس نیز تعیین کننده خواهد بود
🔻روایت صحیح در خصوص نتیجه جنگ همان است که مقام معظم رهبری فرمودند :
اولا : "رژیم در لبنان و غزه پیروز نخواهد شد"
چه با بمباران و چه با قطع نامه و آتش بس و...
دوما : "این جنگ جنگ مرگ و زندگی است برای ما و برای دشمن"
بنابراین ادامه خواهد داشت ...
و قضاوت هنوز زود است
🔻رژیم به اهداف اصلی خود یعنی از بین بردن حزب الله ، رسیدن به بیروت ، خلع سلاح و ... نرسیده است!
🔻آتش بس درخواست رژیم بوده با واسطه گری امریکا و فرانسه
🔻آتش بس انتخاب و ترجیح رژیم پس از پیروزی نبوده ! بلکه اضطرار رژیم است به دلیل ناتوانی از ادامه جنگ در لبنان !
🔻 رژیم در داخل و بیرون تحت فشار است همچنین ناچار است خود را برای پاسخ احتمالی ایران آماده و متمرکز کند.
🔻 رژیم به نمایش یک تصویر پیروزی پس از یک سال نیاز مبرم دارد لذا القای پیروزی بر این اساس است.
🔻رژیم اعلام کرده است که یکی از اهداف آتش بس استراحت نیروها و تجدید قوا بوده است !
🔻نتانیاهو پیروزی را به آینده موکول کرده است و سخن از پیروزی بر حماس به میان آورده که نشان از اعتراف به عدم پیروزی حتی بر حماس است !!
🔻آتش بس موقت بوده و تثبیت آن در آینده مشخص نیست !
🔻محکومیت نتانیاهو در دادگاه و فشار دموکرات ها در این آتش بس بی تاثیر نبوده است.
🔰در طرف مقابل ماجرا :
🔹حزب الله از ضربات سنگین آسیب جدی دید اما خود را بازیابی کرد ، این بار با تجربه ای گران بها و ذی قیمت ! که در آینده به کار خواهد بست
🔹حزب الله در جنگ ۳۳ روزه نیز تجربه مشابه همین شرایط را داشته است در حالیکه اکنون به مراتب از آن دوره قوی تر است.
🔹حزب الله به صورت غیر رسمی اعلام کرده همه بندهای آتش بس را قبول ندارد و اجرا نخواهد کرد!
🔹 حزب الله خلع سلاح نخواهد شد و در این مدت توان خود را بازیابی خواهد کرد.
🔹حزب الله در طول یک سال در چند جبهه تحت فشار بوده است ، از طرف اروپا ، کشورهای عربی و در داخل از سوی مخالفینی مثل جریان ۱۴ مارس و ..
🔹انسجام داخلی ، امنیت و موجودیت لبنان برای حزب الله اهمیت داشته و دارد و در پذیرش آتش بس موثر است
🔹 مقاومت در دو دهه گذشته در هر مناقشه ای ورود کرده نهایتا پیروز شده است ، در ماجرای داعش ، جنگ یمن ، سوریه و .. در این جنگ نیز با عنایت خدا پیروز نهایی است.
🔹مقاومت حزب الله را تنها نخواهد گذاشت و بیش از پیش تقویت خواهد کرد.
🔹حزب الله تجربه همه این فشارها را در گذشته نیز داشته است و برای همه شرایط برنامه و راه حل دارد
🔹"مقاومت گسترش پیدا خواهد کرد"
انشالله
✍ #محمدتقی_احمدی
فرمانده کل قوا در دیدار مسئولان و فرماندهان نیروی دریایی ارتش تاکید کردند:
مهمترین وظیفه نیروهای مسلح: افزایش آمادگی و توان رزم
فرمانده معظم کل قوا در دیدار مسئولان و فرماندهان نیروی دریایی ارتش با گرامیداشت سالروز ۷ آذر ۱۳۵۹ و حماسهآفرینی ناوچه پیکان در مقابل دشمن بعثی که روز نیروی دریایی نام گرفته است، نیروی دریایی را در دنیای امروز نیرویی حیاتی و تعیینکننده خواندند و با تحسین فعالیت بخشهای مختلف عملیاتی، اطلاعاتی، پشتیبانی، سازندگی و نوآوری در نیروی دریایی ارتش، گفتند: جهتگیری نیروهای مسلح بهویژه نیروی دریایی در همه فعالیتها و برنامهریزیها باید متمرکز بر افزایش آمادگی و توان رزم باشد.
حضرت آیتالله خامنهای، افزایش توان رزمی را باعث پیشگیری از تهاجم دشمن دانستند و افزودند: مهمترین کار نیروهای مسلح پیشگیری از تهاجم است بنابراین باید به گونهای عمل و توان رزمی کشور را در نگاه و رصد بدخواهان ایران برجسته کنید که به معنی واقعی احساس کنند هرگونه برخورد برای آنها هزینه سنگینی به دنبال خواهد داشت.
رهبر انقلاب اسلامی، استمرار مأموریتهای دریانوردی را ضروری برشمردند و گفتند: همچنانکه پیش از این گفته شد میتوان مأموریت چند ماهه ناوگروه ۸۶ و جزئیات آن را با زبان و ابزار هنر به افکار عمومی منتقل کرد.
در ابتدای این دیدار امیر دریادار ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گزارشی از برنامهها و فعالیتهای این نیرو در بخشهای مختلف بیان کرد. ۱۴۰۳/۹/۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺به خدا قسم که ما طرفدار ظریف نیستیم و ای کاش در دولت هم مسئولیتی نمیداشت؛ لیکن ببینید مجلس مملکت با حضور این جماعت به چه روزی افتاده! سطح مطالبات نماینده مردم چقدر نازل شده! هر روز یک درگیری؛ هر روز یک جنجال! نظامی که میتواند از فتنه گریِ برخی بستگان نمایندگان با یک تلفن چشم پوشی کرده و آنها را از بازداشت آزاد کند، آیا نمیتواند حداقل در این شرایط به حواشی حول موضوع فرزندان ظریف نپردازد؟
فرزندان ظریف شاید تابعیت داشته باشند، اما آیا در فتنه و اغتشاش هم نقش داشته اند؟ باور کنید فهم بعضی مسائل چندان هم سخت و پیچیده نیست!
🔺ما میگیم کسی که از قانون دم میزنه نباید خودش اهل بی قانونی باشه. نماینده ای که برادرش اصلاح طلبه، از مدیران اصلاحات بوده و پسر همون برادر رو تو اغتشاشات دستگیر میکنن ولی این آقای نماینده با تمام توان پیگیر آزادیش میشه و فرمانده انتظامی رو تحت فشار میذاره.
ما کدوم رو باور کنیم؟ کدوم قانونمندی رو؟
قانون فقط باید درباره ظریف اجرا بشه؟
اجرا بشه خیلی هم عالی!
اما دغدغه این افراد واقعا قانونه؟
🔺️جنگ را چگونه حزب الله برد؟
🔹اینجا نمیخواهم به این بپردازم که چرا اسرائیلِ مدعیِ ارتش چهارم دنیا نتوانست بر یک گروه نظامی چیره شود و سرانجام تن به آتش بس داد؛ نمیخواهم بگویم رژیم صهیونیستی موفق نشد به اهدافش برسد؛ نمیخواهم بگویم تلفات بی سابقه ای داد، اقتصادش آسیب جدی دید، شهرک نشینانش آواره شدند، و انتقام هیچکدام را نتوانست در جنگ بگیرد؛ نمیخواهم بگویم پس از یک سال جنگ اسرائیل نتوانست به درمان(بازدارندگی) برسد و ناچار به مُسکن(آتش بس) اکتفا کرد؛ حتی نمیخواهم بگویم شرط حزب الله برای آتش بس، پایان جنگ غزه بود که موفق به تحققش نشد؛ بالاخره جنگ است؛ و حالا، آتش بس موقتی که تضمینی بر دائمی شدنش هم نیست؛ در یک جنگ ممکن است همه اهداف محقق نشود؛ کما اینکه اسرائیل به بد شیوه ای تحقیر شد و حالا مردم جنوب لبنان با حس پیروزی به خانه هایشان باز میگردند در حالی که صهیونیستها بابت یک شکست مفتضحانه خودخوری میکنند و به نتانیاهو میتازند!
🔹بله همه اینها اتفاق افتاد و کابوس اسرائیل شد، اما آنچه میخواهم بگویم ناظر بر عقب ماندن اسرائیل از پروژه هایی است که برای تسلط دائمی اش بر منطقه و پایان آرزوی مردم فلسطین طراحی شده بود. هفتم اکتبر زیر میز عادی سازی روابط اسرائیل با اعراب زد، رژیم موقت را تحقیر نمود، حد قدرت واقعیِ نظامی اش را پیش چشم جهانیان قرار داد، و مهمتر از همه کریدور IMEEC که میرفت اکسیر جاودانگی و تسلط اسرائیل بر منطقه باشد را تا ناکجا آباد منحرف کرد. مقاومت در این راه متحمل سختی های زیادی شد، هرچند این هنوز پایان نبرد نیست، و مسیر ادامه دارد، اما آنچه آمریکا و اسرائیل از آن عصبانی اند این است که آمده بودند صهیونیست ها را برای همیشه مسلط کنند؛ لیکن در نهایت فقط به تاخیر در نابودی شان دست یافتند!
🔹این جنگِ بیش از یک ساله برای اسرائیلی که هیچگاه نبردی به این درازا را تجربه نکرده بود، بسیار رعب انگیز و فرسایشی شده بود؛ ضمن آنکه گره هایی نیز در کار دو طرف وجود داشت، که این گره ها برای حزب الله بیشتر به مسائل جانبی و لزوم مدیریت شرایط و افکار عمومی برمیگشت و نه به واقعیت های میدان؛ همچنین حزب الله در این معرکه نخواست به تنش ها در جامعه صد فرقه لبنان دامن بزند، و با هوشیاری با تصمیم کلیِ حاکمیت لبنان همراه شد و به آن احترام گذاشت.
🔹در واقع مقاومت در چارچوب حاکمیت لبنان و بعنوان یک نیروی دفاعی مورد تایید مردم و حاکمیت باقی ماند؛ این جنگ در کلیات یک پیروز دارد و آن هم محور مقاومت است، حتی اگر در جزئیات، اهدافی محقق نشده هم باقی مانده باشد. البته پذیرش آتش بس نیز میتواند یک تاکتیک باشد، و مسائلی وجود دارد که گاهی در ظاهر دلچسب نیست، اما اندرون خود مایه آرامش است؛ این حرف را جدی بگیرید! درباره سایر اجزای مقاومت، خصوصا سوریه نیز نکات مهمی وجود دارد که در حال مدیریت به شایسته ترین شیوه ها است و شاید در آینده ای نزدیک درباره آن و البته چگونگی شرایط غزه پس از این آتش بس [با تکمیل داده ها] بیشتر نوشتیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صهیونیستها خودشان میگویند که پیروز میدان کیست؟
📰 نکاتی درباره درگیری در محور غرب حلب
۱. باید توجه داشت در حال حاضر خطری متوجه شهر حلب نیست ، رسیدن به حلب بدین سادگی نیست و ورود به آن نیروهای بسیاری میخواهد. نبرد قبلی حلب در سوریه به ام المعارک یعنی مادر جنگ ها معروف بود پس رخ دادن دوباره آن به نیروی بیشتر و درگیری های بیشتر نیاز دارد.. ضمن اینکه تروریست ها نیز هدفی برای حمله به حلب تعیین نکردهاند. بعلاوه این اولین باری نیست که چنین نبردی در سوریه رخ میدهد.. تنها فاکتور جدید در نبرد فعلی اضافه شدن تعدادی کانال و رسانه جوگیر فارسی زبان است
۲. شهرها و مناطق اشغال شده در خطوط تماس قرار دارند و فاقد جمعیت غیرنظامی هستند.. ساعاتی پس از حمله گروه های تروریستی نیز دستور تخلیه برخی نقاط توسط فرماندهی ارتش سوریه صادر شد تا از تلفات انسانی سنگین جلوگیری شود. از همین رو بسیاری از شهدا در هنگام عقب نشینی شهید شده و برخی از مناطق بدون درگیری اشغال شده است.. در حال حاضر بیشترین پیشروی تروریست ها 6 کیلومتر می باشد.
۳. آمادگی برای دفع حمله وجود دارد
از ماه های گذشته نیروهای تقویتی وارد جبهه حلب و ادلب شدهاند و تا ساعات آینده حمله معکوس را انجام میدهند. در حال حاضر حمله ای از سمت ارتش سوریه گزارش نشده است که نشان میدهد در حال آماده سازی هستند
۴. درگیری در محورهای دیگر وجود ندارد
برخلاف شایعات برخی رسانهها تاکنون جبهه دیگری بجز جبهه غرب حلب فعال نیست و درگیری در سایر جبهات گزارش نشده است.
ان شاالله با پایان تجاوز،تشییعی از سید مقاومت صورت گیرد که در شان آن یگانه جهان عرب باشد.
شان،جایگاه و عظمت سید و نفوذ او در دلها، با تشییع وی به صهیون می فهماند که شما با ترور او اسطوره و الگوی تاریخ ساختید.
دلتنگی ایرانیان برای سید با تشییع او در ایران شاید تسکين یابد.
@dr_a_ganji
🔶هفت نکته در خصوص آتش بس در لبنان
1⃣نتانیاهو سه هفته پیش وقتی گالانت وزیر جنگ جنایتکار خود را از کابینه اخراج کرد، استدلالش این بود که "او به اندازه کافی شجاعت و شهامت پیشبرد جنگ را ندارد". نتانیاهو می گفت: "ما بهتر می توانیم کار حزب الله را به پایان برسانیم"
حالا چه اتفاقی رخ داده که نتانیاهو و اطرافیانش به آتش بسی تن داده اند؟ بنابراین، صحیح آن است که بگوییم اسرائیل تن به آتش بس داده است. نه اینکه چرا حزب الله آتش بس را پذیرفت.
2⃣ اسراییل همواره تاکید می کنند که ۸۰٪ توان نظامی حزب الله را ویران کرده اند! اگر رژیم صهیونیستی چنین قدرت و توانمندی داشت، چرا برای ویران کردن ۲۰٪ باقیمانده، تهاجمش را ادامه نداد؟
3⃣ واقعیت آن است که جنگ در لبنان آنطور که اسراییل می خواست، پیش نرفت. عملیاتهای موشکی حزب الله فراتر از تصور اسراییل بود. از سوی دیگر سیاست "جامعه زدایی از مقاومت" شکست خورد و نه تنها حمایت شیعیان از حزب الله قطع نشد بلکه همبستگی لبنانی ها با حزب الله بیشتر شد.
4⃣ اسراییل گمان می کرد میتواند حزب الله را تضعیف و با بحران سیاسی مواجه کند، در حالی که جریان هایی که در برخی موضوعات مانند انتخاب رئیس جمهور با حزب الله دچار اختلافاتی بودند، پس از تهاجم اسراییل به لبنان، سعی در نزدیکی بیشتر به حزب الله کردند. شرح و پیچیدگی این موضوع مبحث جداگانه ای می طلب. این موضوعی است که خود صهیونیست ها را نیز شوکه کرده است.
5⃣ بندهای سیزده گانه توافق آتش بس با پیش نویس مورد نظر اسراییل فاصله زیادی دارد. به عبارتی اصرار حزب الله موجب تغییرات جدی در بندهای توافق شده است. به عنوان مثال حزب الله از تشکیل "کمیته نظارت" جلوگیری کرده است. واژه مبهم "جنوب" را به جنوب لیتانی تغییر داده، نام قطعنامه ۱۵۵۹ را حذف کرده، از آوردن نام گروه های فلسطینی فعال در لبنان، جلوگیری کرده، اصرار داشته که آوارگان لبنانی به "منازل و زمین های خود" برگردند نه به چیزی که در پیشنویس از آن با عنوان "دیار خود" یاد شده. چندین مورد دیگر نیز در این باره با نظر حزب الله اعمال گردیده است که باید در وقت مقتضی بر روی تک تک آن، با افتخار تاکید کرد.
6⃣ از ساعاتی پیش آوارگان لبنانی در حال بازگشت به منازل خود در جنوب هستند اما در سرزمین های اشغالی چنین بازگشتی وجود ندارد و صهیونیستها همچنان احساس ناامنی می کنند.
7⃣ اسراییل حساب زیادی روی ناامید سازی ملتهای محور مقاومت باز کرده. اسراییل می داند که جبهه قوی، نیازمند پشت جبهه قوی است، قدرت حزب الله به قوتی است که حامیان لبنانی مقاومت در پشت جبهه برایش ساخته اند. اسراییل می خواهد این قدرت اجتماعی را بشکند. امتداد قدرت اجتماعی حزب الله صرفا در لبنان خلاصه نمی شود. همچنان که قدرت اجتماعی حماس در غزه خلاصه نمی شود. ما اکنون بخشی از قدرت اجتماعی و رسانه ای حزب الله هستیم و نباید اجازه بدهیم که روایت های صهیونیستی از جنگ و آتش بس در ذهنمان رسوخ کند.
الله کرم مشتاقی
🔺️وقت آن است که یاس آفرینان مقداری استراحت کنند!
🔹موضوع خیلی ساده است؛ مقاومت بر اساس یک تفکر و متناسب با یک شرایطی وارد درگیری با اسرائیل شد؛ زخم های زیادی خورد و زخم های عمیقی هم وارد کرد؛ اهداف محقق شده در جبهه مقاومت فراوان است، حال آنکه در جبهه دشمن اهداف محقق نشده به وفور دیده میشود؛ حالا هم بعد از یک سال وضعیت تغییر کرده و بر اساس تفکر و شرایط متناسب با میدان، تصمیم جدیدتری گرفته شده است؛ تحلیلگران خبره در تمام عالم دارند فریاد میزنند اسرائیلی ها باختند، حتی درون فلسطین اشغالی بر سر اینکه نتانیاهو چرا این خفت را پذیرفته دعوا است، اما اینجا در ایران عده ای میگویند مقاومت شکست خورده است!
🔹اولا که در فرهنگ مقاومت کشته شدن هست، اما شکستی وجود ندارد، ثانیا مقاومت یعنی با ابزار و امکانات کمتر در برابر قدرت های تا بن دندان مسلح جنگیدن و ایستادگی کردن؛ اگر قرار بود ما در همه عرصه ها پیروزیِ ملموسِ عینیِ آنی میداشتیم که اساسا مقاومت معنی پیدا نمیکرد؛ ثالثا تجربه اثبات کرده پیروزی های محور مقاومت علیرغم همه سختی ها در بستر زمان محقق شده اند و اسرائیل تا چشمش را باز کرد دید در حلقه ای از آتش گرفتار است؛ کدام اسرائیل؟ همان که میخواست از نیل تا فرات را مال خود کند!
🔹رابعا در جنگ اخیر برخی از محدودیت های دست و پا گیرِ حزب الله، جنگ روانی و تبلیغات سوء رسانه ای در جامعه ی صد فرقه ی لبنان بود که تلاش میکردند این جنبش را در مقابل حاکمیت و مردم سنی و مسیحی قرار دهند؛ حزب الله با احترام به تصمیم کلیِ حاکمیت، خود را همراه لبنان نشان داد و جلوی سوء استفاده ها را گرفت؛ حال آنکه بسیاری از منتقدین ایرانی که اکنون در شبکه های اجتماعی در حال تزریق یاس و نا امیدی هستند، خودشان به جنگ روانی علیه حزب الله و دامن زدن به اختلافات داخلی لبنان کمک کردند!
🔹آنجا که عده ای [مثلا انقلابی] به بهانه دلسوزی، فرماندهان را متهم به خالی کردن پشت حزب الله نمودند، یا بدون اطلاع از پیچیدگی های میدان میگفتند عدم پاسخ به موقع شما باعث شد سید حسن شهید شود! و غافل از اینکه این حرفها میرفت و در جامعه لبنان میپیچید؛ از طرفی شیعیان را دلشکسته و نا امید میکرد، از طرف دیگر سنی ها و مسیحی ها میگفتند ببینید ایران همکیشان خودش را هم فروخته، آیا دلش برای ما میسوزد؟!
🔹بروید پای حرف آنهایی که از لبنان برگشته اند بنشینید تا برایتان بگویند در جنگ روایت ها، عده ای در جبهه انقلاب چه هیزمی بر آتش تفرقه در لبنان ریختند! با همه این وجود آنچه در این جنگ تا به این لحظه بدست آمده چشمگیر و کم نظیر است؛ این یک ادعا نیست؛ زمان مشخص خواهد کرد. در پایان شما را با این جمله کیسینجر تنها میگذارم که گفت: چریک اگر شکست نخورد پیروز می شود؛ ارتش، اما شکست می خورد اگر پیروز نشود!
قضاوت با شما..!
یادم هست آبان یا آذر ۹۸ در جلسه ای قرار بود خدمت حاج قاسم باشیم. نهایت مشخص شد حاجی در عراق و لبنان گرفتاری شدیدی برایشان رخ داده و ما محروم از زیارت ایشان شدیم.
اما دلیل گرفتاری حاج قاسم در آن مقطع که همزمان با فتنه بنزینی آبان۹۸ در ایران بود، چه بود؟
جنگ نظامی؟
درگیری امنیتی؟
مشکل دولت های عضو جبهه مقاومت؟
مباحث اقتصادی کشورها؟
مباحث سیاسی با عادل مهدی یا...؟
خیر؛
یک کلام عدم فهم بدنه اجتماعی جبهه مقاومت نسبت به درک پیچیدگی های جنگ ترکیبی ما با شبکه جهانی آمریکا و اسراییل.
ایشان بارها در اواخر فرموده بودند: جبهه مقاومت و مردم آن ها نیازمند به کار رسانه ای_ تبیینی حرفه ای هستند...
او که فرمانده عملیات های موفق نظامی_ امنیتی در مقابل سرویس های اطلاعاتی آمریکایی و اروپایی و اسراییلی در غرب آسیا و آفریقا و آمریکای لاتین بود در برابر جهل مخاطب خودی نسبت به فهم منطق رفتار سیاسی_ اجتماعی جبهه مقاومت بشدت رنج می برد...
او خلا کار رسانه ای آگاهی بخش را به موازات اقدامات موفق نظامی_ امنیتی به فراست دریافته بود و این نقطه ضعف را به عنوان پاشنه آشیل افکار عمومی خصوصا جماعت همراه! شناسایی کرده بود و درصدد تشکیل جبهه رسانه ای متحد به موازات جبهه نظامی_ امنیتی برآمده بود که نهایتا با شهادت ایشان پروژه رسانه ای_ تبیینی واحد در جبهه مقاومت متوقف شد.
الان که بحث آتش بس سیاسی به عنوان بخشی از مسیر ضروری جنگ با رژیم صهیونیستی توسط مثلا خودی ها به عنوان خلل، وادادگی، عقب نشینی،ضعف،خیانت به آرمان فلسطین و... معرفی می شود بهتر به دغدغه حاج قاسم پی می برم...
در مدل جنگ های ترکیبی یک دهه اخیر آنچه باعث پیروزی می شود فقط تحقق پیروزی میدانی نیست. احساسی که رسانه های خائن و یا بی سواد از منطق رفتاری مقاومت به مخاطب منتقل می کنند در امید آفرینی برای دشمن و یا ناامید کردن جبهه مقاومت بسیار موثر است.
وقتی جبهه مقاومت خصوصا بخش ایرانی آن تحلیلش به موازات قوت مادیش پیش نرود نتیجه آن می شود که حزب الله، ایران،یمن،عراق،سوریه خلاف واقعیت های میدانی توسط عناصر خودی، متهم می شوند به خیانت به فراموشی آرمان غزه و تنهاگذاشتن حماس!!! و این در حالی است که در سمت مقابل، مخالف مسیر سیاسی_ امنیتی ترسیم شده شان، گرفتار عدول از راهبردها و تضعیف تاکتیک های خود در کلیت نبرد با جبهه مقاومت شده اند.
وقتی ندانیم و یا بدنبال نپذیرفتن این نکته باشیم که مقاومت باید به موازات اقدام نظامی خودش، متغیرهای سیاسی_ اقتصادی_ اجتماعی مدنظر خود را پیش ببرد یعنی همان دغدغه حاج قاسم همچنان بر زمین مانده است.
وقتی علنا جماعتی مثلا خودی به موازات رسانه های منافقین_ حجتیه ای ها_ سلطنت طلبان_ فمینیست ها_ آتئیست ها_ درآویش_ بهاییت_ لیبرال های مخالف گفتمان ولایت فقیه_ سلبریتی های خارج نشین و... به جای فهم عملیات سیاسی_ اجتماعی جبهه مقاومت به موازات عملیات نظامی_ امنیتی، درگیر ناله و نفرین و خودتخریبی می شوند یعنی آنکه بعد از۶ سال از شهادت حاجی همچنان اقدامات نقد نظامی_ سیاسی خودمان را در زمین رسانه و درک رسانه ای مخاطب عام، به شکل کاملا غیرحرفه ای و ناشیانه از دست داده ایم...
در این عرصه رسانه و فهم منطق رفتار سیاسی _ امنیتی جبهه مقاومت، با امثال رسایی ها و طیف خودتخریب نافهم در کنار طیف جماعت برانداز اصلاحات چی عشق غرب، چه باید کرد؟؟؟
✍ پوریا طیبی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰چرا حزب الله پیروز جنگ اخیر با رژیم صهیونیستی است؟
🔻«هنری کیسینجر» زمانی گفته بود: «ارتشها اگر پیروز نشوند، باختهاند؛ ولی چریکها اگر نبازند، پیروز شدهاند.»
🔻در مقام مقایسه یک گروه چریکی از نظر عِده و عُده تفاوت قابل توجهی دارد، بنابراین انتظارها از یک ارتش با یک گروه مبارز و پارتیزانی بسیار متفاوت است.
🔻ارتش مجهز اسراییل در دستیابی به اهداف اعلام شده ناکام بود و بعد از ۵۸ روز تهاجم سنگین که بیشتر آن مبتنی بر راهبرد وحشت آفرینی و تخریب گسترده دنبال شد، بدون هیچ دستاورد ملموس میدانی پایانیافت.
🔻حالا لبنانیها در حال بازگشت به خانه هایشان هستند و مقاومت با تجربه این نبرد جانانه و سرمایه عظیم حمایت مردم برای ادامه پرقدرت تر مسیر، به ترمیم مجدد خود خواهد پرداخت اما این وضعیت برای اسراییل متفاوت قطعا متفاوت خواهد بود...چرا که حالا شکافهای اساسی بر پیکره سازه های برساخته از انگاره مطلق امنیت، سیطره اطلاعاتی ، توانایی دفاع از خود، جامعه منسجم یهودی، تصویرسازی های تبلیغاتی از چهره ستمدیده و تحت ظلم یهودیان و ... همگی فروپاشیده...
🔻شکست های اسراییل ترمیم ناشدنی است و باید منتظر شکست های بعدی باشیم...
#قطعا_سننتصر
#پایان_صهیون
🔰یاداشت نکاتی کوتاه در خصوص تحولات جدید سوریه
1⃣ تحولات جدید پروژه ای امریکایی صهیونیستی با همراهی ترکیه است.
2⃣ اردوغان با طمع و توهم تصرف حلب با امریکا همراهی کرده است و با این تصور که جبهه مقاومت از تمرکز لازم برخوردار نیست.
3⃣ تکفیریها توان لازم برای ادامه و رسیدن به اهداف اعلامی را ندارند . مقاومت هوشیار است و غافلگیر نخواهد شد.
4⃣ پیشروی تروریست ها با تلفات زیاد متوقف شده و درحال از دست دادن مواضع خود هستند.
5⃣ ظاهرا پوتین علی رغم هشدارها در اعتماد به توافق با ترکیه دچار اشتباه شده است.
6⃣ نیروهای ایرانی در خط مقدم نبوده اند.
7⃣ ده ها هزار نفر از تروریست ها در طول ۴ سال گذشته در پادگان های ترکیه آموزش دیده ، سازماندهی و یکپارچه شده اند.
8⃣ اردوغان در داخل ترکیه مشکلات متعددی داشته و نیاز به فرافکنی دارد.
✅ اهداف احتمالی از تحرکات اخیر:
1⃣ برهم زدن تمرکز جبهه مقاومت در مقابله با رژیم صهیونیستی
2⃣ هشدار به ایران برای عملی نکردن وعده صادق ۳
3⃣ زمینه سازی تیم ترامپ برای کاهش تنش در منطقه با فشار به ایران
4⃣ گرفتن فرصت تنفس برای رژیم صهیونیستی و بازیابی توان نظامی رژیم برای ادامه جنگ
5⃣ تاکتیک مشغول سازی روس ها در میدانی دیگر بغیر از اوکراین
6⃣ فرض ورود رژیم از سمت سوریه به لبنان که در گذشته مطرح بوده نیز متصور است.
✅درگیری پیچیده ای شروع شده و وقوع آتش بس مجدد بعید نیز به نظر می رسد.
✍ محمدتقی_احمدی
🔰بازی جدید!
🔹وقتی قطعنامه شورای حکام بدون توجه به سفر گروسی به تهران و دستاوردهای مثبت آن تصویب میشود یعنی آژانس بینالمللی انرژی اتمی به ابزاری در دست برخی قدرتهای زورگو برای تحت فشار قرار دادن کشورها تبدیل شده است. در سفر گروسی به ایران، او این امکان را پیدا کرد تا از برخی مراکز هستهای(مجتمعهای غنیسازی شهید دکتر علیمحمدی و شهید مهندس احمدی روشن) بازدید کند و دیدارهای سیاسی مدیر کل نیز در سطح عالی برقرار شد.
🔹جدای از همه اینها، نتایج سفر نیز به گفته مقامات سازمان انرژی اتمی کشورمان و نیز آژانس بینالمللی سازنده توصیف شد. حتی محسن نذیری اصل نماینده جمهوری اسلامی ایران در آژانس بینالمللی المللی انرژی اتمی اعلام کرد که در پی سفر گروسی به تهران نقشه راه همکاریهای دو طرف مورد توافق قرار گرفت. بنابراین غربیها در چنین شرایطی به جای قدم گذاشتن در مسیر دیپلماسی، راه تقابل و بیاعتبارسازی آژانس را برگزیدند.
🔹در پی اقدام دول غربی، رئیس سازمان انرژی ایران دستور انجام اقدامات موثر، از جمله راهاندازی مجموعه معتنابهی از سانتریفیوژهای جدید و پیشرفته از انواع مختلف را صادر کرد. بدیهی است این اقدامات در راستای صیانت از منافع کشور و توسعه هرچه بیشتر صنعت هستهای صلحآمیز، متناسب با نیازهای روز افزون ملی و در چارجوب حقوق و تعهدات ایران وفق موافقتنامه پادمان جامع انجام میشود. در همین رابطه سخنگو و معاون امور بین الملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی اظهار داشت که صحبت ما از تزریق گاز به هزاران سانتریفیوژ است نه صدها سانتریفیوژ.
🔹مقامات جمهوری اسلامی ایران و خاصه دولت کنونی باید این نکته را درک کنند،که برجام زمانی به وقوع پیوست که ظرفیتهای صنعت هستهای به مرحله تکامل وارد شده بود و همه آنها بر روی میز مذاکره قرار گرفت و الا دولتهای بدعهد غربی مفت و مجانی به کسی امتیاز نمیدهند.درس این واقعیت به ما یادآور میشود که راه تحقق منافع ملی در این عرصه از مسیر فعالسازی توانمندیهای صنعت هستهای میگذرد.
🔹ایران باید در برابر دولتهای بدعهد و بدسابقه غربیها پاسخ قاطع دهد. جریان تعامل ایران با آژانس، جریانی یکسویه و یک طرفه نیست.هیچ دولتی نباید انتظار داشته باشد جمهوری اسلامی ایران به تمامی تعهدات برجامی و هستهای خودش عمل کند و آژانس را در جریان بازرسیها قرار دهد،اما از آن سو، غربیها نه تنها به تعهدات خودشان کمترین توجهی نکنند،بلکه فضا را به سمت تنش و تقابل نیز ببرند.اگر آنها میخواهند قطعنامههای شورای امنیت را مجددا فعال کنند،باید بدانند ایران هم در زمینه عضویت خود درNPTتجدیدنظر خواهد کرد. ایران این را رسما در مذاکرات به طرفهای گوناگون اعلام کرده است.
✍🏼#عزیز_غضنفری
🔰#یادداشت | اتاق فرمان مشترک
🔹پس از اینکه نیروهای تروریست گولانی در جنوب لبنان مفتضحانه شکست خوردند.
نیروهای تروریست جولانی در سوریه فعال شدند. آمریکا و رژیم صهیونسیتی بعد از چهارده ماه جنایت در غزه و لبنان و ناکامی در تحقق اهداف خود در مقابل گروههای کوچک مقاومت، با آتش بس در لبنان و فعالکردن نیروهای تروریست خود در سوریه به دنبال تجدید قوا، تجهیز بیشتر نیروها ، به حاشیه بردن شکستهای خود و ضربه زدن به محور پشتیبانی جبهه مقاومت در سوریه هستند.تحولات این روزهای سوریه بار دیگر، دروغ بزرگ آمریکا و کشورهای غربی درمورد شعارهای حقوق بشر و مبارزه با تروریست را عیان کرده است. حقوق بشر و مبارزه با تروریست در حقیقت بهانه و سلاح مدرنی برای تحقق اهداف استکبار جهانی است که در میدانهای دیگر محقق نشده است.
🔹رویدادهای روزهای اخیر بار دیگر اثبات کرد، تروریست های اجارهای به همراه آمریکا و اسرائیل دولبهی یک قیچی برای پیشبرد اهداف ضدبشری استکبار در منطقه غرب آسیا هستند.کارگردانی جنایت غزه،لبنان،یمن و سوریه بصورت مشترک از واشنگتن انجام میشود.البته که با درایت، مدیریت، اخلاص و وحدت محور مقاومت شاهد ثبت شکستی دیگر در سیاههی لیست تروریست های شیکپوش خواهیم بود.
✍🏼#مصطفی_علیجانزاده
گاهنامه سخن هادی642.pdf
444.3K
گاهنامه سخن هادی
شماره۶۴۲ به تاریخ ۱۴۰۳،۰۹،۰۸
موضوع، آتش بس در لبنان، چرایی و آینده پیش رو
معاونت سیاسی سپاه
آنچه در رسانه ها در حال انتشار است با آنچه در واقعیت رخ داده و در ظرف چند روز پیش رو رخ می دهد متفاوت است.
اصل مشکل خیانت اردوغان در زیرپا گذاشتن توافق بین ترکیه، روسیه، ایران در مهار گروه های تکفیری تحت مدیریت خود بوده است...
فضای ادلب و حلب به سمت و سویی می رود که به امید خدا و با مدیریت صحنه آنچه قرار بود در طی ۷ سال گذشته جمع شود، در طی روزهای پیش رو و پس از پیشروی و توقف گروه های تروریستی محقق شود...
این خیانت در منطقه ادلب، مقدمه اقدام زمینی در جولان می گردد...
طبق آخرین اخبار وضعیت شمال غرب سوریه، تروریست ها مسیری محدود از ادلب تا حلب باز کرده اند و نفرات حامی آنها هم در داخل حلب فعال شده اند.
تا اینجای کار ۳۰۰۰ تروریست از ظرفیت ۳۰۰۰۰ آنها فعال شده اند و مابقی منتظر دستور هستند.
معنی واضح تر آنکه عمده تصاویر درون حلب، متعلق به عناصر سمپات و حامیان آنها می باشد نه تروریست های ادلب که وارد شهر شده باشند...
چند نکته مهم راجع به اتفاقات سوریه
#علیرضا_تقوی_نیا
1️⃣ تروریست ها پیشرفت های قابل توجهی داشته اند و شهرهای راهبردی جنوب غرب حلب مانند سراقب و معره النعمان را تصرف کرده اند.
2️⃣ در شهر حلب نیز درگیری جریان دارد و سقوط کامل شهر تکذیب می شود؛ کردهای مخالف نظام سوریه نیز که خطر تسلط اردوغان و تروریست های مورد حمایت او را درک کرده اند، برای مقابله با دشمن مشترک به کمک ارتش سوریه در حلب آمده اند.
3️⃣ با پیشروی تروریست ها به سمت جنوب ، آنها به نزدیکی شهر حماه رسیده اند ، اما سقوط حماه دروغ است.
4️⃣ سرعت پیشروی تروریست ها بسیار زیاد بوده اما بسیاری از دستاوردهای آنها صرفا در فضای مجازی اعتبار دارد.
5️⃣ نیروهای عراقی و فاطمیون در سوریه به مناطق درگیری اعزام خواهند شد و در صورت لزوم ایران رزمندگان بیشتری را برای سرکوب تروریست ها اعزام خواهد کرد.
6️⃣ خبر کودتا در دمشق و فرار بشار اسد و معامله روسیه بر سر او صددرصد دروغ است.
7️⃣ با پخش شدن تروریست ها در مناطق سوریه، از قدرت عملیاتی و اثرگذاری آنان کاسته می شود.
8️⃣ با توجه به پشتیبانی هوایی ارتش روسیه و سوریه و فقدان این عنصر مهم برای تروریست ها، اگر ارتش و مقاومت در چند روز آینده بتوانند شرایط را کنترل کنند، سرکوب و پاکسازی تروریست ها کاملا امکان پذیر می نماید.
🔰 تکفیریها موفق نخواهند شد
طی روزهای گذشته گروه های تروریستی با سرعت درحال پیش روی در برخی مناطق سوریه از جمله حلب می باشند
صرف نظر از چرایی شکسته شدن خطوط دفاعی ارتش سوریه و تحرکات سهل و آسان دشمن تکفیری ، سوال مهم تر سرنوشت شرایط جدید است ، اینکه آیا تروریست ها توان ادامه و نهایتا تثبیت مواضع خود را دارند؟
به چند دلیل پاسخ منفی است :
۱- اغلب گروه های مسلح غیر سوری و حتی غیر عرب هستند و حضور آنها نامشروع بوده و ارتباطی با ملت سوریه ندارند.
۲- گروه های مختلف و متعدد با تنفس مصنوعی برخی کشورهای منطقه موقتا در کنار هم بوده و ظرفیت بالای درگیری داخلی را دارند
۳- توان ارتش خسته سوریه که طی سالیان طولانی جنگ تحلیل رفته پس از این غافلگیری مجددا بازیابی خواهد شد.
۴- نیروهای جبهه مقاومت که در گذشته به کمک ملت سوریه آمدند این بار با تجربه ، آمادگی و شناخت بیشتر وارد خواهند شد و می توانند صحنه نبرد را تغییر دهند.
۵- کشورهای دوست ، سوریه را تنها نخواهند گذاشت و از اراده ، ابزار و توان لازم برای برخورد با تروریست ها و حامیان آنها برخوردار هستند.
۶- گرچه تصرف برخی شهرها برای دشمن پیروزی اولیه محسوب می شود اما ادامه آن به سادگی نبوده و در واقع " باد آورده را باد می برد" پیروزی آسان می تواند شکست آسان نیز در پی داشته باشد.
۷- با بزک کردن تروریست ها توسط برخی کشورها چیزی تغییر نکرده و آنها مشروعیت پیدا نخواهند کرد بنابراین نیروی نامشروع نه ماندگار است و نه مقاومت خواهد کرد.
۸- تروریست ها برای ادامه جنگ از پشتیبانی ، تدارکات و عقبه مستحکم برخوردار نبوده و در صورت امکان نیز از سوی ارتش سوریه ضربه خواهند خورد.
✅ سوریه و جبهه مقاومت با اشراف بر فضای رسانه ای و ارائه روایت اول و دقیق و مقابله با عملیات روانی دشمن با جلوگیری از فروپاشی اذهان مردم و ارتش سوریه همچنین با طرح های عملیاتی جدید می توانند به سرعت صحنه را تغییر دهند و این مهم دور از ذهن نیست.
✍🏼#محمدتقی_احمدی
🔰سوریه در اخبار و سوریه در میدان!
🔹از فرمانده میدان پرسیدند که اخبار سوریه نگرانکننده است و برخی منابع نوشتهاند فلان شهر هم سقوط کرد. فرمانده نگاهی کرد و گفت: «ما دو تا سوریه داریم، سوریه در اخبار و سوریه در میدان! آنها در رسانه پیروز میشوند و ما در میدان.» جنگ در سوریه افزون بر میدان، در فضای مجازی هم داغ شده و رسانههای صهیونیستی با روحیه مردم بازی میکنند، در حالی که در میدان آنگونه که آنها روایت میکنند، نیست.
🔸تروریستهای تکفیری با تکیه بر جنگ ترکیبی و ادراکی در تلاش هستند تحرکات خود را بزرگنمایی کنند؛ در جنگ ادراکی آنچه در میدان جاری است، با آنچه اعلام الحربی تروریستها منتشر میکنند، تفاوت چشمگیری دارد. باید دانست که در فرآیند جنگ، عملیات روانی و تولید اخبار غیر واقعی بخشی از جنگ به شمار میآید.
🔹اکنون در سوریه، جنگ روایتهاست و هر کسی فارغ از صحت و سقم خبر زودتر اطلاعرسانی کند، افکار عمومی را در مسیر خود قرار داده است.طی چند روز اخیر، نمونههای نادرستی در بازنشر ویدئوهای سالهای قبل، مانند ورود الجولانی به حلب، تصرف زندان و آزادی زندانیان به دست تروریستها و ... مشاهده شد که نیازمند فراست و تیزبینی در مراجعه به مراجع خبری معتبر است. تجربه بهرهگیری قدرتمند گروههای تکفیری از تکنیکهای عملیات روانی و شبکههای اجتماعی بینالمللی، ضرورت راستیآزمایی اخبار و سنجش صحت و اتقان در گزارشهای جنگ را بیش از پیش میکند.
🔸باید بر این نکته انگشت تأکید گذاشت که رسانهها نمیتوانند به مردم بگویند چگونه فکر کنند؛ اما میتوانند تعیین کنند به چه فکر کنند. از مهمترین کارکردهای رسانه، تعیین اولویتهای ذهنی عموم مردم است. در فضای داخلی کشور نیز مشاهده شده است که گاهی مسابقهای بدون فراخوان و نانوشته برای اعلان خبر و روایت منفی از پدیدههایی که در حال رقم خوردن است یا احتمال وقوع آن وجود دارد، شکل گرفته است!
🔹به نظر میرسد، با سازکارهای موجود و وضعیتی که بر رسانههای امروز جامعه ما حاکم است از یک سو و ماهیت تحولات منطقه، دامنه آنها و سطح بحرانهای حادث شده از سوی دیگر پیادهسازی سناریوهای مطلوب را در ابعاد دفاعی و تهاجمی با مشکل جدی مواجه کند.
🔸نکته پایانی اینکه به تعبیر برخی از اندیشمندان، مانند «ژان بودریار»، تصویر جنگ خلیجفارس در «سیانان» واقعیتر از خود جنگ بود. بدون تردید، باید نگرش دستگاهها به رسانه تغییر کند و سازکارهای اطلاعرسانی در مسائل ملّی باید اصلاح شود. ورود سریع و جذاب به اتفاقات و پدیدهها، مسئلهشناسی قوی، دانستن ادبیات و فنون اقناع، پرهیز از فضاسازیهای گمراهکننده، روایتگری و روایتسازی صحیح در چارچوب الزامات، روشها و تکنیکهای تولید محتوا در فضای مجازی از مهمترین عوامل پیشرفت در این مسئله است.
⭕️ یووال نوح هراری: ما در تله ایران افتادیم!
یووال نوح هراری نظریه پرداز معروف رژیم اسرائیل در یادداشتی نوشت:
مراقب باشید! مرد متفکر ۸۵ ساله ایرانی هرگز تن به شکست نمی دهد، ما در یک حلقه آتش و تله ایرانی ها گرفتار شدیم.
[آیت الله]خامنهای دستور اعزام مستشاران نظامی کشور خودش را به لبنان نداد، عراقی ها، افغان ها، تاجیک ها، آذری ها و پاکستانی ها به کمک لبنان نرفتند! اما دارند ده ها هزار نیرو به سوریه با کمک نیروهای ویژه روسیه اعزام می کنند؟ نه! این تله است!
ما در تله ایران افتادیم؛ من دو پیام به بنیامین نوشتم و گفتم آتش بس نکنید، حالا دارم خواهش می کنم جلوی دخالت مستقیم ترک ها به سوریه بگیرید.
اگر ترک ها وارد عمل شوند، ایران با تمام قوای نظامی خود از طریق هوا و زمین در سوریه جهنم به پا خواهد کرد، سپس نبرد زمینی ما با ایران در بلندی جولان شروع میشود.
آتش بس از سوی ما نباید نقض شود، اگر این اتفاق افتاد، ایران دومین تله خودش را با موفقیت به ثمر می رساند و اروپا و آمریکا ما را طرد خواهند کرد، صدام حسین تکریتی را فراموش کردی بنیامین؟
🔰 مراقب تیترها باشیم!
✍ سید علیرضا آلداود
تیترها میتوانند گلولههای کشنده در جنگ روایتها باشند مخصوصا وقتی افراد در دل بحرانها قرار دارند.
این روزها تیترها سوگیریهای شناختی نیز میسازند و مخاطب را در دل شوکهای خبری دچار اختلال محاسباتی میکنند.
🔸به عنوان مثال تیتر زیر را ببینید:
«آزادسازی حلب توسط مخالفان اسد» یا « سقوط دمشق »
و سپس پروپاگاندای رسانهای توسط ارتش سایبری رژیم صهیونی، یگان سایبری باکو، اعتدال و تروریستهای داعشی(النصره+تحریر الشام و...)!
در این شرایط برخی مخاطبینی که این تیترهای منفی و دارای سوگیری را در لابلای دیگر تیترها میبیند حق را به مخالفان اسد میدهند! اما وقتی جهاد تبیین موثر اتفاق میافتد تازه مخاطب متوجه میشود اینها تروریست هستند! و تازه تحلیل درست را متوجه میشود.
باید در جنگ روایتها نکات زیر را در همه حال در نظر داشته باشیم:
۱.ارتقای سواد رسانهای و سواد فضای مجازی با تفکر انتقادی
۲.مطالبه از مسئولین امر برای مشخص شدن تکلیف حکمرانی فضای مجازی و مقابله هوشمند با اخبار جعلی مخصوصا در زمان بحرانها
۳.تلاش کنیم تیتر خوان نباشیم
۴.تا از صحت اخبار مطمئن نشدیم برای کسی ارسالش نکنیم
۵.هیجانات و احساسات خود را کنترل کنیم
۶.از منابع معتبر اخبار را رصد کنیم
۷.برای جهاد تبیین به میدان بیایم
۸.از ذکر، دعا و توسل برای رزمندگان جبهه مقاومت غافل نشویم.
نتانیاهو: تحولاتِ سوریه را از نزدیک زیرنظر داریم و اقدامات لازم را برای حمایت از منافع اسرائیل انجام میدهیم.
✍️ با توجه به حضور روسیه در سوریه و نبرد با تروریست ها بسیار بعید است اسرائیل با جنگنده های خود به دفاع از تروریست وارد شود ولی قطعا حمایت تسلیحاتی و اطلاعاتی اش از تروریست ها رو بیشتر خواهد کرد.
سفر سید عباس عراقچی به دمشق و آنکارا:
۱ سفر وزیر خارجه دارای چند اثر و پیام محتوایی می باشد
2مهمترین پیام به بشار حمایت مطلق جمهوری اسلامی از سوریه و شخص بشار است
3مهمترین پیام به اردوغان حمایت مطلق از سوریه و عدم امتیازدهی در دمشق برای گرفتن امتیاز در قفقاز جنوبی است
4مسئله تکفیر برای همیشه باید حل شود. یا با مدیریت سیاسی ترکیه یا با مدیریت نظامی سه کشور سوریه، ایران و روسیه
5ما قطعا تلاش می کنیم وارد فاز جنگ مذهبی نشویم در عین حراست از متحد استراتژیک خودمان
6داستان تکفیر و رژیم صهیونیستی برای ما یک معنی و پاسخ مشترک دارد؛ ترکیه با حمایت از تکفیر، سرنوشت خودش را در منطقه به رژیم گره نزند...
7روسیه در مسئله سوریه هیچ اختلاف مدیریتی و تاکتیکی بر خلاف مسئله غزه و رژیم با ایران ندارد. حرف و اقدام واحد در مسئله دمشق دیده خواهد شد
8ما از مسئله بستن مسیر تردد کمک رسانی به رژیم توسط یمن حمایت می کنیم حتی اگر کشتی ترکیه ای باشد...
9ترکیه نمی تواند و نباید سرنوشت سه پرونده کردها، تکفیر و قفقاز را به پرونده حماس گره بزند. حتی پاکستان و طالبان هم با او همراه نیستند
10ایران هیچ مخالفت و ممانعتی در فعال بودن ترکیه بر سر مسئله حماس ندارد مشروط بر آنکه ترکیه بدنبال فاصله اندازی در میان اضلاع شیعه و سنی جبهه مقاومت نباشد...
*پوریا طیبی
🔴می دانید حلب چطور سقوط کرد؟
فقط با عملیات روانی: -اسد به روسیه گریخت -روسیه خیانت کرد -ارتش در دمشق کودتا کرده. -مردم آماده استقبال از تروریستها هستند -ارتش حقوق نگرفته و انگیزه دفاع ندارد؟ و..."
✍عبدالله گنجی