💠 حسام آشنا با اشاره به اطلاعیه وزارت اطلاعات مبنی بر بازداشت ۱۷ جاسوس نوشته: آنکه جاسوس واقعی میگیرد نیازی ندارد سریال تخیلی بسازد!
♻️ *جناب آشنا !*
🍒 آنکه جاسوس واقعی می گیرد* همان است که پهباد ۲۲۲میلیون دلاری واقعی را می زند !
🍒آنکه جاسوس واقعی می گیرد* همان است که آنسوی دنیا پوزه داعش را به خاک می مالد و امنیت واقعی را برای کشور می آفریند !
🍒آنکه جاسوس واقعی می گیرد* همان است که ناو آمریکایی را ساعتها تعقیب و مراقبت می کند تا وزیر خارجه شما با افتخار بگوید کشور من پهبادی را از دست نداده !!!
🍒آنکه جاسوس واقعی می گیرد* نفتکش واقعی هم می گیرد تا بی عرضگی دولت شما را جبران کند !
🍒آنکه ابرجاسوس آمریکایی واقعی می گیرد* همان است که شما با برگ برنده اش مذاکره می کنید و ۱/۷۰۰ میلیارد دلار می گیرید و پزش را می دهید !
🍒آنکه جاسوس واقعی می گیرد* البته که فیلمش را هم می سازد تا مردم بفهمند چه کسانی و چگونه امنیت کشورشان را به خطر می اندازند !
🍒آنکه جاسوس واقعی می گیرد* اتفاقا در دفتر شما هم می گیرد که تا معلوم شود نزدیکترین آدمها به رئیس جمهور چگونه امنیت کشور را آبکش کرده اند!!!
📌جناب آشنا !
📌 آنکه از به دام افتادن جاسوسان عصبانی شده غریبه نیست ! *آشناست !!!
📌فقط نمی دانم این آشنا !
📌آشنای کجاست !!!
📌آشنای ما که نیست
🔴 کرونا شلیکی به قلب دهکدهی جهانی
🔻 ماسکهای ساده تنفسی، ابتداییترین و سادهترین راه برای در امان ماندن از اپیدمی کروناست. به لطف جهانی شدن، کشورهای اروپایی نه تنها از این ابزار اولیه به مقدار مورد نیاز محروماند بلکه به سرقت محمولههای ماسک از همدیگر روی آوردهاند. چنانکه در روزهای گذشته جنگ ماسک میان آمریکا و فرانسه و آلمان سه پایه اصلی نظام سرمایهداری، در حال بالا گرفتن است!
🔹اتحادیه اروپا به عنوان مهمترین اتحاد منطقهای در جهان پس از سال ۱۹۴۵، و نماد بارز همگرایی و توسعه و پیشرفت در جهان پساجنگ جهانی دوم که قلب دهکده جهانی هم به شمار میرود، بر اثر اپیدمی کرونا در حال از کار افتادن است. کرونا، تیری است که به قلب دهکدهی جهانی شلیک شده است.
🖌 #حمید_خوشآیند
🔴 آمریکا در پسا کرونا
🔹سنگینترین رکود اقتصادی آمریکا در هفتاد و پنج سال اخیر، چگونه گسلهای سیاسی- اجتماعی را در ایالات متحده فعال خواهد کرد؟
🔹کرونا اقتصاد آمریکا را به رکودی کم نظیر در تاریخ این کشور مبتلا خواهد کرد. این ابتلا با سرعتی به مثابه سرعت انتقال ویروس کرونا، آثار سهمگین رکود اقتصادی را به عرصههای اجتماعی و سیاسی در ایالات متحده منتقل میکند. این مهم شاید کالیفرنیا را به اولین کانون بحران ناشی از فعال شدن گسلهای سیاسی- اجتماعیِ منبعث از رکود اقتصادی تبدیل کند. کالیفرنیا با چهل میلیون نفر جمعیت، پُر جمعیتترین ایالت آمریکا است و این ظرفیت را دارد که با رشد اقتصادی مشابه فرانسه، هشتمین اقتصاد بزرگ دنیا و پنجمین تامین کننده غذا در جهان باشد. با این همه مردم کالیفرنیا همواره خود را قربانی مالیات دادن به نفع دیگر ایالتها میدانند. بر همین اساس نرخ بیکاری در این ایالت ۲۰٪ بیشتر از نرخ متوسط در ایالات متحده است. احساس تبعیض از یک سو و ادراک تمایز ارزشها نسبت به سایر ایالتها از سوی دیگر، استقلال طلبی در کالیفرنیا را به یک جنبش تبدیل نموده است. جنبشی که از آن به کالگزیت «Calexit» به معنای درخواست برای خروج کالیفرنیا از ایالات متحده یاد میشود. با این شرایط و از آنجایی که کالیفرنیا یکی از ایالتهایی است که بیشترین ابتلای به کرونا در آمریکا را دارد و مردمش نیز به شدت از عملکرد دولت ترامپ ناراضی هستند، از هم اکنون میتوان تشدید روند اعتراضات و ناآرامی اجتماعی در پسا کرونا را در کالیفرنیا پیشبینی کرد. روندی که میتواند استقلال طلبی را در این ایالت پُرشتاب سازد.
🔹استقلال طلبی فروملی در پسا کرونا، منحصر به کالیفرنیا نخواهد شد چرا که ایالت تگزاس نیز پیشتر سمفونی جدایی از ایالات متحده را نواخته است. اکنون طراحان و کارگزاران فروپاشی شوروی و بلوک شرق و همچنین تجزیه و بالکانیزه کردن غرب آسیا، باید در پسا کرونا نگران سرنوشت ستارههای پرچم ایالات متحده باشند. برخی ناظران، پسا کرونا را آغاز #پسا_آمریکا میدانند و ترامپ را کاتالیزور (تسریع کننده) آن.
#رضاسراج
تصویر یک آرمانشهر غربی را در اذهان جهانی برمیسازد. بهشتی که تنها شرط رسیدن به آن، کرنش در برابر نظام بین المللی و اعتقادی لیبرال به رهبری آمریکاست. آن سوی این آرمانشهر اما، یک ویرانشهر است سهم کشورهای متمرّدی چون ایران!
شاید فقط کرونا ویروس می توانست بر این امپراتوری افسانه ای غلبه کند. امپراتوری رسانه ای که با صرف هزاران میلیارد دلار، فضای مجازی و رسانه ای دنیا را به صحنه تاخت و تاز خود بدل کرده و اینگونه بی رقیب به تسخیر و کنترل افکار عمومی جهان می پردازد...
#سواد رسانه ای
⚠️ هنگام مشاهده یک پیام در فضای مجازی، به نکات زیر توجه داشته باشید:
1️⃣ زودباور نباشید و سریعا آن را نپذیرید( در نگاه اول به آن اعتماد نکنید).
2️⃣ سریعا آن را برای اشخاص و در گروه های مختلف ارسال نکنید.
3️⃣ منبع آن را بررسی کنید و اطمینان پیدا کنید منبع نما(ساختگی) نمی باشد.
4️⃣ بررسی کنید آیا در مطلب تمامی واقعیت گفته شده یا بخشی از آن.
5️⃣ تکلیف خود را برای پذیرش یا رد آن مطلب یا خبر مشخص می کنیم.
🔴 به این واکنش ها و اقدامات، سواد رسانه و تفکر انتقادی گفته می شود.