eitaa logo
بصیر
350 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.3هزار ویدیو
407 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ جنگ با ایران خونمان را می‌خشکاند! مجله آمریکایی «نیوزویک» در مطلبی به نحوه مقابله آمریکا با ایران در منطقه پرداخته و نوشته است: «آمریکا باید از عراق، سوریه، یمن و دیگر درگیری‌های خاورمیانه که می‌تواند به افزایش نگرانی‌های منطقه‌ای و افزایش احتمال درگیری ناخواسته با ایران منتهی شود، کنار بکشد. همچنین به‌جای تهدید و اجبار، سیاست خارجی بر مبنای دیپلماسی را پیش بگیرد و به‌ جای برتری‌جویی، صلح را هدف خود قرار دهد. گزینه تغییر رژیم [ایران] هرگز نباید روی میز قرار می‌گرفت، تهاجم به خاک ایران مشابه جنگ عراق نخواهد بود و از هر نظر بدتر خواهد بود. خطر اصلی این نیست که تهران آمریکا را شکست دهد، بلکه خطر اصلی این است که به پرهزینه‌ترین و بزرگ‌ترین جنگی تبدیل شود که می‌تواند خون ما را بخشکاند. راهبرد فشار حداکثری در تغییر دادن موضع تهران شکست خورده است و به‌خصوص در برهه شیوع ویروس کرونا جامعه ایران را در نقطه تقابل با ما قرار داده است. همچنین این کار نیازمند ارزیابی مجدد اولویت‌های سیاست خارجی آمریکاست. پس از نزدیک به دو دهه درگیری در سطح منطقه که بیشتر ‌زیان داشته تا سود، زمان آن رسیده که این جنگ‌های طولانی و نسل به نسل، به‌ جای گسترش یافتن به ایران، کاملاً به پایان برسند.»
27.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵⚪️🔴 در پی مطالبه حوزویان سراسر کشور از رئیس قوه قضائیه جهت محاکمه عاملان ولنگاری فضای مجازی مطرح شد؛ 🎥 دکترمحمد صادق کوشکی: 🔸سال ۲۰۱۸ به دستور دادگاه عالی روسیه فعالیت تلگرام در این کشور ممنوع شد و بیش از ۱۸ میلیون کاربر تلگرام آی‌پی‌هایشان بسته شد. این دلیل این تصمیم را دفاع ازامنیت ملی روسیه اعلام کرد. 🔸در چین نیز سالهاست عمده‌ی فعالیت‌های اینترنتی توسط اینترنت بومی و اداره شده و نیازهای جامعه‌شان تامین می‌شود. چین دلیل این اقدام را جلوگیری از تسلط رقبای آمریکایی و اروپایی بر اقتصاد و سیاست و عرصه‌های فرهنگیش عنوان کرد. 🔸ازدیدگاه قرآنی، قرآن هرگونه فعالیتی که موجب بشود را جایز ندانسته است. 🔻 متاسفانه امروز فضای مجازی ما به گونه‌ای است که عملا دشمنان و کفار مسلطند برجامعه‌ی ما 🔻 سبک زندگی ما را به طورجدی تهدید می‌کند. 🔻 ابزارهای به ظاهر ارتباطی همچون تلگرام و واتس‌اپ نیز انتقال دهنده اطلاعات جامعه ما به دشمنان ما هستند. 🔻🔺آن چه در فضای مجازی غیربومی می‌گذرد به تعبیر رهبر انقلاب یک ولنگاری است؛ ناشی از بی‌اعتنایی، غفلت، تساهل و یا خدای ناکرده ، در ، و شاید 🔶 از توقع می‌رود که برای مقابله‌ی با این ولنگاری فرهنگی تلاش بکند و . 🔷 از توقع می‌رود که نگرانی رهبری درخصوص ولنگاری فضای مجازی را جدی بگیرند و با تصویب قوانین قاطع، تلاش کنند فضای مجازی درکشور بومی بشود.
🔴 اهمیت برداشتن تحریم های تسلیحاتی ایران؛ نیاز اصلی ایران چیست؟ 🔻 از ۵ ماه دیگر طبق قطعنامه ۲۲۳۱ سازمان ملل متحد تحریم های تسلیحاتی ایران برداشته میشود و ایران قادر به خرید و فروش تسلیحات خواهد شد‌. 🔸 این امر سرآغاز اتفاقی بسیار مهم و راهبردی در منطقه غرب آسیا خواهد بود چرا که جمهوری اسلامی که در سالیان اخیر در برخی فناوری های نظامی خاص در عداد کشورهای پیشرفته قرار گرفته می تواند ضعف ها و خلاء های تسلیحاتی خود را پر کند‌. 🔸 تاریخچه تحریم های تسلیحاتی ایران توسط شورای امنیت سازمان ملل به سالهای ۲۰۰۶ بر می گردد که ایران طبق قطعنامه ۱۷۴۷ از خرید هرگونه تسلیحات سنگین مانند هواپیما ، تانک ، ناوهای جنگی محروم گشت. 🔹 در سالهای پس از این قطعنامه اگرچه ایران ناتوان از خرید تجهیزات پیشرفته بود اما توانست با اتکا به توان داخلی در برخی صنایع نظامی مهم مانند پهپاد و موشک های بالستیک به خودکفایی و استغنای صددرصدی برسد و در ساخت برخی تجهیزات دیگر مانند پدافندهای موشکی زمین پایه تا حد زیادی خودکفا گردد . 🔹 مقایسه بودجه نظامی ایران با کشورهای همسایه اش نشان می دهد که این کشور با صرف کمترین هزینه بقا ،تمامیت ارضی و امنیت ملی اش را از معرض تهدیدها مصون نگاه داشته که این امر موفقیت استراتژی دفاعی جمهوری اسلامی را نمایانگر است‌‌. 🔸 شاید برای برخی این سوال به وجود بیاید که پس برداشتن تحریم های تسلیحاتی ایران ، اولویت های آن برای خرید تجهیزات نظامی به چه صورت خواهد بود؟ 🔸 معتقدم ایران در زمینه تجهیزات نیروی زمینی خصوصا در امر تسلیحات سبک و نیمه سنگین مانند ضد زره خودکفا بوده و کیفیت تجهیزاتش در نبرد سال ۲۰۰۶ میان حزب الله و اسرائیل و نبردهای یمن و سعودی و همچنین نبرد با تروریسم در عراق و سوریه اثبات شده است‌. 🔹 در زمینه زرهی نیز با توجه با تهدیدات مرزهای شمال غرب و جنوب شرق که عمدتا کلاسیک نیستند خرید تانک های پیشرفته به نظر جزو اولویت های وزارت دفاع نیست. خصوصا که ایران نیز مقاصد آفندی نسبت به همسایگان ندارد‌. 🔹 در زمینه دریایی نیز ایران تولید کننده انواع شناورهای سبک و نیمه سنگین و موشک های زمین به دریا از نوع بالستیک و کروز و سطح به سطح می باشد و با توجه به خودکفایی نسبی که در این مقوله دارد و همچنین در نظر گرفتن محدودیت هایش در امر تخصیص بودجه به نظر معقول نمی نماید که به سراغ خرید های دریایی کلان برود ‌. اما معتقدم نقطه ضعف اصلی ایران در زمینه هواپیماهای جنگنده می باشد. 🔸 پس از وقوع انقلاب اسلامی دیگر ایران نتوانست هیچ هواپیمایی از غرب خریداری کند و در جنگ تحمیلی هواپیماهای غربی اش مانند فانتوم و تامکت و تایگر به شدت فرسوده شدند. این در حالی بود که ایران از نظر قطعات این هواپیماها کاملا وابسته نگه داشته شده بود و به همین علت بود که بسیاری از هواگردهایش زمین گیر شدند‌. 🔸 پس از انعقاد برجام ایران بلافاصله تلاش هایی برای خرید تعداد بالایی سوخو ۳۰ مدل اس ام از روسیه انجام داد که خبرها حکایت از موفقیت بدون سر و صدای مذاکرات داشت‌. 🔹 این هواپیما همچنین بدون سوخت گیری می تواند تا ۳۰۰۰ کیلومتر را بپیماید و ۸ تن بمب و موشک حمل کند که معنای آن را اسرائیلی ها و سعودی ها به خوبی درک می کنند . 🔹 با توجه به قدرت بالای موشکی بالستیک و کروز و یگان های پهپادی ایران ورود سوخوهای جدید توان تهاجمی آن در مقابل رقبای متخاصم منطقه ای را شدیدا تقویت می کند چرا که این کشورها در برابر ایران صرفا بر هواپیماهای پیشرفته غربی خود تکیه داشتند. 🖌
🔴 قدرتمندترین ناوگان بالگردی غرب آسیا را در اختیار داریم فرمانده هوانیروز ارتش: 🔹دیگر از نزدیک به دشمن شلیک نمی‌کنیم و تسلیحات دورایستا با هدایت‌های مختلف را در اختیار داریم. 🔹سامانه خودمحافظتی بالگرد را با موفقیت تست کرده‌ایم و طیف وسیعی از بالگردها به آن مجهز خواهند شد. 🔹 ۱۸ استان کشور را در قالب اورژانس هوایی پوشش می‌دهیم. 🔹قدرتمندترین ناوگان بالگردی غرب آسیا را در اختیار داریم.
🔴 مجله معروف آمریکایی: ما در یک کشور شکست‌خورده زندگی می‌کنیم! 🔹 گزارش مجله آتلانتیک: ویروس کرونا آمریکا را در هم نشکست بلکه نشان داد که ما از قبل شکست خورده بودیم. وقتی ویروس به اینجا آمد با کشوری مواجه شد که مشکلات جدی دارد؛ طبقه فاسد سیاسی، بروکراسی شدید، اقتصادی بی‌رحم و مردمی چند دسته و پریشان که سال‌هاست نادیده گرفته شده‌اند. 🔸این بحران نیاز به پاسخی سریع، منطقی و به موقع داشت اما ایالات متحده آمریکا مانند کشوری جهان سوم با زیرساخت‌های ضعیف و دولتی ناکارآمد عمل کرد و رهبرانمان اینقدر احمق یا فاسد‌اند که رنج بردن توده‌ها را متوجه نمی‌شوند. 🔹چند سناتور و مدیر اجرایی شرکت‌ها به سرعت دست به کار شدند البته نه برای جلوگیری از فاجعه بلکه برای سود بردن از آن. هنگامی که یک پزشک دولتی سعی کرد به عموم مردم هشدار دهد, کاخ سفید میکروفن را گرفت و پیام را سیاسی کرد. 🔸هر صبح در ماه مارس، آمریکایی‌ها از خواب بیدار شدند و خود را شهروند یک کشور شکست‌خورده دیدند. کشوری بدون هیچ برنامه ملی و هیچ دستورالعمل منسجمی برای خانواده‌ها درباره تعطیلی مدارس و ادارات.
🔴انتقاد دکتر محسن رضایی از عملکرد الاکلنگی دولت در حوزه اقتصاد و بورس: 🔹اقتصاد را نباید تک بعدی و الاکلنگی اداره کرد. 🔹داستان کاهش ارزش پول ملی با سیاست های فعلی ادامه خواهد یافت. 🔹اقتصاد ایران بیشترین آسیب را از تصمیم‌های ناآگاهانه دریافت کرده است. 🔹نظام پولی و مالی باید با تولید و اشتغال تراز شود و به تعادل برسد، نه اینکه به صورت تک بعدی به بازاری توجه شده و بازارهای دیگر رها شوند. نبايد خروجي سياست‌هاي اقتصادي دولت به پولدارتر شدن سفته بازان و تضعيف ‌کارگران و کارآفرینان بيانجامد!
🔴انتقاد دکتر محسن رضایی از عملکرد الاکلنگی دولت در حوزه اقتصاد و بورس: 🔹اقتصاد را نباید تک بعدی و الاکلنگی اداره کرد. 🔹داستان کاهش ارزش پول ملی با سیاست های فعلی ادامه خواهد یافت. 🔹اقتصاد ایران بیشترین آسیب را از تصمیم‌های ناآگاهانه دریافت کرده است. 🔹نظام پولی و مالی باید با تولید و اشتغال تراز شود و به تعادل برسد، نه اینکه به صورت تک بعدی به بازاری توجه شده و بازارهای دیگر رها شوند. نبايد خروجي سياست‌هاي اقتصادي دولت به پولدارتر شدن سفته بازان و تضعيف ‌کارگران و کارآفرینان بيانجامد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ فیلم‌برداری نیروهای حشد‌الشعبی از انتقال نیروهای داعش با هلیکوپتر توسط آمریکا 😳 🔸 پ.ن: باید این فیلم رو به مرکل نشون داد و گفت اینا که میبینی نیروهای داعشی هستن، اون هلیکوپتر هم برای دوستتون آمریکا، حالا بگو تروریست کیه؟ حزب الله؟ یا شما ؟
🖊چرا پاکستان و مصر قدرت نظامی هستند، اما رتبه اقتصادی نازلی دارند؟ ▫️آمریکا، فرانسه، انگلیس، آلمان، ژاپن، چین و هند که جزو ۱۰ قدرت برتر اقتصادی جهان هستند، جزو ۱۰ قدرت برتر نظامی جهان نیز هستند، اما چرا امثال مصر، پاکستان و روسیه با وجود قدرتمندی نظامی، از نظر اقتصادی عقب مانده‌اند. پاسخ این چرایی را باید در خطایی جست که این کشورها در روابط اقتصادی خارجی خود مرتکب شدند و همان خطا، امروز به‌عنوان نسخه شفابخش اقتصاد ایران توسط طیف فکری متبوع آقای امین‌زاده تجویز می‌شود: ادغام در نظم اقتصادی بین‌المللی که توسط امریکا و شرکایش پایه‌گذاری شده است. ▪️پاکستان از ۳۰ جولای ۱۹۴۸ و مصر از ۹ می ۱۹۷۰ به موافقتنامه عمومی تعرفه تجارت (GATT) پیوستند، دروازه‌های خود را به روی کالاهای خارجی گشودند و متعهد شدند از تولید داخلی حمایت نکنند. ▫️وقتی در سال ۱۹۹۵ نیز که سازمان تجارت جهانی تأسیس و جایگزین GATT شد، هر دو در همان سال نخست به عضویت WTO درآمدند. نگارنده در فصل سوم کتاب «دولت و بازار: الگویی پویا برای روابط متقابل» نشان داده است که کشورهای غربی چگونه با حمایت از تولید داخلی به بام پیشرفت رسیدند و با تأسیس نهادهایی مانند GATT و WTO، اجازه حمایت از تولید داخلی را به کشوری، چون مصر که تا ۱۹۲۲ تحت‌الحمایه انگلیس بود و تازه از یوغ استعمار و استثمار رهایی یافته بود، ندادند، لذا اشتباه نباید کرد. نه امریکا، انگلیس و آلمان برای پیشرفت اقتصادی، هزینه در امور نظامی را حذف کردند و نه علت عقب‌ماندگی مصر و پاکستان، هزینه در تسلیحات به جای اقتصاد است. ▫️از قضا میان هزینه نظامی و پیشرفت کشورهای پیشرفته امروزی رابطه مستقیم و معناداری وجود دارد. چه، قدرت نظامی از دو جهت مولد قدرت اقتصادی است. نخست از این جهت که بدون امنیت، پیشرفت ممکن نیست (و چه زیبا فرمود آن پیر حکیم که داشتن امنیت، مستلزم داشتن «عزت» است و اینک می‌توان دید که این شورش علیه امنیت، از سوی کسانی صورت می‌گیرد که نشان داده‌اند قائل به عزت ملی نیستند)؛ و جهت دوم اینکه، بسیاری از فناوری‌هایی که اهرم پیشرفت امثال امریکا شده‌اند، از پروژه‌های نظامی به حوزه‌های تجاری سرریز کرده‌اند. میکروچیپ‌هایی که برای پردازش حجم وسیعی از اطلاعات و ذخیره اطلاعات در کامپیوترها و گوشی‌های شخصی تولید شده توسط شرکت اپل استفاده می‌شود، در واقع محصول برنامه‌های فضایی و نظامی امریکا هستند که در حوزه ارتباطات تجاری‌سازی شده‌اند. ▪️زیربنای تکنولوژی‌های اینترنت توسط سازمان پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته (دارپا) در وزارت دفاع امریکا ایجاد شد. 🔸برشی از مقاله استراتژی بیشینه سازی قدرت ✍سید یاسر جبرائیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دفاع کارشناس شبکه من‌وتو از 🎥 "فرید طلایی" تحلیلگر سیاسی: سپاه قدس مثل نیروهای نظامی است که در آمریکا و انگلیس و... وجود دارند برای تامین منافع ملی. 🔸 حتی اگر ارتش شاهنشاهی هم بود باید همین کاری را که سپاه قدس در عراق کرد انجام می‌داد تا منافع ایران برای مدت‌های طولانی حفظ شود.
🔴 موافقان وجود در بورس چه می گویند؟ 🔻علی‌اکبر عرب‌ مازار، سیامک قاسمی، پدرام سلطانی، محمدحسین ادیب ، احسان سلطانی و ایرج توتونچیان از جمله کارشناسان و اقتصاددانان شناخته‌شده‌ای هستند که شدیدا بر حبابی بودن بورس تهران تاکید می‌کنند. 🔹مبنای تحلیل آنها کل بورس تهران است. آنها معتقدند اتفاق خاصی در اقتصاد ایران رخ نداده است که برمبنای آن کسب و کارها رونق گرفته باشد و شرکتهای بورسی به سودی رسیده یا در آینده به آن سود برسند. پس وقتی اقتصاد کشور همچنان درگیر رکود است و شاخصهای کلان اقتصادی از شرایط بحرانی کسب و کارها خبر می دهند ، رشد شاخص بازار بنیادین نیست و این رشد در اثر رونق اقتصادی ایجاد نشده است. 🔹بر اساس تحلیل این اساتید اقتصادی رشد شاخص در بورس بیشتر به دلیل سفته بازی و هجوم نقدینگی به این بازار است نه رشد صنعت و اقتصاد کشور. 🔹از نظر این اقتصاددانان بعد از این که ورود نقدینگی کاهش پیدا می کند، حباب رشد قیمتی می ترکد ، قیمتها کاهش و در حقیقت اصلاح می شود. آنگاه مردم عادی که سرمایه های اندک خود را به این بازار وارد کرده بودند متضرر می شوند.
🔴 اولویت مجلس آینده چیست؟ 🔻 فریدون آدمیت در صفحه ۴۴ از کتاب ایدئولوژی نهضت مشروطیت ایران ،از قول حاجی معین التجار از نمایندگان فعالی مجلس اول شورای ملی ، جمله زیبایی را نقل میکند که برای نمایندگان مجلس یازدهم شورای اسلامی ج.ا. ایران قابل تامل است: او میگوید : "فعلا" اصلاح عمل مالیه از همه چیز مقدم تر است. 🔻شاید یادآوری این جمله برای جمیع اصولگرایان و نمایندگان مجلس انقلابی یازدهم مفید فایده باشد . 🔹آنها باید مراقب باشند تا در دام اصلاح طلبان رادیکال برای فرافکنی موضوعات و ایجاد تنش های روز افزون بین مجلس با دولت گرفتار نشوند . اولویت ها می بایست بر اساس رونق تولید ملی ، مبارزه با فساد ، کنترل نقدینگی سرکش و کمک به دولت ( در عین نظارت کامل بر آن) طراحی شوند. 🖌
⭕️ چه بنامیم اندیشه‌ای که صادرات مواد خام (که باعث چندین برابر ارزش افزوده و اشتغال برای خارجی‌ها می‌شود) را با ولع انجام می‌دهد، اما در تحویل همین مواد خام به تولیدکنندگان داخلی خست می‌ورزد؟؟!!! در اقتصاد مقاومتی فقط یک نوع خام‌فروشی مجاز است: 👤 حجت الله عبدالملکی
⭕️ رشد و پیشرفت اسلام تا حدود زیادی مرهون جهاد اقتصادی حضرت خدیجه‌ بوده است. اين جهاد مالی و اقتصادی است كه بر مرد و زن واجب است. طبیعتا این امر در صورتی امكان‌پذیر است که خانمها استقلال مالی داشته باشند، نه اینکه در اموال شخصی‌شان یا در ارث يا ثمره فعالیتهای اقتصادی طفیلی مرد باشند .
⭕️ خبر: نمایندگان مجلس با کلیات لایحه حذف ۴صفر از پول ملی موافقت کردند تفسیر خبر: مریض سکته کرده، قند و چربیش وحشتناک بالاست، از زخم پاشم داره چرک میاد، بعد کس‌وکار مریض از دکتر میخوان بینی‌شو عمل کنه .
⛔️همتی: سکه ۵ تومانی جایگزین اسکناس ۵ هزار تومانی می‌شود رئیس کل بانک مرکزی: 🔹۸ میلیارد اسکناس در کشور وجود دارد که ۵ میلیارد آن زیر ۲ هزار تومان است. 🔹باید برای تعویض سالی یک میلیارد اسکناس فرسوده ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه کنیم. 🔹سکه‌های دو تومانی به جای اسکناس دو هزار تومانی به مرور زمان وارد صحنه پولی و بانکی کشور خواهد شد و سکه ۵ تومانی هم به جای اسکناس ۵ هزار تومانی عملیاتی خواهد شد. 🔹از دو تا ۵ سال صفرهای پول کشورمان حذف خواهد شد و مطمئنیم هیچ تاثیری در تورم ندارد.
⛔️زدوخورد كارگزاران با ديگر اصلاح‌طلبان اوج گرفت محمد قوچاني طي يادداشتي در «سازندگي» با انتقاد از خاتمي، عارف و شوراي عالي سياستگذاري اصلاح‌طلبان نوشت: اين پرسش جدي وجود دارد كه شورايي كه اساسا براي سياستگذاري انتخاباتي اصلاح‌طلبان تشكيل شده و از خود در تنها ماموريت قانوني‌اش (انتخابات) خلع‌ يد مي‌كند چرا همچنان فعاليت دارد؟ آيا اين شورا قرار است به ستاد انتخاباتي عارف در سال ۱۴۰۰ تبديل شود؟/ آيا وجود افراد منصوب خاتمي در شوراي عالي با تلاش اصلاح‌طلبان براي تقويت نهادهاي انتخابي تعارض ندارد؟ دو روز پيش نيز چهره‌هايي چون كرباسچي و زيباكلام به انتقاد از رييس دولت اصلاحات پرداخته و اصلاحات را مرده خطاب كردند.
⭕️نکاتی پیرامون روضه جنجالی محمود کریمی .✍️ نقل یک حکایت توسط در بین مناجات خوانی او در حرم امام رضا(ع) که در شب های ماه رمضان ازتلویزیون بطور زنده پخش می شود،‌ باعث بروز عکس العمل های حمایتی و اعتراضی شد. وی در این برنامه، ماجرای قمارباز و شرابخواری را تعریف کرد که بعد از اتفاقاتی، هدایت می‌شود. به اعتقاد منتقدین، شرح این داستان موجب وهن اهل‌بیت(ع) بود و حامیان و مدافعان با ذکر مصادیق دیگری، این نوح حوادث را عادی و معمول معرفی کردند. کریمی نیزیک دو شب بعد سعی کرد موضوع را با توضیح و توجیه، رفع و رجوع کند که موفقیت آمیز نبود. اما چند نکته: 1️⃣ وقوع اشتباه درعین حالی که همواره با انسان بوده و امری پذیرفتنی است ولی در موضوعاتی که به اعتقادات ، ارزشها و حضرات معصومین (علیهم السلام ) مربوط می شود، مذموم و ناپسند است و در نقد و ملامت آنان نباید فرقی بین افراد باشد،چه این اشتباه از جانب خودی باشد و چه غیرخودی. 2️⃣خطا و تکرار آن ازسوی افراد مشهور و سلبریتی ها، ناپسندتر و مذموم تر است وعذر خواهی بابت اشتباه امری عقلایی و توجیه آن، عذر بدتر از گناه است . 3️⃣ سیاست بازانی که تاکنون به همه مقدسات توهین کرده و می کنند، صلاحیت این را ندارند که ادای مدافع ائمه(ع) را در بیاورند و در جایگاهی نیستند که به خاطریک خطای کوچک، به کسی که نقش زیادی در جذب جوانان به دین و مذهب داشته است، توهین کنند. 4️⃣( به عنوان نقد درون گفتمانی عرض می شود) هنرمندان، مداحان، سخنرانان و.. نیاز به عقبه تحقیقاتی وعلمی دارند تا حرف ها یی که می زنند، مبتنی بر اسناد و مدارک معتبر بوده و از پشتوانه علمی برخوردار باشد.( مثل کاری که حاج آقای قرائتی و رفیعی و...انجام می دهند). این نقیصه در بیانات واشعارکریمی و بسیاری از مدحان و سخنرانان، مشهود است. 5️⃣ بر اساس یک نظریه ارتباطی در دوره کنونی مسئولین و شخصیت ها همچون «ماهی درتنگ شیشه ای» هستند که همه خصوصیات آنها با بزرگ نمایی در معرض دید همگان قرار دارد . از این رو باید بیش از پیش مواظب حرف ها و رفتار خود باشند و گله از اینکه چرا فلان رسانه یا شخص به فضا سازی علیه ما پرداخته اند، بیانگر عدم اطلاع از دنیای رسانه ای است. 6️⃣کسی که در معرض دید مردم است و به هر نحوی در رسانه حضور دارد، ملزم به داشتن«» است، چنان که کسی که قصد ماشین سواری دارد باید مهارت های رانندگی را فرابگیرد. چون اغلب مسئولین ، مداحان و سخنرانان از سواد رسانه برخوردار نیستند باز هم باید منتظر به آب دادن این نوع دسته گلها باشیم . 7️⃣هر«پیامی» که در هر بستر رسانه‌ای منتشر می شود، دارای «فرامتن» و «زیر متن» است . پیام آن چیزی نیست که ما ارسال می‌کنیم.بلکه آن چیزی است که مخاطب دریافت می‌کند(فرامتن) وغفلت ازاین نکته می تواند یک پیام را به ضد خود تبدیل کند.از این رو آنچه کریمی قصد بیانش را داشت با آنچه دیگران برداشت کردند، متفاوت بود و عذرخواهی و اصلاح و توضیحات بعدی بی اثر یا کم اثر است. •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔻برنامه آمریکا در عراق چیست؟ دکتر رضا سراج : آمریکا در عراق به دنبال دولت وابسته یا بی دولتی است تا از یک سو مانع از اجرای طرح خروج نظامیان خود از این کشور شود و از سوی دیگر با سلطه سیاسی - امنیتی بر آن ، کریدور تهران - بغداد - دمشق را مسدود کرده و یکپارچگی محور مقاومت را از بین ببرد . پایه این راهبرد ، احیای داعش و تضعیف مقاومت است .
📲زاکانی اعلام کرد که برای حفظ انسجام نیروهای انقلاب کاندیدای ریاست مجلس نمی‎شود 🔹زاکانی: برنامه تحول مجلس را دنبال خواهم کرد.
تحلیلی بر ظهور دوباره داعش در عراق آمریکاییها تعدادی از پایگاههای خود در عراق خارج و در چند پایگاه متمرکز شده ... 👈اول اینکه بگه ما خط مقدم مبارزه با داعشیم 👈دوم اینکه اگه ما عراق رو ترک کنیم داعش بر میگرده 👈سوم اینکه نیروهای مقاومت باعث شدن ما پایگاههای خود رو ترک کنیم و باعث قدرت گرفتن دوباره داعش گروه مقاومت هست که باعث ترک امریکا از چندین پایگاه خود در عراق شده 👈چهارم قیمت نفت با ظهور داعش تغییر میکنه
🔴 l تحرکات خزنده داعش در عراق 🔻 درباره تحرکان اخیر داعش و حمله به مواضع حشدالشعبی در جنوب تکریت چند نکته مهم قابل ذکر است: 1⃣ فعالیت هسته‌های پنهان داعش در عراق به دلیل خلا سیاسی و همچنین بحران ویروس کرونا در این کشور، تا حدی افزایش یافته است. 2⃣ داعش موفق به یارگیری و یا حداقل جلب بی‌طرفی برخی مناطق سنی‌نشین عراق به ویژه در استان صلاح الدین شده است. 3⃣ نقش آمریکا در تحرکات اخیر داعش قابل ملاحظه است، زیرا طبق گزارش‌های میدانی، پوشش و تسهیل لازم را جهت جابجایی و سازماندهی این عناصر از نقاط مختلف عراق و نیز از سوریه به داخل خاک عراق انجام داده است. 4⃣ هدف آمریکا در شرایط فعلی عبارت است از اعمال فشار بر عراقی‌ها در چند مساله: امتیازگیری از دولت جدید الکاظمی، تداوم پروژه تضعیف حشدالشعبی (که اخیرا شاهد انشعاب چهار تیپ عتبات بود)، طفره رفتن از اجرای مصوبه پارلمان عراق مبنی بر خروج از عراق به بهانه احیای داعش. 5⃣ در مجموع اوضاع میدانی تحت کنترل است و عملیات گسترده‌ای برای پاکسازی عناصر این گروه در مناطق شمالی و غربی در حال اجراست. 🖌 ( ڪارشناس )
▼ اخبار کوتاه 💠 چه کسانی ایران را نجات دادند؟/ «صالح» حکم اعدام داعشی‌ها را امضا نمی‌کند/با هیچ‌کس عقد اخوت نبسته‌ایم/ درخواست از وزارت اطلاعات برای مقابله با دلالان 🔻 «ایوان کزیچ» نویسنده مستقل کروات در مقاله‌ای که روی وب‌سایت اندیشکده «بنیاد فرهنگ استراتژیک» منتشر شده، با بررسی نقش همه‌جانبه سازمان و نهادهای دولتی و غیردولتی ایران، از ستاد اجرایی و نیروهای مسلح گرفته تا بسیج و گروه‌های داوطلب در مبارزه با کرونا، تصریح می‌کند: «سازمان‌هایی که از نظر آمریکا تروریست یا خیالی خوانده می‌شوند، ایران را در مقابله با کووید-۱۹ موفق کرده است.» در این مقاله آمده است: «ایران در مواجهه با چنین وضعیت غیرانسانی و ضدبشری که حتی در تاریخ جنگ‌های اقتصادی هم دیده نشده، به منابع خود توجه کرد. سازمان‌های مختلف دولتی و غیردولتی ایران ازجمله سازمان بسیج که یک نهاد داوطلب است، نیز در مبارزه با شیوع کرونا اقدامات و دستاوردهای موفقیت‌آمیزی داشتند.»  🔻 «حسن سالم»، نماینده پارلمان عراق نوشت: «بارها و طی نامه‌هایی رسمی از رئیس‌جمهور خواستیم تا اجرای احکام اعدام صادر شده در حق تروریست‌ها را تأیید کند. اکنون بیش از ۶۰۰۰ محکوم به اعدام از سران داعش، حکم قطعی برای اجرای حکم را دریافت کرده‌اند اما این احکام اجرا نشده است. آن‌ها در حال استفاده از بهترین خدمات هتلینگ در زندان‌ هستند. سالانه صدها میلیون دلار صرف (نگهداری) آن‌ها می‌شود درحالی‌که این مبالغ باید صرف ملت و خانواده‌های شهدا شود. می‌خواهیم حکم اعدام تروریست‌ها به حرمت خون‌های پاک ریخته شده در «مکیشیفه و تل الذهب» اجرا شود.»  🔻 عباسعلی کدخدایی در صفحه شخصی‌اش در فضای مجازی نوشت: «تأیید نشدن صلاحیت نمایندگانی از همه گرایش‌های سیاسی در مجلس دهم نشان داد که شورای نگهبان با هیچ‌کس عقد اخوت نبسته است. این شورا در اعمال قانون، فارغ از دیدگاه‌های سیاسی آنان اقدام می‌کند.» 🔻 وزیر ورزش و جوانان در نامه‌ای به وزیر اطلاعات خواستار ورود و برخورد جدی این نهاد با واسطه‌ها و دلالان غیررسمی ورزش و فوتبال شد
🔴تکاپو برای مذاکره در پسا کرونا 🔹موسویان از اعضای حلقه نیویورکی‌ها گفته: «[ایران] همزمان با اعلام خروج از برجام و تعلیق معاهده ان. پی. تی و ادامه دسترسی آژانس، برای گفت‌وگو با ترامپ در مورد یک توافق هسته‌ای اعلام آمادگی کند.» 🔹حلقه نیویورکی‌ها در صدد هستند در یکسال باقیمانده از دولت دوازدهم، دور جدیدی از مذاکره با آمریکا را در چارچوب دو سناریو پایه‌ریزی و به نتیجه برسانند. برای این منظور، ظاهرا قرار است جابجایی در یک نهاد عالی مرتبط با سیاست خارجی و امنیت ملی اجرایی شود تا فردی که نقش اساسی در تصویب بیست دقیقه‌ای برجام را ایفا کرد، در منصب مذکور مستقر گردد. در چارچوب این دو سناریو، غربگرایان بهره‌گیری از قدرت لابی‌گری شخص مورد نظر، ایجاد چند دستگی و تبدیل نمودن مجلس آینده به بازیگری همراه یا خنثی، استفاده مجدد از ظرفیت مجمع تشخیص و فریب استراتژیک انقلابیون را به انتظار نشسته‌اند. 🔹در طراحی حلقه نیویورکی‌ها، مذاکرهِ همزمان با ترامپ و دموکرات‌ها مدنظر است. در راستای این سناریوها بخش‌هایی از دولت در حال ساختِ انگاره فریب استراتژیک و ادراک حمله "نظامی- انتخاباتی" ترامپ به ایران هستند تا روند تحقق سناریوهای مذاکره را تسریع نمایند. دکتر رضا سراج ━━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🔴 مارادونا یا علی‌عسکری 🔹الف) به گزارش پلیس فتا از درون صدا و سیما برای انتشار اخبار دروغ علیه برنامه "ثریا" به یک کانال خبری پول پرداخت شده! 🔹ب) مستندهای برنامه ثریا از نظر ارزش آموزشی و اطلاع‌رسانی، جذابیت و هزینه اندک تولید در تاریخ سیما، کم‌نظیر بوده است! 🔹ج) برنامه ثریا از جانب رهبر انقلاب مورد تایید و تشویق قرار گرفته است. 🔹د) رئیس صدا و سیما هنوز در سازمان دنبال نفوذی و ستون پنجم می‌گردد! 🔹ه) جناب علی‌عسکری! دیگر در سازمان چه باید رخ بدهد که شما تن به استعفا بدهید؟ می‌گویم استعفا چون می‌دانیم در قاموس شما عذرخواهی و تغییر رویه‌های غلط جایگاهی ندارد! 🔹و) در این ماجرا هم مدیرکل روابط عمومی سازمان ساکت مانده و بیانیه نداده است. 🔹ز) خدا بیامرزد آن که گفت: مارادونا را ول کنید و علی‌عسکری را بگیرید.
🔴 l بحران معنا در مسیر اصلاح طلبی 🔻 چند روزی است رسانه‌ها و شخصیت‌های جریان اصلاحات از لزوم بازسازی و اصلاح در اصلاحات سخن می‌گویند و نقد‌های درون گفتمانی آنان در افق رسانه‌ها جلوه نمایی می‌کند. نگارنده دلسوزانه نکاتی پیرامون مسئله اصلی اصلاحات مختصر عرض می‌کند. 🔹 در درون جریان اصلاحات انسان‌های موجهی هستند که در حوزه رسانه و سیاست با آنان مرتبط هستم، حرف آنان را شنیده‌ام و معتقدم دیگرانی هستند که به این جماعت ظلم می‌کنند. کدام دیگران؟ همان‌هایی که مقابل نسل‌های متأخر همسو با انقلاب اسلامی طوری سیاست‌ورزی کرده‌اند که اصلاح‌طلبی را معادل «ضدانقلاب» جا انداخته‌اند. 🔹سخت معتقدم جان کلام در چیستی بحران اصلاح‌طلبی را جناب قوچانی در سرمقاله ۱۴ /۲ /۹۹ روزنامه سازندگی به تصویر کشیده‌اند. اگر به سؤالات مطروحه در آن یادداشت به صورت جامع توجه شود بسیاری از مشکلات اصلاح‌طلبان حل خواهد شد. باور کنید مشکل اصلاح‌طلبان نظارت استصوابی نیست که اگر بود بیش از ۲۲۰ نفر آنان وارد مجلس ششم نمی‌شدند، خاتمی رئیس‌جمهور نمی‌شد، عارف تأیید نمی‌شد، پزشکیان نایب رئیس مجلس نبود و... 🔹 مسئله این است‌که طیف‌های اصلاح‌طلبان -برخلاف اصولگرایان- بر سر اصول انقلاب اسلامی و اندیشه امام تفاهم ندارند، اما با وارونه نمایی، مشکلات را به اشخاص و ساختار‌ها ارجاع می‌دهند. سؤال اساسی این است که چه چیزی اصلاح‌طلبان را دور یک کرسی می‌نشاند؟ 🔹 به نظر نگارنده اصلاً وجه مشترکی جز تعلقات تاریخی وجود ندارد. مسئله را قوچانی به درستی برجسته کرده است که: مرز «اصلاحات در حکومت» با «اصلاحات بر حکومت» باید روشن شود و دقیق‌تر نوشت که «نسبت اصلاحات هم با حاکمیت باید روشن شود هم با ملت» و بسیار دقیق موشکافی کرده است که اصلاحات دنبال مشارکت در قدرت است یا جنبشی شدن؟ 🔹 مهم‌ترین شکاف درونی اصلاحات آن است که طیف‌هایی از جریان می‌خواهند فراسوی سیاست‌های کلی نظام خودشان یک جمهوری اسلامی دیگر معنا کنند که قلب ماهیت شده باشد و با استاندارد‌های غرب منطبق شود و بتوانند سرشان را بالا بگیرند. عجیب آن است که طیف‌های همسو با نظام در جریان اصلاحات مرتب تحقیر می‌شوند و علناً جرم آنان وفاداری به نظام اعلام می‌شود (مثل نظر شکوری‌راد نسبت به عارف). 🔹نمی‌شود جمهوری اسلامی را با مفاهیمی مانند «استبداد دینی» و «دیکتاتوری صالحان» و... معنا کرد و خود را عضو آن دانست. نمی‌شود به عنوان اصلاح‌طلب، عضو مجلس شورای اسلامی باشی سپس کشف حجاب کنی و سر بتراشی و آرزوی بازگشت شاهزاده! برای نجات میهن را بکنی؟ 🔹در سال‌های اخیر حزب کارگزاران متوجه شد که اصلاحات «بر نظام» معنا می‌شود؛ بنابراین به واقع‌گرایی روی آورد و معتقد است بالاخره ما می‌خواهیم در درون این نظام کار کنیم پس نمی‌توانیم هم اپوزیسیون باشیم هم جنبش اجتماعی راه بیندازیم و هم در صف اول ورود به قدرت باشیم. نمی‌شود شاخه سیاسی حزب مشارکت طراحی به خاک سیاه نشاندن موسوی را انجام دهد، اما بخشی از قدرت باشد. نمی‌شود امام، امام کرد، اما آرزوی پیمودن مسیر جانشینان مائو در چین را نمود. 🔹 مشکل اصلی بخش اندیشه‌ای اصلاح‌طلبان این است که می‌خواهند «روشنفکران قدرت» باشند و این امر پارادوکسیکال است. تب روشنفکری نمی‌تواند یک جریان سیاسی را به ساحل سیاست‌ورزی رساند. این تب آنقدر بالا است که امثال آخوندی و کلانتری هم به خاطر دو فنجان قهوه‌ای که با اصلاح‌طلبان خورده‌اند ژست روشنفکری به خود می‌گیرند. آخوندی بعد از ۴۰ سال حضور در قدرت معتقد است من روشنفکری بودم که وارد قدرت شدم یا کلانتری بعد از ۴۰ سال به امام دروغ می‌بندد و در عین حال کارگزار نظام نیز هست. 🔹 مشکل طیف «برنظام» اصلاح‌طلبان این است که تکلیف خود را با سیاست‌های کلی نظام روشن نمی‌کنند یا سکوت کرده‌اند یا طعنه‌زننده و پرخاشگر از آن می‌گذرند و این بدان معناست که حتی اصل ۱۱۰ قانون اساسی را که قبلاً برای عبور از ولایت مطلقه فقیه بر اجرای آن اصرار می‌کردند نیز قبول ندارند. 🔹 تا امام در این کشور زنده است تجدیدنظرطلبان راه به جایی نمی‌برند. عرض خود می‌برند و زحمت ما می‌دارند. نیرو‌های همسو با نظام در درون جریان فهمیده‌اند که نمی‌شود با نویسندگان این متون پالوده خورد و در عین حال مدعی انقلاب و امام و جمهوری اسلامی شد. ✅ امید است روشنفکران رمانتیک به «جنبش اجتماعی» خود بپردازند و اجازه دهند جریان اصلاحات بخشی از نظام جمهوری اسلامی باقی بماند. لازمه این مهم وجود مرزبندی شفاف و ماهوی است. 🖌 ( تلخیص )
🔴سفیر آلمان در بیروت مدعی شد: برلین، حزب الله را گروه تروریستی نمی‌داند و فقط فعالیت‌هایش را در خاک آلمان ممنوع کرده است! ✔وی این اظهارات متناقض را پس از احضار شدن به وزارت خارجه لبنان برای اعتراض رسمی به تصمیم کشورش مبنی بر تحریم و پیگرد حزب‌الله، به زبان آورد.
🔻ترامپ و بایدن؛ دو روی یک سکه! 🌐انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در ۳ نوامبر ۲۰۲۰، برابر با ۱۳ آبان ۱۳۹۹ برگزار خواهد شد. «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور کنونی آمریکا از حزب جمهوری‌خواه و «جو بایدن» معاون دولت «اوباما» از حزب دموکرات، دو نامزد اصلی پنجاه‌ونهمین انتخابات ریاست‌جمهوری هستند که برای تصدی این مقام شانه به شانه هم وارد رقابتی تنگاتنگ شده‌اند. 🔍نکات تحلیلی: انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا یکی از رویدادهای مهم جهان در سال 2020 دانسته می‌شود که خروجی آن می‌تواند آثار مهمی بر ترتیبات بین‌المللی داشته باشد؛ این موضوع سبب شده کشورهای مختلف، اعم از رقبا و شرکای منطقه‌ای و بین‌المللی آمریکا که سیاست ‌خارجی‌شان متأثر از سیاست خارجی آمریکاست، انتخابات آنها را در کانون توجه قرار دهند. البته در برخی محافل سیاسی و رسانه‌ای جمهوری اسلامی ایران نیز این موضوع مورد توجه است. اما تجربه نشان داده سیاست خارجی آمریکا در قبال ایران، فارغ از اینکه یک حزب دموکرات بر سر کار باشد یا جمهوری‌خواه، سیاستی پایدار و لایتغیر بوده و از این پس نیز این‌گونه خواهد بود. یعنی همان اندازه که ترامپ به ایران به عنوان یک دشمن نگاه می‌کند، بایدن نیز ایران را دشمن درجه یک آمریکا می‌داند؛ تفاوت فقط در پیشبرد شیوه‌های دشمنی و راهبردهای مهار است. بایدن نیز همانند ترامپ به‌وضوح ایران را یک «عامل بی‌ثباتی» در خاورمیانه می‌داند که به اصطلاح خودشان از «تروریسم» حمایت می‌کند و با منافع آمریکا مخالف است. از نظر او ایالات متحده باید با ایران مقابله کند، اما باید این کار را با یک استراتژی روشن، اهداف مشخص و با همکاری متحدان، به‌ویژه اروپایی‌ها، انجام دهد. او از رویکرد ترامپ انتقاد کرده و آن را فاقد استراتژی مشخص و بدون «بازی نهایی» خوانده است. 🎯نکته راهبردی: از نظر رویکردهای کلان ماهوی درباره جمهوری اسلامی ایران، اتفاق‌نظر تنگاتنگی میان تمام جناح‌ها و احزاب در آمریکا وجود دارد؛ از این‌رو اینکه سیاست خارجی و منافع ملی کشورمان را به پیروزی ترامپ یا بایدن در انتخابات نوامبر آمریکا گره بزنیم، محاسبه‌ای کاملاً اشتباه و مخالف منافع ملت بزرگ ایران است.
◄ اقدام زیبای یک سرباز در استان کردستان/ خیام رحمانی، سرباز نیروی زمینی سپاه، با پولی که برای خرید گوشی مورد علاقه‌اش جمع کرده بود، برای ۸۰ خانواده روستایی در استان کردستان، بسته معیشتی تهیه کرد. محمود واعظی رئیس دفتر رئیس‌جمهوری با انتشار عکس این جوان در صفحه اینستاگرام خود، ضمن قدردانی از اقدام جوانمردانه او اعلام کرد که مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری، هزینه خرید یک دستگاه گوشی تلفن همراه را به آقای رحمانی هدیه داد.