دروغ آمریکا در توقیف محموله سوخت ایران فاش شد
🔻شرکتهای مالک ۴ نفتکشی که دولت آمریکا ماه گذشته آنها را بنا به ادعای حمل محمولههای سوخت ایران به ونزوئلا توقیف کرده بود با تنظیم شکوائیهای این اقدام را به چالش کشیدند.
🔻شاکیان این پرونده در شکایت خود که روز سهشنبه در دادگاه منطقهای کلمبیا تنظیم شده بر حق مالکیت خود بر این محمولهها تأکید کردهاند.
🔻شرکت «مبیناینترنشنال»، مستقر در امارات خود را مالک محموله نفتکشهای «بلا» و «برینگ» معرفی کرده است.
🔻شرکت «عمانفیوئل» که در انگلیس به ثبت رسیده میگوید محموله بارگیریشده توسط نفتکشهای «پاندی و لونا» متعلق به این شرکت است و شرکت عمانی «صحار فیوئل» هم گفته بخشی از محموله نفتکش «لونا» متعلق به این شرکت است.
🔻این شرکتها اعلام کردهاند محمولههای خود را به شرکت «سیتیانرژی» مستقر در امارات فروختهاند و منتظر دریافت وجه آن بودهاند که اقدام آمریکا در مصادره نفتکشها باعث ایجاد اخلال در آن شده است.
🔻شاکیان پرونده ادعای مقامهای آمریکایی مبنی بر اینکه مقصد این محمولهها ونزوئلا بوده را هم رده کردهاند.
🔻در شکوائیه تنظیمشده آمده این محمولهها در زمان توقیف قرار بوده برای فروش به مشتریهایی در پرو و کلمبیا روانه ترینیداد
شوند.
🔴 #تحریف| اهداف و محتوا
✍ رجبی :
🔻 اهداف جریان تحریف
1⃣ اهداف کوتاه مدت : ناکارآمد نشان دادن نظام جمهوری اسلامی ایران
2⃣ میان مدت: ایجاد ناامیدی و بی اعتمادی در مردم نسبت به انقلاب و مخدوش کردن الگوی حکومت اسلامی در نگاه مردم منطقه و دنیا
3⃣ بلندمدت : مجبور کردن نظام اسلامی به تغییر رفتار در داخل و خارج
🔻 محور های محتوایی جریان تحریف:
1⃣ ولایت فقیه: با ادعای دیکتاتوری و فرمایشی بودن سایر مناصب حکومتی
2⃣ مردم سالاری: با ادعای صوری بودن نقش مردم در انتخابات مهندسی شده
3⃣ امنیت: با دوگانه سازی های کاذب مثل امنیت یا اقتصاد
4⃣ ثبات سیاسی کشور: با تعمیم سیستمی شدن فساد در کلیت ساختار
5⃣ وحدت ملی: با برجسته سازی اختلافات قومیتی و مذهبی
6⃣ توان دفاعی کشور: با دوقطبی سازی های دروغین مثل موشک یا معیشت
7⃣ قدرت منطقه ای ایران وحمایت از جنبش های آزادیبخش: با ادعای دخالت در امور کشورهای منطقه و حمایت از تروریسم
8⃣ نهادها و چهره های انقلابی: با ارائه تصویری خشن و غیرواقعی از آن ها
9⃣ دینداری جوانان: با برجسته سازی و تکرار ادعای گسترش لاابالی گری وبی دینی در جوانان
🔟 عدالتخواهی ایران: با قرار دادن ایران در لیست کشور های مخاطره آمیز
⭕️ سئوال خبرنگاری در بیروت از مکرون: چرا اهانت «شارلی ابدو» علیه پیامبراسلام (ص) را محکوم نکردید؟
مکرون: فرانسه کشوری آزاد است و این کار درچارچوب #آزادی_بیان است.
خبرنگار: پس چرا #انکار_هلوکاست، زندان، جریمه نقدی و محرومیت ازحقوق شهروندی وخدمات اجتماعی بدنبال دارد؟
مکرون: فقط سکوت!
🔴 #پرسیده_اند: چرا ج.ا.یران از مسلمان ایغوری در سین کیانگ چین حمایت نمیکند؟
🔴 #پاسخ: ( #بخش_اول)
1⃣ جمهوری اسلامی ایران بر اساس اصول راهبردی خود همواره به دنبال دفاع از مظلوم ، جبهه مقاومت در کنار دفاع از صلح و امنیت جهانی میباشد و بر اساس این راهبرد انسانی و اسلامی بدون دخالت در امورداخلی از جنبش های مردمی و اسلامی مظلومان جهان که رویکرد ضدآمریکایی و ضدصهیونیستی داشته باشند حمایت کرده و خواهد کرد.
🔹 توجه به شاخص های فوق برخی تحرکات قومیتی و فرقه ای از دایره ی شمول خارج میکند و آن را #انحرافی میداند: همچون تحرکات جریان النصره تا ایغورهای چین
🔻 رهبر معظم انقلاب:
ما نباید اشتباه کنیم. ما نباید #معیار را فراموش کنیم. آنجائی که حرکت ضد آمریکا و ضد صهیونیسم است، آن حرکت، حرکت اصیل و مردمی است؛ آنجائی که شعارها به نفع آمریکا و صهیونیسم است، آنجا حرکت انحرافی است. ما این منطق را، این بیان را، این روشنگری را حفظ خواهیم کرد. ۱۳۹۰/۰۴/۰۹
2⃣ اکنون میبایست با ماهیت اصلی و انگیزه اصلی ایغورها چین بیشتر آشنا شویم. این شناخت و معرفت موجب بیداری وجدان ها آگاه و پاسخی مناسب برای حقیقت طلبان واقعی خواهد بود:
✅ چند ویژگی جنبش ایغورها:
۱ 🔻 تقاضای استقلال و جدایی طلبی:
برای اثبات این موضوع فقط کافیست در خصوص زندگی نامه و انگیزه های خانم ربیعه قدیر از رهبران ایغوری ها و همچنین نقش پرچم ایغورها اندکی تحقیق شود!
۲🔻 انگیزه های غیردینی: اعتراضات کاملا ماهیت قومی(پان ترکی) دارد و هیچ انگیزه دینی ندارند. مسلماً جمهوری اسلامی ایران نمی تواند با جنبشی که در آن نگاه قومی، نه مذهبی غالبیت یافته، همکاری کند؟
🔹 #نکته: اویغورها جمعیت ۱۰ میلیون نفری هستند که در بطن جامعه مسلمان نشین سین کیانگ با جمعیت ۲۳ میلیون نفری سکونت دارند. در واقع رفتار دولت مرکزی چین با اقلیت مسلمان نشین همراه با تبعیضهای قابل توجهی نیست و آنها با دولت مرکزی مشکل امنیتی ندارند بلکه گروههایی در داخل قوم اویغور تاکتیک کنش ضد امنیتی را در ارتباط با پکن اتخاد کردهاند.
۳🔻 هواداری رژیم صهیونیستی!: بخش اعظم ایغورها هوادار و طرفدار جدی رژیم صهیونیستی هستند. تایمز اسرائیل تیتر زده: «شبه نظامیان اویغور در سوریه، به صهیونیسم به عنوان الگویی برای سرزمین مادری خود مینگرند» ؛ دراین یادداشت به نقل از یکی از قهرمانان اویغور آمده است: «ما می خوانیم که چگونه یهودی ها کشور خود را ساختند؛ برخی جنگیدند، برخی پول فراهم کردند. اما ما چنین پشتوانه محکمی نداریم»
🔹 سوال اینجاست چگونه می توان از جریانی دفاع کرد که در آن نه تنها ضدیت با اسرائیل وجود ندارد بلکه نگاه تلویحا مثبتی هم نسبت به اشغالگران وجود دارد؟
✅ بیان رهبر انقلاب در اردیبهشت۹۲ میتواند بهترین #شاخص در این خصوص باشد: "هر کس شعار آزادی قدس شریف و نجات ملت فلسطین و سرزمین فلسطین را نپذیرد یا به حاشیه ببرد و به جبههی مقاومت پشت کند، متهم است. امت اسلامی باید در همه جا و همه وقت، این معیار و شاخصِ نمایان و اساسی را در مدنظر داشته باشد."
۴🔻 خشونت وصف نشدنی: برخلاف مبانی اسلامی، ایغورها بر اساس داستان های و افسانه های خودساخته بسیار خشن می باشند. به عنوان مثال در سال ۲۰۱۴ افراط گرایان اویغور در حملهای با چاقو در یک ایستگاه قطار در چین ۳۳ نفر از مردم را کشتند. سال ۲۰۱۵ سفارت چین در قرقیزستان را بمب گذاری کردند. در ۲۰۱۴ در حمله به یک معبد تایلند که در آن توریست های چینی زیادی می آمدند، ۲۵ نفر را کشتند»
🔹 مسلماً این طیف اقدامات که مردم بیگناه را قربانی می کند، نمی تواند مورد تائید جمهوری اسلامی ایران قرار بگیرد.
۵🔻 به شدت مورد حمایت رسانه ای آمریکا هستند و بیشترین منابع خبری در خصوص مظلومیت ایغوری های چینی به روایت تحریف شده و مشکوک رسانه ای آمریکا و غرب است. آمریکایی که در ضدیت با اسلام واقعی و نسل کشی حتی بومیان خود کارنامه سیاهی دارد!!
۶🔻 گرایش به وهابیت: گرایش های افراطی ایغوری ها مسلمان خود خطری است برای انحراف و تحریف اسلام ناب
جمعیت قابل توجهی از این ایغورها مانند چچنی ها بعد از آموزش در ترکیه برای جنگ سوریه علیه جبهه مقاومت فعال و ماه ها در سوریه حضور داشته اند. طبق گزارش تایمز اسرائیل برآورد فعلان ضد چینی اویغور این است که حداقل ۵۰۰۰ تن از پیکارجویان وهابی در سوریه، از این قوم هستند. مسئله اینجاست که چطور جمهوری اسلامی ایران می تواند با متحدان القاعده، داعش و النصره که هنوز از راه خود باز نگشته اند، همکاری کند؟
#ادامه_دارد👈
🔹 بخش دوم را در ادامه مطالعه فرمایید
✍ محمدصادق_سلطانزاده_بشرویه
🔴 #پرسیده_اند: چرا ج.ا.یران از مسلمان ایغوری در سین کیانگ چین حمایت نمیکند؟
🔴 #پاسخ : ( #بخش_دوم)
👉 #ادامه از بخش اول
3⃣ اینکه ادعا میشود جمهوری اسلامی ایران هیچ واکنشی تا کنون نداشته است ادعای دقیقی نیست. رسانه های رسمی ایران بارها بر ضرورت توجه جدی به حقوق مسلمان جهان از جمله چین مطالبی نوشته اند و خبرگزاری فارس با تفکیک ایغورها با دیگر مسلمان چین تا کنون چندین گزارش منتشر کرده است. در ساحت دیپلماتیک نیز ، جناب متکی وزیرخارجه وقت در این خصوص با همتای چینی خود در آن زمان گفتگو داشت و بعد از توضیحات دولت چین و رصدبیشتر اتفاقات، جمع بندی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران بر این شد که در خصوص حمایت از ایغورهای سین کیانگ رفتاری منطبق با راهبرد اساسی و منافع ملی داشته باشد
🔹 #نکته: نیاز است تا #تاکید کنیم این به معنای دیدن همه مسلمانان چین به یک چشم نیست. مسلما جریان هایی هستند که اسلام را در اولویت قرار میدهند، دست به خشونت نبرده و نمی برند و البته به آرمان های جهان اسلام نظیر قدس، پایبندند. اما حداقل در مقطع کنونی، صدای آن ها در میان جنبش های اویغور، چندان بلند نیست.
4⃣ از منظر رسانه ای نیز باید گفت: مشکل اصلی دولت چین بیشتر با افراطیون تکفیری از قوم اویغور مانند حزب اسلامی ترکستان شرقی است که جذب وهابیت شدهاند و به هیچ صراطی مستقیم نمیشوند. به نظر میرسد که روایت شکل گرفته در اذهان بسیاری از نخبگان در کشورهای اسلامی و غیر اسلامی، کاملا متاثر از جریان رسانهای غربی است. طبیعی است که این رسانهها، تمام واقعیت تحولات سین کیانگ را منتشر نکرده و قسمتی از رفتار دولت مرکزی را به عنوان حربهای علیه چین –به عنوان راهبردیترین رقیب غرب- در بستر عملیات روانی خود کماکان حفظ کرده اند.
🔹شایان ذکر است چین تاکنون چند تور بازدید از سین کیانگ را برای دیپلماتهای خارجی مستقر در پکن همراه با جلسات پرسش و پاسخ برگزار کرده وحتی مجوز ورود رسانهها را به اردوگاههای بازآموزی صادر کردهاست.
5⃣ #جمع_بندی: البته به هر حال نمی توان چندین میلیون اویغور را یکدست دانست و مسلما بسیاری از مسلمانان چین، به ناحق مورد خشم دولت این کشور قرار می گیرند. شایسته است جمهوری اسلامی ایران با توجه به روابط حسنه ای که با چین دارد، بکوشد به نوعی قرائت های غیر بنیادگرایانه خود از دین را در سین کیانگ ترویج کند تا هم از اختلافات میان پکن و مسلمانان سین کیانگ کاسته شود و هم هیچ مسلمان مظلومی در چین، مورد آزار و اذیت قرار نگیرد. اما همه این مسائل نباید ما را به یک قضاوت یکسویه برساند. جنبش های برآمده از اویغور عمدتا در تضاد با دیدگاه های جمهوری اسلامی ایران هستند و از همین رو، تهران بازیگر مورد تائیدی در میان آن ها نمی بیند که بخواهد با اتکا بر آن در میان مسلمانان چین نقش آفرینی کند.
6⃣ در پایان دوباره تاکید و تصریح میشود در اینکه سیستم رسانه ای و حتی سیاسی چین در تعامل با قومیت ها یک سیاست بسته است شاید یک واقعیت باشد. لیکن کیست که نداند که برجسته کردن تحرکات ایغورها و دایه مهربان تر از مادرشدن از سوی ترامپ و پمپئو برای ایغورهای چین و کاسبی های سیاسی غیردلسوزانه برخی ها در داخل ایران برای افراطیون ایغور (که معمولا همیشه به صورت غیرتصادفی!!!! در زمان تعاملات دیپلماتیک ایران و چین رشد پیدا میکند) بیش از آنکه انگیزه انسانی داشته باشد پشتوانه ی و انگیزه های سوء برای بازی های سیاسی دارد.
🔹 راهبرد ج ا ایران همچنان همان حمایت از مسلمان مظلوم شیعه و سنی در یمن و سوریه تا هند و کشمیر است مع الوصف در خصوص ایغورها ماجرا کاملا متفاوت است و هدف دشمن و خناسان چیز دیگری است که ناگفته برای آنکس که بخواهد ببیند پیداست!!
#پایان
✍ محمدصادق سلطانزاده بشرویه
🔴در سال انتخابات، آقاي تَكرار ياد مردم افتاد
🔹محمد خاتمي از سران فتنه و از حاميان اصلي دولت روحاني در ادامه كنشهاي انتخاباتي اصلاحطلبان، با انتشار ويديويي پس از چند سال از خودش رونمايي كرد
🔹آقاي تَكرار بدون عذرخواهي از مردم بابت تشويق به رأي دادن به روحاني و بدون اشاره به مقصر بودن اصلاح طلبان در مشكلات معيشتي امروز، سعي كرد با كليگوييهاي هميشگي خود و جريان متبوعش را دغدغه مند مردم نشان دهد
🔹حدود نه ماه مانده به انتخابات جريان اصلاحات تلاش مي كند با فاصلهگرفتن از دولت و همچنين با توليد سوژههاي داغ رسانهاي و انتخاباتي از پاسخگويي به عملكرد دولت مورد حمايتش فرار كند و همچنين نام خود را در ذهن مردم به عنوان گزينه بالقوه جايگزين دولت ثبت كند.
🔴#اقتصادی| ماجرای #بورس از زبان پورابراهیمی
🔻 رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس:
🔹 وضعیت فعلی بورس، هم یک فرصت طلایی و هم یک تهدید اقتصادی اجتماعی برای کشور است.
🔹 بخش عمده بازار فعلی بورس، مبتنی بر واقعیتهای اقتصادی کشور نیست.
🔹 برآورد ما این است که در چند هفته اخیر روزانه حدود هزار میلیارد تومان به بازار سرمایه آمده است.
🔹 اگر سهام شرکتی ۱۰ روز پشت سر هم روزانه ۵ درصد مثبت میشود، باید به آن شک کرد.
🔹 فضای مجازی یک صف غیرمنطقی برای قیمت سهام شکل داده است.
🔹 نگرانی جدی ما از دستکاری بازار است؛ سازمان بورس، باید اطلاعات ریسک شرکتها را شفاف به مردم اعلام کند.
ایران چه واکنشی به فعال شدن مکانیسم ماشه نشان دهد؟
✍ سیدمصطفی خوشچشم ؛
آمریکا مکانیسم ماشه را بهزعم خود علیه ایران فعال کرده است، امری که با مخالفتهای بینالمللی مواجه شده؛ اما اقدامات عملی ایران در مواجهه با این اقدام واشنگتن چه باید باشد؟
http://fna.ir/ezhyeg
✍ مهدی محمدی :
وقتی دقیق می شوید یک حقیقت تلخ خود را بی پرده نشان می دهد: علت ایستادگی اروپا در مقابل اسنپ بک صرفا این است که اروپایی ها نگران هستند برجام کلا از بین برود و ایران بازرسی ها را لغو کرده و برنامه هسته ای خود را از سر بگیرد. برای اروپا، برجام فقط تعهدات ایران است و بس!
روزی که اروپا واقعا باید ایستادگی می کرد، یعنی وقتی که ترامپ از برجام خارج شد و تحریم هایی ده ها برابر شدیدتر از قطعنامه ها اعمال کرد، از جایش تکان نخورد. علت هم این بود که مطمئن بودند دولت ایران تعهدات برجامی خود را حفظ خواهد کرد. برای اروپا، برجام فقط تعهدات ایران است و بس!
🔴 تأملی در نخستین سفر استانی رئیس مجلس
✍ عزیز غضنفری ؛
🔻نخستین سفر استانی رئیس مجلس شورای اسلامی به استان خوزستان که چهار روز به طول انجامید ، دیروز جمعه به پایان رسید. تا اینجا همهچیز عادی و مسبوق به سابقه است، چراکه سفر مقامات و رؤسای قوا به استانها پیشتر نیز انجام میشده است؛ اما سفر آقای قالیباف به استان خوزستان از جهات مختلف حائز اهمیت است:
🔹نکات تحلیلی: ۱ - یکی از وظایف مهم مجلس شورای اسلامی در کنار تقنین، نظارت بر حسن اجرای قوانین و نیز نظارت بر عملکرد بخش اجرایی و مدیران قوه مجریه است. نظارت اما شقوق مختلفی میتواند داشته باشد. آنچه تاکنون از کارکرد نظارتی مجالس گذشته قابلمشاهده و ارزیابی است، این بوده که یا این کارکرد انجام نمیشده و در حد نظارتهای کلی و ستادی صورت میگرفته است. ۲ - مجلس کنونی با تعریفی جدید از شأن و کارکرد نظارتی خود پا به عرصه گذاشته است. نظارت میدانی و مستقیم، حتماً نظارت مؤثر و دقیقتری خواهد بود و تصمیمات و قانونگذاری را واقعیتر خواهد ساخت. رئیس مجلس در سفر به خوزستان بیان داشتند که نظارت ما از جنس نشستن در تهران نیست. وی حتی در حوزه کارکردی مجلس، شأن نظارتی مجلس را مقدم بر قانونگذاری معرفی مینماید. ۳ - تا اینجا آنچه آقای قالیباف گفتهاند منطبق بر واقعیتهاست. امروز حتی درک کسانی که موضوعات مربوط به سیاست و اقتصاد و اجتماعیات را از راه دور مینگرند نیز این شده است که مشکل یا مشکلات کشور ضرورتاً ارتباطی با قانونگذاری ندارد، بلکه علتالعلل، به فقدان نظارت مؤثر و مستمر ارتباط پیدا میکند.
🔸نکته راهبردی: در این که نظارت دقیق و محاسبه شده یکی از شئونات اصلی مجلس است، جای تردید نیست و در این که ریشه بخشی از مسائل کنونی به نبودن نظارت بر حسن اجرای قوانین برمیگردد، باز ابهامی وجود ندارد؛ اما باید نظارت مجلس بر اجرائیات کشور و مدیران قوه مجریه منتهی به حل مسائل مردم و گشوده شده گرهها و مشکلاتی باشد که در این مقطع در کار و زندگی مردم پدید آمده است.
🔺حضور ساده و در عین حال جدی و مصمم یکی از سران قوا در بین مردم خاصه مناطق محروم، پدیده امیدوارکننده و موردنیاز کشور است، اما باید مراقبت کرد مردم در یک بازه زمانی مشخص ثمرات این سفرها را لمس کنند و اگر چنین چیزی رخ ندهد، دردی بر روی دردهای قبلی اضافه خواهد شد. تحقق این مهم از مسیر تعامل جدی و فعالانه سه قوه، بخصوص دولت و مجلس میگذرد.
تنها ۷ میلیون نفر شامل برق رایگان میشوند
🔹اندیشکده اقتصاد مقاومتی با ارسال نامه ای به جهانگیری اعلام کرد: تنها ۷ میلیون نفر مشمول برق رایگان میشوند که با ۳۰ میلیون نفر اعلامی رئیسجمهور تفاوت قابل توجهی دارد.
🔹بر اساس بررسیهای انجام شده، حتی برای اقشار بسیار ضعیف جامعه نیز، انطباق میزان مصرف با الگوهای تعیین شده امکانپذیر نخواهد بود.
🔹به جای مشترکین کم مصرف، صاحبان خانههای خالی، باغ ویلاها و سکونتگاههای غیردائم از این مصوبه دولت منتفع میشوند.
آژانس فعلاً در مسیر تعامل با ایران‼️
✍احمد بنافی
🔹بعد از پنج دوره کاهش تعهدات هستهای ایران در مقابل تعهدناپذیری طرفهای غربی برابر حقوق تعیین شده در متن برجام، آمریکاییها با همدستی رژیم صهیونیستی دوره افتادهاند تا با فشار بر آژانس بینالمللی انرژی اتمی، پرونده جدیدی با ابعاد «پیامدی» علیه ایران ایجاد کنند.
در این خصوص کاظم غریبآبادی، سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمانهای بینالمللی در وین اعلام کرد که گزارش مدیرکل آژانس در رابطه با توافقنامه پادمان انپیتی با جمهوری اسلامی ایران منتشر شده است. این گزارش از چند حیث حائز اهمیت است:
1⃣متن گزارش نشان میدهد تا این لحظه مدیرکل آژانس حاضر نشده پرونده را از مسیر طبیعی خود خارج نموده، زیر بار فشار آمریکا و رژیم صهیونیستی پرونده را از حیث فنی و حقوقی دستخوش مسائل سیاسی نماید.
2⃣ روح حاکم بر گزارش، بیاهمیت بودن ادعاهای رژیم صهیونیستی را برجسته کرده و تلویحاً گواهی میدهد اسناد اعلامی این رژیم به آژانس، ساختگی و فاقد ارزش فنی و حقوقی بوده و بیشتر جنبه عملیات روانی داشته است.
3⃣ قرائت این گزارش اذعان از شکلگیری یک نقشه راه فیمابین آژانس و ایران دارد که طرفین مبتنی بر فهم مشترک، تعامل و بر اساس حقوق و تکالیف شناسایی شده گام برمیدارند.
4⃣ از حیث محتوایی، این گزارش نشان میدهد آژانس از رفتار منطقی، همراه با حسن نیت ایران در مقابل اجازه دسترسی به دو مکان مدنظر، رضایتمندی داشته و به شکلی گامهای شفافیتساز و اعتمادساز جمهوری اسلامی را مورد توجه قرار داده است. مضاف بر اینکه در این گزارش بهجز یک بخش که مربوط به میزان ذخیره اورانیوم است، تقریباً در سایر بخشها گامهای ایران در کاهش تعهدات هستهای را منفی قلمداد نکرده که بخش اصلی روح این گزارش است.
🔚 هرچند آژانس سعی کرده به دور از تأثیرپذیری، این گزارش را تنظیم کند و نگاه واقعبینانه و مبتنی بر نقش فنی و حرفهای به پرونده داشته باشد؛ اما نباید فراموش شود که در حال حاضر شکاف عمیق و بیسابقهای بین طرفهای غربی درون برجام و آمریکا وجود دارد و نگاه به برجام و آینده آن در طرفهای غربی یکسان نیست و یک راهبرد مشترک بین آنها دیده نمیشود. طرفهای اروپایی تا انتخابات آمریکا تمایل ندارند با برجام آنطور که گردانندگان کنونی کاخ سفید میخواهند، رفتار کنند. با این حال، در مقطع فعلی نقطه تمرکز تصمیمگیران کشورمان باید مبتنی بر حلوفصل ادعای اخیر آژانس بر اساس بیانیه اخیر تهران تا قبل از 13 آبانماه (انتخابات آمریکا) باشد تا از بهانهجوییهای واهی در آینده ممانعت گردد.