فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صادق خرازی: خاتمی به من گفت خدا رهبری را حفظ کند که در این شرایط سخت دولت را حمایت کرد
اگر حمایت رهبری از دولت نبود معلوم نبود سرنوشت دولت چه میشد.
🔶️ پاسخ جنبش استادی ایران به بیانیه ۷۷
🔹️۷۷۷استاد دانشگاه به ۷۷ نویسنده حامی اغتشاش آبان۹۸ پاسخ دادند
🔺️محورهای مهم بیانیه ۷۷۷ 👇👇
✔ خاستگاه فکری بحران
✔ قداست حق اعتراض و محکومیت جنگ خیابانی
✔ تمایز صیانت از مردم و مستضعفین با صنعت پوپولیسم
✔ نقد سکولاریته و واژگان چریکی نامه
✔ همزمانی افق ها (زمان نامه و زمان اغتشاش)
✔ هم نوایی بیانیه ۷۷ با پروژه ۲۰۲۰غرب علیه ایران
✔ تقدیر از اقدام حکیمانه رهبر انقلاب اسلامی و هوشمندی ایرانیان
🔴کرسنتهای سریالی ژنرال نفتی؛ این بار در آبادان
🔻رهیاب نوشت:
🔹پس از چندین سال توقف پروژه فاز دو پالایشگاه آبادان در دولت روحانی، سال ٩٦ طی قراردادی همه مراحل این پروژه به چینی ها سپرده شد
🔹ایران متعهد شده بود در صورت عدم بهره برداری تا موعد مقرر روزانه معادل ١٤ میلیارد تومان به چینی ها خسارت پرداخت کند
🔹در خوشبینانه ترین حالت، این پروژه تا چهار سال دیگر به بهره برداری می رسد، یعنی ایران باید مبلغی در حدود ٢٠ هزار میلیارد تومان به عنوان خسارت پرداخت کند
🔹بررسی ها نشان می دهد سهم قابل توجهی از تعلل و خسارت آفرینی به کم کاری یکی از شرکتهای پیمانکار اختصاص دارد که به علت لابی "م.ن" از وزرای سابق روحانی، هیچگاه از پروژه کنار گذاشته نشد
🔹زنگنه که هنوز زیر بار مسئولیت خسارت هزاران میلیاردی کرسنت نرفته است، این بار باید پاسخگوی خسارات قرارداد توسعه پالایشگاه آبادان باشد //مپتا
4_6030455660670354734.pdf
928.8K
🔹 رصد روزانه شبکههای ماهوارهای فارسی زبان
#رصد_شبکه_های_دشمن
اذعان نشریه آمریکایی به شکست سیاست فشار حداکثری آمریکا علیه ایران
نشریه آمریکایی نشنال اینترست با اشاره به شکست سیاست فشار حداکثری آمریکا در برابر ایران نوشت: زمان آن رسیده که یک تغییر قابل توجه و معقول در سیاست آمریکا در قبال ایران صورت بگیرد. https://www.tasnimnews.com/fa/news/1398/09/24/2160427
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺امثال شاه سلطان حسینهای بیلیاقت امروزی... / پُستی تازه از توییتر مقام معظّم رهبری
🔸اگر جمهوری اسلامی دچار شاه سلطان حسینها و مسئولانی بشود که مقابل دشمن دچار رعب و خوف هستند، کار جمهوری اسلامی تمام خواهد بود.
👈عبرتنامه: شاه سلطان حسین صفوی فردی بخشنده، مهربان، ساده پوش، دل رحم امّا بسیار راحت طلب، ضعیفالنّفس و ناکارآمد بود. در ابتدای سلطنت ظاهراً تحت تأثیر دستورات مرحوم علّامهی مجلسی شراب را حرام اعلام کرد؛ اما با اعتراض دربار و دخالت مریمبیگم( عمّهی مادر شاه سلطان حسین ) این ممنوعیت به نحوی از بین رفت که خود شاه سلطان حسین نیز عادت به نوشیدن آن کرد. از این زمان به بعد، شاه صفوی تقریباً منزوی شد و همه کارها را وزیرانش انجام میدادند. علاوه بر شخصیت ضعیف و تسلیم پذیرش و نیز پس زدن احکام شرعی، به اوضاع مملکت و سپاهش بیاعتنا بود تا جایی که حقوق دو سال سپاهیان ترکمان را نپرداخت و در نتیجه نقش مؤثری در انقراض سلسلهی صفویان داشت.
🔵 مشکلات کشور با استیضاح درمانی! حل میشود؟‼️
🔸چند وقتی است از سوی برخی افراد در جریان انقلابی در #واکنش به اشتباهات و کم کاریهای دولت روحانی، یک رویه تقابلگرایی رسانهای اتخاذ شده است. این رویه تقابلگرایی در آستانه فضای انتخاب مجلس (که طبیعتا فضای سیاسی کشور پرتنش میشود) تشدید شده و برخی افراد و جریانات، استراتژی انتخاباتی و حتی خط مشی مجلس آینده را بر این محور قرار دادند. اگر به زوایای این #واکنش قدری بیشتر بیاندیشیم با نکات قابل تاملی روبرو خواهیم شد.
🔻۱. در مورد افزایش قیمت بنزین، نوع ورود رهبر معظم انقلاب حاوی نکات فراوانی بود. شاید یکی از اصلی ترین نکات؛ حمایت از ثبات کشور (که به صورت طبیعی به ثبات دولت و استمرار و استحکام رویههای متعارف وابسته است) و امنیت کشور بود. طرفداران تقابلگرایی با دولت؛ از خودشان نمیپرسند چگونه رهبری که برای موضوعی مثل بنزین ورود میکنند راضی میشوند دولت استیضاح و یا برکنار شود؟!!
🔻۲. تبعات بین المللی، منطقهای و داخلی آن چه میشود؟ انتهای دولت دوم احمدینژاد هم چالشهای حادی میان مجلس و دولت وجود داشت اما با مدیریت رهبری، دولت مستقر به سرانجام قانونی خود رسید و منقطع نشد. این یک رویه مدیریتی است که مصالح و مزایای فراوانی برای کشور دارد.
🔻۳. به طور کلی استیضاح گرچه قانونی است اما مختص موارد بسیار خاص است. از طرف دیگر در شرایط #تحریم_فشار، بحث استیضاح (چه برسد به برکناری دولت) دقیقا معادل شوک و التهاب کنترل نشده است. معنای ضمنی دیگر آن؛ ضربهپذیری و اعلام شکست در برابر فشار دشمن است.
🔻۴. همه این موارد هرگز و مطلقاً به معنی تایید و یا حمایت از دولت نیست. همه میدانند مشکلات مدیریتی و فکری دولت بسیار زیاد و بیش از این حرفهاست. اما این مسئله یک صورت وضعیت پرمعادله دارد که با جمیع شرایط کشور، منطقه و فضای بینالمللی در کنار هم باید دیده شود. خطر محتمل؛ یک واکنش اشتباه به یک امر ناخوشایند ممکن است وضعیت را از بد به بدتر تبدیل کند.
📚 #تبیین
🔴 سلبریتی الیزه و سلبریت ایرانی
🔻مفهوم سلبریتی از نیمه اول قرن بیستم در آمریکا تولید شد. با گسترش صنعت سینما چهره های هنری، ورزشی و ... را باشروطی در اذهان مردم برجسته نمودند که بتوانند از محبوبیتی که از آنها نزد افکار عمومی میسازند در جهت تحکیم مبانی سیاست های خود استفاده کنند و درواقع در این فرآیند سلبریتی ها سمپات حکومت شدند.
🔹دیروز در خبرها آمد که پلیس فرانسه یکی از معترضان چاقو بدست را با ۷ گلوله به قتل رساند که بلافاصله سلبریتی های فرانسوی در حمایت از اقدام پلیس، مقتول را تروریست نامیدند.
🔹حالا خودتان رفتار سلبریتی فرانسوی با سلبریت ایرانی مقایسه کنید! ؛ برخی سلبریتی های وطنی در جریان همین اغتشاشات بنزینی اخیر بدون توجه به درد واقعی منتقدین محترم، #اشرار_آدمکش_مزدور را بی گناه توصیف کردند.
🔹 چقدر خطا میکنند جوانان محترم و احساسی که چنین سلبریت های نمک نشناسی را به عنوان الگوی زندگی و مرجعیت فکری خود انتخاب میکنند!
🔺« اندکی تفکر!؛ انتخابات نزدیک است!! »
🖌 #وحید_محبی