🔴 کرونای ترامپ و انتخابات آمریکا‼️
✍ تقوی نیا :
🔻 ترامپ کرونا گرفت؛ حالا تکلیف آمریکا و انتخابات چه خواهد شد:
1️⃣ در قانون اساسی آمریکا وقتی یک رییس جمهور از انجام وظائف خود ناتوان شود و قدرت تصمیم گیری و اداره کشور نداشته باشد ، معاون اول او کفیل ریاست جمهوری خواهد شد و این امر در گذشته نیز مسبوق به سابقه بوده است. برای مثال در دوره ریگان ، زمانی که وی عمل جراحی کرد معاونش جرج بوش پدر کفیل شد، یا در دوره بوش پسر ۲ بار دیک چنی وظایف رییس جمهور را برعهده گرفت.
2️⃣ انتخابات آمریکا پابرجاخواهد بود چرا که یک دولت حتی یک روز بیش از موعد مقرر نمی تواند بر مسند قدرت باقی بماند و اگر رییس جمهور فوت کند یا اتفاقی برایش رخ دهد معاون او تا پایان دوره، مسئولیت های وی را عهده دار خواهد بود.
3️⃣ حداقل ترامپ ۲ هفته در قرنطینه باقی می ماند و برنامه انتخاباتی او تحت الشعاع قرار خواهد گرفت و سفرهای انتخاباتی اش تعطیل می شوند و مناظره ۱۵ اکتبر با جو بایدن نیز به احتمال زیاد لغو می شود.
4️⃣ ناتوانی در کنترل ویروس کرونا توسط دولت که حتی به رئیس جمهور هم سرایت کرده ، اتفاق خوبی برای جمهوری خواهان نخواهد بود زیرا ترامپ و حامیانش به کرات اصول بهداشتی را رعایت نکرده و معمولا ماسک به همراه نداشتند.
5️⃣ در مورد تاثیر ابتلای رییس جمهور به کووید ۱۹ و نتایج انتخابات نمی توان زود قضاوت کرد چرا که ممکن است سوپرایز اکتبر ترامپ واکسن کرونا باشد و او خود برای سوپرمن بازی هایش از این واکسن استفاده کند تا از آن بهره تبلیغاتی ببرد. البته ممکن است عکس این قضیه هم صادق باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 کسایی که میگن ایران تو جنگ قره باغ به آذربایجان کمک نکرد، مثل سگ دروغ میگن
🔺 روایت علی اکبر رائفی پور از کمکهای ایران به جمهوری آذربایجان و مردم قره باغ برای رهایی از ارمنستان و حضور سردار نوعی اقدم و حقیقت پور در آذربایجان برای کمک نظامی و ۳۰ شهید ایرانی دفن شده در آذربایجان
🎥 #مهم تا انتها ببینید
💠 پرسمان
سوال سوم:
اهداف جریان تحریف چیست؟ راهکار های عملی برای مقابله با این جریان کدام است؟ آیا توجه دارید گرانی، بیکاری و رکود اقتصادی زمینه پذیرش تبلیغات جریان تحریف را افزایش داده است؟
👈 پاسخ
جریان تحریف واقعیات تلخ جامعه را ضریب می دهد و آنها را بزرگنمایی می کند. بیکاری، گرانی، ضعف تدبیر و مشکلات موجود واقعیتهای غیرقابل انکاری هستند.
اما جریان تحریف در سه حوزه مشخص تمرکز می کند:
الف) ریشه مشکلات موجود؛
جریان تحریف چنین القا می کند که اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی مانند استقلال و حاکمیت دین در جامعه، ریشه اصلی مشکلات فعلی است، چرا که این آرمانها در عرصه بینالملل برای ایران دشمن تراشی کرده است. در حوزه مدیریت نیز تلاش زیادی دارند که سیستم نظام اسلامی را فاسد جلوه دهد که باعث مشکلات فعلی شده است. در حوزههای مصداقی سیاستهای منطقهای ایران را عامل مشکلات معرفی میکنند، مانند حضور ایران در سوریه یا کمک به عراق برای مبارزه با داعش و کمک به لبنان و فلسطین در مبارزه با اسرائیل
ب) روش حل مشکلات؛
متناسب با القائات پیش گفته، جریان تحریف برای راه حل مشکلات موجود آدرس های غلط ارائه میکند. این جریان در یک بیان کلی، مذاکره و سازش یا بهتر بگوییم کرنش مقابل آمریکا را راه حل برون رفت از مشکلات فعلی القا میکند، در حالی که کشورهای زیادی در این مسیر قرار گرفتند، اما با مشکلاتی به مراتب بدتر مواجه شدند، مصر و لیبی دو نمونه روشن از کرنش مقابل آمریکا هستند؛ اولی در اوج مشکلات اقتصادی به ورطه فلاکت افتاده و دومی گرفتار جنگ های داخلی و خطر تجزیه می باشد. بی تردید اگر ملت ایران مسیر سازش و تسلیم مقابل آمریکا را در پیش بگیرد، سرنوشتی به مراتب بدتر از لیبی در انتظار آن خواهد بود.
ج) توانمندی و قدرت نظام اسلامی؛
سومین حوزه ای که جریان تحریف بر آن می دمد توان و قدرت جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با مشکلات و دشمنانش است. در حوزه قدرت دفاعی تا چندی پیش ایران را مقابل دشمنانش ضعیف جلوه میدادند، اما اکنون با نمایش قدرت و اقتدار ایران به تناقضگویی افتادند و قدرت موشکی و نظامی ایران را تهدیدی علیه امنیت جهانی ! تبلیغ میکنند.
البته بیشترین تمرکز را در ضعف مدیریت حل مشکلات اقتصادی دارند که زمینه این امر را ضعف تدبیر دولت ایجاد کرده است.
در نهایت باید گفت ایستادگی مقابل تبلیغات جریان تحریف و صبر فعال مقابل مشکلات ( یعنی روشنگری برای عامه و مطالبه گری از مسئولان) و افزایش سطح آگاهی های مردم برای انتخاب درست مجریان و قانونگذاران، ملت ایران را از این برهه حساس نیز با سرافرازی عبور خواهد داد.
نظام اسلامی توان پالایش مدیران کم توان و ناسالم را دارد، اما این امر را با اراده جمعی ملت انجام میدهد که لازمه آن انتخاب های صحیح مردم است. انشالله
🔴 از بغداد تا قره باغ
✍ دکتر صادق کوشکی :
1⃣ پارسال همین روزها در بغداد راهپیمایی و شورش و تخریب و ... برپا بود آن هم به بهانه اعتراض به بیکاری و فساد دولت عراق و ناکارآمدی حکومت! امسال همان مشکلات هست اما بغداد آرام است و خبری از معترضان نیست! ظاهرا اصل مشکل، وجود یک نخست وزیر مستقل و باهویت (عادل عبدالمهدی) بود که جایش را به یک چهره آمریکا پسند (مصطفی کاظمی) داد و به قول عراقیها: خلص!
2⃣ اقدام ناجا در برخورد قانونی و قاطع با اشرار و اوباش رشت جای تقدیر دارد اما چرا قوه قضائیه در اجرای حکم شرعی این افراد تعلل میکند؟ مگر در فقه شیعه حکم افرادی که در جامعه وحشت و ترس ایجاد میکنند، «قطع ید و رجل، من خلاف» نیست؟
3⃣ آیا وزارت امور خارجه در برابر اصابت مکرر خمپاره و ... به مناطق مسکونی ایران که در مجاورت رود ارس قرار دارد، احساس مسئولیت میکند؟ اگر پاسخ مثبت است پس چرا این حملات افزایش یافته؟ آیا این مشکل هم باید به دست نیروهای «تفنگ بدست» حل و فصل بشود؟
4⃣ به نظر میرسد روحانی و حامیان اصلاح طلبش از به راه افتادن بحرانی مانند وقایع آبان ٩٨ استقبال میکنند! چون:
* در چنين شورشهایی به جای روحانی و حامیانش، اصل نظام و مقدسات آن هدف لعنت و خشم قرار میگیرد و فشار از روی دولت برداشته میشود.
* تنور انتخاباتی اصلاحات برای سال ١۴٠٠ با آتش این شورشها گرم خواهد شد و اصلاح طلبان مانند «یک موجود خاص» از زخمهای ایجاد شده بر پیکر جامعه بهره خواهند برد.
5⃣ اگر آنهایی که در تبریز به نام دفاع از جمهوری آذربایجان علیه ج.ا.ا شعار داده و به نیروی انتظامی حمله کردند را به جنگ قره باغ اعزام میکردند، آن وقت معلوم میشد « مرد» این میدان کیست؟ چون از ادا و اطوار این جماعت معلوم است که هنوز به جبهه نرسیده خود را تسلیم ارامنه خواهند کرد!
🔴 #اقتصادی | ترامپ در قرنطینه ؛ بازار در انتظار‼️
🔻 در شرایطی که در روزهای اخیر، تحلیلگران از افزایش سطح نااطمینانیها و ریسک در بازارها به دلیل نزدیک شدن به موعد انتخابات ریاستجمهوری آمریکا و جنجال احتمالی بر سر نتایج خبر میدادند، اکنون بازارها با یک خبر غافلگیرکننده روبهرو شدند؛ ابتلای دونالد ترامپ به بیماری کرونا.
🔹 مثبت شدن تست کرونای ترامپ چالش جدی را برای کارزار انتخاباتی ترامپ بهوجود میآورد. حتی اگر ترامپ همچنان بدون علامت باقی بماند او باز هم بیشتر دوران کارزار انتخاباتی خود را از دست خواهد داد.
🔹 انتشار این خبر کافی بود تا سطح ریسک در بازارها به مقدار قابل توجهی افزایش پیدا کند؛ موضوعی که معمولا در بازارهای جهانی به سود داراییهای کمریسک مانند طلا و به ضرر بازارهای پرریسک مانند بازارهای سهام تمام میشود.
🔹 از سویی وخیم شدن حال ترامپ میتواند وضعیت بازارها را آشفتهتر کند و مثبت شدن تست دیگر مقامات کاخ سفید نیز میتواند در آستانه برگزاری انتخابات نوامبر، سبب نوسانات زیاد در بازارها شود.
ترکیه در قفقاز چه میخواهد⁉️
✍ احمد بنافی
🔹شرایط حاکم بر منطقه قفقاز به گونهای است که کشورهای داری بحران مانند ترکمنستان و آذربایجان به دلیل عدم توان در مدیریت بحران و حل و فصل منازعه، با تکیه بر بازیگران و قدرتهای منطقهای و فرامنطقهای مناسبات و اهداف خود را دنبال میکنند.
🔸چرایی علاقه ترکیه برای حضور فعال در منطقه قفقاز و همکاری و نزدیکی با آذربایجان را میتوان اینگونه برشمرد. بخوانید:
1⃣ توسعه عمق راهبردی با رویکرد نوعثمانیگرایی بخش اساسی سیاست خارجی اردوغان و حزب حاکم بر ترکیه را تشکیل داده و حضور و بازیگری فعال در منطقه بویژه در مناقشات در این چارچوب میباشد.
2⃣انگیزه ترکیه برای ورود به منطقه قفقاز جنوبی با یک نگاه ملیگرایانه و ایدئولوژیک نیز همراه است. زبان ترکی، دین و مذهب مشترک باعث گردیده که اردوغان نگاه ویژه و آمیخته با حمایت را در مسئله قرهباغ از کشور آذربایجان داشته باشد.
3⃣نگاه اقتصادی ترکیه به منطقه قفقاز مبتنی بر تامین انرژی خود از طریق توسعه و گسترش خط لوله نفتی باکو- تفلیس- جیهان و همکاری با آذربایجان در این خصوص میباشد.
4⃣ ترکیه نگاه استراتژیک به منطقه قفقاز برای ایجاد موازنه راهبردی در رقابت با بازیگران منطقهای مانند روسیه و ایران دارد. لذا یکی از دلایل حمایت ترکیه از آذربایجان در این راستا نیز میباشد.
🔚 مناقشه قرهباغ دارای منشأ درونی، منطقهای و بینالمللی است. به نظر میرسد بازیگران منطقهای و بینالمللی درگیر در این منازعه به جز جمهوری اسلامی که بر حل و فصل آن به شیوه مسالمتآمیز آنهم از طریق میانجیگری تاکید دارد، سایرین طرفها اراده و تمایلی برای حل و فصل آن ندارند. توجه به نقش غیرسازنده این بازیگران به ویژه ترکیه که صرفا نگاه یکطرفه و غیر مسالمتآمیز به موضوع دارد در کنار عدم تمایل سایر بازیگران مانند گروه مینسک (آمریکا، روسیه و فرانسه) برای حل و فصل مناقشه به دلیل اختلاف منافع با یکدیگر، به نظر نمیرسد که در کوتاه مدت نشانهای برای حل و فصل آن از طریق میانجیگری دیده شود.
🔴 #کرونای_ترامپ | اگر فرضاً ترامپ مُرد، تکلیف انتخابات چه خواهد شد؟
✍ تقوی نیا :
🔻 ترامپ دیروز با هلیکوپتر مخصوص به بیمارستان رفت تا دوران نقاهت را طی کند ؛ برای بسیاری این سوال پیش آمده که اگر کاندیدای ریاست جمهوری در آمریکا فوت کند انتخابات آمریکا چگونه برگزار خواهد شد؟
🔹در دوران دویست و اندی ساله دموکراسی آمریکایی تاکنون هیچ موردی یافت نشده که رئیس جمهور مستقر هنگام کارزار انتخاباتی فوت کند؛ لکن مواردی از عزل یا کشته شدن رئیس جمهور هنگام مسئولیت وجود داشته است...
🔹 برای مثال پس از کشته شدن جان اف کندی معاون او لیندون جانسون به ریاست جمهوری رسید یا با وقوع رسوایی واترگیت و عزل نیکسون جرالد فورد معاونش عهده دار سمت ریاست دولت شد...
🔹 حال با توجه به بدیع بودن پیشامد ابتلای ترامپ به کرونا، برخی حقوقدانان معتقدند که باتوجه به اعلام رسمی کاندیداتوری وی از طرف حزب جمهوری خواه ، دیگر امکان جایگزینی معاون اول به جای کاندیدا وجود ندارد و حتی اگر او فوت کند باید مردم به او رای دهند...
🔹 اگر شکست خورد که هیچ، اما اگر پیروز شد مجمع حزب جمهوری خواه باید برای جایگزینی وی تصمیم بگیرد....
🔹 نظریه فوق قطعی نیست و با توجه به بی سابقه بودن این اتفاق در دوران حیات سیاسی ایالات متحده، باید دید در حالت فوت ترامپ بزرگان این کشور چه تصمیمی خواهند گرفت...
🔹 در اینجا لازم است این نکته راهم ذکر کنم که انتخابات آمریکا با ۲ کاندیدا برگزار نمی شود و کاندیداهای دیگری هم در عرصه حضور دارند، ولی با توجه به عدم پشتیبانی رسانه ها ، سرمایه داران و ۲ حزب اصلی ایالات متحده ، کسی آنها را جدی نمی گیرد....
🔹 تنها در یک مورد راس پرو میلیاردر آمریکایی در سال ۱۹۹۲ ( که رقابت اصلی بین جرج بوش پدر و بیل کلینتون بود )، به صورت مستقل در انتخابات شرکت کرد و توانست حائز ۱۹ درصد آرا شود که در تاریخ انتخابات آمریکا برای کاندیدایی مستقل بی سابقه بود....
🔻 در نهایت باید گفت به احتمال بسیار زیاد رئیس جمهور آمریکا از این بیماری جان سالم به در خواهد برد اما از اکنون محاجه حقوقی برای دانستن سرنوشت کاندیدای حزب جمهوری خواه در صورت فوت ترامپ آغاز شده است...
💠 نیزه داران نقابدار اردوغان؛
حامیان جنایت تاریخی در تبریز
✍ محمد ایمانی :
♦️تناقضات گروهک های تجزیه طلب مدعی پان تورکیسم در مناطق آذری زبان، به غابت منزجر کننده تر است: آنها برای سیاست های استعماری دولت اردوغان پادویی می کنند. این، همان دولت ناکامی است که صراحتا گفته، می خواهد امپراتوری عثمانی را احیا کند.
🔹این امپراتوری، همان است که پس از حمله به ایران و آذربایجان، ده ها هزار هموطن مقاوم در برابر تهاجم را در تبریز قتل عام کرد.
♦️عثمانی ها در دوره "سلطان سلیمان" (همان که سریال حریم سلطان برای او ساخته شد)، پنج بار به ایران و به ویژه به آذربایجان لشکر کشی کردند و قتل عام راه انداختند. برخی کاتبان جنگ، تعداد مردم کشته شده تبریز در یکی از این حملات را بیش از 12000 نفر ثبت کرده اند.
🔹قاضی احمد قمی که یکی از همین گزارشگران است، مینویسد : «تمامی ینی چریان(پیاده نظام) خود را به کوچهها و محلها انداخته، از دیوار باغچه به خانهها درآمده، هر کس را پیدا کردند، به قتل رسانیدند... از سادات و علما و صلحا در این قتل عام شربت شهادت چشیدند و موازی هشت هزار نفر از دختران و زنان را اسیر نموده، در میانه خرید و فروخت نمودند".
♦️او در ادامه، این ابیات را به نقل از میرجعفر تبریزی بازگو کرده است: "تبریز چو کربلا شد، از شیون و شین- فرقی که بُوَد، همین بود در ما بین/ کان بهر حسین در محرم بوده است- این در رمضان، بهر محبّان حسین/ در آخر ماه روزه تبریز الحق- گردید چو کربلا ز خون ناحق".
🔹با این اوصاف، آنهایی که به نام دروغین "تورک" و "پان تورکیسم"، از سلطان ناکام ترکیه جانبداری می کنند، در واقع حق را به جنایتکاران عثمانی (تورک!) در قتل عام اجداد مردم آذربایجان می دهند؛ چون سر در آخور اجنبی دارند. به همین دلیل هم، مردم هوشیار و مومن آذربایجان، همواره دست رد به سینه این گروهک ها زده اند
♦️گروهک های مذکور هم داعشی محسوب می شوند؛ شبیه تروریست های سازمان منافقین، حزب خلق مسلمان، گروهک ریگی، کومله و دموکرات، و الاحوازیه. وطن فروشانی با نقاب دروغین فارس و کُرد و تُرک و عرب و بلوچ.
✍ دکتر مجتبی زارعی :
زیباکلام پس از رسوایی جهانی مناظره ترامپ-بایدن در موضع شکست خورده گفت دموکراسی یعنی همین! اگر بهتر از دموکراسی داریدبیارید!؟
می گوییم لااقل سکوت کنید! مشکل ما با مردم سالاری نبود با لیبرال دموکراسی مقدس شما و دمکراتیزاسیون غربی در ایران بود که حالا رسوا شد و اصلا خالی از فضیلت است!
🔴 #پرسپولیس| رمز پیروزی همین است ‼️
🔻 ای اف سیرک ناجوانمردانه با دینارهای سعودی و نفوذ در AFC خیانت کرد
🔹 رفتار آل کثیر را تحریف کرد
🔹 آل کثیر را تحریم کرد
🔹پرسپولیس را با بستن پنجره تهدید کرد
🔹 آخر بازی هم با اخراج پهلوانی پرسپولیس شد ۱۰ نفره
🔻ولی پرسپولیس ناامید نشد و نترسید! ؛ استقامت کرد و همراه با بازیکنان و مربیان ایرانی با غیرت ملی تا دقیقه ۱۲۰ جنگید و نهایتا پرسپولیس شد: " قهرمان غرب آسیا "
🔻 آری؛ رمز پیروزی و قهرمانی همین است:
🔹استقامت
🔹 تکیه بر ظرفیت های داخلی
🔹حرکت و جنگیدن
🔹نترسیدن از تحریم و تهدید و تحریف
🔹امید به پیروزی و شکست حریف
✍ محمدصادق سلطانزاده بشرویه
🔴فقط مربی ایرانی
🔹برد بچههای ایران در دوحه غیر از آن که روی جوجههای پارتیدار بنسلمان را کم کرد، اثبات توانایی مربیان نجیب ایرانی بود!
🔹مربیان باغیرتی که مدتهاست قربانی مربیان پرادعا، پولکی و بیخاصیت خارجی شدهاند.
#دکتر_صادق_کوشکی
🔴واکنش کاربران فضای مجازی به اظهارات امروز رئیس جمهور که گفته بود رشد اقتصادی ما تا پایان سال مثبت میشود و اقتصاد ما شرایط بهتری نسبت به اقتصاد آلمان دارد!
💬مرکل از وقتی شنیده روحانی گفته وضع اقتصادی ایران از آلمان بهتره قهر کرده رفته نشسته سبزی پاک میکنه و جیغ میکشه میگه من دیگه برنمیگردم تو اون مملکت خراب شده 😂
💬آقای روحانی گفته شرایط اقتصاد ما بهتر از آلمانه!
اگه منظور آقای رئیس جمهور از اقتصاد ما صرفا اقتصاد مسئولین باشه قطعا درسته حرفش
💬هجوم آلمانیها برای گرفتن تابعیت ایرانی بعد از سخنرانی دکتر روحانی مبنی بر اقتصاد ایران از اقتصاد آلمان بهتر است😂
💬آقا اصلا ما به وضع بد اقتصاد آلمان راضی نیستیم، فریدون رو بفرستیم بره اصلاحش کنه :/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖌 پرسمان
💠 چرا مجلس در تراز مجلس انقلابی برخورد نمی کند؟
👈 پاسخ
🔻الف) مجلس با قریب به ۲۹۰ نماینده برآیند نظرات و عملکردهای متفاوتی است و برخی رسانه های خاص قبل از تشکیل مجلس جدید از هیچ تخریبی علیه آن فروگذار نکردند، لذا طبیعی است از هر اظهارنظری از سوی هر نمایندهای، بهانه ای برای تخریب مجلس جدید استفاده نمایند.
🔹ب) از آنجا که نمایندگان مجلس از فرآیندهای حزبی بالا نیامده و بیشتر بر اساس سابقه و شخصیت خود و البته تایید جریانهای سیاسی به کرسی مجلس رسیدند، ممکن است افرادی پیدا شوند که چندان از اولویتهای اکثریت انقلابی مجلس پیروی نکنند.
🔸ج) برعکس تبلیغات منفی، مجلس در ۱۰۰ روز اول خود اقدامات اساسی مانند طرح مالیات بر خانههای خالی، طرح حمایت معیشتی مردم، طرح قیر رایگان برای توسعه مناطق محروم، مقابله با انحصار طلبی حقوقی ها در بورس، طرح خرید تضمینی گندم و مهمتر از همه افزایش نظارتهای میدانی را در دستور کار قرار داده است.
🔺 د) یکی از اهرمهای مجلس استیضاح وزرای کمتحرک است، اما شرایط حقوقی کابینه به گونه ای است که با برکناری یک یا دو وزیر، کل کابینه از اعتبار ساقط می شود . عقل سلیم حکم می کند در کمتر از یک سال عمر باقی مانده دولت، بیثباتی و مجادلات بیحاصل برای رای اعتماد مجدد به وزرا، بر جامعه تحمیل نشود، ضمن آنکه از منظر بودجهای هم تا پایان سال جاری مجلس نمیتواند تغییر چندانی در موضوعات اعتباری دولت ایجاد نماید.
🔴 خلاصه آنکه هر چند میتوان انتظار بیشتری از مجلس جدید داشت، اما اتهام غیر انقلابی بودن آن، بیشتر ناشی از فضاسازی های رسانهای علیه مجلس است.
🔺دکتر روحانی: اقتصاد ما شرایط بهتری نسبت به اقتصاد آلمان دارد!
➕ هرچند منظور جناب روحانی تفاوت میزان رشد منفی اقتصاد ایران و آلمان در اثر کرونا، باوجود تحریمهای گسترده علیه کشورمان (البته بدون توجه به تفاوتهای پیش از آن و اساسا تفاوت جایگاه اقتصادی دو کشور) بوده است اما کاش دقت میکردند که دلیل نپذیرفتن این حرف ایشان از سوی افکار عمومی و به سخره گرفته شدنِ اظهاراتشان، زیر سوال بردن آمارهای رسمی کشور در گذشته توسط خودشان (ارجاع آنها به جیب مردم)، لجن پراکنی خودشان و جناب جهانگیری علیه وضعیت کشور در زمان انتخابات (بخاطر مُشتی رای) و سکوتشان در قبال سیاه نمایی مفرط دوستانشان در این سالها (بخاطر دامن زدن به فتنه اقتصادی و ناامید سازی مردم) میباشد!
📸 پاسخ رسایی به توییت عباس عبدی که به حداد عادل طعنه زده بود: مگر دنیا مشنگ شده:
جناب عبدی! دنیا مشنگ نشده، ولی روی #خوشباوری_مشنگها و #بازی_قشنگ_نفوذیها حساب بازکرده والا رییس بانک مرکزی میگوید قراردادن ایران در لیست سیاه مشکلساز نیست و به اعتراف صریح مقامات آمریکایی، کنوانسیون #FATF مهمترین نقش را برای جلوگیری از دورزدن تحریمهای ایران دارد.
💠گروه رسانهای تیٖـمورا
🆔 @timoora
📸 پاسخ رسایی به توییت عباس عبدی که به حداد عادل طعنه زده بود: مگر دنیا مشنگ شده:
جناب عبدی! دنیا مشنگ نشده، ولی روی #خوشباوری_مشنگها و #بازی_قشنگ_نفوذیها حساب بازکرده والا رییس بانک مرکزی میگوید قراردادن ایران در لیست سیاه مشکلساز نیست و به اعتراف صریح مقامات آمریکایی، کنوانسیون #FATF مهمترین نقش را برای جلوگیری از دورزدن تحریمهای ایران دارد.
🔴 دیدار #بایدن و #ظریف‼️
🔻 ظریف: با آقای بایدن زمانی که در کنگره، سناتور بود بارها ملاقات کردهام و به خوبی از روحیات همدیگر مطلع هستیم. ولی همین آقای بایدن هم علاقهای به جمهوری اسلامی در ایران ندارد.
🔹 البته تنها فرقش که مهم هم هست در این موضوع خلاصه میشود که بایدن می داند آمریکا قدرت سرنگونی جمهوری اسلامی را ندارد ولی ترامپ یا نمی داند و یا اگر هم میداند به نحوی برایش دام پهن کرده اند که او را به سمت مسیر شروع جنگی فاجعه بار با ایران هل بدهند که البته در آن صورت هم آمریکا پیروز نخواهد بود.
🔹ترامپ از برجام خارج شد چون جان بولتون به وی قول داده بود که ظرف ۳ ماه جمهوری اسلامی را با تحریمها ساقط میکنند.
🔴 "کثافت"، "در صدر کالاهای صادراتی کشور است"
🔹 ۱۱ مهر ۹۹ | تراز تجاری ایران در نیمه اول امسال به منفی ۳.۲ میلیارد دلار رسید
👈 رئیس کل گمرک ایران: مبادلات تجاری ایران با کشورهای خارجی در شش ماهه نخست سالجاری به ۳۰ میلیارد و ۳۴۹ میلیون دلار رسید
👈 سهم صادرات قطعی کالاهای غیرنفتی در این مدت، ۱۳ میلیارد و ۵۶۶ میلیون دلار بود که بنزین همچنان در صدر کالاهای صادراتی کشور قرار دارد؛ واردات کالا از کشورهای خارجی نیز طی شش ماهه نخست امسال به ۱۶ میلیارد و ۷۸۳ میلیون دلار رسید
🔸 ۱۷ شهریور ۹۹ | زنگنه، وزیر نفت: به من میگویند شما پالایشگاه نزدید؛ اگر بهجای افزایش تولید پارس جنوبی، پالایشگاه جدید میزدیم، تمام کشور را به کثافت و آلودگی میکشیدیم!
👈 گفتنی است، پس از پیروی انقلاب، ۳ پالایشگاه در کشور ساخته شد که هیچ کدام از آنها، اصولا ارتباطی به زنگنه ندارد
🔸 ۱۱ شهریور ۹۸ | صادرات نفت خام ایران بر اثر تحریم بیش از ۸۰ درصد کاهش یافته، اما ایران برای کسب درآمد، به جای نفت خام به صدور فرآوردههای نفتی روی آورده؛ ایران در حال حاضر، از محل صدور فرآوردههای نفتی، ماهانه ۵۰۰ میلیون دلار کسب درآمد میکند| رویترز
🔸 ۲ شهریور ۹۹ | امیرآبادیفراهانی، عضو هیات رئیسه مجلس در جلسه استانداری قم : فروش نفت بهعنوان یکی از منابع درآمدی کشور نزدیک صفر رسیده و با مشکل تامین منابع مواجه هستیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 در ادامه واکنشهای تمسخرآمیز به بیانیه "رضا پهلوی"
🎥 مازیار خسروی، روزنامه نگار در گفتگو با بیبیسی:
🔸رضا پهلوی ۵۹ سال سن دارد ولی به گفته خودش خرجی او را خانواده (فرح پهلوی) [از اموالی که از ایران به تاراج بردند] میدهد و او حتی یک روز هم کار نکرده است.